Délelőtti előzetes (2): Virtuózok – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 12, 11:50-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Jó eséllyel „kimagaslóbb” nézettségre tehet szert a Virtuózok 3. évadjának nyitánya holnapután, hiszen Nagypéntek munkaszüneti napnak lett kikiáltva, ami annyit jelentene, hogy egy megszokott péntekhez képest többen fognak valószínűleg tévézni.

Az új szériánál lesznek változások – nem sok, csak kettő -, amikről talán még nem esett szó. Miklósa Erika (operaénekesnő), Batta András (zenetörténész) és Kesselyák Gergely (karmester) nevének ismerősen kell csengenie, hiszen jelent voltak az előző etapban, mint zsűritagok. Újként csatlakozik a csapathoz Várdai István (csellóművész) és Balázs János (zongoraművész). (Tehát Némethy Attila és Szenthelyi Miklós távozott a pozíciójából.) A műsorvezetők körében is lesz vérfrissítés, mivel Varga Edit helyére érkezik Koltay Anna, valamint marad korábbról Bősze Ádám. Ismét 8 adást kapunk, valamint egy bónusz finálét, amire június 2-án kerül sor. Nézzük csak a beharangozóját az etapnak.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (1): Egynyári kaland – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 12, 11:09-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem olyan rég mutattunk az Egynyári kaland 2. évadja elé egy összegzőt, afféle kedvcsinálót. A sorozat marketing osztálya sejtette, hogy a nézőket újdonságokkal lehet jobbára megvenni, mivel abban új jelenetet nemigen kaptunk. Most ezt a hibájukat javították, ugyanis az új széria új főcímmel fog büszkélkedni, melyet a nép elé dobott. Érdekes, idehaza mennyire rajonganak az ilyesfajta megoldásokért, mármint az „újítsuk fel az intronkat” megmozdulásokért. Ha viszont valakit ezt cseppet sem hoz lázba, akkor se csüggedjen, mert kaptunk egy félperces ajánlót is, ami telesteli van 2. évados pillanatokkal. Utóbbival kezdenénk, előbbit pedig a tovább mögött fogjátok megtalálni. A hivatalos premier: május 13-án lesz, azaz szombatonként láthatjuk.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (2): Géniusz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 10, 20:25-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A National Geographic ismét arra vállalkozott, hogy profiljába vágó sorozattal örvendeztesse meg a nézőit. A következő próbálkozásuk: a Genius lesz, ami Albert Einstein életét dolgozza fel 10 részen keresztül. A történet alapjául a Walter Isaacson Einstein: His Life and Universe című könyv szolgált, amit Noah Pink, Brian Grazer és Ron Howard álmodott képernyőre. Ez lesz a csatorna első szkriptelt antológiája, ugyanis ha a folytatása mellett döntenének, akkor a következő etapjában egy újabb lángelméve foglalkoznának, aki hozzátett a tudományhoz valamilyen nagydobással. Idehaza április 23-án mutatkozik be – azaz ismételten beelőzzük az amerikaiakat, hiszen részükről a premierje csak 25-én lesz aktuális. Amit még érdemes tudni, hogy Geoffrey Rush fog megszemélyesíteni Albert Einstein-t. Mutatnék két magyar nyelvű ajánlót hozzá.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (1): Istenek nyomában Morgan Freemannel – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 10, 20:08-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Számomra észrevétlen premierként ment le az Istenek nyomában Morgan Freemannel (The Story of God with Morgan Freeman) című sorozat 2. évadja január folyamán az amerikai Nat Geo műsorán. Egyetlen reklámmal se találkoztam, így meglepődve tapasztaltam minap a (hazai) csatorna friss sajtóanyagát, melyben felhívják a figyelmünket a húsvéti premierjére. Nincs semmi baj, amúgy se hiszem, hogy sokan eredeti szinkronnal nézték végig az első 6 epizódját, melyet újabb 3 fog követni. A magyar Nat Geo ki is tűzte a premierjét a már említett ünnepre, azaz április 15-17. között 20 órától láthatjuk a The Chosen One, a Heaven & Hell és a Proof of God című részeit. Egyelőre nincs még hozzá magyar ajánló, ám feliratossal már rendelkezik a show, így ezt hoznánk el most.


Kommentáld!

Esti előzetes (2): A Grace klinika – 10. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 5, 19:27-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nemrég startolt el a Prime műsorán a Grey’s Anatomy 10. évadja. Az etap különlegessége, hogy eddig az RTL Klub és a Cool szolgáltatott számára otthont, aztán megvásárolta a TV2 időközben a sugárzásnak jogát, így a 10. évadját már egy új „családban” folytathatja a magyarországi sugárzást. A Tv2 kiscsatorna ki is hangsúlyozza, hogy eddig még le nem adott epizódokat láthatnak a nézők, így mutatnék hozzá egy ajánlót. Akit érdekel, az szerda esténként csekkolhatja az új részeit. Várhatóan még sokáig képernyőn hagyja az amerikai ABC, hogy beérjék az ER-t és megdöntsenek minden rekordot. Nézzük csak, hogyan promózzák idehaza.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (1): Egynyári kaland – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 5, 10:54-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nemsok magyar sorozat van, amire benevezek és kitartok az évadfináléig, viszont a DunaTV-n futott Egynyári kaland közéjük tartozik. Talán azért ez a fajta rajongás iránta, mert felidézik mindazt bennem, amit a Balaton és a Balaton-part jelent nekem: a bulikat, a szerelmet, és a nyarat. Sose volt kérdéses, hogyha nyár, akkor lemegyünk legalább egy hétvégére a magyar Riveránkra.

Hosszú szünet után tér vissza a sorozat, de ezt ne úgy fogjuk fel, mint ha kreatívválság lett volna az írók szobájában, hanem inkább úgy, hogy volt idejük összerakni a történetet legalább olyanra, mint az első évad során. Tavalyi év teljesen kimaradt vetítés tekintetében. Nyáron vette kezdetét a forgatás, voltak találgatások, hogy talán ősszel műsorra hozzák, de ettől elálltak, hiszen a nyár közeledtével sokkal jobban hozza a hangulatot. Pontosan ezért döntött úgy a DunaTV, hogy megvárják a május, méghozzá a május 13-a 19:30-at és csak aztán vetik bele magukat a 2. évad leadásába. Tehát, aki az első 6 epizódját végignézte, az mindenképpen írja be a naptárba, mert a nyári kaland folytatódik az új évaddal.

Elsőként mutatnék hozzá egy tavalyi ajánlót, aztán egy nemrég kikerült hangolós kedvcsinálót, amit szerintem nagyon eltaláltak. Utóbbiért már a tovább mögé kell klikkelni.


Tovább…

Kommentáld!

Éjszakai előzetes (2): Sherlock – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 29, 23:55-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem csak a magyar, de a külföldi rajongók is sokat vártak a Sherlock 4. évadjára. Jó ideig kérdéses volt a folytatása, azonban a BBC-nek sikerült megegyeznie a készítőkkel, akik összedobtak egy eléggé megoszló etapot. Ezt kapjuk meg az AXN jóvoltából április 10-én. Mutatnám a hozzákészített hazai ajánlót.


Kommentáld!

Éjszakai előzetes (1): Váltságdíj (Ransom)

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 29, 23:43-kor a(z) Magyar előzetes,videó témába.

Nincs sok túsztárgyalós dráma a tévében. Az egyik főok, hogy nehéz minőségit csinálni. Anno futott egy Standoff címmel, de egyévadnál többet nem tudtak kisajtolni belőle. A nézők egyszerűen unják az ilyesfajta krimiket. Noha Kanadában a Flashpoint-tal sikerült maradandóbbat alkotni, ott is kellett némi csavar a történetbe, máskülönben kevésbé lett volna emészthető. A kérdés pofonegyszerű: 2017-ben van értelme nekiállni túsztárgyalós drámát csinálni?

Feltette magában a (fenti) kérdést a CBS, és mivel a Ransom önmagában egy koprodukció, úgy döntött belevágnak a lehetetlenbe. Útközben persze meggondolták magukat, és hogy ne tűnjön kidobott pénznek a projekt szombatra pakolták a premierjét – ahol úgy is mindegy, milyen nézettséget hoznak a sorozatok. (Idepakolják a kaszált, ám leadásra váró műsorokat, amikre még nyáron se szeretnének főműsoridőt szentelni.) Ez van. Luke Roberts és Sarah Greene, valamint Brandon Jay McLaren és Nazneen Contractor megpróbálkozott a „fal lerombolásával” (ami ezt az alműfajt elzárja a nézői kedvtől), amikor aláírt főszereplőnek. A történetet mindenki képzelje maga elé, ahogy a végcélt is. Frank Spotnitz inkább maradjon a The Man in the High Castle-nél, amit többen istenítenek, mint sem itt…

Mutatnám a hazai ajánlóját. Az AXN vállalkozik arra, hogy leadja április 4-től kedd esténként, 22 órától.


Kommentáld!

Déli előzetes (2): A szökés – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 28, 13:13-kor a(z) Magyar előzetes,videó témába.

Az egyik legvárósabb visszatérése áprilisnak kétségkívül a Prison Break lesz, amit idehaza a Prime két nappal az amerikai premiert követően hozza magyar szinkronnal – tehát április 6-án. A legfrissebb ajánlóját elnézve… simán hozni fogja azt, amit várok tőle. Valahol pozitívumként kezelem azt a tényt is, hogy csak 9 epizóddal dolgoztak a különleges eventje kapcsán, hiszen ezáltal egy feszesebb tempójú cselekménylefolyást képzelek magam elé, és még a készítőknek sem kell a nyújtogatni az alapsztorit. Már csak egy hetet kell várnunk, hogy visszatérjenek a Scofield-fivérek, illetve T-Bag. Nem lesz rossz – amondó vagyok!


Kommentáld!

Déli előzetes (1): The Walking Dead 7. évadzáró | Outcast 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 28, 12:32-kor a(z) Magyar előzetes,videó témába.

Kicsit fura összeegyeztetni, hogy a The Walking Dead idehaza a Fox-on fut (nem pedig az AMC-n), viszont addig, míg szinte világpremierrel hozzák a friss epizódokat a magyar közönségnek, ne is kerítsünk túl nagy feneket neki. Április 3-án búcsúzik a zombi apokalipszissel foglalkozó ötlet 7. évadja, illetve azt követően folytatódik is az Outcast, a Cinemax ördögűzős ötlete, ami csak túlélte a 2016-os esztendőt, holott az 1. évad megfáradt a végére. Az évadnyitó és a rákövetkező rész is nettó 45 perces lesz, azaz pár percnyivel hosszabb az átlagosnál. Ez jót sejtet, hátha sikerül visszatévedni az első etap első részeinek ösvényére. Mutatnám mindkettőhöz a hazai ajánlót.


Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats