Vasárnapi premier: Egy fiatal orvos feljegyzései

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 3, 20:35-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a Viasat History műsorán: A Young Doctor’s Notebook – 1×01-02.

Imádom, hogy a kábeles csatornák gondolnak azokra a réteg nézőkre is, akik szeretik a különleges ötleteket. Nálam a Sky Art elképzelése annak idején robbantott, hiszen ránéztem az első promóciós fotójára a sorozatnak, ahol a Potter srác és Reklámembere, azaz Daniel Radcliffe és Jon Hamm köszön vissza, és egyből megnyertek maguknak. Vicces, de mind a kettő a kedvenc színészeim sorában foglal helyet, így a korábban írtakra tudok egy visszacsatolást adni.

2012-ben rajtolt az 1. évadja 4 résszel, majd 1 évvel később érkezett a folytatás újabb 4 epizóddal. Tehát összesen 8-cal számoljatok, amit akár egy délután alatt le lehet simán darálni. Az első négyes rendezéséért Alex Hardcastle, a másodikért pedig Robert McKillop volt a felelős.

Nem csak a magyar, hanem az angol cím is kicsit egyedinek tekinthető. A készítők megtartották az eredetiét, hiszen alapvetően Mikhail Bulhakov azonos című novellája szolgáltatja a sztori alapját, amit amolyan sötét komédia stílusban tálalnak. A történet fókusza: egy fiatal doktorra megy, aki színötös volt az egyetemen, erre egy eléggé nomád körülményekkel sújtott praxist adnak neki. Kicsit ironikus a szitu, nah. Írtunk róla annak idején egy pilot kritikát, nyomon is követtem az 1. évadját. Abszolút egyedi, olyan, amit tényleg csak igényes emberek néznek. Mindenképpen vállaljátok be, nem fogtok csalódni.

young_doctors_note_2420685b

Kommentáld!

Szombati premierek: Zűrös Végítélet | Korhatáros szerelem | A fal 1×02

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 2, 11:19-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 03:05-től a Tv2 műsorán: You, Me and the Apocalypse – 1×01-02.
Ma. 20:10-től a Tv2 műsorán: Korhatáros szerelem – 1×01-02.
Ma. 21:20-tól az RTL Klub műsorán: A fal – 1×02.

A Zűrös végítélet premierjét elaludtuk, vagy elfeledkeztünk róla. A lényeg, hogy a dupla részes kezdést követően jövő héten, szombaton hajnali 4-kor jelentkezik az 1×03-as résszel, majd rákövetkező hét hétfőjén (12.11-én) hajnali 3:30-kor az 1×04-gyel, szombat hajnalban (12.16-án) pedig az 1×05-tel. Ezt nehéz fejben tartani. Természetesen a változás joga fenntartott, így semmi sincs kőbe vésve.

Amiről viszont nem késtünk le, az a Korhatáros szerelem rajtja. Miután leköszönt az X-faktor a szombat estékről, a Tv2 úgy döntött, hogy útnak indítja a legújabb saját gyártású produkcióját, ami kivételesen egy fiktív ötlet. Különlegességei között szerepel, hogy ugyanaz a gyártó készítette, mint A mi kis falunkat; illetve, hogy új-zélandi alapokra épül a története. A sztoriban: Esztert, egy 39 éves háromgyermekes anyukát, illetve egy 24 éves pultos fiút ismerhetünk meg, akik élete összefonódik – hiába a jelentős korkülönbség. A főszerepben: Kovács Patrícia és Kovács Tamás, de feltűnik még sok ismerős arc, mint pl.: Dobó Kata, Seress Zoltán vagy Dóra Béla.

A kezdésről már írtunk egy hosszabbat, nekünk tetszett. Szombati lazulás mellé tökéletes.

Talán pont ezért döntött úgy az RTL Klub, hogy előveszi a Milánóban leforgatott másik A fal epizódját, és berakja ellene. Nyilván azóta a Tv2 is lépett, amiről beszámoltunk. Remélhetőleg nem kell módosítanom a bejegyzést egy újabb műsorváltozás miatt.

korhatarosszerelem_duplaresz

Kommentáld!

Keddi premierek: Celeb vagyok, ments ki innen! – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 13:00-kor a(z) magyar ajánló,Magyar hírek témába.

Ma. 14:10-től az RTL Klub műsorán: Celeb vagyok, ments ki innen! – 5×01. (ism.)
Ma. 18:55-től az RTL Klub műsorán: Celeb vagyok, ments ki innen! – 5×02.

Tegnap sajnos nem volt időm emlékeztetőt írni a Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadjának startjáról. Szerencsére az RTL Klub nem hagyja cserben a nézőit és ad lehetőséget a pótlásra másnap délutánonként. Tulajdonképpen erre hívnám fel a figyelmeteket, ha lemaradtatok volna az esti premierről.

A reality érkezésével módosult az RTL Klub műsorrendje az alábbiak szerint:

18:00-18:55 – RTL Híradó – Esti kiadás
18:55-20:20 – Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évad
20:20-21:45 – Éjjel-Nappal Budapest
21:45-22:25 – Barátök közt
22:25-től – Dr. Csont (H) / Castle (K) / Szulejmán (Sze) / Válótársak (Cs) / Showder Klub (P)

Hétvégente pedig:

18:55-20:20 – Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évad
20:20-tól – Esti filmek

Bizony, jól látjátok, a csatorna behozta a folyamatos vetítést. Nem hétköznap esténként kapjuk a részeket, hanem a hét mindegyik napján számíthatunk újra.

A műsorvezetők sorában: Kiss Ramóna és Puskás Péter. A játékosok között: Anger Zsolt, Cicciolina, Halász Klaudia, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Koholák Alexandra, Köllő Babett, Lukács Miki, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Tóth Andi és Wossala Rozina. Nehéz megjósolni, hogy ki lesz a befutó, de véleményem szerint sikerült egy olyan csapatot összeválogatni, akiken akár még sírva is lehet nevetni az egyes feladatok alatt. Meglátjuk.

celebvagyok-1024x390

Kommentáld!

Vasárnapi premier: Sztárban Sztár +1 kicsi – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 26, 18:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 18:45-től a Tv2 műsorán: Sztárban Sztár +1 kicsi – 2×01.

Tavaly Tv2 úgy döntött, hogy a méltán nagy népszerűségnek örvendő a Sztárban Sztárnak ad egy spinoff-ot, ahol a fiatal tehetségek is bizonyíthatják rátermettségüket. Így született meg a Sztárban Sztár +1 kicsi, amit közvetlenül a negyedik széria zárását követően startoltatott el a legnézettebb kábeles csatornáján, a SuperTv2-n, hogy ott is megversenyeztesse a konkurenciáit. Sikerrel is járt, hiszen 9 héten keresztül kimagasló számot termelt, így nem volt kérdéses a folytatása. Ha jól dereng, már a finálékor bejelentették az ítéletet élőadásban.

Az első évadjánál 9 részt kaptunk, most eggyel többet. Maradt Till Attila a műsorvezető, a zsűri tagoknál pedig Ábel Anita és Rákóczi Ferenc mellé érkezik „újoncként” Tóth Vera és Király ViktorPély Barna és Csobot Adél helyére. A castingban a férfi énekesek között: Hevesi Tamás és Horváth Csenge, Kocsis Tibor és Zöldi Lara, Rácz Gergő és Malaczkó Anna, Vastag Tamás és Varga Szabolcs, valamint Veréb Tamás és Fodor Eliza; míg a női énekesek sorában: Keresztes Ildikó és Lingura Diána, Kozma Orsi és Ádám Botond, Nagy Adri és Nagy Bogi, Nótár Mary és Radics Jani, valamint Tóth Gabi és Fodor Erik.

Aki az alapszériát csipázza, annak kötelező a spinoff. Ha tippelnem kellene, akkor ismételten kimagasló számokkal fog nyitni. Anno 2016. november 27-én 783 ezer nézőt ültetett le a teljes lakosság körében, ami nagyjából 16.9%-os közönségarányt jelent, míg 393 ezret a célközönségében, ami pedig 15.5%-ot.

enekesek

Kommentáld!

Keddi premierek: Appra magyar! – A gondolatolvashow | A nagy büfékocsi-verseny 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 21, 19:31-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:35-től a Tv2 műsorán: Appra magyar! – A gondolatolvashow – 1×01.
Ma. 22:25-től a ChiliTV műsorán: The Great Food Truck Race – 3×02.

Tegnapom elcsúszott, így sajnos több cikkem, amit beütemeztem nem került megírásra, köztük A nagy büfékocsi-verseny 3. évadjának premierjének emlékeztetője. Igen, a ChiliTV folytatja a Food Network reality-jét megállás nélkül. Ismételten 7 epizódot kapunk, amit a 2012/13-as szezonban adtak le. Információink szerint, egyhuzamban lenyomják mind a 8 szériáját. Hamarosan írok róla, mert a 2. etapja jobban tetszett, összerakottabb lett, mint az elődje.

Előtte viszont elstartol a Tv2-n egy újabb műsor, aminél ismét használhatják a nézők a Tv2 Live alkalmazást – mint a Sztárban sztár eseténél, csak itt értelmet is kap a véleményünk. Róla másolnám a közleményt:

„Az Appra magyar! – A gondolatolvashow keddtől szombatig jelentkező élő adásaiban Liptai Claudia a TV2 Live applikációjának segítségével keresi a választ elgondolkodtató, mindenkit foglalkoztató kérdésekre. A stúdióban minden héten öt sztárvendég versenyez egymással azon, hogy vajon melyikük találja el leggyakrabban, hogy a szavazók többsége mit gondol az adott témával kapcsolatban. A műsorkészítők arra törekednek, hogy a vendégek életvitele, gondolkodásmódja minél több látásmódot jelenítsen meg az adásokban. A különcök éppúgy helyet kapnak majd, mint azok, akik bevallásuk szerint teljesen átlagos életet élnek.”

appramagyar

Kommentáld!

Pénteki premierek: Simpsons család 29. évad | Ghosted – Parás Páros | Scorpion – Agymenők akcióban 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 10, 17:20-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:35-től a Fox műsorán: The Simpsons – 29×01.
Ma. 20:05-től a Fox műsorán: Ghosted – 1×01.
Ma. 21:00-tól az AXN műsorán: Scorpion – 3×01.

A Fox beindítja a péntek estéit. 6 héttel az amerikai premierje után műsorra tűzi a The Simpsons 29. évadját. Ismétlem, a 2017/18-as idényben futó szériát hozzák, azaz az aktuálist. Jó nekünk, hogy ilyen gyorsak, bár a mai világban ennek kellene a megszokottnak lennie.

Ha pedig túléltük Bart-ékat, akkor se kapcsoljunk el, mert érkezik egy újabb 2017/18-as újonc a magyar tévés kínálatba a Ghosted személyében. A Fox ad számára otthont, ahol közepesen jól muzsikál. Abszolút a középmezőnyben mozog. A történet: két botcsinálta főhősre helyezi a hangsúlyt, akiket egy titkos kormányügynökség vesz szárnya alá, mivel nézeteik szerint segíthetnek megtalálni az egyik eltűnt ügynöküket. A természetfeletti komédia főszereplői sorában: Craig Robinson és Adam Scott, valamint Ally Walker, Adeel Akhtar és Amber Stevens West. Ők öten gondoskodnak arról, hogy mosolygás nélkül fel ne keljünk az ágyból.

Végezetül pedig az AXN előveszi a Scorpion-t, hiszen ősz van, és ilyenkor szokta mindig műsorra tűzni az aktuális folytatását. Odakinn a 4. etap van terítéken.

ParasParos ParasParos-002
scorpion

Kommentáld!

Keddi premierek: Ázsia Expressz | Milliárdok nyomában

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 7, 16:47-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:00-tól a Tv2 műsorán: Ázsia Expressz – 1×01. (keddtől szombatig)
Ma. 21:00-tól az HBO 3 műsorán: Billions – 1×01-02.

Kezdjük a sort utóbbival, ami tévés premier lesz. Akinek van HBO Go előfizetése, az már láthatta a Billions 1. évadját, ami október 28 óta elérhető szinkronosan a HBO VOID szolgáltatásában. Amit még érdemes kiemelnem, hogy oda az első 2 évadja került fel, szóval miután leadta az HBO 3 az elsőt, várhatóan megállás nélkül érkezik a folytatás. Miért tartanák vissza?!

Hogy mennyire kötelező a Showtime sorozata, azt két név után döntse el mindenki maga: Damien Lewis és Paul Giamatti ugyanis a főszereplők között kap helyet. Bátran nevezhetjük a szereposztást erősnek. Kicsit olyan a története, mint ha a House of Cards találkozna a The Wolf of Wall Street-tel. A magyar címe egyébként abszolút releváns, hiszen a sztoriban az egyik legnagyobb kockázati alap vezetőjéről derülnek ki olyan dolgok, amiket állam bácsiék nem éppen preferálnak. Legyen ennyi elég elsőkörben, mert a története jóval többet mondóbb, ha adtok egy esélyt a pilotjának.

Előtte pedig érkezik a Tv2 nagyszabású utazós-reality-je, amibe nem kevés pénzt öltek.

A forgatás már lezajlott nyár elején. A műsorvezetője Ördög Nóri volt, aki mellette vlog-ot is indított a családi kalandjaikról – mert elkísérték őt a nagy utazásra. De nem ez a lényeg. A koncepciója pofonegyszerű: adott 7 celeb pár, akiknek Vietnámból Laoszon és Kambodzsán át Thaiföldre kell eljutniuk napi 1 dolláros költőpénzzel a zsebükben. A párok között akadnak szerelmesek, családtagok, kollégák, de totál ismeretlenek is. Íme a casting, amiben feltűnik: Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt .

A csatorna keddtől szombatig adja, a leköszönt Vigyázat, gyerekkel vagyok 2. évadja timeslotjában. Ergo, Ördög Nóránál fix ez az időpont.

AE_02_cover AE_01_cover

Kommentáld!

Szerdai premierek: A varázslók | Elrabolva | Elvált nők kézikönyve + Mike és Molly 6. évad | Kalózháború

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 1, 13:50-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. Az AXN Now műsorán: The Magicians – 1. évad.
Ma. Az AXN Now műsorán: Taken – 1. évad.
Ma. Az AXN Now műsorán: The Girlfriends’ Guide to Divorce – 1-2-3. évad.

Ma. 21:30-tól a Comedy Central műsorán: Mike & Molly – 6×01.
Ma. 22:00-tól a PRIME műsorán: Crossbones – 1×01.

Tegnap semmiből jött a hír, miszerint a Sony Pictures TV Networks VoD szolgáltatásában, magyarul az AXN Now-ban mától három sorozat 1. évadja kerül elérhetővé szinkronizált formában – egyik esetében azonban nem csak az elsőről, hanem az első háromról beszélhetünk. Mindegyik országos premier, azaz eddig még tévében nem darálhattátok le.

Régóta tudjuk, hogy valamelyik Sony-csatornára jön a Taken, azonban arra kevesen gondoltunk, hogy majd pont egy stream oldal szolgál premierhelyéül. A 2016/17-es idényben debütált NBC-s ötlet alapfelállását az azonos című mozifilm szolgáltatja, viszont itt a 30 évvel fiatalabb Bryan Mills ex-katonát és jelenlegi CIA-ügynököt ismerhetjük meg, akinek lesz csapatával egy elég komoly ügy. Engem picivel jobban mozgat a The Magicians, amit sokan felnőtt Harry Potter-nek is beállítottak már. Itt olvashattok róla bővebben. Folytatnom kellene, mert mai napig nem tudom, miért merült feledésbe. Végezetük a Bravo sorozatára tenném a hangsúlyt, amiről itt írtunk.

Ha azonban valaki nem rendelkezne előfizetéssel a megcsekkolásukra, akkor két másik premierre hívnám fel a figyelmet. Az egyik a Comedy Central-é, ahol a Mike & Molly folytatódik a 6. évadjával – kövérekről szóló többkamerás komédia, ami kevés viccet tartalmaz. A másik az NBC kalózos elképzelése, ami befuccsolt, de a Tv2 testvércsatornájára pont elfér, ez a Crossbones. Aki nézte a Black Sails-t, az adjon egy esélyt neki.

crossbones_1

Kommentáld!

Keddi premier: Kegyetlen csillogás

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 31, 20:26-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a PRIME műsorán: Star1×01.

Október utolsó napjára is tartogat premiert a Tv2 Csoport egyik csatornája. Főként a női nézők felé fog nyitni a Kegyetlen csillogással, ami az Empire spinoff-ja volna – az ugye a Fox-on fut idehaza (és odakinn is). Érdekességek sorában említeném meg, hogy a holnap startoló Kalózháborúval ellentétben ezt 21 órás kezdéssel, azaz 1 órával korábban kapjuk meg.

Beszéljünk kicsit a Star-ról.

A sorozat a 2016/17-es idényben startol az amerikai Fox műsorán, ahol jelenpillanatban a 2. évadja van terítéken. Alapvetően jó nézettségi mutatókkal rendelkezik, hiszen mindig helye van a házon belüli tabellán a TOP5-ben – bár ehhez az is szükséges, hogy a többiek rémes adatokat szállítsanak. Az alapkoncepciójában: három lány életét követhetjük nyomon, akik Atlantába mennek, hogy karrierjüket felfuttassák. Nyilván szükséges mindehhez olyan dolgokat is tenni, amit normális, átlagos ember nem feltétlenül csinálna – ergo, ha nincs gyomrod hozzá, sehol se lesz 5 év múlva sem. A főszereplők sorában: Jude Demorest, Brittany O’Grady és Ryan Destiny.

A magyar nyelvű előzeteseit itt és itt mutattuk.

star-better

Kommentáld!

Hétfői premierek: Hotel Transzilvánia: A sorozat | BOSZI Akadémia | Showder Klub 20. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 17:47-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 18:30-tól a Disney Channel műsorán: Hotel Transylvania – 1×01.
Ma. 20:20-tól a Nickelodeon műsorán: WITS Academy – ­1×01.
Ma. 22:00-tól az RTL II műsorán: Showder Klub – 20×01.

Fura listát szállít a mai premierekre fókuszáló kalendárium!

A Hotel Transylvaniaról már csak azért is kötelező említést tennem, mivel hónap közepén megmutattam a sorozat hazai előzetesét. Másrészről, a csatorna pont Halloween időszakára ütemezte az érkezését, ami találó, ha a történetét vesszük alapul. Ha valaki felnőtt szereposztású agyzsibbasztásra vágyik, akkor este a Ninja Warrior Hungary helyett kapcsoljon a Nickelodeon-ra, ahova érkezik a csatorna egyik 2015-ös üdvöskéje, ami 20 részt élt meg. Mindkettő esetében hétköznapi premierről beszélhetünk, azaz 7-ből 5 nap lehet velük számolni.

Visszatér a magyar stand-up világ egyetlen élő tagja, a Showder Klub is a 20. évaddal, ami megtartotta a hétfői timeslotját, mint ahogy a tavaszi idényben. A különbség mindössze annyi, hogy az RTL II most heti két humorműsort sugároz, hiszen péntekenként a Beugró X-szel akarják megfogni a műfaj kedvelőit. A premier adásban: Orosz György biztosan ott lesz, tegnapelőtt már röhöghettünk két poénján is.

Hotel-Transylvania-Disney-magyar-poszter

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats