Hírmorzsák – hazai kiadás

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 16, 18:53-kor a(z) Magyar hírek témába.

 • 2017. december 14-én elstartolt idehaza az Epic Drama névre hallgató tévécsatorna, ami a DIGI, a Tarr, az Invitel és a PR-Telecom kínálatába került bele első körben – azaz, aki mondjuk a UPC-nél előfizető, szívta.
 • Új csatorna révén hozni fog premiereket. Hétköznap késő délutánonként lesz látható az Oxfordi gyilkosságok (Endeavour) 5. évadja, valamint A falu (Village) 1. etapja. Nyilván folytatódik mindkettő, ha lepörgött az aktuális etapja.
 • December 15-én volt terítéken a Fordulat: Washington kémei (Turn: Washington’s Spies) 1. évadja, szintén az Epic Drama-n. Az időpont eléggé torz: 12:00-kor.
 • December 19-én kapjuk meg a francia Borgia 1. évadját 21:55-ös kezdéssel az Epic Drama jóvoltából.
 • December 25. és 29. között ünnepi különkiadás résszel jelentkezik a Honfoglaló a DunaTV műsorán. A gameshow civil játékosokkal január 2-tól jelentkezik. A 19:30-as timeslotot kapta a közmédia csatornáján, azaz még életképes is lehet nézettségileg.
 • December 18-án a Híradó után, 18:55-től az RTL Klub-ra érkezik Az első 20 évünk címre hallgató doku-sorozat. A riportműsornak a célja, hogy bemutassa az RTL Klub elmúlt 20 évének legemlékezetesebb pillanatait, legmeghatározóbb tényeit. Ergo, érintenek mindent, Survivor-től Barátok köztön keresztül a XXI. századon át.
 • Január 2-án debütál a VIASAT3 műsorán a Szeplőtelen Jane (Jane the Virgin) 1. évadja 18:05-ös kezdéssel.
 • Január 2-án érkezik a VIASAT3 műsorára a Jóapátok (Man with a Plan) 1. évadja 19:00-ás kezdéssel.
 • Ismét műsorára tűzte az RTL Spike az iZombie-t. Jelenpillanatban: január 2-ára írják a premierjét, viszont hisszük, ha már lement a pilot.
 • Január 16-án mutatkozik be a VIASAT3-on a Marvel’s Runaways. Nem kapott magyar címet.
 • Január 2-án folytatódik A Goldberg család (The Goldbergs) a Comedy Central-on dupla részekkel a 4. évaddal 21 órás kezdéssel.
 • Január 3-án debütál a Rick és Morty (Rick & Morty) a 2. évaddal a Comedy Central-on, azaz szünet nélkül jön a 2. évadja.
 • Február 26-án kapjuk meg a The Walking Dead 8×09-es részét a Fox műsorán, azaz hozzák a megszokott módon. Meg lehet nyugodni.
 • Március 29-én az AMC jóvoltából a magyar nézők is megcsodálhatják a Terror-t.

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: X-akták – 11. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 16, 10:53-kor a(z) Magyar előzetes,Magyar hírek témába.

Aki követ minket Facebook-on, az már találkozhatott a hírrel, miszerint a Cool nem hagy minket cserben, és hozza az X-akták folytatását a lehető leggyorsabban. Mit takar mindez? Odakinn, a jenkiknél január 3-án kerül terítékre a folytatás a Fox-on, míg idehaza ismételten az RTL Klub testvércsatornája szolgáltat otthont számára, két nappal később, január 5-én. Tavalyelőtt csak 24 órányit kellett várnunk, most 48-ra ugrott a számláló, de ez se annyira vészes. 1 héten belül vagyunk, örüljünk a gyorsaságnak inkább. Mutatnám az első teaserjét.


Kommentáld!

Hírmorzsák – hazai kiadás

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 5, 20:08-kor a(z) Magyar hírek témába.

 • December 15-én a Showder Klub 20×07-es részének egyik fellépője Hajós András lett volna, azonban a helyére Felméri Péter érkezik Magács Dániel és Beliczai Balázs duóval karöltve. A felkonferáló Dombóvári István.
 • Ha már szóba hoztam, akkor a Showder Klub 20×06-os epizódját Kőhalmi Zoltán konferálja majd fel, a fellépők között pedig: Hajdú Balázs, Badár Tamás és Badár Sándor foglal helyet – utóbbi kettő talán testvérpár?
 • A Tv2 december 19-én visszahozza Az 50 milliós játszma (19:00-től) és a Vigyázat, gyerekkel vagyok! (20:30-tól) folytatását. Ennek nemes egyszerűséggel az az oka, hogy az Ázsia expressz leköszön a képernyőről. A műsorrendjüket megtartják, azaz keddtől szombatig a Tények után kapjuk mindkettőt. Előbbi új részeiben feltűnik: Kovács Patrícia, Dobó Kata, Stohl András és Balázs Andrea.
 • December 22-én hajnali 2-kor zárja a 7. évadját a Hawaii Five-0 a Tv2 műsorán, míg hajnali 4-kor a Suits a 6. etapját.
 • December 23-án 3:50-kor a Tv2 újra premierre helyezi Az uralkodónő (Reign) 2. évadját.
 • December 9-től a Korhatáros szerelem 1×03-as részét 21:30-tól láthatják a nézők.
 • December 11-én 23:45-ös kezdéssel folytatja a Tv2 a Bűnös Chicago (Chicago PD) a 4. évaddal.
 • December 16-én finálézik az Ázsia Expressz a 30. részével, illetve megy el szünetre az Appra magyar! – A gondolatolvashow a 19. epizóddal. Fentebb írtam, hogy rákövetkező héten, mely sorozatok érkeznek a helyükre.
 • December 19-én az HBO GO kínálatába érkezik a Gunpower című brit minisorozat, ami idehaza a Lőpor címet kapta.
 • December 1-től az HBO GO-ba felkerült a Fargo 1-2. évadja, a Fehérhó (Snowfall), valamint a Jobb idők (Better Things) 1-2. évadja.
 • December 4-től az HBO GO-ban elérhető lett: a Rosszkor, rossz helyen (Wrong Mans) 1-2. évadja.
 • December 11-től az HBO GO kínálatát erősíti: a Kívülállók (Misfits) 1-5. évadja.
 • December 18-án az HBO GO-ban darálható a britek egyik kiemelkedő minisorozata, a Veszett paradicsom (Mad Dogs) 1-4. évadja.
 • December 16-án az HBO GO-ban elérhetővé válik: A hipnotizőr (The Hypnotist) 2. etapja.
 • December 25-től az HBO GO szolgáltatásán belül megkapjuk a Totálisan szétcsúszva (Wasted) 1. etapját. A 6 részes sorozat középpontjában: négy, húszas éveiben járó, falusi barátok állnak.
 • December 14-én folytatja a Humor+ a Mick kell a gyerekenek! (The Mick) 2. évadját 21:30-as kezdéssel.
 • December 16-án az RTL Klub hajnali timeslotjába egy újabb eddig még nem látott újonc kerül, a Super Fun Night. Idehaza a Csajos hármas címet hordozza majd, amit 03:10-es kezdéssel kapunk meg, ergo, éjjeli baglyok előnyben.
 • December 21-én szünet nélkül folytatja a Humor+ a Született Raymond-ot (Everybody Loves Raymond) a 9. etappal 12:35-ös kezdéssel. Egyébként, pont minap volt a 8. évadjának startja, csak elfeledkeztünk róla.
 • Nem lesz emlékeztető, de ma, december 5-én érkezik a Kolónia (Colony) 2. évadja a Viasat 6-ra 22 órás kezdéssel.

1 Hozzászólás

Megismétlik a Korhatáros szerelem nyitányát

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 3, 22:06-kor a(z) Magyar hírek témába.

Zajlik az élet az RTL Klub és a Tv2 háza táján. Szombaton éppen utazás miatt nem tudtam billentyűzetet ragadni, de aki a tévé előtt szereti eltölteni az idejét, az tudhatja, hogy az RTL Klub egy utolsó utáni változtatásra szánta el magát (direkt? ki tudja?!), ugyanis az esti Híradó után a Celeb vagyok, ments ki innen! került műsorra a Fókusz Plusz helyett. Mindezt azért kellett meglépniük, mert az élőadást egy vörös riasztásba besorolt vihar veszélyeztette. A döntés értelmében az este további része is módosult, azaz A fal különleges 2. része is előrébb került, 21:20-ról 20:10-re, azaz a Korhatáros szerelem nyitányának pontosan megegyező módosított timeslotjára. Ergo, hétfőn mehet a méregetés, hiszen egyidőben kezdődött mindkét produkció. Gondolom mindkét részleg rá fog feszülni a Nielsen által közétett adatokra.

A Tv2 a kialakult helyzetre ismét reagál egy műsorváltozással. Ha már jól megy nekik a hétfő este a Ninja Warrior Hungary-val (ahol egyébként a döntős helyekért megy a harc) bepakolja mögé a Korhatáros szerelem első két rész ismétlését – hogy azok is pótolhassák, akik lemaradtak róla. Ennek értelmében: a 21:20-ra kiírt Tök alsó 2 filmet lekerül a műsorról.

Az RTL Klub-nál – csak a tisztán látás kedvéért – 20:25-től az Éjjel-Nappal Budapest, 21:50-től a Barátok közt, míg 22:25-től a Dr. Csont megy. Várhatóan így is marad minden, hiszen csak egy ismétlésről beszélünk.

Kommentáld!

A nap odaszólása?!

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 1, 22:03-kor a(z) Magyar hírek témába.

“Kíváncsian várjuk, hogy hányszor lesz még premier előtti adása A Falnak. Ez az ismételt pánikszerű lépés annak a bizonyítéka, hogy az RTL tart tőlünk és a sorozatunktól, ezért azonnali változtatásokra kényszerül. Töretlenül hiszünk a Korhatáros szerelemben és szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy ez a fantasztikus, új magyar sorozat a lehető legtöbb nézőhöz eljusson, ezért szombaton rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül láthatják az első két részt a nézők.”

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Az előző cikkből lemaradt az alábbi idézet, mert úgy érzetem, megérdemel egy külön bejegyzést. Nem hinném, hogy az RTL Klub fog erre a be-/odaszólásra bármit reagálni, ha mégis, mindenképpen kapnak ők is hírverést.

Kommentáld!

RTL Klub és a Tv2 harca a szombati nézettségért

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 1, 20:39-kor a(z) Magyar hírek témába.

Lassan vége az évnek, a csatornák pedig próbálják kihajtani a műsoraikból a legtöbbet, hiszen a nézettségből élnek. Minél nagyobb a nézőszám, annál nagyobb a reklámbevétel. A Tv2 ősszel műsorrendet váltott, bevezette a keddtől szombatig tartó „időszakot”, amellyel megágyazott az új szombatnak, azaz a hétfőnek. A Ninja Warrior Hungary hozta is a vártakat, így nem volt kérdéses, hogy bejött a húzás. Vasárnap a Sztárban Sztár pirított oda az RTL Klub-nak, és miután elvonult szünetre a konkurencia lépett is egy nagyot: A fal című gameshow-ból tartott egy exkluzív előpremiert – a részt magát a Milánóban vették fel. Csak viszonyításképpen mutatnám a tényeket:

November 12-én:
RTL Klub: Star Wars: A Sith-ek bosszúja – 592e (12.6% SHR); 322e (18.6% SHR)
TV2: Sztárban Sztár (5×10) – 1.429M (30.7% SHR); 499e (28% SHR)

November 19-én:
RTL Klub: A Fal (1×00) – 1.293M (27.6% SHR); 469e (27.6% SHR)
TV2: Mentőexpedíció – 434e (9.2% SHR); 234e (13.2% SHR)

Nyilván erre ne alapozzunk most, hiszen a folytatásban már nem vasárnapról, hanem szombatról fogok beszélni, de mint ahogy az látható, eléggé jól muzsikált random film ellen az RTL Klub legújabb produkciója. Másrészről, azt se feledjük el, hogy a szombat éppenséggel kiadó, hiszen az X-Faktor leköszönt, így egy jókora nézőtábor felszabadult, aki a következő hetekre elfoglaltságot keres.

Azóta a Tv2 megtartotta a Korhatáros szerelem premier előtti sajtóvetítését, és a magyar médiumok eléggé jó kritikai visszhanggal meg is indították az ingyen reklámját, amivel minden jel szerint simán befoglalhatná a nap trónját. Igen ám, azonban az RTL Klub-ot annyi sérelem érte az elmúlt időszakban (mint pl.: Stohl András távozása, még korábban Ördög Nóra távozása, A fal formátumához hasonló ötlet berendelése a Tv2-től), hogy lépett egyet. Tudta, hogy szombaton startol a romantikus vígjáték, és hogy üssék a vasat, míg meleg, kiadott egy közlemény, miszerint 21:20-tól képernyőre tűzik A fal második részét, azaz megszívatja a Tv2-t, hiszen ők 21:30-ra tették a Korhatáros szerelem premier részét, amiből délutánig csak egyet adtak volna le.

Aztán csapásra jött a válaszcsapás!

A Tv2 bejelentette, hogy műsort változtat, az alábbiak szerint:

18:50-20:10 – Ázsia Expressz
20:10-22:05 – Korhatáros szerelem 1×01-02
22:05-23:25 – Appra magyar! – A gondolatolvashow

Az RTL Klub-nál így állunk most:

18:50-19:55 – Fókusz Plusz
19:55-21:20 – Celeb vagyok, ments ki innen!
21:20-22:20 – A fal 1×02
22:20-tól – Perzsia hercege – Az idő homokja

Na, vajon miként folytatódik tovább ez a sztori? Beadja az RTL Klub a derekát, és marad a fentebbi műsorrendnél, vagy egy hét erejére kivonja a forgalomból a Fókusz Plusz-t?

Kommentáld!

Röpke magyar hírek

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 20:34-kor a(z) Magyar hírek témába.

 • Sikerült a Ninja Warrior Hungary-nak maga mögé utasítani az RTL Klub-on elstartolt Celeb vagyok, ments ki innen! 5×01-es epizódját. A 18-49 évesek körében: 21.1% ment a 20.8% ellen. Ha mindezt átszámoljuk, akkor 328 ezer kontra 315 ezer nőzőről beszélhetünk. A különbség nem jelentős, de nem ez a lényeg, hanem a siker maga.
 • December 4-én új arculattal, látványosabb díszlettel és néhány új műsorral megújul az ECHO TV.
 • Ricco és Claudia nyerte az X-Faktor 2017-et, azaz a 7. szériáját a tehetségkutatónak.
 • Az évadzárást követően az RTL Klub egyben azt is bejelentette, hogy az X-Faktor 2018-ban is vissza fog térni, valószínűleg ismételten az őszi időszakban. Ergo, berendelték a 8. évadját, ami valahol érhető is, hiszen nem hozott annyira rossz számokat – de annyira kimagaslót sem.
 • December 1-jén 23:30-as kezdéssel érkezik a Comedy Central műsorára a Rick & Morty.
 • November 29-én folytatódik a ChiliTV-n A nagy büfékocsi-verseny (Great Food Truck Race) a 4. évaddal,
 • December 16-án a ChiliTV megbombáz minket karácsonyi témájú főzős műsorokkal. 16:45-ös kezdéssel startol az adag: a New York-i karácsony Jamie-vel (The Naked Chef: Christmas in New York), aztán 18:00-tól jön a Nigella karácsonyi lakomája (Nigella Christmas Kitchen), végül 21 órától a Főzz karácsonyra Gordon Ramsay-vel! (Gordon Ramsay’s Christmas Cookalong).
 • December 14-én a Prime folytatja megállás nélkül a Gotham-et a 4. évaddal.

Kommentáld!

Keddi premierek: Celeb vagyok, ments ki innen! – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 13:00-kor a(z) magyar ajánló,Magyar hírek témába.

Ma. 14:10-től az RTL Klub műsorán: Celeb vagyok, ments ki innen! – 5×01. (ism.)
Ma. 18:55-től az RTL Klub műsorán: Celeb vagyok, ments ki innen! – 5×02.

Tegnap sajnos nem volt időm emlékeztetőt írni a Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadjának startjáról. Szerencsére az RTL Klub nem hagyja cserben a nézőit és ad lehetőséget a pótlásra másnap délutánonként. Tulajdonképpen erre hívnám fel a figyelmeteket, ha lemaradtatok volna az esti premierről.

A reality érkezésével módosult az RTL Klub műsorrendje az alábbiak szerint:

18:00-18:55 – RTL Híradó – Esti kiadás
18:55-20:20 – Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évad
20:20-21:45 – Éjjel-Nappal Budapest
21:45-22:25 – Barátök közt
22:25-től – Dr. Csont (H) / Castle (K) / Szulejmán (Sze) / Válótársak (Cs) / Showder Klub (P)

Hétvégente pedig:

18:55-20:20 – Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évad
20:20-tól – Esti filmek

Bizony, jól látjátok, a csatorna behozta a folyamatos vetítést. Nem hétköznap esténként kapjuk a részeket, hanem a hét mindegyik napján számíthatunk újra.

A műsorvezetők sorában: Kiss Ramóna és Puskás Péter. A játékosok között: Anger Zsolt, Cicciolina, Halász Klaudia, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Koholák Alexandra, Köllő Babett, Lukács Miki, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Tóth Andi és Wossala Rozina. Nehéz megjósolni, hogy ki lesz a befutó, de véleményem szerint sikerült egy olyan csapatot összeválogatni, akiken akár még sírva is lehet nevetni az egyes feladatok alatt. Meglátjuk.

celebvagyok-1024x390

Kommentáld!

Hírmorzsák – hazai kiadás

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 24, 22:03-kor a(z) Magyar hírek témába.

 • Dobó Ági nyerte A Konyhafőnök VIP 2. évadját.
 • A MinDig TV nézői november 24. és december 17. között, azaz 3 héten keresztül kódoltalanul nézhetik a SuperTV2 műsorát. A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása a Jóban Rosszban és a Sztárban Sztár +1 kicsi visszatéréséhez kapcsolható – hiszen a szolgáltató 750 ezer háztartásba van jelen.
 • Úgy volt, hogy 2018. januárjában HD felbontásra vált a Da Vinci Learning nevű tévécsatorna, azonban SD minőségben folytatódik a sugárzása, ugyanis a kábelszolgáltatók nem mutattak érdeklődést a jobb minőség felé.
 • A DTVNews információi szerint a Discovery Channel januártól HD-ban is sugárzásra kerül.
 • Részben a televíziózáshoz kapcsolódó hír következne, miszerint a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat a Telenor MyTV-nek adta oda „az év applikációja” díjat, ahol egyedi tartalmak mellett az online tévézésre is van lehetőség.
 • November 29-én kerül képernyőre a Tv2 műsorán a Rózsák háborúja (Hollow Crown) 2. évadja.
 • November 27-én érkezik a Viasat3 kínálatába a Shannara – A jövő krónikája (The Shannara Chronicles) 2. évadja, ami nemrég fejeződött be, tegnapelőtt. Egyelőre nem született döntés a folytatás kapcsán.
 • A Tv2 bejelentette, hogy 2018-ban folytatja az Áll az alku c. gameshow-ját Gundel Takács Gáborral. A csatorna programigazgatója, Fischer Gábor elégedett volt a nézettségimutatóival, így ez nem volt kérdéses. Gundel az alábbit nyilatkozta: „Ez a produkció valójában nem a táskákról és nem a pénzről szól, hanem emberekről és döntésekről. Nagyon érdekes annak is, aki játszik, de annak is, aki mindezt otthonról követi figyelemmel. Jó volt újra vezetni ezt a műsort, és a visszajelzések azt mutatják, hogy a nézők is kíváncsiak az Áll az alkura. Ezért is vállaltam el nagy örömmel a folytatást”.
 • Immáron az HBOGO oldalán is közvetlenül elő lehet fizetni a kábeles csatornacsalád stream szolgáltatásra, melynek 1. hónapja ingyenes, azaz mindenki kipróbálhatja. A folytatásban 1.990Ft-os havidíjjal meg lehet újítani, ami nem egy vészes összeg – valljuk be. És nincs hűségidő, azaz bármikor lemondható, ami tetszetősen hangzik, nah!
 • Az AXN megvásárolta a MacGyver sugárzásának jogát, de várhatóan 2018-ban kerül csak műsorra.
 • A DunaTV december folyamán – a tervezet szerint karácsonykor – tűzi képernyőre a Mária Terézia című sajátgyártású sorozatát.
 • December 1-jén kapjuk meg a Teen Wolf – Farkasbőrben 6. évadjának második felét az AXN jóvoltából.
 • Szintén az AXN-nél maradva, az AXN Now kínálatába kerül fel december 1-jén a Piszkos zsaruk (Shades of Blue).
 • Idén decembertől Schiwert-Takács László lesz az RTL Magyarország marketing-kommunikációs igazgatója. A szakember az RTL Klub 1997-es indulása óta dolgozik a csatornánál, számos produkció szerkesztőjeként majd felelős szerkesztőjeként bizonyított. Az elmúlt tíz évben kreatív produceri minőségében egyebek mellett, olyan műsorok képernyőre kerülését irányította, mint az X-Faktor összes eddigi évada, a Csillag születik vagy a Szombat esti láz sorozat. Feladatainak eddig is lényeges eleme volt a produkciók komplex kommunikációjának felügyelete. A jövőben ő vezeti majd a csapatot, mely az RTL Magyarország integrált marketing és kommunikációs tevékenységét végzi.
 • Bezár a Bazár! címmel egy újabb gameshow érkezik a Tv2 műsorára. Nem saját kútfőből származó az ötlet, ugyanis a Raid the Cage adja az alapjait, melynek jogait számos ország megvásárolta már. Írnám a részleteket: „A játékospároknak egy adásban kilenc fordulón kell túljutniuk. Egyikük kvízkérdésekre próbál helyesen válaszolni, ha ez sikerül, azzal időt nyer, amit a másik játékos használ fel arra, hogy a ketrecből minél több értékes nyereményt kiszabadítson, mielőtt bezárul az ajtó. Egyetlen egyszer cserélhetnek, ha úgy látják, másikuk jobban teljesítené az adott feladatot. Vannak olyan tárgyak, amiket egyetlen körrel ki lehet vinni és elnyerni, az értékesebbekhez viszont csak újabb feladatok teljesítése árán férhetnek hozzá. Az, hogy a ketrecben lévő játékos melyiket választja, a saját döntésén múlik. Ha ügyesek, akár egy autót és egyéb értékes tárgyakat (bútor, elektronikai eszköz, stb.) is megnyerhetnek egyetlen este alatt. A cél mindössze annyi, minél több dolgot kivinni, mielőtt bezár a bazár! A műsort az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 Csoport megrendelésére.”
 • December 8-án két sorozatot is elindít az HBO. Az egyik a Templomosok (Knightfall), a másik a Fehér hó (Snowfall).
 • December 1-jén a Tv2 ismét új sorozatot pakol éjfél utánra. A Zűros végítélet-ről van szó, amit duplázva startolta 3:05-ös kezdéssel, ami eléggé embertelennek hangzik. Az eredeti címe: You, Me and the Apocalypse.
 • December 1-jén sorozatfinálézik 00:40-es kezdéssel a Grimm a 6×13-as résszel.
 • Az RTL Klub tartott egy premier előtti adást A Fal-ból múlt vasárnap, ami elég szépen muzsikált. A teljes lakosság körében 27%, a 18-49 évesek körében: 27.6% közönségarányt hozott, átszámolva: 1.239 milliót, valamint 469 ezret jelentene nézőszámban.
 • November 27-én startol a Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadja az RTL Klub-on az esti Híradó után.

Kommentáld!

Promóképeken a Korhatáros szerelem

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 13, 21:58-kor a(z) Magyar hírek,Promo témába.

A Tv2 most bizonyíthat, hiszen oly sok próbálkozás végződik náluk a kukába, így nem is annyira kérdéses, hogy a tévés iparnak van némi félelme a Korhatáros szerelemmel kapcsolatban. Természetesen, a próbálkozásokat is díjazni kell, így nehogy bárki leírja, mert elég csak annyit említenem, hogy a ContentLab & Factory következő projektjéről beszélhetünk, ami A mi kis falunkat is piacra dobták. Noha az RTL Klub-nak már két olyan ötlete (a másik a Válótársak) is van, ami beégett a köztudatba, itt lehet az első a konkurenciának.

Árva Lászlót ismerhetjük fel a kreatív producerek sorában, míg a rendezői székben: Rohonyi Gábort (Brazilok, A bűvész). A szereposztásnál érződik igazán, hogy tényleg nem sajnálták a pénzt és megszereztek olyan színészeket és színésznőket, akiknek a neve ismert a magyar életben. Elég csak Kovács Patríciát, Dobó Katát, Kamarás Ivánt vagy Ónodi Esztert megemlítenem Bánsági Ildikó és Kovács Tamás mellett.

Délelőtt folyamán már megmutattuk az első teaserjét a komédiának, így második körben – még aznap – megmutatnám a hivatalos promóciós fotóit. Várható premierje: december első felében lesz. 13 részt kapunk, de a fentebbi linken kitértem már ezekre.

Korhataros_szerelem_meghivo_20171120

A tovább mögött folytatódik a galéria az egyedi fotókkal.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats