Plakátba zárva: American Gods – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 October 18, 13:30-kor a(z) Hírek,Vizuális egyveleg témába.

Nagy kívancsiság övezi a jővőre debütáló American Gods-ot, hiszen a nyár vége tőle volt hangos a Starz berkein belül. Történt ugyanis, hogy a készítők sorából menesztették Bryan Fuller-t és Michael Green-t, a stafétabotot pedig Neil Gaiman vette át, akinek az elmúlt hónapjai arról szóltak, hogy megnyugtassa a rajongókat, hogy a kialakult cseppet sem hétköznapi helyzet semmiképp sem fog kihatni a sorozat folytatására – sőt, még jobban járnak a nézők, mert a története még könyvhűbb lesz. Valóban így lesz-e, arra januárig várnunk kell, viszont a marketing oldalról jön a megnyugtatás, hiszen egy ilyen plakát után a bajokat könnyebben felejti az ember. Kedvencem a csoportképes megoldás.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Chilling Adventures of Sabrina

 
Beküldte: Kanyecc 2018 October 14, 12:02-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tetszik, hogy az októbert Amerikában amolyan horror-centrikus hónapnak ütemezték be a stream – és tévécsatornák. Egyrészről, már nézhető és darálható a Netflix részéről a The Haunting of Hill House; de a Hulu is meglep minket a Light as a Feather-rel, csak hogy szokjuk a témát. Az FX részéről is kellő sötétséggel bír az idei American Horror Story. Másrészről, filmes szegmensben is muszáj említést tennem a Halloween-filmről, és akkor még csak párat emeltem ki a sorból, mert mondhattam volna a sötétebb tónussal rendelkező Chilling Adventures of Sabrina­-t is, ami papíron a Riverdale spinoff-ként tartunk számon. A képregényes alap bizalomra ad jelet, mert nem sok rosszat hallottam róla. Kíváncsi leszek, annyi szent. Jó kis hónapban vagyunk, kapjuk a jobbnál jobb anyagokat, csak győzzük őket „feldolgozni”.

chilling_adventures_of_sabrina_ver3_xlg

Kommentáld!

Promóképek a The Gifted 2. évadhoz

 
Beküldte: Kanyecc 2018 October 13, 17:07-kor a(z) Promo témába.

Rá kellene vennem magam a belepillantásába, mert egyetlen percet sem láttam a The Gifted-ből, csak éppen van egy aprócska problémám vele: ez nem más, mint hogy az X-Men szegmens az, amit teljes szívből rühellek. Indoklást nem tudnék mellétársítani, sehogy sem megy a szimpatizálás ezzel a mutáns családos katyvasszal. Talán abból fakadóan, hogy még nem láttam olyan filmet/sorozatot, amik lekötött volna a témában. Mindegy is, nem magamnak írom a blogot, hanem Nektek. Bízom benne, hogy valakik díjazni fogják ezeket a promóciós fotókat. Nézettség szempontból cefetszarul áll a szénája az előző idényhez képest, lehet érte erősen aggódni.

The-Gifted-S2_Promo_006

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Modern Family – 10. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 October 13, 8:40-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Jubileumi évaddal tért vissza a Modern Family szeptember végén – legalábbis, ha az évadszámot vesszük figyelembe. Túl van a sorozat a 200. epizódján is, és ha már nem is éli fénykorát nézettség szempontjából, még mindig az egyik legjobb komédiák között tartom számon. A karakterek egyszerűen jók benne, nincs mese. A poénjait szokni kellett az elején, de miután ez megtörtént, már semmi negatívumot nem tudok felróni a készítők számára.

Mit tudni az idei etappal kapcsolatban? Azt biztosan, hogy egy fontos szereplő meg fog halni. [Ne ijedj meg!] Ez nem azt jelenti, hogy főszereplő, bár nincs kizárva az sem. Kinek, mi a fontos vagy főbb szereplő?! Lehet, hogy pont Jay kutyáját üti el a kocsi, akit a család szintén családtagként kezel. Majd kiderül hamarosan. Egyelőre még tisztázatlan a jövője a shownak. Egyes források Steve Levitan, azaz a széria showrunner-jének nyári távozása nem sok jóval kecsegtet, de még a befejezésének/kaszájának hírét sehol se hozták le hivatalosan, így ne fessük az ördögöt a falra. Az viszont biztosra vehető, hogy nagyon a végjátékban van a komédia, nem lennék meglepődve, ha a The Middle mintájára elrendelnék a zárását rövid időn belül – és most 1-2 évre gondolnék, nem hónapokra. És igen, a 11. etapja nincs bekérve!

A döntésig mutatnám a szokásos fehér kosztümös plakátjának legújabb darabját, ahol a szereplők vígan nyaldossák a fagylaltot.

modern_family_ver15_xlg

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Ninja Warrior Hungary + Taken

 
Beküldte: Kanyecc 2018 October 6, 17:07-kor a(z) hazai marketing témába.

Fogalmam sincs, mikor rázódik az életem a rendes kerékvágásba vissza, mert már egy ideje draftban a Tv2 jövő heti új műsorrendjének összefoglalója, csak be kellene fejeznem; így most megtöröm a tervezett ütemrendet, és megmutatom a hétfő estéjük kreatívját, ami október 8-án rajtol.

A csatorna minden estére mást tervez, eléggé színes műsorkínálatot rakott össze, szóval nem lehet panaszunk, igyekeznek újítani. Kicsit úgy érzem, most kapcsoltak rá istenesen. Amijük volt, azt mind felpakoltak egy lapra, a többi a nézőkön múlik. 22 óra után sorozatblokkokat is kapunk, kezdésképpen a Taken-t. Jó, hogy őt se felejtették le a kreatívról, ezt díjazom. A Ninja Warrior Hungary második etapjában Majka helyett Kasza Tibit kapjuk meg Tilla társ-műsorvezetőjeként. Tippre, így még jobban komálják majd a nézők a produkciót.

Nem is szaporítanám a szót, örüljünk hogy nem sajnálják a pénzt az ilyen plakátokra.

Kommentáld!

Plakátba zárva: All American

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 20, 12:28-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Amikor megpillantok egy amerikai focival foglalkozó elképzelést, mindig átfut az agyamon, hogy vajon képes lesz-e megidézni a Friday Night Lights-ot?! Akkoriban sem volt könnyű helyzetben egy író sem, de Peter Berg-éknek sikerült maradandót alkotni. Most Spencer Paysinger amerikai focista élete szolgaltatja az alapokat, ami a The CW szerint megér egy elsőkörös 13-epizódos berendelést. A projektet az az April Blair viszi, aki korábban a Jane by Design-nél munkálkodott. Mellette még jelen lesz Greg Berlanti. A sportszellem, tinédzser éra mind-mind adott, már csak abban reménykedünk, hogy a mértékeket jól fogják kezelni az egyes összetevőknél, és nem lesz undorunk a sok klissétől. Október 10-e után okosabbak leszünk.

“Dream big. Stay real.”

wpid-fb_img_15371843987855854479650359457777.jpg

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Aranyélet – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 19, 13:26-kor a(z) hazai marketing,Magyar hírek témába.

A Tv2 megpróbálkozik egy egészen új műsorrend elképzeléssel. Nah, nem kell túlgondolni a dolgokat, csak okosan próbálják felépíteni a vasárnap estéiket. A tervük a következő, mutatnám az aznapi műsorstruktúrát, aztán értekezünk a tényekről:

18:00-18:55 – Tények
18:55-21:25 – Esti film, csak is magyar földről
21:25-22:50 – Aranyélet 1. évad
22:50-től – Esti film, bármilyen ország kínálatából

Kapizsgáljátok, amit kell? – Augusztus 23-án kezdenek bele a kísérletbe, amikor is a Valami Amerika 3. mozifilmet kapjuk meg az Aranyélet előtt. Rákövetkező héten, szeptember 30-án a PappaPia érkezik 2017-ből, valamint október 7-én a Viszkis. Ez egyelőre az, amit lehet tudni a magyar filmes blokkról. Mindhárom produkció friss, egyiknek sem volt meg az országos tévés premierje, így sok reményt fűznek a debütökhöz.

Éés külön jár a pacsi azért, hogy az HBO-s Aranyéletet – melynek utolsó évadja októberben érkezik az HBO műsorára – magyarfilmekkel vezetik fel. Szó szerint csinálnak egy magyaroknak szánt blokkot, ami tök jó ötlet, már csak az a kérdés, hogy mennyire lesz nyitott erre az átlagnéző? Inkább a nagyszabású hollywoodi filmeket néznék-e vagy van igény olyasmikre, amikre tényleg büszkék lehetünk, mert mi, magyarok csináltuk. Nagyon várom a nézettségi mutatókat, és remélem összejön nekik a mutatvány, hiszen, ha bukik, akkor már tényleg el kell gondolkodnunk azon, hogy miért nem vagyunk nyitottak a saját jó dolgainkra.

Az Aranyéletről nem írnék, hiszen, aki olvas minket, az már tudja, mi-hány méter vele. Csak a hivatalos országos tévés plakátját mutatnám.

wpid-aranyelet_212x2745570061898553405100.jpg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Charmed

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 17, 14:10-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Októberben visszatér a ’90-es évek egyik legkedveltebb sorozata, a Charmed. Nem lesz könnyű helyzetben szemünkben, hiszen a stábunk az eredetin nőtt fel. Imádtuk nézni a délutáni timeslotjában a Tv2 műsorán, sőt, akkor még VHS-kazettakra is rögzítettük, hogy később bedigitalizáljuk TV-tunner segítségével, és gyűjteményünk becses darabját alkothassa. A The CW májusban zöld utat adott a reboot ötletének, ami nem kapott buzgó fogadtatást – első sorban a castingja miatt, másrészről az ajánlója se volt túl meggyőző. Meglátjuk, ne ítélkezzünk látatlanban, október 15-én okosabbak leszünk. Addig mutatnám a netre dobott színpompás plakatját.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Chilling Adventures of Sabrina

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 13, 12:41-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nem lesz szünet az év végéig, ugyanis a Netflix gondoskodik róla, hogy kellő mennyiségű sorozattal árasszon el minket. Október 26-án kapjuk meg a Sabrina, a tiniboszorkány koncepcióját, ami eltérő lesz az előző feldolgozásokhoz képest, hiszen az azonos című regényt veszik alapul a készítők, ami egy sötét tónusú horrorként van számon tartva. Ergo, aki kalandos vígjátékra számított, azt ki kell ábrándítanom, mert ez nem az lesz, de olyan nem is kell – bíz bennem! Főszereplője Kiernan Shipka lett, akinek főmunkássága a Mad Men-hez köthető, de a Feud-ban is lathattuk néhány rész erejére. További szereplők között tartjuk számon: Michelle Gomez-t, Richard Coyle-t, Lucy Davis-t, Miranfa Otto-t és Jaz Sinclair-t.

Érdemes tudni még azt, hogy a Riverdale spinoff-járól beszélünk, így az ottani vonások közül többet is majd felismerhetünk; illetve, hogy kétévados berendeléssel büszkélkedik, így a 2019-es visszatérésével lehet számolni. Mutatnám a netre került plakátját. Kíváncsi leszek, mennyire lesz horror az a horror műfaj. Elég sok csalódás ért a műfajban mostanság.

“Happy Birthday, Witch.”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Mr. Inbetween

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 10, 19:02-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Scott Ryan és Nash Edgerton készítésével az FX (és az ausztrál Foxtel) jóvoltából az idénynyitás dömping időszakában érkezik a Mr Inbetween, ami azt mondatja, hogy a csatorna vissza próbál térni a gyökereihez. Mindössze 6 epizódról beszélünk, viszont ez az a szám, ami egyértelműen magában hordozza azt, hogy az írók ne altassák a jónépet, hanem feszes tempóban egy jó sztorit tálaljanak elénk. És ez adottnak tűnik, hiszen a történt középpontjában: egy bérgyilkos áll, aki, miközben szakmájával járó nehézségeivel küzd, még meg kell felelnie barátjainak és csaladjának is. Egyébként Scott a főszereplők sorában is jelen lesz Damon Harriman, Matt Nable és Brooke Stachwell mellett. Plakátja nagyon adja magát.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats