Emlékeztető: Orphan Black – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 17, 18:51-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 22:00-tól az RTL Spike műsorán: Orphan Black – 2×02.

Kábeles csatornákon nagyobb élet zajlik, mint az országoson. Örülök, hogy az RTL Csoport is számos kiscsatornával rendelkezik, mivel bőven túlvagyunk azon az időszakon, hogy mindent – amit az RTL Klub nem tud valami oknál fogva „befogadni” – a Cool-on tűnjön fel. Tavaly startolt el a Spike vagy RTL Spike (kinek melyik tetszik!), ami újabb sorozatpremiereknek szolgáltat otthont. Köztük az Orphan Black-nek, a BBC America egyik talán legigényesebb ötletének is, aminek odakinn az 5. évadját várjuk.

Fel is merül sorozatfüggőként a kérdés bennem, hogy miért kell ennyi időt várni egy jó ötlet magyar szinkronjára? Szerencsére, az első etapot követően hozzák a másodikat, és remélhetőleg így haladnak tovább heti rendszerességgel. Nyilván a sorozatfináléra nem érjük be a jenkiket, de küzdés jeleit mindenképp díjaznom kell.

Aki teheti csatlakozzon be, mert még mindig kimagaslik a sci-fi műfajon belül. Pontosan ezért bátorkodtam írni a premier után is egy amolyan utóemlékeztetőt, mert ez tényleg az a produkció, ami megérdemli az odafigyelést.

35

Kommentáld!

Esti előzetes: Tóth János

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 16, 21:22-kor a(z) magyar ajánló,videó témába.

Tóth János, avagy másabb megnevezéssel a Munkaügyek spinoffja.

Napi hírmorzsákban már felemlegettük a Megafilm (Csak színház és más semmi is hozzájuk kapcsolódik!) 2017-es egyik projektjét, melyből 52 epizódot garantáltan kapni fogunk. Az anyasorozatból ismert Tóth János karaktert ragadják kis a testvér ötletbe, akit miután kirúgnak munkahelyéről, illetve édesanyja összejön egy 20 évvel fiatalabb férfivel elhagyja a szülői kuckót és unokaöccse kíséretében megpróbál magára találni, azaz új életet kezdeni. A rendezésért: Nagypál Orsi és Lakos Nóra volt a felelős, míg a vezetőírók sorában: Lengyel Balázst és Litkai Gergelyt kell megemlítenünk, akinek besegített: Kovás András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Bori.

A premier március 9-én kerül képernyőre, heti rendszerességgel kapjuk az új epizódokat, ahol főszereplőként látható lesz: Mucsi Zoltán, Csémy Balázs, László G. Attila, Kőszegi Ákos, Csoma Judit, Bozó Andrea, Rujder Vivien és Szabó Simon. Mutatnám az első ajánlóját. A főcím is netre került már, de abból kevesebbet lehet megtudni, mint ebből.

Várós? Jobbnak ígérkezik, mint a Munkaügyek? És a nagy kérdés, hogy A mi kis falunk-kal fel tudja-e venni a versenyt humor terén? – Hamarosan kiderül.


Kommentáld!

Emlékeztető: Rejtjelek – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 16, 21:09-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 22:00-tól a Cool műsorán: Blindspot – 2×01.

Nem sokat lacafacázik a Cool a Blindspot-tal, hiszen fél év se telt el a második évad startja óta, és már hozzák szinkronosan. A nagy kérdés, hogy 2017-ben tartanak-e szünetet félidőben, vagy egyhuzamban fogják leadni az etapját. Tudomásom szerint az előzőnél nem tartottak, kábelen amúgy se jellemző, inkább az országos csatornák küldenek el mindig pihenőre minden nagyobb durranást. Most jut eszembe, hogy folytatnom kellene, olyan 1×17 körül maradt abba a szintre hozásam holott tetszett az, amit láttam. Ilyen ez.

Blindspot_s2-cast-006

Kommentáld!

Emlékeztető: Légió | Gotham 2. évad | Alkonyattól pirkadatig 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 9, 19:34-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a Fox műsorán: Legion – 1×01.
Ma. 22:00-tól a Prime műsorán: Gotham – 2×01.
Ma. 23:00-tól az AXN Black műsorán: From Dusk Till Dawn – 3×01.

Évadpremierekben gazdag este elé nézhetnek a szinkront pártoló magyar nézők, ugyanis az este folyamán egy sorozat, illetve két évadpremier lesz terítéken. Sőt, időbeni átfedésről sem kell szót említenem, mert egymást követik, azaz ha valaki be akar csatlakozni, akkor csak annyi a teendője, hogy a fenti menetrendet kövesse mindössze.

A Fox hozza a X-Men tévésorozat változatának kititulált Legion-t Dan Stevens és Aubrey Plaza főszereplésével. Az újonc hazai képernyőre tűzésére nem sokat kellett várni, ugyanis Amerikában február 8-án mutatkozott be az amúgy 90 perces nyitánya. A műsoridőt elnézve várhatóan ketté szelik idehaza.

Aztán a Prime folytatja a Batman világ előzményét a 2. évaddal. Régóta be van tervezve a folytatása. Talán majd most, hiszen az első 22 epizód már elérhető. Ismételten két fejezetet kapunk.

Végezetül pedig az El Rey Network veterán produkciója mutatja be 2016-os etapját. Ismét 10 résszel kell számolnunk.

Kommentáld!

Emlékeztető: Hello Hollywood – Návai Anikóval

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 3, 20:53-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 23:55-től a Tv2 műsorán: Hello Hollywood – Návai Anikóval – 1×01.

A közleménye a tovább mögött olvasható!

Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Whitney élete

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 4, 21:27-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 23:00-tól a Humor+ műsorán: Whitney – 1×01-02.

Egy újabb 2011/12-es újoncot húzhatunk ki a listáról. Ilyenkor azért örülök, hogy ennyi kábeles csatornánk van, mert legalább nagyobb eséllyel láthatja a magyar néző azokat az ötleteket, amik odakinn akár kétévadot is megéltek.

Önmagában a Whitney-nél semmi forradalmit nem fogtok tapasztalni, szállítja a klasszikus komédia vonásait. A történet középpontjában: egy fiatal pár áll, akik már 5 éve együtt vannak, de egyelőre semmi konkrét céljuk nincs a kapcsolatukban. Egy esküvőn kell rádöbbenniük, hogy közös életükkel kezdeniük kell valamit, más különben az unalom felőröli őket. Mondhatjuk azt is, hogy a modern szerelmet ábrázolja a sorozat.

A Humor+ egyébként duplázva fogja adni, de csellel, mivel a kezdőrész az előző napi záróepizód ismétlése lesz, azaz a premiernapon kapunk mindössze kettő frisst.

Kommentáld!

Emlékeztető: Ördögűző

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 3, 19:32-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a Filmcafé műsorán: Bitten – 3×01.
Ma. 21:10-től az RTL Klub műsorán: Castle – 7×11. (folyt.)
Ma. 22:00-tól a Fox műsorán: The Exorcist – 1×01.
Ma. 22:50-től az AXN műsorán: Close to Home – 1×01.

Mint láthatjátok, most se fogunk unatkozni az este folyamán. A premierek közül egyet mindenképpen ajánlanék a figyelmetekbe, még pedig a Fox-ra érkező The Exorcist-ét, ami próbálja elhozni a tévés Ördögűzőt. A pilot alapján mindenképpen megvett minket, így bátran ajánlom azoknak, akik már unják a tipikus nyomozós drámákat.

A jól sikerült hazai bannerjét mutatnám, csakhogy ne átlagos drámára apelláljatok.

azordoguzo-banner

 

Kommentáld!

Emlékeztető: 19-2 2. évad | Lángoló Chicago 4.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 December 10, 18:44-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a FilmBox műsorán: 19-2 – 2×01.
Ma. 04:25-től
a TV2 műsorán: Chicago Fire – 4×12.

Október közepe után kisebb pihenőt fújt a Chicago Fire-rel a Tv2, azonban most megkapjuk a folytatást. Szombat és vasárnap éjjel fogják adni az új részeket 4 óra után. Azaz vasárnap és hétfő hajnalban. Egyébként érdemes ránézni a késő éjszakai blokkra, mivel a Psych 8. évadja is épp terítéken van, amiről totálisan megfeledkeztünk. Mondjuk ki az, aki kedden és pénteken éjjel fenn marad?

Ezen kívül folytatódik a kanadai 19-2, amit mi itt a blogon csak a Rookie Blue utódjaként tartjuk számon, hiszen ugyanolyan járőrös koncepció, mint elődje.

Kommentáld!

Emlékezető: Sztárban Sztár +1 kicsi

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 27, 18:31-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 18:50-kor a SuperTv2 műsorán: Sztárban Sztár +1 kicsi – 1×01.

Kommentáld!

Emlékeztető: BUMM! 2. évad | Hap & Leonard | Lakástalkshow

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 21, 19:08-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:25-től a Tv2 műsorán: BUMM! – 2×01.
Ma. 22:00-tól az AMC műsorán: Hap & Leonard – 1×01-02.
Ma. 22:10-től a Viasat3 műsorán: Lakástalkshow – 1×01.

Dióhéjban mindegyikről írnék, de tényleg csak röviden.

A Tv2 folytatja hétköznap esténként a BUMM!-ot, melynek lényege: ha rossz választ adsz, rossz vezetéket vágsz el és a bomba felrobban, ami beterít valami undormánnyal. Ha viszont jól

A Hap & Leonard a Sundance Channel sorozata, ami Joe R. Lansdale regényét veszi alapul. A történet középpontjában: a címben szereplő két főhős áll. Hap volt felesége egyik napról a másikra feltűnik életében, hogy egy a ’60-as években lebonyolított rablással eltűnt 1 millió dollár találják meg, merthogy a hatóságok még nem leltek rá. Nem kell ennél több a jóbarátnak, egyből nekilátnak a kincsvadászatnak. A második évadja nem sokára terítéken lesz odakinn.

Hétfőtől csütörtökig, késő esténként jelentkezik a Lakástalkshow, melynek házigazdája: Lovász László lesz. A műsor lényege, hogy egy lakásban beszélget majd a fószer ismert személyiségekkel, akikről megtudhatunk ezt-azt.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats