Kulisszás képek a Marvel-féle The Inhumans pilothoz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 6, 11:36-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Tavaly ősszel döntött úgy az ABC, hogy bővíti a Marvel-portfólióját, ami várható volt, hiszen a The CW és a Netflix diktálja jelenleg a képregényadoptációk utánpótlását a tévés berkekben. Az Agents of SHIELD és az Agent Cartert (illetve egy elhalt Most Wantedpilotot) követően a The Inhumans került berendelésre, mely egyből megkapta az „ordered to series” státuszt, azaz 8 epizóddal tűnik fel a 2017/18-as idényben – várhatóan az őszi részlegbe építik.

A történet középpontjában: Black Bolt (Fekete Villám) és tágabban vett családja még be nem mutatott története áll. Az elmúlt időszakban a casting a végéhez érkezett, amibe csatlakozott: Anson Mount, Ellen Woglom, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Iwan Rheon, Ken Leung, Mike Moh, Serinda Swan és Sonya Balmores. A pilot rendezéséért: Roel Reine lesz a felelős, míg a szkriptért: Scott Buck, akinek besegíti Jeph Loeb. Külön megjegyezném azt a tényt is, hogy az Agents of SHIELD-ben már láthattunk korábban Inhumans karaktereket, így remélhetőleg jó kis alapot adnak nekik.

A forgatás már elkezdődött Hawaii-on. Az ABC szeretné, ha a negyedik Marvel-projektjük nagyot szólna, ezért szeptember elsőfelében az első két epizódot Amerikában IMAX moziban fogja exkluzívan leadni.

Inhumans-Promo_000

(A tovább mögött folytatódik a galéria. A kíváncsi szemek klikkeljenek!)

Tovább…

Kommentáld!

A Demogorgon maszkja

 
Beküldte: Kanyecc 2016 December 31, 17:39-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Kétségtelenül tévés történelmet írt a Stranger Things. A Netflix nyári üdvöskéje olyan anyagot szállított, amit öröm volt nézni, mert minden benne volt, ami a gyerekkoromat meghatározta. Talán az se véletlen, hogy világ és Amerika szerte is rá kerestek a legtöbben. A sorozat főgonosza, a párhuzamos világból érkező Demogorgon. – Nyugi, ezzel semmit se spoilereztem el. Természetesen húsvér embert maszkíroztak be erre a szerepre, amit Mark Steger játszhatott el. A netre csak most publikált a Spectral Motion (ők voltak a kreatív kitalálói) fotókat, hogy miként is zajlottak a szörny megvalósításának munkálatai. Ezt osztanám meg veletek a folytatásban.

stranger-things-demogorgon-bts-001

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Kulisszás képeken A mi kis falunk

 
Beküldte: Kanyecc 2016 September 17, 17:14-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Az előző cikknél informálódhattatok arról, hogy az RTL Klub berendelt egy újabb saját gyártású produkciót a Válótársak népszerűségének hatására. Ez jó hír, hiszen végre újra felvirágzásnak indulhat a szakma a kereskedelmi tévék berkében is. Mutatnék négy friss forgatásos képet.

20160901amikisfalunk_cseszter_0161

(A tovább mögött folytatódik a galéria. A képeket a Sajtóklub.tv-ről mentettük!)

Tovább…

Kommentáld!

Forog az Egynyári kaland 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 13, 18:24-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Elnézve az elmúlt hetek időjárását, bátran leszögezhetem, hogy az Egynyári kaland 2. évadja ismét hozni fogja azt az érzetet, amiért annyira megszerettem tavaly! A napokba felkerült a netre néhány új promóciós fotó. Csak jövőre érkezik a folytatás, így a készítők is tudják, hogy az érdeklődést valahogy fenn kell tartani. Erre a legmegfelelőbb mód az ilyen jellegű képek közlése, illetve a kulisszás fotóké, amikkel bepillantást nyerhetünk az éppen zajló forgatásba.

Ha pedig ez se lenne elég, akkor két casting hír, amiről a blogon még nem esett szó: Walters Lili (Luca) és Király Dániel (Levi) új szereplőként tűnik majd fel a 2. etapban. Mutatnám a karakterleírásaikat:

  • Luca: A tüskés modorú balatonfüredi lány utálja a nyarat, nem szereti az embereket és megveti a vízparti kikapcsolódás minden formáját. Ennek ellenére mégis úgy dönt, hogy kihívja maga ellen a sorsot, és idegenforgalommal kezd foglalkozni…
  • Levi: Levi Luca bátyja, aki már évek óta Budapesten él és tanul. Imádja a természetet, szeret és tud főzni, gyerekkorától kezdve sportol, szabadidejében bútorokat készít és rendszeresen besegít egy állatmenhelyen. Egy sorsfordító döntés elől hazamenekül a szülői házba – amit nem mindenki fogad kitörő örömmel…

Most pedig jöjjön a hőn várt galéria! Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de már nézném!

egynyarikaland-s2-kandi_new_010

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Túl az ezredik Munkaügyek-csapón

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 13, 16:33-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

A MunkaügyekIrReality Show-t bátran emlegethetjük a veterán szitkomok körében (2000 előtt volt ilyen termékeny magyar ötlet, ha a szappanoperákat nem vesszük figyelembe!), hiszen jelenleg a gárda a 6. évadját forgatja a DunaTV sorozatának, ami hajdanán az m1-en startolt. Ki gondolta volna, hogy ennyi epizódot és csapót megél? – Sorra hullnak a magyar ötletek. Ha már a 2. etapos berendelést megkapja, simán kihangsúlyozhatjuk, hogy túljutott a nehezén. Az MTVA berkeiben lévő ötlet könnyedén vette az akadályokat és alacsonyabb költségvetésének köszönhetően Márton Istán sorozata szép életpályát fut be.

A napokban csattant ezredszerre az a bizonyos csapótábla, amivel megkezdődnek az egyes jeleneteknek a felvételei. A stábtagok természetesen ezt megünnepelték. Volt torta – mosolygás pedig még annál inkább. A pillanatfotókat mutatnám.

Ezúton is gratulálunk, hiszen nem semmi az, amit egy köztévén véghezvisznek.

Munkaugyek_1000csapo_003

(A tovább mögött még két képet találhattok!)

Tovább…

Kommentáld!

Megkezdődött az Egynyári kaland 2. évadjának forgatása

 
Beküldte: Kanyecc 2016 May 12, 20:13-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Tavaly meglepett sokunkat a köztévé sajátgyártású ifjúsági sorozatnak betitulált Egynyári kalandja. Talán Zomborácz Virág és Akar Péter se gondolta azt, hogy lesz belőle második etap, de a hazai közönség éltette és meglett a munkájuknak gyümölcse. Tényleg fogyasztható, bár azt hozzáfűzném, hogyha a Hortobágyon forgatták volna – nem pedig a Balatonon –, akkor más végkimenetelről beszélhetnénk. A héten kezdődött el a 2. etapnak a felvétele, amit 2017-re jegyeztek elő a produkció hivatalos Facebook oldalán. Reméljük, hogy már korábban, mondjuk ősszel megkaphatjuk, hiszen egy kellemes nyár után még inkább odavonzza a nézőt a képernyők elé – főleg ha azt a nyarat a Balatonon töltötte.

A szereplőgárdában nincs változás, ugyanúgy feltűnnek az első szériás főszereplők, viszont újakkal is lehet számolni. Mutatnám az első forgatási nap fotóit. Hát kifogták a legszarabb időjárást. Lehet énekelni: „Süss fel nap…

egynyarikaland-s2-kandi_005

(A galéria a tovább mögött folytatódik.)

Tovább…

Kommentáld!

A hét kandi képe

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 16, 0:49-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Nem hiszem, hogy ezt bármivel überelni fogja bármelyik éppen forgatás előtt álló tévésorozat!

12994314_10157035239530112_6912259766451840756_n

Kommentáld!

Jaimie Alexander és a dublőrei

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 4, 23:55-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Érdekes forgatási képre találtam az imént, amit mindenképp muszáj megosztanom veletek. Az NBC-féle Blindspot-ról van szó, ahol Jaimie Alexander formálja meg az egyik főszereplőt, ám akadnak olyan jelenetek, ahova kellenek képzelt kaszkadőr/dublőr segítők. Nos, utóbbi látható a színésznőnk jobb és bal oldalán. Érdemes megfigyelni a hasonlóságokat, inkább csak testben jelenik meg, arcban egyáltalán nem.

12402016_535040640005115_5283917536175516059_o

Kommentáld!

Zajlik a Marvel’s Jessica Jones forgatása is…

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 19, 19:14-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Novemberben jön a Netflix részéről a legújabb Marvel karakter feldolgozása, akit Jessica Jones-nak hívnak. Jó évük van a képregény ezen univerzumának kedvelőinek, hiszen idén ez már a második alkalom, amikor valami olyan pluszt kapnak, amit sajnos országoson az ABC részéről biztosan nem kaphatnának meg. Hogy kulisszás képek vagy promóciós fotók ezek, azt mindenki döntse el maga, viszont újak, az kétségtelen. A képeken: Mike Colter-t (Luke Cage), David Tennant-et (Kilgrave), Rachael Taylor-t (Trish Walker) és Carrie-Anne Moss-t (Harper) vélhetjük felfedezni.

MARVEL'S JESSICA JONES

MARVEL’S JESSICA JONES

(Még pár fotó a tovább mögött!)

Tovább…

Kommentáld!

Forgatják a Marvel’s Luke Cage-et

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 19, 16:49-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Hiába az ABC csapott le első körben a Marvel-univerzum ötletére, még sem ők lesznek a képregény-adoptálás királyai, ugyanis ott a Netflix, ami minden eddiginél magasabbra emelte a színvonalat: mind minőségben, mint sztorizásban. Nem kell sokat visszautaznunk az időben, csak egy esztendőnyit, amikor a stream oldal berendelte 4 Marvel feldolgozást. Ebből a Marvel-féle Daredevilt már meg is kaptuk, abszolút siker lett. Oly mértékű, hogy kénytelenek voltak bekérni belőle még egy etapnyit. Ősszel érkezik a Jessica Jones, ami másik oldalról közelíti meg az univerzumot az az adoptációkat. 2016-ban a Marvel’s Luke Cage jön, míg 2017-ben a Marvel’s Iron First.

Most a távolabbi közelihez mutatnék néhány forgatásos fotót, amit New York utcáin lőttek a szemfüles rajongók pár napja.

(A tovább mögött még pár fotó!)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats