Mozizz a FilmBox-szal! – nyereményjáték!

 
Beküldte: Kanyecc 2014 September 16, 0:21-kor a(z) Játék témába.

Majdnem egy éve nem foglalkoztunk nyereményjátékkal?! Ezen változtatni kell. Ha a napi emlékeztetőket figyelemmel kíséritek, akkor feltűnhetett, hogy a FilmBox család mostanság (ismét) rákapcsolt az olyan produkciók elhozására, amik hiánycikkek. Pl.: sűrűn megesik az, hogy az ausztráloktól vesznek át egyet-egyet, mint tették azt a Secrets & Lies vagy a The Moodys esetében az elmúlt napokban. Pontosan ezért kell szem előtt tartanunk a kínálatukat, mert az egyediség ráhúzható a csatornaprofilra.

A következő nyereményjáték is hozzájuk kapcsolódik. A FilmBox-franchise felajánlásával 5 darab szerencsést ki fogunk a hónap végén sorsolni, akik mozijegyeket kapnak egy közelgő mozis premierre, mely A séf címet kapta. Kérdésü(n)k az alábbi: Mi a neve a FilmBox  online applikációjának, amely segítségével interneten is elérhetőek a csatornái?

a) FilmBox Live
b) FilmBox Box
c) FilmBox Fight

A helyes válaszokat a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre várjuk. A levél tárgya: A séf legyen, mellyel megkönnyítitek a munkánkat. Emellett a neveteket is tűntessétek fel, hogy már a sorsolást követően elküldhessük a listát. A sorsolásra szeptember 30-án kerül sor, viszont a helyes válaszokat csak szeptember 29. éjfélig fogadjuk.

Amit még érdemes tudni, hogy a filmvetítése: október 2-ára esik, 19 órára, helyszíne pedig a Lurdy ház lesz. Illetve, páros jegyeket sorsolunk, szóval hozhattok plusz egy főt. A szinopszisról is had kopizzak pár sort:

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival. Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül.

asef

Kommentáld!

FilmBox-nyereményjáték: Eredményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 7, 2:17-kor a(z) Játék témába.

Lezárult a FilmBox-os nyereményjátékunk. (Előzmény.) Mit lehetett nyerni? Nos, 1-1db filmes DVD-t, ha a helyes választ elküldtétek a címünkre. Ezt jó páran megcsinálták. Ugye azt kérdeztük, hogy a FilmBox családon belül melyik adón mennek a legújabb kasszasikerek, melyre a helyes válasz: a FilmBox Extra volt. Nincs mellé beszéd, segítettünk is, hiszen megírtam két olyan premiert, amelyik a közelmúltban került a képernyőjükre, és csak az egyik szerepelt a listán. Ennyire könnyű helyzetbe legyetek mindig.

Mindenkinek az Elveszett c. DVD kellett, legalábbis 95%-ban mindenki ezt akarta megszerezni. Hogy ki-melyiket kapta, nos, mutatom a listát és egyben a győztesek kilétét is:

- Gelányi AnikóSikoly 4
- Pados ZsuzsannaElveszett
- Lovas SándorAz élet fája
- Fazekas BenceNincs Helsing- Rémes film
- Bogár ÁdámAmit máris tudni akarsz a szexről

Innen is gratula a nyerteseknek, illetve köszönjük a FilmBox sajtósának a felajánlást. A postai címeteket már továbbítottuk, napok kérdése és a postaládában a nyert DVD-film. Ha pedig megkaptátok, küldjetek egy képet róla, csak hogy tudjuk biztosra.

1 Hozzászólás

Filmbox-nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 3, 14:01-kor a(z) Játék témába.

Októberben ismét szép számmal érkeznek a FilmBox csatornáira sorozatpremierek, amikért külön pacsi nekik, mert olyanokból válogattak, amik se az országos, se más kábeles adón nem lelhetők fel. Október 2-án startolt el a Borgia, az a változat, ami a franciákhoz és a kanadaiakhoz kapcsolódik a FilmBox Extra műsorán. 6-án megkapjuk a Mr. és Mrs Murder-t a FilmBox HD jóvoltából, ami megint csak egy külön ritkaság, mégis csak az ausztrál Ten műsorán futott februárban. Egyből kettő olyan, amire várhattunk volna még, ha nincsenek ők.

Ennek örömére egy nyereményjátékra buzdítunk bennetek, ahol különféle filmes DVD-ket lehet nyerni. A kérdésü(n)k pofon egyszerű: Melyik az a FilmBox csatorna, ahol a legújabb kasszasikerek mennek? (Segítséget csak akkor adnánk hozzá, ha túl sok rossz válasz érkezne.)

a) FilmBox Extra
b) FilmBox Family
c) FilmBox Basic

A helyes válaszokat a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre kérnénk Filmbox tárggyal ellátva, hogy megkönnyítsétek a szűrést. Emellett a neveteket és a postázási címeteket is mellékeljétek, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és gyorsan megkapja mindenki azt, ami jár neki. Végezetül még egy plusz dolog, ha valaki a lenti listából kimondottan ragaszkodik valamelyikhez, azt is bátran írjátok oda, majd meglátjuk, mit tehetünk értetek. Határidő: október 6-a (vasárnap) 20 óra.

Jah, a nyereményeket se feledjük, ami 1-1db filmes DVD az alábbi palettából.

Kommentáld!

Filmbox-nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2013 July 3, 22:15-kor a(z) Játék témába.

Nem csak nekünk, hanem nektek is magatokhoz kell térni. Nyár, meleg, hőség, messze a vízparttól. Egy nyereményjáték formájában újra életet lehelnék az olvasótáborunkba. Tudom, nem vagytok sokan és annál szófukarabb a jellemvonásotok, de ettől függetlenül imádlak Titeket. „Let’s go” – csapjuk a lecsóba.

A Filmbox jóvoltából ismételten filmes DVD-ket sorsolunk ki. Ezúton is pacsi a felajánlásért, illetve, hogy az ausztrálok legjobb sorozatát szállítják, az Underbelly-t. A kérdésünk hozzákapcsolódik: Melyik csatornán/csatornákon megy A penge éle (Underbelly: Razor) c. sorozat? Ugye hogy nem nehéz, fel egy online tévés újságra és már lehet küldeni a megoldásokat. A helyes válaszokat a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre várjuk „Underbelly” tárggyal. A levélbe írjátok bele a nevetek és postai címetek, hogy gördülékenyebb legyen a nyerteseknek való ajándék kiküldés.

Jah, és amit lehet nyerni:

- Barney és a nők
- Ketten az egyben
- Julia
- Szabad világ
- Pót-terápia

Még annyit, hogy egy rangsort is felállíthattok, hogy melyiket szeretnétek mindenképp magatokénak tudni, így a nyertes duplán jól jár. Határidő: Július 10-e, 21 óra.

 

Kommentáld!

Filmbox-játék végeredményt hirdetnünk!

 
Beküldte: Kanyecc 2013 March 11, 21:46-kor a(z) Játék témába.

Volt nekünk két hete egy játékunk, melynek végéhez érkeztünk. Kicsit rá is húztunk, amiért elnézéseteket kérném, de így alakult. Most viszont jöjjön a dobpergés, a rivaldafény egy-két szerencsés számára. De előbb a helyes válasz, ami a FilmBox Family volt. Igen, ez az a csatorna, ami kikapcsolja a családot egész estére. Tehát a győztesek: Lovas Sándoré lett a Sikoly 4; Csönge Renátáé a Mennyei teremtmények, Lengyel Gergőé a Pandorum, laura7.5Az élet fája, míg a facebook-on meghirdetett játék győztese: Gelányi Anikó lett, aki a Blitz-et tudhatja magáénak. Grat mindenkinek!

Formalitás kedvéért ismét: köszi a felajánlást FilmBox!

3 Hozzászólás

Nyereményjáték a FilmBox felajánlásával

 
Beküldte: Kanyecc 2013 February 19, 17:20-kor a(z) Játék témába.

Játékra fel! Már idejét se tudom (október) mikor játszottunk utoljára. A Filmbox felajánlásával nyereményjátékot hirdetünk. Nem egy olyan tévécsatorna, ahol a sorozatok vannak hangsúlyban, de ne feledjük, hogy nekik köszönhetjük a Boss hazai premierjét, vagy a dán Den som dræber-ét, vagy a brit Exile-ét. A sor koránt se véges, mivel februárban is frissült a kínálatuk, de erről már írtunk előzőekben.

A kérdés a következő: Melyik az a FilmBox csatorna, ahol egész estés filmeket élvezhet egyszerre az egész család? – Huh, hát első nekem se menne, ezért segítünk kicsit. Ilyen Filmbox csatornák léteznek: FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox HD, FilmBox Family, FilmBox Extra, és FilmBox Extra 1.

Belőlük kell választani. Csak hogy tiszta legyen a kép. A helyes választ a jatek[kukac]sorozatguru[pont]info e-mail címre kérnénk, tárgyban pedig a „Filmbox” szócska szerepeljen. Határidő jó hosszú lesz, március 6-án éjfélkor zárul le a játék. No, és miket lehet nyerni? Filmes DVD-ket. A listán: a Mennyi teremtmények, a Pandorum, Az élet fája, a Sikoly 4, és a Blitz szerepel. Félúton tartunk egy feles sorsolást. Illetve az egyik DVD-t a Facebook-os rajongói oldalunk követői között sorsoljuk ki.

Kommentáld!

Márciusban érkezik a Stargate SG-1: Unleashed

 
Beküldte: Kanyecc 2013 February 18, 12:49-kor a(z) Játék témába.

A csoda 1997-ben született meg. A sci-fi műfaj egyik legnagyobb ikonjáról, a Stargate-ről elég sok bőrt húztak már le. Az anyasorozat mellett kaptunk két spinoff-ot, néhány filmet és játékötletet. A közeljövőben nincs kilátás folytatásra/előzményre/új sztorira, így a rajongókat más módon akarják megtartani a cégnél. Jön a Stargate SG-1: Unleashed, amit kimondottan Android és OS platformra készít el az MGM és az Arkalis Interactive. Két hete érkezett róla az első ajánló, lásd lentebb, ami inkább csak a CGI-re ment rá.

Megjelenés márciusban várható. Kalandjáték formával tessék számolni.

(A keresztkérdés, hogy mennyire fogja lekötni a rajongókat?! A tablet – és telefon – platform a jelenlegi legfelkapottabb a játékoknál jelenleg, hiszen mindenhova vihetők, kis helyen elférnek, így nincs meghatározva, hogy mikor tudunk játszani. Másrészt, a Stargate: Worlds a játék részlegük egyik feketelyuka, hiszen béta tesztelésig eljutottak vele, de a megjelenés elmaradt. Reméljük most másképp lesz.)


Kommentáld!

Jövőre jön a The Walking Dead FPS-játék

 
Beküldte: Kanyecc 2012 December 5, 13:06-kor a(z) Hírek,Játék,videó témába.

Megszokott már, hogy egy-egy népszerű tévésorozatból készül videójáték. Kellenek a különböző platformokon a nyomulások, hiszen így lehet csak kellőképp profitot termelni. A Game of Thrones és megannyi remek ötlet (Desperate Housewives, CSI, stb.) után a The Walking Dead-et is utolérte a végzete. Nem elég, hogy Facebook-játék formájában elkezdett hódítani, most a Terminal Reality kezdett neki a The Walking Dead: Survival Instinct FPS játék fejlesztésének.

Azt már lehet tudni, hogy Daryl és Marle Dixon testvérek fognak feltűnni, viszont az elmúlt hónapokban még homály övezte azt, hogy ki fogja megszólaltatni a karaktereket. Ciki lett volna, ha nem Norman Reedus és Michael Rooker, azaz a tévésorozat két főszereplője, de szerencsénkre az Activision kellő inspirációjának köszönhetően mára kiderült: ők lesznek a hangjai a két „túlélőknek”. Ennyi mindössze a legfrissebb hír. Varható megjelenését 2013-ra tervezik. Nemcsak a PS3 és xBox360 játékosait fogják a tévék és monitorok elé ültetni, hanem a PC-seket is, így remélhetőleg utóbbiaknak – akik közé tartozom – se lesz problémás a karakterek irányítása.

Jöjjön hozzá egy friss (?) teaser, ha már 15 millióan látták vasárnap este (azaz teljes estéről beszélek, ismétléssel egybekötve) a midseason fináléját. Visszatérés februárban.


Kommentáld!

Állítólag…-játék nyertesei!

 
Beküldte: Kanyecc 2012 October 7, 23:13-kor a(z) Játék témába.

Eredményt hirdetnénk. Múltkor meghirdettünk a Discovery Channel felajánlásával egy nyereményjátékot. Aki a Hamis választ küldte el ötször, azok a szerencsések, mert közülük sorsoltunk ki 10 darab nyertest, akik 1-1db Állítólag…-os pólóval gazdagodnak. A győztesek nevét továbbítottuk a csatorna felé, innentől már csak rajtuk múlik a téma! Tehát a lista, és bocsi a késői közlésért:

 • Simon Zsolt
 • Poráczki Gabriella
 • Wéber Dávid
 • Böszörményi Tamás
 • Lengyel Laura
 • Csontos András
 • Nyíri Zsuzsanna
 • Balázs Illyés
 • Bogár Ádám
 • Jónás István

Kommentáld!

Állítólag… nyereményjátékra fel!

 
Beküldte: Kanyecc 2012 September 27, 15:58-kor a(z) Játék témába.

A Discovery Channel jóvoltából nyereményjátékot hirdetünk. (Innen is köszi a felajánlást!) Minden bizonnyal ismeritek a MythBusters című doku-sorozatot, ami idehaza Állítólag… címmel fut. Tudjátok, főszerepben: a két mítoszirtó: Adam Savage és Jamie Hyneman, illetve segítőik: Kari Byron, Grant Imahara és Tory Belleci. Ők gondoskodnak arról , hogy számtalan téves elképelésről rántódjon le a lepel, mint pl.: arról a tényről, hogy ha esőben futunk, akkor jobban elázunk-e, mintha csak sétálnánk?! – Ez a mítosz megdőlt, ahogy számtalan másik, had mondjak még egyet: 7-nél többször nem lehet félbe hajtani egy papírlapot.

No, a műsorhoz készült egy microsite, amit a http://mitoszirtok.hu címen érhettek el 0-24 órás időintervallumban. Aki unatkozik, vagy csak a megszerzett tudását ellenőrizni szeretné, az bátran kattintson a kérdések alatti „Igaz-Hamis-Lehetséges” válaszalternatívákra, és ha netán kihagyna az emlékezet, akkor sincs baj, hiszen magyarázattal is szolgálnak a miértekről.

Jöjjön a ránk szabott játék! Októberben ugye új részekkel folytatódik a már tíz éve forgó sorozat. Ez alkalomból a csatorna felajánlásából most 10 db pólót nyerhettek (lásd a mintáját lejjebb!, illetve játékosonként egyet-egyet!), ha helyesen megtippelitek a következő öt városi legenda valóságtartalmát:

 1. Rosszabb, ha üres sörösüveggel dobnak meg, mint ha telivel találnak telibe?
 2. Ben Franklin az elektromosságot egy papírsárkány és egy kulcs segítségével fedezte fel:
 3. Lehetséges ingyen energiához jutni?
 4. A vizes zacskók elriasztják a legyeket?
 5. Túlélhetjük a lift lezuhanását, ha az utolsó pillanatban felugrunk?

Három lehetséges kimenetel közül kell kérdésenként választani egyet: „IGAZ”, „HAMIS” vagy „LEHETSÉGES”. Kérdésenként tehát csak egy a helyes! Csalni természetesen lehet, hiszen a fentebb emlegetett microsite-on a kérdésekre rátaláltok, ahogy a megoldásaikra is, szóval ez inkább a gyorsaságról és a szerencséről szól(hat állítólag…).

A helyes válaszokat a jatek[kukac]sorozatguru[pont]info e-mail címre kell elküldeni, Állítólag… tárggyal október 4-ig. Mondjuk legyen a határidő éjfél, és akkor pénteken napközben sorsolunk. Célszerű a válaszok alá odaírni egy nevet és egy postacímet, hogy a felesleges e-mailváltást skipelhessük.

És amiért folyik a harc: [képre kattintva lásd a discovery store-ban].

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats