Mozizz a FilmBox-szal! – nyereményjáték!

 
Beküldte: Kanyecc 2014 September 16, 0:21-kor a(z) Játék témába.

Majdnem egy éve nem foglalkoztunk nyereményjátékkal?! Ezen változtatni kell. Ha a napi emlékeztetőket figyelemmel kíséritek, akkor feltűnhetett, hogy a FilmBox család mostanság (ismét) rákapcsolt az olyan produkciók elhozására, amik hiánycikkek. Pl.: sűrűn megesik az, hogy az ausztráloktól vesznek át egyet-egyet, mint tették azt a Secrets & Lies vagy a The Moodys esetében az elmúlt napokban. Pontosan ezért kell szem előtt tartanunk a kínálatukat, mert az egyediség ráhúzható a csatornaprofilra.

A következő nyereményjáték is hozzájuk kapcsolódik. A FilmBox-franchise felajánlásával 5 darab szerencsést ki fogunk a hónap végén sorsolni, akik mozijegyeket kapnak egy közelgő mozis premierre, mely A séf címet kapta. Kérdésü(n)k az alábbi: Mi a neve a FilmBox  online applikációjának, amely segítségével interneten is elérhetőek a csatornái?

a) FilmBox Live
b) FilmBox Box
c) FilmBox Fight

A helyes válaszokat a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre várjuk. A levél tárgya: A séf legyen, mellyel megkönnyítitek a munkánkat. Emellett a neveteket is tűntessétek fel, hogy már a sorsolást követően elküldhessük a listát. A sorsolásra szeptember 30-án kerül sor, viszont a helyes válaszokat csak szeptember 29. éjfélig fogadjuk.

Amit még érdemes tudni, hogy a filmvetítése: október 2-ára esik, 19 órára, helyszíne pedig a Lurdy ház lesz. Illetve, páros jegyeket sorsolunk, szóval hozhattok plusz egy főt. A szinopszisról is had kopizzak pár sort:

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival. Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül.

asef

Kommentáld!

FilmBox-nyereményjáték: Eredményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 7, 2:17-kor a(z) Játék témába.

Lezárult a FilmBox-os nyereményjátékunk. (Előzmény.) Mit lehetett nyerni? Nos, 1-1db filmes DVD-t, ha a helyes választ elküldtétek a címünkre. Ezt jó páran megcsinálták. Ugye azt kérdeztük, hogy a FilmBox családon belül melyik adón mennek a legújabb kasszasikerek, melyre a helyes válasz: a FilmBox Extra volt. Nincs mellé beszéd, segítettünk is, hiszen megírtam két olyan premiert, amelyik a közelmúltban került a képernyőjükre, és csak az egyik szerepelt a listán. Ennyire könnyű helyzetbe legyetek mindig.

Mindenkinek az Elveszett c. DVD kellett, legalábbis 95%-ban mindenki ezt akarta megszerezni. Hogy ki-melyiket kapta, nos, mutatom a listát és egyben a győztesek kilétét is:

- Gelányi AnikóSikoly 4
- Pados ZsuzsannaElveszett
- Lovas SándorAz élet fája
- Fazekas BenceNincs Helsing- Rémes film
- Bogár ÁdámAmit máris tudni akarsz a szexről

Innen is gratula a nyerteseknek, illetve köszönjük a FilmBox sajtósának a felajánlást. A postai címeteket már továbbítottuk, napok kérdése és a postaládában a nyert DVD-film. Ha pedig megkaptátok, küldjetek egy képet róla, csak hogy tudjuk biztosra.

1 Hozzászólás

Filmbox-nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 3, 14:01-kor a(z) Játék témába.

Októberben ismét szép számmal érkeznek a FilmBox csatornáira sorozatpremierek, amikért külön pacsi nekik, mert olyanokból válogattak, amik se az országos, se más kábeles adón nem lelhetők fel. Október 2-án startolt el a Borgia, az a változat, ami a franciákhoz és a kanadaiakhoz kapcsolódik a FilmBox Extra műsorán. 6-án megkapjuk a Mr. és Mrs Murder-t a FilmBox HD jóvoltából, ami megint csak egy külön ritkaság, mégis csak az ausztrál Ten műsorán futott februárban. Egyből kettő olyan, amire várhattunk volna még, ha nincsenek ők.

Ennek örömére egy nyereményjátékra buzdítunk bennetek, ahol különféle filmes DVD-ket lehet nyerni. A kérdésü(n)k pofon egyszerű: Melyik az a FilmBox csatorna, ahol a legújabb kasszasikerek mennek? (Segítséget csak akkor adnánk hozzá, ha túl sok rossz válasz érkezne.)

a) FilmBox Extra
b) FilmBox Family
c) FilmBox Basic

A helyes válaszokat a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre kérnénk Filmbox tárggyal ellátva, hogy megkönnyítsétek a szűrést. Emellett a neveteket és a postázási címeteket is mellékeljétek, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és gyorsan megkapja mindenki azt, ami jár neki. Végezetül még egy plusz dolog, ha valaki a lenti listából kimondottan ragaszkodik valamelyikhez, azt is bátran írjátok oda, majd meglátjuk, mit tehetünk értetek. Határidő: október 6-a (vasárnap) 20 óra.

Jah, a nyereményeket se feledjük, ami 1-1db filmes DVD az alábbi palettából.

Kommentáld!

Filmbox-nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2013 July 3, 22:15-kor a(z) Játék témába.

Nem csak nekünk, hanem nektek is magatokhoz kell térni. Nyár, meleg, hőség, messze a vízparttól. Egy nyereményjáték formájában újra életet lehelnék az olvasótáborunkba. Tudom, nem vagytok sokan és annál szófukarabb a jellemvonásotok, de ettől függetlenül imádlak Titeket. „Let’s go” – csapjuk a lecsóba.

A Filmbox jóvoltából ismételten filmes DVD-ket sorsolunk ki. Ezúton is pacsi a felajánlásért, illetve, hogy az ausztrálok legjobb sorozatát szállítják, az Underbelly-t. A kérdésünk hozzákapcsolódik: Melyik csatornán/csatornákon megy A penge éle (Underbelly: Razor) c. sorozat? Ugye hogy nem nehéz, fel egy online tévés újságra és már lehet küldeni a megoldásokat. A helyes válaszokat a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre várjuk „Underbelly” tárggyal. A levélbe írjátok bele a nevetek és postai címetek, hogy gördülékenyebb legyen a nyerteseknek való ajándék kiküldés.

Jah, és amit lehet nyerni:

- Barney és a nők
- Ketten az egyben
- Julia
- Szabad világ
- Pót-terápia

Még annyit, hogy egy rangsort is felállíthattok, hogy melyiket szeretnétek mindenképp magatokénak tudni, így a nyertes duplán jól jár. Határidő: Július 10-e, 21 óra.

 

Kommentáld!

Filmbox-játék végeredményt hirdetnünk!

 
Beküldte: Kanyecc 2013 March 11, 21:46-kor a(z) Játék témába.

Volt nekünk két hete egy játékunk, melynek végéhez érkeztünk. Kicsit rá is húztunk, amiért elnézéseteket kérném, de így alakult. Most viszont jöjjön a dobpergés, a rivaldafény egy-két szerencsés számára. De előbb a helyes válasz, ami a FilmBox Family volt. Igen, ez az a csatorna, ami kikapcsolja a családot egész estére. Tehát a győztesek: Lovas Sándoré lett a Sikoly 4; Csönge Renátáé a Mennyei teremtmények, Lengyel Gergőé a Pandorum, laura7.5Az élet fája, míg a facebook-on meghirdetett játék győztese: Gelányi Anikó lett, aki a Blitz-et tudhatja magáénak. Grat mindenkinek!

Formalitás kedvéért ismét: köszi a felajánlást FilmBox!

3 Hozzászólás

Nyereményjáték a FilmBox felajánlásával

 
Beküldte: Kanyecc 2013 February 19, 17:20-kor a(z) Játék témába.

Játékra fel! Már idejét se tudom (október) mikor játszottunk utoljára. A Filmbox felajánlásával nyereményjátékot hirdetünk. Nem egy olyan tévécsatorna, ahol a sorozatok vannak hangsúlyban, de ne feledjük, hogy nekik köszönhetjük a Boss hazai premierjét, vagy a dán Den som dræber-ét, vagy a brit Exile-ét. A sor koránt se véges, mivel februárban is frissült a kínálatuk, de erről már írtunk előzőekben.

A kérdés a következő: Melyik az a FilmBox csatorna, ahol egész estés filmeket élvezhet egyszerre az egész család? – Huh, hát első nekem se menne, ezért segítünk kicsit. Ilyen Filmbox csatornák léteznek: FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox HD, FilmBox Family, FilmBox Extra, és FilmBox Extra 1.

Belőlük kell választani. Csak hogy tiszta legyen a kép. A helyes választ a jatek[kukac]sorozatguru[pont]info e-mail címre kérnénk, tárgyban pedig a „Filmbox” szócska szerepeljen. Határidő jó hosszú lesz, március 6-án éjfélkor zárul le a játék. No, és miket lehet nyerni? Filmes DVD-ket. A listán: a Mennyi teremtmények, a Pandorum, Az élet fája, a Sikoly 4, és a Blitz szerepel. Félúton tartunk egy feles sorsolást. Illetve az egyik DVD-t a Facebook-os rajongói oldalunk követői között sorsoljuk ki.

Kommentáld!

Márciusban érkezik a Stargate SG-1: Unleashed

 
Beküldte: Kanyecc 2013 February 18, 12:49-kor a(z) Játék témába.

A csoda 1997-ben született meg. A sci-fi műfaj egyik legnagyobb ikonjáról, a Stargate-ről elég sok bőrt húztak már le. Az anyasorozat mellett kaptunk két spinoff-ot, néhány filmet és játékötletet. A közeljövőben nincs kilátás folytatásra/előzményre/új sztorira, így a rajongókat más módon akarják megtartani a cégnél. Jön a Stargate SG-1: Unleashed, amit kimondottan Android és OS platformra készít el az MGM és az Arkalis Interactive. Két hete érkezett róla az első ajánló, lásd lentebb, ami inkább csak a CGI-re ment rá.

Megjelenés márciusban várható. Kalandjáték formával tessék számolni.

(A keresztkérdés, hogy mennyire fogja lekötni a rajongókat?! A tablet – és telefon – platform a jelenlegi legfelkapottabb a játékoknál jelenleg, hiszen mindenhova vihetők, kis helyen elférnek, így nincs meghatározva, hogy mikor tudunk játszani. Másrészt, a Stargate: Worlds a játék részlegük egyik feketelyuka, hiszen béta tesztelésig eljutottak vele, de a megjelenés elmaradt. Reméljük most másképp lesz.)


Kommentáld!

Jövőre jön a The Walking Dead FPS-játék

 
Beküldte: Kanyecc 2012 December 5, 13:06-kor a(z) Hírek,Játék,videó témába.

Megszokott már, hogy egy-egy népszerű tévésorozatból készül videójáték. Kellenek a különböző platformokon a nyomulások, hiszen így lehet csak kellőképp profitot termelni. A Game of Thrones és megannyi remek ötlet (Desperate Housewives, CSI, stb.) után a The Walking Dead-et is utolérte a végzete. Nem elég, hogy Facebook-játék formájában elkezdett hódítani, most a Terminal Reality kezdett neki a The Walking Dead: Survival Instinct FPS játék fejlesztésének.

Azt már lehet tudni, hogy Daryl és Marle Dixon testvérek fognak feltűnni, viszont az elmúlt hónapokban még homály övezte azt, hogy ki fogja megszólaltatni a karaktereket. Ciki lett volna, ha nem Norman Reedus és Michael Rooker, azaz a tévésorozat két főszereplője, de szerencsénkre az Activision kellő inspirációjának köszönhetően mára kiderült: ők lesznek a hangjai a két „túlélőknek”. Ennyi mindössze a legfrissebb hír. Varható megjelenését 2013-ra tervezik. Nemcsak a PS3 és xBox360 játékosait fogják a tévék és monitorok elé ültetni, hanem a PC-seket is, így remélhetőleg utóbbiaknak – akik közé tartozom – se lesz problémás a karakterek irányítása.

Jöjjön hozzá egy friss (?) teaser, ha már 15 millióan látták vasárnap este (azaz teljes estéről beszélek, ismétléssel egybekötve) a midseason fináléját. Visszatérés februárban.


Kommentáld!

Állítólag…-játék nyertesei!

 
Beküldte: Kanyecc 2012 October 7, 23:13-kor a(z) Játék témába.

Eredményt hirdetnénk. Múltkor meghirdettünk a Discovery Channel felajánlásával egy nyereményjátékot. Aki a Hamis választ küldte el ötször, azok a szerencsések, mert közülük sorsoltunk ki 10 darab nyertest, akik 1-1db Állítólag…-os pólóval gazdagodnak. A győztesek nevét továbbítottuk a csatorna felé, innentől már csak rajtuk múlik a téma! Tehát a lista, és bocsi a késői közlésért:

 • Simon Zsolt
 • Poráczki Gabriella
 • Wéber Dávid
 • Böszörményi Tamás
 • Lengyel Laura
 • Csontos András
 • Nyíri Zsuzsanna
 • Balázs Illyés
 • Bogár Ádám
 • Jónás István

Kommentáld!

Állítólag… nyereményjátékra fel!

 
Beküldte: Kanyecc 2012 September 27, 15:58-kor a(z) Játék témába.

A Discovery Channel jóvoltából nyereményjátékot hirdetünk. (Innen is köszi a felajánlást!) Minden bizonnyal ismeritek a MythBusters című doku-sorozatot, ami idehaza Állítólag… címmel fut. Tudjátok, főszerepben: a két mítoszirtó: Adam Savage és Jamie Hyneman, illetve segítőik: Kari Byron, Grant Imahara és Tory Belleci. Ők gondoskodnak arról , hogy számtalan téves elképelésről rántódjon le a lepel, mint pl.: arról a tényről, hogy ha esőben futunk, akkor jobban elázunk-e, mintha csak sétálnánk?! – Ez a mítosz megdőlt, ahogy számtalan másik, had mondjak még egyet: 7-nél többször nem lehet félbe hajtani egy papírlapot.

No, a műsorhoz készült egy microsite, amit a http://mitoszirtok.hu címen érhettek el 0-24 órás időintervallumban. Aki unatkozik, vagy csak a megszerzett tudását ellenőrizni szeretné, az bátran kattintson a kérdések alatti „Igaz-Hamis-Lehetséges” válaszalternatívákra, és ha netán kihagyna az emlékezet, akkor sincs baj, hiszen magyarázattal is szolgálnak a miértekről.

Jöjjön a ránk szabott játék! Októberben ugye új részekkel folytatódik a már tíz éve forgó sorozat. Ez alkalomból a csatorna felajánlásából most 10 db pólót nyerhettek (lásd a mintáját lejjebb!, illetve játékosonként egyet-egyet!), ha helyesen megtippelitek a következő öt városi legenda valóságtartalmát:

 1. Rosszabb, ha üres sörösüveggel dobnak meg, mint ha telivel találnak telibe?
 2. Ben Franklin az elektromosságot egy papírsárkány és egy kulcs segítségével fedezte fel:
 3. Lehetséges ingyen energiához jutni?
 4. A vizes zacskók elriasztják a legyeket?
 5. Túlélhetjük a lift lezuhanását, ha az utolsó pillanatban felugrunk?

Három lehetséges kimenetel közül kell kérdésenként választani egyet: „IGAZ”, „HAMIS” vagy „LEHETSÉGES”. Kérdésenként tehát csak egy a helyes! Csalni természetesen lehet, hiszen a fentebb emlegetett microsite-on a kérdésekre rátaláltok, ahogy a megoldásaikra is, szóval ez inkább a gyorsaságról és a szerencséről szól(hat állítólag…).

A helyes válaszokat a jatek[kukac]sorozatguru[pont]info e-mail címre kell elküldeni, Állítólag… tárggyal október 4-ig. Mondjuk legyen a határidő éjfél, és akkor pénteken napközben sorsolunk. Célszerű a válaszok alá odaírni egy nevet és egy postacímet, hogy a felesleges e-mailváltást skipelhessük.

És amiért folyik a harc: [képre kattintva lásd a discovery store-ban].

Kommentáld!

Nyerj “jegyet” a Borgiák forgatására

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 26, 23:32-kor a(z) Játék,Magyar hírek témába.

Híradósok premier előtti vetítésen járt valaki? Csak azért kérdem, mert így utólag tudtuk meg, hogy minap volt esedékes a szokásos helyen. Nyugi, minket se hívtak meg, bár a pilotot láttam, csak lusta voltam írni róla. (A pilotról röviden annyit, hogy a zsenialitást más értelemben kell felfogni, ugyanis cseppet sem az a megszokott dráma, amit az HBO-tól manapság megszoktunk… Majd egyszer talán lesz kritika)

Amiről viszont nem felejtett el szólni a csatorna, hogy újabb játékot hirdettek. Ugye Magyarországon forgatják a Borgiák harmadik szériáját, ahova nem rég statisztákat kerestek. Egyik ismerősöm be is jutott a castingra, valamint a forgatásra is, mint városi asszony, vagy mi a szösz. A helyszín továbbra is Etyek, illetve a Korda Filmstúdió és Látogatóközpont. Aki szeretne partnerével bepillantani a kulisszák mögé, az klikkeljen és játszon.

Kommentáld!

Spartacus: Legends – Jövőre jön a játék

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 13, 23:04-kor a(z) Hírek,Játék témába.

Ma elstartolt a Comic Con, ahol a játékok rajongói is megkapták/megkapják a betevőjüket. A Spartacus-t, mint sorozatot nem igazán kell bemutatnom, hiszen a Starz legnépszerűbb sajátgyártású produkciója, amelynek 3. és egyben utolsó évadja 2013 januárjában kerül képernyőre. A csatorna, a kiadó, a gyártó – egyszóval mindenki a legtöbbet akarja kihozni belőle, ezért az Ubisoft bejelentette, hogy jövő év elején érkezik PlayStation Network-re és xBox Live-ra a sorozat játékadoptációja.

A játékvilág kritikusai csak promóciós eszközként tartják számon, de azért ők is látják a potenciát benne, hiszen verekedős játékból sosem elég. Az Ubisoft a fejlesztést a Kung Fu Factory-ra bízza, akik a többek között a Mortal Kombat-ot és az UFC-t adták ki, szóval értenek a dolgukhoz.

Természetesen megkapjuk a szabad karakterre szabás lehetőségét, de ha valakinek mindegy, hogy kivel veri péppé az éppen aktuális gladiátort, akkor akár Spartacus vagy Crixus bőrébe is bújhat, hisz lesznek alapkarakterek. Lesz online és helyi multiplayer mód. A tervezett megjelenést a Spartacus 3. évadjának idejére. Mutatnék pár képet és egy teaser is, amit a rendezvény alatt mutattak be.

A kérdés pedig adott: Fogtok vele játszani? (Naná!)

Tovább…

Kommentáld!

Seven Kingdoms alcímmel érkezik az új Trónok harca játék

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 5, 23:32-kor a(z) Hírek,Játék témába.

Szerencsére nem vagyok egy nagy játékfüggő már (különben a blogra hosszú hanyatlás köszöntene!), bár akadnak olyan próbálkozások, amik függővé tesznek (pl.: Where’s My…-franchise, Cut the Rope-franchise vagy a Diablo3). A Game of Thrones világából a lehető legtöbbet szeretnék kihozni. Szó szerint addig ütik a vasat, míg az meleg. A tévésorozat és a könyv mellett különböző játékplatformokra is adják ki a játékverziókat, leginkább kevesebb sikerrel.

A Cyanide próbálkozott durrantani, de a pukkanást se érték el. Gyenge grafikával és gagyi játékmenettel nem is csodálkozunk. Az év elején tartott Game Developers névre hallgató konferencián jelentette be a Bigpoint, hogy egy MMO-val bepróbálják a GoT világát, s megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy végre ne csorbuljon a siker ezen a szűk körben. (Halvány remény feltűnt az égbolton.)

A héten vált hivatalossá, hogy az általuk fejlesztett játék a Seven Kingdoms alcímet kapta. A történet szerint Westeros királyságáért fog zajlani a harc, a kaland. A Bigpoint az se titkolta, hogy három választható frakció lesz: a Lannisterek, a Baratheonok és a Starkok. Ezen kívül első ízben 60-as lesz a legmagasabb szint, amit el lehet érni, valamit a fegyvereink is szintet fognak lépni (bár utóbbit nem tudom magam elé képzelni). Sőt, lehetőségünk lesz a város és falvak lakóit megadóztatni, valamint a térségek erőforrásait kiaknázni. Végső soron a PvP lehetőséget se feledjük ki, ahol össze lehet mérni a tudást és az erőt.

A játékról bővebben a Comic Con-on fognak egy panel keretében beszélni. Ekkor mutatják meg az első előzetesét is, hiszen ha a tervek szerint haladnak, akkor év végére már a boltokba kerülhet – reményünk szerint az eddig legjobb játékba átültetett GoT-kalandozás. Zárásképp pár promókép hozzá.

Kommentáld!

Összeálltak egy közös képre a nagyok

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 7, 21:56-kor a(z) Játék,Promo témába.

A THR-t és az EW-et azért szeretem, mert minőségi fotósaik vannak. Adjanak ki bárkiről, bármilyen fotósorozatot, arról ordít, hogy nem vették félvállról a munkát. Az alábbi képeket az Emmy szellemében követték el. Igen, lassan kihirdetik a jelöltek listáját, szóval muszáj minden kampányformát megragadni.

Most jön a kereszt fejtörő. Direkt nem publikáltam a névsort. Csalni nem ér, mármint rákeresni a forrás oldalán. Inkább használjátok a fejetek. Ki, hány színészt és színésznőt ismer fel?! Kommentekbe jöhetnek a listák. Egyet segítek, Kathleen Robertson (Boss) írtó dögös fekete szoknyájában, fehér blúzában.

(Néhány segítség a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Banner játék eredményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2012 April 18, 14:32-kor a(z) Játék témába.

Köszönjünk Ádámnak a jelzést, hogy a banner játékunk végeredményét ki kellene hirdetni. Sajnos teljesen elfeledkeztünk róla, de most megcsináljuk. Tehát Bocsi! A nyertest biztosan kárpótolni fogja a késés, hiszen az alábbi pakkot küldi el neki FERCSA, amint megkaptuk tőle a címét. Innen is gratulálunk Martinnak, akiét egyhangúan a legjobbnak tartottunk. Hogyan is néz ki a bannere, azt a Facebook oldalunkon lehet csekkolni. A többi pályázónak pedig köszönjük a részvételt. És mégegyszer bocsánat a késői eredményhirdetésért.

Kommentáld!

Tervezz bannert és nyerj!

 
Beküldte: Kanyecc 2012 April 4, 21:19-kor a(z) Játék témába.

A szerencse forgandó. Az elmúlt években a szerencsére bíztátok sorsotokat a különböző meghirdetett nyereményjátékainknál, ahol annyit kellett csinálni (legtöbb esetben), hogy néhány egyszerű kérdésnek a helyes válaszát e-mailben el kellett küldenetek címünkre. Azután mi azokat átnéztük, majd a random generátorunkat feltöltve eredményt hirdettünk. Most másképp lesz! Valaki örülni fog, valaki pedig szomorkodni, mert most a tehetségeteket szeretnénk „igénybe” venni, amit meg is honorálnánk.

Először is a motiváció: hogy mit is nyerhettek! (A képre kattintva nagyban láthatjátok.) Ha valakinek nem lenne tiszta, azoknak felsorolnánk: 1db Trónok harca 1. kötet, 1db Trónok harca „zsák” és 1db Gengszterkorzós cipőtisztítópakk.

Ezúton is szeretném megköszönni mindenki nevében FERCSA-nak, blogunk gépházmesterének a felajánlást. A feladat pofon egyszerű: a Facebook oldalak átálltak március 30-tól a Timeline kinézetre. (Megvan neki az előnye, a hátránya – de nem ez a lényeg.) Mivel köztünk nincs egy vizuális ember se, ezért azt kérjük tőletek: tervezzétek meg a Facebook rajongói oldalunk bannerét. Némi segítséget is adnánk hozzá, az alábbi képet. Tehát 851x314px-es képe(ke)t várunk levélben tőletek.

Ami viszont fontos:

 1. Egy játékos, több banner is nevezhet. (Azaz nagyobb a nyerési arány, ha kettőt küldesz, hiszen nem tudhatod, hogy melyik fog tetszeni nekünk. Bírák között ott lesz tess is, aki eléggé kritikus ilyen téren. Ezért is nincs még új design-e a blognak.)
 2. A banneren legyen feltűntetve a blogunk neve – SorozatGURU –, illetve kapcsolódjon hozzánk. (Nem akarok tippeket adni, mert a hülyeség olykor ragadós tud lenni.) Ezen kívül legyen “friss”. Pl.: Lehet régebbi sorozatokat szerepeltetni rajta, de azért jusson eszetekbe, hogy 2012-t írunk.
 3. Kétféleképpen lehet megközelíteni a „főnyereményt”. Úgy, hogy készítetek egy 851×314-es bannert, illetve úgy hogy egy 125x125px-est és egy 851×314-est, azaz beleolvad egyik a másikba. Legjobb élőpélda erre szigony facebook-jáé.
 4. Végezetül, fix mottónk még nincs. Értékelni fogjuk azt is, ha egy frappánssal előálltok a blogneve alá írva.

Remélem nem rettentettem el senkit se. Nem ez volt a szándékunk. A pályázók a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre küldhetik el megvalósításaikat. Határidő legyen április 9, éjfél. A nyereményt pedig a Magyar Posta fogja kipostázni, vagy budapestiek a személyes átvételt is választhatják. Ezt majd megbeszéljük. És még volna egy “főnyeremény”, a nyertes banner kikerül a hivatalos FB oldalunkra, jó hosszú időre.

Játszatok. Előre is köszi mindenkinek! Ezen kívül kérhetünk némi megosztási segítséget (RT, Like, Share, és társai…).

Kommentáld!

Ilyen lesz a The Walking Dead: The Game

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 21, 9:34-kor a(z) Játék,videó témába.

Először az előzetesét akartam kitenni a játéknak, aztán amikor megláttam, hogy kb. egy rajzokra zoomoló valami, inkább a 13 perces „nézzünk bele menet közben” videóra esett a választásom, ami izgalmasabb, és sokatmondóbb. Jó lesz ez, csak már most láttam benne egy idegesítő dolgot: ne kelljen már megismételni a biztos dolgokat. (Legyen az egy kulcsfelvétel, vagy egy tölténynek a tárba töltése. De ezek apróságok.) Reggelre ez a videó kellett mindenkinek. A sorozat majd csak ősszel tér vissza, szóval várjátok a The Walking Dead: The Game megjelenését. Mikor is lesz? Valaki tudja a dátumát? Rég nem vagyok játékfüggő.


Kommentáld!

Képek az The Walking Dead-játékból

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 6, 21:40-kor a(z) Játék témába.

Megérkeztek az első screenshot-ok a The Walking Dead: The Video Game című játékból. Mindössze 3 kép, de megér egy külön bejegyzést, hiszen a sorozat szárnyal világ szerte. Az AMC anno a Mad Men-nel megcsinálta, és amit akkoriban megalapozott, arra rá is épített a The Walking Dead-del, most pedig ott tartunk, hogy öh-nye.

Kommentáld!

The Firm-játék nyertesei

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 6, 10:10-kor a(z) Játék,szinkronhangok témába.

Eléggé el****ott egy időpontban lesz a The Firm premier előtti vetítés, pláne, hogy éppen odakinn havazik, de ez legyen annak a problémája, aki el akar rá jutni. No, nem akarok ám ünneprontó lenni, inkább vegyétek iróniának, mert holnapi mókán sajnos nem tudok részt venni. (Behívtak hólapátolásra, mert 1.500ft-os óradíjban lesz a munka. Ez se igaz. Csak szórakozott vagyok.) A lényeg, hogy megvannak a The Firm játék győztesei. Mint írtam, elsőként a Facebook-ra publikáltuk a győztesek kilétét még tegnap. Tessék gratulálni: Racs Tamásnak és Papp Janónak.

Csak a tisztázás kedvéért. A The Firm ’93-as mozifilm hiába lett kasszasiker, csak jelölést szerzett az ’94-es Oscar-gálára a legjobb női mellékszereplő kategóriával Holly Hunterrel, míg a legjobb filmzenéért Dave Grusinel.

És ha már The Firm, akkor lehoznánk a magyar szinkronlistáját a sorozatnak:

Josh Lucas (Mitch McDeere) – FEKETE TIBOR
Callum Keith Rennie (Ray McDeere) – LÁSZLÓ ZSOLT
Molly Parker (Abby McDeere) – SZÁVAI VIKTÓRIA
Tricia Helfer (Alex Clark) – HORVÁTH LILI
Natasha Calis (Claire McDeere) – KISS BERNADETT
Shaun Majumder (Andrew Palmer) – EPRES ATTILA
Juliette Lewis (Tammy) – PIKALI GERDA
?? (Dianne Ruckeyser) – AGÓCS JUDIT
?? (Richard Williams) – KÁLID ARTÚR
?? (Martin Moxon) – RUBOLD ÖDÖN
Paulino Nunes (Fed. Marshall Louis Coleman) – TÖRKÖLY LEVENTE
?? (Derek Little) – BARABÁS KISS ZOLTÁN
?? (Judge Trott) – SZÉLYES IMRE
?? (Donnel Heywood) – SZALAY CSONGOR
?? (Lamar Johnson) – THURÓCZY SZABOLCS
?? (Spec. Agent Tarrance) – GALBENISZ TOMASZ
?? (Karen Williams) – BEDE FAZEKAS ANNAMÁRIA
David Richmond-Peck (John Bolson) – INCZE JÓZSEF
?? (Henry Clay) – KATONA ZOLTÁN
?? (Sal) – KAJTÁR RÓBERT

Kommentáld!

The Firm-játék

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 1, 21:17-kor a(z) Játék témába.

Az AXN műsorára február 19-én érkezik a The Firm című tévésorozat. A csatorna nem volt rest, és ahogy azt az HBO szokta, úgy ők is megvették elsők között, hogy pár héttel az amerikai premiert követően műsorukra is tűzhessék. A sorozatot 111 helyen fogják műsorra tűzni az elkövetkező hetekben, ami cirka 20 nyelven való sugárzást takar. Nem semmi. Volt kerete. Így tessék gondolni, hogy miért is megy a harc.

Mielőtt kiírnám a baromi nehéz kérdést (not!), pár szóban a sorozatról. A sorozatalapjául: John Grisham regényíró ’91-ben kiadott The Firm, azaz A Cég című regénye szolgált, amit ’93-ban Tom Cruise főszereplésével készült belőle egy mozifilm is, ami hozta a kasszasikert. A sorozat a film folytatásként fog szuggerálni. 10 évvel játszódik később, amikor főhősünk tanúvédelmi programban tölti az életét családjával. 22 epizódja zsebben, mivel koprodukcióról beszélünk, ergo, az NBC-nek csak annyi köze van hozzá, hogy Amerikában ők adják, máshol pedig általában az AXN csatornái. Holnap este kerül műsorra odakinn az 1×06-os része, szóval már elstartolt, de így se vagyunk lemaradva.

Akkor jöjjön a játék része. A csatorna 2db páros jegyet ajánlott fel olvasóink között, akik a magyarországi premier előtt nézheti meg a sorozatnyitását. Nem lesz más dolgotok, mint két egyszerű kérdésre válaszolni, amit némi google-zéssel meg is találtok, de tippeket nem adunk, mert az úgy túl egyszerű. A kérdések tehát:

1. Ki írta, és ki rendezte a ’93-as mozifilmet?
2. Nyerte Oscar-díjat?

A helyes válaszokat a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre küldjétek el, melynek tárgya legye: „The Firm”. A határidő vasárnap, azaz február 5-e 20:00. A sorsolás még az nap lesz, valamikor este 9-10 tájt. Szokás szerint a nyertesek listáját elsőként a Facebook oldalunkra fogjuk publikálni, jóval előbb, mint hogy megíródna a bejegyzés. Amit még jó ha tudtok, hogy a vetítés Budapesten lesz, február 7-én 11:00-ás kezdéssel (érkezés: 10:30-ra).

(Facebook megosztást és/vagy Twitter retwitterezést és/vagy Google +1-ezt szívesen fogadunk)

Kommentáld!

Luck-nyereményjáték “befutói”

 
Beküldte: Kanyecc 2012 January 29, 20:45-kor a(z) Játék témába.

Poénkodjunk a címmel kicsit, hát de nem?! Rágjuk át újra magunkat a tényeken. Meghirdettük két nappal ezelőtt a Befutó-nyereményjátékot, mivel az HBO volt olyan nagylelkű és felajánlott 2db páros belépőt a magyarországi premier előtti vetítésére, ami az HBO székházában lesz, ha jól olvasom. Mindegy, a nyertesek megkapták a sajtósoknak kiküldött meghívót. No, de kik is azok? Kérem szépen: Andrics Mariannak és Batik Balázsnak lehet gratulálni.

Mindenkinek köszönjük, aki játszott. Kéne szerezni a The Firm-re is pár jegyet. Meglátjuk, mit tehetünk az ügy érdekében.

Kommentáld!

Játék Befutó-jegyekért

 
Beküldte: Kanyecc 2012 January 27, 14:00-kor a(z) Játék,Magyar hírek témába.

Játszunk egyet. Az HBO-ra érkezik a Luck című sorozat január 29-én hivatalosan is, melynek pilotját még decemberben, a Boardwalk Empire fináléját követően adták le. A hazai HBO ismételten belehúzott, hiszen cirka másfél héttel (annyi se!) a jenki debüt után hozza a magyar nézőknek is. Február 6-tól szinkronosan lesz látható a Befutó, míg 8-tól, szerdánként eredeti nyelven, magyar felirattal. – Mindkettő nézőtábornak kedveskedik tehát. Egyébként a szinkronhanglistáját itt tessék visszaolvasni.

A sorozatról az alábbit érdemes tudni: „A Befutó bepillantást enged a lóversenyzés és a szerencsejátékok – a lótulajdonosok, a futtatók, a trénerek, a zsokék, a fogadók és az egyéb szerencsejátékokban utazók – világába. Michael Mann és David Milch zseniális szereplőgárdával dolgozhatott – élén Hoffmannal és Nolte-val. Az epizódok elkészítésében a két vezető producer szorosan együttműködött: Milch mesterien irányította a forgatókönyvírást, Mann pedig minden szempontból felügyelte a sorozat készítését.” – idézet az HBO sajtóanyagából. A lényeg tehát, hogy egy olyan világba repít el bennünket, ami eléggé elszigetelt a magyar nézőknél. Valljuk be, lóversenyzést ha 100 sport rajongóból 1 néz, akkor már sokat mondtam.

A játékunkban 1(+1) dolgot kell csinálnotok:

1) 3 darab főszereplőnek, illetve 1 db készítőnek a nevét kell elküldenetek a jatek[@]sorozatguru.info e-mail címre.
(+1, Ha tetszik, amit csinálunk, akkor a SorozatGURU Facebook oldalára nyomtok egy lájkot, illetve ajánljátok pár ismerősnek, akikről tudjátok, hogy érdeklődik a téma felől. – ez volt a reklámhelye!)

A helyes válaszokat vasárnapig, azaz január 29-ig, este 8-ig fogadjuk. Az email tárgya legyen: „Befutó”, a válaszok mellett még írjatok egy teljes nevet is, ami azért szükséges, hogy a sorsolás után egyből küldhessük a nyertesek listáját. Eredményhirdetés még aznap, Facebook oldalunkra írjuk ki a nyertesek névsorát, akik megkapják a Páros belépőt, amiből 2db-unk van.

Még amit jó ha tudtok. A vetítés: 2012. febr. 2-án, csütörtök, 10:00-tól lesz az HBO-nál. Azaz, érdemes azt is figyelembe venni, hogy hétköznap délelőttről beszélünk.

Kommentáld!

Aranypart-játék

 
Beküldte: Kanyecc 2011 December 8, 20:58-kor a(z) Játék témába.

Fröcsögjön címmel érkezett meg az első klipje a Golden Coast névre hallgató – nem tudom, hogy minek nevezzem őket… – bandának (?), melyben Éden Levi is énekelget. (Ne menjünk bele léci a szitkozódásba, nekem se tetszett!) Ennek örömére meghirdetjük az Aranypartos játékunkat, amit kb. már egy hónapja húzunk, halasztunk. Most viszont legyen meg mindenkinek az öröme. Mit lehet nyerni: 3 db Aranypartos sapkát, 3 db Aranypartos pólót és egy rakat hűtőmágnest. Ezt valahogy úgy fogjuk szétcincálni, hogy legyen mondjuk 5 nyertes.

Mit kell csinálni hozzá? (1) Lájkold a fan page-ünket, (2) majd a képet, (3) és kommentbe írd be (oda a kép alá!), hogy ki volt a kedvenc Aranypartos szereplőd. Ugye hogy nem nehéz?! A nyerteseket pedig random sorsolással fogjuk kisorsolni, illetve összevetjük, hogy mindhárom feltételnek eleget tett-e, mert ha nem akkor újra sorsolás. Határidő: december 11, 23:59. Eredményhirdetés másnap. (Kép a nyereményről.)

Némi segédlet a tovább mögött, ha nem lenne eléggé egyértelmű!

Tovább…

Kommentáld!

A bárka eredeményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 29, 16:25-kor a(z) Játék témába.

Gyors és röpke eredményhirdetés következne. Sokan panaszkodtatok az időpont (péntek, délelőtt 11) miatt, amit az AXN-nel meg is osztottunk, hogy legközelebb minél többen vehessetek részt a nyereményjátékunkban. A lényeg viszont az, hogy aki elküldte a helyes választ, annak visszaküldtük a „Gratulálunk, nyertél” szövegű e-mailt. Ergo, mindenki nyert, aki játszott.

Győzteseknek szóval grat. Holnap találkozunk az AXN premier előtti vetítésen.

Kommentáld!

Módosult A bárka-nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 28, 20:02-kor a(z) Játék témába.

Előző este meghirdettük A bárka premier előtti játékát. Az AXN-től azonban újabb levelet kaptunk, ami nektek jó, ugyanis az 5 darab szimpla jegy helyett 10 darab páros jegyet fogunk kisorsolni. Ergo, aki nyer, az hozhat magával +1 főt, barátot vagy barátnőt vagy családtagot vagy Tibit. Nekünk mindegy. A lényeg, hogy játszatok és nézzük mozivásznon premier előtt az El Barco c. sorozatot, amit a spanyol Lostnak becézgetnek. Erre befizetek!

Ha kérhetnénk, akkor osszátok tovább a játékkal kapcsolatos bejegyzést Facebook-ra, Twitter-re, SiteTalk-ra, Google+-ra és amire még tudjátok. Köszi.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats