Könyvet kap Conan-Leno harca

 
Beküldte: Kanyecc 2010 March 17, 11:24-kor a(z) könyv témába.

A tervek szerint nyáron már a boltokba kerül The War for Late Night címen.

conanbookcover[1]

Kommentáld!

Ne csak nézd, olvasd a The Pacific-et

 
Beküldte: Kanyecc 2010 March 17, 10:40-kor a(z) könyv témába.

703544[1]Amerikában lezajlott a premier. Magyarországon szintén. Már csak 9 hetet kell várnunk, hogy komplett legyen a csendes-óceáni hadszíntérnek a sztorija. Világpremierről van szó, amit nem csak látni kell a tévéképernyőn, hanem olvasni is.

Immáron olvasni is lehet, ugyanis Hugh Ambrose könyve: a The Pacific – A hős alakulat a hazai könyves boltokban már kapható.

Pokol az óceán túloldalán

Igazából hozzáfűzni valóm nincs. Az elit alakulat szintén kapható a könyves boltokba. Nekem az HBO premier előtti ajándékcsomagjából lett meg. Jó olvasgatni, főleg, ha az ember valami izgalmast akar. Lényegében a minisorozat sztorija van karakterekbe foglalva. Mindezt 4.500 jó erős magyar forint körüli áron lehet megvásárolni. (Röpke google keresést követően a polc.hu oldalát találtam a legolcsóbbnak, ahol ha online vásároljátok, akkor 3.600 forintból megúszhatjátok a történetet.

Kommentáld!

Előrendelhető a FlashForward könyv

 
Beküldte: RaulReal 2010 February 20, 23:23-kor a(z) könyv témába.

Nem meglepő, hogy a könyvipar is próbálja meglovagolni az AXN műsorán vetített sikersorozat felkapottságát, ennek köszönhetően pedig a Metropolis Media jóvoltából pedig hamarosan a boltokban lesz Robert J. Sawyer mostanában felkapott könyve, amelynek adaptációja itthon a Jövő emlékei alcímmel hódít. A mű például itt előrendelhető és meglehetősen magas kedvezménnyel postázzák, az eredeti 2990 Ft-os ár helyett 30%-al leértékelve. A mű egyébként több mint 300 oldalas, így biztosan jó szórakozást nyújt majd a stílus kedvelőinek. Érdekes módon a történet úgy kezdődik, hogy azonnal megtudjuk, mi is okozta a kitekintéseket és a sorozatban megvalósított fél évvel előre való kitekintés helyett is 20 esztendőnyi ugrásról beszélünk, ami természetesen rendesen megbonyolítja a helyzetet, hiszen a tévés produkcióban igazán nehéz és komplikált lenne egy ilyen motívumot megjeleníteni.

Mindenesetre érdemes lehet megvenni az alkotást, és ha mást nem, a széria befejezte után elővenni egy kis olvasgatásra, ugyanis biztosak lehetünk benne, hogy tartogat még érdekességeket a könyv. Próbálja tehát mindenki, akinek lehetősége van rá beszerezni, hiszen egyetlen nyomozós sorozatokért rajongó fanatikus polcáról sem hiányozhat Sawyer írása. Ebben persze semmiféle titkolt reklám nincs, csupán jó ötlet lehet ezzel kibővíteni a tudásunkat, ugyanis az eddigiek során csak a legelvetemültebbek neveztek be az angol nyelvű változatra. Alább látható a könyv címlapja, amelyet össze lehetne hasonlítani az eddig fellelhető marketingtermékekkel, biztos hogy számos közös motívumot találnánk ekkor.

FF_konyv

Kommentáld!

free web stats