Plakátba zárva: Valor

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 26, 19:42-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A The CW nem változtat a bevált szokásokon. 2017-ben is október második hetében kezd bele a legújabb szezonjába, így megpróbálja elkerülni a konkurencia sorozat- és évadpremierjeit, hogy amire Ők kerülnek sorra, addigra mérséklődjön kicsit a rivalizálás. Másrészről, ilyen korra már feloldódnak az előző etapok cliffhangerjei, sokkal biztosabban kapcsolnak át a nézők.

A csatorna első őszi premierje a Valor lesz, ami október 9-én mutatkozik be. Rég láttunk minőségi katona sorozatot, a The Unit óta kihalt ez a szekció. Főleg a briteknél akadt egy-két próbálkozás, de azok elkerülték az érdeklődési körünket – csak az ajánlóikra fordítottam időt. Számomra az lesz a főkérdés, hogy mennyire fogják az alapkoncepciót elnyújtani, melyben egy balul elsült szomáliai küldetésből visszatér legénység visszamegy, hogy hazajuttassa azokat, akikről semmi információjuk nincs. Kyle Jarrow viszi a szkriptet, a Supergirl pedig adja a támogatást neki. Az már a plakátokon jól látszik, hogy az eyecandy faktorra ügyeltek nála, illetve arra is, hogy a 18-34 évesek lesznek a fókuszában.

Valor-poster-2
Valor-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Ghosted

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 13, 16:36-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Vasárnapra ütemezte a Fox a Ghosted érkezését, ahol a The Simpsons és a Family Guy fogja körbezárni. Bátran kijelenthető, hogy az őrültebb komédiák közé akarja csoportosítani. A csatorna marketing osztálya is mindent megtesz, hogy eladja Reaper-pótléknak az ötletet – legalábbis ez a poszter nekem a The CW egykori üdvöskéjét juttatja az eszembe, aztán lehet, hogy nálam mentek el otthonról, de valamiért mégis arra asszociálok. Ha már a Fox-t emlegetjük, akkor ne feledjük el az The X Files-ot se, amihez lesz némi köze, végtére is a megmagyarázhatatlan jelenségek adják az egyik alappillérét. Amúgy kicsit hajaz erre a jelenetre a plakátja.

Ghosted-Poster-CC

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Survivor – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 11, 22:46-kor a(z) hazai marketing témába.

Az RTL Klub egy régi reality-jét éleszti fel, a Survivor – A szigetet. Már csak halvány emlékképeim vannak a 2003-ban elstartolt első etapjáról, de az megvan így is, hogy egyedit szállítottak a magyar piacra, hiszen hasonlót egyik tévécsatorna se sorakoztatott fel. Anno 2. szezont élt meg a túlélő-reality, aztán kifáradás címszóval feltette a polcra – mert akkor is ők adták –, 2017-ben azonban folytatódik a harmadikkal.

A jelentkezési határidő január 31-ig tartott, aztán a casting után fel is vették a komplett szériát, amit most nézhetünk vissza. Bizony, a játékosok már túl vannak a megmérettetésen. A fődíj nem más, mint 20 millió forint – illetve a túlélő cím! Augusztus 28-tól lesz látható Istenes Bence műsorvezetésével (a korábbi szériát Stohl András vitte). A helyszínül a Fülöp-szigetek szolgáltak. Mutatnám a show hazai kreatívjait, valamint bátran kijelenthetem, hogy az RTL Klub-nak a Survivor lesz a válasza a Tv2-re érkező Ninja Warrior Hungary-ra.

Az új széria mottóját se feledjük:

“Itt hősök születnek.”

Survivor-S3-RTLKlub-Poster-003
Survivor-S3-RTLKlub-Poster-004
Survivor-S3-RTLKlub-Poster-002 Survivor-S3-RTLKlub-Poster-001

Kommentáld!

Promóciós fotókon a Star Trek: Discovery

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 4, 11:01-kor a(z) Promo témába.

Tavaly szeptemberben ünnepelte a Star Trek az 50. évfordulóját, akkor talán még nagyobbat szólt volna a Discovery alcímre keresztelt újabb spin-off feltűnése a tévében. Sikerét az egy évvel későbbi premier biztosan nem fogja befolyásolni, hiszen már egyszer elcsúsztatták az érkezését, amivel méginkább felpaprikázták a várós közönségét.

Fura lesz újra látni azt a fajta „egy parancsnoki hidat”, ami meghatározta gyermekkorom. Az Enterprise és a Voyager számomra koránt sem ismeretlen fogalom – az már csak egy másik dolog, hogy haloványok az emlékeim: a történetéről, a legénységről, az ellenségről és a hajóról. Comic Con érkezésével a CBS marketing osztálya beélesítette a hozzákapcsolódó promóciós anyagokat, amiket csokorba is szedtünk. Ezen felül az EW.com is szánt neki a heti számába egy hosszabb cikket, illetve 3 borítást, amit szintén a tovább mögötti képsorozatban tudtok megtekinteni. Kezdjük a sort Chris Obi-val, aki T’Kuvma-t formálja meg.

Pictured: Chris Obi as T'Kuvma. STAR TREK: DISCOVERY coming to CBS All Access. Photo Cr: Jan Thijs.  © 2017 CBS Interactive. All Rights Reserved.

A tovább mögött folytatódik a galéria. Akit érdekel, az klikkeljen!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: American Horror Story: Cult

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 28, 19:25-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Immáron a hetedik évadját várjuk az American Horror Story-nak, ami honosította az antológia műfaját a tévébe. Nincs mese, miután megérkezett és sikerre futott, azután mindenki bátrabban mert belekóstolni az egyévados történet mesélésbe. Az etapszám pedig magáért beszél, más különben már régen lecsapott volna a kaszás rá.

Tudjuk már egy ideje, hogy hetedjére a Cult alcímet viseli, amit fordíthatunk szektának (vagy kultusznak). A 11 epizódból álló szériába visszatér Evan Peters, aki kiemelt szereplőként emlegethető. Biztos az is, hogy Lady Gaga-mentes lesz a folytatás, de kár csüggedni, mert újoncként érkezik: Lena Dunham, Billie Lourd, Leslie Grossman és Billy Eichner. A premier időpontját is kitűzték, ami szeptember 5-ére esik. Jött is a hírek mellé egy amolyan AHS-stílusú plakát, ami a mézédes mivoltára akar tippre figyelmeztetni, meglepően agyafurtan.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Exorcist – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 26, 11:04-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Juj! Amikor rápillantok az The Exorcist valamelyik promóciós művére, mindig meglepődőm, mert sehogy sem tudom egy országos tévéhez társítani a végeredményt, helyette inkább kábelre asszociálok általában. A Fox tavalyi üdvöskéje telitalálatos választás volt: minden adott benne, hogy egy jóféle rémisztgetős, ördögűzős koncepciót láthassunk a tévében. (A Damien eltávozását fájópontként éltem meg, hiszen frappáns zárást adtak neki.) A ’73-as film alapjául szolgáló ötlet noha elvérzett az ősz folyamán, mégis a csatorna vezetősége a folytatás mellett döntött. Se a 0.68-as demó értéke a fiatalok körében (20. helyre elég házon belül a 24-ből), se az 1.914 milliós összátlaga nem indokolta a 2. évados berendelését, ettől függetlenül megkapta. Most pedig a marketing részleg hozott egy új plakátot, hogy felkészítsenek a gonosz elleni küzdelem következő fejezetére minket. Szerintem ott van a szeren!

Exorcist-s2-poster

Kommentáld!

Láttátok már az idei Comic Con-portréfotókat?

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 25, 20:57-kor a(z) Promo témába.

Tudni kell azt, hogy minden évben az EW.com fotóstábja feltűnik a Comic Con rendezvényen, ahol az egyes panelek főszereplőiről készít zseniális fotósorozatokat. Nincs mese, minden esztendőben ugyanezt írjuk, mert sosincs ilyen téren változás.

Kezdésképp csak vessetek egy pillantást a Supernatural főhős triójára, akik zseniális beállással vesznek le a lábunkról. Ha a ’tovább mögé’ kattinttatok, akkor láthattok még egy rakatnyi sorozatszínészt, akik közül mindenképp kiemelném: a Stranger Things fiatalságát, a Broad City lazulós csajait, a DuchTales szinkroncsapatát és a Dilis Detektíveket is. Mellettük persze akadnak újoncstábok is, mint az Imhumans-é vagy a The Gifted-é.

25-supernatural_6596

A tovább mögött a komplett sorozatszereplős galéria! Számszerűsítve 90 darab fotót láthattok! Klikk!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Star Trek Discovery

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 25, 12:22-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A CBS is beélesíti stream szolgáltatásának népszerűsítését. A The Good Fight-tal, azaz a The Good Wife spin-offjával vette mindez kezdetét. Az eredeti tervek szerint januárban érkezett volna a Star Trek: Discovery, azonban még akadt munka bőven vele, ezért inkább a készítők és a csatorna vezetősége az elcsúsztatott premierje mellett voksolt, ami valljuk be: egy nagyon okos húzás, mégsem hajtja őket a tatár, inkább legyen minden a helyén, ahogy azt az első percektől eltervezték. A jelenlegi felállás alapján szeptember 24-én kapjuk meg az évad kezdést a CBS All Access oldalán, ahol heti rendszerességgel hozzák a folytatást – azaz nem másolják le a Hulu, az Amazon vagy a Netflix modelljét, miszerint egyben rakják fel a netre.

Nemrég arról is lehullott a lepel, hogy 15 részes lesz az 1. évadja, amit két részletben hoznak el a nézőknek 8/7-es felosztásban. A második felét 2018. januárjában tervezik műsorra tűzni. A történet az első Star Trek széria előtt fog játszódni. A szereplők sorában feltűnik: Anthony Rapp, Chris Obi, Clare McConnell, Damon Runyan. Doug Jones, James Frain, Jason Isaacs, Kenneth Mitchell, Mary Chieffo, Mary Wiseman, Maulik Pancholy, Michelle Yeoh, Rainn Wilson, Rekha Sharma, Sam Vartholomeos, Shazad Latif, Sonequa Martin-Green és Terry Serpico.

A napokban napvilágot látott két plakát hozzá. Ezeket mutatnám meg a folytatásban. Eléggé hipszter jellegűek.

StarTrek-Discovery-Poster-002 StarTrek-Discovery-Poster-001

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Pénzt vagy éveket!

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 24, 17:24-kor a(z) hazai marketing témába.

A Tv2-nek nincs túl erős nyara, ezért kénytelen lépéseket tenni annak érdekében, hogy változtasson az RTL Klub jelenlegi egyeduralmán. Július 24-től a 19:10-es timeslotba egy új vetélkedőt hoznak, Kasza Tibor műsorvezetésével. Mutatnám a játékmenetét, lényegét:

„A Pénzt vagy éveket!-ben a 10 millió forintos nyereményért minden adásban egy-egy sztárpáros játszik, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Feladatuk elsőre egyszerűnek tűnik, de garantáltan nem lesz az. Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk. Ahogy a játék halad előre, egyre nagyobb a tippelés tétje, minden elhibázott év egyre többe kerül, azaz, a tipp és a helyes életkor közti évek száma először 100 ezer forint veszteséget jelent évenként, ám a végén már 600 ezer forintba kerül. Így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. Minden körben először tippelni kell, aztán egy segítség áll a sztárok rendelkezésékre a pontosításhoz: akár egy sláger, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon szótalnul álló civil született. A döntőben a megmaradt nyereményt csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen beletrafálnak az előttük álló hetedik ember életkorába.”

Nyári időszakba simán beleillik ez a fajta vetélkedő. Kasza Tibor ismételten a közkedvelt celebek sorában található, részben miatta is szerettem a Nagy Duett előző etapját. Ezen felül a Tv2 gondoskodik arról, hogy nézőszám minél magasabbra hágjon, ezért az első adások játékos párai között szerepel: Istenes László és Csobot Adél, Pápai Joci és Curtis, Azurák Csaba és Jakupcsek Gabriella, Németh Kristóf és Csonka András és még sokan mások.

Mutatnám a hozzákészült kreatívokat:

Penztvagyeveket_CLP_Final_fiu Penztvagyeveket_CLP_Final_lany

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Gifted

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 18, 11:30-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A Fox nem veheti fél vállról a The Gifted érkezését, hiszen az ABC megszorongatja azzal, hogy a Marvel’s Inhumans-t a moziba viszi, s ezzel egy egyedi premiert kreál neki, ami valljuk be: hangzatosabb. Jó-jó, a célkereszt alatt náluk a The Orville lesz a kezdetekben, hiszen vele számolnak különleges start kapcsán, viszonz annyira nem lennék biztos, hogy olyan könnyedén eladja magát Matt Nix ötlete, mint azt ők remélik. Egyértelműen a szlogennel próbálják a családokat a képernyő elé vonzani. Nekem egy kicsit Heroes-utószagú is a projekt, ami meg szeretné lovagolni a pozitívabb hangvételben búcsúzott Logan sikerét. Meglátjuk, mire telik. Októberben indítják csak útjára a Lucifer mögött. 

“Family is the ultimate power.”

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats