Budapesten forog a Cobra 11

 
Beküldte: Kanyecc 2018 May 5, 12:25-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Egy magyar nézőnek a Cobra 11-et biztosan nem kell bemutatni. Anno, amikor elindult az RTL Klub sugárzása, a csatorna első átvett sorozatai között kapott helyet. A szlogen adott, szerintem mindenki fejében megvan, de azért leírnám:

„Körzetük az autópálya, tempójuk halálos, autótolvajok, zsarolók, gyilkosok ellenfelei, a Cobra 11 emberei éjjel-nappal bevetésre készek a biztonságunkért!”.

Április végén a stáb hazánkba érkezett. Pontosabban Budapesten forgatott, de lehet, hogy még mindig itt vannak. Erdogan Atalay a közösségi oldalán nyomatja a tartalmat a rajongói felé, azonban kis netes hadjárat után kerítettem nektek a forgatásról képeket is. Voltak a Parlament előtt, valamelyik kisutcában robbantottak, valamint felmentek a Gellérthegyre is, ha jól látom. A lényeg, hogy aki rajong a sorozatért, az örülhet, mert hazánk se marad ki az autórobbantós jeleneteikből, amivel nálam elmélyültek – a másik, hogy mindig repkednek az autók az autópályán, majd felborulnak.

Egyébként, hogy kevésbé jó, ám tényközlő hírt is írjak, ismét lekerült az RTL Klub műsoráról a 21. évadja, amibe még tavaly tavasszal kezdett bele. Április 29-én volt terítéken a 21×15-ös epizód, aminek a Tv2-es Nagy Duett ellen kellett volna helyt állnia, azonban a jelek szerint ez nem történt meg, mert most hétvégén már a Híradó után esti filmet kapunk. Egyelőre nincs információnk, hogy mikor és melyik timeslotban adják le a hátramaradt 7 részét.

Cobra11_Budapest-001

 

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

Tovább…

Kommentáld!

Kulisszás videó a Krypton-hoz

 
Beküldte: Kanyecc 2018 March 15, 20:39-kor a(z) Kulisszák mögött,videó témába.

A Superman története is megkapta a legújabb sorozat feldolgozást, de hát ne csodálkozzunk, hiszen a “képregény-adoptációk fellegvárában élünk”. Nincs olyan évszak, hogy a mozis vagy a tévés világ ne hozna egy újabb szuperhőst. Nemsokára a Syfy kezd bele Kripton sztorijába, hogy egy másabb stílusban kedveltesse meg a néppel – kíváncsian várom, hiszen az elmúlt 10 évben egyetlen igényes változatot se kaptunk belőle. A premier előtt a csatorna leadott egy Making of Legend címre hallgató kulisszás filmet, amolyan kedvcsinálóként vagy alapozókent. Klikk a tovább mögé, akit érdekel a 22 perces anyag!

Tovább…

Kommentáld!

Jelenetfotók a Tóth János 2. évadból

 
Beküldte: Kanyecc 2018 March 15, 18:39-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Március 22-én érkezik a Tóth János 2. évadja a DunaTV­-re. Egy kisebb szünet után folytatódik a köztévé komédiája, ami rettentően hosszú lett. 52 részen vagyunk túl, ami a telenovelláknál egy normális epizódszám, nem pedig egy ilyen elképzelésnél. 6-8 epizóddal sokkal jobban működhetett volna; ezt túlhúzták, mint annak idején az FX az Anger Management-et. Azért jó látni, hogy hetente 100-150 ezer néző kitartott mellette, de azért arra is kíváncsi lennék, belőlük mennyi az, amennyi látta mind az 52-t?!

Most mutatnék néhány jelenet fotót a 2. évadhoz.

TothJanos-S2_BTW-004

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

A hét képe

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 16, 15:30-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Tegnap megmutattunk a Troy: Fall of a City promóciós fotóit, ami Trója bukásának történetét viszi a képernyőre a brit BBC és a Netflix jóvoltából. Egy kulisszás kép azonban kimaradt onnan, amit külön mutatnék meg, mert vicces. Vajon csak a szabadidejét üti el színészünk, vagy egy jelenetfelvételében játszik szerepet a szobabicikli – ami valószínűleg nincs a kameraképben?

6

Kommentáld!

A pilot már megszületett

 
Beküldte: Kanyecc 2018 January 21, 15:26-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

2015 óta tudjuk, hogy számíthatunk egy The Witcher tévésorozat adoptációra (illetve egy mozifilmre), azonban hivatalossá tavaly érett a hír, amikor a Netflix megvásárolta az ötletet. Decemberben derül arra fény, hogy Lauren Schmidt Hissrich-et választották meg készítőjének, azóta pedig az írónő gőzerővel azon volt, hogy elkészülhessen a pilot forgatókönyve.

Tegnap pontot is tett a szkript végére, amiről tweet formájában számolt be az alábbi módon:

A tévés változatról érdemes még annyit megemlíteni, hogy ugyanazzal a beállítottsággal fog rendelkezni, mint a számítógépes játék, egy cseppet sem kívánnak rajta változtatni. A történet alapjául: Andrzej Sapkowski regényei szolgálnak, amelyben úgy nevezetett witcherek kapják a főszerepet, akik olyan vadászok, akik már fiatal koruk óta halálos szörnyekkel veszik fel a harcot természetfeletti képességeikkel. Lauren több nívósabb projektben állt már helyt, mint pl.: a West Wing, a Daredevil vagy a The Defenders.

Ergo, aggodalomra okunk nem sok!

Kommentáld!

Így néz ki Gábriel arkangyal

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 3, 21:35-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

A stream szolgáltatok sorra lecsapnak a hangzatos elképzelésekre. Az Amazon és a Good Omens találkozása is kijelentésemnek szolgáltat alapot. Ha elsiklott volna valaki a berendelésének híre mellett, akkor adnék némi támpontot.

Neil Gaiman (American Gods) és Terry Pretchett könyvén alapszik a történet, ami 2013 óta kapható Elveszett próféciák címmel. A kötet sztoriját másolnám, ha már ennyire nagyszerűen összefoglalták:

„Ha hihetünk Anges Nutter szép és pontos próféciáinak – az egyetlen teljesen megbízható jövendölésnek a világ jövőjéről –, akkor a világ egy szombati napon ér véget. Ami azt illeti, most szombaton. Nem sokkal uzsonnaidő után… Ami elég nagy fejtörést okoz Crowleynak, a Pokol itt ügyködő démonának (korábban kígyónak), és ellenpárjának, Azirafaelnek, aki aktív angyal és passzív antikvárius. Ők ugyanis szeretnek itt lenni. Így hát meg kell állítaniuk az Apokalipszis Négy Motorosát, kivédeni a Boszorkányvadász hadsereg (létszám: két fő) támadását, mindenekelőtt pedig megtalálni – tibetiek, földönkívüliek, atlantisziak és egyéb helyi érdekek között – az Antikrisztust, akiről annyit lehet tudni, hogy jelenleg tizenegy éves és egy angol kisvárosban unatkozik…”

Ugye jól hangzik? 6 epizódját az év elején rendelték be. A készítők sorában: a könyv írói mellett helyet foglal Caroline Skinner, Chris Sussman, Rob Wilkins és Rod Brown. A szereplőgárdája roppant mód népes, látható lesz többek között: Adria Arjona, Alfie Taylor, Amma Ris, Anna Maxwell Martin, Ariyon Bakare, Daniel Mays, David Tennant, Ilan Galkoff, Jack Whitehall, Jon Hamm, Lourdes Faberes, Michael McKean, Michael Sheen, Miranda Richardson, Mireille Enos, Ned Dennehy, Nina Sosanya, Sam Taylor Buck, Sian Brooke és Yusuf Gatewood. Ha mázlink van, 2018-ban megkapjuk, ha nincs… ööö… ezt a forgatókönyvet mellőzném a listáról (: .

Mutatnám az első hivatalos promóciós fotót Jon Hamm-ről, aki az egyik főszereplőt, Gábriel arkangyalt formálja meg.

IDE VELE!

good-omens-jon-hamm

Kommentáld!

Lennie James munkába állt a túloldalt

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 3, 20:25-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Manapság lehetetlen spoiler nélküli életet élni, így azoktól szeretnék előre elnézést kérni, akik eddig nem voltak tisztában Lennie James, azaz a The Walking Dead-es Morgan-jének hírével, miszerint nemrég csatlakozott a Fear the Walking Dead stábjába.

Az elmúlt évek pletykái és spekulációi beértek. A The Walking Dead és a Fear the Walking Dead crossover-re érett. A készítőknek immáron nincs ellenére, hogy egyik szereplőt láthassák a másik produkcióban. Nincs kétség, hogy a franchise erősítésén van a főhangsúly, hiszen, akik imádták Morgan-t az anyaszériában, viszont valamiért nem kerültek közös nevezőre a testvérsorozattal, azoknak most át kell újra értékelniük a döntésüket, ha kitartanak a színész mellett. Nyilván a többség kifog, megmondom őszintén, van az a színész, aki miatt bevállalok egy olyan ötletet, ami első taszítónak tűnik – szóval létezik ez a fajta nézőtábor, és (sajnos?) tagja is vagyok.

Lennie James azóta már megtartotta az új stábcsapatban a visitjét, hiszen a munkálatok folynak. Egyelőre nincs információ arról, hogy milyen módon, melyik epizódban fogják a testvérsorozat részévé tenni; az viszont köztudott tény, hogy a kritikusok elégedettebbek voltak az elmúlt részeivel, mint a The Walking Dead-ével, ahol lufi leereszkedés mutatkozott.

wpid-fb_img_15123296547981742082664.jpg

wpid-fb_img_15123296523781011902401.jpg

Kommentáld!

Kulisszás képek a Marvel-féle The Inhumans pilothoz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 6, 11:36-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Tavaly ősszel döntött úgy az ABC, hogy bővíti a Marvel-portfólióját, ami várható volt, hiszen a The CW és a Netflix diktálja jelenleg a képregényadoptációk utánpótlását a tévés berkekben. Az Agents of SHIELD és az Agent Cartert (illetve egy elhalt Most Wantedpilotot) követően a The Inhumans került berendelésre, mely egyből megkapta az „ordered to series” státuszt, azaz 8 epizóddal tűnik fel a 2017/18-as idényben – várhatóan az őszi részlegbe építik.

A történet középpontjában: Black Bolt (Fekete Villám) és tágabban vett családja még be nem mutatott története áll. Az elmúlt időszakban a casting a végéhez érkezett, amibe csatlakozott: Anson Mount, Ellen Woglom, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Iwan Rheon, Ken Leung, Mike Moh, Serinda Swan és Sonya Balmores. A pilot rendezéséért: Roel Reine lesz a felelős, míg a szkriptért: Scott Buck, akinek besegíti Jeph Loeb. Külön megjegyezném azt a tényt is, hogy az Agents of SHIELD-ben már láthattunk korábban Inhumans karaktereket, így remélhetőleg jó kis alapot adnak nekik.

A forgatás már elkezdődött Hawaii-on. Az ABC szeretné, ha a negyedik Marvel-projektjük nagyot szólna, ezért szeptember elsőfelében az első két epizódot Amerikában IMAX moziban fogja exkluzívan leadni.

Inhumans-Promo_000

(A tovább mögött folytatódik a galéria. A kíváncsi szemek klikkeljenek!)

Tovább…

Kommentáld!

A Demogorgon maszkja

 
Beküldte: Kanyecc 2016 December 31, 17:39-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Kétségtelenül tévés történelmet írt a Stranger Things. A Netflix nyári üdvöskéje olyan anyagot szállított, amit öröm volt nézni, mert minden benne volt, ami a gyerekkoromat meghatározta. Talán az se véletlen, hogy világ és Amerika szerte is rá kerestek a legtöbben. A sorozat főgonosza, a párhuzamos világból érkező Demogorgon. – Nyugi, ezzel semmit se spoilereztem el. Természetesen húsvér embert maszkíroztak be erre a szerepre, amit Mark Steger játszhatott el. A netre csak most publikált a Spectral Motion (ők voltak a kreatív kitalálói) fotókat, hogy miként is zajlottak a szörny megvalósításának munkálatai. Ezt osztanám meg veletek a folytatásban.

stranger-things-demogorgon-bts-001

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Kulisszás képeken A mi kis falunk

 
Beküldte: Kanyecc 2016 September 17, 17:14-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Az előző cikknél informálódhattatok arról, hogy az RTL Klub berendelt egy újabb saját gyártású produkciót a Válótársak népszerűségének hatására. Ez jó hír, hiszen végre újra felvirágzásnak indulhat a szakma a kereskedelmi tévék berkében is. Mutatnék négy friss forgatásos képet.

20160901amikisfalunk_cseszter_0161

(A tovább mögött folytatódik a galéria. A képeket a Sajtóklub.tv-ről mentettük!)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats