Plakátba zárva: Shots Fired

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 23, 10:33-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A tavasz event sorozata lehet Gina Prince-Bythewood által készített ötlete, ami egy gyilkosságra helyezi a hangsúlyt faji identitást vonalat érintve. Ez egy érzékeny téma Amerikában, így jó eséllyel korrekt nézettséget generálhat még akkor is, ha a Fox szolgál otthonául. A történet két nyomozóra teszi a fókuszt, akik egy olyan ügyben vizsgálódnak, amiben egy fekete rendőr egy fegyvertelen fehéret öl meg, aki tetejében még csak főiskolás. Mondanom se kelljen, de nagy port kavar az ügy, amiből újabbra is fény derül, csakhogy érezzük a törődést.

A főszereplők sorában: Aisha Hinds, Clare-Hope AShitey, Conor Leslie, DeWanda Wise, Helen Hunt, Rchard Dreyfuss, Sanaa Lathan, Stephan James, Stephen Moyer, Tristan Wilds és Will Patton. A jelenlegi felállás szerint március 22-én kerülhet képernyőre, az Empire mögött.

Shots-Fired-Poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: This is Us

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 20, 9:37-kor a(z) hazai marketing témába.

A Viasat3 nemrég belekezdett a 2016/17-es idény egyik meglepetésébe, a This is Us-be, amit hétfő esténként tűzött műsorára. Február 6-án volt a hazai premier, amiről talán nem is tettünk szót, de mindegy is, ugyanis a sorozat előző héten lekerült onnan, hogy szombaton 18:05-tól érvényesülhessen. Azóta nem kaptunk új részt, mondhatni ismét belekezdtek a premierjébe. Ha lehet hinni a port.hu-nak, akkor február 25-én jön az 1×02, 26-án 12:45-től az 1×03, amit március 4-én és 5-én megismételnek, s elvileg március 11-én helyre áll minden az 1×04-gyel. (Értsd: szombatonként lesz a premier, másnap pedig annak ismétlése.)

Ha pedig már elszalasztottuk a premierjét, amondó vagyok, hogy mutassuk meg a hazai kreatívját, amit Budapest utcáin is megpillanthattak a szemfülesek.

Rolunk-Szol_Viasat3_HUN-Poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Lucifer – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 19, 12:19-kor a(z) hazai marketing témába.

Emlékszem 10 évvel ezelőtt mennyire törnünk kellett magunkat azért, hogy találjuk Budapest eldugottabb utcáin egy-egy sorozatplakátot. Azóta totálisan megváltozott a helyzet. Mostanra a filmes szekció érezheti magát hányatatott helyzetben. (Jó, nyilván a DVD megjelenés térin érvényesíthetik magukat, míg „mi” kevésbé.) A kábeles tévék számának növekedésével egyre több csatorna érzi úgy, hogy kell hirdetnie érkező újdonságát, s ezzel nincs is semmi baj, mert van az úgy, hogy még én is ezekből a reklámokból értesülők egy-egy érkező premierről – hiába kapok levelet róla, mostanság elsiklok felettük.

A Viasat3 hónap elején kezdett bele a Lucifer 2. évadjába. Odakinn is ez van terítéken, csak éppen előrébb járnak jó pár résszel. A cikk másik hírértékét – a futó magyar premier mellett – a nemrég bekért 3. évadja adja meg, azaz 2017/18-ban is visszatér a Bűn városába a Bűn maga. Vélemények a plakátjáról?

Lucifer_Viasat3_s2-HUN-Poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Gázos Páros

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 18, 10:57-kor a(z) hazai marketing témába.

Viasat6 a közeljövőben számos újdonsággal frissíti a kínálatát. Jövő héten indul meg a lavina, mely keretében érkezik: a You’re the Worst, a Damien, a 24: Legacy és a Z Nation 3. évadja, illetve márciusban a Bordertown is. Hamarosan hozzuk ezeknek a kreatívjait is, azonban fókuszáljunk most az FX ötletére, melyet február 20-án tűznek képernyőre.

Viszonylag régóta várunk a Gázos páros premierjére, hiszen Amerikában túlvagyunk a 3. évadját. Noha 2014-ben még a plakátja közlésekor nem tudtunk ötletelni Stephen Falk egykamerásáról, azonban a pilot után már volt miről beszélni, mivel várton felül teljesített. Tess berkeiben a 4/5-ös értékelés olyan, mint ha valaki egy talál hiányában maradna lottó 5-ös nélkül. A sztorija milliószor feldolgozott, hiszen párkapcsolatra fókuszál, csak éppen más megközelítésből, ami sokkal inkább egyediesíti a show-t. Sikerét mi sem igazolja jobban, mint tavaly ősszel bekértéke a 4. évadját. Remélhetőleg a Viasat6 nem tart hosszú szüneteket az etapok között, és hamar beérjük vele (is) a jenkiket.

V6_YRTW_600x800px-Sorozatguru-v01

Kommentáld!

Jó segged van, Flash!

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 15, 20:37-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Két részes eventhez érkezett a The Flash a The CW műsorán. Bocsánat a vulgáris címért, de kiszaladt. Kicsit seggetlennek tűnik a fotón főhősünk, vagy legalábbis ez a beállás egyáltalán nem előnyös számára. Szóval jön King Kong? – Ha valaki képben van, megírhatná hozzászólás formájában, mert alapvetően bejön a plakát.

TheFlash-s2

Kommentáld!

Plakátba zárva: Hap and Leonard – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 12, 16:23-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Mucho Mojo alcímet kapta a Hap and Leonard 2. évadja, ami március végén tér vissza a SunDance TV kínálatába. A miért?-jére is szeretnék rávilágítani, hiszen az azonos című Joe R. Lansdale könyv történetét fogja a sztori feldolgozni. Itthon Fekete rontás címmel lehet ismerős a könyvmolyoknak, ami ’94 óta elérhető. (12 db Hap & Leonard könyvről beszélhetünk úgy egyébként!) A történetéről bővebben itt olvashattok.

Hap-and-Leonard-22

Kommentáld!

Plakátba zárva: Reign – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 9, 20:20-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Míg idehaza az AXN White kezdett bele január 18-án a sorozat 3. évadjába, addig Amerikában a 4. etapját várják a rajongók, ami egyben az utolsó lesz. A téli TCA Press Tour keretében hullott le a lepel a döntésről, miszerint a The CW nem kér több epizódot belőle, s ezáltal a 2016/17-es idényben véget vet Az uralkodónő trónolásának. A cikk másik pikantériáját az adja, hogy holnap lesz a hivatalos startja, ergo átkerült péntekre, amiből sejthető lett volna a midseason-ös menetrendjénél valami, de hát még se esett le a tantusz.

Reign-S4-Psoter

Kommentáld!

Plakátba zárva: Into the Badlands – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 3, 19:45-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Oké, a legvártabb tavaszi visszatérés immáron megvan!

Mindenki írja be a naptárába március 19-ére az Into the Badlands 2. évadjának startját, hiszen több mint egy esztendőt kellett várni a folytatására. 10 epizódot kapunk, azaz 4-gyel többet, mint 2015-ben. Nem semmi fináléval búcsúzott az előző széria. Sorsok pecsételődtek meg, illetve kerültek kilátástalan helyzetbe. A sorozatról minden elmondható, csak az nem, hogy párja van a tévés piacon, hiszen David Dobkin és Guy Ferland duó olyan rendezést pakolt elénk, amit öröm volt 6 héten keresztül nyomon követni. Hasonlót várok. Komolyan remélem, hogy ezt a hosszú várakozási időt egy még pengébb folytatás fog kísérni. Uccu neki. Plakát tekintetében jól állunk a kijelentésem alátámasztásával.

intothebadlands-poster

1 Hozzászólás

Plakátba zárva: Time After Time

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 28, 10:32-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Sok jót ígértet az ABC legújabb időutazós sorozata. Ősszel már szállított egyet a 2016/17-es szezon a Timeless személyében, ami hozta mindazt, amivel egy szűkebb közönségréteget megnyertek. (Nagyjából arányaiban ott van, mint az Outlander a Starz részéről.) A kérdés, hogy sikerül-e felvennie a kesztyűt a Time After Time-nak a műfajon belül, ahol H.G. Wells üldözőbe veszi legjobb barátját, a Hasfelmetsző Jack-et. A történet átívelő szériás lesz, azaz várhatóan heti ügyekkel és problémákkal próbálnak az írók kedvükre tenni a „mire várnak már” nézetű nézőknek. A szkriptért Kevin Willimson volt a felelős, aki többek között a Hidden Palms-nál is közreműködött. Az alapoknak Karl Alexander könyve ágyaz meg, és itt jöhet egy másik érdekesség, hiszen várhatóan egy idő után külön utakra tévedhetünk a sorozat kapcsán…

Egy szónak is száz a vége. Manapság akadnak időutazós ötletek, de továbbra se érzem azt, hogy ezek bármilyen módon is befolyásolnák a műfajúkból való szeletek kiragadást. Se az Outlander, se a Timeless nem hozott forradalmat, ahogy a Time After Time-nál se érzem azt, hogy az erősödő képregény-adoptációk szeletéből elcsípnének egy nagyobb százalékot. (Holott 6-7 éve a vámpír ötletek nagyot durantottak, a semmiből közkedvelté váltak. Most a képregények járnak hasonló cipőben, mellettük pedig a többség próbál érvényesülni – inkább kevesebb sikerrel.)

TimeAfterTime-Poster-ABC

Kommentáld!

Plakátba zárva: A mi kis falunk

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 19, 17:08-kor a(z) hazai marketing témába.

Minap belefutottam A mi kis falunk kreatívjába, amit már azóta elkértem az RTL Klub sajtóosztályától; amint megérkezik, ezt cseréljük! Addig viszont mutatnám, hogy mivel reklámozzák az utca népének a februárban induló legújabb szitkomjukat, ami tippre közkedveltebb lesz, mint a Válótársak. Meglátjuk pár hét múlva, mennyire lesz igazam!

A polgármester úr szerint olcsóbb vagyok, mint egy ipari kamera.

A mi kis falunk plakát

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats