Emlékeztető: Flash – A Villám 3. évad | Készhelyzet 2. évad | Gázos páros 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 22, 20:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 18:00-tól az IzauraTV műsorán: Les Mystéres de I’amour – 5×01.

Ma. 21:00-tól a Viasat3 műsorán: The Flash – 3×01-02.
Ma. 21:30-tól a Comedy Central műsorán: Készhelyzet – 2×01.
Ma. 23:30-tól a Viasat6 műsorán: You’re the Worst – 3×01.

Április 1-jén 16:15-től a Viasat3 műsorán: Timeless – 1×01-02. (ism.)
Március 28-án 21:00-tól a Viasat3 műsorán: Timeless – 1×03-04.

Csavart emlékeztető fogok tartani. Kezdjük a tegnapi elmaradással. Elstartol a Viasat3 műsorán az Időutazók c. sorozat, melyet duplázva fognak adni heti rendszerességgel. Aki a premierről lemaradt, az legkorábban április 1-jén pótolhatja tévés formában, vagy ha korábban felkerül a Viasat Play kínálatába – esetleg warezz oldalon át.

Délután akadt egy folytatásunk, amiről lecsúsztunk, de korábban már volt említés róla, így annyira nem veszem szívemre a Kalandos nyár – Párizs 5. évadjának startjának elmúlasztását.

Este igazi országos premier áradat le. Elsőként a Viasat3 belekezd a The Flash 3. évadjába, ami odakinn fut éppen. Duplázva adják, így várhatóan szünetet fognak tartani, vagy pont a finálé tájét fogjuk beérni őket. Aztán a Viasat6 is folytatja a Gázos páros-t, szünet nélkül, már csak 13 rész és szintre kerülünk az hajdani FX, mostanság FXX komédiával. Végezetül pedig a hazai sajátgyártás világának egyik művére hívnám fel a figyelmet, a Készhelyzetre, ami a 2. évaddal folytatódik a Comedy Centralon.

Kommentáld!

Emlékeztető: Annyit ésszel, mint erővel 1. évad | Pumpedék 1. évad | Into the Badlands 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 20, 18:25-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:25-től a Tv2 műsorán: Annyit ésszel, mint erővel – 1×01.
Ma. 22:00-től az RTL Spike műsorán: Pumpedék – 1×01-02.
Ma. 22:00-től a Cool/AMC műsorán: Into the Badlands – 2×01.

A heti magyar hírmorzsák között mindegyikről esett szó, így nem fecsérelném a szót feleslegesen. Másrészről, a címkékre kattintva lehet tájékozódni!

Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): A szökés

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 17, 17:58-kor a(z) magyar ajánló,videó témába.

Vannak, akik várják a Prison Break folytatását; akadnak olyanok is, akik szkeptikusak vele kapcsolatban. Az tény, hogy amikor elstartolt 2005-ben az első évad korszakalkotó műnek számított. Most is bennem van a jelenet, amikor az End of the Tunnel epizódban Michael-ék szökési kísérlete meghiúsul és visszakozniuk kell a művelettől. Akkor tudatosult bennem, hogy mit jelent a back nine szócska a tévés szekcióban. A második etap se sikerült olyan rosszra, ám azt sejteni lehetett, hogy a magasra tett mércét a „nagyvilágban” már kevésbé lehet produkálni. Aztán ahogy mentünk előre, a lelkesedés, az írói kreativitás egyre csak fogyatkozott – amolyan kényszer szezonok születtek, amit egy másfél órás filmmel zártak le 2009-ben.

2016/17-es idény is valamilyen szinten a reboot-okra épül. Gondoltak egyet a Fox-nál és felélesztették, mert szerintük akad még potenciál a Scofield-testvérek életében. (Érdekesség, korábban az NBC a Heroes: Reborn-t hasonlóan event jelleggel próbálta eladni!) Április 4-én érkezik odakinn a Fox-ra, idehaza – várhatóan kicsit később – a Prime kínálatára az 5. évad az Ogygia című évadnyitóval. Mutatnék két magyar teasert. Ha már van ilyenünk, legyünk büszkék rá.

A további részek címét is lepötyögném, hátha valaki valamit észrevesz bennük. Ugye 9 részes eventtel adják el a folytatást. Nézzük csak: Kaniel Outis / The Liar / The Prisoner’s Dilemma / Contigency / Paecia / Wine-Dark Sea / Progeny. Az évadzáró odakinn várhatóan május 23-án vagy 30-án lesz.


Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? 3.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 15, 21:05-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 23:00-tól az AXN műsorán: How to Get Away with Murder – 3×08.

Az évad 15 epizódból, mint az előző. Most érkezik a második adag szünet nélkül. Amerikában február végén finálézott, a folytatás berendelve, így őszre biztosan szintre kerülünk vele. Köszi AXN.

Kommentáld!

Emlékeztető: A múlt árnyékában | Az utolsó zsaru 4. évad | Egyenesen Kálmán Olgával! | Stíluspárbaj Lakatos Márkkal | Hagyjál főzni 2. évad | Holnap tali! | Bear Grylls: Sztárok a vadonban 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 13, 10:37-kor a(z) magyar ajánló témába.

Hétköznap esténként új résszel:

Ma. 15:20-tól a DunaTV műsorán: Divoké kone – 1×01.
Ma. 19:00-tól a Story4 műsorán: Der letzte Bulle – 4×01.
Ma. 19:25-től a HírTV műsorán: Egyenesen Kálmán Olgával! – 1×01.
Ma. 20:05-től a Viasat3 műsorán: Stíluspárbaj Lakatos Márkkal – 1×01.

Ma. 20:30-tól az RTL II műsorán: Hagyjál főzni! – 2×01.
Ma. 21:05-től az m2/PetőfiTV műsorán: Holnap tali! – 1×01.

Heti rendszerességgel:

Ma. 21:00-tól a Discovery Channel műsorán: Running Wild with Bear Grylls – 3×01.

Minap lesz bőven emlékeztető, ezért időben szeretnénk szólni. A többségével hétköznaponként találkozhattok. A lavinát a DunaTV-re érkező A múlt árnyéka című szlovák sorozat indítja el, melyben Zavodsky-ék életébe nyerhetünk bepillantást. 2014-ben debütált felső szomszédságunkban, az első évadja 92 részes, a második 68 epizódos lesz. Ezt követi Az utolsó nyomozó c. német sorozat a Story4-en, 13 résszel. A HírTV-n is lesz premier, Kálmán Olga várja az érdeklődőket.

Főműsoridőbe lépve jön a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal, amiről tegnap már írtunk egy előzetes formájában. Ne feledkezzünk el a Hagyjál főzni! 2. évadjának startjáról se, de ha valaki tinédzser sztorira vágyik, akkor kapcsoljon a PetőfiTV-re, a Holnap tali! csekkolása érdekében.

Heti premierek sorában pedig Bear Grylls érkezik, hogy Nick Jonas-szal túléljen.

stilusparbajlakatosmarkkal

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetesek (2): Jövő hét a tévében

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 12, 13:09-kor a(z) magyar ajánló,videó témába.

A tegnapi hírmorzsák megvolt mindenkinek? Ha igen, akkor hoznék még egy cikket mellé, melyben a jövő és a következő hetek sorozat epizódjainak előzetesét szedtem össze. Kezdjük a hazai sajátgyártású ötletekkel, elsőként a Tóth János folytatásának ajánlóját lehet megnézni, majd a Csak színház és más semmi 2×04-ét, aztán A mi kis falunk 1×07-ét. Este startol az ATV műsorán a Heti napló Sváby Andrással, melyhez szintén lehet egy kedvcsinálót csekkolni. Ezt követően jönnek az izgisebb tartalmak, mint pl.: a Dr. Csont 9×17-es, a Gyilkos elmék 9×14-es és a Cobra 11 20×13-as részének beharangozója. Jah és ne feledkezzünk el a Forma 1-ről sem, és a Virtuózók legfrissebb hosszú teaserjéről. Lesz mit nézegetni.


(A tovább mögött folytatódik a hazai előzetes armada. Nyugodtan lehet menni és csekkolni őket, ha már ennyit foglalkozunk a hazai tévézéssel.)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Maradj talpon! Héder Barnával

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 12, 12:42-kor a(z) magyar ajánló,videó témába.

Pénteken mérföldkőhöz érkezett a Maradj talpon! a DunaTV műsorán. Nem azért, mert a 669. rész (2017.03.10-i) valami bűvösszámként funkcionálhatna bárhol is, hanem mert ez volt Gundel Takács Gábor utolsó adása, illetve egyben be is mutatkozott a következő kvízmester, Héder Barna. Március 13-tól már vele fut a DunaTV legsikeresebb kvízműsora. Már csak az lesz a kérdés, hogy a nézők meg tudják-e szokni az új műsorvezetőt, valamint milyen hamar szokik át az agyuk az új hangra és stílusra. Engem kicsit zavart az ajánlóban, hiszen már hozzászoktam Gundihoz. Mutatnám a jövő heti epizód ajánlóját!


Kommentáld!

Emlékeztető: Aradivarga Show

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 10, 20:15-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:25-től az ATV műsorán: AradiVarga Show – 1×01.

Nekem mondjátok? Most ültem le a gép elé nemrég, és belefutottam egy ATV-s premierbe, amit csak azért hozunk le, mert Aradi Tibor és Varga Ferenc felkapott személy a Rádiókabaré világában. Az önálló műsoruk kapott is ajánlót, és bannert is, ezeket a tovább mögött találjátok!

Tovább…

2 Hozzászólás

Emlékeztető: A Grace klinika – 10. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 8, 19:22-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 22:00-tól a Prime műsorán: Grey’s Anatomy – 10×01.

/Hányattatott helyzetbe került a Grey’s Anatomy 2014 táján az RTL Klub berkeiben. Először is nagyon sokat kellett várnunk a 9. széria érkezésére, közel két esztendőt. Másrészről, míg a 8. évadjáig a főműsoridős sávban, általában 22 óra után foglalt helyet, azt követően átpakolták éjfél utánra, amikor már oly mindegy, hogy milyen nézőszámmal fut bármi is, csak legyen valami a képernyőn – ha pedig az még újdonság is a magyar nézőknek, hát az nagyszerű tény.

A csavar a gépezetben ott lapul, hogy a folytatást már nem az RTL, hanem a Tv2 Csoport szállítja, ahol az egyik friss kábeles csatorna kapta a megtiszteltetést, hogy egy kellemesebb kezdésidőpontba adhassa – bár azt nem értem, miért nem előrébb. Talán a bevált szokásokon nem mernek változtatni? Passzolnám.

Odakinn amúgy a 13. széria van terítéken, és a 14. is berendelésre került, hogy megdöntsék az ER rekordjait./

Kommentáld!

Emlékeztető: Gyertek át! 4. évad | Gázos páros 2. évad | Hazug csajok társasága 6. évad | Rólunk szól 1×03

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 3, 20:46-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:30-tól az RTL Klub műsorán: Gyertek át! – 4×01.
Ma. 23:30-tól a Viasat6 műsorán: You’re the Worst – 2×01.
Holnap. 03:00-tól az RTLII műsorán: Pretty Little Liars – 5×01.
Holnap. 18:10-től a Viasat3 műsorán: This is Us – 1×03. (folyt.)

Az RTL Klub-on folytatódik a Gyertek át szombat este!, ami tavaly ősz óta rövidített címen fut, mivel átkerült péntek estére. Az évadnyitó epizódban – két civil játékos mellett –: Hajdú Péter, Kiss Ramóna, Vadon Jani, illetve Hajós András, Kabát Peti és Szabó Zsófi lesz látható.

Holnap is lesznek premierjeink. Minap volt az RTLII-n délelőtt folyamán a Hazug csajok társasága 6. évadjának a startja, amit éjjel ismételnek. (Hétköznaponta kapjuk az új részeket.) Illetve a Viasat3 is utoléri magát a Rólunk szóllal kapcsolatban.

rolunkszol

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats