CBS – Upfronts-előzetes (7): By the Book

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 9, 20:12-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Ezúton szeretnék köszönetet nyilvánítani a külföldi szemfüles tévés kollégákra, akik beszerezték a világnak a By the Book kedvcsinálóját, amit a CBS az Upfronts-napján adott le zárt közösségnek. Ha ők nincsenek, akkor ezt a videót se láthatnátok, és annyira tiszta véleményetek se lehetne arról, hogy mit képzeljetek magatok elé. Segítek azért. Főhősünk néhány váratlan történés után a Biblia szerint életmódot választja. Elsőre furán hangozhat, de tényleg mindent aszerint tesz életében. A premierje majd csak midseasonben lesz, várhatóan tavasz tájt – valamiért januári/februári startot nem adnék neki, hiszen még a social networkben se tűnt fel promóció céljából. Szitkom gyanánt, ha tippelnem kellene, akkor hétfőre vagy csütörtökre jöhet. Nézzük csak, mit rak elénk Patrick Walsh, a 2 Broke Girls egykori készítője.


Kommentáld!

CBS – Upfronts-előzetes (6): Young Sheldon

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 8, 22:09-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

A siker garantáltan adott. A CBS már csak presztízsből se kaszálná el a Young Sheldon-t évad közben. A The Big Bang Theory most biztonságban van, hiszen minden szereplő aláírta a kialkudott álomgázsiját, viszont a csatornának muszáj alternatívában gondolkodnia, mivel hiába beszélünk a jelenkor legnézettebb komédiájáról, a minőség régóta elmarad a kezdetitől. (Ha visszaemlékeztek, akkor nem ez az egyetlen jólfutó komédia spinoff-olási kísérlet, elég csak felidézni a That’s 70s Show-t vagy a Friends-et, bár egyiknek a testvére se élt hosszútávú életpályát.) Reménykedem abban, hogy a fiatal Sheldon-sztorival az anyasorozat is összekapja magát, nem pedig csak a kötelezőt hozza, ami amúgy elegendő a biztonságot létéhez. Mutatnám a hozzákészült kedvcsinálót.


Kommentáld!

CBS – Upfronts-előzetes (5): Seal Team

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 8, 22:00-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Ugye hogy hiányzik a tévés kínálatbók egy jó katonákról szóló koncepció? Jó, ott van a brit Strike Back, ami majd valamikor visszatér, de ha most áttekintitek a tévés piacot, akkor egyet se találtok – maximum: a History műsorán doku-reality formájában. Túl érdekesnek a Seal Team nem tűnik, viszont a szereplőgárdában két kedvenc színészem – A.J. Buckley és David Boreanaz – foglal helyet, akik miatt mindenképp bevállalós lesz. Várakozást mellőzte a CBS vezetősége, ugyanis ősszel hozzák az újoncot. Szerdára pakolják, ahol a Criminal Minds és a Survivor között próbálhatja magát felfuttatni. Nem rossz hely, nah! Mutatnám a hetekkel ezelőtt kiadott kedvcsinálót hozzá, amit amúgy a csatorna a Youtube-ról gőzerővel tilt le. Idióták!


Kommentáld!

CBS – Upfronts-előzetes (4): Me, Myself and I

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 8, 18:08-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

A CBS másik komédia ötlete, ami nagyon jó ötleten alapszik. A néző a főhős életének három meghatározó korszakába nyerhet bepillantást. Ez azért eredeti, mert (1) hasonlóval a 11 éves Guru-pályafutásom alatt nem találkoztam; valamint (2) mindez egy országos csatornára érkezik, amire alig ha képzeltem volna el; és végezetül (3) a válasz kapás (pl.: hogyan kezdődött a fura kütyük megalkotásának időszaka a főszereplőnél!) mivoltából adódóan. Miért ne lehetne egy komédiában is időben előre vagy éppen hátra ugrálgatni egy adott részen belől – mint anno a drámák körében megannyi elképzelésnél, mint pl.: a Lost-nál. Nem is értem, miért csak most került ez az elképzelés terítékre, holott a fű alatt már régóta meglapult. Az ajánló hozta a vártakat. Nála most nem foglalnék állást, látnom kell az első részt, mert így nehéz.


Kommentáld!

CBS – Upfronts-előzetes (3): S.W.A.T.

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 8, 17:36-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Uh, de nehezen emészthetőre sikerült a S.W.A.T.. Meglepődnék, ha a CBS befutna ezzel az elképzeléssel. Hiába tűnik jónak a casting, van mögöttük tévésorozat és filmes háttér, mégsem érzem azt, hogy Shemar Moore-val diadalmenetre vihetnék Aaron Rahsaan Thomas és Shawn Ryan megálmodását. Mondjuk Shawn-nek van múltja már a témában, így ha azt megreformálva, megmordernizálva tálalja elénk, ami mindennapjaiba beleillik, akkor simán megszülethet egy olyan krimi, amit túlságosan alábecsültem egy gyengébb ajánló miatt. Ettől függetlenül a SWAT továbbra se lesz várósabb részemről, hiszen a csütörtöki timeslotja egy annyira kiemelkedő. Szinte biztos leszek abban, hogy a pénteki krimi nap erősebb mutatókat fog nála diktálni…. Nektek mi a meglátásotok? Van esélyük Shemar-ral a jobbjukon? Valamiért a CM: BB pótléknak érzem a jelenlétét.


Kommentáld!

CBS – Upfronts-előzetes (2): Wisdom of the Crowd

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 8, 17:14-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Többször igazolódott, hogy a távolkeletről vásárolt ötletek átdolgozva tálalhatók a jenkiknek. Elég csak az HBO-s In Treatment-re gondolni. A Wisdom of the Crowd egy olyan krimit próbál elénk tálalni, amiben a modernkor technikáját használják fel a bűnüldözésben. A CBS próbálkozott hasonlóval a CSI: Cyber keretében, vagy hozhatnám a konkurencia ABP-jét is – de a nevező mindkettőnél azonos, miszerint rövid életpályát futottak, és már nincsenek az élők sorában. 2017-ben a téma teljesen megállja a helyét, hiszen a modernkori bűnüldözés se veti meg az újításokat. Minden a tálaláson múlik majd, illetve azon, hogy a főhősünket mennyire tudjuk beleképzelni a tech innovátor szerepkörbe.

Mindez szép, jó és tökéletesnek tűnhet, még a vasárnapi timeslotja is adja alá a lovat, de mégsem érzem azt, hogy ez lesz az az ötlet, amivel egy a fajta krimi alműfaj gyökeret ver a jelenkorba, és többévadot gyártanak majd belőle.


Kommentáld!

CBS – Upfronts-előzetes (1): 9JKL

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 8, 16:55-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Mennyire egyszerű dolga van az embernek, ha lát egy előzetest. Sokkal könnyebb utána észrevételeket írni. A 9JKL-ben először nem túlzottan hittem, hiszen a Royal Pains-ből megismert Mark Feuerstein inkább drámákban tűnt fel az elmúlt időben, azonban 4 perc alatt hamar meg tudott győzni arról, hogy komédiába is meg fogja állni a helyét. Másrészről, a korábbi 9J, 9K, 9L munkacím sokkal inkább adná magát, mert most már tudjuk, miként képzeljük el a lakásokat magunk előtt. Nah, meg kell mondanom, koránt sem ilyet képzeltem magam elé. Brit féle elgondolásban sorházakra gondoltam, de így valóban olcsóbb a megvalósítása.

Simán bejöhet a 9JKL-nek, mert az ősök jobbak, mint amire számítottam. A szomszédságban élő testvér so-so kategóriás, a humorfaktort még a recepciós srácban látom. A The Big Bang Theory mögött rohadt jó helyen lesz. Meglepődnék, ha elmaradna a teljes évados berendelés.


Kommentáld!

Fox – Upfronts-előzetes (5): The Orville

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 24, 17:55-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Family Guy in space?!

A CBS All Access műsorára ősszel érkezik a Star Trek: Discovery. Valószínűleg a Fox elirigyelte a sci-fit övező váratlan népszerűséget, s ezért bólintott rá most rá a The Orville-re, aminek munkálatai már 2-2.5 éve megkezdődtek. Seth McFarlane, a Family Guy és társainak atyaúristen írója bepróbálkozik egy hasonló kaliberű művel, csak éppen a dráma fronton. Nektek nincs Star Trek-érzésetek a képek és az ajánló alapján? Olyan, mint ha azt másolták volna, csak bugyutább kivitelezéssel. Csütörtöki timeslot-ja okésnak tűnik, az őszi start pedig megfontoltnak. Pont ezért érzem azt, hogy simán befuthatnak vele – de nem nálam!


Kommentáld!

Fox – Upfronts-előzetes (4): The Resident

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 24, 16:28-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

A Fox a House óta nem készített olyan kórházas drámát, amire büszke lehetne. Most újra nekifutnak, hátha a The Resident-tel mérföldkőhöz érkeznek. Muszáj is felzárkózniuk, hiszen az ABC a Grey’s Anatomy-val, míg az NBC a Chicago Med-del uralja a piacot. Nincs nagy versenyhelyzet, pontosan ezért könnyebb az érvényesülés egy új ötlettel. Látszik a szinopszisán (és az előzetes se cáfol rá!), hogy más hangvételben készül, mint anno a House. Sokkal páciens-központúbb lesz, talán pontosan ezért a Vészhelyzet az, amihez elsőként hasonlítanám. Csak midseason-ben dobják bele a mélyvízbe, amit értek valahol… de inkább egy kiemelt timeslot-ú őszi premier számára jobb lett volna. Ezzel a húzással a bizonytalanságot érzem a programing részéről.


Kommentáld!

Fox – Upfronts-előzetes (3): LA to Vegas

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 24, 15:57-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

A Fox végre olyan komédiákat kért be az új idényre, amik viccesek, egyediek és számtalan komikumot tartalmaznak. A Ghosted se volt rossz előzetes alapján – némi Reaper utóízt „éreztem a számban” –, de az LA to Vegas-szal simán túl fogják szárnyalni az elvárásaimat. Hiába próbálkozott megannyi drámában David Schwimmer, a Friends óta csak próbálja megtalálni azt, amiben jó, ez pedig a komédia műfaja. Se a Dark Blue-nál, se a Stalker-nél nem éreztem azt az „otthonos” szereplést, amit ott megszokhattunk. Most viszont a köd felszállani látszik, és végre valahára ő is hazatalál oda, ahova valójába való. Kicsit olyan érzésem van, mint ha a pilotba kimaxolták az írók mindazt, amit elsőre meg kell egy ilyen munkahelyi komédiában mutatni.

Az LA to Vegas-t midseason-re tartogatják. Őszre ne is tervezzenek vele, mert vasárnap csak elpocsékolnák. Keddre tudnám legfőképpen elképzelni. Meglátjuk, igazam lesz-e?! Mutatnám a kiadott hosszú ajánlóját.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats