A Modern Family is a 200. epizódját ünnepelte

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 22, 20:44-kor a(z) Promo témába.

Ez egy ilyen nap! Az előző cikknél a legújabb magyar sorozat sajtóvetítésének pillanatfotóit mutattam meg, most pedig a sort folytatnám egy külföldivel, ami hamarosan eléri a bűvös 200. epizódját. Nem titok, már három hete lesben állok, hogy mikor is ünneplik az eseményt. A Modern Family-ről van szó, ami a 2017/18-as idényben a 9. évadjába lépett. Az ominózus epizód premierjéről egyelőre nincs információnk, de valószínűleg jövőre lesz, hiszen decemberben elvonulnak kisebb szünetre mindenhol a sorozatok, nála pedig a 9×10-es rész december 13-ra van beütemezve, ami szerint 27-én kellene képernyőre kerülnie, ha nincs szünet – de ez kizárt. Epizódcímről sem tudunk beszámolni, illetve arról sem, hogy milyen különleges sztorival kedveskednek majd. Ezek legyenek 2018 meglepetései.

Most csak mutatnám az ünnepi fotókat. Hogy mennyit változtak a szereplők, arról ez a fotó árulkodik a legjobban, ami 100 epizóddal korábban készült. Utószó, Ariel Winter-ért továbbra is odavagyok! Dögös a csajszi.

modern-family-s-200th-episode-celebrit-002

Jöjjön még néhány fotó az ünnepi pillanatokról!

Tovább…

Kommentáld!

Képek a Korhatáros szerelem-sajtóvetítésről

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 22, 19:26-kor a(z) Promo témába.

Hétfő délelőtt megtartotta a Tv2 a Korhatáros szerelem sajtóvetítését, ahol az első 2 epizódját nézhettük meg – illetve találkozhattunk a produkció főszereplőivel és készítőivel. Ritka az, amikor részt veszek egy ilyen eseményen, de most kivételt tettem, mert előzetesei alapján ígéretesnek tűnt az alaptörténet. Hétvégén írunk is a látottakról, előjáróban csak annyit tennék hozzá, hogy kellemesen csalódtam a humorán és a mellékszálakon. Az is adjon neki egy esélyt, aki elvesztette hitét a magyar sorozatokban. Úgy érzem, új fejezet kezdődik a csatorna életében, mert a látott két rész alapján hozza a behúzást – amolyan magyaros módon. Nah… de majd a részletekről később, most megmutatnám a főszereplőket, akiket nyomon követhetünk szombat esténként december 2-től kezdve. (Fotók: Sajtószoba)

eva_2308

A tovább mögött folytatódik a galéria.

 

Tovább…

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Korhatáros szerelem

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 17, 20:01-kor a(z) hazai marketing témába.

Jó ötlet volt beleszeretnem egy pasiba, aki 93-ban született?

– Ezt a kérdést teszi fel a Korhatáros szerelem plakátja a premier előtt. Még nem írtuk, de már néhány napja tudjuk, hogy a Tv2 legújabb sajátgyártású romantikus sorozatának december 2-án, szombatonként kerül képernyőre 21:30-as kezdéssel. Emésszük kicsit a tényt!

Két dologra szeretném felhívni a figyelmet. Az egyik, hogy a Tv2 2017/18-ban bevállalta azt, hogy átformálja a megszokott műsorrendjét. A hétfőből csináltak egy új szombatot, míg a hétköznapok nem péntekkel, hanem szombattal zárulnak le. Tulajdonképpen egy csúsztatást alkalmaznak abból kifolyólag, hogy a hét első és utolsó napja a legerőteljesebb, így a nagydurranásokat is ezekre ütemezik. A Ninja Warrior Hungary-val a legjobb példa arra, hogy felesleges szembe menni a konkurens zászlóshajójával, ha másképp is lehet hasonló mutatókat szerezni. A másik, hogy ugyanattól a gyártótól származik a Korhatáros szerelem, mint A mi kis falunk. Ergo, ne írjuk le csak azért, mert a Tv2-n több ötlet bukott el.

A premierig még 2 hét. A szereplőgárdát elnézve aggodalomra nincs okunk. Az új timeslot bevetéséért pedig jár a pacsi, mert kicsit korainak vélem, illetve bevállalósnak is. Meglátjuk hamarosan mire lesz képes, szeretnék kellemesen csalódni.

wpid-korhatarosszerelem_clp_preview1518093535.jpg

Kommentáld!

Plakátba zárva: The X-Files – 11. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 16, 17:48-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A TVline.com csapata tegnap kiderített két fontos premierdátumot, amit a napi hírmorzsák között meg is írtunk. Az egyik a 9-1-1 pilot nélkül berendelést kapott Ryan Murphy újoncáé, míg a másik a The X-Files 11. évadjáé. Mind a kettő január 3-án tér vissza a Fox kínálatába. Vajon ismét gyorsan megkapjuk szinkronosan Mulder-ék folytatását, vagy most sokkal többet kell majd várnunk rá?

the-x-files-season-11-poster

Kommentáld!

Most az Outlander kapta az EW-címlapját

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 15, 17:52-kor a(z) Promo témába.

Számtalanszor adtunk már ingyen hírverést az Entertainment Weekly nevű weboldalnak és magazinnak, ami teljesen jogosan meg is érdemeli, hiszen rengeteg exkluzív sorozathírt köszönhetünk nekik, az egyedi fotókról már nem beszélve. Mindig utóbbi miatt ragadunk billentyűzetet, mert olyan képeket komponálnak, amikre öröm ránézni. Nemrég a Supernatural és Halloween elképzelését publikáltuk az oldalon, míg most az Outlander-t ragadta ki a tömegből, ami decemberben búcsúzik az éppen futó 3. évadjával a képernyőről. Ne felejtsétek, már zsebben a 4. szériája, így nincs, ami útjába állhatna. A két főszereplő, Sam Heughan és Caitriona Balfe megkapta a magazin címlapját, és ha már odakerültek, készítettek még néhány pofás fotót róluk, amik magukért beszélnek. Ezeket mutatnám meg a folytatásban.

A tovább mögött folytatódik a galéria!

Tovább…

Kommentáld!

A Coldplay találkozása a Modern Family-vel

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 15, 13:06-kor a(z) Promo témába.

Délelőtti hírmorzsáink között megszellőztettem, hogy Chris Martin, a Coldplay zenekar frontembere vendégszerepelni fog a november 29-én adásba kerülő Modern Family-ben, aminek a sorozatkészítői a „Brushes with Celebrity” címet adták. Az előzetes infók alapján többet kapunk, mint egy cameo szerep, ugyanis több jelentésben feltűnik majd a résznek, ahol Phil egy házat próbál majd eladni Martinnak.

Az évadban egyébként még feltűnik: James Van Der Beek, Vanessa Williams és Nathan Lane.

Kommentáld!

Promóképeken a Korhatáros szerelem

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 13, 21:58-kor a(z) Magyar hírek,Promo témába.

A Tv2 most bizonyíthat, hiszen oly sok próbálkozás végződik náluk a kukába, így nem is annyira kérdéses, hogy a tévés iparnak van némi félelme a Korhatáros szerelemmel kapcsolatban. Természetesen, a próbálkozásokat is díjazni kell, így nehogy bárki leírja, mert elég csak annyit említenem, hogy a ContentLab & Factory következő projektjéről beszélhetünk, ami A mi kis falunkat is piacra dobták. Noha az RTL Klub-nak már két olyan ötlete (a másik a Válótársak) is van, ami beégett a köztudatba, itt lehet az első a konkurenciának.

Árva Lászlót ismerhetjük fel a kreatív producerek sorában, míg a rendezői székben: Rohonyi Gábort (Brazilok, A bűvész). A szereposztásnál érződik igazán, hogy tényleg nem sajnálták a pénzt és megszereztek olyan színészeket és színésznőket, akiknek a neve ismert a magyar életben. Elég csak Kovács Patríciát, Dobó Katát, Kamarás Ivánt vagy Ónodi Esztert megemlítenem Bánsági Ildikó és Kovács Tamás mellett.

Délelőtt folyamán már megmutattuk az első teaserjét a komédiának, így második körben – még aznap – megmutatnám a hivatalos promóciós fotóit. Várható premierje: december első felében lesz. 13 részt kapunk, de a fentebbi linken kitértem már ezekre.

Korhataros_szerelem_meghivo_20171120

A tovább mögött folytatódik a galéria az egyedi fotókkal.

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Seal Team

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 9, 12:48-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A 2017/18-as idény egyik jellegzetessége, hogy újra feltűntek a kínálatban a katonákra fókuszáló ötletek. Egyből ötöt is tudnék sorolni, amiket a műfaj kedvelői felé ajánlanék. Ilyen a The Brave, a Seal Team, a Valor és a The Long Road Home – ha elsőévadosokról beszélünk, illetve a veteránnak számító Strike Back-ről se feledkezzünk el. Kicsit túlozva, el lettünk kényeztetve; viszont az már máskérdés, hogy a minőségük megüti-e azt a mércét, amivel heti rendszerességgel be tudnának rántani minket?!

A SEAL Team a CBS üdvöskéje, amit az ex-Bones főszereplőjével, David Boreanaz-zal ad el a csatorna. Új szerepkör, de hamar beilleszkedik a rászabott világba. Igazából a sorozat sikere nem rajta csúszik el, hanem inkább azon a fajta tipikusságon, amit megfigyelhettünk házon belül. Mire gondolok? A CBS nem is titkolta, hogy inkább az idősebb nézőket vették górcső alá, akik között akadhat olyan is, akik megtapasztalhatták azt a helyzetet, amiről szól az alapkoncepciója: miszerint a főhőssel haza baktatunk az otthoniakhoz, és láthatjuk, hogy miként hat rájuk mindaz, ami érte a csatamezőn. A csatorna elégedett a teljesítményével, így be is kérték teljes idényre. Nézettség szempontból sincs probléma vele. Hozza a számokat, bár kritikai visszhangja eléggé negatív. (Hamarosan mi is írunk róla.)

A kampányát se tekinteném túl kreatívnak. Ha megfigyelitek az alábbi plakátokat, akkor észlelhetitek, hogy a kép ugyanaz, csak 4 különböző hátteret dobtak mögé. Ez aztán a nagy munka.

SealTeam-Poster-001SealTeam-Poster-002
SealTeam-Poster-003SealTeam-Poster-004

Kommentáld!

Plakátba zárva: Happy!

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 5, 23:19-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Basszus, amikor azt hihetném, hogy december nem tartogat semmi várós újoncot, akkor szembesülök a (kósza)ténnyel, miszerint december 6-án, azaz Mikuláskor érkezik a Happy! a Syfy műsorára, amit mindenkinek látni kell. (Azért nem sokszor adódik olyan alkalom, hogy egy Syfy produkcióhoz ilyesmit társítsak, viszont most kivételt kell tennem.) 

A plakátra pillantva két névre rögzülhet részlegesen a tekintetünk: Christopher Meloni és Patton Oswalt gondoskodik a felhőtlen szórakoztatásunkról. A történet középpontjában: egy iszakos, korrupt, de már ex-zsaru, aki bérgyilkosnak áll. Az egyik balul elsült küldetésekor azonban valami megváltozik benne, egy kicsi egyszarú kékpóni jelenik meg, akivel bármiről eldiskurálhat. Oltárian elvetemült, amolyan nem Syfy-ra illő elképzelést kapunk, ami meg is mozgatja rögvest az ember fantáziáját. Az alapjait Grant Morrison azonos című képregénye adja. Komolyan: kell ennél több?  nem hiszem. Minden adott a sikerhez, nálam Q4 befutója lehet, ha nem hazudtolja meg magát.

“Say hello to his little friend.”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Valor

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 4, 16:15-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Kevés országos újoncot láttam a 2017/18-as portfólióból. Ennek legfőbb oka, hogy most olyan ötletek kerültek berendelésre, amik alig mozgattak meg. Egyetlen olyat se tudnék kiemelni a sorból, amire májusban azt mondtam volna: rögtön adjátok ide a kezdését. Hiába telített a piac, hiába éljük a PeakTV korát, mégsem érzem azt, hogy el lennénk kényeztetve. A The CW se cáfolt rám ősszel, hiába tűzött képernyőre két olyan ötletet, amiktől alapvetően eltávolodtak. A Dynasty-val próbálnák a Gossip Girl, a 90210 és hasonszőrű társainak eltűnésével keletkezett űrt semlegesíteni; míg a Valor-ral a katonai sztorikat hoznák újra képernyőre, amik kihalófélben vannak. Jelenleg csak a Strike Back az, amit kiemelhetnénk; de 5-8 éve többről számolhattunk be. Nem is megy jól nézettségileg, pontosan ezért gyártatnak hozzá is plakátokat, hogy köztudatban tartsák a címét. A premierje óta érkezett kettő új, ezeket mutatnám meg.

Valor-CW-Poster-002 Valor-CW-Poster-001

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats