Esti előzetes: American Horror Story – 8. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 14, 19:32-kor a(z) videó témába.

Az FX mindent megtesz, hogy a kicsivel kevesebb, mint 1 hónap múlva debütáló Apocalypse alcímen érkező American Horror Story körüli hype cseppet se apadjon. A készítőktől már egy ideje tudjuk, hogy a Coven és a Murder House évadok lesznek vegyítve, viszont a szereplőgárda egésszét még mindig rejtély fedi. Ez a hype egyik fegyvere, ugyanis szépen sorjában leplezik le azon listát, hogy kik térnek vissza. Sarah Paulson, Emma Roberts és Jessica Lange mellett most újabb nevek érkeztek: Taissa Farmiga, Frances Conroy, Stevie Nicks, Gabourey Sidibe és Lily Rabe személyében. A cél nem titok, az eddigi etapokat akarjak túl lönni, ami meglesz… legalabbis a nemrég kijött előzetesei is erre hagynak következtetni. Lássuk csak őket!


(A tovább mögött folytatódik a teaser lista.)

Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes: A Million Little Things

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 9, 12:32-kor a(z) videó témába.

Vajon Dj Nash átbillen a ló túloldalára és olyan sorozatot készít az A Million Little Things keretében, amit kajálni fog a nézőközönség? Az köztudott, hogy se a Truth Be Told, se a Growing Up Fisher nem volt hosszú életű. Mindkettő inkább a felejthető kategóriát erősítette. Talán majd most ősszel megtörik a jég, hiszen alapvetően a szerda 22 órás blokk egy igen korrekt hely a premierjének. A történetében: egy bostoni baráti társaság, akiket csak úgy összehozott az élet. Akkor kezdenek el gondolkodni mindennapjairól, miutan egyikőjüket elveszítik. Rádöbbennek, hogy élniük kellene, nem pedig csak sodródni az idővonalán. Nemrég kijött egy rövid előzetes hozzá. Ezt mutatnám meg!


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Camping

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 31, 17:01-kor a(z) videó témába.

Októberben érkezik az HBO következő komédiája, a Camping, amit Lena Dunham és Jenni Koner neve alatt jegyzünk. Mindkettő előző projektje a Girls volt, így, aki szerette azt a fajta stílust, irányvonalat, annak mindenképpen bepróbálós lesz. A történetről már korábban beszéltem, de annyit érdemes megemlíteni, hogy innen sem maradhatott ki az irányításmániás karakter, akit egy feleség személyében kapunk – várhatóan sok humorral megspékelve. A napokban a csatorna dobott ki hozzá ajánlót. Ezt mutatnám meg a folytatásban.


Kommentáld!

Comic Con 2018-előzetes: Riverdale – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 30, 19:18-kor a(z) videó témába.

A Riverdale egy nagyon ravasz sorozat. Ott lapul a The CW kínálatában, a kritikusok (és a nézők) cseppet se dicsérik, mégis képes a túlélésre. Nézettségileg a csatorna középmezőnyében, ami garantálja neki a folytatás lehetőséget. Igen ám, de sem a karakterek, sem a történet nincs azon magasságokban, amit megkövetelnénk. Talán majd a 3. etapra ez változni fog, hiszen már ősszel visszahozzák a képernyőre. A marketing ebből fakadóan Comic Conra összedobott neki egy ajánlót, ami inkább az előző széria történéseit foglalja össze – azaz ne keressünk új képsorokat, más különben csalódni fogunk.


Kommentáld!

Comic Con 2018-előzetes: Good Omens

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 26, 13:02-kor a(z) videó témába.

Kicsit sajnálom az amerikai országos tévéket, mert lassan arra a szintre kerülnek, mint a hazai közszolgálati adók. A stream szolgáltatók olyan projekteket rendelnek be, amikkel olykor még a kábeles adók se tudják a szintet tartani. Itt van az Amazon Prime jövő évi (egyik) durranása, a Good Omens, melynek készítői között: Neil Gaiman foglal helyet. A 6 részesre bekért elképzelésben: egy apokaliptikus hangulatot kapunk, ahol összefog egy angyal és egy démon, hogy megakadályozzák a vég bekövetkeztét. A sztori alapjául: Az Elveszett próféciák c. regény szolgál. A szereplőgárda se kutya, ahol feltűnik: David Tennant, Michael Sheen, Michael Richardson, Jon Hamm, Lourdes Faberes, Daniel Mays, Anna Maxwell Martin, Amma Ris, Andria Arjona és még sokan mások. Mutatnám a Comic Con alatt kijött ajánlóját. Hát ez elsőre meggyőzött…!


Kommentáld!

Comic Con 2018-előzetes: Roswell, New Mexico

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 24, 18:46-kor a(z) 2018/19 sorozatai,videó témába.

A The CW a rebootok idényét tartja 2018/19-ben. A rajongókat eddig nagyon megosztja a Charmed felélesztése, mert a(z új) szereplőivel nem túlzottan tudnak azonosulni. Ettől még lehet kellemesen csalódunk a premierjét követően, de ha nem, akkor a Roswell lesz a következő alany, amire mehet a górcső, hiszen szintén meglévő alapok újragondolásáról beszélhetünk. Csak 2019 midseasonjában kapjuk meg. A májusi Upfront során neki se járt ki ajánló, azonban ezt a csatorna pótolta Comic Con alatt. Ez csekkolható a folytatásban. Nekem már csak az a kérdésem: melyik sorozatával akarja párosítani, és melyik timeslotra? – Én a Riverdale mellé pakolnám 20 órás kezdéssel.


Kommentáld!

Comic Con 2018-előzetes: Lore – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 23, 15:59-kor a(z) videó témába.

Tavaly két elképzelést is kaptunk, amik kilógtak valamilyen szinten a tévés világból. Az egyik a Room 104, a másik a Lore volt. Mindkettőből a 2. évadot várjuk vissza. Az antológia műfaját erősítik, történetükben pedig olyat mutatnak, amikhez hasonlót nem nagyon lehet emlegetni a PeakTV korszakában. Utóbbi az Amazon üdvöskéje, ami epizódikus horror sztorikat tálalt a nézői elé, azaz bárki bármikor random módon válogathatott a részek (menete) között, hiszen a kapcsot nem az átívelés adja, hanem a szerkezet. A stream szolgáltató az októberi startra össze is dobott egy nagyon penge ajánlót, ami hűen tükrözi, hogy a horrort, mint meghatározó műfajirányt továbbra is komolyan gondolják. Nagyon beteg lett, de csak annyira, hogy bárki gyomra be tudja venni. Mutatnám!


Kommentáld!

Comic Con 2018-előzetes: Legacies

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 23, 12:01-kor a(z) 2018/19 sorozatai,videó témába.

Végre kapott egy előzetest a The Originals spinoffja, mert hogy májusban Upfront során nem jutott neki. A The CW megragadta az alkalmat, mert szerintük a Comic Con a legjobb hely a promózásának beindítására. Az igazság az: cseppet se beszélhetek arról, hogy ez egy okos berendelés volt részükről, mert a vámpírok korszakának leáldozott – nem úgy, mint 5-7 évvel ezelőtt, amikor fénykorukat elték. Jóval később kellett volna megpróbálkozniuk egy reboottal, talán az se véletlen, hogy több külföldi kritikus egyetlen évadnyi életet lát benne. A The CW se túl bízakodó vele kapcsolatban, hiszen a legkésőbbi őszi premiert szántak neki. Baljós jelek sokasága az, amit a Legacies körül érzek, de ne legyen igazam. Azt viszont a The Origins nézői felé jelezném, hogyha nem volt meg a sorozatzáró, akkor csak óvatosan ezzel az ajánlóval, mert spoilert tartalmazhat.


Kommentáld!

Comic Con 2018-előzetes: The Gifted – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 22, 20:27-kor a(z) videó témába.

Csak túlélte a The Gifted az első évadját, pedig nem sok jövőképet jósoltam neki. Lehet közrejátszott, hogy az X-Menek világa az, ami a leginkább hidegen hagy. Egyetlen filmmel és sorozattal se sikerült meggyőzniük, hogy a mutánsokban van bármi jellegű potencia. Hasonló cipőben a Fantasztikus Négyes is, csakhogy a DC-világot se éltessem ilyen téren. A rajongóknál szintúgy vegyesek a vélemények, azonban azzal talán mindenki egyetért, hogy többre hivatott egy középszerűnél Bryan Singer-ék elképzelelése. Nem csak a készítők, de a csatorna is érezte, hogy meg volt kötve a kezük, ezért Comic Con-ra készültek egy ütőképes ajánlóval, amitől talán bizakodóbbak lehetünk. Hogy a folytatás idehaza melyik csatornára érkezik, az nagy kérdőjel, hiszen a Fox adott otthont neki, csak éppen már stream platform formájában elérhető. Száz szónak is egy a vége: sok kérdés társul a 2. évad mellé, viszont ezzel az előzetessel ezek kicsit háttérbe szorulnak!


Kommentáld!

Comic Con 2018-előzetes: The Orville – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 July 22, 12:57-kor a(z) videó témába.

A cím, ami még a magyar nézők előtt se lehet ismeretlen, hiszen a Tv2 Csoportból a Prime kapta a megtisztelő feladatkört, hogy szolgáljon otthonául Seth MacFarlane elképzelésének, ami igencsak megosztja a közönséget. Ez most paródia vagy csak beteges tisztelgés a Star Trek előtt? – a kérdés, amire nincs egyértelmű válasz, az viszont könyvelhető, hogy műfajában olyat tesz le az asztalra, amire alig van példa. A Fox csak télen hozza vissza a 2. évadját, az őszi műsorrendjükből kihagyták, hiába a borult stílus, szerintük a holtidőben nagyobb rá a kereslet. (December 30-ára van kiírva.) A folytatás egyik vendégszereplője lesz: Leighton Meester; sőt az se pletyka már, hogy távozik/háttérbe helyeződik Halston Sage, aki filmes pályáját építi. Helyére Jessica Szohr érkezik utánpótlásaként. A Comic Con remek alkalom volt a The Orville számára is, hogy meglepjék a nézőiket egy jópofa ajánlóval. Ezt lehet megnézni a folytatásban!


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats