Fű alatt megjelent egy The Walking Dead-játék

 
Beküldte: Kanyecc 2015 August 30, 14:35-kor a(z) Játék témába.

image

Hm. Ez a meglepetések napja, ugyanis beloginoltam a Play áruházba, és szembe találkoztam egy újabb The Walking Dead játékkal. A The Walkind Dead: Road to Survival címen futó mobilos applikáció Robert Kirkman és cége, a Skybound által jelent meg augusztus 22-én.

Az IGN.com leírása alapján a sorozat kedvelőinek mindenképp be kell nevezni rá, mert hűen követi az ott látottakat. A legnagyobb kulcsszava, hogy ingyenes, azaz nem húznak le minket látatlanban. RPG-t képzeljünk magunk elé, melyben feltűnnek a produkció népszerű szereplői, úgy mint pl.: a Kormányzó, Rick, Michonne. Cél egyszerű: túl kell élni, menedékeket kell felkutatni, ahova a megszerzett karaktereket el tudjuk “raktározni”, hogy ne legyen annyira kemény az életük mindig.

A játék már tölthető IOS-re és Androidra. Linkeket azon nem mellékelnék, mert a keresőbe beírva hamar megtaláljátok, másrészről pedig ha nem kompatibilis netalántán a készüléketekkel, akkor amúgy nem listázódik ki. Mutatnék hozzá egy gameplay-t, ami alapján könnyedén leszűrhető, hogy érdemes-e bepróbálkozni vele.

Tovább…

Kommentáld!

Flúgos frissítés

 
Beküldte: Kanyecc 2015 July 15, 23:33-kor a(z) Játék témába.

Nyomatom a Family Guy-játékot már lassan egy esztendeje. A múltkori maffias eventről nem írtam cikket, de a mostaniról egy röpkét had eresszek el, ugyanis Magic Mike-ra épül. Íme a két ingyen megszerezhető skin.

image

image

Kommentáld!

Frissítették a Quest for Stuff-ot

 
Beküldte: Kanyecc 2015 April 18, 10:46-kor a(z) Játék témába.

t73PouSgr95rAj2GwHCVnwi8BckwbBl24dqsLNLnn2c

Hol van az megírva, hogy egy mobilos alkalmazással nem lehet heti rendszerességgel foglalkozni? Talán kicsit átmegyünk játék bloggá, de a francokat, hiszen a Family Guy: The Quest for Stuff pontosan egy a sorozatra épülő játék. Nyilván freemium, viszi az ember pénzét, de nem kell behódolni. Lehet ép ész keretek között maradni.

Még 2 hét van hátra a Star Trek eventből!

Azaz annyi se. 12 nap 13 óra nagyjából. Simán az eddigi legösszetettebbet szállították a készítők. Újdonságot azzal, hogy behoztak egy másodlagos világot, ahol építkezhet, de nem az alapterületed kárára; azzal, hogy újabb karaktereket és külsőket szerezhetsz meg; illetve azzal, hogy az eddigi legjobb húzásaikat egybe ágyazták, melynek végkifejlete most tetőzött.

Mik az utolsóelőtti frissítésre a tapasztalataim? Mondom:

Először is beépült az űrhajó. Minden fejlesztési területet fel lehet használni, ha kiváltottátok az adott területet a kellő tárgyakkal. Ez egyébként simán hozható. Behozták a karácsonyi eventből a „főszörny” gyepálást, ami öt formában éled újjá. (Nyilván a leggyengébb rendelkezik a legkevesebb élettel.) Gyűjtögetés. Nincs most akkora fókuszban, de ha előrébb szeretnél jutni, akkor tudatosan kell megválogatnod, hogy mivel kezded, mivel folytatod, és hogyan osztod be a ráfordított idődet. Lehet csinálni okosan mindent, a lényeg: ne csapjon át sose függőségbe.

Két új karaktert (Jean-Luc Picard, Kirk kapitány) és egy új külsőt (Talosian Stewie) lehet gyűjtögetésből kiváltatni. Erre célszerű lesz rámenni. Ezen kívül Mr. Spock vár ránk, ha némi zsebpénzt rá szeretnénk áldozni.

V132UMn3XjMc75cP1-IHFvlfPMnLZm2j21dDK-EFgTE

Kommentáld!

Az eddigi legjobb Family Guy: The Quest for Stuff-event érkezett

 
Beküldte: Kanyecc 2015 March 27, 13:56-kor a(z) Játék témába.

enterprisescreen

Októberben találkoztam először a Family Guy: The Quest for Stuff néven futó mobilos alkalmazással (némi ajánló hozzá), amit a Fox Digital Ent. és a TinyCo forgalmaz közösen. Aki nagy kedvelője a sorozatnak, annak nem kell bemutatnom, hogy mit képzeljen el maga elé, hiszen adja magát. A rajzfilm városát kell felépíteni, kapunk különféle vicces küldetéseket, amik az alapötlethez szorosan kapcsolódnak, mint pl.: hogy szerezzünk plutóniumot, és társai.

Az elmúlt egy évben számtalan eventet kaptunk a készítőktől, amikkel a játék egyhangú menetét próbálták feldobni, színesebbé tenni. Számomra a Halloween-i volt a legemlékezetesebb, de a Valentin napi vagy a karácsonyi se sikeredett rosszra. Azonban már lassan egy éve a piacon van az alkalmazás, és aki az elejétől fogva játszik, az már szinte kimaxolta a lehetőségéket. Ez jelenpillanatban 60 szintet és egy eléggé nagy földterület megvásárlását takarja. (Csak viszonyításként had mondjak pár adatot a saját accountomról: nagyjából októberben kezdtem, jelenleg 57-es szintű vagyok, és megvettem minden földterületet, ahova építkezni lehet. Tehát mindjárt itt a végcél. Sőt, már olyan szinten vagyok, hogy a pénzt is nehezen tudom költeni, jelenleg 470 ezrem van.)

wpid-wp-1427461011169.png

A készítők közel az egy éves évfordulóra előálltak egy másabb eventtel. Ez volt a Star Trek-felé való kikacsintás. Csak tényleg párszóban, hogy miben másabb az előzőekhez képest:

  1. Kapunk egy Star Trek űrhajót, amin építkezhetünk. Itt lesz lehetőség megszerezni azt az 5 karaktert, akiket elhoznak amolyan „crossover” formájában a játékba. (Külön pozitívum, hogy a „szobák” – mert itt csak olyanokat lehet építeni – elkészítése nem függ a Földön lévő építőmunkások számától.)
  2. Nem csak az űrben fejleszthetjük a birodalmunkat, hanem Földön lévő épületekkel is rásegíthetünk. Szerencsére nem minden arról szól, hogy bankkártyás lehúzással belefektessünk a valós pénzünket, de a célok elérése érdekében sajnos néha kénytelenek vagyunk ezt tenni.
  3. Kalandozhatunk az űrben más bolygókon. Ez csak a mai frissítéstől érhető el. Annyira új, hogy nem sokat tudok hozzátenni a jelentőségéhez.

wpid-wp-1427461016478.png

wpid-wp-1427461005001.png

Kommentáld!

Emlékeztető: Titkok és hazugságok

 
Beküldte: tess 2015 March 1, 20:02-kor a(z) Játék,magyar ajánló témába.

Ma 21:00-kor az AXN műsorán: Secrets and Lies – premier

Ráadásul világpremier, azaz az időeltolódás miatt még az amerikaiak előtt láthatjuk az ABC idei midseason-re szánt event series próbálkozását. Kisvárosi gyermekgyilkosság, sok-sok hazugság és persze tehetetlenség, ami leginkább a sorozatot jellemzi. No és persze egy Ryan Phillippe, aki a Damages után újfent sorozatban kamatoztatja a tehetségét (vagy inkább pazarolja?).

Ezzel pedig meg is válaszoltam az AXN-nel közös játékunknak a kérdését, mely a szerencsés megfejtőnek egy ajándékcsomagot ér. A nyertessel a kapcsolatot rövidesen felveszi a csatorna. Addig viszont tessék megnézni a dupla részes premiert, vagy előtte még elolvasni róla a fanyalgásomat.

Titkok es Hazugsagok (1)

Kommentáld!

Secrets & Lies nyereményjáték

 
Beküldte: tess 2015 February 24, 11:32-kor a(z) Játék témába.

Március 1-én azaz vasárnap, egy kicsivel az amerikai premier előtt debütál az AXN műsorán az ABC idei midseason drámája a Secret & Lies. Ráadásul dupla résszel, szóval cefet jó világ van, elvégre világpremierről beszélhetünk.

Az máskérdés persze, hogy a szakma egyelőre igen csak alulreprezentálja Barbie Kligman adaptációját. Anno az upfronts után mi is csak félve mertünk bizakodni a sikerben. Az eddigi sajtó- illetve promo anyag totálisan unott és szürke, holott a 6 részes ausztrál eredeti igen korrekt sikereket ért el odaát. Ráadásul vélhetően az ABC sem nagyon akar eltávolodni a bevált sikerrecepttől, hisz a jelenlegi állás szerint egy 10 részes limitált sorozat keretében dolgozzák fel a sztorit, ami az évad végére vélhetően korrekt mód le is lesz zárva. Valamint az alapot jegyző két producert, azaz Tracy Robertson-t és Nathan Mayfield-et is sikerült átcsábítani a projekthez. Nem mellesleg a showrunner-i teendőket maga Kligman asszony látja el, aki eddig olyan sorozatokon dolgozott, mint a Hidden Palms, a The Vampire Diaries, a Private Practice vagy a CSI:NY. Tehát a szakmai tudás adott, nem mellesleg az utóbbi időben elég rendesen megy a női showrunner éra szekere, szóval bármi lehetséges.

Főleg, hogy a plot egész ígéretes, könnyedén el lehet vinni kőkemény karakterdrámai irányba, amire egyfajta garancia lehet a mostanság a mozis szereposztásokon egyre inkább háttérbekerülő Ryan Phillippe. Félreértés ne essék, Phillippe nem egy színészóriás, de van egyfajta karizmája, ráadásul ezt egészen jól szokta kamatoztatni, plusz az ügynökei sem sűrűn lőnek mellé. Juliette Lewis ugyancsak rutinos színésznő, habár az utóbbi időben nem feltétlenül sikerült jól választania, elég csak a The Firm féle fiaskóra gondolni.

secrets-and-lies-banner

No de a lényeg, mindezek örömére újfent összeszűrtük a levet az AXN csapatával és egy könnyed játékra invitálnánk titeket némi AXN-es ajándékcsomagért. A játék vasárnap estig tart és csupán csak egyetlen nagyon frappáns kérdésre kell a megfelelő választ elküldeni a jatek@sorozatguru.info címre.

Ryan Phillippe melyik az AXN-es is látható sorozatban tűnt fel hosszabb ideig vendégszereplőként?

a, Justified
b, Damages
c, NCIS

Kommentáld!

Benedict Cumberbatch cameo a Family Guy-játékban

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 23, 13:52-kor a(z) Fun,Játék témába.

Jó, már vagy 3 napja zajlik az event, mármint az, hogy 200 aranykagylóért meg lehet vásárolni a színész karakterét a Family Guy: The Quest for Stuff-ba, de csak most jutottam gép közelbe.

(Előzményként: a játék fejlesztői mindig kitalálnak egy-egy aktuális ünnepre épülő eventet, amivel színesítik a játékmenetet, illetve az olyan fanatikus rajongókat, mint mondjuk engem lehúznak némi zsebpénzzel. Most éppen a Valentin-napi esemény zajlik, még cirka három napig. Aki nem akar lemaradni a karakterről, az ruházzon be. Másrészről, már nagyon érik egy bejegyzés, mely arra fókuszálna, hogy mennyire életképes egy sorozat a játék platformokon.)

No, jöjjön két screenshot. Az első a sorozatból, a második a játékban megszerzett karakterről.

img_20150220_001322

10994155_10203869916530138_3781988495970185740_n

Kommentáld!

Emlékeztető: Empire

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 11, 18:20-kor a(z) Játék,magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a Fox műsorán: Empire – 1×01.

(Némi érdekességképp említeném meg, hogy az Empire-t követően a The Walking Dead 5×09-es része kerül képernyőre magyar szinkronnal. Ha valaki netalántán elfelejtette volna hétfő este, cirka 20 órával az amerikai premiert követően megtekinteni. Más. Odakinn mennyire nem lenne mindegy, hogy mi-mit vezet fel, mármint biztos kiugró mutatókat szállítana az Empire a zombik mögött, ám itthon ilyen helyzet tutira nem életképes.)

10915228_326954354168072_8034273668809951961_n

A Fox midseasonben hozott üdvöskéje, ami nem ismeri a „nézettségromlás” kifejezését. Egyelőre. Gondolkodtam, mivel lehetne a legfrappánsabban leírni az Empire-t, de első blikkre ez jutott eszembe, hiszen minden tekintetben a csatorna abszolút befutottja. Oly annyira, hogy had szemléltessem a 2014/15-ös idény nézettségi tabelláját házon belül:

#1 Empire – 10.82 millió; 18-49-ben: 4.2, #1
#2 Gotham – 6.47 millió; 18-49-ben: 2.36, #4
#3 Bones – 5.92 millió; 18-49-ben: 1.41, #8

Természetesen az American Idol szerdai adása a legnézettebb, ha a reality szekciót is belekeverjük az összbe, de ha nem így teszünk, akkor az Empire abszolút befutó. Tényleg az. Nem véletlenül rendelte be hamar a Fox a 2. évadját. Ilyen sikert követően muszáj lekötnie mindenkit a stábból. Másfelől, azt se feledjük el, hogy a feketékre épülő alapkoncepció vonzza a BET (amerikai kábeles adó, főként fekete műsorokkal és sorozatokkal) nézőközönségét – azaz simán leszűrhető ez a tény.

No, de mivel sikerült ekkorát robbantaniuk?! Ha a siker forrását kellene megtalálnom, akkor a fejemet vakarnám, mert elsőre semmi olyat nem szállít, amitől eldobnám az agyam. Egy családi drámáról van szó, melyben egy haldokló családfő szeretné örökségét a legmegfelelőbben szétosztani, illetve bebiztosítani birodalmának aranykorát a jövőben is. Kapunk mindent, amit megkövetelhet az ilyen műfaj, azaz drámát, intrikát, rengeteg titkot és olyan karaktert is, akit legszívesebben a vonat alá szeretnénk belökni. Ergo, az alapötlet kihozza az emberből az átlagos reakciót.

A szereplők sorában akad ismerős arc, mint pl.: Terrence Howard a Law & Order: LA-ből, vagy Taraji P. Heson a Person of Interestből. Eddig még nem mozgatott meg, így majd a magyar premierrel próbálom be. Szűzszemlélődőként nehéz ajánlani, főleg olyat, amiben tavaly májusba se hittem.

Kommentáld!

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?-játék eredményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2014 November 11, 1:23-kor a(z) Játék témába.

Hónap elején meghirdettünk egy nyereményjátékot a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című ABC-s sorozathoz. Lement a pilot epizód, illetve elmúlt a vasárnap dél, így amondó vagyok, hogy hirdessünk nyertest, aki egy Sony fejhallgatóval és még néhány AXN-es relikviával fog gazdagodni. Nos, a helyes válasz: Peter Nowalk volt, míg Shonda Rhimes csak producerként van a készítők sorában. Ezt egyébként a lusták egy gyors házon belüli kereséssel ki tudták deríteni, mondjuk az adatlapjánál, de ha nekünk nem hinnétek, lentebb lőttem két printscreen-t a pilotból.

A nyertes pedig: Fazekas Bence lett. Ezúton is gratula neki. Az AXN-nek elküldtük a szükséges „dolgokat”, már csak a csomagra kell várnod.

How.to.Get.Away.with.Murder.S01E01.HDTV.x264-LOL.mp4_000348014

How.to.Get.Away.with.Murder.S01E01.HDTV.x264-LOL.mp4_000338004

Kommentáld!

Emlékeztető + játék: Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot

 
Beküldte: tess 2014 November 3, 20:00-kor a(z) Játék,magyar ajánló témába.

Ma 21:00-kor az AXN műsorán: How to Get Away with Murder – premier

Az hagyján, hogy a szezon első újoncát az AXN szállítja hazai viszonylatban, de hogy még sikerült belenyúlniuk a tutiba is, azért az, nem semmi. Összességében kijelenthető, az idei fall season dráma felhozatala minőségileg erősen felemás, az alkotók jobbára csak az erős középszert (vagy sokszor még azt sem) képesek hozni. Így cseppet sem meglepő, ha ebben az ingerszegény környezetben felerősödnek a pozitív kritikákat övező össznépi hozsannák. A How to Get Away with Muder esetében mindez hatványozottan igaz, nem egy kritikus már most az ősz legjobb országos újoncaként tartja számon az ABC jogi drámáját.

Az alapkoncepció egy menő ügyvédnő és pár gyakornoka praktizálásán alapszik, akik hol gyilkosokat, hol ártatlanokat mentenek ki az igazságszolgáltatás karmaiból. Ebből adódóan van egyfajta epizodikus tónusa, de ahogy a The Good Wife-ban, úgy itt is fajsúlyos szerep jut, egy a háttérben lassacskán kibontakozó átívelő szálnak, ami természetesen egy gyilkossági üggyel van összefüggésben.

Az alap tehát ígéretes, akárcsak a készítői kollektíva, habár az még egyelőre kérdéses, hogy a Shonda féle birodalomba bedolgozó Peter Nowalk mekkora kreatív szabadságot kap hosszútávon a nagyasszonytól. Az ABC persze szárnyal a tematikus Shonda nappal (Grey’s Anatomy – Scandal – How to Get Away with Murder), ami a nézettségi mutatókon is alaposan meglátszik. A premiert példának okáért DVR mutatókkal egyetemben cirka 20M-an követték, de a legutóbbi rész is majdnem 9M nézőt vonzott, ami egész korrekt szám.

Tehát megéri adni egy esélyt a sorozatnak, főleg hogy az AXN felajánlásából egy röpke játékra is lehetőségetek nyúlik a héten. Nincs más tennivalótok, mint helyesen válaszolni a következő kérdésre:

Hivatalosan készítőként ki jegyzi a How to Get Away with Murder-t?

a, Shonda Rhimes
b, Peter Nowalk
c, Ann Biderman

A helyes választ névvel és címmel egyetemben a jatek@sorozatguru.info e-mail címre tessék küldeni vasárnap délig. A helyes választ adók közt egy menő Sony fejhallgatót és AXN-es ajándékokat sorsolunk ki, szóval nem babra megy a játék. Ráadásul, ha lemaradnátok a premierről, akkor sincs semmi gond, a csatorna hajnali 01:10-kor megismétli a pilot-ot.

HTGAWM_2014_KEYART_hun (1)

Apropó, akinek kimaradt volna a hazai beharangozó, az még pótolhatja a tovább után.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats