Déli előzetes (2): Child Support

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 10, 12:56-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Január 5-én startol az ABC legújabb vetélkedője, a Child Support. Az előzetese remekül összefoglalja, hogy miben lesz másabb Legyen Ön is milliomos!-hoz képest, ugyanis nincs felezés, telefonálás, helyette viszont van gyermek support, akik megpróbálnak a versenyzőn segíteni. A műsorvezetője: Fred Savage lesz. Ricky Gervais is közreműködik az ötletben. 10 kérdésre kell helyes válaszolni, hogy a főnyereményt hazavigye a játékos. Jah, és eredetileg Five to Survivor címen akarták futtatni, viszont helyette találtak egy nézővonzóbbat. Nézzük csak…!


Kommentáld!

Déli előzetes (1): The Four: Battle for Stardom

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 10, 12:21-kor a(z) reality,videó témába.

A Fox menesztette a kínálatából az American Idol-t, hogy egy újabb, kicsit másabb énekes-reality-vel próbálkozzon, a The Four: Battle for Stardom-mal. Az elképzelés az izraeliektől származik, ahol a Finale Four remek mutatókat szállított. Képzeljünk magunk elé 4 tehetséges énekest, akik már bizonyítottak. Nekik kell heti rendszerességgel helytállniuk azokkal szemben, akik a helyükre pályáznak, mert jobbnak tartják magukat. A produkció január 4-én mutatkozik be Fergie műsorvezetésével. A zsűritagok sorában: Charlie Walk, DJ Khaled, Meghan Trainor és Sean „Diddy” Combs. Ők döntik el, hogy a kihívó vagy a kihívott a jobb! Mutatnám a teaser-jeit. Egyelőre látok benne fantáziát, de lehet, csak az újdonságból eredően.


Tovább…

Kommentáld!

Így folytatódik a Korhatáros szerelem

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 9, 11:10-kor a(z) videó témába.

Túlvagyunk a Korhatáros szerelem dupla premierjén, amit hétfő este a Ninja Warrior Hungary után is pótolhatott az, aki lemaradt szombat estiről. A Tv2 legújabb saját gyártású produkciója nem akar több lenni, mint amire hivatott, de ezzel nincs baj. Aranyos, cuki, jó humorú és még egy rakatnyi szerethető karaktert is tartalmaz. Oké, néha a klisés poénokra építkeznek, de abszolút el tudják adni. Ma 21:35-kor folytatódik a történet, kíváncsi leszek, hogy mikor hozzák be a főhősnő ex-férjét a képbe, amit már az egyik premierelőzetesében ellőttek. Mutatnám a félperces ajánlót, elméletileg az RTL Klub mostanra semmi csapást nem tervez ellene. Lehet, mert megnyugodtak a múltkori számok láttán?


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): Black Lightning

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 5, 17:21-kor a(z) videó témába.

Jövőre ötös crossover-rel próbálkozik a DC-franchise tovább erősítésénél a The CW? – Ha túléli az összes szuperhősös ötlete a 2017/18-as idényt, akkor simán benn a pakliban, hogy minden idők crossoverét az asztalra tehessék. Tippre azon lesznek, hogy minél többet kihozzanak a hamarosan startoló legújabb láncszemükből, a Black Lightning-ből, melynek előzetesében egy fura szöveg elhangzik, miszerint Black Lightning is back. Valamiről lemaradtam? Felcsaptam Cress Williams imdb-s adatlapját, azonban egyik DC-s sorozatot se találtam a listán, így számomra kicsit értetlen ez a kijelentés. Ha bár, arra is utalhatnak, hogy anno is csapatta a karakter a szuperhősködést, csak éppen fogasra akasztotta a jelmezt, mert valami külső ok megkövetelte. Nem tudom, csak spekulálok, az viszont tiszta sor, hogy ez a legújabb ajánlója, ami a neten elérhető. Fogyasszátok!


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): The Oath

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 5, 15:48-kor a(z) videó témába.

Adjuk meg a kellő reklámot 50 Cent exec. producerkedésével érkező The Oath-nak, amiről az előző cikkben írtam egy hosszabbat. 10 részt kért belőle a Crackle Jeff Halpin írásával. A történet középpontjában: egy korrupt rendőrcsapat, akik mindent megtesznek, hogy jólétben éljenek, és persze emellett fenntartják azt is, amire letették az esküjüket. A tavasz egyik telitalálatos üdvöskéjének tűnik a stream fronton – bár az a baj, hogy manapság eléggé könnyedén botlik ilyenbe az ember. Nincs igazam? Nézzük az első teaser-jét. Ugye, hogy van értelme várni 2018-at? Az ilyen ajánlók mindig megerősítenek az ilyen kijelentéseknél.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): Psych: The Movie

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 2, 16:04-kor a(z) videó témába.

A Psych az USA régi szép idejére emlékeztet. A Monk-kal micsoda párost alkotott. Megosztotta nézőket az egyedi stílusával, azonban, akiket megnyert magának, azok a végéig kitartottak. Cirka 3 és fél év elteltével a stáb újra összeállít, hogy kétórás tévéfilmet leforgattak nosztalgia címszóval. December 7-én kerül képernyőre a Psych: The Movie. Mutatnák egy előzetest hozzá. Mi mindenképpen benevezünk rá – mert imádtuk és bármikor random belekezdenék egy-egy részébe, ha kikapcsolódásra vágyom.


Kommentáld!

Déli előzetes (1): Doctor Who Christmas: Twice Upon A Time

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 2, 12:19-kor a(z) videó témába.

A Doctor Who karácsonyi részeinek immáron kultusza van. A készítők az ünnepekre az átlagosnál hosszabb epizóddal készülnek, ami történetileg mindig különlegesebb, mint az évad köztiek. Most sem lesz ez másképp. Ha Peter Capaldi távozása, valamint az új női Doctor bemutatása nem lenne elég, akkor még mondanám melléjük David Brandley nevét, aki a legelső Doctor-ja volt a sorozatnak. Utoljára 2013-ben láthattuk az 50. évfordulóra készült részben, előtte viszont csak ’83-ban a The Five Doctors címben. Most újra visszatér. A BBC már korán megkezdte a reklámozását. Egy elmaradt, ám mindenképpen látni kell ajánlót mutatnák a folytatásban. A hetekben egy jelenetsor is a netre került, de spoileres mivoltából adódóan azt mi mellőznénk az oldalról. Nézzétek meg inkább a rész közben a jelenetet.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Korhatáros szerelem

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 17:40-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Szombaton a Tv2 végre a világ elé tárja a Korhatáros szerelem címre hallgató legújabb fiktív sajátgyártású ötletét. Mi már láttuk premier előtt, és elégedettek is voltunk az első két rész minőségével, így ne érezzétek tolakodásnak, hogy ismételten hozunk két ajánlót. Arra azonban felhívnám a figyelmetek, hogy spoilerveszély fennáll az egyik esetében, mert olyan történést mutat meg, ami az első 2 epizódjában nem volt. Nyilván sejthető és kiszámítható a húzást láthatunk, viszont ezt egy csúnya bakinak tudnám be, főleg úgy, hogy a marketingesen nem az első 45 perc anyagából dolgoztak csak azért, mert egy fontos főkaraktert kihagytak volna így abból. Nah, mindegy. Nem történt amúgy tragédia, azonban az ilyenért harapni lehet.


Tovább…

Kommentáld!

Crisis on Earth-X: a hosszú előzetes

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 25, 14:18-kor a(z) videó témába.

Már csak hármat kell aludnunk, hogy elstartoljon a The CW novemberi söprésének legnagyobb beruházása, a Crisis on Earth-X. Biztosra veszem, hogy a külföldi sajtó megadja a kellő hírverést a négy DC-sorozat crossoverének, amit hétfő este indítanak el a Supergirl-lel. Így utólag belegondolva, lehet jobb lett volna, ha úgy ütemezik, hogy négy estét örüljön fel, ne csak kettőt, hiszen jobban beszéltethetné a nézőket; másrészről, ha belegondoltak, a csatorna így elspórol két előzetest, mivel a 21 órás blokkban adott részhez minek készítene. Tegnap már megmutattam a crossoverhez készített plakátot, ami tetszetősebb lett, mint a tavalyi. Most lássuk a két perces előzetesét, ami eléggé beszédes.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Crisis on Earth-X Crossover

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 19, 14:12-kor a(z) videó témába.

Az ősz legnagyobb crossover-je közeleg. Már tényleg alig kell 1,5 hetet várnunk, hogy megkapjuk a DC-univerzumban játszódó Crisis on Earth-X-et, amit odakinn a Nagy Négyes DC-crossovernek emlegetnek. Azért nem hittem volna, hogy a The CW fog egy ilyennek otthont szolgáltatni, de itt az élő példa, hogy kiscsatorna is tud nagyot durrantani.

A menetrendről már írtunk, miszerint november 27-28-án, két egymást követő napon adják le az közel 4 órányi bruttó idővel rendelkező történetet, ami a Supergirl-ben startol el, majd az Arrow-ban és a The Flash-ben teljesedik ki, legvégül pedig a DC’s Legends of Tomorrow-ban oldódik meg. A sztorinak: az Earth-X, azaz a 10-es Föld, egy párhuzamos univerzum ad helyszínt, ahol a II. világháborút a németek nyerték, illetve, ahol Green Arrow, The Flash és Supergirl gonosz karaktert alakít, nem pedig jót. A csatorna tényleg öli a pénzt a marketingjébe, ezt az is jól mutatja, hogy premierje előtt ennyivel adja a kampányvideókat hozzá. Mutatnék is kettőt.


Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats