Ilyen lett az American Horror Story: Apocalypse főcíme

 
Beküldte: Kanyecc 2018 October 13, 13:13-kor a(z) videó témába.

Megkésve, de muszáj megmutatnom azon olvasóinknak az Apocalypse főcímét, akik még nem találkoztak vele, mert szerintem nagyon jó lett. Simán ráz tőle a hideg, kár, hogy a 8. évad részeire már ez jó értelemben nem húzható rá, mivel egy erősebb közepest tudnék csak kiosztani az első 2 epizódjának. A héten szintre hozom magam és írok egy hosszabbat; előjáróban annyit, hogy a sötét tónust nem minden formában használják előnyükre a készítők. Sokkal több a potenciál, mint amennyivel dolgoznak, de ezt majd a kritikájában kifejtem. Most jöjjön egy vérbeli horrorfilmekhez is simán passzoló főcím, ami a nyugalom megzavarását simán eredményezheti. Aki az ilyet nem bírja, az inkább ne klikkeljen a play gombra.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Channel Zero – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 27, 13:43-kor a(z) videó témába.

A The Dream Door alcímen kapjuk meg a Syfy horror antológiájának következő évadját október 26-án. Nem dereng – és lusta is vagyok epguides.com-ozni – miként volt az előző szériáknál, viszont most egymást követő napon adja le a 6 részét, azaz október 31-én már búcsúztatjuk is. A történetének: Charlotte Bywater creepypasta-je adja, a Hidden Door adja az alapjait, melyben egy házaspárt ismerhetünk meg, akiknek bőven van titka egymás előtt. A cselekmény bonyodalmát ez határozza meg, illetve egy rejtélyes ajtó az alagsorban, ami kapcsolatuk mellett életüket is fenyegetheti. Nick Antosca felelős a szkriptért, míg Evan Katz a rendezésért. Szereplők között látható lesz: Brandon Scott (Grey’s Anatomy), Maria Sten (Straight Outta Compton), Steven Robertson (Elementary), Troy James (The Strain), Steven Weber (Wings) és Barbara Crampton (You’re Next). Nézzük az ajánlóját.


Kommentáld!

Déli előzetes: SEAL Team – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 25, 12:30-kor a(z) videó témába.

Nemrég kezdtem bele a SEAL Team 1. évadjába. A sztori nagyjából annyi, hogy akartam nézni valami idő elütő sorozatot, ami, ha nem hagy bennem mély nyomot, akkor sincs semmi panaszom rá. Ezzel szemben 5-6 rész alatt úgy megkedveltem a történetét, és a halott társra épülő rejtélyt, hogy beszippantott. A második etap startjára biztosan nem kerülök még képbe, mert hátra van addig még tizenegynéhány epizód, viszont az biztos, hogy a CBS olyan epizódikus katonai krimit rendelt be, amit ugyanannyira tudok kedvelni, mint annak idején a The Unit-ot. Mutatnám az új szezon ajánlóját.

Jah és a keresztkérdés: Ki van hasonló cipőben vele?


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: South Park – 22. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 19, 11:59-kor a(z) videó témába.

Tegnapi hírmorzsánkban olvashattátok, hogy október 30-án érkezik a hazai Comedy Central műsorára a South Park 22. évadja, míg az amerikaira szeptember 26-án. Picivel többet, mint egy hónapot kell várnunk a szinkronos premierjére, de ez simán belefér a várakozási időben. Szerencsére már egy ideje ilyen gyors sebességgel szállítja a CC a részeket, amiért külön jár nekik a köszönet, mivel ez az a rajzfilmsorozat, amit nem vagyok hajlandó eredeti nyelven nézni, annyira jók a szinkronhangjai. Nézzük, milyen beteg-állat előzetessel állnak elénk huszonkettedjére. Vigyázat, félreérthető lehet! Ne ijedjetek meg!


Kommentáld!

Délutáni előzetes: The Haunting of Hill House

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 4, 13:28-kor a(z) videó témába.

Anno tavaly tavasszal még címnélküli projektként emlegettük a Netflix által berendelt Shirley Jackson regényadoptációját, a The Haunting of Hill House-t, azonban az idő múlásával a stream szolgáltató rádöbbent, hogy a bevált dolgokon nem szabad változtatni – így megtartották a mű címét a sorozaténak is. Útközben kikörvonalazódott az is, hogy az 1959-es klasszikus vázát akarják csak felhasználni Mike Flanagan-ék, azaz, jelentősen el fog térni a látott tartalom az olvasottól, de így legalább nem lesz annyira kiszámítható azok számára sem, akik ismerik. Bennem csak egyetlen dolog merül fel: vajon általa kapjuk a tökéletes horror sorozatot, vagy még várhatunk más próbálkozásra?

Végére még másolnám a szereplőgárdát, ahol helyet foglal: Carla Gugino, Elizabeth Reaser, Henry Thomas, Julian Hilliard, Kate Siegel, Lulu Wilson, Mckenna Grace, Michiel Huisman, Oliver Jackson-Cohen, Paxton Singleton, Timothy Hutton, Victoria Pedretti és Violet McGraw. Nézzük a netre dobott ajánlóját.


Kommentáld!

Netre pakolták a Manifest első 10 percét

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 29, 19:43-kor a(z) 2018/19 sorozatai,videó témába.

Már megint az a fránya NBC nem bírta kivárni a vásár napját?! Nagyon úgy fest, hiszen fogták az egyetlen egyik őszi nagydurranásukat és netre pakolták az első 10 percét. Igen, manapság abban a korszakban élünk, amikor már pilot nem szivárog ki; csak akkor, ha azt a csatorna is úgy akarja. És ha úgy akarja, akkor se teljesegészében dobja fel, hanem csak az első x percet, ami alapján beindul a nyáltermelés az ember szájában.

De mi ez a Manifest? Hova érkezik? Mely sorozatok lesznek az ellenfelei? Kik a szereplői? Kik a készítői? És miért érzem azt, hogy a hype áldozata lehet? – Nézzük szépen sorjában!

Májusban kérte be az NBC. Hétfő esti timeslotot kapott, méghozzá egy meglehetősen nehezet – még ha a The Voice-szal is vezetik fel. 22 órára érkezik, ahol a The Good Doctor és a Bull ellen kell megmérettetnie magát. Utóbbi lesz a keménydió! High-concept produkciót képzeljünk magunk elé, melyben egy repülőgép eltűnik a tenger felett, majd 5 év múlva hirtelen elkerül. A csavart az hozza, hogy a legénység és az utazók életében ez olyan időszak, mint ha meg sem történt volna, azonban a szeretteikében már igen. Nyilván az egyik fő alapot a rejtély adja, a másikat pedig a különböző karakterek előélete. Jeff Rake volt a felelős a kezdésért, a szereplők sorában pedig olyan színészek tűnnek fel, mint Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Luna Blaise, J.R. Ramirez vagy Athena Karkanis.

Aki nem tud várni, vagy csak némi ízelítőt szeretne a startból, azoknak ajánlom figyelmébe a következő videóanyagot. A premierje: szeptember 24-én lesz.


Kommentáld!

Reggeli előzetes: True Detective – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 27, 8:51-kor a(z) videó témába.

Az HBO úgy érezte, hogy szeptember közeledtével kellene már szivárogtatni a midseason műsorrendjük kínálatát is. Nos, ennek értelmében érkezett is egy True Detective 3. évados előzetes, melynek premierjét 2019. januárjára jegyzik. Sokat kell várnunk arra a bizonyos folytatásra! – Bátran jegyezhetjük meg, hiszen a 2. etap még 2015. augusztusában ért véget, viszont ha azt mérlegeljük, hogy mennyire elmaradt a minősége az elsőtől, akkor talán nem akkora probléma, hogy megváratnak minket. Jobb a békesség, hagyjunk időt a készítőknek. (Eleve a 2. szezon bukása mellett tartható számon az a tény, hogy a készítőkön ott volt az időnyomása, illetve Nic Pizzolatto is összekülönbözött Cary Fukunaga-val, ami megint csak nem segítette a minőségi munka megvalósítását. Most viszont másabb a helyzet…!)

Már egy ideje tudjuk, hogy a 3×04-es rész kivételével mindegyik 3. évados epizódot Nic Pizzolatto neve alatt jegyzik – míg a szóban forgót David Milch-én. A főszerepet Maharshala Ali kapta, aki egy állami nyomozót alakít. A történet pedig a sokakat megihletett Ozark-vidékén játszódik, ahol három idősíkon keresztül zajlik majd a sztori mondanivalója – azaz főhősünket láthatjuk fiatal és idősebb kiadásban egyaránt. Nem is szaporítanám a szót tovább, mutatnám a netre került előzetest. Bár minden héten ilyen előzetessel indulhatnak a hét…!


Kommentáld!

Esti előzetes: Aranyélet – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 24, 19:22-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Már csak 2 hónap és kiderül, hogy végződik a Miklósi család története. Nem írtuk, holott magyar viszonylatban óriási hír, miszerint augusztus 1-jétől már az amerikaiak is tudhatják, hogy mi is az az Aranyélet, ugyanis magyar szinkronnal és angol felirattal felkerült az amerikai HBO Go, az HBO Now, az HBO On-Demond-En, illetve pár parterének stream felületére az első 2 évadja – ami valljuk be, nagy szó! A kultsorozatot hazai viszonylatban nem hiszem, hogy be kellene mutatnom, mert ordít róla a minőség, a profizmus, azaz az HBO általi gyártás, aminek alappillérei között ezek a jelzők ott lapulnak. Két napja került fel a netre a legfrissebb ajánlója, melyben már új jeleneteket is láthatunk. Október még messze van, de ez azért se baj, mert akik még nem pótolták/dolgozták le az elmaradásukat, azoknak van idejük rá. Lássuk csak!

„Az örökség utolér!”


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): A mi kis falunk – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 21, 17:53-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A Tv2-vel ellentétben az RTL Klub nyíltan reklámozza a 2018-as műsorrendjét. Szerintük a konkrét tények közlésével lehet megalapozni legjobban a jó nézőszámot, nem pedig a találgatásokkal. Egy visszatérő sorozatuk első teaserjét hoztam el, A mi kis falunk 3. etapjáét, ami szeptember 1-jén folytatódik új részekkel. Kétségkívül a legnézettebb sajátgyártasú elképzelésük – így a tévés berkekben kíváncsian is várjuk, hogy mennyire nyitott még a magyar társadalom Pajkaszeg mindennapjaira, illetve tud-e olyan magasságokba emelkedni, mint az első etapja során?!


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Tv2 – 2018-as őszi csatorna előpromó

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 21, 15:17-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Beköveti a trendet a Tv2. Sokan nem tudnak azonosulni a csatorna előpromójával, holott teljesen helytálló az elképzelésük, hiszen, ha mondjuk valaki a mobiltelefon piacának “újdonságait” (tudnék vitatkozni ezzel a forradalmi újítással…) nyomonköveti, akkor informált lehet az Emoji-k népszerűségéről. “Rájuk” építi 2018-as kampányát a kereskedelmi csatorna és velük kezdi el az őszi műsorrendjének reklámozását is. Aki szemfüles és jól rakja össze a jelentéseket, azoknak nem titok, hogy mik érkeznek vagy éppen térnek vissza. A leleplezésre jövő héten kerül sor. Addig mutatnám a teasert. Hányat tudtok belőle? Az tuti, hogy lesz Sztárban sztár valamilyen formában, illetve könyvelhető egy újabb showműsor is a Csak show és más semmi érkezése.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats