Plakátba zárva: The Shannara Chronicles – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 17, 19:54-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nézzetek a plakátra, és tegyétek fel a kérdést: Lázba hozott Titeket tök ismeretlenül?

Tudjátok mit? Engem lázba, a Legends of the Seeker-t idézi fel, amiért nagyon odavoltam, pedig csak egy szindikátusi sugárzásban adott fantasy-ról beszélünk. A The Shannara Chronicles sokkal többet akar az asztalra letenni, mint az elődök, viszont azt egy tökösebb írógárdával kellene meglovagolniuk. A probléma vele mindössze az, hogy az 1. évadjának a felénél úgy elaltattak sztori szempontból, hogy nehezen akarok visszacsatlakozni – ellenben mellette szól az alábbi plakát, ami szó szerint feltüzelt és kedvet csinált a folytatásához, ami amúgy október 11-én startolt a SpikeTV-n, ami lassan Paramount Network-re keresztelődik, ha még nem történt meg.

Jól olvassátok, új otthona van. Az első etapját még az MTV adta. Meg is indult a fejtegetés, hogy ez kedvezhet-e a jövőjének vagy sem. Ha rápillantunk a 2. etapos nyitószámokra, akkor egy határozott nemet tudnék rávágni, mivel mindössze 314 ezer nézőt vonzott a képernyő elé, míg az előző finálé 854 ezret. Nyilván kisebb a nézőköre, viszont egy The Mist legrosszabb hetében is hozott legalább 374 ezret, míg legjobbjában 684 ezret. NE a nézettség döntsön, mert akkor már nincs esélye.

De. DE. DE! Továbbra is ez a plakát adja magát! Nagyon eltalálták!

bYq2R7V9r69pWGOqXOnaJtmmtQ8

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: The Walking Dead – 8. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 14, 10:27-kor a(z) hazai marketing témába.

Tegnap már megmutattuk a legfrissebb ajánlóját a The Walking Dead-nek, így amondó vagyok, hogy a nagyvárosainkat elárasztó plakátot se tartsuk vissza. A nyolcadik évad összehozza a szereplőket – mindenhol ez olvasható, szóval igazi karakterparádé várható. Október 23-án meg is kapjuk a nyitányt, elég sokan várjátok már!

twd_s08_clp

Kommentáld!

Plakátba zárva: Dynasty

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 11, 16:46-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A The CW eltávolodott régi önmagától. Részben ez annak köszönhető, hogy próbálja a trendet követni, amivel rálelt egy elfeledett „új” bányára, a képregény-adoptációéra. Ha az Arrow előtti időszakot vesszük alapul, akkor java részt a guilty pleasure hagyta el a szánkat egy-egy kritikájuk után, elég csak felidézni a Gossip Girl-t, a 90210-et vagy a Hidden Palms-t – utóbbi máig az egyik kedvencem a kategóriájában. Régen a természetfeletti koncepcióknak is jobban muzsikáltak, azonban változtak a nézői szokások, most valamiért a szuperhősök adják meg azt, amit 6-8 évvel ezelőtt a Winchester testvérek.

Sok szappanos sorozatot szállított a The CW és jól is mutatott a kínálatában. Az öt országos tévécsatorna közül rájuk jellemző leginkább az ilyen ötletek meghonosítása, illetve legalább kétévados életciklusának kihozása. A Dynasty tagadhatatlanul ide sorolható, hiszen egy régi klasszikusnak – ami a ’80-as években 9 évadot megélt – újragondolása lesz.

Egy karizmatikus fiatal nő áll a középpontjában, aki arra készül, hogy átveszi apja globális cégénél a vezetői pozíciót, azonban a nagy bejelentés napján a férfi másról számol be, még pedig új feleségéről, ami családon belüli viszályt szít. A lány mindenáron azon van, hogy végét vegye a kapcsolatnak, míg az új hölgy, hogy kiélhesse minden vágyát, mégis csak egy gazdag pasira lelt, aki tetejében még jóképű is. Fentebb nem esett említés a The OC­-ről, hát most mondanám, hogy Josh Schwartz által jelen lehet nyomokban, hiszen a készítők sorában jegyzik a nevét.

A premierje este lesz, így mutatnám a hozzákészült plakátokat, amik a show szappanos jellegét 100%-ban kiemelik.

Dynasty-Poster-004Dynasty-Poster-003
Dynasty-Poster-002Dynasty-Poster-001

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Tick – 1.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 7, 16:34-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Lógok még egy new yorki élménybeszámolóval, de ami késik, az nem múlik… szóval, kinn töltött – szeptember eleji – másfél hetem alatt meglepődve tapasztaltam, hogy odakinn a The Tick mekkora odafigyelést kap óriásplakátok megjelenésében. Az talán mindenki számára adott, hogy a The Brave-re, a The Voice-ra és más nagyobb hírverésű sorozatok reklámjára jóval magasabb költségeket ölnek a tévécsatornák, de azzal kevésbé számoltam, hogy majd az Amazon ennyire nyomatni fogja a legújabb, újragondolt klasszikus szuperhősös feldolgozásukat. Számtalan óriásplakát és taxikon elhelyezett reklámmal találkoztam, holott csak egy stream oldal újoncáról beszélünk. Mellesleg, engem annyira nem is hozott lázba a berendelésének hír, Titeket?

Meglepetés volt a javából. Augusztusban már lepörgött a széria első fele (azaz az első 6 epizód), viszont a másodikkal még adósak. 2018 első felére ígérték a visszatérését, immáron dátummal is rendelkezünk, ami 2018. február 23-ra esik.

tick_ver9_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Future Man

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 6, 14:47-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Seth Rogen és Evan Goldberg folytatja a közös pályafutását, amit a Preacher-nél megkezdett. A legújabb elvetemült próbálkozásuk a Hulu-ra érkezik november 14-én. A Future Man az időutazós műfajnak hoznak vérfrissítést 13 részben, melynek alapjait a The Last Starfighter címre hallgató film adja, ami itthon: Az utolsó csillagharcos címen ismerhető.

Aki ismeri a Preachert és a fentebb említett filmet, az talán sejti, hogy mit képzeljen maga elé. Ha akadna mégis olyan, aki vakon tapogatózik, annak mondanék némi támpontot. Adott főhősünk, aki másodállásban pro gamer. Oké. A másik tény, hogy az emberiség veszélyben van; így egy videójátékkal próbálják megtalálni azt a „hőst”, aki majd megmenti a Földünket. A jövőből érkeznek is látogatók, akik geek-ünk elé terjesztik sorsát, miszerint a világot csak Ő mentheti meg a közelgő idegen megszállástól. – Ezzel jön tulajdonképpen képbe az időutazás, illetve jó pár klasszikus filmnek a kifigurázása.

A szereplőgárdában: John Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Ed Begley Jr. és Haley Joel Osment foglal helyet. Külön érdekesség, hogy Glenne Geadly szintén köztük volt, azonban júniusban meghalt, így csak az első 5 részben lesz látható. Mutatnám a hozzákészült plakátot.

future_man_xlg

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Ninja Warrior Hungary

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 5, 20:25-kor a(z) hazai marketing témába.

Másfél hét múlva újfent átalakulnak a Tv2 estéi. Mindez köszönhetően a Ninja Warrior Hungary érkezésének, ami beleszól az őszi műsorrendjük második felébe. Meglepetésre hetiben fogják adni, amit okos húzásnak tűnik.

Ennek értelmében október 16-tól az alábbiak szerint alakul a főműsoridejük:

Hétfő:
18:00-19:00 – Tények
19:00-21:50 – Ninja Warrior Hungary
21:50-22:15 – Tények Extra

Kedd-Szombat:
18:00-19:00 – Tények
19:00-20:50 – Vigyázat, gyerekkel vagyok!
20:50- – Az 50 milliós játszma

Vasárnap:
18:00-19:00 – Tények
19:00-21:45 – Sztárban Sztár

Sokan hétvégére pakolták volna (mondjuk szombatra, csak hát az X-faktor ellen sanszos, hogy alulmaradt volna…), mégis csak egy szuperprodukcióról beszélünk, amihez hasonló jelenleg nincs a magyar piacon. Na jó, a Survivor-t lehetne hozzá hasonlítgatni, csak éppen itt ténylegesen az erőn, a kitartáson és a gyorsaságon lesz a hangsúly – elméletileg. Kivitelileg viszont ez nincs papírra vetve, hiszen bruttó 2 óra 50 perces műsoridőről beszélhetünk, ami nettóba legalább 2 órának belőhető. Tehát biztosan megismerjük a játékosokat, lesznek bemutatkozó kisfilmek és interjúk bőven a pálya teljesítése előtt és után.

Simán befuthat, hiszen manapság amúgy is nagy népszerűségnek örvend az ilyen jellegű kihívás. (Lásd: Spartan Race.) Mutatnám a hozzákészült kreatívokat.

NW_Musorvezetos_CLP_final_PREVIEW

NinjaWarrior_BB_hosok_PREVIEW

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Punisher

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 1, 11:26-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nem csak a Fox érkezik ősz folyamán Marvel-univerzumból származó ötlettel, hanem a Netflix is. Az újabb üdvöskéjük a The Punisher címre hallgat. Nagyon fontos kihangsúlyozni azt, amit Jon Bernthal mondott egy az EW.com-nak tett interjújában, miszerint ez más lesz, mint az előző Marvel/Netflix-szériás sorozatok. Sokkal inkább a realista megközelítésre helyezik a hangsúlyt, teljes mértékben száműzték – az első évadból legalábbis – a természetfeletti megnyilvánulásokat, viszont cserében kellő brutalizációval fognak kárpótolni minket, ami alapvetően a karakterre jellemző. Ezen felül, a sztorit átjárja a megkeseredett ember életszaga, aki minden áron bosszút akar állni családja elvesztése után.

A The Defenders után várhatóan egy sokkal fogyaszthatóbb, jobb kritikai visszhanggal rendelkező Marvel-adoptációt kapunk. A nagy kérdés, hogy a hangzatos ígéretek – amiket az interjúkban tettek a szereplők és a készítők – elegek lesznek-e a rajongói elvárásokhoz? Egyelőre csak a Daredevilnél érzem a sikert, ahogy ők is. Az újonc november tájt mutatkozhat be. Egyelőre nincs kitűzve a premieridőpontja, nagyon titkolják, de az biztos, hogy még 2017-ben megkapjuk az újabb családtagjukat.

Mutatnék egy újabb posztert katonánkról. Illetve két régebbit.

punisher_ver3_xlg
punisher_ver2_xlg punisher_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Valor

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 26, 19:42-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A The CW nem változtat a bevált szokásokon. 2017-ben is október második hetében kezd bele a legújabb szezonjába, így megpróbálja elkerülni a konkurencia sorozat- és évadpremierjeit, hogy amire Ők kerülnek sorra, addigra mérséklődjön kicsit a rivalizálás. Másrészről, ilyen korra már feloldódnak az előző etapok cliffhangerjei, sokkal biztosabban kapcsolnak át a nézők.

A csatorna első őszi premierje a Valor lesz, ami október 9-én mutatkozik be. Rég láttunk minőségi katona sorozatot, a The Unit óta kihalt ez a szekció. Főleg a briteknél akadt egy-két próbálkozás, de azok elkerülték az érdeklődési körünket – csak az ajánlóikra fordítottam időt. Számomra az lesz a főkérdés, hogy mennyire fogják az alapkoncepciót elnyújtani, melyben egy balul elsült szomáliai küldetésből visszatér legénység visszamegy, hogy hazajuttassa azokat, akikről semmi információjuk nincs. Kyle Jarrow viszi a szkriptet, a Supergirl pedig adja a támogatást neki. Az már a plakátokon jól látszik, hogy az eyecandy faktorra ügyeltek nála, illetve arra is, hogy a 18-34 évesek lesznek a fókuszában.

Valor-poster-2
Valor-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Ghosted

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 13, 16:36-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Vasárnapra ütemezte a Fox a Ghosted érkezését, ahol a The Simpsons és a Family Guy fogja körbezárni. Bátran kijelenthető, hogy az őrültebb komédiák közé akarja csoportosítani. A csatorna marketing osztálya is mindent megtesz, hogy eladja Reaper-pótléknak az ötletet – legalábbis ez a poszter nekem a The CW egykori üdvöskéjét juttatja az eszembe, aztán lehet, hogy nálam mentek el otthonról, de valamiért mégis arra asszociálok. Ha már a Fox-t emlegetjük, akkor ne feledjük el az The X Files-ot se, amihez lesz némi köze, végtére is a megmagyarázhatatlan jelenségek adják az egyik alappillérét. Amúgy kicsit hajaz erre a jelenetre a plakátja.

Ghosted-Poster-CC

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Survivor – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 11, 22:46-kor a(z) hazai marketing témába.

Az RTL Klub egy régi reality-jét éleszti fel, a Survivor – A szigetet. Már csak halvány emlékképeim vannak a 2003-ban elstartolt első etapjáról, de az megvan így is, hogy egyedit szállítottak a magyar piacra, hiszen hasonlót egyik tévécsatorna se sorakoztatott fel. Anno 2. szezont élt meg a túlélő-reality, aztán kifáradás címszóval feltette a polcra – mert akkor is ők adták –, 2017-ben azonban folytatódik a harmadikkal.

A jelentkezési határidő január 31-ig tartott, aztán a casting után fel is vették a komplett szériát, amit most nézhetünk vissza. Bizony, a játékosok már túl vannak a megmérettetésen. A fődíj nem más, mint 20 millió forint – illetve a túlélő cím! Augusztus 28-tól lesz látható Istenes Bence műsorvezetésével (a korábbi szériát Stohl András vitte). A helyszínül a Fülöp-szigetek szolgáltak. Mutatnám a show hazai kreatívjait, valamint bátran kijelenthetem, hogy az RTL Klub-nak a Survivor lesz a válasza a Tv2-re érkező Ninja Warrior Hungary-ra.

Az új széria mottóját se feledjük:

“Itt hősök születnek.”

Survivor-S3-RTLKlub-Poster-003
Survivor-S3-RTLKlub-Poster-004
Survivor-S3-RTLKlub-Poster-002 Survivor-S3-RTLKlub-Poster-001

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats