Comic Con 2018-plakát: American Horror Story: Apocalypse

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 23, 0:12-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Most azért agyalóba este, hogy a Lore 2. évadját várom-e jobban, vagy az American Horror Story: Apocalypse-t. Nyilván billeg a mérleg ide-oda, hiszen ismételten odatette magát a sorozat marketingért felelős brigádja. Ugye az etapról azt kell tudni, hogy az első (Murder House) és a harmadik (Coven) széria karaktereit hozzák egyfedél alá, azaz újra találkozhatunk: Sarah Paulson-nal, Evan Peters-szel, Kathy Bates-szel, Billie Lourd-dal és Adina Porter-rel, valamint ott lesz még a szereplőgárdában: Leslie Grossman, Kyle Allen, Jeffrey Bowyer-Chapman, és Cheyenne Jackson is Joan Collins mellett. Comic Con alkalmából lehullott a lepel a start időpontjáról is, ami szeptember 12-ére esik.

american_horror_story_ver85_xlg

Kommentáld!

Comic Con 2018: Folytatódik a Star Wars: The Clone Wars a 7. évaddal

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 21, 22:36-kor a(z) Hírek,videó,Vizuális egyveleg témába.

Még hogy a Comic Con alatt nem történik semmi? Frászt nem! Zajlik San Diego-ban a legnagyobb geek rendezvény, ahol a Star Wars: The Clone Wars készítői is feltűntek. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit kerestek ott, amikor a sorozatot még 2013-ban a Cartoon Network elkaszálta, azonban a premierdátumának évszáma megadja a választ, ami 2008-ra esik. Bizony, az esemény szolgált a legremekebb helyéül a 10. évfordulójának ünneplésére, ahol a rajongók az utolsó percekben kaptak egy kedvcsináló videót, melynek legvégén a #CloneWarsSaved hashtag tűnik fel utalva valami jódologra.

Egyből le is hullott a lepel, megkapta az animációs sorozat a 7. évadjára szóló berendelését, amit megérdemelt, mert az előző etapját semmiképp se lehetett sorozatzárónak titulálni.

Amit lehet könyvelni, hogy 12 részt kapunk. A Disney sem fog kimaradni a streaming szolgáltatás világából. Várhatóan 2019-ben startoló projektjük egyik exkluzív premierjeként/folytatásaként tartják számon a The Clone Wars felélesztését, ami a 7. évadjával megkapja a maga lezárást, de ez nem jelenti azt, hogy később más vonalon ne folytatnák azt. Ha valaki nem volna képben, akkor a történet A klónok támadása és A Sithek bosszúja c. mozifilm közötti klónháborús időszakot mutatja be animált formában – azaz nem élőszereplős sorozatról beszülünk. A készítők sorában biztos jelen lesz Dave Filoni.

Mutatnám elsőképp a már emlegetett kedvcsináló ajánlót, alatta pedig megtekinthető a hashtaggel ellátott plakátja.


Star-Wars-Clone-Wars-Season-7-poster

Kommentáld!

Comic Con 2018-plakát: Nightflyers

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 21, 20:37-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

You can’t escape
What’s inside

A Syfy nincs könnyű helyzetben a PeakTV korszakában. Már nem csak az HBO jelenti a konkurenciát, hanem a stream szolgáltatók is, ahova egyre nevesebb készítők és színészek igazoltak az elmúlt években. A Battlestar Galactica óta csak a The Expanse-t tudnám felhozni minőségi példaként, amit a csatorna fel tud mutatni a mai palettájából. Ősztől várhatóan változni fog mindez, ugyanis érkezik hozzájuk George R.R. Martin könyves feldolgozása, a Nightflyers, ami Comic Con alkalmából kapott egy igen rendben lévő plakátot. A szót azért se szaporítanám tovább, mert még mutatok egy előzetest is hozzá a nap folyamán.

nightflyers_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Passage

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 16, 13:50-kor a(z) 2018/19 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A Fox mindössze két drámát rendelt be májusban a 2018/19-es idényére. A fura, hogy egyiket sem tűzi ősszel képernyőjére, helyette inkább átteszi őket midseasonre bízván abban, hogy az összerakott szeptembertől startoló műsorrendjével megállják a helyüket a konkurenciával szemben. Mellesleg egy hype-ban gazdag elképzelést könnyebb a holtidő nyitásával eladni, ez pedig nagyon annak tűnik. A The Passage alapjaul is egy regény szolgál. Az alapkoncepció nekem kicsit ásítós, hiszen már olvashattunk/láthattunk hasonlót, ahol egy férfi védelmez egy fiatal gyermeket, aki kulcsszereplője egy jobb élet reményének – és mondanom se kelljen, de ezt a rosszfiúk sérelmezni fogják. A csatorna összedobott egy hangulatos plakátot neki. Lesz idejük a promózásra. Kíváncsi leszek, hogy sikerül-e a készítőknek egy mozgalmas drámát elénk tárni, ami hű lesz a regényekhez, és nem pukkad ki a lufi 3 rész elteltével?!

passage_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: You

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 10, 8:46-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A cím pofonegyszerűen lényegre törő: You. Nem lett túlgondolva, ahogy már annak idején sem. Caroline Kepnes: regénye, az A Novel adja a történet alapjait, amit 2015-ben a Showtime rendelt be szkript státuszba, azonban végül elálltak tőle. Utána landolt a projekt a Lifetime-nál. A könyv idehaza is kapható Te címmel, az Alexandra Kiadó jóvoltából. Érdemes a borítására pillantást vetni, hiszen olyan hangzatos jelzőt kapott, mint „az év legjobb thrilllere”. Árulkodó így már a műfaj, ami valójában a pszicho-thriller világába sorolható be. A történet középpontjában egy huszonéves srác foglal helyet, aki a digitális technológia felhasználásával törekszik az álom nőjének megszerzésére. Olykor képes kicsit túltolni a témát, így a zaklató jellemvonását se hagyhatjuk ki profiljából.

A szereplőgárdában: Ambyr Childers, Daniel Cosfrove, Elizabeth Lail, Hari Nef, John Stamos, Luca Padovan, Michael Maize, Nicole Kang, Penn Badgley, Shay Mitchell és Zach Cherry van emlegetve. A pilot rendezéséért és írásáért Sera Gamble és Greg Berlanti volt a felelős, míg exec. producerek sorában: Leslie Morgensteint és Sarah Schechter működött közre a siker érdekében. A sztori olyan 21. századi kérdéseket feszeget majd, mint pl.: What would you do for Love?. Szeptember 9-én kapjuk meg a nyitányát, 10 részt rendeltek belőle.

you_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Castle Rock

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 7, 17:58-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Kijelenthetjük, hogy mostanság Stephen King neve is egyre többször tűnik fel az exec. producerek névlistájában? – Bizony ki, hiszen tavaly óta elszaporodtak a könyves ötletei a tévés és a mozis szegmensben. Ott a Mr. Mercedes, ami a Starz-on futó egyik feldolgozása; a filmes részlegnél készülőben az Az-mozifilm második része, és a Hulu is bezsákolta az egyik kiemelkedő horror-thriller-pszicho trió vonalon mozgó elképelését. Sőt, ha azt hinnétek, hogy nem lehet tovább fokozni a Castle Rock-ot, akkor tévedtek, mert J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot áll a gyártása mögött, azaz fel lehet készülni, hogy egy újabb Twin Peaks van születőben – ahogy odakinn fogalmaznának. A premierje most júliusban lesz, a napokban kijött egy plakát hozzá, íme:

castle_rock_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Better Call Saul – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 3, 8:40-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az átlagosnál sokkal hosszabb évadot zárhatunk a Better Call Saul részéről, hiszen a 3. etap során mindegyik epizódja nettó 70 perces futamidővel rendelkezett. Az epizódszám maradt a megszokott 10, de ha átváltanánk, simán megugorhatnak 4-5-tel többre is. Volt mit kifejteniük az íróknak, így nem kell csodálkozni. Megtörve az előző évek trendjét, most a negyedik széria nem az év elsőfelében, hanem a másodikban érkezik, augusztus 6-án, hogy pontos legyek. Meg is érkezett hozzá a hivatalos plakát, megtartották a szürke mivoltát.

better_call_saul_ver6_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Mr. Mercedes – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 26, 10:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az elmúlt években a Stephen King könyvek olvasói el lettek kényeztetve a tévés és filmes területeken. Nem azt mondom, hogy kiemelkedő produkciók születtek, – szó sincs ilyenről, sajnos! – de nézhetőek, ami azért megnyugtató. Tavaly nyáron kaptuk meg a The Mist és a Mr. Mercedes-t, melyek közül az Audience Network-ön futó utóbbi megkapta a 2. évados berendelést, mert láttak benne még potenciált. Nézettségre cseppet se fogható létezésének mivolta, mert gyengén muzsikált házon belüli szinten. Ettől függetlenül visszarendelték 10 részre még finálé előtt, ami meglepetésként ért, ám könyveltem, hogy muszáj lesz esélyt adni neki. Azóta sem sikerült belekezdenem, hiába bármiféle King-rajongás. A története is az a fajta, ami nézőbarátabb, ugyanis szó sincs természetfeletti jelenlétről, helyette kapunk egy sorozatgyilkost és egy nyugalmazott rendőrt, valamint egy megoldatlan ügyet.

Ismét augusztusi lesz a visszatérése. A külföldi sajtó nem se sokat foglalkozott vele, így legyen annyi elég, hogy augusztus 22-én folytatódik a történet. Ha valaki látta az első részeit, dobjon egy véleményt komment formájában. Magamtól nehezen állnék neki, de egy támponttal már azért könnyebben mérlegel az ember. Nincs igazam? Egyébként az új etap szereplői közé csatlakozott: Jack Huston, Tessa Ferrer és Maximilioano Hernandez.

MrMercedes-s2-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Deadly Class

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 23, 19:26-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Syfy is beszáll a képregény-adoptációk világába. Igaz a Deadly Class 2019-es premierje nagyon távolinak tűnik, azonban Mick Betancour showrunner-ködésével érkezik Joe és Anthony Russo képregény feldolgozása, ami a ’80-as évek végére repít vissza minket. A történet középpontjában: egy kiábrándult tinédzser áll, aki felvételt nyer egy olyan középiskolába, amely valójában bérgyilkosokat képez ki.

10 részes berendeléssel büszkélkedhet a szkript, melynek pilotjáét Lee Toland Krieger rendezheti. A pilot forgatókönyvét Miles Feldscott rakja össze. További készítők között: Mick Betancourt, Mike Larocca és Rick Remender is helyet foglal. A szereplőgárda igen népes, és fiatalos. Mutatnám a listát hozzá, zárójelezve a karaktereik neveit: Benedict Wong (Master Lin), Benjamin Wadsworth (Marcus), Henry Rollins (Jürgen Denke), Jack Gillett (Viktor), Lana Condor (Saya), Liam James (Billy), Luke Tennie (Willie), Maria Gabriela de Faria (Maria), Michel Duval (Chico), Ryan Robbins (Rory), Sean Depner (Lex), Siobhan Williams (Brandy) és Taylor Hickson (Petra).

Mutatnám a napokban kiadott karakterplakátjait:

DeadlyClass-Syfy-Character-Poster_006DeadlyClass-Syfy-Character-Poster_001
DeadlyClass-Syfy-Character-Poster_002DeadlyClass-Syfy-Character-Poster_003DeadlyClass-Syfy-Character-Poster_004
DeadlyClass-Syfy-Character-Poster_005DeadlyClass-Syfy-Character-Poster_007

Kommentáld!

Plakátba zárva: Strange Angel

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 19, 20:45-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A CBS All Access még nem gyárt olyan intenzitással sorozatokat, de talán ez azért is van, mert az anyacsatornára tartogatják a színe-javát. Aki nem lenne képben, annak jelezném, hogy a CBS tévécsatorna streaming video on demand szolgáltatásáról van szó, ahol többek között bemutatkozott a The Good Wife-spinoffja, a The Good Fight vagy a Star Trek: Discovery. A stream oldal szépen fejlődik, hiszen míg 2015-ben nagyjából 100 ezres nagyságú előfizetővel rendelkezett, addigra ezt 2 millióra felhúzták 2018 első negyedévére.

A Strange Angel alapul veszi George Pendle könyvét, illetve Jack Parsons életét, aki a ’30-as években azon tevékenykedett, hogy nappal a rakétatudomány művészetét emelje a fellegekbe, míg éjszaka egy szekta keretében kiélhesse szexuális vágyait. Nem is véletlen, hogy a plakátjára rápakolták a sex, magick, rocket science szöveget, ami abszolút leírja a történetét. Már nézhető, hiszen június 14-én startolt és ne feledjétek, igaz történeten alapszik!

Strange-Angel-poster-002

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats