Paramount Channel nyereményjáték eredményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 26, 12:26-kor a(z) Játék témába.

Hupsz, bocsi, elfeledkeztem az április 22-i eredményhirdetésről.

Múlt héten a Paramount Channel-lel elindítottam egy nyereményjátékot, hiszen a Hajsza című sorozat második évadja elstartolt a hazai kínálatban. Feltettünk egy egyszerű kérdést, amire Gillian Anderson nevét vártuk megfejtésbe. Igazából 100%-os lett a válaszadók rátája, csak néhányatok egy dologról feledkezett el: leírni a lakcímét. Sajnos ennek hiányában más kellett választanunk, hiszen ez is szükséges volt. A csatornának már elküldtük: Ugrai Nikoletta, Gergely Tamás és Jelics Miklós nevét, akik hamarosan megkapják az ajándékpakkjukat. Ezúton is gratula nekik!

A többiek pedig ne csüggedjenek, mert hamarosan jövünk egy újabbal. Már tárgyalás alatt van, kis türelmeteket kérnénk.

Kommentáld!

Hajsza nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 18, 20:54-kor a(z) Játék témába.

hajsza-jatek

Itt az év második nyereményjátéka. Tudom, nem visszük túlzásba. Több kellene. Annyival több, hogy egyik olvasónk neve se hiányozzon a „Játék” rovat eredményhirdető cikkeiből. Míg ez nem kivitelezhető, addig fenntartjuk a versenyhelyzetet.

Ismét a Paramount Channel a szponzorunk, ahova április 23-án érkezik a The Fall című sorozat 2. évadja. A brit produkció nem hazudtolja meg magát, ugyanis ismét kisebb epizódszámú szezonnal próbálja levenni rajongóit a lábukról. Az elsőhöz képest viszont eggyel több részt (6 darabot) kapunk (és a 2016-ban érkező 3. etapnál sem lesz ez másképp). Most, hogy már tudjátok lesz folytatása a sorozatnak úgy gondoltam, foglalkozzunk a jelennel, azaz a hétvégével és meghirdetnénk egy nyereményjátékot, ahol nem kell mást csinálni, mint az alábbi kérdésre helyesen válaszolni. Hogy az életeteket könnyítsem, egy egyszerűt választottam, legalábbis célzott irányú kereséssel hamar választ találtok a neten. Mi lenne ez? Mutatnám:

Ki alakítja a sorozatban szereplő Stella Gibson nyomozónőt?

a) Gillian Anderson
b) Katherine Heigl
c) Sarah Jessica Parker

A helyes választ 2016. április 22-ig várjuk 12 óráig a jatek[kukac]sorozatguru.info e-mail címre. A levél tárgyának adjátok meg a sorozat címét, azaz a „Hajsza” szót. A megoldások mellett neveteket és címeteket is mellékeljétek, hogy gyorsítsuk a kiszállítás folyamatát. Jah, és mit lehet nyerni? Három ajándékcsomag kerül kisorsolásra. Ugyanúgy mint az előzőnél, vagy egy füzet+esernyő, vagy egy felső+füzet kombó talál gazdára.

Hajrá, eredményhirdetés április 22-én délután vagy este felé.

Kommentáld!

Paramount Channel nyereményjáték eredményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 25, 19:38-kor a(z) Játék témába.

Eredményt hirdetnénk!

Volt egy nyereményjátékunk múlt héten, amit a Paramount Channel-lel közösen vittünk véghez. Még egyszer köszönjük nekik a felajánlást, melyben vagy egy „füzet+esernyő”, vagy egy „pulóver+füzet” duót lehetett nyerni. Hogy a szerencsések közül ki-melyiket kapja, azt a csatornára bízzuk, hogy legyen még a végére egy kis izgalom.

Mielőtt mondanék három nevet, akiknek névsora és címe leadásra került a csatorna felé, elárulnám a helyes válaszokat:

1) Melyik tengeri fővárosban játszódik a sorozat? b) Nassau
2) Ki az a legendás kalóz, aki a hírek szerint színre lép a 3. évadban? a) Fekete szakáll

És végül a nyertesek neve: Takács Kitti, Abai László és Behina Tamara. Gratulálunk nekik! A többieknek köszönjük a részvételt. Ne csüggedjetek, lesz folytatása.

1 Hozzászólás

Paramount Channel nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 21, 11:10-kor a(z) Játék témába.

fekete_vitorlak

2016-ban se maradtok nyereményjáték nélkül. Az év elsőjéről a Paramount Channel gondoskodik, így előjáróban is jár nekik a pacsi, viszont ne rohanjunk előre ennyire.

Akad egy ennél fontosabb hír. A Paramount Channel ad otthont a Fekete vitorlák című (Black Sails) sorozatnak Magyarországon. Az eddig leadott évadok mindegyikét láthattátok már szinkronosan – hála nekik. Ne feledkezzük el arról a tényről sem, hogy nyakunkon a 3. szezon visszatérése, amit Amerikában január 23-án kapunk meg a Starz jóvoltából. (Ha az időeltolódást számításba vesszük, akkor az másnap hajnali 4 órát jelent magyar viszonylatban. Miért fontos ez?! Mindjárt mondom!) Nos, és itt jönne képbe egy magyarországi tévés évadpremier, hiszen január 24-én, hajnali 4 órakor – azaz a világpremierrel egy időben – elhozzák a nézőknek a legújabb részét, a 3×01-et. Mondanom se kelljen, de heti rendszerességgel kapjuk az utánpótlást. Tehát minden vasárnap hajnalban van értelme az éjszakai üzemmódnak.

Azok se csüggedjenek, akik vasárnapra virradva inkább az alvást választanák, mert még aznap 22 órás kezdéssel megismétlésre kerül az aktuális epizódja.

A Paramount Channel felajánlott három ajándékcsomagot. Nem kell mást csinálni hozzá, mint a lentebbi kérdésekre a helyes választ elküldeni a jatek[kukac]sorozatguru.info e-mail címre. Tárgynak – a könnyebb elkategorizálást miatt – a „Fekete vitorlák” szöveget kérnénk. Hogy némileg könnyítsük az életeteket, adunk három opcionális válaszlehetőséget, mely közül csak az egyik lesz a helyes! Tehát nincs duplán jó válasz, okés?!

1) Melyik tengeri fővárosban játszódik a sorozat?

a) Havanna,
b) Nassau,
c) Port-au-Price

2) Ki az a legendás kalóz, aki a hírek szerint színre lép a 3. évadban?

a) Fekete szakáll
b) Drake kapitány
c) Christopher Marlowe

A helyes válaszokat 2016. január 24-ig várjuk, éjfélig. Fontos (!), hogy a helyes válaszok mellett küldjétek el a neveteket és a címeteket is, amire a csatorna a három szerencsésnek kipostázza az ajándékát. Ennek hiányában sajnos új nyertest sorsoltatunk a random generátorunkkal. Eredményhirdetés: január 25-én napközben.

És a végére két kép a megnyerhető Paramount ajándékcsomagról. Az egyiken esernyő+füzet, a másikon pulcsi+füzet látható. Hogy melyiket kapjátok, az legyen a mi meglepetésünk :) (Tehát csak az egyiket küldik!)

Kommentáld!

És akkor most elkelnek a Hannibal babák

 
Beküldte: tess 2015 November 5, 21:43-kor a(z) Játék témába.

Bizony, némi késéssel ugyan, de ideje eredményt hirdetünk a múlt heti Hannibal játék kapcsán. Akinek nem lenne tiszta, az AXN volt olyan jó fej és a rendelkezésünkre bocsájtott két remekbeszabott karakterfigurát, amit kénytelen-kelletlen, de ki kell sorsolnunk köztetek. Teszem mindezt abszolút irigykedve, lévén a babák tényleg remek darabok, bármely sorozatos fanboy házi gyűjteményének ékes darabjai lehetnek. No de szerencsére a Fuller-i szadizmusból jutott egy kevés számunkra is osztályrészül, így az eddigi legnehezebb kérdést tettük fel a pályázóknak. Jelesül:

Mi a „séf” kedvenc bora?

hannibal-jatek-a

Ahogy várható volt a kérdés rendesen feladta a leckét és így megosztotta a kollektívát. No, de kezdjük az alapoknál! Az egyedi vizuális történetmeséléséről és szimbolikájáról ismert Bryan Fuller valamikor 2011-ben kezdett elveszni Thomas Harris regényének univerzumában, amit aztán pár évre rá majdhogynem kortárs összművészeti remekként prezentált. Komplexitása akkora méreteket öltött, hogy külön szekciót áldozott Hannibal Lecter impozáns stílusának, melynek alappillére a művészi food porn lett. Ehhez pedig nem kisebb neveket sikerült leszerződtetnie, mint a különc José André sztárséfet és az elismert kanadai illetőségű Janice Poon food stylist-ot. A végeredmény szemet gyönyörködtetően dekadens, sőt önmagában megérne egy külön misét, de ettől most eltekintenék. Sőt, elöljáróban gyorsan szögezzük le, Lecter kedvenc bora nem a Chianti.

“A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti.”

Ez a filmek egyik alapvetése, de ugye Fuller adaptációja a fránya jogok miatt nem egészen megfeleltethető a Harris féle univerzumnak. Jól példázza ezt, Alana Bloom karaktere, aki valójában Alan Bloom volt, vagy hogy a Jodie Foster által alakított Clarice Starling karaktere miért nem szerepelhetett soha a sorozatban. Ebből adódóan az Amarone sem elfogadott, azt elméletileg a könyvekben kedvelte a doktor úr . Esetünkben a helyes válasz a  Bâtard-Montrachet, amit nem mellesleg egész sokszor megemlítenek a sorozatban. Sőt, közvetve az egyik story line is köré épül. Ugyancsak népszerű választásnak bizonyult a Château Petrus bordeaux, de ezt a fajtát mindösszesen csak két alkalommal említették. Az Armagnac meg kérem egy míves francia brandy, ráadásul, ha jól rémlik azzal csak főztek.

Így aztán bevallom nem volt nehéz dolga a random generator-nak, lévén 2 telitalálatos eredményünk volt Kátai Moána és Szigeti Patrik személyében. A nyertesekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot, addig is türelem. Ja és a fanyalgóknak némi önigazolás a múltból:

“Due bottiglie di Bâtard-Montrachet e li tartufi bianchi, per favore.”

És nem feledni, hazai sorozatzáró november 16.-án.

HANNIBAL -- "Antipasto" Episode 301 -- Pictured: Gillian Anderson as Dr. Bedelia Du Maurier -- (Photo by: Brooke Palmer/NBC)

Kommentáld!

Az utolsó Hannibal-játék az életben

 
Beküldte: tess 2015 October 26, 20:46-kor a(z) Játék témába.

Az AXN volt olyan jó fej és a rendelkezésünkre bocsájtott két, a tumblr-ön már hatalmas sikert aratott Hannibal babát, melyek olyan cukik, hogy igazából fel sem ajánlanánk nektek játékra. De komolyan, tessék mutatni még egy olyan marchandise produktumot, ami egy ismert sorozatgyilkos kannibált ábrázol olyan szeretnivaló módon, hogy simán odaadnánk, a gyereknek csakhogy feldobjuk az egyre ellaposodó Barbie –esteket. Remélem, tetszik érteni a mérhetetlen öniróniát a képletben?!

Szóval Bryan Fuller vizuálisan is kimagasló, szimbolizmus pornóba oltott kamaradrámája pár hétig, egész pontosan november 16-ig még képernyőn lesz az AXN műsorán. Viszont ezt követően végleg leköszön, lévén nemrégiben az NBC megelégelte a sorozat 3 évad óta tartó nézettségi kálváriáját és a rajongók legnagyobb sajnálatára elkaszálta a jelenlegi ongoing network drámák egyik kimagasló képviselőjét.

Azaz kb. itt az utolsó alkalom, hogy egy kis szerencsével és némi fanboy háttértudással szert tegyetek 2 csodás Hannibal babára. Ehhez mi sem könnyebb, mint a következő kérdésre helyes választ kell adnotok:

Stílszerűen minden étkezés megkerülhetetlen tényezője egy megfelelően harmonizáló bor kiválasztása. Hannibal Lecter pedig, mint már megtudhattuk igen is ad a részletekre, így szaktudása kiterjed a borok világára is. Azaz mi a „séf” kedvenc bora?

Tudom, a kérdés szokatlanul nehéznek tűnhet, de a 3. évad telis-tele van az erre való utalásokkal. Plusz, a babák tényleg tetszetősek és mivel nem tarthatjuk meg őket a szerencsés nyertesek is izzadjanak érte egy kicsit. A helyes válaszokat pedig a jövő heti Hannibal rész premierjéig várjuk a jatek@sorozatguru.info címre.

hannibal-baba

Kommentáld!

Fű alatt megjelent egy The Walking Dead-játék

 
Beküldte: Kanyecc 2015 August 30, 14:35-kor a(z) Játék témába.

image

Hm. Ez a meglepetések napja, ugyanis beloginoltam a Play áruházba, és szembe találkoztam egy újabb The Walking Dead játékkal. A The Walkind Dead: Road to Survival címen futó mobilos applikáció Robert Kirkman és cége, a Skybound által jelent meg augusztus 22-én.

Az IGN.com leírása alapján a sorozat kedvelőinek mindenképp be kell nevezni rá, mert hűen követi az ott látottakat. A legnagyobb kulcsszava, hogy ingyenes, azaz nem húznak le minket látatlanban. RPG-t képzeljünk magunk elé, melyben feltűnnek a produkció népszerű szereplői, úgy mint pl.: a Kormányzó, Rick, Michonne. Cél egyszerű: túl kell élni, menedékeket kell felkutatni, ahova a megszerzett karaktereket el tudjuk “raktározni”, hogy ne legyen annyira kemény az életük mindig.

A játék már tölthető IOS-re és Androidra. Linkeket azon nem mellékelnék, mert a keresőbe beírva hamar megtaláljátok, másrészről pedig ha nem kompatibilis netalántán a készüléketekkel, akkor amúgy nem listázódik ki. Mutatnék hozzá egy gameplay-t, ami alapján könnyedén leszűrhető, hogy érdemes-e bepróbálkozni vele.

Tovább…

Kommentáld!

Flúgos frissítés

 
Beküldte: Kanyecc 2015 July 15, 23:33-kor a(z) Játék témába.

Nyomatom a Family Guy-játékot már lassan egy esztendeje. A múltkori maffias eventről nem írtam cikket, de a mostaniról egy röpkét had eresszek el, ugyanis Magic Mike-ra épül. Íme a két ingyen megszerezhető skin.

image

image

Kommentáld!

Frissítették a Quest for Stuff-ot

 
Beküldte: Kanyecc 2015 April 18, 10:46-kor a(z) Játék témába.

t73PouSgr95rAj2GwHCVnwi8BckwbBl24dqsLNLnn2c

Hol van az megírva, hogy egy mobilos alkalmazással nem lehet heti rendszerességgel foglalkozni? Talán kicsit átmegyünk játék bloggá, de a francokat, hiszen a Family Guy: The Quest for Stuff pontosan egy a sorozatra épülő játék. Nyilván freemium, viszi az ember pénzét, de nem kell behódolni. Lehet ép ész keretek között maradni.

Még 2 hét van hátra a Star Trek eventből!

Azaz annyi se. 12 nap 13 óra nagyjából. Simán az eddigi legösszetettebbet szállították a készítők. Újdonságot azzal, hogy behoztak egy másodlagos világot, ahol építkezhet, de nem az alapterületed kárára; azzal, hogy újabb karaktereket és külsőket szerezhetsz meg; illetve azzal, hogy az eddigi legjobb húzásaikat egybe ágyazták, melynek végkifejlete most tetőzött.

Mik az utolsóelőtti frissítésre a tapasztalataim? Mondom:

Először is beépült az űrhajó. Minden fejlesztési területet fel lehet használni, ha kiváltottátok az adott területet a kellő tárgyakkal. Ez egyébként simán hozható. Behozták a karácsonyi eventből a „főszörny” gyepálást, ami öt formában éled újjá. (Nyilván a leggyengébb rendelkezik a legkevesebb élettel.) Gyűjtögetés. Nincs most akkora fókuszban, de ha előrébb szeretnél jutni, akkor tudatosan kell megválogatnod, hogy mivel kezded, mivel folytatod, és hogyan osztod be a ráfordított idődet. Lehet csinálni okosan mindent, a lényeg: ne csapjon át sose függőségbe.

Két új karaktert (Jean-Luc Picard, Kirk kapitány) és egy új külsőt (Talosian Stewie) lehet gyűjtögetésből kiváltatni. Erre célszerű lesz rámenni. Ezen kívül Mr. Spock vár ránk, ha némi zsebpénzt rá szeretnénk áldozni.

V132UMn3XjMc75cP1-IHFvlfPMnLZm2j21dDK-EFgTE

Kommentáld!

Az eddigi legjobb Family Guy: The Quest for Stuff-event érkezett

 
Beküldte: Kanyecc 2015 March 27, 13:56-kor a(z) Játék témába.

enterprisescreen

Októberben találkoztam először a Family Guy: The Quest for Stuff néven futó mobilos alkalmazással (némi ajánló hozzá), amit a Fox Digital Ent. és a TinyCo forgalmaz közösen. Aki nagy kedvelője a sorozatnak, annak nem kell bemutatnom, hogy mit képzeljen el maga elé, hiszen adja magát. A rajzfilm városát kell felépíteni, kapunk különféle vicces küldetéseket, amik az alapötlethez szorosan kapcsolódnak, mint pl.: hogy szerezzünk plutóniumot, és társai.

Az elmúlt egy évben számtalan eventet kaptunk a készítőktől, amikkel a játék egyhangú menetét próbálták feldobni, színesebbé tenni. Számomra a Halloween-i volt a legemlékezetesebb, de a Valentin napi vagy a karácsonyi se sikeredett rosszra. Azonban már lassan egy éve a piacon van az alkalmazás, és aki az elejétől fogva játszik, az már szinte kimaxolta a lehetőségéket. Ez jelenpillanatban 60 szintet és egy eléggé nagy földterület megvásárlását takarja. (Csak viszonyításként had mondjak pár adatot a saját accountomról: nagyjából októberben kezdtem, jelenleg 57-es szintű vagyok, és megvettem minden földterületet, ahova építkezni lehet. Tehát mindjárt itt a végcél. Sőt, már olyan szinten vagyok, hogy a pénzt is nehezen tudom költeni, jelenleg 470 ezrem van.)

wpid-wp-1427461011169.png

A készítők közel az egy éves évfordulóra előálltak egy másabb eventtel. Ez volt a Star Trek-felé való kikacsintás. Csak tényleg párszóban, hogy miben másabb az előzőekhez képest:

  1. Kapunk egy Star Trek űrhajót, amin építkezhetünk. Itt lesz lehetőség megszerezni azt az 5 karaktert, akiket elhoznak amolyan „crossover” formájában a játékba. (Külön pozitívum, hogy a „szobák” – mert itt csak olyanokat lehet építeni – elkészítése nem függ a Földön lévő építőmunkások számától.)
  2. Nem csak az űrben fejleszthetjük a birodalmunkat, hanem Földön lévő épületekkel is rásegíthetünk. Szerencsére nem minden arról szól, hogy bankkártyás lehúzással belefektessünk a valós pénzünket, de a célok elérése érdekében sajnos néha kénytelenek vagyunk ezt tenni.
  3. Kalandozhatunk az űrben más bolygókon. Ez csak a mai frissítéstől érhető el. Annyira új, hogy nem sokat tudok hozzátenni a jelentőségéhez.

wpid-wp-1427461016478.png

wpid-wp-1427461005001.png

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats