Így néz ki Gábriel arkangyal

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 3, 21:35-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

A stream szolgáltatok sorra lecsapnak a hangzatos elképzelésekre. Az Amazon és a Good Omens találkozása is kijelentésemnek szolgáltat alapot. Ha elsiklott volna valaki a berendelésének híre mellett, akkor adnék némi támpontot.

Neil Gaiman (American Gods) és Terry Pretchett könyvén alapszik a történet, ami 2013 óta kapható Elveszett próféciák címmel. A kötet sztoriját másolnám, ha már ennyire nagyszerűen összefoglalták:

„Ha hihetünk Anges Nutter szép és pontos próféciáinak – az egyetlen teljesen megbízható jövendölésnek a világ jövőjéről –, akkor a világ egy szombati napon ér véget. Ami azt illeti, most szombaton. Nem sokkal uzsonnaidő után… Ami elég nagy fejtörést okoz Crowleynak, a Pokol itt ügyködő démonának (korábban kígyónak), és ellenpárjának, Azirafaelnek, aki aktív angyal és passzív antikvárius. Ők ugyanis szeretnek itt lenni. Így hát meg kell állítaniuk az Apokalipszis Négy Motorosát, kivédeni a Boszorkányvadász hadsereg (létszám: két fő) támadását, mindenekelőtt pedig megtalálni – tibetiek, földönkívüliek, atlantisziak és egyéb helyi érdekek között – az Antikrisztust, akiről annyit lehet tudni, hogy jelenleg tizenegy éves és egy angol kisvárosban unatkozik…”

Ugye jól hangzik? 6 epizódját az év elején rendelték be. A készítők sorában: a könyv írói mellett helyet foglal Caroline Skinner, Chris Sussman, Rob Wilkins és Rod Brown. A szereplőgárdája roppant mód népes, látható lesz többek között: Adria Arjona, Alfie Taylor, Amma Ris, Anna Maxwell Martin, Ariyon Bakare, Daniel Mays, David Tennant, Ilan Galkoff, Jack Whitehall, Jon Hamm, Lourdes Faberes, Michael McKean, Michael Sheen, Miranda Richardson, Mireille Enos, Ned Dennehy, Nina Sosanya, Sam Taylor Buck, Sian Brooke és Yusuf Gatewood. Ha mázlink van, 2018-ban megkapjuk, ha nincs… ööö… ezt a forgatókönyvet mellőzném a listáról (: .

Mutatnám az első hivatalos promóciós fotót Jon Hamm-ről, aki az egyik főszereplőt, Gábriel arkangyalt formálja meg.

IDE VELE!

good-omens-jon-hamm

Kommentáld!

Lennie James munkába állt a túloldalt

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 3, 20:25-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Manapság lehetetlen spoiler nélküli életet élni, így azoktól szeretnék előre elnézést kérni, akik eddig nem voltak tisztában Lennie James, azaz a The Walking Dead-es Morgan-jének hírével, miszerint nemrég csatlakozott a Fear the Walking Dead stábjába.

Az elmúlt évek pletykái és spekulációi beértek. A The Walking Dead és a Fear the Walking Dead crossover-re érett. A készítőknek immáron nincs ellenére, hogy egyik szereplőt láthassák a másik produkcióban. Nincs kétség, hogy a franchise erősítésén van a főhangsúly, hiszen, akik imádták Morgan-t az anyaszériában, viszont valamiért nem kerültek közös nevezőre a testvérsorozattal, azoknak most át kell újra értékelniük a döntésüket, ha kitartanak a színész mellett. Nyilván a többség kifog, megmondom őszintén, van az a színész, aki miatt bevállalok egy olyan ötletet, ami első taszítónak tűnik – szóval létezik ez a fajta nézőtábor, és (sajnos?) tagja is vagyok.

Lennie James azóta már megtartotta az új stábcsapatban a visitjét, hiszen a munkálatok folynak. Egyelőre nincs információ arról, hogy milyen módon, melyik epizódban fogják a testvérsorozat részévé tenni; az viszont köztudott tény, hogy a kritikusok elégedettebbek voltak az elmúlt részeivel, mint a The Walking Dead-ével, ahol lufi leereszkedés mutatkozott.

wpid-fb_img_15123296547981742082664.jpg

wpid-fb_img_15123296523781011902401.jpg

Kommentáld!

Kulisszás képek a Marvel-féle The Inhumans pilothoz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 6, 11:36-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Tavaly ősszel döntött úgy az ABC, hogy bővíti a Marvel-portfólióját, ami várható volt, hiszen a The CW és a Netflix diktálja jelenleg a képregényadoptációk utánpótlását a tévés berkekben. Az Agents of SHIELD és az Agent Cartert (illetve egy elhalt Most Wantedpilotot) követően a The Inhumans került berendelésre, mely egyből megkapta az „ordered to series” státuszt, azaz 8 epizóddal tűnik fel a 2017/18-as idényben – várhatóan az őszi részlegbe építik.

A történet középpontjában: Black Bolt (Fekete Villám) és tágabban vett családja még be nem mutatott története áll. Az elmúlt időszakban a casting a végéhez érkezett, amibe csatlakozott: Anson Mount, Ellen Woglom, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Iwan Rheon, Ken Leung, Mike Moh, Serinda Swan és Sonya Balmores. A pilot rendezéséért: Roel Reine lesz a felelős, míg a szkriptért: Scott Buck, akinek besegíti Jeph Loeb. Külön megjegyezném azt a tényt is, hogy az Agents of SHIELD-ben már láthattunk korábban Inhumans karaktereket, így remélhetőleg jó kis alapot adnak nekik.

A forgatás már elkezdődött Hawaii-on. Az ABC szeretné, ha a negyedik Marvel-projektjük nagyot szólna, ezért szeptember elsőfelében az első két epizódot Amerikában IMAX moziban fogja exkluzívan leadni.

Inhumans-Promo_000

(A tovább mögött folytatódik a galéria. A kíváncsi szemek klikkeljenek!)

Tovább…

Kommentáld!

A Demogorgon maszkja

 
Beküldte: Kanyecc 2016 December 31, 17:39-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Kétségtelenül tévés történelmet írt a Stranger Things. A Netflix nyári üdvöskéje olyan anyagot szállított, amit öröm volt nézni, mert minden benne volt, ami a gyerekkoromat meghatározta. Talán az se véletlen, hogy világ és Amerika szerte is rá kerestek a legtöbben. A sorozat főgonosza, a párhuzamos világból érkező Demogorgon. – Nyugi, ezzel semmit se spoilereztem el. Természetesen húsvér embert maszkíroztak be erre a szerepre, amit Mark Steger játszhatott el. A netre csak most publikált a Spectral Motion (ők voltak a kreatív kitalálói) fotókat, hogy miként is zajlottak a szörny megvalósításának munkálatai. Ezt osztanám meg veletek a folytatásban.

stranger-things-demogorgon-bts-001

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Kulisszás képeken A mi kis falunk

 
Beküldte: Kanyecc 2016 September 17, 17:14-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Az előző cikknél informálódhattatok arról, hogy az RTL Klub berendelt egy újabb saját gyártású produkciót a Válótársak népszerűségének hatására. Ez jó hír, hiszen végre újra felvirágzásnak indulhat a szakma a kereskedelmi tévék berkében is. Mutatnék négy friss forgatásos képet.

20160901amikisfalunk_cseszter_0161

(A tovább mögött folytatódik a galéria. A képeket a Sajtóklub.tv-ről mentettük!)

Tovább…

Kommentáld!

Forog az Egynyári kaland 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 13, 18:24-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Elnézve az elmúlt hetek időjárását, bátran leszögezhetem, hogy az Egynyári kaland 2. évadja ismét hozni fogja azt az érzetet, amiért annyira megszerettem tavaly! A napokba felkerült a netre néhány új promóciós fotó. Csak jövőre érkezik a folytatás, így a készítők is tudják, hogy az érdeklődést valahogy fenn kell tartani. Erre a legmegfelelőbb mód az ilyen jellegű képek közlése, illetve a kulisszás fotóké, amikkel bepillantást nyerhetünk az éppen zajló forgatásba.

Ha pedig ez se lenne elég, akkor két casting hír, amiről a blogon még nem esett szó: Walters Lili (Luca) és Király Dániel (Levi) új szereplőként tűnik majd fel a 2. etapban. Mutatnám a karakterleírásaikat:

  • Luca: A tüskés modorú balatonfüredi lány utálja a nyarat, nem szereti az embereket és megveti a vízparti kikapcsolódás minden formáját. Ennek ellenére mégis úgy dönt, hogy kihívja maga ellen a sorsot, és idegenforgalommal kezd foglalkozni…
  • Levi: Levi Luca bátyja, aki már évek óta Budapesten él és tanul. Imádja a természetet, szeret és tud főzni, gyerekkorától kezdve sportol, szabadidejében bútorokat készít és rendszeresen besegít egy állatmenhelyen. Egy sorsfordító döntés elől hazamenekül a szülői házba – amit nem mindenki fogad kitörő örömmel…

Most pedig jöjjön a hőn várt galéria! Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de már nézném!

egynyarikaland-s2-kandi_new_010

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Túl az ezredik Munkaügyek-csapón

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 13, 16:33-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

A MunkaügyekIrReality Show-t bátran emlegethetjük a veterán szitkomok körében (2000 előtt volt ilyen termékeny magyar ötlet, ha a szappanoperákat nem vesszük figyelembe!), hiszen jelenleg a gárda a 6. évadját forgatja a DunaTV sorozatának, ami hajdanán az m1-en startolt. Ki gondolta volna, hogy ennyi epizódot és csapót megél? – Sorra hullnak a magyar ötletek. Ha már a 2. etapos berendelést megkapja, simán kihangsúlyozhatjuk, hogy túljutott a nehezén. Az MTVA berkeiben lévő ötlet könnyedén vette az akadályokat és alacsonyabb költségvetésének köszönhetően Márton Istán sorozata szép életpályát fut be.

A napokban csattant ezredszerre az a bizonyos csapótábla, amivel megkezdődnek az egyes jeleneteknek a felvételei. A stábtagok természetesen ezt megünnepelték. Volt torta – mosolygás pedig még annál inkább. A pillanatfotókat mutatnám.

Ezúton is gratulálunk, hiszen nem semmi az, amit egy köztévén véghezvisznek.

Munkaugyek_1000csapo_003

(A tovább mögött még két képet találhattok!)

Tovább…

Kommentáld!

Megkezdődött az Egynyári kaland 2. évadjának forgatása

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 12, 20:13-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Tavaly meglepett sokunkat a köztévé sajátgyártású ifjúsági sorozatnak betitulált Egynyári kalandja. Talán Zomborácz Virág és Akar Péter se gondolta azt, hogy lesz belőle második etap, de a hazai közönség éltette és meglett a munkájuknak gyümölcse. Tényleg fogyasztható, bár azt hozzáfűzném, hogyha a Hortobágyon forgatták volna – nem pedig a Balatonon –, akkor más végkimenetelről beszélhetnénk. A héten kezdődött el a 2. etapnak a felvétele, amit 2017-re jegyeztek elő a produkció hivatalos Facebook oldalán. Reméljük, hogy már korábban, mondjuk ősszel megkaphatjuk, hiszen egy kellemes nyár után még inkább odavonzza a nézőt a képernyők elé – főleg ha azt a nyarat a Balatonon töltötte.

A szereplőgárdában nincs változás, ugyanúgy feltűnnek az első szériás főszereplők, viszont újakkal is lehet számolni. Mutatnám az első forgatási nap fotóit. Hát kifogták a legszarabb időjárást. Lehet énekelni: „Süss fel nap…

egynyarikaland-s2-kandi_005

(A galéria a tovább mögött folytatódik.)

Tovább…

Kommentáld!

A hét kandi képe

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 16, 0:49-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Nem hiszem, hogy ezt bármivel überelni fogja bármelyik éppen forgatás előtt álló tévésorozat!

12994314_10157035239530112_6912259766451840756_n

Kommentáld!

Jaimie Alexander és a dublőrei

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 4, 23:55-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Érdekes forgatási képre találtam az imént, amit mindenképp muszáj megosztanom veletek. Az NBC-féle Blindspot-ról van szó, ahol Jaimie Alexander formálja meg az egyik főszereplőt, ám akadnak olyan jelenetek, ahova kellenek képzelt kaszkadőr/dublőr segítők. Nos, utóbbi látható a színésznőnk jobb és bal oldalán. Érdemes megfigyelni a hasonlóságokat, inkább csak testben jelenik meg, arcban egyáltalán nem.

12402016_535040640005115_5283917536175516059_o

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats