Vedd meg ötször!

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 28, 13:14-kor a(z) Promo témába.

Sose értettem, miért kell 5 különböző borítással kiadni egy heti magazint? – Nyilván, a pénz a helyes válasz. Biztos lesz olyan fanatikus rajongó, aki beszerzi mindegyik példányt, csakhogy teljes legyen a gyűjteménye, viszont mi a helyzet az előfizetőkkel? Ki kérhetnék a véleményüket, hogy melyikben szeretnék megkapni a következő számot. Én speciel két havi lapot is járatok magamnak, viszont amikor ajándékról van szó, akkor az „újságárusnál” történő vásárlásokat díjazzák jobban, mivel legutóbb nem kaptam kalendáriumot a NatGeo-hoz, holott Én elvileg megbecsültebb tagja vagyok az olvasótáboruknak.

A lényeg, hogy másfél hónap múlva visszatér a Trónok harca 7. évada. Idehaza se maradunk le az új részekről, amerikai premierrel egyidőben kapjuk feliratos formában. Mutatnám az Entertainment Weekly GoT borítóit. Melyik a befutó?

GOT_S7-EW-cover_004 GOT_S7-EW-cover_001
1468_1469  GOT COVER CLOSED.indd GOT_S7-EW-cover_003

A tovább mögött megtekinthető a csoportképes borító is, valamint az egyéb cikkhez készült galéria. Klikk, ha érdekel!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Trónok harca – 7. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 28, 12:35-kor a(z) hazai marketing témába.

Az utolsóelőtti évadját várjuk a Trónok harcának. 2018-ban egy újabb sikerkorszakot zár le az HBO vele, azonban már megindították a munkálatokat, hogy ne feledje el olyan hamar a tévés közönség a GoT rövidítést. Nemrég több spinoff szkriptnek adott zöld utat, egyszerre, mely közül a legjobb megkapja az évadberendelését a jövőben. Ez még csak gyermekcipős projekt, de jó ha fejben tartjuk. Helyette koncentráljunk a július 17-diki premierre, hiszen amerikai idővel megegyezően a magyar HBO is adni fogja felirattal, majd később szinkronnal – ahogy azt az előző etapoknál megszokhattátok. Mutatnám a legfrissebb magyar nyelvű plakátját.

TronokHarca_s7_MagyarPlakat

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Gifted

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 24, 11:43-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Évek óta a hétfőt kiemelt napként kezelik az országos tévécsatornák. Idepakolják a hype-olt sorozataikat (pl.: 24: Legacy, The X-Files), valamint a jól futó reality-ket. A Fox is tudja mindezt, ugyanis a The Gifted premierjét szintén a hét első napjára ütemezte, még hozzá a 21 órás blokkra, hogy némiképp enyhítse a The Voice általi nézőfölényt. A csatorna már rendelkezik képregény-adoptációval, azonban azzal a DC-s rajongók felé nyitnak. Most a céljuk, hogy a Marvel-es közegből is bevonzzanak új nézőket, és ha minden jól megy, akkor keresztértékesítést folytassanak a Gotham előnyére. (Ismeretségemben is sűrűn megesik, hogy a nagy Marvel-fanok azért belenézegetnek DC-s ötletekbe. Ezt akarja kihasználni a Fox.)

A premierig nem kell sokat várni, ősszel hozzák, várhatóan szeptember 25-én.

TheGifted-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Marvel’s Inhumans

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 8, 20:56-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az ABC ravasz róka. Kihasználta a Guardians of Galaxy második részének premierjét az Inhumans beharangozójánál, ha már mindkettő a Marvel-univerzum egyik üdvöskéje. A rajongóknak ilyenkor önkéntelenül is beivódik az agyukba, hogy mikor lesz a következő odafigyelős Marvel-premier. Nincs ezzel a meglátással semmi probléma, inkább díjazni kell. A sorozat különlegessége, hogy a premierje szeptember 1-jén lesz a mozikban. Igen, a mozikban, ugyanis az első 2 epizódját IMAX-ben adják le még a rendes tévés debüt előtt – ha már eredetileg mozifilmnek indult az alapötlet.

Ne feledjük el azt se, hogy 8 epizódot kapunk első körben. Nem 13-at, mint a rendes úton bekért sorozatok. A rendezésért Roel Reine, a szkriptért Scott Buck lesz a felelős. A szereplők sorában: Anson Mount, Ellen Woglom, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Iwan Rheon, Ken Leung, Mike Moh, Serinda Swan és Sonya Balmores. A valós tévés premierje várhatóan nyáron lepleződik le, ahogy a timeslotja is.

inhumans_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Glow

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 6, 16:39-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Vagy emlegessük csak G.L.O.W. (Gorgeous Ladies of Wrestling) címmel?! Cselesek a Netflix marketing osztályánál, hiszen az Orange is the New Black-et biggyesztették a plakátjára, mivel Jenji Kohan is jelen lesz a készítők között. Ergo, ez az egyik kapocs. Más oldalról is megközelíthető a visszakapcsolás, hiszen a történet középpontjában: egy olyan munkanélküli nő áll, aki próbalja utolsó esélyként megvalósítani álmát, melynek keretében csatlakozik egy heti női pankrátorokról szóló sorozatba. (Aki esetleg nem tudná, az OitNB egy női börtönre fókuszál, azaz a női központúság ismét adott.) Minden szempontból egyedinek tekinthető az ötlet – vagy csak mondjuk azt, hogy a Netflix most se okoz csalódást?

Június 21-én meglátjuk, mennyire lesz képes felkavarni az állóvizet. Ígéretesnek tűnik, rengeteg női színészt fog felsorokoztatni (pl.: Alison Brient vagy Betty Gilpint). Nemrég kiadtak hozzá karakteres plakátokat, ezeket mutatnám meg a következőkben.

Kommentáld!

Promóképek az Outlander 3. évadhoz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 6, 15:05-kor a(z) Promo témába.

Tavaly nyáron búcsúztattuk az Outlander 2. évadját. Sokan arra számítottak, hogy a Starz ismét tavasz folyamán kezd bele a folytatásába, azonban ez elmaradt. Jelenpillanatban, egy még nem tisztázott őszi premierrel állunk szemben, várhatóan szeptember második felében, az új idény kezdetén kaphatjuk meg a 3. etap startját – ha pedig tippelnem kéne, tesz közéje egy kisebb téli szünetet is. A forgatás már lezajlott, egyes részeket a Dél-afrikai Köztársaságban forgatták le. A hazai nézőknek se lehet ismeretlen a története, hiszen az AXN White gondoskodott arról, hogy szinten legyünk vele.

Most mutatnék néhány promóciós fotót a közelgő folytatáshoz.

Outlander - Season 3- Episode 301

A tovább mögött folytatódik a képgaléria. Aki kíváncsi, az klikkeljen!

Tovább…

Kommentáld!

Ilyenek A setét torony-film plakátjai

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 4, 20:50-kor a(z) MoziGuru,Vizuális egyveleg témába.

Nehezen, de azért beérett a The Dark Tower (idehaza: A setét torony) világának megvalósítása. (Rohadt sokat kellett várni rá. A komplex világok egyik hátránya.) A legutolsó hírek szerint a mozifilmet követően kapni fogunk egy 10-13 részből álló sorozatot is, melynek pilotját Nikolaj Arcel és Anders Thomas Jensen valósít meg. Showrunner castingról egyelőre nincs infóm, tavaly még nem találtak rá embert. Másik kőbe vésett tény a sztori, ami Roland karakterére fog fókuszálni. A forgatás kezdetét 2017-re ígértek, a premiert 2018-ra, viszont ez felejthető, hiszen az első mozifilm érkezését is februárra ígérték, ám ebből nem lett semmi. Jelenpillanatban nyáron fog debütálni.

Igaz, ezek a plakátok a mozifilmhez kapcsolódnak, de remélhetőleg lesz hamarosan visszacsatolás rájuk, ha beérik a sorozatprojekt készítése is. Reméljük a legjobbakat… Jah, és mindenki szerezze be a könyvsorozatot, mert félelmetesen jó.

dark_tower_ver2_xlg dark_tower_ver3_xlg
dark_tower_xxlg

Kommentáld!

Promóképeken az Egynyári kaland 2. évadja

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 4, 18:32-kor a(z) Promo témába.

Május 13-án – azaz már 10 nap sincs hátra – érkezik az Egynyári kaland 2. évadja a DunaTV-re. Tavalyelőtt adták le az első 6 epizódját, ami abszolút áthozta a Balatont és a Balaton-parti hangulatot. Büszkék is voltunk a legújabb tini sajátgyártású produkciónkra, melyet egy berendeléssel díjazott a közmédia. A folytatásra azonban a vártnál többet kellett várni. Mindezt cseppet sem bánom, hiszen ha legalább azt a minőséget tudják szállítani a következő 6 részben, mint korábban, akkor már megérte egynél több esztendőt kiböjtölni. Másfelől, azért egy ilyen ötletet májusban és júniusban könnyebb eladni, mint ősszel. Speciel meghozza az ember kedvét a balatoni nyaraláshoz, amit a mai emberek többsége inkább csak B-tervként tart számításban.

Mutatnék a 2. etaphoz egy rakatnyi promóciós fotót. Az első 4 rész képei közül csemegéztem, remélem spoilermentes mind. Azt azért megjegyezném, hogy néhol nagyon bénán vágták ki a helyzetfotót.

egynyári_kaland_s02e04_fotokredit_megafilm_11

(A tovább mögött folytatódik a galéria még több képpel.)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Házasság első látásra

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 23, 16:37-kor a(z) hazai marketing témába.

Április 28-án leköszön A konyhafőnök VIP az RTL Klub műsoráról. 23 részt követően búcsúztatjuk a celebekről szóló főzős verseny-műsort, amit egy másabb formátum fog követni. Az RTL Klub is szeret kísérletezni, ezért bekértek még korábban egy reality-t Házasság első látásra címmel, amivel borul május 2-án ismét a csatorna műsorrendje. Mutatnánk miként:

18:00-18:55 – RTL Híradó
18:55-19:55 – Házasság első látásra (ismét. másnap 15:50-től)
19:55-21:15 – Éjjel-Nappal Budapest
21:15-21:45 – Barátok közt
21:45-től – Castle (K) / Szulejmán (Sze) / Halálos fegyver (Cs) / Showder Klub (P)

„A műsorba jelentkezőket egy pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló szakmai csapat hallgatta meg. A tudományos módszereken alapuló teszteket követően pedig megkeresték a jelentkezők tökéletes partnereit. A csavar, hogy a tudomány szerint egymásnak teremtett párok elsőnek az oltár előtt találkoztak és ismeretlenül házasodtak össze. A nászút után összeköltöztek és négyhetes együttélés után döntenek, hogy együtt maradnak vagy elválnak. Vagyis vakrandi helyett vakházasságról szóló műsor abban is újszerű lesz, hogy nem a házasságig vezető utat kíséri figyelemmel, hanem azt, ami a boldogító és igencsak vakmerő „igen” kimondása után történik.” – áll a közleményben.

Valószínűleg ezt se fogom nézni, de ez legyen az én problémám. Íme a két kreatívja.

HEL.Mezeshetek.az.RTL.Klubon.2017.plakat_01 HEL.Mezeshetek.az.RTL.Klubon.2017.plakat_02

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Géniusz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 19, 14:30-kor a(z) hazai marketing témába.

Nyakunkon a Géniusz premierje. Már csak párat kell aludnunk, hogy megkapjuk a National Geographic legújabb antológiának szánt ötletét, melynek középpontjában: Albert Einstein fog állni. A 10 részes event sorozatnak meghirdetett mű alapjául a Walter Isaacson Einstein: His Life and Universe c. könyv szolgál – bár ha nem lenne ez, akkor is valószínűleg várton felüli odafigyelés övezné a mondanivalójának hitelességét, mégis csak ez a csatorna profilja. A főszerepben: Geoffrey Rush, illetve Johnny Flynn, Nicholas Rowe, Samantha Colley, Jon Fletcher és Richard Topol.

Akad még egy különlegesség, amire talán senki se számított a tavalyi berendelésekor, miszerint a hazai Nat Geo beelőző az amerikait. Odakinn április 25-én kerül terítékre korunk legnagyobb elméleti fizikusának sztorija, míg idehaza április 23-án. Ergo, világpremier előtt láthatjuk, ha a jenkiéket tekintjük annak.

Mutatnám a hazai kreatívjait, a magyar nyelvű előzetesei megvoltak?

NG_Geniusz_clp_v3_2

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats