Plakátba zárva: Into the Badlands – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 20, 23:32-kor a(z) hazai marketing témába.

Nem indult egyszerűen az Into the Badlands 2. évados premierje. Szokásomhoz hűen a magyar változatot választottam, azonban az AMC belebakizott. Történt ugyanis, hogy a premier egyetlen reklámszünete után már nem magyar hanggal tért vissza a folytatás, hanem angollal. Szerencsére a felirat kárpótolja az embert, amit odapöckölhet pár gombnyomossal a képernyőre, ha arra alkalmas tévéje és szolgáltatása van. Másfelől, aki kicsit képben van, az egyből átkapcsolt a Cool-ra, ahol egyidőben ment a 2. évad premier – amolyan különleges event formájában. Náluk szerencsére nem történt rontás, de azért kínos a helyzet.

A csatornát felkerestük az üggyel kapcsolatban, válaszukat várjuk jelenleg. Addig mutatnánk a hozzákészült hazai plakátot.

Into-The-Badlands-s2-hun-poster

1 Hozzászólás

Plakátba zárva: Supergirl – The Flash

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 18, 22:28-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A The CW mindent megragad, hogy keresztbe promózással népszerűsítse a DC-univerzumra épülő sorozatait. A 2016/17-es évben megannyi eventet kaptunk, viszont még mindig nem értünk a sor végére. A The Flash és a Supergirl duón a sor, hogy egy musical epizóddal elkápráztassa a rajongóit. Kicsit meredeken hangzik, de hát ők tudják. Mindehhez készítettek egy remek plakátot, mutatnám.

TheFlash-Supergirl-musical-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Hand of God – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 13, 10:49-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Péntektől már nézhető a Hand of God 2. évadja az Amazon jóvoltából. Az etap különlegessége, hogy egyben az utolsó érkezett meg, ugyanis még tavaly szeptemberben döntött a stream oldal afelől, hogy ne legyen több már belőle.

HandofGof-s2-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Game of Thrones – 7. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 10, 20:05-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az HBO mindent megtett annak érdekében, hogy a Game of Thrones 7. évadjának premierdátumát a legemlékezetesebb módon hozza el a rajongóknak. Facebook oldalukon élőadásban leplezték le a nyári napot, ami nem indult egyszerűen, ugyanis a tömbbe fagyasztott táblácska alig akart felolvadni, amit az internet népe természetesen vicckategóriásnak titulált be – nyilván teljesen jogosan, mert előtte illő lett volna többszörösen letesztelni a folyamatot. Na mindegy, a negatív reklám is reklám, így a tegnap és a ma csak is az HBO-é.

A dátumról se feledkezzünk el: 2017. július 26-án folytatódik a történet. Ergo, a tavaszi start átcsúszik nyárra. Van egy sejtésem, hogy ezzel a ténnyel sokan hamar megbarátkoznak, mert legalább nem a bőség időszakában terhelődnek le +1 jósággal.

game-of-thrones-season-7-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Imaginary Mary

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 5, 15:50-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Egyre elterjedtebb a „special premiere” címszóval meghirdetett újonc debütálás az országos tévéknél, ami két dolgot jelenthet: az első, hogy jóval korábban kerül műsorra, a folytatásra pedig várni kell egy-két hetet, esetleg hónapot – ez a mézesmadzag effektus; a másik, hogy egy erősebb timeslotba kerül, jobb felvezetés mögé alapozás gyanánt, mint amit az évadközbeni időszakára szántak neki.

Az Imaginary Mary esetében utóbbiról beszélhetünk. Március 29-én mutatkozik be az újonc, szerda este 20:30-kor, ahol a The Goldbergs és a Modern Family közé pakolják, hogy aztán rákövetkező héttől keddenként 21:30-tól elfoglalja a fix helyét. Ott már a Fresh off the Boat szolgáltatja a felvezetést számára, míg neki a Marvel’s Agents of SHIELD-et kell ellátnia nézővel. Nem lesz egyszerű dolga, hiszen olyan szinopszissal rendelkezik, amit a kukába kívántunk tavalyi pilotszezon során. A története: egy karizmatikus nőről szól, aki rátalál a Nagy Ő-re egy elvált, három gyermekét nevelő férfi személyében. A csavart az adja, hogy közben megjelenik a csaj gyermekkori képzeletbeli barátja, aki próbálja helyes tippekkel ellátni.

A kérdés, hogy kell-e ez nekünk? A 15/16-os idényben a The Muppets-szel próbálkozott be a csatorna, ami elhasalt könnyedén. Nincs sok értelme a valóságot és a képzeletbeli világot összemosni, egyszerűen nem vevő rá a mai közönség. Kijelentésemet a Fox-os Son of Zorn is alátámasztja, ami nem dönt rekordokat se házon belül, se úgy amúgy.

Talán a gyermekek és a „gyermekkori képzeletbeli barát” cukifaktorjával akarnak operálni. Meglátjuk. Részemről kaszálhatnák is!

ImagesMary

Kommentáld!

Hazai hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 4, 14:32-kor a(z) hazai marketing,Magyar hírek témába.

Teremtsünk hagyományt! Szombatonként megpróbálunk csak hazai hírmorzsákkal jönni, legalább mi is átolvassuk a sok sajtóközleményt, ami befolyik a hét folyamán.

 • Az index.hu-nak adott interjút Ónodi György a megszűnt Heti Hetessel kapcsolatban. (Beszél a kezdetekről is, így mindenkinek ajánlanám figyelmébe, mert sok kulisszatitokra világít rá, amivel eddig nem voltunk tisztában vagy már elfelejtődött.)
 • Március 13-án érkezik a Viasat3 következő bepróbálkozós saját gyártású ötlete, a Stíluspárbaj – Lakatos Márkkal.
 • Megvan Gundel Takács Gábor utódja a Maradj talpon! című kvízműsorban. Héder Barna váltja, akivel a nézők legkorábban március 10-én találkozhatnak. Az új játékmester, aki az M4 Sport csatorna igazgatója egyben, az alábbit nyilatkozta: „Örülök, hogy egy közkedvelt, több éve képernyőn lévő műsorral térhetek vissza a szórakoztató televíziózás világába. Természetesen nagy kihívás ennyi év után átvenni a stafétát, de a gyerekeim a megmondhatói, hogy vicces kérdésekben és válaszokban otthon sem volt hiány.”
 • Március 21-én érkezik a Viasat3 műsorára az Időutazók (Timeless) 21 órás kezdéssel, amit dupla részekkel adnak.
 • Március 22-én folytatódik a Viasat3 műsorán a The Flash a 3. évaddal. 21 órától kerül terítékre, szintén duplázva adagolja majd a nézőknek a csatorna.
 • Ezzel a képpel búcsúzott el a Munkaügyek – IrReality Show a közönségétől.
 • Március 20-án startol az RTL Spike műsorán a Pumpedék című reality, amibe összeszedték Pumped Gabo-t – és állítólag nincs előre írt forgatókönyv… Persze! A premieradás dupla résszel érkezik, aztán rákövetkező héten átvált hetibe. Plakátja lentebb látható, nem adnék neki külön cikket, mert hát miért!
 • Március 6-tól új évaddal érkezik a SuperTv2 műsorán az Ízes élet, amit hétköznap reggelenként 7:30-tól láthattok. A napi részeket esténként, 20:45-től a ChiliTV műsorán vissza lehet követni.
 • Ha már felmerült a Chili TV neve a morzsarengetegben, akkor muszáj szót említeni arról, hogy az Mmonline kiszúrta, hogy a Tv2 lefoglalta a liChi TV nevet. Ugye az AMC-vel áll perben a Tv2, mivel a TVPaprika nevű szintén főzős tévécsatornájuk nevéhez nagyon hasonlít a Tv2Csoporté. Ha elvesztik a pert, akkor nevet kell változtatni, melynek alternatívája lehet a fenti, amiről messziről lerí, hogy csak a szótaggal cselezgetnek.
 • A Viasat3 megvásárolta az MTV-féle Ex on the Beach nevű formátumot, amit idehaza Exek az édenben címen láthatunk a közeljövőben.
 • A Vigyázz, gyerekkel vagyok! évadpremierje a teljes lakosság körében 18.55%-os SHR aránnyal futott. A következő epizódban: Jakupcsek Gabriella és kislánya, Emma, Mészáros Árpád Zsolt és kisfia, Merse, valamint Torghelle Sándor és kislánya, Evelin játszanak majd. (Egyéb érdekesség, hogy a kiadott közleményben a 18-59 éves korosztályra megy a fókusz, ahol 16%-os SHR-t produkált.)
 • Február 27-től Fürst-Borsos Ádám lett a TV2 Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere
 • Március 22-én startol a Készhelyzet 2. évadja a Comedy Central műsorán. 10 új epizódot kapunk.
 • Mégsem startolt el a Ripost a Tv2 műsorán február 27-én. A csatorna a megújult Tényekkel magyarázta meg a csúsztatott premierjét, mivel nem akarták, hogy a fókusz elmenjen erről a fontos tényről. A jelenlegi infók alapján március 13-án mutatkozik be. Külön vicces, hogy a bulvárújság erről semmit se tudott, mert ment a premier visszaszámlálós reklámja (Még 2 nap… és társai) még az előző napok számainál.
Hazai plakátok, amiknek nem szánunk külön cikket:

kreativok_pumpedek

16830624_1508973649120357_3324109574352633675_n

Kommentáld!

Plakátba zárva: 24: Újratöltve

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 3, 21:04-kor a(z) hazai marketing témába.

Adós vagyok egy 24: Legacy írással, amit talán holnap pótolni fogok, de előbb hoznám a Viasat6 által legyártott hazai plakátját.

24-Legacy-ujratoltve-poster-hun

Kommentáld!

Plakátba zárva: Making History

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 2, 14:07-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nehéz újat mutatni a komédia műfajában – bár ez az állítás mindenre ráhúzható. Manapság azért újfent elmondható, hogy a kreatívvonalon mozognak a szkriptírók. A Netflix-re és más stream oldalakra sorba jönnek a jobbnak jobb ötletek, amik olykor deja vu-vel, de visszahozzák a tévézés iránti lelkesedésem, ami így 11 év elmúltával igencsak megkopott.

A Fox-hoz érkező Making History-ban látom a kreatívérát. Ha csak azt vesszük alapul, hogy hasra ütésből egyetlenegy olyan komédiát se tudnék felhozni, ami időutazással foglalkozik, akkor simán előnyben van. A szereplőgárda se rossz, hiszen a Gossip Girl-ből Leighton Meester-t, illetve a Happy Endings-ből Adam Pally-t ismerhetitek fel. Yassir Lester-ről se feledkezzünk el, aki próbálja főhősünket jó úton tartani. Poénfaktor abszolút a történet és a ráhúzott múlt-jelen ütköztetése fogja megalapozni. A sztori középpontjában: egy számtech tanár áll, aki feltalálja az időutazást. 1700-as évekbe megy vissza, ahol álmai nőjével szeretné leélni életét, csak éppen tettei befolyásolják a jelenkort, ezért egy történelemtanárral a jobbján próbálja élni életét.

A premierje a március 5-én lesz. Nap szerint vasárnap, ami számára azért lehet kedvező, mert az animációs blokkba építik bele. Simán érvényesülhet, ha a szkriptre vevők lesznek a nézők. Meglátjuk, mit „sütött ki” Julius Sharpe.

MakingHistory-Fox-Poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Iron Fist

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 26, 22:07-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Lehet rosszul látom, és kiégtek a retináim, de a Netflix-re érkező újonc Marvel-sorozatoknak egyre kisebb érdeklődőkör jut. Míg a Daradevil bevonzotta a lappangó rajongók 80%-át, addig a Jessica Jones már határozottan kevesebbet, a Luke Cage pedig még attól is elmaradt – már ha a kritikai visszhangra lehet alapoztatni kijelentésem. Az Iron Fist-nél azt érzem, hogy csak jön egy újabb Marvel-testvér, de „mi”, mint nézők ezt alapnak érezzük, hiszen ha a moziból is képregény folyik (évente legalább 2-3db), akkor az a tévés részlegen se legyen másképp. Tehát az Iron Fist iránti „nah, jöjjön már” lelkesedés eléggé csapnivaló. A stream oldal se próbál tenni ellene, kampány tekintében ismét el kell marasztalnom őket, mert szabályosan bányászni kell a plusz infót a neten, hogy írni tudjak valami újdonságot.

Március 17-én megkapjuk a komplett évadot. Immáron a negyedik családtagot a Netflix berkéből. Vajon a Vasököl méltó lesz arra, hogy a Daradevil által nyújtott berántós történetet és látványt hozni tudja egy magasabb szinten? – Nemsokára kiderül!

IronFist-Poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Viasat6 tavaszi páros plakátok

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 26, 13:17-kor a(z) hazai marketing,szinkronhangok témába.

Szép premierhéten vagyunk túl a Viasat6 jóvoltából. Négy sorozat mutatkozott be országos debüt formájában, ami ritka számba megy a hazai tévéknél. Igaz, nézettségileg lehet, hogy nem hozzák azokat a mutatókat, mint amit kellene, de legalább nem dugják el őket – mint pl.: az RTL Klub – egy lehetetlen megnézési időpontra. A plakátpárosok között még egy közelgő premier is helyet kap, a Bordertown – Mexifornia, ami majd március 9-én érkezik. Mutatnám még pluszban hozzá a szinkronlistáját:

BUD – Bácskai János
ERNESTO – Seder Gábor
J.C. – Vári Attila
Becky – Kiss Anikó
Janice – Kiss Erika
Sanford – Dévai Balázs
Gert – Tóth Szilvi

Magyar szöveg: Pozsgai Rita, Kwaysser Erika
Hangmérnök: Patkovics Péter
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály

Viasat6-2017-tavasz-001
20170215_091915 20170217_211604

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats