Plakátba zárva: Gunpowder

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 17, 11:13-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A BBC már bemutatta a Gunpowder címre keresztelt őszi minisorozatát, azonban Amerikában ­– és a világ többi részén is – az HBO szolgáltat számára premierslotot. A produkció húzóneve Kit Harington, akit a Trónok harcából ismerhetnek a nézők. A történet középpontjában: az 1605. november 5-i lőporos összeesküvés. A sztori rávilágít az okokra, hogy miért alakult ki ilyen helyzet, illetve bemutatja a sikertelen merénylet lefolyását is. A 3-részes minisorozat kellemes kikapcsolódást nyújt azoknak, akik nyitottak a kosztümös – és történelmi témájú drámákra. Itthon az HBO Go tárházában december 19-től csekkolható szinkronizált formában, Lőpor címmel. Várhatóan a közeljövőben tévés debütre is sor kerül, azonban addig örüljünk a streames országosnak, amúgy is az 1. hónapot ingyen és bérmentve adják.

gunpowder_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Star Trek: Discovery – 1.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 16, 10:30-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tavaly óta a CBS All Access is feltette magát a sorozatgyártás térképére és bebizonyította, hogy minőségi tartalmat manapság mindenhova lehet termelni, ha az adott csatorna vagy felület szán kellő költségvetést rá. A The Good Fight-ot követően a Star Trek: Discovery mutatkozott be szeptemberben, melynek első 9 részét láthattuk az őszi időszakban, hogy aztán januárban a hátrahagyott 6-tel visszatérjen. Bizony, 15 résszel operáltak a készítők, ami valójában csak 13, hiszen az első kettőt, azaz a The Voulcan Hello és Battle at the Binary Stars címre hallgató epizódjait tekinthetjük előzmény sztorizásnak, így igazából az 1×03-nál veszi kezdetét a Discovery története. A sorozat átesett egy showrunner váltáson is, hiszen Bryan Fuller távozott, Aaron Harberts és Gretchen J. Berg pedig a helyére lépett.

Január 7-én tér vissza a produkció, és február 11-re van kitűzve az 1. évadjának zárása, viszont aggodalomra okunk sincs, mert az online felület már bekérte a folytatását, azaz biztosan lesz 2. etap jövő ősszel. Mutatnám a visszatéréshez készített karakterplakátokat.

Star-Trek-Discovery-S1.5-Poster_002Star-Trek-Discovery-S1.5-Poster_003

Star-Trek-Discovery-S1.5-Poster_004Star-Trek-Discovery-S1.5-Poster_001

Kommentáld!

Plakátba zárva: Counterpart

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 9, 12:28-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Csalóka lehet a Counterpart plakátja, hiszen január 21-i premier szerepel rajta. Ez részben így is van, viszont érdemes azt tudni, hogy a Starz az Outlander évadzárása mögé berakja a sorozat nyitányát, hogy megalapozza a jövő évi startját. Okos húzás és jól hangzó tény mindez, hiszen holnap este már terítéken is lesz J.K. Simmons kémthrillerje, mivel ez a nap december 10-re esik. A poszterek különlegessége még az, hogy beléjük van csempészve a történet maga, hiszen a főhősünk, aki egy bürokratikus világképű ENSZ-ügynökség alacsonyabb beosztású embere felfedezi, hogy a cége birtokában van egy átjárónak egy párhuzamos világba. Nyilván a főszereplő kétszer alakítja magát, hiszen alteregóját is meg kell formálnia. Nah, ezért lesz a Counterpart az, amiért érdemes a január végét várni.

counterpart_xlg counterpart_2xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Oath

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 5, 14:48-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Messze van a Crackle által berendelt The Oath premierje, azonban ez az ötlet is egy jó érv, hogy miért is érdemes várni a 2018-as esztendőt. A 10 részre bekért elképzelés korrupt zsaruk egy csoportjára helyezi a hangsúlyt, ahova roppant mód nehéz bekerülni, viszont ha ez megtörténik, akkor úgy kezelnek, mint ha a családtagjuk lennél. Kell is, hiszen nem csak vadász, hanem préda szerepében vannak a tagjai, akiket a korrupció ellenesek próbálnának kiiktatni mindenáron, de koránt sem adják könnyen a bőrüket. Jól hangzik, ugye? A főszereplők sorában: Aaron Abrams, Arlen Escarpeta, Billy Malone, Cory Hardrict, Elisabeth Röhm, Eve Mauro, Isaac Keys, Isabel Arraiza, J. Anthony Pena, J.J. Soria, Katrina Law, Kwame Patterson, Linda Purl, Michael Malarkey, Robert Gossett, Ryan Kwanten, Sarah Dumont és Sean Bean.

A készítők sorában: Jeff Halpin mellett Curtis „50 Cent” Jackson is feltűnik, mint exec. producer. A pilotot Jeff T. Thomas rendezte. Todd Hoffman, Ryan Kwanten és Dennis Kim nevéről se feledkezzünk el, akik egyaránt hozzá tesznek a The Oath minőségéhez kreativitásukkal. Várható premierje: 2018. március 8.

oath_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Resident

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 4, 9:18-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Fox januárban mutatja be a midseasonre szánt kórházas drámáját, a The Resident-et, amiről nem sok infót találni a neten. Upfronts óta csak van a projekt az éterben, marketing oldalról nem érzem azt, hogy kellőképpen meg lenne támogatva. A történetben: három, a karrierje különböző szakaszában járó orvost, illetve egy nővért ismerhetünk meg. Sok helyen ugyanazt olvashatunk róla, de talán a lentebbi idézet adja meg a legjobb útbaigazítást, hogy merre is akarnak haladni a sztorijával. A csatornának fel van adva a lecke, hiszen az ABC-nek bejött az élet a The Good Doctor-ral; valamint azt se feledjük el, hogy a kórházas ötleteket alapvetően nehezebben eladhatók, mivel az emberek többsége nem csak a valóéletben szereti elkerülni messziről. (A nézők többsége előbb nézne nyomozást, mint műtétet.) Sok fog múlni a karaktereken, hiszen ők a mozgatórugói az egésznek. Ha hitelesen átadják a történéseket, amiket egy mindennapi életbe simán bele tudunk képzelni, akkor nyert ügyük van. 

A Fox különleges premierként hozza a nyitórészét január 21-én, vasárnap, majd másnap, hétfőn elfoglalja a végleges timeslotját.

“Can one doctor save a brojen system?”

Kommentáld!

Plakátba zárva: LA to Vegas

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 3, 22:22-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nincs mellé beszélés, se aggódalom: az LA to Vegas-t már májusban is a legvárósabb szitkomok közé soroltam. Örülök neki, hogy csak midseason-ben érkezik, hiszen nagyobb esélyekkel indulhat, mint ha az őszi rengetegbe dobták volna. A Fox már január 2-án elhozza a pilotját, próbálják elkerülni a dömping visszatérős időszakot. Két okból tetszik istenigazán Lon Zimmet elképzelése. Az egyik, hogy rajongok a munkahelyi szitkomokért, és ha belegondoltok ez az. Egy repülőgép legénységére és annak utasaira megy a fókusz, akik Los Angelesből a kaszinók városába, Las Vegasba repülnek. Nyilván leszek köztük állandó utasok; illetve újoncok, akik még nem vesztettek sose nagyban. A másik érv mellett, az Dylan McDermott főszereplése. Csak rá kell pillantani a plakátra és már tudható tény, hogy ez baromi ígéretesnek tűnik.

la_to_vegas_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Shut Eye – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 2, 21:42-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tavaly is decemberre eresztette rá a népre a Shut Eye című sorozatát a Hulu, 2017-ben sem lesz másképp a folytatása kapcsán. December 6-án rajtol a 2. etapja, ami megpróbál legalább olyan minőséget szállítani, mint az előző. Bevallom, kimaradt az életemből, ne tőlem várjátok az ajánlást, mert szívből nehéz lenne bármit írni róla, az viszont tiszta sor, hogy Rowena King és Aasif Mandvi visszatérő szereplőként lesz jelen; sőt kiemelték állandóvá: Dylan Schmid-et és Havana Guppy-t. Ismét a teljes évadját ránk szabadítják, ez pedig a hozzá készített plakát.

Kommentáld!

Külön a jók, külön a gonoszak

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 29, 22:54-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A The CW marketing osztálya készített egy közös odab*szós plakátot a Crisis on Earth-X címre elkeresztelt DC-univerzumban játszódó crossover négyesének, amit már megmutattunk a napokban, sőt le is zajlott tegnap estig bezárólag. Mutatnám, miként profitáltak az előző részeikhez képest a résztvevői:

Supergirl (The CW – 3×08) – 2.647M (+37.72%); 18-49-ben: 0.90 (+80%)
Arrow (The CW – 6×08) ­– 2.544M (+132.54%); 18-49-ben: 0.90 (+200%)
The Flash
(The CW – 4×08) – 2.735M (+24.60%); 18-49-ben: 0.90 (+11.11%)
DC’s Legends of Tomorrow  (The CW – 3×08) – 2.762M (+85.99%); 18-49-ben: 0.90 (+87.50%)

Csak a tisztánlátás mivoltából némi magyarázat mellé. Ha rápillanttatok a mutatókra, akkor láthatjátok, hogy sikerült a javítás mindenhol. Négyből három esetben évadcsúcs született, egyedül a The Flash esetében nem tudok ilyenről beszámolni, mivel a 4. évad nyitórészével 2.844 milliót, illetve 1.05-ös demót produkált, ami jobb, mint a mostani. Ha a tavalyi crossoverhez viszonyítunk, akkor elmaradásról számolhatok be, mert akkor jobban hoztak a résztvevők. Nyilván ezzel nem foglalkozik a csatorna, mert alapvetően egyfajta csökkenés mutatkozott az elmúlt évhez képest, amit próbálnak valahogy mérsékeltetni, de sehogy se sikerül a kialakult versenyhelyzetben.

Lépjünk is tovább, tartsuk meg az okosoknak a mit kéne másképp csinálni kérdést! Helyette megmutatnám külön-külön a jók és a gonoszak oldalát, plakát változatban. Egyértelmű, melyiket raknám a falra.

Crisis on Earth-X_002Crisis on Earth-X_001

Kommentáld!

Plakátba zárva: Vikings – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 26, 16:16-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az év utolsó cirka 35 napjában se hagynak minket a tévék történelmi téma nélkül. Nyakunkon (az ígeretes) Kinghtfall premierje, de mielőtt megkapnánk érkezik vissza a Vikings az ötödik etappal. Ismét két részletben tálalják a 20 epizódját – és a rajongói alapvetően nyugodtak lehetnek, hiszen zsebben már a 6. évadja is, amelybe az orosz Daniela Kozlovsky aláírt szeptemberben, illetve az se titok, hogy Katheryn Winnick bevállalta az egyik résznek a rendezését. Tényleg csak ajánlani lehet a History sorozatát, amivel feltette magát a térképre, mert igenis a Vikings minden olyat szállít, amitől várni lehet a következő részét. A folytatásban lesz háború, sivatag, szóval nem veszik fél vállról az írok a munkájukat. A marketing is összehozott egy pofás plakátot.

Kommentáld!

Az ősz egyetlen crossover-plakátja

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 24, 23:21-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nincs helye a mellébeszédnek, hiszen a The CW kimaxolta azt, amit ki kell a novemberi söprésből. Jövő héten két estét eventtel készülnek, melyben a négy DC-sorozatukat vonták bele. A Crisis on Earth-X alcímen futó projekt biztosan új és régen kiszállt nézőket fog a képernyők elé csalogatni, annyira hangzatos. A plakátjánál se érzek félrelövést.

crisis-on-earth-x-poster

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats