Plakátba zárva: Strange Angel

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 19, 20:45-kor a(z) Hírek témába.

A CBS All Access még nem gyárt olyan intenzitással sorozatokat, de talán ez azért is van, mert az anyacsatornára tartogatják a színe-javát. Aki nem lenne képben, annak jelezném, hogy a CBS tévécsatorna streaming video on demand szolgáltatásáról van szó, ahol többek között bemutatkozott a The Good Wife-spinoffja, a The Good Fight vagy a Star Trek: Discovery. A stream oldal szépen fejlődik, hiszen míg 2015-ben nagyjából 100 ezres nagyságú előfizetővel rendelkezett, addigra ezt 2 millióra felhúzták 2018 első negyedévére.

A Strange Angel alapul veszi George Pendle könyvét, illetve Jack Parsons életét, aki a ’30-as években azon tevékenykedett, hogy nappal a rakétatudomány művészetét emelje a fellegekbe, míg éjszaka egy szekta keretében kiélhesse szexuális vágyait. Nem is véletlen, hogy a plakátjára rápakolták a sex, magick, rocket science szöveget, ami abszolút leírja a történetét. Már nézhető, hiszen június 14-én startolt és ne feledjétek, igaz történeten alapszik!

Strange-Angel-poster-002

Kommentáld!

MTV Movie and TV Awards 2018 – A nyertesek

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 19, 10:39-kor a(z) díjátadók témába.

5b28766e50b2c.image

Immáron második éve, hogy az MTV Movie Awards-be tévésorozatok is szerepelnek. Tavalyi volt az első alkalom, így nem is véletlen, hogy MTV Movie & TV Awards néven kell emlegetni azóta. Ismét a közönségen a hangsúly, mert csak és kizárólag az ő szavazatuk számít. Ergo, ez azért is jó egyes tévésorozatoknak, mivel tudnak érvényesülni a felkapocságuk által. Most a Riverdale-re gondolok pontosan, ami valószínűleg sose kap se Emmy-, se Golden Globe díjat, azonban az ilyen megmérettetéseken jó eséllyel lök ki olyan produkciókat, amik a kritikus berkekben hangzatosabb címmel rendelkeznek.

Érdemes megemlíteni, hogy az MTV főként a fiatalokat célozza meg kínálatával, így a kategóriák többségében olyan sorozatok és filmek kerültek, amik a tizen-huszonévesek kedvencei közé tartoznak. (Bár, hogy az Atlanta miként szerzett jelölést, az homály számomra.)

A kategóriák részében előfordulnak fedések, azaz filmek és tévésorozatok is szerepelnek a jelöltek között, így mindenképp megmutatnám azokat is, ahol nem utóbbi nyert előbbi ellen, csak hogy képben legyetek a jelöltek listájával.

Zárásként már csak annyit tennék hozzá, hogy hiába akkora a hype-ja egy The Walking Dead-nek vagy egy Game of Thrones-nak, mégsem tudott egyik sem díjat szerezni, azonban a Stranger Things bebizonyította, hogy a parádés 1. évadja után még mindig ott van a rajongók szívében, mivel tudott duplázni egy évvel később. A Riverdale is szépen muzsikált. Lényegében kettőjük harcát láthattuk a tévés díjakért.

Mutatnám a nyerteseket:

Az Év Sorozata:

13 Reasons Why (Netflix)
Game of Thrones (HBO)
grown-ish (Freeform)
Riverdale (The CW)
*Stranger Things (Netflix)

Legjobb tévés színész:

*Millie Bobby Brown – Stranger Things
Darren Criss – The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story
Katherine Langford – 13 Reasons Why
Issa Rae – Insecure
Maisie Williams – Game of Thrones

Az Év Hőse:

*Chadwick Boseman (T’Challa/Black Panther) – Black Panther
Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) – Game of Thrones
Gal Gadot (Diana Prince/Wonder Woman) – Wonder Woman
Grant Gustin (Barry Allen/The Flash) – The Flash
Daisy Ridley (Rey) – Star Wars: The Last Jedi

(A további jelöltek és nyertesek kiléte a  tovább mögött rejlik!)

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 19, 7:49-kor a(z) Hírek témába.

 • Jessica Parker Kennedy szintén kiemelt állandó szereplővé vált a The Flash 5. évadjában.
 • Jon Bernthal feltűnik a The Walking Dead-be, mint vendégszereplő – tehát csak egy részre tér vissza. Már a 9. etapban láthatjuk, minderről instagramon formájában írt.
 • Malcolm-Jamal Warner és Glenn Morshower állandó szereplő lesz a The Resident 2. évadjában.
 • Xavier Samuel aláírt a TNT-féle Tell Me Your Secrets című sorozatába, ahol Lily Rabe, Amy Brenneman, James Wolk és Hamish Linklater is jelen van. Középpontjában három karakter áll, egy fiatal nő, aki már szembe nézett egy gyilkossal; egy férfi, aki a megváltást keresi; illetve egy gyászoló anya, aki megszállottan keresi eltűnt lányát. A közös nevezőjük, hogy mindahármójuknál a múlt titkokat rejt, amiket lehet fel kéne fedni.
 • Timothy V. Murphy, Will Chase és Jaylen Moore vendégszereplője lesz a Quantico 3×09-es részének.
 • Chris Wood nem fog visszatérni a Supergirl 4. évadjába.
 • Jonathan Silverman beugrik a Take Two 1×02-be vendégeskedni.
 • Van néhány címünk: The Blue Wall – Shades of Blue 3×05; Career Day / Funeral PartyMarlon 2×09-10; The End of the TourYounger 5×03;
 • Zuri Adele, Tommy Martinez, Sherry Cola és Roger Bart csatlakozott főszereplőnek a Good Trouble címre keresztelt The Fosters spinoffba. A történet középpontjában: Callie és Mariana karaktere, akik Los Angelesben élik felnőtt életüket. Visszatérőként emlegetik a projektben: Emma Hunton-t és Ken Kirby-t. A pilotját Jon M. Chu rendezheti.
 • Mike Li és Michael Brown vendégszereplője lesz a Salvation 2×01-nek.
 • A korábbi hírmorzsáinkban nem említettem, hogy Beth Behrs azért kerül a The Neighborhood-ba, mint állandó szereplő, mivel Dreama Walker helyére érkezett. Tehát a karakterét lecserélték. Ez már a sorozat második ilyen volt, ugyanis korábban Max Greenfield jött Josh Lawson helyére. A CBS komédiája nehezen akar összeállni végterméké.
 • Michele Selene Ang vendégként tűnt fel a tegnapi Elementary epizódban.
 • Még csak egyelőre pletyka szintű az infó (értsd: nincs hivatalos bejelentés!), miszerint az MTV felélesztené a ’90-es évek egyik hangzatos animációs sorozatát, az Aeron Flux-ot. A projektet Jeff Davis vinné Gale Anne Hurd társaságában. A történetéről nem sok mindent tudni, várjuk meg a zöld utas bekérést, aztán okosabbak leszünk.
 • Leah Remini (Kevin Can Wait) főszerepet vállalt a Fox egyik többkamerás szitkom ötletébe, ami májusba nem kapott berendelést. A projektben: egy nő, annak ex-férje és új felesége kap helyet, akik Közép-Amerikában próbálnak egységként családot fenntartani – de nem egyszerű. Készítők sorában: Rob McElhanney és Rob Rosell. A Hollywood Reporter értesülései szerint, ha bekérést kapna, legkorábban midseasonben érkezhetne.
 • Június 30-án kapjuk meg a Ransom 2. évadjának zárását – szombaton és duplázva.
 • Egy cafat a Game of Thrones 8×01-hez.
 • Július 31-én új évaddal érkezik a Chopped: Grill Masters. Ted Allen marad a műsorvezetők sorában. Az etapban feltűnik vendég zsűriként: Moe Cason, Scott Conant, Melissa Cookston, Amanda Freitag, Alex Guarnaschelli, Elizabeth Karmel, Myron Mixon, Marc Murphy, Chris Santos, Ernest Servantes és Geoffrey Zakarian. Augusztus 28-án derül ki, hogy kié lesz az 50 ezer dolláros fődíj.
 • Dr. Pimple Popper címen érkezik a TLC következő doku-sorozata. Dr. Sandra Lee népszerű bőrgyógyászt ismerhetjük meg, aki megmutat néhány olyan pácienst, akit kezel és eléggé szép úton vannak a gyógyulás felé.
 • Június 27-én startol a Big Brother 20. évadja a CBS-en.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 18, 9:57-kor a(z) Hírek témába.

 • Június 26-án érkezik a Sony Max műsorára hétköznap esténként a SuperGirl 3. évadja.
 • Ide kapcsolódó hír, melyet a műsorvízió közölt, miszerint három karakter szinkronhangja is változni fog a megszokotthoz képest. Winn-nek hangot adó Molnár Áront Márkus Sándor váltja. Alura Zor-El-t mostantól Bognár Gyöngyvér szólaltatja meg Horváth Lili helyett; míg Maggie Sawyer-t Majsai-Nyilas Tünde Farkasházi Réka helyett. Hogy ez mennyire lesz zavaró egyeseknek, az passzolnám, de örüljünk az adagolásnak inkább.
 • Emma Roberts nincs kizárva, hogy visszatér az American Horror Story 8. évadjába. Nyilván egyelőre csak pletyka szintű tárgyalásról beszélhetünk, illetve egy instagram szösszenetről.
 • Az HBO berendelte a Succession 2. évadját. (Erősnek semmiképp se nevezném a szereplését a házon belüli tabellán, hiszen a Westworld háromszor jobb nézettséget generál, viszont a csatorna nem engedi el. Jelenpillanatban 537 ezres átlagot tudhat magáénak, ami nagyjából a Barry és a Divorce szintjét súrolja.)
 • A Facebook Watch elkaszált tavalyi premieres sorozatát, a Loosely Exactly Nicole-t.
 • Rosalind Chao, Michael Ocampo és Braylon Owens vendégszereplője lesz a Code Back 3×11-es részének. Utóbbi színész egy testvérpárt formál meg, valószínűleg ikreket, ha már a név ugyanaz.
 • Danielle Nicolet állandó szereplővé válik a The Flash 5. évadjában.
 • Kis érdekesség a Sharp Objects kapcsán. A forgatás első sorban: Los Angelesben és Észak-Kaliforniában zajlott, azonban lesz jelenetek Atlantából is. A pilot szkripjét Marti Noxon írta, az 1×02-t Gillian Flynn, az 1×03-at Alex Metcalf, míg az 1×04-et Vince Calandra.
 • Tyler Posey csatlakozott visszatérő szereplőnek a Starz-ra készülő New Apocalypse című elképzelésbe, ami egy komédia lesz. További főszereplők között: Avan Jogia, Beau Mirchoff, Kelli Berglund és Roxane Mesquide. Karley Sciortino és Gregg Araki által megálmodott elképzelés egy nőről és annak barátairól fog szólni, ahol érintik a szerelmet, a szexet és a hírnevet. Főhősünk nagyban keresi a nagy Ő-t, de nincs könnyű helyzetben.
 • Don Cheadle, Andrew Rannells és Regina Hall aláírt a Showtime-ra érkező Black Monday-be. Korábban Ball Street néven emlegették a projektet, aminek David Caspe és Jodan Cahan lesz a showrunner-je, Seth Rogen és Evan Goldberg pedig a pilot rendezője. A történet 1987-be repít vissza, amikor összeomlik a tőzsde (Fekete Hétfő). A sorozat próbálja elénk tárni az okokat, amik a mai napig ködösek.
 • Peter Outerbrdige aláírt a Netflix-re érkező V-Wars című ötletbe, ami az azonos című Jonathan Maberry bestseller könyvét veszi alapul.
 • Matt Barr aláírt a CBS következő évi nyári sorozatába, a Blood and Treasure-be, ahol Sofia Pernas, Katia Winter, Michael Hames Shaw és James Callis is feltűnik. 13 részt kértek belőle. Matt Federman és Stepgen Scaia készítésével egy drámát képzeljetek magatok elé, ahol egy régiség-szakértő és egy műkincs-tolvaj áll össze, hogy egy terroristát elkapjon, aki a lopott kincsekkel pénzeli merényleteit. A háttérben még egy évezredeket átívelő rejtés is lapul.
 • Jesse Rath állandó szereplővé válik a Supergirl 4. évadjában, ahol Jeremy Jordan visszatérőként lesz jelen.
 • Van néhány címünk: Legacy / After / Die Glocke / Daughters / Demons / One Minute More12 Monkey 4×04-09;
 • Jim Chory, a Marvel Television társvezetője elhagyta a céget. A hírt elsőként a Deadline.com hozta le.
 • John Noble vendégszereplőként tűnik fel az Elementary 6×10-es részében. Íme a forgatásról egy fotó.
 • Allison Tolman visszatérőként lesz jelen a Castle Rock-ban.
 • Berendelte az HBO az első Game of Thronesspinoff ötletet. Ugye korábban volt arról szó, hogy 4+1 fejlesztésnek adtak zöld utat, nos a befutott projekt Jane Goldman nevéhez kapcsolódik, aki showrunner-je is lesz egyben George R.R. Martin jobbkeze mellett. Pilot alapú egyelőre a bekérés, tehát ha minden rendben vele, akkor is 2020 előtt biztos nem kapjuk meg. A történet eléggé ködös, azonban amit lehet tudni róla az az, hogy több ezer évvel a GoT előtt játszódna, amikor az arany hőskorból a sötét időbe süllyedt a világ. A projektben jelen van: Vince Gerardis és Daniel Zelman.
 • A TBS elkaszálta a People of Earth című sorozatát a 3. évadot követően.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 16, 12:20-kor a(z) Hírek témába.

 • David Nykl és Hugo Raymundo vendégszereplő lesz a Salvation 2×02-es részében.
 • Megvan a Kidding premier dátuma, ami szeptember 9-re esik. A pilotját Michel Gondry rendezi. Az etapban feltűnik vendégszereplőként: Justin Kirk (Weeds) és Ginger Gonzaga. Tudjátok, ez lesz Jim Carrey főszereplésével és Michel Gondry rendezésével érkező komédiája a Showtime-nak. Már csak az a kérdés, mit pakol melléje?!
 • Van néhány címünk: The Tombs / The Coffin / Les Enfants du Sang / Hitler / The Tom/Brady  / Schwanzkopf / The Light AbovePreacher 3×04-10; Fubar / Scorpions in a Bottle / The ReckoningSix 2×07-09; Funhouse Mirrors / Lotus Eaters / Ghost Stories / Back Breaker – Cloak & Dagger 1×06-09; Belly of the Beast / Rad Fatties / Woman Down / BedwombDietland 1×06,08-10; Stride of Pride / The Domino Effect / Betsy / Plan B / TrippinThe Bold Type 2×05-09; One Is The Loneliest NumberThe Outpost 1×01;
 • Hoppácska, nincs minden rendben a Star Trek: Dicovery 2. évadja körül, ugyanis Alex Kurtman-t léptették elő showrunner-i pozícióba, miután menesztették Gretchen Berg és Aaron Harberts duót. Az okok között tartják számon, hogy sokan panaszkodtak rájuk a munkamódszerek miatt, illetve nem megfelelő bánásmódjukból fakadóan.
 • Kevin Dunn vendégeskedni fog a Ghosted 1×13-ban.
 • Megvan a The Gifted 2×01 címe, ami az eMergence lett, illetve a The Good Doctor 2×01-é is, ami pedig a Hello. Beszédesek?
 • Az a pletyka kelt szárnyra, hogy az American Horror Story idei, azaz 8. évadjában megtörténhet a nagy crossover, azaz amikor a Murder House és a Coven szereplői egy tető alá kerülnek. Meglátjuk.
 • Augusztus 12-én folytatódik a Fear the Walking Dead 4. évadja az AMC műsorán.
 • A Starz berendelte a Vida 2. évadját, ami azért is felettébb érdekes tény, mert jelenpillanatban a csatorna leggyengébb produkciója.
 • Hartley Sawyer állandó szereplője lesz a The Flash 5. évadjának.
 • Június 30-án lesz a Taken sorozatzáró epizódja az NBC-n.
 • A Glee sztárjai még tartják a sorozat kaszája óta is a kapcsolatot. Nemrég volt Kevin McHale 30. születés napja, ahol majdnem az egész bagázs feltűnt. Pakoltak is fel az instara két képet, akit érdekel, az ide és ide klikkelhet.
 • Június 17-én startol a Shades of Blue utolsó évadja az NBC műsroán. A TVInsider-nek adott interjút Jennifer Lopez a befejezéssel kapcsolatban. Aki minimális teaser-öket szeretne olvasni, azoknak ajánlom a cikket figyelmébe.
 • Nem kér több epizódot a Viceland a Desus & Mero címre keresztelt sorozatából. Június 28-án végső búcsút kell vennie azoknak, akik követték a történetét. 2 évadot élt.
 • Június 21-én startol Mark Anderson és Ryan Fey műsorvezetésével a Comfort Food Tour című doku-sorozat a Food Network-ön.
 • Paul Wesley csatlakozott a CBS All Access-re érkező Tell Me a Story című ötletbe. Egyelőre még nincs premier dátuma Kevin Williamson elképzelésének. A pszichológiai thrillernek beharangozott elképzelés három klasszikus mesét ötvöz majd, a Piroska és a farkast, az Égig érő paszulyt és a Három kismalacot. Mindezt New York hétköznapjaiba ültetik. További szereplők között: Danielle Campbell, Kim Catrall és Billy Magnussen.
 • Június 15-én befejeződött a The Crew című daytime talkshow. 7 évadot élt.
 • Szintén nem kapunk több epizódot a szindikátusi sugárzásban futó The Robert Irvine Show-ból, amit a 2. évadot követően kaszáltak el. Mondanom se kelljen, de Robert Irvine celeb chéf volt a házigazdája.
 • Szerencsésebb helyzetben van a The Steve Wilkos Show, ugyanis újabb két évig nem kell aggódnia.
 • A Comedy Central elkaszálta a The Oppostion with Jordan Klepper című talkshowját.
 • Hoppá. Egy tévés történelmi kaszáról kell beszámolnom, ugyanis a szindikátusi sugárzásban futó The Jerry Springer Show elkaszálásra került. 1991 óta 28 évadot futott. Mondanom se kelljen, de a hazai Mónika Show és Balázs Show alapjául szolgált. Anno azt hiszem valamelyik hazai tévécsatorna is adta a részeit szinkronnal. Valami dereng.
 • Augusztus 10-én kapjuk a Netflix következő szitkomját Justine Simmons és Rev Run főszereplésével, az All About the Washingtons-t. Családi komédia lesz, íme az ajánlója.
 • Beth Behrs csatlakozott a CBS-re érkező The Neighorhood című újoncba.
 • Október 31-re időzíti a Stan Against Evil 3. évadjának premierjét az IFC. Az új etapban vendégszereplőként feltűnik: Scott Adsit, Maria Bamford, Matt Braunger, Christopher Mintz-Plasse és Eddie Pepitone.
 • Újabb 12 részre visszarendelt az AXS TV a Real Money-t.
 • A VH1 berendelte a RuPaul’s Drag Race 11. évadját, ahol feltűni vendégként: Lady Gaga, Lance Bass, Adriana Grande, John Waters és Kesha.
 • Augusztus 7-én startol a WGN America műsorán a Carter – milyen fura, hogy mi már faljuk a részeit. A Gone premierjét 2019-re ígéri a csatorna.
 • Az HBO berendelte a Succession 2. évadját.

Kommentáld!

Megmenekül a Lucifer

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 16, 8:23-kor a(z) Hírek témába.

Nem tartott hosszú ideig, hogy a Lucifer sorsa végleg eldőljön. A májusi országos tévés kaszáját követően a készítők és a stúdió nem ült a seggén, hanem megpróbálta mihamarabb – még a színészek szerződésének lejárta előtt – eladni a folytatás jogát másnak, amit végül sikerre vittek. A Netflix csapott le a sorozat 4. évadjának berendelésére!

587471342

Ismét egy stream oldal vállalta be azt, hogy kedvez a rajongóknak. Egyre sűrűbben fordul elő, hogy egy elkaszált sorozatot átvesznek és éltetnek tovább. Számukra ez egy olyan típusú reklám, ami mindenképpen hosszútávon kifizetődő, főleg, hogy előfizetéssel lehet a tartalmakat csekkolni. Pár napja felmerültek olyan kósza hírek, hogy másik stream csatornához kerülhetnek a jogok, azonban vagy nem sikerült megállapodni, vagy jobb ajánlattal állt elő a Netflix. Ez már senkit se érdekel – legalábbis a rajongókat biztosan nem, mert a tény, hogy folytatódni fog kedvenckéjük el nyom minden kérdést.

A TVLine.com információi alapján a 4. etap 10 résszel érkezik. Nincs arról egyelőre szó, hogy a sorozat szerkezete fog-e változni, hiszen a Netflix profiljába az epizódikus sztori nem éppen van jelen, szóval ez még a jövő titka.

A Fox a 2018/19-es idényben immáron kétszer segített más csatornának az műsorkínálatában feltöltésében, hiszen a Lucifer mellett a Brooklyn Nine-Nine kaszájából is kamatozott más. Igaz, azt egy másik országos tévé, az NBC vásárolta meg, de a tényen mit sem változtat. Alapvetően a Lucifer erős középmezőny játékos volt a 2017/18-as szezonban. A The Gifted szintjét hozta, amit meg bekértek őszre. 3.3 milliós átlagot pakolt le az asztalra, illetve 0.83-as demóátlagot a 18-49 évesek körében – talán utóbbi az, amit már senki gyomra nem bírna el.

Idehaza is darálja a Viasat a sorozatot, már a 3×20-as premieren is túlvannak a nézők. Ugye 26 epizódos a 3. etap, ergo, a 4. évados startra biztosan szinten leszünk a jenkikkel.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 6, 15:16-kor a(z) Hírek témába.

 • A DunaTV magazinműsora, a Balatoni nyár megújul. A 8. évadja elé néző műsorba csatlakozott Szabó Erika és Forró Bence. Erika lesz Vida Péter, míg Bence Kraszkó Zita partnere, hogy elsajátítsák a teendőiket, illetve a nézők is megszokják őket.
 • Miután elkaszálta az ABC a Roseanne-t, meg is kezdődtek a komolyabb tárgyalások az esetleges spinoff-ja kapcsán. A napokban már egyre több oldalon megjelent a pletyka rovatban, hogy kezd a végéhez közeledni a folyamat. A színészek többsége rábólintott a jelenlétre, ergo, már tényleg célegyesben van minden ahhoz, hogy akár 2018/19-ben folytatódjon kicsit másképp.
 • A TVLand igényt tart a Younger 6. évadjára is, ezért berendelte.
 • A Syfy elkaszálta a Face Off című reality-jét. Ez azért fura tény, mert mindezt premierje előtt tette, ugyanis minap startol el a 13. évadja.
 • A Freeform elrendelte a Shadowhunters befejezését. A 3. évad első fele május közepén fejeződött be, de még adósak a készítők +10 résszel, amit várhatóan csak 2019-ben kapunk meg. Azért se a kaszaszót használtam, mert a részek mellé érkezik egy 2 órás lezárófilm – ugyanis az etap második felébe nem lett belekalkulálva mindez.
 • Augusztus 5-én folytatódik a Chesapeake Shores a 3. évaddal a Hallmark Channel műsorán. Az etapban vendégszereplőként feltűnik: Gregory Harrison, Victor Webster és Jerry Trimble is – előbbi a One Tree Hillből lehet ismerős.
 • Az HBO megszerezte magának Zendaya-t, aki az Euphoria című tini drámapilotba lesz főszereplő. A projekt izraeli alapokra épülne, melynek középpontjában: egy 17 éves lány áll, aki drogfüggősében szenved. A sztori jellemei között szerepel minden mai jellemvonás, mint pl.: a trauma, a közösségi média, a szex, a szeretet és a barátság, illetve a hazugság. Sam Levinson lesz a felelős a szkriptért, amit Augustine Frizzell rendezésében láthatnak a bírák.
 • Grace Byers csatlakozott a The Gifted 2. évadjába.
 • Tavaly tavasszal bólintott rá valamikor a The Underground Railroad című ötletre az Amazon, akik felkérték Barry Jenkins-t, hogy Colson Whitehead méltán híres művét alapul véve készítsen egy sorozatot. A történet középpontjában: az amerikai rabszolga-felszabadítási mozgalmak és a földalatti vasútvonalak kiépítése állnak. A bekérés azóta letisztázódott oly mértékig, hogy limitált sorozatként tartjuk mostantól számon a művet. A casting egyelőre még nem kezdődött el.
 • A Netflix zöld utat adott a 3% 3. évadjának.
 • Július 27-én folytatódik az Orange is the New Black a 6. évaddal a Netflix-en.
 • A kanadai GlobalTV berendelte és egyben el is kaszálta a Mary Kill People-t. A 3. évadját várhatják a rajongók, ami 6 résszel érkezik a 2018/19-es idényben.
 • Corinne Massiah és Marcanthonee Reis állandó szereplővé lett kiemelve a 9-1-1 2. évadjában.
 • Dean Winters, Devery Jacobs és Kahyum Kim is csatlakozott az American Gods 2. évadjába.
 • Valahol várható volt, de az Amazon és a Netflix is megkapja a külön panel szekcióját a TCA Press Tour nyári szegmensébe, hiszen mindkettő olyan tartalomgyártóvá vált, amire érdemes odafigyelni. Előbbi július 28-án, utóbbi 29-én fejtheti ki nézeteit az újságíróknak. Még annyit, hogy 28-án lesz az AMC és a Starz duó panelje is.
 • Richard Short és Levi Fiehler a Code Black 3×10-es részében fog feltűnni, mint vendégszereplő.
 • Amanda Arcuri vendégként lesz látható a Ransom 2×11-ben.

Kommentáld!

Berendelték az Egynyári kaland 4. évadját

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 1, 19:13-kor a(z) Magyar hírek témába.

Nesze Nekem! …már megint túlaggódtam a dolgot. Pár napja számoltam be arról, hogy az Egynyári kaland 3. évadja elstartolt a DunaTV-n, és milyen hülye (?) módon tökön rúgta magát a közmédia azzal a húzásával, hogy a BL-döntő meccse alá rakta a startját. Nyilván szerencsétlen sorozat elmaradt néha számaitól, azonban még így sem sorozatminimumot hozott – csak majdnem, viszont ne vesszünk el a részletekben.

A sors iróniája, vagy reakciója az alábbi Facebook bejegyzéssel érkezett, ugyanis a sorozat hivatalos oldalán arról számolnak be, hogy megkezdődött a 4. évad forgatása, amire pár szerencsés el is látogathat(na), ha helyesen válaszol. Bár azt nem értem, ha tegnap posztolták, azaz május 31-én, akkor a sorsolást miért május 28-ra ütemezték? Ne vesszünk el a részletekben, valószínűleg nem akarnak látogatókat a forgatásra, de ez csak nekem tűnt fel, meg még pár kommentelőnek – az oldalt üzemeltetőknek nem!

A lényeg: berendelték a 4. évadot. Nem tudni semmit róla, csak annyit, hogy érkezik várhatóan a 2018/19-es idényben. Hátra lehet dőlni, nézettségi aggodalom kipipálva.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 1, 17:03-kor a(z) Hírek témába.

 • Megvan a következő AMC-s sorozatnak, a Lodge 49-nek a premier időpontja: augusztus 6-án debütál. A történetének középpontjában: egy ex-szörfös áll, aki apja halálát követően nem éppen találja útját, boldogságát az életben. Miután csatlakozik egy közösséghez, ez változásnak indul. Helyszínül a kaliforniai Long Beach szolgál. Jim Gavin lesz a készítője, míg Paul Giamatti, Dan Carey és Jeff Freilich besegít a készítésbe. A főhősünket Wyatt Russell formálja meg.
 • Szintén augusztus 6-án érkezik az AMC-re a Better Call Saul 4. évadja.
 • Alfonso Herrera megy visszatérő szereplőnek a Queen of the South 3. etapjába. Korábban a színész a Sense8-ben és a The Exorcist-ban tűnt fel, ha valaki nem ismerné.
 • Az FX bekért egy pilotot, ami Dave Burd életét venné alapul. A szkriptet Jeff Schaffer-rel közösen készítenék el, míg a rendezői széket Greg Mottola kapná. Középpontjában: egy huszas lveinek végén járó neurotikus férfi áll, aki mindenidők legjobb rapperének tartja magát, már csak a világot kell meggyőznie ugyanerről. További készítők sorában: Scooter Braun, Mike Hertz és Kevin Hart.
 • Augusztus 1-jén folytatódik a 2. évaddal a The Sinner az USA Network-ön.
 • Van néhány címünk: Congrefation / Abaddon’s Gate – The Expanse 3×12-13; Acceptable Losses – The 100 5×07; We Have Not Long to Love – The Orginals 5×09; Hardline – Ransom 2×09;
 • A Netflix berendelte a The Rain 2. évadját. A folytatás forgatása legkorábban évvégén kezdődhet meg, a premierjére pedig 2019-ben kerülhet sor. Nincs arról információ, hogy bárki kiszállna a sorozatból.
 • Az ABC elkaszálta a Roseanne című újoncát. A slusszpoén, hogy Emmy-re jelölték volna, hátha bezsákolnak vele a komédia részlegben, ha már egy klasszikus felélesztéséről beszélünk, ám ezzel egyidejűleg lelőtték a projektet. Átlagban 13.482 millió nézőt ültettek le, illetve 3.49-es demó társult mindemellé a 18-49 évesek körében.
 • A Top Gear 26. évadját követően Matt LeBlanc távozik a műsorvezetői pozícióból. Ergo, 2019-ben a show új emberrel bővül.
 • A Hollywood Reporter értesülései szerint a Netflix érdeklődik most a Locke & Key című IDW elképzelés iránt, amit korábban a Fox kért be pilot formájában, azonban passzolták; nemrég pedig a Hulu döntött hasonlóképpen. Joe Hill újra írná a szkriptet, a készítők sorában: Carlton Cuse is maradna, hogy segítse munkáját, azonban új rendezőt kapnának maguk mellé Andy Muschietti személyében.
 • Justin Bartha a The Good Fight 3. évadjában távozik a sorozatból.
 • Malajziában forgatják a Strike Back 6. évadját, ahova csatlakozott főszereplőnek: Jamie Bamber és Yasemin Allen. Ezen kívül biztos, hogy visszatér a folytatásba: Warren Brown, Daniel MacPherson és Alin Sumarwata.
 • Június 18-án kerül adásba a Supergirl 3. etapos zárórésze, ami a Battles Lost & Won címre hallgat. Az epizódot: Jesse Warn rendezte, míg Robert Rovner és Jessica Queller írta.
 • 2019 január 25-én folytatódik az Unbreakable Kimmy Schmidt 4. évadja a második felével. Az se most lesz!
 • A The Walking Dead rajongók talán eddigi legrosszabb híréről kell beszámolni, miszerint Rick-et alakító Andrew Lincoln ráunt a szerepére, és a 9. évaddal kiszállna a sorozatból. Elképzelése lenne a „mikéntre”, azonban kérdés, hogy a készítők belemennek-e. Az biztos, hogy egy olyan karaktert vesztene el a veterán sorozat, mi esetlegesen egy újabb mélypontot idézhet elő. Most sincs nézettségileg a fellegekben, azonban sokan csak miatta nézik.
 • Az E! elkaszálta a The Arrangement-et.

Kommentáld!

Most a The Expanse menekült meg a kasza elől

 
Beküldte: Kanyecc 2018 May 27, 16:06-kor a(z) Hírek témába.

Május a sci-fi rajongók szemében egyfajta horror hónapjának tekinthető, hiszen a Syfy úgy döntött, hogy elkaszálta a 3. évadot követően a The Expanse címre hallgató sorozatát. Az ítéletnek értelmet a nézettségi mutatói adnak – legalábbis annak kellene adnia valamit, ehhez képest a sanyarú igazságot szeretném egy éppen aktuális TOP5 Syfy nézettségben kifejezni, ahol egy sereghajtót is fel kell tűntetnem, hogy még idiótább pofát vághassunk a végén, tehát:

01. The Magicians (Syfy – S3) – 710 ezer; 18-49-ben: 0.27
02. Krypton (Syfy – S1) – 787 ezer; 18-49-ben: 0.23
03. Happy! (Syfy – S1) – 658 ezer; 18-49-ben: 0.21
04. The Expanse (Syfy – 3×01-07) – 584 ezer; 18-49-ben: 0.17
05. Killjoys (Syfy – S3) – 624 ezer; 18-49-ben: 0.17

14. Channel Zero (Syfy – S3) – 308 ezer; 18-49-ben: 0.09

TheExpanse_V2

Nem látott mélységekben a Syfy. A csatorna, mióta ekkora a versenyhelyzet a stream szolgáltatókból fakadóan már egyáltalán nem képes 1 milliónyi átlagnézőt leültetnie a képernyők elé. Próbálkozik, viszont az átalakult piaci helyzettel nem tud mit kezdeni, így a költségvetést is le kellett faragniuk, melynek egyik áldozata lett a The Expanse.

A 2017/18-as idényben a csatorna kaszált ötletei között kap helyet még: a Dark Matter, ami a 3. évadjával 614 ezernyi nézőt (0.15-ös demóátlag) ültetett le; a Blood Drive 457 ezerrel (0.13-as demóátlag); a Van Helsing, amit a 2. évaddal lőttek le 428 ezres összáltaggal (0.12-es demóátlag); illetve a Ghost Wars 376 ezerrel (0.09-es demóátlaggal).

Visszakanyarodva… A The Expanse „vesztét” az okozta – egyes híresztelések szerint –, hogy a gyártó a csatornával olyan szerződést kötött, melyben csak az elsősugárzási jogokat kapta meg. Ezáltal nem volt arra lehetősége, hogy megismételje, vagy a saját digitális platformján elérhetővé tegye felhasználóinak, hogy azáltal plusz bevételre tegyen szert általa. Fentebb pedig láthatóak az élőnézettség számai, amiből nehéz várat építeni, főleg egy CGI-os sci-fi körében.

A gyártó nem adta fel, ha már közük volt a kaszához valamilyen szinten, ezért megpróbálta eladni más csatornának/stream szolgáltatásnak a folytatás, ami pár hét leforgása alatt össze is jött. Az Amazon-nál landolt a projekt 4. évadja. A szereplők közül mindenki visszatér, a készítők se távoznak, így mindenki megnyugodhat, lesz még miért aggódni James S.A. Corey könyvét alapul vevő sorozatnál.

Gyereknapra nem is rossz időzítés ilyen cikket írni!

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats