Plakátba zárva: The Tick – 1.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 20, 11:25-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Biztos akad olyan ember, akik várja az Amazon-féle The Tick folytatását, azonban nem vagyok köztük. Nincs problémám vele, de ezt a koncepciót már annak idején gyermekkoromban sem tudták eladni Nekem. Ne értsetek félre, ismerem nagyjából a történetét, mivel, amikor parabola antennánk lett a német Cartoon Network-ön szarrá néztem a részeit. Annyi bőven elég is volt belőle. Az élőszereplős sorozat se tudott túlságosan lekötni, a pilotját a 20. perc környékéig bírtam, aztán váltottam másra. Az rajzfilmet remekül átvetítik, viszont felnőtt fejjel ezt már nem fogadja be a gyomrom. Ettől függetlenül napok múlva folytatódik az 1. évada, sőt be is kérték 2019-re a 2. szériáját, ami 10 résszel boldogítja azt, aki kitart mellette.

A plakátja mindenesetre bejönnek. Kezdeném a gonoszfiúval, akinek annyira gagyi a maskarája, hogy már azt mondatja: milyen jól áll rajta!

TheTick-S1_5-Poster-002
TheTick-S1_5-Poster-001

Kommentáld!

Plakátba zárva: Siren

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 19, 12:39-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ne keverjük véletlenül se össze a többesszámban használt USA Network-ös Sirens-szel, amit még 2015. áprilisában kaszáltak el. A cím majdnem megegyezik, de mégsem. Ilyenkor jön elő, hogy ki-mennyi Guru és van képben azzal, hogy az adott sorozat merre is futott valójában, illetve kikkel és milyen történettel! És akkor még szóba se hoztam a Chiller azonos című elképzelését, ami még nem került képernyőre.

Visszakanyarodva… a Freeform tavaly tavasszal zöld utat adott a Siren címre hallgató tinédzsereket megcélzó koncepciójának. A sztori középpontjában: egy tengerparti kisváros áll, amit a szirének egykori otthonának tartanak a legendák. Hamar azonban kiderül, hogy a legendáknak van valóság tartalma, ugyanis még most is fellelhető a faj. Fiatal lányok személyében jönnek el, mint azt már a filmekben megszokhattuk. A készítők sorában: Dean White, Eric Wald és Scott Stewart foglal helyet – utóbbi rendezői pozícióban. A szereplők között: Alex Roe, Aylya Marzoff, Eline Powell, Fola Evans-Akingbola, Ian Verdun, Rena Owen, Sedale Threatt Jr. és Sibongile “Sibo” Mlambo. Kezdésképpen 10 részt kapunk, csütörtökönként 20 órára ütemezte be a csatorna.

Mutatnám a napokban napvilágot látott plakátjait.

siren_ver2_xlg
siren_xlg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Krypton

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 17, 16:20-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Syfy is vérszemet kapott, így tavaly berendelte a Superman előzményét. Valljuk be, ez az a szuperhős, akit a legnehezebb képernyőre elhozni úgy, hogy az elégedettségi faktor bőven elnyomja az elégetetlent. A feladattal David S. Goyer-t bízták meg, akinek nevéhez kapcsolódik a Batman Superman ellen c. mozifilm, amit annyira szerettem volna szeretni, de A sötét lovag-trilógiát követően egy gyengébb minőségű Batman-filmet rakott le az asztalra. A történetének középpontjában: Kal-El nagyapja, Seg-El áll, akinek életébe nyerhetünk bepillantást a címszereplő bolygón. Résztvesz azon lázadásban, ami a bolygó zsarnokai ellen irányul.

A napokban érkezett négy karakterposzter. Ezeket mutatnám meg a folytatásban.

wpid-fb_img_15188771000831579209142.jpgwpid-fb_img_151887709780139734435.jpg
wpid-fb_img_1518877095222830248978.jpgwpid-fb_img_15188770930071160824122.jpg

Kommentáld!

Plakátba zárva: Age of the Living Dead

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 16, 13:21-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tavasz érkeztével a hazai kábeles csatornák felfrissítik a kínálatukat. Nincs is ezzel probléma, mert egyre inkább érzem azt, hogy azok a tévéadók, amikre büszkék voltunk 4-5 évvel ezelőtt, azoknál kipukkadt a lufi. Gondolok a címben szereplő sorozatot hozó Viasat-családra és az AXN-re, amik régen sokkal intenzívebben álltak a premier mellé, mint manapság. Hoznak, sőt inkább hozogatnak debütöket, de egyetlen nívós címmel se tudtak előállni (bocsi, de egyik Marvel-es újonc se az nálam!) az elmúlt félévben, amire azt mondanám, hogy na ez már döfi.

Hangzatos cím hiánya mellett azonban hoznak olyanokat, amikről még én se igazán hallottam. Itt van az Age of the Living, amit még tavaly rendeltek be, de a premierje csak 2018. január 7-én volt terítéken a brit Fox Action Movies műsorán. A 6 részes sorozat természetfeletti horror műfajt célozza meg, amelynek showrunner-i székében: Simon Phillips és Paul Tanter (Once Upon a Time at Christmas) foglal helyet. A történet középpontjában: egy olyan világ áll, ahol a vámpírok átveszik a hatalmat az emberek felett és azokat elnyomják. A cél, hogy újra az emberiség álljon a tápláléklánc csúcsán, csak éppen ehhez meg kell törni a jeget, akarom írni, el kell nyomni a vámpírokat, amik igen csak ragaszkodnak a felsőbbséghez.

A szereplők sorában: Nicola Posenor, David Meadows és Estella Warren (Planet of the Apes). Tűnik fel. Az első évadjának brit premierjén már túlvagyunk. Márciusban az AXN Now kínálatában is elérhető lesz, viszont, akinek nincs oda előfizetése, az a Viasat6 jóvoltából foghat bele a pótlásába. Mutatnék hozzá egy vagonnyi plakátot.

Age-of-the-Living-Dead-Poster_021

Age-of-the-Living-Dead-Poster_009

A tovább mögött folytatódik a posztergaléria. Minden karakter kapott egyet, illetve van csoportos poszter is. Klikk, akit érdekel!

Tovább…

Kommentáld!

Promóciós fotókon a Troy: Fall of a City

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 15, 21:20-kor a(z) Promo témába.

A BBC One és a Netflix koprodukcióban tavaly arra adta a fejét, hogy Troy: Fall of a City címmel minisorozatot készít Trója bukásáról. Azóta a projekt annyira fű alatt futott, hogy kb. semmi információt nem közöltünk róla, mostanra pedig már a premierje előtt állunk. Bizony, nyakunkon van, ugyanis a brit tévécsatorna kínálatában: február 17-én tűnik fel az első epizódja, ami megalapozza azt a háborút, amit még az is ismer, akinek a történelem órák voltak a gyenge pontjai az általános iskolában.

A története: középpontjában tehát Trója bukása áll, amit egy család szemszögéből mutatnak be. A szkript megkapja az ilyenkor szokásos témaérintéseket, mint pl.: kapunk tiltott szerelmet, bosszúállást, intrikát, felelőtlen vérontást és miegymást, amit csak elbírhat egy ilyen történelmi ívvel rendelkező koncepció.

A szkript megírásával David Farr-t, Nancy Harris-t, Mika Watkins-et és Joe Barton-t bízták meg. Négyük közül a pilotot David-hez írhatjuk, aki korábban a The Night Manager-ben ténykedett, s aminek a 2. évadját 2018-ban kapjuk meg. A rendezői székben: Owen Harris és Mark Brozel foglal helyet, aggodalomre pedig semmi okunk, mert előbbi neve mellett jegyzünk néhány Black Mirror epizódot, ami abszolút jót sejtet. A szereplőgárda igencsak népes, feltűnik benne: Louis Hunter, Bella Dayne, David Threlfall, Frances O’Connor, Tom Weston-Jones, Joseph Mawle, Chloe Pirrie, Johnny Harris, David Gyasi, Jonas Armstrong, Alfred Enoch, Aimee-Ffion Edwards és Hakeem Kae-Kazim.

Mutatnám a sorozat promóciós fotóit. Nemsokára jövők egy bónusz színfalak mögött képpel is, amivel megmosolyogtattak.

Troy-Fall-of-a-City-Promo_001

A tovább mögött folytatódik a galéria!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Chain of Command

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 13, 16:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az elmúlt fél évben totálisan átértékelődött a sorozatnézési szokásom. A drámákat már csak idébb-odább, a komédiákat azért sűrűbben, de legfőképpen a doku-reality-kre pazarlom a szabadidőm. Bukom az UFO-s témájú koncepciókra, jöhetnek főzős tematikájúak is, ahogy nyitott vagyok minden más olyanra, ami cseppet sem hétköznapi.

Ha valaki hasonlóképpen éli életét, akkor mindenképp ajánlom figyelmébe a NatGeo legújabb doku-sorozatát, a Chain of Command-ot, ami műfaját tekintve formabontó. Elsők között muszáj megemlítenem, hogy katonai témára épül. A 8-részét a Pentagon közreműködésével forgatta le a stáb a 2016-ban és 2017-ben – összesen 18 hónapot ölelt fel. Célkeresztjében: szélsőségesek elleni háború, amelyet amerikai katonák szemszögéből hoznak el, Chris Evans narrálásával. A készítők sorában: Brian Lovett, Jeff Hasler és Scott Boggins. A premierjén már túlvagyunk, hiszen január 15-én dupla résszel startolt, így mutatnám a hozzákészült plakátot.

chain_of_command_ver2_xlg
chain_of_command_xlg

Kommentáld!

Promóciós fotókon a Timeless 2. évadja

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 13, 14:41-kor a(z) Promo témába.

Bátran leszögezhetjük, hogy a Timeless egy szerencsés szerencsétlenség áldozata. Tavaly májusban ott volt az elkaszált sorozatok között, azonban a kaszahírét követő második napon az NBC visszakozott és bekérte a folytatását, azaz 2018. midseasonre +10 epizódot. Azóta már ki is tűzték a premierjét, ami március 11-re esik. Anno nem nyitott rosszul, hiszen 7.597 millió volt az össznépi startja, a 18-49 évesek körében pedig 1.83-as demót tett le az asztalra, ami a 22 órás blokkban korrekt. Nos, 16 rész alatt mindezt sikerült úgy leharcolnia, hogy az évadátlaga 4.624 milliónál, illetve 1.1-es demónál állt meg. Nyilván ez gyenge, sőt, ha vesszük a legmélyebb pontját (1×14 – 2.923M; 18-49-ben: 0.64), akkor pedig érthető volt a döntés.

Tavaly egyébként arra is fény derült, hogy nem kap költségcsökkentést. A kaszájának törlését részben a rajongóknak köszönheti, hiszen eléggé családbarát a koncepció; részben pedig annak, hogy a finanszírozást sikerült megoldania. Mutatnék egy galériát a folytatáshoz, hátha sokan várjátok!

Timeless-S2-Promo_001

A tovább mögött folytatódik a galéria!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Harrow

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 13, 11:33-kor a(z) Ausztrál régió,Vizuális egyveleg témába.

Nagyon rég esett szó az ausztrál régióról, így hoznék egyből egy plakátot hozzájuk. A Harrow a közeljövőben kerül terítékre az ausztrál ABC kínálatában. A készítői sorában: Stephen M. Irwin foglal helyet, aki korábban a Secrets & Lies mindkét változatánál (az amerikaiban is!) írói pozícióban érvényesülhetett; valamint Leigh McGrath, aki a Texas Rising-gel bukott egy nagyobbat. Mindkettőjüknek itt a lehetőség a bizonyításra.

A történet középpontjában: egy törvényszéki patológus, aki totálisan figyelmen kívül hagyja a tekintélyt. A halottak iránti empátiájának segítségével a legbizarabb esetek megoldásában segíti a hatóságok munkáját. Elhatározza, hogy hangot ad az áldozatoknak, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy felfedje az igazságot, ami haláluk mögött van. Pontosan így kerül önmaga csapdájába, ugyanis a múltjából egy rettenetes titokra derül fény, ami veszélyezteti karrierjét és családját. Természetesen minden tudásával azon lesz, hogy ezt fű alatt tartsa.

A főszerepet Ioan Gruffudd kapta, aki párhuzamosan a Liar című sorozatban is castingban van. További szereplők sorában: Remy Hii, Robyn Malcolm, Ella Newton és Anna Lise Phillips. 10 részt kértek belőle. Ez lesz egyébként az első olyan nemzetközi produkció, amelynek gyártása a Disney és a Hoodlum Entertainment között zajlott.

Harrow-poster

Kommentáld!

Plakátba zárva: Krypton

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 12, 14:06-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A tegnapi előzetescsokor mellé azt hiszem, dukál egy poszter is, ha már a nyakunkon a Syfy-ra érkező Superman-előzménytörténet. Nem említettem, de a sorozat elkészítésére David S. Goyert nevezték ki, aki közreműködött A sötét lovag-mozifilmeknél is (biztató tény!), valamint a legutóbbi Superman-t szerepeltettetőnél is, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalánál (kevésbé biztató!). Másrészről, ha a sorozat frontot vesszük elő, valamint azt szűkítjük a képregény-adoptációkra, akkor megfigyelhetjük, hogy a Constantine-t is ő vitte. Most lesz lehetősége a bizonyításra, hiszen az elmúlt 5 évben kevés maradandót alkotott – bár a Da Vinci démonai pont tetszett Nekem, de az nem a DC-univerzumot képviselteti.

A premierje: március 21-én lesz aktuális. A főszerepben: Cameron Cuffe, aki Superman nagyapját alakítja. Mutatnám a hozzákészített plakátot.

There’s more to the legend.

Krypton-Poster

Kommentáld!

Promóciós fotókon az Ash vs. Evil Dead 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 11, 21:07-kor a(z) Promo témába.

Reggeli hírek között elspoilereztem, hogy az HBO GO kínálatába is bekerül február folyamán az Ash vs Evil Dead 3. évadja. Természetesen heti rendszerességgel, először feliratosan hozza a stream oldal a Starz által kiadott epizódokat „egy nap” csúszással. (Értsd: odakinn pénteken kerül műsorra, ami magyar idő szerint szombat hajnal, míg nálunk szombaton napközben aktíválódik a megtekinthetősége.) Én már nagyon várom. A semmiből kinőtte magát kultsorozatta, ami teljesítmény tekintetében irigylésre méltó. A 3. évad még véresebb és elmebetegebb lesz, de hát ez így van jól. Nem szaporítanám tovább a szót, átadnám a terepet a promóciós fotóinak, amik bármikor megteremtik bennem az újranézés kedvét.

Ash Vs Evil Dead Season 3 2018

A tovább mögött folytatódik a galéria. Érdemes klikkelni, mert az elmebetegség garantált.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats