Búcsútorta a Teen Wolf-hoz kerekszámmal

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 15, 16:21-kor a(z) Fun témába.

Kábeles részlegen is akad egy olyan természetfeletti lényekkel foglalkozó ötlet, ami a búcsú előtt áll. A Teen Wolf-nak 6. évadja lesz az utolsó – ezt tavaly nyár óta tudhatjuk. Az etap első fele már lement, január 31-én félévad finálézott, míg a folytatásra várhatóan nyár elejéig kell várni, ami megint csak 10 résszel próbál a rajongók kedvében járni. Azért ez a kerekszám, mivel így jön ki a 100. epizód. Ahogy 5-10 évvel ezelőtt, úgy most is van ereje ennek a mérföldkőnek, pl.: ha nemzetközi eladásról beszélünk, vagy utólagos ismétlésekről.

A stáb úgy gondolta, hogy még frissiben megünnepeli a nemes együtt állást, hiszen nemrég ért véget a forgatás és még az epizódszám is ilyen szép kerek lett. A torta elég furán fest, mutatnám hogyan. A tovább mögött pedig egy felvágós videót csekkolhattok!

Teen-Wolf-100

Tovább…

Kommentáld!

A hét címlapfotója?

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 10, 20:05-kor a(z) A hét képe témába.

Nem sok címlapfotót közlünk az oldalon. Általában a nívósabb sorozatoknál teszünk kivételt, amikor egyszerre több borítással jelennek meg, s ezáltal a rajongók buzdítják vásárlásra. Most ilyenre szó sincs, csak egy elkapott pillanatról, amin a The CW nagy DC-s szuperhősei kapnak helyet. Érdekes, hogy a Legends of Tomorrow-ból senkit se raktak oda negyediknek. Talán pontosan azért, mert nincs is olyan főkarakter ottan, amire lehetne építkezni. Ha pedig igazam van, akkor miért dobtak +4 epizódot a 2. etapjához?!

14962524_10154791613374701_2034344973989634518_n

Kommentáld!

Kreatív téma A konyhafőnökből

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 23, 17:35-kor a(z) A hét képe témába.

Lezajlottak A konyhafőnök előfutamai. Nekem még van egy epizódnyi lemaradásom, hogy a középdöntővel folytathassam hétfő este, de azt este folyamán orvoslom. Előjáróban: az utolsó hét sikerült a legérdekesebb, legizgalmasabbra és legjobbra. Végre kreativitásból se volt hiány, ugyanis a séf elővette a kritikusabb és „nah, most mutassátok meg” oldalát. Kedden az egyik feladatkörben az volt a versenyzők feladata, hogy fekete-fehér színekkel operálva hozzanak össze egy főételt. Csak ez a két szín lehetett jelen a tányéron. Lettek szép tányérok, illetve határt érintősök.

Már aznap este ki akartam tenni, de megvártam a hivatalos fotókat a finomságokról. Egyébként szerdán folytatódott a színvonal ötlet, ugyanis a séf a vörössel való játszadozást adta ki a játékosoknak. Amint lesz képünk hozzá, mutatjuk!

fekete-feher-adam

A tovább mögött folytatódik a keddi adás remek munkái. Klikk, mert mindenképpen megéri csekkolni. Igazi food porn.

Tovább…

Kommentáld!

Óriási baki a The Walking Dead-nél

 
Beküldte: Kanyecc 2016 March 26, 11:06-kor a(z) baki,videó témába.

Akkora feneket kerítettek világszerte a The Walking Dead bakijának, amit Európa egyik országában követtek el. Most az egyszer kivételt teszünk: beállunk a sorban és lehozzuk mi is. (Mostanság amúgy is nagy divatja van a bakizgatásnak, lásd: a Tv2-nek a Tények riportját, amelyben a konkurens RTL Klub Híradójára kapcsolnak be.) Emberek vagyunk, tévedhetünk és hibázhatunk. Ezzel nincs semmi baj, főleg nem úgy, hogy az alábbi előzetest amúgy is megkaptuk volna, csak kicsit később.

Történt ugyanis, hogy az aktuális rész után leadott előzetes nem a következő, hanem az azt következő epizódé volt, azaz az évadfináléé. Nyilván mindenki kiszúrta a sorozat képregényének egyik legjobb karakterét, Negan-t. aki bemutatkozik, csakhogy megteremtse a kellő várós faktort. No, ezt az ajánlót nézhetitek végig. (Egyébként egy darabig próbálkozott az AMC eltűntetni az ajánlót a netről, de annyi másolat került fel belőle, hogy már kb. nem foglalkoznak vele. Másrészről, ott vannak a saját videó-megosztók, mint pl.: a GuruTube, ahonnan úgy se kerülhet le.) A videó spoileres lehet, csak saját felelősségre. Direkt ezért dugtam a tovább mögé is, hogy legyen időtök a két pillanat alatti betöltésben átgondolni a megnézését.

Tovább…

Kommentáld!

Black Sails-infografika

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 14, 18:59-kor a(z) Infografika témába.

A Paramount Channel hozza el a Fekete vitorlák ominózus évadját a hazai közönségnek. Rengeteg hasznos anyaggal látnak el heti rendszerességgel, de sajnos idő hiányából adódóan a legtöbb nem kerül posztolásra. Most azonban olyat küldtek, aminek mindenképp helyet kellett csinalnom az időbeosztásomban: egy infografikát. Eleve imádom, mikor a lelkes rajongók ilyenek gyártásába kezdenek és rengeteg olyan tényre világítanak rá, amik alapvetően evidensek, csak elsiklunk felettük. A Paramount sajtó részlege meglepett egy ilyennel, amit megmutatnánk – ne csak a Trónok harcától és a The Walking Dead-től nyüzsgőjön a kategória. (A képre kattintva láthatjátok nagyobb méretben.)

image

Kommentáld!

Ash vs. The Walking Dead

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 7, 14:06-kor a(z) Fun témába.

Jézusom, de hatalmas forma Bruce Campbell, az Ash vs. Evil Dead c. sorozat főszereplője, aki a hónap elején tweetelt egy hatalmasat. Egy elképzelt forgatókönyvről volna szó – aminek persze nincs alapja, totális kitaláció, ne dőljetek be –, ami után akkorát röhögtem, hogy a lakótársam átkopogott a „Mi történt?” felöl érdeklődni.

Dióhéjban a TWD kezdőjelenetéről szólna a kitalált szkript, melyben Rick felébred a kórházban, kimegy, és elkiáltja magát: „Mi a fene folyik itt?” szöveggel, melyre Ash-nek csak annyi a válasza, hogy.. „Zombi-apokalipszis. Akár vissza is mehetsz aludni, elintéztem őket!

CVLIbxMUsAAwkiB

Kommentáld!

Ezeket főzték A Konyhafőnök Juniorban

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 11, 7:37-kor a(z) Jelenetsor témába.

A Konyhafőnök Junior első részében a versenyzők azt a feladatot kapták, hogy készítsék el kedvenc ételüket. 60 percnyi idő alatt kellett helytállnia a fiatalság, ami meg is történt. Születtek éttermi minőségű fogások, melyek fotói meg is mutatnánk, ha már az RTL II és A konyhafőnök hivatalos Facebook oldalára nem kerültek ki ezek a jóféle food porn fotók. Pedig ki kellett volna, mert tényleg összefuttatják a nyálat az ember szájában.

A sort kezdeném Olivér művével, ami a hat étel közül a legpazarabbul fest.

Olivér – Tejszínes cukkínis shiitake gombás sült csirke

after.a.konyhafonok.junior.s01e01.hdtv.mkv_20151110_204357.775

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

Tovább…

Kommentáld!

Ki gyilkolt a legtöbb a The Walking Dead öt évadja alatt? Segítünk!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 October 5, 20:15-kor a(z) Infografika témába.

Nyakunkon a The Walking Dead 6. évadjának premierje. Tegnap búcsúztattuk el a Fear the Walking Dead első évadját, hogy az anyasorozatot visszavárjuk a képernyőre. A start elé találtam egy érdekes infografikát, amelyből kiderül, hogy ki az öldöklés istene a zombik és az emberek körében. Jah, és a legkedveltebb gyilkolászós eszközökről se feledkezzünk el.

the-walking-dead-infographic-kill-stats_55351317756bf_w1500

Kommentáld!

Sorozatforgatási térkép az USA-hoz

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 27, 14:37-kor a(z) A hét képe témába.

Tudom, hogy már régi ez a térkép, de az új olvasóinknak minden bizonnyal nem lesz az. A képre klikkelve nagyra vált. Remélem, valaki egy hasonlót legyárt az elmúlt 2-3 évben futott sorozatokhoz is. Jó lenne.

image

Kommentáld!

Mash-up percek az ABC-vel

 
Beküldte: Kanyecc 2015 August 15, 23:31-kor a(z) Fun,videó témába.

Az ABC kicsit másképp készül az őszre, mint azt megszokhattuk. Számos népszerű sorozatához mash-up-olta, hogy az évad közben látott jelenetek még humorosabbak legyenek. Gondolok itt arra pl.: amikor a Modern Family-ben Phil meglepetéssel várja feleségét a szállodai szobában az évfordulójukkor (ha jól dereng), amit egy Castle jelenettel vágtak össze. Nah, a poén nem lőném le, mert alapvetően tényleg ötletesre sikeredtek. Szóval a The Middle a The Whispers-szel, a Scandal a The Goldbergs-szel, a Grey’s Anatomy a black-ish-sel, a How to Get… a Fresh off the Boat-tal, míg a Once Upon a Time a General Hospital-lel lett egybegyártva.

A végeredmény pedig számtalan vicces részlet. Mindenképp ajánlom figyelmetekbe a tovább mögötti videókat, amiből elvileg kapni fogunk még…

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats