Az eddigi legjobb Family Guy: The Quest for Stuff-event érkezett

 
Beküldte: Kanyecc 2015 March 27, 13:56-kor a(z) Játék témába.

enterprisescreen

Októberben találkoztam először a Family Guy: The Quest for Stuff néven futó mobilos alkalmazással (némi ajánló hozzá), amit a Fox Digital Ent. és a TinyCo forgalmaz közösen. Aki nagy kedvelője a sorozatnak, annak nem kell bemutatnom, hogy mit képzeljen el maga elé, hiszen adja magát. A rajzfilm városát kell felépíteni, kapunk különféle vicces küldetéseket, amik az alapötlethez szorosan kapcsolódnak, mint pl.: hogy szerezzünk plutóniumot, és társai.

Az elmúlt egy évben számtalan eventet kaptunk a készítőktől, amikkel a játék egyhangú menetét próbálták feldobni, színesebbé tenni. Számomra a Halloween-i volt a legemlékezetesebb, de a Valentin napi vagy a karácsonyi se sikeredett rosszra. Azonban már lassan egy éve a piacon van az alkalmazás, és aki az elejétől fogva játszik, az már szinte kimaxolta a lehetőségéket. Ez jelenpillanatban 60 szintet és egy eléggé nagy földterület megvásárlását takarja. (Csak viszonyításként had mondjak pár adatot a saját accountomról: nagyjából októberben kezdtem, jelenleg 57-es szintű vagyok, és megvettem minden földterületet, ahova építkezni lehet. Tehát mindjárt itt a végcél. Sőt, már olyan szinten vagyok, hogy a pénzt is nehezen tudom költeni, jelenleg 470 ezrem van.)

wpid-wp-1427461011169.png

A készítők közel az egy éves évfordulóra előálltak egy másabb eventtel. Ez volt a Star Trek-felé való kikacsintás. Csak tényleg párszóban, hogy miben másabb az előzőekhez képest:

  1. Kapunk egy Star Trek űrhajót, amin építkezhetünk. Itt lesz lehetőség megszerezni azt az 5 karaktert, akiket elhoznak amolyan „crossover” formájában a játékba. (Külön pozitívum, hogy a „szobák” – mert itt csak olyanokat lehet építeni – elkészítése nem függ a Földön lévő építőmunkások számától.)
  2. Nem csak az űrben fejleszthetjük a birodalmunkat, hanem Földön lévő épületekkel is rásegíthetünk. Szerencsére nem minden arról szól, hogy bankkártyás lehúzással belefektessünk a valós pénzünket, de a célok elérése érdekében sajnos néha kénytelenek vagyunk ezt tenni.
  3. Kalandozhatunk az űrben más bolygókon. Ez csak a mai frissítéstől érhető el. Annyira új, hogy nem sokat tudok hozzátenni a jelentőségéhez.

wpid-wp-1427461016478.png

wpid-wp-1427461005001.png

Kommentáld!

Emlékeztető: Titkok és hazugságok

 
Beküldte: tess 2015 March 1, 20:02-kor a(z) Játék,magyar ajánló témába.

Ma 21:00-kor az AXN műsorán: Secrets and Lies – premier

Ráadásul világpremier, azaz az időeltolódás miatt még az amerikaiak előtt láthatjuk az ABC idei midseason-re szánt event series próbálkozását. Kisvárosi gyermekgyilkosság, sok-sok hazugság és persze tehetetlenség, ami leginkább a sorozatot jellemzi. No és persze egy Ryan Phillippe, aki a Damages után újfent sorozatban kamatoztatja a tehetségét (vagy inkább pazarolja?).

Ezzel pedig meg is válaszoltam az AXN-nel közös játékunknak a kérdését, mely a szerencsés megfejtőnek egy ajándékcsomagot ér. A nyertessel a kapcsolatot rövidesen felveszi a csatorna. Addig viszont tessék megnézni a dupla részes premiert, vagy előtte még elolvasni róla a fanyalgásomat.

Titkok es Hazugsagok (1)

Kommentáld!

Secrets & Lies nyereményjáték

 
Beküldte: tess 2015 February 24, 11:32-kor a(z) Játék témába.

Március 1-én azaz vasárnap, egy kicsivel az amerikai premier előtt debütál az AXN műsorán az ABC idei midseason drámája a Secret & Lies. Ráadásul dupla résszel, szóval cefet jó világ van, elvégre világpremierről beszélhetünk.

Az máskérdés persze, hogy a szakma egyelőre igen csak alulreprezentálja Barbie Kligman adaptációját. Anno az upfronts után mi is csak félve mertünk bizakodni a sikerben. Az eddigi sajtó- illetve promo anyag totálisan unott és szürke, holott a 6 részes ausztrál eredeti igen korrekt sikereket ért el odaát. Ráadásul vélhetően az ABC sem nagyon akar eltávolodni a bevált sikerrecepttől, hisz a jelenlegi állás szerint egy 10 részes limitált sorozat keretében dolgozzák fel a sztorit, ami az évad végére vélhetően korrekt mód le is lesz zárva. Valamint az alapot jegyző két producert, azaz Tracy Robertson-t és Nathan Mayfield-et is sikerült átcsábítani a projekthez. Nem mellesleg a showrunner-i teendőket maga Kligman asszony látja el, aki eddig olyan sorozatokon dolgozott, mint a Hidden Palms, a The Vampire Diaries, a Private Practice vagy a CSI:NY. Tehát a szakmai tudás adott, nem mellesleg az utóbbi időben elég rendesen megy a női showrunner éra szekere, szóval bármi lehetséges.

Főleg, hogy a plot egész ígéretes, könnyedén el lehet vinni kőkemény karakterdrámai irányba, amire egyfajta garancia lehet a mostanság a mozis szereposztásokon egyre inkább háttérbekerülő Ryan Phillippe. Félreértés ne essék, Phillippe nem egy színészóriás, de van egyfajta karizmája, ráadásul ezt egészen jól szokta kamatoztatni, plusz az ügynökei sem sűrűn lőnek mellé. Juliette Lewis ugyancsak rutinos színésznő, habár az utóbbi időben nem feltétlenül sikerült jól választania, elég csak a The Firm féle fiaskóra gondolni.

secrets-and-lies-banner

No de a lényeg, mindezek örömére újfent összeszűrtük a levet az AXN csapatával és egy könnyed játékra invitálnánk titeket némi AXN-es ajándékcsomagért. A játék vasárnap estig tart és csupán csak egyetlen nagyon frappáns kérdésre kell a megfelelő választ elküldeni a jatek@sorozatguru.info címre.

Ryan Phillippe melyik az AXN-es is látható sorozatban tűnt fel hosszabb ideig vendégszereplőként?

a, Justified
b, Damages
c, NCIS

Kommentáld!

Benedict Cumberbatch cameo a Family Guy-játékban

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 23, 13:52-kor a(z) Fun,Játék témába.

Jó, már vagy 3 napja zajlik az event, mármint az, hogy 200 aranykagylóért meg lehet vásárolni a színész karakterét a Family Guy: The Quest for Stuff-ba, de csak most jutottam gép közelbe.

(Előzményként: a játék fejlesztői mindig kitalálnak egy-egy aktuális ünnepre épülő eventet, amivel színesítik a játékmenetet, illetve az olyan fanatikus rajongókat, mint mondjuk engem lehúznak némi zsebpénzzel. Most éppen a Valentin-napi esemény zajlik, még cirka három napig. Aki nem akar lemaradni a karakterről, az ruházzon be. Másrészről, már nagyon érik egy bejegyzés, mely arra fókuszálna, hogy mennyire életképes egy sorozat a játék platformokon.)

No, jöjjön két screenshot. Az első a sorozatból, a második a játékban megszerzett karakterről.

img_20150220_001322

10994155_10203869916530138_3781988495970185740_n

Kommentáld!

Emlékeztető: Empire

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 11, 18:20-kor a(z) Játék,magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a Fox műsorán: Empire – 1×01.

(Némi érdekességképp említeném meg, hogy az Empire-t követően a The Walking Dead 5×09-es része kerül képernyőre magyar szinkronnal. Ha valaki netalántán elfelejtette volna hétfő este, cirka 20 órával az amerikai premiert követően megtekinteni. Más. Odakinn mennyire nem lenne mindegy, hogy mi-mit vezet fel, mármint biztos kiugró mutatókat szállítana az Empire a zombik mögött, ám itthon ilyen helyzet tutira nem életképes.)

10915228_326954354168072_8034273668809951961_n

A Fox midseasonben hozott üdvöskéje, ami nem ismeri a „nézettségromlás” kifejezését. Egyelőre. Gondolkodtam, mivel lehetne a legfrappánsabban leírni az Empire-t, de első blikkre ez jutott eszembe, hiszen minden tekintetben a csatorna abszolút befutottja. Oly annyira, hogy had szemléltessem a 2014/15-ös idény nézettségi tabelláját házon belül:

#1 Empire – 10.82 millió; 18-49-ben: 4.2, #1
#2 Gotham – 6.47 millió; 18-49-ben: 2.36, #4
#3 Bones – 5.92 millió; 18-49-ben: 1.41, #8

Természetesen az American Idol szerdai adása a legnézettebb, ha a reality szekciót is belekeverjük az összbe, de ha nem így teszünk, akkor az Empire abszolút befutó. Tényleg az. Nem véletlenül rendelte be hamar a Fox a 2. évadját. Ilyen sikert követően muszáj lekötnie mindenkit a stábból. Másfelől, azt se feledjük el, hogy a feketékre épülő alapkoncepció vonzza a BET (amerikai kábeles adó, főként fekete műsorokkal és sorozatokkal) nézőközönségét – azaz simán leszűrhető ez a tény.

No, de mivel sikerült ekkorát robbantaniuk?! Ha a siker forrását kellene megtalálnom, akkor a fejemet vakarnám, mert elsőre semmi olyat nem szállít, amitől eldobnám az agyam. Egy családi drámáról van szó, melyben egy haldokló családfő szeretné örökségét a legmegfelelőbben szétosztani, illetve bebiztosítani birodalmának aranykorát a jövőben is. Kapunk mindent, amit megkövetelhet az ilyen műfaj, azaz drámát, intrikát, rengeteg titkot és olyan karaktert is, akit legszívesebben a vonat alá szeretnénk belökni. Ergo, az alapötlet kihozza az emberből az átlagos reakciót.

A szereplők sorában akad ismerős arc, mint pl.: Terrence Howard a Law & Order: LA-ből, vagy Taraji P. Heson a Person of Interestből. Eddig még nem mozgatott meg, így majd a magyar premierrel próbálom be. Szűzszemlélődőként nehéz ajánlani, főleg olyat, amiben tavaly májusba se hittem.

Kommentáld!

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?-játék eredményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2014 November 11, 1:23-kor a(z) Játék témába.

Hónap elején meghirdettünk egy nyereményjátékot a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című ABC-s sorozathoz. Lement a pilot epizód, illetve elmúlt a vasárnap dél, így amondó vagyok, hogy hirdessünk nyertest, aki egy Sony fejhallgatóval és még néhány AXN-es relikviával fog gazdagodni. Nos, a helyes válasz: Peter Nowalk volt, míg Shonda Rhimes csak producerként van a készítők sorában. Ezt egyébként a lusták egy gyors házon belüli kereséssel ki tudták deríteni, mondjuk az adatlapjánál, de ha nekünk nem hinnétek, lentebb lőttem két printscreen-t a pilotból.

A nyertes pedig: Fazekas Bence lett. Ezúton is gratula neki. Az AXN-nek elküldtük a szükséges „dolgokat”, már csak a csomagra kell várnod.

How.to.Get.Away.with.Murder.S01E01.HDTV.x264-LOL.mp4_000348014

How.to.Get.Away.with.Murder.S01E01.HDTV.x264-LOL.mp4_000338004

Kommentáld!

Emlékeztető + játék: Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot

 
Beküldte: tess 2014 November 3, 20:00-kor a(z) Játék,magyar ajánló témába.

Ma 21:00-kor az AXN műsorán: How to Get Away with Murder – premier

Az hagyján, hogy a szezon első újoncát az AXN szállítja hazai viszonylatban, de hogy még sikerült belenyúlniuk a tutiba is, azért az, nem semmi. Összességében kijelenthető, az idei fall season dráma felhozatala minőségileg erősen felemás, az alkotók jobbára csak az erős középszert (vagy sokszor még azt sem) képesek hozni. Így cseppet sem meglepő, ha ebben az ingerszegény környezetben felerősödnek a pozitív kritikákat övező össznépi hozsannák. A How to Get Away with Muder esetében mindez hatványozottan igaz, nem egy kritikus már most az ősz legjobb országos újoncaként tartja számon az ABC jogi drámáját.

Az alapkoncepció egy menő ügyvédnő és pár gyakornoka praktizálásán alapszik, akik hol gyilkosokat, hol ártatlanokat mentenek ki az igazságszolgáltatás karmaiból. Ebből adódóan van egyfajta epizodikus tónusa, de ahogy a The Good Wife-ban, úgy itt is fajsúlyos szerep jut, egy a háttérben lassacskán kibontakozó átívelő szálnak, ami természetesen egy gyilkossági üggyel van összefüggésben.

Az alap tehát ígéretes, akárcsak a készítői kollektíva, habár az még egyelőre kérdéses, hogy a Shonda féle birodalomba bedolgozó Peter Nowalk mekkora kreatív szabadságot kap hosszútávon a nagyasszonytól. Az ABC persze szárnyal a tematikus Shonda nappal (Grey’s Anatomy – Scandal – How to Get Away with Murder), ami a nézettségi mutatókon is alaposan meglátszik. A premiert példának okáért DVR mutatókkal egyetemben cirka 20M-an követték, de a legutóbbi rész is majdnem 9M nézőt vonzott, ami egész korrekt szám.

Tehát megéri adni egy esélyt a sorozatnak, főleg hogy az AXN felajánlásából egy röpke játékra is lehetőségetek nyúlik a héten. Nincs más tennivalótok, mint helyesen válaszolni a következő kérdésre:

Hivatalosan készítőként ki jegyzi a How to Get Away with Murder-t?

a, Shonda Rhimes
b, Peter Nowalk
c, Ann Biderman

A helyes választ névvel és címmel egyetemben a jatek@sorozatguru.info e-mail címre tessék küldeni vasárnap délig. A helyes választ adók közt egy menő Sony fejhallgatót és AXN-es ajándékokat sorsolunk ki, szóval nem babra megy a játék. Ráadásul, ha lemaradnátok a premierről, akkor sincs semmi gond, a csatorna hajnali 01:10-kor megismétli a pilot-ot.

HTGAWM_2014_KEYART_hun (1)

Apropó, akinek kimaradt volna a hazai beharangozó, az még pótolhatja a tovább után.

Tovább…

Kommentáld!

Mozizz a FilmBox-szal! – nyereményjáték!

 
Beküldte: Kanyecc 2014 September 16, 0:21-kor a(z) Játék témába.

Majdnem egy éve nem foglalkoztunk nyereményjátékkal?! Ezen változtatni kell. Ha a napi emlékeztetőket figyelemmel kíséritek, akkor feltűnhetett, hogy a FilmBox család mostanság (ismét) rákapcsolt az olyan produkciók elhozására, amik hiánycikkek. Pl.: sűrűn megesik az, hogy az ausztráloktól vesznek át egyet-egyet, mint tették azt a Secrets & Lies vagy a The Moodys esetében az elmúlt napokban. Pontosan ezért kell szem előtt tartanunk a kínálatukat, mert az egyediség ráhúzható a csatornaprofilra.

A következő nyereményjáték is hozzájuk kapcsolódik. A FilmBox-franchise felajánlásával 5 darab szerencsést ki fogunk a hónap végén sorsolni, akik mozijegyeket kapnak egy közelgő mozis premierre, mely A séf címet kapta. Kérdésü(n)k az alábbi: Mi a neve a FilmBox  online applikációjának, amely segítségével interneten is elérhetőek a csatornái?

a) FilmBox Live
b) FilmBox Box
c) FilmBox Fight

A helyes válaszokat a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre várjuk. A levél tárgya: A séf legyen, mellyel megkönnyítitek a munkánkat. Emellett a neveteket is tűntessétek fel, hogy már a sorsolást követően elküldhessük a listát. A sorsolásra szeptember 30-án kerül sor, viszont a helyes válaszokat csak szeptember 29. éjfélig fogadjuk.

Amit még érdemes tudni, hogy a filmvetítése: október 2-ára esik, 19 órára, helyszíne pedig a Lurdy ház lesz. Illetve, páros jegyeket sorsolunk, szóval hozhattok plusz egy főt. A szinopszisról is had kopizzak pár sort:

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival. Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül.

asef

Kommentáld!

FilmBox-nyereményjáték: Eredményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 7, 2:17-kor a(z) Játék témába.

Lezárult a FilmBox-os nyereményjátékunk. (Előzmény.) Mit lehetett nyerni? Nos, 1-1db filmes DVD-t, ha a helyes választ elküldtétek a címünkre. Ezt jó páran megcsinálták. Ugye azt kérdeztük, hogy a FilmBox családon belül melyik adón mennek a legújabb kasszasikerek, melyre a helyes válasz: a FilmBox Extra volt. Nincs mellé beszéd, segítettünk is, hiszen megírtam két olyan premiert, amelyik a közelmúltban került a képernyőjükre, és csak az egyik szerepelt a listán. Ennyire könnyű helyzetbe legyetek mindig.

Mindenkinek az Elveszett c. DVD kellett, legalábbis 95%-ban mindenki ezt akarta megszerezni. Hogy ki-melyiket kapta, nos, mutatom a listát és egyben a győztesek kilétét is:

- Gelányi AnikóSikoly 4
- Pados ZsuzsannaElveszett
- Lovas SándorAz élet fája
- Fazekas BenceNincs Helsing- Rémes film
- Bogár ÁdámAmit máris tudni akarsz a szexről

Innen is gratula a nyerteseknek, illetve köszönjük a FilmBox sajtósának a felajánlást. A postai címeteket már továbbítottuk, napok kérdése és a postaládában a nyert DVD-film. Ha pedig megkaptátok, küldjetek egy képet róla, csak hogy tudjuk biztosra.

1 Hozzászólás

Filmbox-nyereményjáték

 
Beküldte: Kanyecc 2013 October 3, 14:01-kor a(z) Játék témába.

Októberben ismét szép számmal érkeznek a FilmBox csatornáira sorozatpremierek, amikért külön pacsi nekik, mert olyanokból válogattak, amik se az országos, se más kábeles adón nem lelhetők fel. Október 2-án startolt el a Borgia, az a változat, ami a franciákhoz és a kanadaiakhoz kapcsolódik a FilmBox Extra műsorán. 6-án megkapjuk a Mr. és Mrs Murder-t a FilmBox HD jóvoltából, ami megint csak egy külön ritkaság, mégis csak az ausztrál Ten műsorán futott februárban. Egyből kettő olyan, amire várhattunk volna még, ha nincsenek ők.

Ennek örömére egy nyereményjátékra buzdítunk bennetek, ahol különféle filmes DVD-ket lehet nyerni. A kérdésü(n)k pofon egyszerű: Melyik az a FilmBox csatorna, ahol a legújabb kasszasikerek mennek? (Segítséget csak akkor adnánk hozzá, ha túl sok rossz válasz érkezne.)

a) FilmBox Extra
b) FilmBox Family
c) FilmBox Basic

A helyes válaszokat a jatek[@]sorozatguru[.]info e-mail címre kérnénk Filmbox tárggyal ellátva, hogy megkönnyítsétek a szűrést. Emellett a neveteket és a postázási címeteket is mellékeljétek, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és gyorsan megkapja mindenki azt, ami jár neki. Végezetül még egy plusz dolog, ha valaki a lenti listából kimondottan ragaszkodik valamelyikhez, azt is bátran írjátok oda, majd meglátjuk, mit tehetünk értetek. Határidő: október 6-a (vasárnap) 20 óra.

Jah, a nyereményeket se feledjük, ami 1-1db filmes DVD az alábbi palettából.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats