Promóciós fotókon az Elseworlds

 
Beküldte: Kanyecc 2018 December 8, 10:42-kor a(z) Promo témába.

Előbb érkezik a karácsony a The CW részéről a képregény kedvelők számára, ugyanis jövő héten végre beélesíthetik azon projektjüket, amit már szeptember óta reklámoznak. Nem másról, mint az Elseworlds alcímre keresztelt Arrow – The Flash – Supergirl triónak a crossover hetéről van szó, azaz háromestés event elé nézünk, ami december 9-én veszi kezdetét. A fordított világ számos érdekességet hoz majd, de talán, ami a legtöbbünket érdekel, hogy Oliver Queen-t megformáló Stephen Amell miként áll helyt Flash bőrében… jó csak viccelek, de annak jó volt, nem?!… valójában Batwoman karakterének debütjén a legnagyobb hangsúly, hiszen akár egy spinoff megszületésének lehetünk szemtanúi, ha a karakter beváltja a hozzáfűzött reményeket. Szerintem sokan egyetérthetünk, hogy hiánycikk a jó női képregényhős a tévében.

A tovább mögé pakolt képek spoilereket tartalmazhatnak, így csak annak ajánlom figyelmébe, aki tényleg időben tudni akar mindent. Számomra az lesz a nagy kérdés, hogy a korábbi crossoverekhez képest miként hoz majd számügyileg, hiszen nagyon korán kezdték a reklámját. Tényleg korán, amire előzőleg nem volt példa.

Arrowverse-002

 

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Kíváncsiskodó szempároknak klikk!)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Protector

 
Beküldte: Kanyecc 2018 December 1, 14:09-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Novembert a Netflix-szel zártuk, és a decembert is velük nyitjuk, ugyanis kijött két plakát a stream szolgáltató első török sorozatához, a The Procetor-hoz. Bizony feltűnhet, hogy nem veszik fél vállról a sorozatgyártást, hiszen egyre inkább terjeszkednek. Nemrég debütált a lengyelek által készült 1983, illetve az olasz Baby, azonban az év utolsó hónapjában is lesz lehetőségünk európai ötletek fogadtatására, hiszen 7-én jön a francia Plan Couer és a német Dogs of Berlin, valamint 14-én a címben említett török elképzelés.

10 részes elképzelés Isztambulban játszódik, ahol egy boltos epikus kalandjait követhetjük nyomon egy felfordult világban. Hakan lesz a főhősünk, aki megtudja, hogy egy titkos, ősi rend leszármazottja/tagja, akiknek célja, hogy megvédjék városukat a gonoszeröktől.

Binnur Karaevli nevéhez kapcsolódik a projekt, aki többek között Can Evrenol-lal és Onur Guvenatam-mal dolgozott együtt. A főszereplők sorában: Ayca Aysin Turan, Cagatasy Ulusoy, Hazar Erguclu, Mehmet Kurtulus és Okan Yalabik. Nagyjából fél hónapja elérhető az ajánlója, amit már több mint 1 millióan tekintettek meg, ami bizalomra ad okot, miszerint a népnek tetszik a kezdés beharangozója. Egyesek szerint olyan, mint ha a török Assassin’s Creed született volna meg – de ez azért kicsit felelőtlen kijelentés, főleg másfél percnyi tartalom után. Meglátjuk! Mi biztos bepróbáljuk, már csak eme utolsó kijelentés miatt, mivel nagy AC-rajongó vagyok.

protector_ver2_xlg

protector_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Travelers – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 November 15, 11:02-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Netflix hangolódik az év utolsó hónapjára. Tegnap jelentették be, hogy az időutazós Travelers című megmentett sorozat 3. évadja december 14-én érkezik. A kanadai Showcase kiszállt a projektből, így már csak hozzájuk kapcsolódik a folytatás érdeme, amit az előzőekkel ellentétben most ugyanazon a napon kapunk meg – azaz nem heti rendszerességgel sugározzák. Bár aki Netflix fogyasztó az sejthette. Mutatnám a netre pakolt plakátját.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Baby

 
Beküldte: Kanyecc 2018 November 13, 14:03-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tavaly novemverben jelentette be a Netflix, hogy érkezik a kínáltukba a harmadik olasz sorozat, a Baby személyében. Jogosan merülhet fel a keresztkérdés, hogy volt már előzőleg kettő másik bejelentés?! Volt ám! Az egyik a Suburra címet hordozza, a másik meg a Juventus FC doku-reality-je, amiben a stream oldal fantáziát látott.

Akkoriban még csak berendelés statuszban emlegetett projekt a coming-of-age vonalat akarja erősíteni, amit az év elején forgattak igaztörténet alapján. A története: római középiskolások titkolt világába kalauzol minket. Pontosabban Parioli középsulisok egy csoportját követhetjük nyomon, miközben identitásukat és függetlenségüket keresik, illetve jólétül érdekében belefolynak olyan dolgokba is, amibe nem lenne szabad. 8 epizódját fiatal készítők nevei jegyzik, ott a stábban: Antonio Le Fosse, Eleonora Trucchi, Marco Raspanti, Giacomo Mazzariol és Re Salvador.

Erik Barmack, a Netflix egy fejese így nyilatkozott anno:

“We are proud to continue to invest in original content in Italy, and Baby is representative of the new, edgy programming from talented producers that we cherish. We couldn’t be more excited to start work on this show.”

Mutatnám a plakátját, november végétől nézhető majd.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Orville – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 November 11, 11:58-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Fox mégsem 2019-re tervezi a The Orville visszahozását a műsorkínálatába, hanem korábbra. Nah, nem sokkal, hiszen az a két nap… de akkor is, az mégsem 2019. Arról van szó, hogy a csatorna még idén, december 30-án elstartoltatja a sorozat 2. évadját. Már annyira a PeakTV korszakát éljük, hogy a téli szünet is megszűnt. Erre pedig pont ő lesz a legjobb bizonyíték, mert karácsony és újév között nem igazán kaptunk újdonságot 5-10 évvel ezelőtt. Ezt is dobhatjuk a kukába, nincs szabadság, aki képben akar lenni a kiszemelt kedvenceivel, azoknak hajtania kell, mert könnyedén a fej mögé magasodik az epizódszám elmaradás listája.

A The Orville stílusával már az első évadja során összekaparta a kultsorozat jelzőt. Nem csak paródia a sorozat (ne akadjunk fel, ez már beépült a köztudatba, ha az, ha nem az!), hanem egyfajta tisztelgés is a Star Trek világa előtt. Aki pedig nincs képben azzal, az se csüggedjen, mert anélkül se csorbul az élvezhetősége.

Itthon a Prime kínálatában tűnt fel tavaly januárban Orville címen. Ergo, a magyar nézőknek se lehet idegen Seth MacFarlane elképzelése, ami nézettség fronton nem hozott rosszul a 18-49 évesek körében, hiszen a 2017/18-as idényben, a Fox házon belüli tabelláján az 5. helyet foglalta el a nem-szkriptelt elképzelések között az 1.25-ös demóátlagával. Össznézettségben már kicsit hátrébb sorolódott, de ettől függetlenül hozta a kötelező 4 millió feletti átlagot – amit mondjuk az erős startjának (8.558M) köszönhet legfőképpen. A kérdés csak az lesz, hogy a finálé mutatóit képes lesz-e túlszárnyalni? – Tippre mindenképp, mert nem sokkal maradt el az akkori évadminimumától.

Zárásképpen mutatnám a színbarát plakátját, rajta a főszereplőkkel, illetve a dátummal. A TVLine exkluzívként hozta le, bár nem érzem azt, hogy ennyire hype-oltatni kéne.

wpid-fb_img_15418395240067012228934979313201.jpg

Kommentáld!

Jön a “The Walking Dead-mozi”

 
Beküldte: Kanyecc 2018 November 8, 17:27-kor a(z) Hírek,Promo témába.

Az ABC Studios miután lement a The Walking Dead 9×05-ös – mérföldkőnek számító – epizódja, melyben az egyik főszereplő végleg távozott, egyúttal bejelentett három The Walking Dead-film berendelést. Ismétlem filmekről van szó, tehát nettó másfél órás epizódokkal számolhatunk, ha jól értelmezem a leírást.

wpid-era_andrewlincoln_9503h2018thr7239353712276960149.jpg

Várható volt, hogy meglépik. Most jöhetnétek azzal, hogy régen nem éli fénykorát a sorozat, hiszen korábban – 3-4 évvel ezelőtt – sokkal jobb nézettségi mutatókat generált, de felesleges belefolyni ilyen ellenvéleményekbe: miszerint, minek?!, ugyanis még mindig kiemelkedő bevételeket generál a csatornának és a gyártónak. Nyilván addig akarják ütni a vasat, míg az bírja, míg a láng ki nem alszik. Régóta a köztudatban van a tény, hogy ki akarják bővíteni a The Walking Dead-univerzumot. Eddig az anyasorozat mellett egy spinoff-ot, a Fear the Walking Dead-et és pár websorozatot tud felmutatni. Azért valljuk be, 9 év alatt ez nem nagy teljesítmény, mármint a kitűzött célhoz vezető útra kicsit későn és bizonytalanul léptek, de hátha most megtörik a jég.

Mit akarnak most ledugni a torkunkon? – Na igen, csak egyetlen konkrétumról tudnék beszámolni, hogy Rick Grimes-re fog koncentrálni mindhárom film. Ergo, őt, mint főkaraktert megkapjuk. Ezzel leszögezésre került, hogy a sorozatba már nem tér vissza – legalábbis a készítők jelenlegi állaspontja ez. Fel is hívták a rajongók figyelmét, hogy aki erre számítana, az verje ki a fejéből a tényt. Szerintünk meg sose mond azt hogy soha! Akár flashback formában visszajöhet, 3-4 év múlva, mint a Barátok köztbe Margit néni.

A helyszín tekintetében bármi szóba jöhet, hiszen a cél az, hogy az önálló filmek egyedi atmoszférával rántsák vissza azokat a nézőket, akik Rick-kel nosztalgiáznának a zombi-apokalipszisban. Sőt. az is leszögezésre került, hogy nem Georgia államban gondolkodnak a készítők. Sok a lehetőség, hiszen adott még néhány kontinens, ahol egy másabb szem szögből megismerhetjük a káosz fogalmát.

A kérdések helyett viszont most inkább hoznék egy galériát, ami a Hollywood Reporter-hez kapcsolódik. Nyilván a 9×05-ös rész szolgált az elképzelésük alapjául, mármint casting szempontból. Jó fotók lettek, több ilyet csinálhatnának.

A tovább mögött még néhány pofás kép!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Sally4ever

 
Beküldte: Kanyecc 2018 November 3, 13:37-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az HBO koprodukcióba fogott a Sky Atlantic brit tévével, hogy Julia Davis elképzelésének teret adjon egy komédia keretében. Ha tippelnem kellene, akkor a humorjánál inkább a szigetországra jellemző vonások lesznek a jellemzőbbek. A történetben: egy átlagos, szürke hétköznapjaiban élő nőt ismerhetünk meg, akit eljegyeznek sokév együttlétet után, ami kisebb válságba taszítja. Nem számított rá! Mindez úgy mutatkozik, hogy viszonyt kezd egy sokkal karakteresebb nővel, aki mellesleg még művész lélek is. A főszereplők sorában: Davis mellett Catherine Shepherd és Alex Macqueen.

A brit premierjén már túl vagyunk. Mutatnám a plakátját.

“She’ll do anything to get who she wants.”

Kommentáld!

Az első hivatalos promóciós kép a Game of Thrones 8. etaphoz

 
Beküldte: Kanyecc 2018 November 2, 16:28-kor a(z) Promo témába.

Az HBO úgy gondolta, hogy ideje kedveskednie a legnagyobb nézői táborral rendelkező sorozatának, a Game of Thrones rajongóinak, ezért az EW.com-nak exkluzívban adott egy promóciós fotót a jövőre érkező befejező szériahoz.

Nyilván mindezt okkal is tehették, hiszen a Netflix is beindította a The Witcher előkampányát, ami méltó vetélytársa lehet a szériának/franchise-nak a jövőben. Mellesleg, a napokban nagyon sok extra információról hullott le a lepel a spinoff kapcsán. Ilyen a címe, ami a The Long Night-ot hordozza – igaz csak munkacím formában. Nem titok az sem, hogy Naomi Watts után Josh Whitehouse csatlakozott a szereplőgárdához.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Into the Dark

 
Beküldte: Kanyecc 2018 November 1, 17:31-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Hulu októberben egy eléggé fura koncepciót tálalt a nézői elé. Az Into the Dark egy horrorantológia, melynek különlegessége, hogy havi rendszerességgel szállítják a friss részeit. Oké, addigra mindent elfelejtünk, gondolhatnánk, de nincs így, mert epizódikus antológia a pontos műfaji besorolása, azaz kvázi minitörténeteket kapunk, amit a készítők majd összekapcsolnak egy csavarral, ha jól veszem ki a hivatalos leírásból. És ezalatt a Blumhouse TV presents-re gondoljunk.

Az első rész The Body címet hordozza; a második, amit november 2-án lehet nézni pedig The Flesh & Blood-ot. A folytatást is, mint a mostaniakat, minden hónap első péntekén szállítják. Mutatnám a fentiek plakátjait.

Valakinak amúgy a kezdés megvolt? Jöhetne vélemény, mennyire horror az a horror?!

Kommentáld!

Így fest az Arrowverse idei rosszfiúja

 
Beküldte: Kanyecc 2018 November 1, 16:55-kor a(z) Promo témába.

A The CW a megszokottnál is korábban kezdett bele az idei DC-s crossoverének promózásába, ugyanis már az idény elstartolásakor behozták a köztudatba a decemberi dátumait. (December 9-10-11-ről lesz szó, háromestés eventtel számoljatok.) Most az Arrow-ot, a The Flash-t és a Supergirl-t fogja érinteni a kívánt esemény, melynek főgonosza The Monitor, akit LaMonica Garrett formál meg. Az event az Elseworlds címet hordozza, melynek egy másik különlegessége Batwoman első feltűnése. De kanyarodjuk vissza fura küllemű karakterünkhöz, melyről hoztam egy promóciós fotót. Képregényes világban először 1985-ben tűnt fel.

Grant Gustin, a The Flash főszereplője az alábbit nyilatkozta rosszfiúnkról:

“LaMonica was ridiculous, like seeing him in his suit, he’s just a monster. He’s like an absolute unit. He doesn’t have to do a lot with his performance. He’s so intimidating with just these subtleties, so that’s dope.”

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats