Plakátba zárva: Pretty Little Liars – Az utolsó 10 rész

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 25, 17:07-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Április 18-án érkezik a Pretty Little Liars utolsó 10 epizódja. A Freeform megfelezte a 7. etapját a sorozatnak, hogy jobban el tudja nyújtani a sorozat búcsúját. Egy korszak fejeződik be a csatorna életében, hiszen anno az ABC Family-n kezdett, azóta viszont új nevet kapott a téveadó. Hasonlóan hosszú életciklust a The Secret Life of the American Teenager futott, dehogy melyik drámája vagy még berendeletlen drámaötlete fog tudni hasonlót az asztalra letenni az jó kérdés. Minden esetre itthon se állunk rosszul a vetítésével, hiszen az RTL II csapatja délelőttönként a 6. évadját. 

Mutatnám a zárást harangozó plakátjait.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Into the Badlands – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 20, 23:32-kor a(z) hazai marketing témába.

Nem indult egyszerűen az Into the Badlands 2. évados premierje. Szokásomhoz hűen a magyar változatot választottam, azonban az AMC belebakizott. Történt ugyanis, hogy a premier egyetlen reklámszünete után már nem magyar hanggal tért vissza a folytatás, hanem angollal. Szerencsére a felirat kárpótolja az embert, amit odapöckölhet pár gombnyomossal a képernyőre, ha arra alkalmas tévéje és szolgáltatása van. Másfelől, aki kicsit képben van, az egyből átkapcsolt a Cool-ra, ahol egyidőben ment a 2. évad premier – amolyan különleges event formájában. Náluk szerencsére nem történt rontás, de azért kínos a helyzet.

A csatornát felkerestük az üggyel kapcsolatban, válaszukat várjuk jelenleg. Addig mutatnánk a hozzákészült hazai plakátot.

Into-The-Badlands-s2-hun-poster

1 Hozzászólás

Plakátba zárva: Supergirl – The Flash

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 18, 22:28-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A The CW mindent megragad, hogy keresztbe promózással népszerűsítse a DC-univerzumra épülő sorozatait. A 2016/17-es évben megannyi eventet kaptunk, viszont még mindig nem értünk a sor végére. A The Flash és a Supergirl duón a sor, hogy egy musical epizóddal elkápráztassa a rajongóit. Kicsit meredeken hangzik, de hát ők tudják. Mindehhez készítettek egy remek plakátot, mutatnám.

TheFlash-Supergirl-musical-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Hand of God – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 13, 10:49-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Péntektől már nézhető a Hand of God 2. évadja az Amazon jóvoltából. Az etap különlegessége, hogy egyben az utolsó érkezett meg, ugyanis még tavaly szeptemberben döntött a stream oldal afelől, hogy ne legyen több már belőle.

HandofGof-s2-poster

Kommentáld!

Promóképek a Preacher 2. évadhoz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 12, 19:29-kor a(z) Promo témába.

Rázkódjunk vissza a régi kerékvágásba. Tavaly számtalan olyan sorozat érkezett, amikkel olyan nézőket célozták meg (=Köszönöm a megtisztelő odafigyelést rám!), akik nyitottak a sátán és a gonosz jelenlétére. Ilyen volt a Fox által a The Exorcist, a Starz-tól az Outcast, az A&E-től a Damien, valamint az AMC részéről a Preacher. Nyilván történetben voltak eltérések, de alapjába véve ez a négyes egy kalap alá vehető. Négyből kettővel biztosan találkozni fogunk 2017-ben, hiszen utóbbi a második évadjával június 19-én tér vissza. Míg az első etap során 10 részt, addig most 13-at kapunk. Új szereplőkből se lesz hiány, mivel az alábbi színészek csatlakoztak a második felvonáshoz: Noah Taylor (Peaky Blinders, Game of Thrones), Pip Torrens, Julie Ann Emery (Better Call Saul, Fargo), Malcolm Barrett, Justin Prentice (13 Reasons Why, Awkward) és Ronald Guttman (Mozart in the Jungle, Mad Men).

Nincs más dolgom, mint a címben ígérteket megmutatni, ugyanis jött néhány kedvcsináló fotó. Szintre kellene hoznom, még ha az első évad második felét a kritikusok laposabbnak állították be. Már csak a téma iránti érdeklődésem miatt is…

preacher-amc-season-2-a

preacher-amc-season-2-c

A tovább mögött még lapul pár, mindenképp kattints, ha ezek bejöttek!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Game of Thrones – 7. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 10, 20:05-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az HBO mindent megtett annak érdekében, hogy a Game of Thrones 7. évadjának premierdátumát a legemlékezetesebb módon hozza el a rajongóknak. Facebook oldalukon élőadásban leplezték le a nyári napot, ami nem indult egyszerűen, ugyanis a tömbbe fagyasztott táblácska alig akart felolvadni, amit az internet népe természetesen vicckategóriásnak titulált be – nyilván teljesen jogosan, mert előtte illő lett volna többszörösen letesztelni a folyamatot. Na mindegy, a negatív reklám is reklám, így a tegnap és a ma csak is az HBO-é.

A dátumról se feledkezzünk el: 2017. július 26-án folytatódik a történet. Ergo, a tavaszi start átcsúszik nyárra. Van egy sejtésem, hogy ezzel a ténnyel sokan hamar megbarátkoznak, mert legalább nem a bőség időszakában terhelődnek le +1 jósággal.

game-of-thrones-season-7-poster

Kommentáld!

Promóképek a Sense8 2. évadja elé

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 7, 20:31-kor a(z) Promo témába.

Majdnem két évet kell várnunk az első évad fináléját követően arra, hogy a Netflix hozza a Sense8 folytatását. Ez mindentéren hosszú várakozási idő, amit érzett a stream oldal vezetősége is, főleg, hogy a várthoz képest korrektül teljesített. Pontosan ezért tavaly, Szenteste előtt egy nappal hozott egy különkiadás epizódot Happy F*cking New Year címmel, ami 123 percnyi tartalommal enyhítette a rajongók sérelmeit. Miért írok ilyet? …mivel sok helyen az egekbe magasztalták. Noha az egyik oldal az alábbi fotókat a 2. évad promóciós képeiként „hozta le”, mi tudjuk, hogy ezek inkább a karácsony részé, viszont így is leközlöm, csakhogy kedvet teremtsek mindenkinél a május 5-i folytatása előtti szintre hozáshoz / újranézéséhez.

Sense8-S2-promo_000

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Klikk, akit érdekel!)

Tovább…

Kommentáld!

Három promóciós képek a Fear The Walking Dead 3. évadához

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 5, 16:48-kor a(z) Promo témába.

Az AMC nagyon rejtélyes a Fear the Walking Dead 3. évadját illetően. Az előző etapok során mindig tudhattuk, hogy mire kifut az anyasorozat közvetlenül kapjuk a testvérnek a folytatását, azonban 2017-ben mást szántak neki.

A The Walking Dead-ből még van hátra 5 epizód. A jelenlegi tervezet szerint április 2-án búcsúztatja a 7. évadját a Do It Now című résszel. Sokak szerint ekkora tehető a FtWD 3×01-nek az érkezése, ám mindez az előző évek tényeire való hagyatkozás. Egyelőre nincs fix. startidőpont, és mivel az AMC is sejti, hogy sok értelme nincs a szünetmentes rajtnak, így várhatóan most ad némi holtidőt a rajongóknak az agyban történő átkapcsolásra. Ha tippelnem kellene, akkor nagyjából ez az időtartam egy-másfél hónapot fog felőrölni. A Fear-történetét simán nyárra csúsztatnám. Van egy olyan sandagyanúm, meglépik ezt teszt jelleggel.

A sztorija biztosan nem ugrik időben a 2×15-höz képest. Mutatnám a friss, netre került promóciós fotókat. Amint tudunk többet, hozzuk az infókat.

fear-the-walking-dead-season-3-frank-dillane-danay-garcia

fear-the-walking-dead-season-3-kim-dickens-cliff-curtis

fear-the-walking-dead-season-3-colman-domingo-victor-strand

Kommentáld!

Plakátba zárva: Imaginary Mary

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 5, 15:50-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Egyre elterjedtebb a „special premiere” címszóval meghirdetett újonc debütálás az országos tévéknél, ami két dolgot jelenthet: az első, hogy jóval korábban kerül műsorra, a folytatásra pedig várni kell egy-két hetet, esetleg hónapot – ez a mézesmadzag effektus; a másik, hogy egy erősebb timeslotba kerül, jobb felvezetés mögé alapozás gyanánt, mint amit az évadközbeni időszakára szántak neki.

Az Imaginary Mary esetében utóbbiról beszélhetünk. Március 29-én mutatkozik be az újonc, szerda este 20:30-kor, ahol a The Goldbergs és a Modern Family közé pakolják, hogy aztán rákövetkező héttől keddenként 21:30-tól elfoglalja a fix helyét. Ott már a Fresh off the Boat szolgáltatja a felvezetést számára, míg neki a Marvel’s Agents of SHIELD-et kell ellátnia nézővel. Nem lesz egyszerű dolga, hiszen olyan szinopszissal rendelkezik, amit a kukába kívántunk tavalyi pilotszezon során. A története: egy karizmatikus nőről szól, aki rátalál a Nagy Ő-re egy elvált, három gyermekét nevelő férfi személyében. A csavart az adja, hogy közben megjelenik a csaj gyermekkori képzeletbeli barátja, aki próbálja helyes tippekkel ellátni.

A kérdés, hogy kell-e ez nekünk? A 15/16-os idényben a The Muppets-szel próbálkozott be a csatorna, ami elhasalt könnyedén. Nincs sok értelme a valóságot és a képzeletbeli világot összemosni, egyszerűen nem vevő rá a mai közönség. Kijelentésemet a Fox-os Son of Zorn is alátámasztja, ami nem dönt rekordokat se házon belül, se úgy amúgy.

Talán a gyermekek és a „gyermekkori képzeletbeli barát” cukifaktorjával akarnak operálni. Meglátjuk. Részemről kaszálhatnák is!

ImagesMary

Kommentáld!

Hazai hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 4, 14:32-kor a(z) hazai marketing,Magyar hírek témába.

Teremtsünk hagyományt! Szombatonként megpróbálunk csak hazai hírmorzsákkal jönni, legalább mi is átolvassuk a sok sajtóközleményt, ami befolyik a hét folyamán.

 • Az index.hu-nak adott interjút Ónodi György a megszűnt Heti Hetessel kapcsolatban. (Beszél a kezdetekről is, így mindenkinek ajánlanám figyelmébe, mert sok kulisszatitokra világít rá, amivel eddig nem voltunk tisztában vagy már elfelejtődött.)
 • Március 13-án érkezik a Viasat3 következő bepróbálkozós saját gyártású ötlete, a Stíluspárbaj – Lakatos Márkkal.
 • Megvan Gundel Takács Gábor utódja a Maradj talpon! című kvízműsorban. Héder Barna váltja, akivel a nézők legkorábban március 10-én találkozhatnak. Az új játékmester, aki az M4 Sport csatorna igazgatója egyben, az alábbit nyilatkozta: „Örülök, hogy egy közkedvelt, több éve képernyőn lévő műsorral térhetek vissza a szórakoztató televíziózás világába. Természetesen nagy kihívás ennyi év után átvenni a stafétát, de a gyerekeim a megmondhatói, hogy vicces kérdésekben és válaszokban otthon sem volt hiány.”
 • Március 21-én érkezik a Viasat3 műsorára az Időutazók (Timeless) 21 órás kezdéssel, amit dupla részekkel adnak.
 • Március 22-én folytatódik a Viasat3 műsorán a The Flash a 3. évaddal. 21 órától kerül terítékre, szintén duplázva adagolja majd a nézőknek a csatorna.
 • Ezzel a képpel búcsúzott el a Munkaügyek – IrReality Show a közönségétől.
 • Március 20-án startol az RTL Spike műsorán a Pumpedék című reality, amibe összeszedték Pumped Gabo-t – és állítólag nincs előre írt forgatókönyv… Persze! A premieradás dupla résszel érkezik, aztán rákövetkező héten átvált hetibe. Plakátja lentebb látható, nem adnék neki külön cikket, mert hát miért!
 • Március 6-tól új évaddal érkezik a SuperTv2 műsorán az Ízes élet, amit hétköznap reggelenként 7:30-tól láthattok. A napi részeket esténként, 20:45-től a ChiliTV műsorán vissza lehet követni.
 • Ha már felmerült a Chili TV neve a morzsarengetegben, akkor muszáj szót említeni arról, hogy az Mmonline kiszúrta, hogy a Tv2 lefoglalta a liChi TV nevet. Ugye az AMC-vel áll perben a Tv2, mivel a TVPaprika nevű szintén főzős tévécsatornájuk nevéhez nagyon hasonlít a Tv2Csoporté. Ha elvesztik a pert, akkor nevet kell változtatni, melynek alternatívája lehet a fenti, amiről messziről lerí, hogy csak a szótaggal cselezgetnek.
 • A Viasat3 megvásárolta az MTV-féle Ex on the Beach nevű formátumot, amit idehaza Exek az édenben címen láthatunk a közeljövőben.
 • A Vigyázz, gyerekkel vagyok! évadpremierje a teljes lakosság körében 18.55%-os SHR aránnyal futott. A következő epizódban: Jakupcsek Gabriella és kislánya, Emma, Mészáros Árpád Zsolt és kisfia, Merse, valamint Torghelle Sándor és kislánya, Evelin játszanak majd. (Egyéb érdekesség, hogy a kiadott közleményben a 18-59 éves korosztályra megy a fókusz, ahol 16%-os SHR-t produkált.)
 • Február 27-től Fürst-Borsos Ádám lett a TV2 Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere
 • Március 22-én startol a Készhelyzet 2. évadja a Comedy Central műsorán. 10 új epizódot kapunk.
 • Mégsem startolt el a Ripost a Tv2 műsorán február 27-én. A csatorna a megújult Tényekkel magyarázta meg a csúsztatott premierjét, mivel nem akarták, hogy a fókusz elmenjen erről a fontos tényről. A jelenlegi infók alapján március 13-án mutatkozik be. Külön vicces, hogy a bulvárújság erről semmit se tudott, mert ment a premier visszaszámlálós reklámja (Még 2 nap… és társai) még az előző napok számainál.
Hazai plakátok, amiknek nem szánunk külön cikket:

kreativok_pumpedek

16830624_1508973649120357_3324109574352633675_n

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats