Az első promóciós kép a Halálos fegyver 3. évadhoz

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 20, 12:05-kor a(z) Promo témába.

A Fox egyik legvárósabb legérdekesebb visszatérő sorozata kétségkívül a Lethal Weapon, melynek 3. évadját várjuk vissza, azonban egy csavart is kapunk mellé. Ugye Clayne Crowford-nak távoznia kellett a szereplőgárdából viselkedése miatt (lehet, hogy pont ezen kikelései miatt imádtuk annyira az örült karakterét), helyére pedig Seann William Scott került, aki nem karakterét veszi át, hanem újként kapcsolódik be a történetbe, mint Damon Wayans partnere. A csatorna úgy érezte, hogy ideje promózásba kezdeni, hiszen nyakukon a premier, a nézőknek a fejében pedig tudatosítaniuk kell azt, hogy Clayne már biztosan nem lesz látható az őszi folytatásban.

Jöhetnek a kép alapján az első benyomások! Szerintetek méltó utód castingpótlásra került sor?

39588834_1805819382842068_2949047845354733568_o

Kommentáld!

Plakátba zárva: Magnum, P.I.

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 17, 8:55-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Júniusba belekezdtem, azóta félbe maradt az a cikksorozatom, amelyben kitérek az őszi műsorrendjére az amerikai tévéknek. (Innen jön az elképzelés, hogy majd csinálni kellene egy hazai kiadást is, mégis csak itthon is történnek variálgatások.) Onnan – de lehet máshonnan is – már tudható, hogy a Magnum P.I. kiemelt időpontot kapott a CBS részéről, hiszen a hétfő 21 órás blokk több szempontból egy erős időpont: (a) maga a nap a hétkezdéséért fele; (b) megpróbáltatják átkapcsoltatni azokat a nézőket a CBS műsorára, akik már unják a szuperprodukciókat; illetve (c) mégsem annyira késői, hogy már ne lehessen végignézni a részeket.

Mi péntekre raktuk volna, hiszen a Hawaii Five-0 és MacGyver párossal remek összhang kerekedhetne ­– bár a 22 órás szabadnak tekinthető blokk, ahol a Blue Bloods érvényesül, talán számára már késői lenne. Pontosan ezért eshetett a választás a hét elsőfelére. Nem lehet vitatkozni a programinggel, mert van logika a döntésben.

A szeptemberi idény indítás során megkapjuk a kezdést. Már várom. Anno a Hawaii Five-0 felélesztéséhez szkeptikusan álltam, aztán végül lerombolták a kétségeimből felhúzott falat, és egy eléggé jó remake készült belőle. Hasonló cipőben a MacGyver. Valahogy a CBS ráérez arra, hogy melyik régi klasszikust kell új köntösbe felélesztve tálalni a rajongók felé. Még a végén részükről kapunk nemsokára egy Columbo-t. Na jó, amelllett nem tudnék szó nélkül elmenni. A plakátjánál megtartották az egyszerű, Aloha-érzettel megspékelt kivitelezést.

“He’ll have you at Aloha.”

90PkSgB8YV8

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Purge

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 15, 9:15-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Lassan elszabadul a pokol – de engedve lesz. Az USA őszi üdvöskéje lesz a The Purge, ami az antológia műfaját akarja méltó módon erősíteni. 10 epizódjával egy olyan “legális” estébe nyerhetünk bepillantast, amikor a kisebb bűnök elkövetése nem jár semmiféle hatósági megtorlással – azaz minden megengedett. A kérdés már csak az, hogy kinek-mekkora a sérelme a másik felé, illetve mi tartozik bele az adott személyek ez-még-belefér kategóriájába/nézeteibe. Szeptember 4-én ustartol a móka, Comic Con alatt netre dobott előzetese alapján ígérgetésnek tűnik. Erre még egy lapáttal rátesz az a 6 plakát, amit a napokban gyártottak a promózássára. Szerintem baromi jók lettek – nem is dugnám el egyiket sem a tovább mögé.

purge_ver2_xlgpurge_xlg
purge_ver3_xlgpurge_ver4_xlg
purge_ver5_xlgpurge_ver6_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Single Parents

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 9, 18:16-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ez egy ilyen nap. Az ABC szerdájára esik a fókusz, ahova érkezik – az A Million Little Things mellé – a Single Parents is. Pontosítanék, 21:30-ra kapott időpontot a csatorna kiemelt komédiablokkjába, ahol elvárás a jó közönségmutató a 18-49 évesek körében.

J.J. Philbin és Liz Meriwether által jegyzett projekt középpontjában: egyedülálló szülők egy csoportja foglal helyet, ahova “újként” csatlakozik egy harmincas éveiben járó férfi, akinél a gyermeknevelés egy olyan jellemet teremt, amire rossz ránézni mai szemmel. Értsd: elvesztette férfiasságát; vagy is azt az énjét, amivel újra ringbe léphetne a női szívek csarnokában. Réven, hogy a The Middle elbúcsúzott az élők sorából, helyét egy családi szitkommal kellett pótolniuk. Nos, itt jelen lesz felnőtt és gyermek színész egyaránt. A casting elég népes, feltűnik benne: Taran Killam, Leighton Meester, Jake Choi vagy Brad Garrett – csak hogy párat említsek.

A csatorna belefogott a promótálásába. Mutatnám is a két legfrissebb plakátot hozzá.


Kommentáld!

Plakátba zárva: Kidding

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 8, 18:28-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Hi. Cruel world.

Lassan beköszönt az új szezon! Ki várja? Nyakunk mögött hagyjuk a nyarat, ami – gondolom – sokunknál nem úgy alakult, ahogy azt a darálási naptár szerint beütemeztük korábban. Se baj, ősszel tiszta lapot lehet kezdeni, és erre nagyon jó opciókat fognak szolgáltatni a tévék az újoncaikkal.

Itt van a Showtime, ami Jim Carrey-vel próbalkozik megfogni egy nagyobb nézőtábort. A színészt nem túlzottan kell bemutatnom, főleg nem a magyaroknak, akik már rongyosra néztek a kereskedelmi adókon az Ace Ventura-filmeket. Humora páratlan a karakterének. Most teljesen más közegben láthatjuk viszont. A történetről, a stílusról és az új karakteréről a legfrissebb ajánlója beszéljen helyettem. Most csak a plakátjait mutatnám meg, amik szintén árulkodók lehetnek a sorozat egyedi stílusát illetően. Szeptember 9-én lesz a premier – már csak 1 hónapot kell kibírni.

kidding_xlg kidding_ver2_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Last Sharknado: It’s About Time

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 6, 16:31-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Lógok az augusztusi premier naptárral, viszont előjáróban annyit szeretnék leszögezni, hogy a hónapban nem csak sorozatokat fogunk várni, hanem egy tévéfilmet is, méghozzá egy olyat, aminek már a hatodik részét kapjuk meg, és simán a kult kategóriájában emlegethetjük.

Az augusztus 19-én debütáló Sharknado 6-ról van szó, ami a franchise utolsó darabkája. “Annyira szar, hogy már jó.” jelzőt megannyiszor megkapta, mert nem a karakterekkel, se nem a történettel, de még a látvánnyal sem akarja mindenidők legjobb tévéfilmes címét bezsebelni. A hangsúly ki tudja mire megy, talán a gagyiság új szintre emelésére, viszont az működik. Most Fin használja fel képességét, hogy a múltba visszautazva megmentse a jövőt. Lesz itt minden, ami után arra a következtetésre jutunk, hogy ezeknél elmentek otthonról. Mit is? Dinoszauruszt, nácikat vagy épp a Noé bárkáját. Ergo az utolsó filmbe belepakolnak minden agyrémet, amivel a franchise-t méltó módon búcsúztatják. Anthony C Ferrante gondoskodott a rendezésről. A zárásban feltűnik többek között: Vivica A. Fox, Tara Reid és Cassie Scerbo is.

A plakátjai nagyon adják. Mutatnám a Syfy marketing csapatának műveit:Kommentáld!

Plakátba zárva: Lore – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 30, 10:47-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Hol van még október 19-dike? A Lore a tavalyi év egyik meglepetés újonca volt részemről. Egyre inkább kezd megtetszeni az antológia műfaja; főleg, ha epizódikus horror történetekkel tálalják. Aki nyitott az ilyesmire, az mindenképp próbálja be. Comic Con alatt már láthattuk, hogy a 2. etap során felcsavarják a ez-de-beteg faktort a készítők. Mutatnám a hozzákészült plakátot!

lore_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Good Omens

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 28, 11:45-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Érkezett a Good Omens előzetese mellé egy plakát is. Igaz, csak jövőre kapjuk meg Az Elveszett próféciák c. regénynek a feldolgozását, de már most lehet sejteni, hogy az Amazon Prime egyik húzócíme lesz. Mégis csak a készítőgárdában Neil Gaiman neve mutatkozik, míg a szereplőkében: Jon Hamm, David Tannant-é és Michael Sheeh-é. A sztoriját előző bejegyzésünk bármelyikéből újraolvashatjátok, most csak mutatnám a The end is night jelzővel ellátott poszterjét, ami igencsak jól mutatna a szobám falán. – Annyit még érdekességképp had mondjak el, hogy először a tévés feldolgozás ötlete 2015-ben merült fel, Terry Pratchett halálát követően.

good_omens_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Homecoming

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 25, 18:53-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Fura, hogy nem került rá a Homecoming plakátjára a premierdátuma, hiszen már tudjuk, hogy a Prime Video (korábban Amazon) november 2-án netre pakolja az összes epizódját. Comic Con alatt érkezett hozzá egy hangulatos ajánló, amitől még várósabb a projekt.

Az írók között Sam Esmail, a Mr. Robot készítője foglal helyet, ami igen nagy húzónév; de, ha rápillantatok a szereplőgárdára, akkor Julia Roberts-et is kiemelhetnénk, aki inkább filmes körökben mozgott eddig. Milyen érdekes, hogy egyre több mozifilmes színész bólint rá egy-egy sorozatszerepre. Biztos ez se véletlen! A történet középpontjában: egy olyan nő áll, aki arra hivatott, hogy a (beteg vagy leszerelés előtt álló) katonákat zökkenőmentesen visszahelyezze a civil életbe. A szkriptért: Micah Bloomberg lesz a felelős Eli Horowitz mellett. A szereplők sora hosszú, de azért írnék pár nevet. Láthatjuk majd Alex Karpovsky-t, Sydney Poitier-t, Marianne Jean-Baptiste-et, Hong Chau-t, Sissy Spacek-et, Fran Kranz-ot vagy Ayden Mayeri-t.

Mit gondoltok: tényleg minőségi pszichológiai thriller drámát kapunk?

homecoming_xlg

Kommentáld!

A TVLine is fotózott a Comic Con-on

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 24, 12:36-kor a(z) Promo témába.

Tervezem, hogy a hét második felében írok egy összegzést a Comic Con-on elhangzottakról, de még adós vagyok egy Emmy-s cikkel is, szóval megemberelem magam a folytatásban, de addig is közölnék más jellegű tartalmakat. Tegnap mutattam meg az Entertainment Weekly portréjait, amik megint csak baromi jók lettek. Idén a TVline.com csapata is beállt a sorba (lehet előző évben se maradtak ki, bár azokba nem futottam bele), de messze elmarad a rutinosokétól a minőségük. Lehet, hogy csak a szűk tér és szürkés háttér nem jött át, hiszen jómagam is foglalkozom fotózással. Az alanyok persze odatették magukat, lettek emlékezetes pillanatok, amiket rajongóként látni kell.

Kezdésnek előkapnék egy Supernatural-eset, viszont a galéria 50+-os, ahol megpillanthatunk a nagyobb nevek mellett kisebbeket is, mint pl.: egy The Middle-öst. Száz szónak is egy a vége, ne erre sajnáljátok az időtök és a mobilnetetek.

Comic-Con-2018-Portre-TVLine_comic-con-2018-supernatural

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats