Plakátba zárva: The Gifted

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 18, 11:30-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A Fox nem veheti fél vállról a The Gifted érkezését, hiszen az ABC megszorongatja azzal, hogy a Marvel’s Inhumans-t a moziba viszi, s ezzel egy egyedi premiert kreál neki, ami valljuk be: hangzatosabb. Jó-jó, a célkereszt alatt náluk a The Orville lesz a kezdetekben, hiszen vele számolnak különleges start kapcsán, viszonz annyira nem lennék biztos, hogy olyan könnyedén eladja magát Matt Nix ötlete, mint azt ők remélik. Egyértelműen a szlogennel próbálják a családokat a képernyő elé vonzani. Nekem egy kicsit Heroes-utószagú is a projekt, ami meg szeretné lovagolni a pozitívabb hangvételben búcsúzott Logan sikerét. Meglátjuk, mire telik. Októberben indítják csak útjára a Lucifer mögött. 

“Family is the ultimate power.”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Stranger Things – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 12, 0:21-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A tavaly nyár egyik meglepetés sorozata volt a Stranger Things. A kritikusok ódákat zengtek róla – jegyzem meg, teljesen jogosan. Mindent beletettek, ami a gyermekkoromat meghatározta, így be kell állnom a sorba. A készítőinek fel van adva a lecke, hiszen olyant tettek le az asztalra, ami átlagos fejjel felülmúlhatatlan; ők mégis megpróbálkoznak a lehetetlennel. A Netflix kitűzte a folytatás dátumát, ami október 27-re fog esni, azaz tartották a korábbiakhoz a szavukat, valóban Halloween időszakára célozzák be a visszatérését. A plakát ígéretes. Abszolút az ősz stream sorozata lesz.

Stranger-Things-s2

Kommentáld!

Különkiadás számot hoz a VOX a sorozatrajongóknak

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 7, 15:21-kor a(z) Promo témába.

„Nincs semmi a moziban vagy csak a sorozatipar dübörög?” – Jogosan tehetnénk fel a kérdést, hiszen a VOX magazin alapvetően egy mozifilmekre specializálódott újság, azonban július havában megjelentet egy sorozatokkal kapcsolatos különkiadás számot 777Ft-ért.

Nem kérdéses: ennyi pénzért meg kell venni, már csak azért is, mert a kiadvány rendelkezni fog négy darab óriásposzterrel (méretileg: 80x65cm), ahol a Vikingek, a Fear the Walking Dead, a Fekete Vitorlák és – a nagydurranás – Trónok harca legfrissebb etapjának hazai kreatívja köszön vissza. Természetesen jó húzás ez mindenki számára, hiszen az újság tud szerezni új olvasókat (pl.: Engem), a tévécsatornák reklámozhatják az éppen aktuális nagyágyújukat, illetve olyan rétegekhez is eljutnak a címek, ahova alapvetően nem jutnának, vagy ha mégis, akkor elengedik a fülük mellett. (Ez utóbbiak közé tartozom a mozi kapcsán.)

Rengeteg sorozatot érintenek, így várhatóan csak némi alapbetekintőt várjatok el a cikk íróitól; mélyebb kritikákat, merengőket célszerűbb, ha másfelé kerestek. Mondanom se kelljen, de a szám alapját, avagy egyik alapkövét a Trónok harca adja, ami átlagosan több oldalt foglal el, ugyanis interjúkkal is színesítve lesz ez a „fakk”. Mellette olvashatunk: a Fear the Walking Dead-ről, A szolgalány meséjéről, A visszatérőkről, az Amerikai istenekről, a Sötét árvákról, a Vikingekről, a Twin Peaks-ről, az Amerikai Horror Story-ről, a Fekete vitorlákről, a The Defenders-ről, az Inhumans-ről, a Stranger Things-ről, a Star Trek: Discovery-ről, a Krypton-ról, a Tabu-ról, a Tizenhárom okom volt…-ról és a Westworld-ről.

Mutatnám a hivatalos borítóját. Holnaptól kereshető az újságárusoknál.

VOX-sorozatszam

Kommentáld!

Eljött a tél

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 22, 12:42-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ezzel a szlogennel kezdett bele a Game of Thrones 7. évadjának promózásába az HBO tegnap este, amikor is kiadtak egy újabb ajánlót, az eddiginél még „pikánsabbat”, amivel a várakozást csak nehezebbé tették. A karakterplakátokról se feledkezzünk el, amiből kaptunk szép számmal, melyeket a magyar részlegnek köszönhetően meg is mutatnánk. (Nehéz nem az Avatarra asszociálni.)

GOT_S7_ARYA_PO_HU GOT_S7_BRAN_PO_HU GOT_S7_BRIENNE_PO_HU GOT_S7_CERSEI_PO_HU GOT_S7_DANY_PO_HU GOT_S7_JAIME_PO_HU GOT_S7_JON_PO_HU GOT_S7_LITTLEFINGER_PO_HU GOT_S7_SANSA_PO_HU GOT_S7_THEON_PO_HU GOT_S7_THORMUND_PO_HU GOT_S7_TYRION_PO_HU

Kommentáld!

Plakátba zárva: Star Trek: Discovery

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 30, 17:01-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A CBS mindent megtesz a közeljövőben, hogy még népszerűbbé tegyék az online platformjukat, a CBS All Access-t. Februárban már bemutatkozott a The Good Fight, ami hozta a várt mutatókat, így meg is kapta a 2. évados berendelését. Eredetileg, még a projekt kezdetén májusi premierre volt kiírva a Star Trek: Discovery érkezése, azonban vétek lett volna elpazarolni az ötletet az idény végére, ezért a vezetőség amellett döntött, hogy inkább szeptemberre csúsztatja +2 epizódos megtoldással – azaz jobban járnak a rajongók. Noha újoncról beszélünk, nem szándékoztam adatlapot gyártani neki, ezért most instant mutatnám a nemrég netre került hivatalos plakátját. Találhattok olyat is, melyen májusi premier van, viszont annak okát már fentebb megválaszoltam.

star_trek_discovery_poster

Kommentáld!

Vedd meg ötször!

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 28, 13:14-kor a(z) Promo témába.

Sose értettem, miért kell 5 különböző borítással kiadni egy heti magazint? – Nyilván, a pénz a helyes válasz. Biztos lesz olyan fanatikus rajongó, aki beszerzi mindegyik példányt, csakhogy teljes legyen a gyűjteménye, viszont mi a helyzet az előfizetőkkel? Ki kérhetnék a véleményüket, hogy melyikben szeretnék megkapni a következő számot. Én speciel két havi lapot is járatok magamnak, viszont amikor ajándékról van szó, akkor az „újságárusnál” történő vásárlásokat díjazzák jobban, mivel legutóbb nem kaptam kalendáriumot a NatGeo-hoz, holott Én elvileg megbecsültebb tagja vagyok az olvasótáboruknak.

A lényeg, hogy másfél hónap múlva visszatér a Trónok harca 7. évada. Idehaza se maradunk le az új részekről, amerikai premierrel egyidőben kapjuk feliratos formában. Mutatnám az Entertainment Weekly GoT borítóit. Melyik a befutó?

GOT_S7-EW-cover_004 GOT_S7-EW-cover_001
1468_1469  GOT COVER CLOSED.indd GOT_S7-EW-cover_003

A tovább mögött megtekinthető a csoportképes borító is, valamint az egyéb cikkhez készült galéria. Klikk, ha érdekel!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Trónok harca – 7. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 28, 12:35-kor a(z) hazai marketing témába.

Az utolsóelőtti évadját várjuk a Trónok harcának. 2018-ban egy újabb sikerkorszakot zár le az HBO vele, azonban már megindították a munkálatokat, hogy ne feledje el olyan hamar a tévés közönség a GoT rövidítést. Nemrég több spinoff szkriptnek adott zöld utat, egyszerre, mely közül a legjobb megkapja az évadberendelését a jövőben. Ez még csak gyermekcipős projekt, de jó ha fejben tartjuk. Helyette koncentráljunk a július 17-diki premierre, hiszen amerikai idővel megegyezően a magyar HBO is adni fogja felirattal, majd később szinkronnal – ahogy azt az előző etapoknál megszokhattátok. Mutatnám a legfrissebb magyar nyelvű plakátját.

TronokHarca_s7_MagyarPlakat

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Gifted

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 24, 11:43-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Évek óta a hétfőt kiemelt napként kezelik az országos tévécsatornák. Idepakolják a hype-olt sorozataikat (pl.: 24: Legacy, The X-Files), valamint a jól futó reality-ket. A Fox is tudja mindezt, ugyanis a The Gifted premierjét szintén a hét első napjára ütemezte, még hozzá a 21 órás blokkra, hogy némiképp enyhítse a The Voice általi nézőfölényt. A csatorna már rendelkezik képregény-adoptációval, azonban azzal a DC-s rajongók felé nyitnak. Most a céljuk, hogy a Marvel-es közegből is bevonzzanak új nézőket, és ha minden jól megy, akkor keresztértékesítést folytassanak a Gotham előnyére. (Ismeretségemben is sűrűn megesik, hogy a nagy Marvel-fanok azért belenézegetnek DC-s ötletekbe. Ezt akarja kihasználni a Fox.)

A premierig nem kell sokat várni, ősszel hozzák, várhatóan szeptember 25-én.

TheGifted-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Marvel’s Inhumans

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 8, 20:56-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az ABC ravasz róka. Kihasználta a Guardians of Galaxy második részének premierjét az Inhumans beharangozójánál, ha már mindkettő a Marvel-univerzum egyik üdvöskéje. A rajongóknak ilyenkor önkéntelenül is beivódik az agyukba, hogy mikor lesz a következő odafigyelős Marvel-premier. Nincs ezzel a meglátással semmi probléma, inkább díjazni kell. A sorozat különlegessége, hogy a premierje szeptember 1-jén lesz a mozikban. Igen, a mozikban, ugyanis az első 2 epizódját IMAX-ben adják le még a rendes tévés debüt előtt – ha már eredetileg mozifilmnek indult az alapötlet.

Ne feledjük el azt se, hogy 8 epizódot kapunk első körben. Nem 13-at, mint a rendes úton bekért sorozatok. A rendezésért Roel Reine, a szkriptért Scott Buck lesz a felelős. A szereplők sorában: Anson Mount, Ellen Woglom, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Iwan Rheon, Ken Leung, Mike Moh, Serinda Swan és Sonya Balmores. A valós tévés premierje várhatóan nyáron lepleződik le, ahogy a timeslotja is.

inhumans_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Glow

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 6, 16:39-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Vagy emlegessük csak G.L.O.W. (Gorgeous Ladies of Wrestling) címmel?! Cselesek a Netflix marketing osztályánál, hiszen az Orange is the New Black-et biggyesztették a plakátjára, mivel Jenji Kohan is jelen lesz a készítők között. Ergo, ez az egyik kapocs. Más oldalról is megközelíthető a visszakapcsolás, hiszen a történet középpontjában: egy olyan munkanélküli nő áll, aki próbalja utolsó esélyként megvalósítani álmát, melynek keretében csatlakozik egy heti női pankrátorokról szóló sorozatba. (Aki esetleg nem tudná, az OitNB egy női börtönre fókuszál, azaz a női központúság ismét adott.) Minden szempontból egyedinek tekinthető az ötlet – vagy csak mondjuk azt, hogy a Netflix most se okoz csalódást?

Június 21-én meglátjuk, mennyire lesz képes felkavarni az állóvizet. Ígéretesnek tűnik, rengeteg női színészt fog felsorokoztatni (pl.: Alison Brient vagy Betty Gilpint). Nemrég kiadtak hozzá karakteres plakátokat, ezeket mutatnám meg a következőkben.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats