Délelőtti előzetes: X-akták – 11. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 16, 10:53-kor a(z) Magyar előzetes,Magyar hírek témába.

Aki követ minket Facebook-on, az már találkozhatott a hírrel, miszerint a Cool nem hagy minket cserben, és hozza az X-akták folytatását a lehető leggyorsabban. Mit takar mindez? Odakinn, a jenkiknél január 3-án kerül terítékre a folytatás a Fox-on, míg idehaza ismételten az RTL Klub testvércsatornája szolgáltat otthont számára, két nappal később, január 5-én. Tavalyelőtt csak 24 órányit kellett várnunk, most 48-ra ugrott a számláló, de ez se annyira vészes. 1 héten belül vagyunk, örüljünk a gyorsaságnak inkább. Mutatnám az első teaserjét.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Korhatáros szerelem

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 17:40-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Szombaton a Tv2 végre a világ elé tárja a Korhatáros szerelem címre hallgató legújabb fiktív sajátgyártású ötletét. Mi már láttuk premier előtt, és elégedettek is voltunk az első két rész minőségével, így ne érezzétek tolakodásnak, hogy ismételten hozunk két ajánlót. Arra azonban felhívnám a figyelmetek, hogy spoilerveszély fennáll az egyik esetében, mert olyan történést mutat meg, ami az első 2 epizódjában nem volt. Nyilván sejthető és kiszámítható a húzást láthatunk, viszont ezt egy csúnya bakinak tudnám be, főleg úgy, hogy a marketingesen nem az első 45 perc anyagából dolgoztak csak azért, mert egy fontos főkaraktert kihagytak volna így abból. Nah, mindegy. Nem történt amúgy tragédia, azonban az ilyenért harapni lehet.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Sztárban Sztár +1 kicsi – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 15, 15:28-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Két hetes szünet köszönt be a TV2 Csoportnál, ugyanis múlt héten leköszönt a Sztárban Sztár 5. évadja, és csak november 26-án érkezik a folytatás a Sztárban Sztár +1 kicsi 2. évadjával. Várhatóan ismét magas nézettségi mutatókat fog szállítani a házon belüli legnépszerűbb kábeles csatornának, ahol ­– egyébként – jövő héten a Jóban Rosszban is elstartol dupla epizódokkal. Tudom, már mutattunk egy műsor közbeni beharangozó videót, azonban a SuperTV2 összedobott egy egyedi közel 2 percest, melyben megismerhetjük a párokat, akikért lehet „izgulni”. Az etap különlegességei között muszáj kihangsúlyozni a Tóth-család jelenlétét, mivel míg Tóth Vera zsűritag lesz; addig Tóth Gabi versenyző. Nézzük azt a hosszú ajánlót.


Kommentáld!

Esti előzetes: A nagy büfékocsi-verseny

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 1, 18:33-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Te se vagy normális, ennek posztot szánsz? – Hogy országos premierről, vagy csak szimplán csatornáról van-e a szó, azt passzolnám, viszont amire a Braai mester megtanított, hogy egy cím alapján ne írj le sose egy reality-t, mert meglepődhetsz bármikor. Miután a ChiliTV ledarálta előbbi fennálló 5 évadját, új reality-t tűz a képernyőjére, amiből immáron 8 széria került adásba. A viszonylag alacsony epizódszámmal (6-7-7-7-7-6-5-6) dolgozó sorozat házigazdája Tyler Florence lesz. A versenyzők 50 ezer dollárt nyerhetnek, nincs más feladatuk, mint hogy a büfékocsijukkal teljesítsék a heti kihívásokat és a legtöbb forgalmat generálják. Mutatnám a hozzákészült magyar ajánlót, premierje minap lesz, 22:25-ös kezdéssel.


Kommentáld!

Esti előzetes (3): Ázsia Expressz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 21:55-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Az este utolsó előzetesét az Ázsia Expressznek adnám, ami a Tv2 következő őszre szánt nagydurranása lesz. November 7-én indul a móka, amit keddtől szombatig követhetünk figyelemmel a 19 órás blokkban, tehát a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2. évadja lepihen. A nézettségről 7 celeb páros – név szerint: Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt – fog gondoskodni, illetve nem mindennapi utazásuk. Mindenki kora őszre tette volna már a premierjét, azonban a csatorna inkább bejáratta a timeslot-ját, ami valljuk be, okos húzás. A műsorvezetők sorában: Ördög Nóra lesz. Mutatnám az első ajánlóit.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (2): Trip to the Moon

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 21:47-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Lusta disznó leszek, mert másolom az RTL Klub-tól érkezett sajtóanyagot, amiből minden lényeges információ kiderül. Azonban, mielőtt fény derülne arra, hogy egy utazós-zenés reality-ről lenne szó, felhívnám a figyelmet a magyar címére, ami azért is kiábrándító, mivel biztosan kevés szájból fog elhangozni másnap az, hogy nézted more a trip tu dő mún-t?

„Mindössze harminc nap alatt járta körbe Mák Roland rendező-producer és stábja Európát, hogy megörökítse annak a nyolc tehetséges, fiatal zenésznek a mindennapjait, akik úgy döntöttek részt vesznek a kalandban és nemcsak körbeutazzák a kontinenst, de végig is zenélik azt. Antonia Vai, Hien, Kállay-Saunders András, Gorbunov Dimitry, Ian O’Sullivan, Mórocz Tomi és Nagy Ricsi mind arra vállalkoztak, hogy Európa legszebb terein utcazenéljenek és a legtrendibb pubok színpadán lépjenek fel. Bár a zenészek mindannyian más nemzetiségűek és más-más zenei stílust képviselnek, egy csapatként összefogva szelik a kilométereket egyik várostól a másikig. A zenészek 17 várost érintenek, köztük Velencét, Rómát, Nápolyt, az Amalfi-partot, Nizzát, Monacot, Barcelonát, Andorrát, Párizst, Amszterdamot, Brightont és Londont. A külső gyártásban készült zenés roadmovie-nak november 4-től lehetnek szemtanúi a nézők, 17:20-tól az RTL Klubon.”

Mutatnám az első beharangozó ajánlóját. Nem hozott lázba, titeket?


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Hosszú út hazáig

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 20:08-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Ez a nap már csak ilyen, a november szellemében telik el, ugyanis a következő előzetesek is az új hónaphoz kapcsolódnak. Kezdésképpen szót szeretnék említeni a The Long Road Home címre hallgató minisorzatról, ami november 7-én debütál az amerikai Nat Geo műsorán. Jól megnéztétek a dátumot? Csak azért mondom, mert szó sincs világpremierről. Magyarországon két nappal előbb, már november 5-én műsorára tűzi a Nat Geo, valamint a FOX. Ismét egy dupla csatorna- és országos premiernek lehetünk szemtanúi. Idehaza Hosszú út hazáig címen kapjuk meg vasárnap esténként az új epizódjait, melyek valós történésekre épülnek.

Phil Abraham által rendezett minisorozat egyik főszereplője: Michael Kelly lesz. A történet az iraki háború egyik legsötétebb napját mutatja be: 2004. április 4-én Bagdad Sadr City nevű külvárosában a texasi Fort Hood 1. lovassági hadosztályának egyik szakasza lázadók csapdájába került – a napot az amerikai katonai évkönyvek azóta „fekete vasárnapként” emlegetik. A bagdadi sikátorokban harcoló katonák és otthon maradt családtagjaik szemén át láttatja a háború szörnyű valóságát. Az alapjait Martha Raddatz bestsellere adja, amit 8 epizódba zárva kapunk meg. Mutatnám a hazai ajánlóit, van bőven, a csatorna komolyan veszi a kampányát.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (3): Showder Klub – 20. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 28, 20:58-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem csak a Prime-ra érkeznek újdonságok, az RTL II is folytatja az egyik házon belüli legrégebbi műsorát, a Showder Klub-ot. Október 30-án 22 órás kezdéssel startol a 20. évad, ami szép kerekszám. Belegondolva is durva, hogy ennyit kibírt a magyar stand-up világ, s ezzel lenyomták a már múlt időben emlegethető Heti Hetest is – jó, azt nem volt nehéz, hiszen 18 évadot élt meg, de akkor is. Mindkettőt szívesen néztem. Őrülök neki, hogy kettőből egy legalább még életben van és nincs veszélyhelyzetben. (Milyen érdekes tény, hogy pont a héten startolt a Beugró X, mint ha váltakozva akarnák a humort elénk tálalni. Nyilván ez a céljuk. Könnyebb így eladni.) Mutatnék két ajánlót hozzá.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (2): Kegyetlen csillogás

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 28, 20:52-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Imént említettem, hogy a Prime két új sorozatot hoz jövő héten. A Kegyetlen csillogást azért helyeztem háttérbe, mert nem ez lesz az első posztunk hozzá, mivel már hónap közepén belekezdtek a promózásába. Az Empire spinoff-járól beszélhetünk, ami várton alul teljesít nézettségben az anyaötlethez képest, viszont a csatorna berkein belül mégis kiemelkedik a mutatóival, hiszen TOP4-ben szerepel a The Orville és a Lethal Weapon társaságában. Nos, őt október 31-én kapjuk meg, 21 órakor, azaz egy órával korábbra helyezik, hátha több nézőt tudnak leültetni. Kétségkívül a női nézőket akarja a csatorna megfogni, mutatnám a második, kicsit többet mondóbb ajánlóját.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Kalózháború

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 28, 20:47-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A Prime két újdonsággal kedveskedik a nézőinek jövő héten. Az egyik a Kegyetlen csillogás, a másik a Kalózháború. Jó magyar módra foglalkozzunk elsőként utóbbival. November 1-jén, szerdánként 22 órától láthatjuk az NBC egykori üdvöskéjét, ami egyetlen etapot élt meg. Annak idején, a 2013/14-es idényben az egyik országos csatorna is megpróbálkozott egy kalóz témájú ötlettel, hiszen ha úgy vesszük, akkor a kábeles fronton a Black Sails próbált egyeduralomra törni egyke mivoltából adódóan. A különbség csak annyi, hogy utóbbinak idén áprilisban volt a búcsúja, nem pedig 2014-ben. Mutatnám az első magyar nyelvű előzetesét.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats