Az UltraHD-s Westworld-ről

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 21, 11:04-kor a(z) DVD témába.

Az előző cikknél hideg vizes zuhanyként ért a tény, hogy csak feliratos változatban kapjuk meg a Westworld-öt idehaza úgy, hogy közben lement a szinkronizált premierje az HBO-n. Aki megkedvelte Törköly Levente, Sipos Eszter, Epres Attila vagy Tordy Géza hangját a sorozatban, azoknak ez egy lehangoló hír, mert csak és kizárólag eredetiben hallhatják újra a karaktereiket. (Leszámítva akkor, ha előfizettek az HBO Go-ra és ott nézitek újra és újra.)

Ha a lemezes formátumhoz mindenképpen ragaszkodnátok, akkor adnék másik opciókat, amiken igaz nincs magyar felirat, hang meg pláne, de annyi baj legyen. Ugye november 7-e óta kapható Amerikában DVD-n, Blu-ray-en és 4K Ultra HD-ban. Árazás tekintetében: 50-55-65 dollár körül áll meg egy-egy példány, azaz a legdrágább darabért cirka 17 ezer forintot kérnek el, ami eléggé borsósnak hangozhat, de a rajongásnak ára van. A külföldi változat extra listáján a Comic Con-os panellja is rákerült a sorozatnak, amit a magyaron nem láttam – vagy csak más néven emlegeti? Azért másolnám a plusz anyagok listáját, hátha valakit ez jobban megfog.

– Inside Look with Jonah Nolan and Lisa Joy – Season One (New Featurette)
– Imagining the Main Title (New Featurette)
– The Key to The Chords (New Featurette)
– 2017 Comic Con Panel (New)
– Gag Reel (New)
– Welcome to Westworld
– Crafting the Narrative
– An Invitation to The Set
– Welcome to Westworld: About the Series
– Reality of A.I.: Westworld
– “The Big Moment” Featurettes

A végére pedig a fémes borítás, benne 6-lemez. Ez azért szép lett:

Westworld_S1_UHDcombowithBLU

Kommentáld!

Itthon csak feliratosan jelenik meg a Westworld

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 21, 10:46-kor a(z) Magyar DVD témába.

1 hete számoltunk be arról, hogy a Provideo decemberben három sorozatot is a piacra dob, de a részletekbe nem merültünk el, csak örültünk a Mikulás napjára beütemezett megjelenéseknek. Sose gondoltam volna, hogy le fogok ilyet írni, de szinte édes mindegy a magyar nézőnek, hogy honnan kaparintja meg a Westworld-öt! Választhatod akár a külföldi piacot is, hiába jelenik meg Magyarországon.

Most kicsit becsapva érezhetjük magunkat. Először is, a Westworld-öt csak DVD-n kapjuk meg, Blu-ray kiadásról szó sincs kicsiny kis hazánkban. Ezzel talán még tudnánk azonosulni, bár aki nyomon követi a külföldi „lemezes” megjelenés híreket, az tudhatja, hogy a jenkiknél november 7-e óta kapható, nem csak DVD-n, hanem – fiktív tévésorozatok történelmében először4K ULTRA HD minőségben is, azaz olyanban, amitől leteszed a hajad. (Nem elég, hogy a lehetőlegjobb a képminőség és a hangzás, de még kapjuk mellé a HDR hatást, amit oly lelkesen adagol már egy ideje az Amazon és a Netflix stream oldalról.) Másrészről, egy fontos tényezőt akkor nem említettem: csak magyar feliratot kapunk, szinkront sajnos nem! Hoppá. Hoppá bizony, hiszen itthon megvolt a magyar nyelvű premierje, a DVD-re mégsem kerül az rá ­– még sztereóban sem. Csak az angol 5.1-es és a legyen 2.0-ás.

Megkerestük a kiadót: hátha csak egy plusz sor lemaradt a közleményből, azonban nincs tévedés, valóban nem kerül rá.

Szóval így állunk! A 10 epizódját 3-lemezre pakolják rá, abból is duplarétegűre. Játékidőben 593 percről számolhatok be, képarány tekintetében pedig a megszokott 16:9-es mozis dukál. A két negatívum mellett azért megjegyezném, hogy az extrákat nem spórolták le. Íme a lista:

– Valóra váltani az álmot: Az első hét a Westworld forgatásán
– A főcím megalkotása
– A zene, mint kulcs
– Bakiparádé
– Üdvözlünk Westworldben
– A történet szövése
– Meghívás a forgatásra
– A sorozatról
– A Mesterséges intelligencia realitása
– Nagy pillanatok

Két fontos dolgot nem említettem. Az első, hogy díszdobozban (hogy mitől az, azt passzolnám, mert külföldön is ugyanilyen a borításra) dobják piacra, aminek az alcíme: A labirintus lesz. A másik, hogy cirka 6.999Ft-os vételárral lehet számolni. Már csak az a kérdés, hogy ér-e egy feliratos kiadás ennyit?

Y34755-1_Westworld_S1_DVD_2D

A tovább mögött megtekinthető a 3D-s borítómintája.

Tovább…

Kommentáld!

Melyik borításban vennéd?

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 16, 22:31-kor a(z) Magyar DVD témába.

Beköszöntött a tél”

A vártnál többet kellett várni a Trónok harca 7. évadjára, de ahogy olvastam a nézői visszajelzéseket: megérte a negyedéves csúszást kiböjtölni, mert eléggé temperamentumos, összerakott szériát szállítottak a készítők. Az első 6 etapja mindig tavasszal startolt, azonban egyes jelenetek megkövetelték a környezethez való alkalmazkodást, egyben a kivárást (legyen már tél!), így a soron következőt az HBO nyárra tűzte képernyőjére – bár elnézve a nézettségi mutatóit, ez cseppet se érte őket hidegzuhanyként. Nagyon stabil nézőtáborral rendelkezik a produkció, jelenpillanatban a csatorna zászlóshajójáról beszélhetünk, így nem is csoda, hogy Amerikában és Magyarországon is azzal kedveskednek, hogy idő előtt piacra dobják a DVD és Blu-ray változatát.

A napokban írtam, hogy Amerikában december 12-én érkezik, ami az előző évekhez képest egy korábbi (a tavalyira pont nem lehet ráhúzni, mert az novemberi) megjelenést takarna, hiszen mindig a premiert követő esztendő februárjának a végére lőtték be. Idehaza se volt másképp, ha tavasz, akkor bizony a Provideo jóvoltából egy Trónok harca kiadással lehetett számolni.

Most december a naptári hónapja a 7. évad megjelenésének idehaza. Sőt, folytatnám, ugyanis Magyarországon előbb kerül a kiadvány piacra, mint a jenkiknél. Délelőtt folyamán már lehullott a a lepel a dátumról, miszerint 2017. december 6-ára tessék félretenni a borsos összeget, ha be szeretnénk szerezni az elmúlt 7 epizódját. Ergo, egy héttel korábban élvezhetjük akár eredeti hangzásával is a részeit, mint, ahol nagyobb vevőköre lenne. Ez azért teljesítmény, és innen pacsi a kiadónak, hogy ezt így ki tudta vitelezni.

Tudván, hogy közeleg a karácsony és az esztelen pénzköltési időszak, a Provideo olyat újított, amire a tévés szegmensben még eddig – tudomásom szerint – nem volt példa. Nem egy, nem is kettő, hanem négy különböző borítás közül választhatnak azok, akiknek kell a 7. évad. Remélem nincs olyan ember köztük, aki fanatikus gyűjtő, mert annak háromszor mondhatni feleslegesen lesz meg a kiadvány beltartalma. Okos húzás és egyben ötletes is. Megmondom őszintén, nem az alap borítómintát (azaz lentebb az elsőt!) választanám, mert az túl snassz.

Mindegyik DVD-s változaton a magyar szinkron csak sztereó hangzással lesz elérhető, míg az eredeti 5.1-gyel, de, aki olaszul vagy oroszul tud, az hasonlóan jobb minőséget kap. Játékidőben: 420 percet kapunk. 5 lemezre kerültek a részek, melyek közül 4db dupla rétegű. A képarány a megszokott 16:9-es. Kapunk extrákat is, mutatnám a listáját:

  • A KÉPZELETTŐL A VALÓSÁGIG: A MŰVÉSZETI OSZTÁLY TITKAI
    Alapos, kétrészes betekintés Deborah Riley látványtervező és művészeti osztályának elképesztő munkájába, különösen az új évad lenyűgöző új helyszíneinek, a Sárkánykőnek, Kaszterhegynek, Égikertnek és Sárkányveremnek a megalkotására fókuszálva.
  • TŰZ ÉS ACÉL: WESTEROS LEROHANÁSÁNAK MEGALKOTÁSA
    Idézd fel újra az évad legfontosabb pillanatait ezzel a kulisszák mögé betekintő kisfilmmel, melyben a szereplők és az alkotók arról mesélnek, hogy valósították meg a rajongók kedvenc momentumait.
  • AUDIOKOMMENTÁROK
    11 audiokommentár a szereplőkkel és a stábtagokkal, többek között David Benioff-fal, D.B. Weiss-szal, Lena Headey-vel, Kit Harringtonnal, Iain Glennel, Pilou Asbaekkel, Gwendoline Christie-vel, Liam Cunninghammel és másokkal.

Az árról se feledkezzünk el. Az egyik előrendelést felvevő oldalon 7.990 Ft-ra lőtték be a nyitó – akciómentes – díjazását. Nyilván ez olykor lekúszik 7 ezer forintra. A kérdés már csak, hogyha DVD-ben veszitek, akkor melyik a legtutibb polcra illő változat? – A Blu-ray kiadásról külön fogunk megemlékezni.

Y34742_Game of Thrones-S7_DVD_slipcase_2DY34742-C_Game of Thrones-S7_DVD_Clegane_o-ring_2D
Y34742-T_Game of Thrones-S7_DVD_Tyrell_o-ring_2DY34742-U_Game of Thrones-S7_DVD_Unsullied_o-ring_2D

A folytatásban, azaz a tovább mögött megtekinthetők három dimenziós változatban. Klikk, aki kíváncsi a bordájára.

Tovább…

Kommentáld!

A Provideo decemberi sorozatai

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 16, 11:55-kor a(z) Magyar DVD témába.

December az év azon hónapja, amikor bármit el lehet adni a legnagyobb darabszámban karácsonynak köszönhetően. A Provideo egész évben próbálta életben tartani a tévésorozat szekciót, ami nagyjából sikerült is. Az biztos, hogy a minőségi ötleteknek mindig lesz vásárlója, bár ezzel próbálnak valamelyest szembe menni – talán pontosan ezért tűnt fel a kínálatukban ősz előtt a Halálos fegyver 1. évadja, melynek premierjét ideiglenesen elcsúsztatták.

Nem hivatalos forrásból kaptunk olyan fülest, hogy talán októberben érkezik, azonban ezt a kiadó hamar megcáfolta, illetve megjegyezték, hogy még idén megjelenik az RTL Klub által adott feldolgozás. Megmondom őszintén, én azért kételkedtem ebben, mert annyira hallgatott róla mindenki, hogy már a kiadás kaszáját könyveltem el.

Végül jött a hír, miszerint december 6-án érkezik immáron biztosan! Jegyezzük fel a naptárba, mert ritkaszámba megy tényleg az, hogy egy országos tévén futott ötlet DVD formában pihenjen a polcunkon. Ha minden igaz, akkor cirka háromnegyed hónap és beérik ez a hosszú várakozás.

December 6-dika azonban más miatt is fontos nap, ugyanis ekkora dobja piacra a Provideo a Westworld 1. évadját, valamint a Trónok harca 7. szériáját. Utóbbi 4 különféle csomagolásban (sima, Tyrell-féle, Clegane-féle és Makulátlan-féle) vásárolható majd, de a részletekkel hamarosan jövünk, előbb jöjjön a nyers menetrend:

2017. december 6. (szerda):

Halálos fegyver – 1. évad (DVD)
Westworld – 1. évad díszdoboz (DVD)
Trónok Harca – 7. évad (DVD)
Trónok Harca – 7. évad Tyrell csomagolás (DVD)
Trónok Harca – 7. évad Clegane csomagolás (DVD)
Trónok Harca – 7. évad Makulátlan csomagolás (DVD)
Trónok Harca – 7. évad BD
Trónok Harca – 7. évad BD fémdobozos

Kommentáld!

Decemberben érkezik az animált Trónok harca is…

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 13, 12:44-kor a(z) DVD témába.

Decemberben, karácsony miatt az emberek mértéktelenebb költekezésbe kezdenek. Ezt mindenki tudja, így ha valamit el akarsz adni, ami elképzelhetően nem menne úgy holtidőszakban, mint azt várnád, akkor ez a legkedvezőbb időszak. Az HBO ilyenkor szokta mindig piacra dobni a Game of Thrones legutóbbi évadját Blu-ray és DVD formátumba, amire kevésbé húzható rá ez a tény, az viszont már igen, hogy az emberek ritkábban vesznek aktuális sorozatpakk kiadást. Most arra gondolok, hogy minden évben megjelentetik kompletizált formában, illetve egyedi borításban, hátha még akad olyan néző, aki nem szerezte be az előzőit és így jobban jár abból kifolyólag, hogy sokkal pénztálcabarátabb.

Valamiért ide sorolnám a Game of Thrones: Conquest & Rebellion: An Animated History of the Seven Kingdoms című animációs sorozatot is, amit a 7. évad megjelenésével dobnak a piacra, azaz december 12-én – de van egy csavar itt.

Csak a tisztázásból: szeptember 25-től digitális formában már elérhető a 45 perces előzménysorozat, ami rajzolt formában kalandoztat el minket olyan időszakokba, mint pl.: milyen volt Valyria fénykora és mi vezetett a bukásához. Akinek ez hiányozhatatlan darabja a gyűjteményből, azoknak jó hírrel kell szolgálnom, mert elég csak megvenni az alap kiadást, ugyanis az extrák sorában fogják felsorakoztatni a fentebbi plusz anyagot. Mindegy, hogy a DVD-t vagy a Blu-ray-t választotál, mindkettőn rajta lesz, szóval most az egyszer tényleg nem lehúzásról számolhatok be, hanem pont az ellenkezőjéről. Árazásban: 35 kontra 40 dollárról beszélhetünk.

Végezetül mutatnám a borítóját:

GameOfThrones_S7_BLU_wConquestAndRebellion

 

Kommentáld!

Több mint 1.000 percnyi Twin Peaks

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 11, 19:59-kor a(z) DVD témába.

 “The stars turn and a time presents itself…”

Itt a tökéletes karácsonyi ajándék! – Erre tényleg nem lehet mást írni. Amikor megpillantottam a Twin Peaks 3. évadjának DVD és Blu-ray kiadásához kapcsolódó sajtóközleményt az állam esett le. Az alap, hogy a 18 epizódot rápakolják, mégis csak azért vásárolnám meg, illetve egyfajta tisztelgés kapcsán a stábtagok felé. Az viszont ritkaságba megy, hogy a részek mellé több órányi extrát pakoljanak.

Elsőként, ami szemet szúrhat a borításán az az „A limited event series” felirat, ami mosolyra is indítja a számat abból kifolyólag, hogy se a kiadó, se a csatorna nem akar senkit se megtéveszteni. Jó, írhatták volna a 3. évad címszót is, azonban az azt mondatja magával, hogy elképzelhető a folytatásának joga, mármint nagyobb a valószínűsége. (Egyelőre nincs döntés, persze ez nem a csatornán múlik, inkább a készítőkön.) Az „event” említésekor lezárást könyvelünk el magunkban, ha kapunk újabb részeket, akkor örülünk; ha nem, akkor sincs semmi, mert kerek a történet, nincs miért feszengeni. Hülyén hangozhat, de ez a legtökéletesebb felirat, ami rákerülhetett. Innen is gratulálunk a CBS Home Entartainment és a Paramount Home Media duónak.

A kiadó egyáltalán nem volt rest. A legtöbb anyagot, amivel a stáb rendelkezett rárakták. Ennek fényében kapunk cirka 6 órányi Színfalak mögött videót, ami tényleg ritkaszámba megy a mai világban még egy Blu-ray kiadáson is. Ha ez nem lenne elég, akkor végignézhetjük az 1 órás Comic Con paneljüket. Sőt, ha a kéklemezes variáns mellett tesszük le a voksot, akkor további 1 órányi kulisszával gazdagodunk. (Lentebb mutatom a listát!)

A hivatalos leírás szerint több mint ezer pernyi játékidővel rendelkezik mindkét variáció, szóval el lesz vele az ember egy darabig. Árban 65 dollárra lőtték be mindkettőt, azaz átszámítva cirka 18 ezer forintra. Azért elkérik érte a pénzt, de basszus, ne sajnáljuk már, hiszen az Entertainment Weekly is a következőt írta róla: „Brilliant (…) an uncompromising work of art”.

Az extra listáját másolnám, mert bitang hosszú:

IMPRESSIONS: A Journey Behind the Scenes of Twin Peaks
– The Man with the Grey Elevated Hair (29:40)
– Tell it Martin (29:08)
– Two Blue Balls (24:14)
– The Number of Completion (29:17)
– Bad Binoculars (28:08)
– See You on the Other Side Dear Friend (30:00)
– Do Not Pick Up Hitchhikers (26:44)
– A Bloody Finger in Your Mouth (26:49)
– The Polish Accountant (28:05)
– A Pot of Boiling Oil (38:32)
Phenomenon
– Part 1: Creation (4:40)
– Part 2: Life After Death (4:50)
– Part 3: Renaissance (4:50)
Behind-the-scenes Photo Gallery
Rancho Rosa Logos (2:25)
San Diego Comic-Con 2017 Twin Peaks Panel (61:26)
David Lynch Produced Promos
– Piano (1:02)
– Donut (:32)
– Woods (:32)
– People (:32)
– Places (:32)
– Albert (1:02)
– In – cinema (1:32)

Csak Blu-ray exkluzív:
A Very Lovely Dream: One Week in Twin Peaks (27:09)
Behind the Red Curtain (29:17)

A végére pedig az elmaradhatatlan borítóminta:

TwinPeaks_S3_BLU_f

Kommentáld!

Azért piacra dobják a Ten Days in the Valley-t

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 7, 17:31-kor a(z) DVD témába.

Néhány napja arról számoltunk be, hogy műsorváltozásokkal próbálják leplezni a kaszáikat az egyes amerikai országos tévék. A CBS-nál a Me, Myself & I, míg az ABC-nél a Ten Days in the Valley húzta a rövidebbet abból kifolyólag, hogy nem tudta szállítani azokat a nézettségi mutatókat, amikkel elégedettséget/közömbösséget váltottak volna ki a csatornánál. Utóbbi a házon belüli sereghajtó, így le is vették a műsorról, majd csak december 16-án helyezik vissza a szombat estékre, ami nyilvánvaló tényt közöltet felénk: ennek az ötletnek annyi. (Kanadában azonban nincs műsorról való levétel, így várhatóan előbb megkapjuk a fennmaradt 6 részét.)

A DVD és Blu-ray kiadásának tekintetében is meglepő hír csapta fel a fejét a héten. Kitűzték mindkettő változatának megjelenését: 2018. január 2-ára. Sőt, a borításra rá is írják az alábbi szöveget: „A 10-Part Limited Series”, amit olvasva már ne várja senki vissza a 2018/19-es szezonra. Jah, és azt se feledjük el, hogy az ABC az 1×09-10. epizódjait január 6-án adja csak le, tehát a káosz teljesmértékű – értsd: előbb jelenik meg! Pénzt próbálnak csinálni belőle, míg lehet. Ez egyébként az árazására is visszavezethető, mert a 3-lemezes DVD 24.98 dollárba, míg a 2-lemezes Blu-ray 24.97 dollárba fog kerülni – azaz egy képletes centessel olcsóbb a kékdoboz. Csak ámulok, de ezt ők tudják. Már csak a borításával lennék adós, amit mutatnék is:

TenDaysInTheValley_BLU

Kommentáld!

November végén nézhető a Szívek szállodája: Egy év az életünkből

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 17:27-kor a(z) Magyar DVD témába.

Október közepén megszellőztettük, hogy a Provideo jóvoltából egy újabb olyan magyarországi premiernek lehetünk szemtanúi, amikor nem tévécsatorna vagy online felület szolgáltatja a választott produkció premierhelyszínét, hanem az egyik kiadó, mivel DVD-n érkezik a meglepetés. Nem titok, hogy a Szívek szállodája: Egy év az életünkből című folytatásos minisorozatról beszélek, ami november 29-én kerül a boltok polcaira. (Akinek nagy kedvence volt a Gilmore-család, azoknak pedig jelezném, hogy október elejétől új köntösben ismét kapható.)

Ígértem részleteket, most ezeket szállítanám. Kezdjük a szinopszissal:

Közel 10 évvel azután, hogy az eredeti széria véget ért, a Szívek szállodája most újra megnyitja kapuit az Egy év az életünkből című minisorozattal. Lorelai (Lauren Graham) még mindig a Dragonfly fogadó vezetője, és jelenleg Luke-kal (Scott Patterson) él. A lánya, Rory (Alexis Bledel) immáron 32 éves, és egyszerre küzd munkahelyi és párkapcsolati gondokkal, az idősödő Emily (Kelly Bishop) pedig kezd hozzászokni az özvegyléthez. Ebben a négy felejthetetlen epizódban a Gilmore-lányok sok-sok régi ismerős táraságában végre szembesülnek régóta megoldatlan problémákkal, méghozzá a maguk szókimondó, de szívhez szóló módján. Nem vitás, ez a magával ragadóan szellemes és érzelmes miniszéria egyszerre kínál ismerős és meglepő pillanatokat. Jó újra otthon lenni!”

4 epizódot kapunk, melyek az évszakok neveit hordozzák cím gyanánt. Az őszt és a telet Amy Sherman-Palladino, míg a tavaszt és a nyárt Daniel Palladino írta és rendezte. 2 lemezre került tehát az új tartalom, amit sztereó magyarhanggal és D5.1-es eredeti angollal csekkolhatnak azok, akik beneveznek a vételére. Egyébként itt említeném meg, hogy sikerült a legtöbb főszereplőt visszacsalni a szinkronhangok közül, így meg lehet nyugodni, Lorelai hangja nem Bözsi nénié lesz a Moszkva térről. A 353 percnyi videóanyag a megszokott 16:9-es képaránnyal lesz fogyasztható. Extrákról nincs információnk, de elnézve az eredeti kiadást, ahol szintén nincs említés alatt, így valószínűleg ez az oka. Mellesleg szeretném megjegyezni, hogy az amerikaiaknál is csak november 28-án kerül a boltokba, szóbal elég szép ütemezés ez, ha úgy vesszük!

Árban mire számítsunk? A fogyasztói ára: 5 990Ft, de nyilván egyes felületeken már akcióban „elő lehet rendeltetni”.

Már csak a hazai DVD-borításával vagyok adós, íme:

Y34754_Gilmore Girls-A Year in the Life_DVD_2D

Tovább…

Kommentáld!

Már komplett formában is elérhető

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 27, 0:52-kor a(z) Magyar DVD témába.

Ínséges időket élünk, már ami a DVD-megjelenéseket illeti, hiszen egyre ritkábban írunk cikket a „Magyar DVD” rovatba – bár ez alól az elmúlt hónapok kivételt képeznek. A ProVideo megemberelte magát az elmúlt időszakban, és ha 1-1 db tévét érintő kiadással is, de kedveskedett azoknak a sorozatfüggőknek, akik még költenek lemezekre.

Szeptemberben egy kompletizálásról maradtunk le, amit pótolnánk. Talán a rajzfilmsorozat kedvelőknek nem lesz ismeretlen a most következő hír, miszerint a Bontonfilm részéről Sárkány: A Hibbant-sziget harcosai (Dragons: Riders of Berk) 1. évadja már elérhető a boltokban. De hát eddig is elérhető volt! – jogosan állapíthatnátok meg, hiszen ha visszanézitek az archívumunkat, akkor márciusban arról számoltunk be, hogy február közepén kiadásra került két részletben. Nyilván a most vásárlóknak kedveskednek ezzel a pakkal, amelyen rajta van az összes epizód, szám szerint mind a 20 rész, amit eddig 11:9-es felállásban szerezhettünk be 3.990 Ft-os vételáron. Most spórolhatunk, de nem sokat, ugyanis a teljes szezonért mindössze 6.990 Ft-ot kérnek – de akadnak olyan online boltok, ahol még kevesebbért hozzájuthatunk.

433 percnyi játékidőt kapunk surround hangzással. Extrák se maradtak le, mutatnánk, mik kerültek rá:

– Sárkányvadász – interaktív térkép grafikákkal és videókkal
– A DreamWorks Animation világa

A végére pedig a hazai, magyar nyelvű borítása. Szeptember 17-től elérhető, ha valakinek ez egy fontos tény.

sarkany

Kommentáld!

Ismét nincs időpont a Halálos fegyver-DVD-hez

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 21, 20:03-kor a(z) Magyar DVD témába.

Rossz hírrel kell szolgálnom azoknak, akik már tűkön ülnek, hogy beszerezhessék elsők között a Halálos fegyver tévésorozat 1. évadját. Egyes portálokon feltűnt egy október 17-diki dátum, azonban ezt sajnos el lehet felejteni. Biztosan nem ekkor került kiadásra. A Provideo októberi és novemberi menetrendjében sem szerepel a címe, melyből alapozhatunk arra, hogy legjobb esetben is csak decemberre ütemeződhetik – bár erre látjuk a legcsekélyebb esélyt. Felkerestük a kiadó sajtóosztályát, azonban több napnyi várakozást követően sem kaptunk választ a kérdésünkre. Ha tippelnünk kellene, akkor idén már biztosan nem kerül a piacra a széria; de azt is simán el tudjuk képzelni, hogy 2018-ban sem, mivel olyan ritkán adnak ki országos tévén futó sorozatokat.  Mindenesetre ne legyen igazunk!

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats