Délelőtti előzetes: Ash vs Evil Dead

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 21, 11:31-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Múlt héten futott be az RTL Spike-nak a sajtóanyaga, viszont nem tudtam azóta foglalkozni vele, pedig kellett volna, ugyanis február 15-től minden hétköznap 22 órától dupla részekkel elstartolt az Ash vs Evil Dead 1. évadja. Bizony, ez egy minimaraton ha úgy vesszük. A lista végére ezzel nem érkeztünk, hiszen lesz Fargo darálás is, február 24-én 22 órától hajnali 4-ig; valamint a Vikings-be is belekezdenek március 2-től, ami tulajdonképp a Sam Raimi timeslotját veszi át. Aki nosztalgiázna, vagy éppen még valamelyikbe nem kóstolt bele, annak itt a megfelelő alkalom. Mutatnám az Ash-hez a Spike-os előzetest, mert van ilyen is.

Itt jegyezném meg azt is, hogy a Cool is minimaratont tart.Ők az X-akták 11. évadjának 6 epizódját tűzték képernyőre február 16-án és 23-án 3-3 felállásban. Tehát, az 11×04-06-ról még nem késett le senki sem! Új epizóddal március 2-án érkeznek.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Timeless – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 20, 10:22-kor a(z) videó témába.

Az újoncok szoktak ilyen hosszú előzeteseket kapni a májusi Upfronts során, nem pedig visszatérő másodévados sorozatok. Ebből arra lehet következtetni, hogy az NBC próbálja még inkább népszerűsíteni a kaszált, majd mégsem kaszált családbarát produkcióját, amiből adott helyzetekben tanulhatnak a fiatalok, hiszen a történelem egy-egy évébe utazgatnak főhőseink. Az új szériában kapunk új ellenséget; részben erre van kihegyezve az ajánló, részben pedig arra, hogy megmutassa, tud izgalmas helyzeteket generálni. Ha megvolt a hosszú ajánló, akkor pedig klikkeljetek a tovább mögé, ahol egy félperces is találhattok.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: For the People

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 19, 16:15-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Az ABC-nek Shonda Rhimes túltengése van. A legújabb produkció, ami a készítőnő nevéhez kapcsolódik, az nem más, mint a For the People¸ ami a jogi drámák világába hozna üde frissítést. Nyilván felmerülhet a keresztkérdés: Leáldozóban van-e a How to Get Away with Murder?-nek, ami szintén ezt az alműfajt erősíti. A választ két oldalról lehet megközelíteni: az egyik, hogy manapság nincs jó kritikai visszhangja a veteránnak; a másik, hogy nézettség szempontból akadnak nála rosszabban teljesítők, amihez ragaszkodik a csatorna. Tippre, még egy évadot bekérnek belőle, mielőtt elküldenék végső pihenőjére. Bár sorsába bele fog szólni a Paul William Davies elképzelése. Mutatnám a legfrissebb ajánlóit.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetese: The Innocents

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 17, 16:50-kor a(z) videó témába.

Nem sokat tudni a Netflix-re érkező The Innocents-ről, de pontosan emiatt tűnik ígéretesnek. Kicsit azt látom benne, mint ha a 13 Reasons Why-t akarnák időszakosan helyettesíteni vele. A történetében: két tinédzser foglal helyet, akik úgy döntenek, hogy maguk mögött hagyják az otthoni bajokat, ezért elszöknek bízva abban, hogy életük változásnak indul. Hamar rá kell azonban döbbeniük, hogy nem minden az, aminek látszik. A főszerepben: Sorcha Groundshell és Percelle Ascott. A romantikus sztori premierjét még nem tűzték ki, de várhatóan tavaszra/nyárra fogják ütemezni. Mutatnám az első ajánlóját.


Kommentáld!

Esti előzetes: The Looming Tower

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 15, 22:07-kor a(z) videó témába.

Akadnak olyan témák a történelemben, amiket nem lehet elégszer feldolgozni. Ilyen a 9/11-es esemény. Most Dan Futterman vállalkozott arra, hogy minisorozat formájában elhozza a tragédia előtti éveket egy olyan nézőpontból, amiben kevésszer láthattuk. Maximum dokumentumfilmek formájában. Az FBI és a CIA közötti rivalizálásra építkezik a terrorizmus elleni világban, ami közrejátszott a Két torony elleni merényletnél. Természetesen alapokra építkezik a sztori, hogy még hitelesebb legyen, ezért előveszik Lawrence Wright által írt Magasba nyúló tornyok című kötetet. Mutatnám a sorozat legfrissebb ajánlóját.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Timeless – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 15, 16:05-kor a(z) videó témába.

Szösszenetnyi előzetessel állt elénk az NBC a Timeless 2. évadja kapcsán. A sorozat csodával hatályos módon túlélt tavaly májusban úgy, hogy elsőként behúztak neki egy kaszát, majd visszakozott a csatorna. A rajongók szerint így van minden jól, hiszen alapvetően családbarát koncepcióról beszélhetünk, amit bárki bármikor szívesen fogyaszt. A visszatérés márciusban lesz esedékes, nemrég mutattunk is hozzá promóciós fotókat. Most elhoznánk az első teaserjét, amiből kiderülnek olyan infók, mint pl.: melyik évekbe fognak elkalandozni a szereplők. Egyáltalán nem spoileres, bárki számára fogyasztható. Itthon se lehet ismeretlen számotokra, hiszen a Viasat3 adott otthont neki Időutazók címmel.


Kommentáld!

Déli előzetes: Will & Grace – 9.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 14, 12:00-kor a(z) videó témába.

Az NBC-nek bejött a terve. A Will & Grace annyira jól muzsikált az őszi kínálatban, hogy megkapta a visszarendelését a 2018/19-es évadra is, ahol 13 résszel mosolyogtat majd minket (persze bármikor kiegészíthetik). Ne rohanjunk annyira előre, mivel még adósak a 16 epizódos 9. évadból. A sorozat március 1-jén tér vissza a 9×12-vel. Az téli olimpia időszaka alatt mindenki megragadja az alkalmat, hogy a promózásba valahogy beleölelje a nívós eseményt. Ők se tettek másképp. Az ajánló az On Ice címre hallgat, a főszereplők pedig korcsolyát ragadnak. Nah, nem lövők le minden poént, mert úgy nincs értelme meglesni a félperces ajánlóját. A lényeg, hogy hamarosan érkezik a folytatás. Elvileg április 5-én évadfinálézik, addig azonban még kapunk részeket hetiben, csütörtök esténként.


Kommentáld!

Déli előzetes: Harrow

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 13, 12:31-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

Nem csak plakátunk van a Harrow-hoz, hanem egy hosszú előzetes is. Ha netán valakinek kimaradt volna az életéből, vagy pusztán még csak most klikkelt volna a blogra, akkor némi gyorstalpalót had mondjak róla. A történet középpontjában: egy törvényszéki patológus áll, akinek bősz célja, hogy a halottak ügyeinek végére pontot tegyen – és a legbizarabbak se kerüljenek csak úgy lezárásra, mert nincs kellő nyomjuk. Igen ám, de főhősünk múltja is képbe kerül, amit jobb lenne felszín alatt tartani, máskülönben megütheti a bokáját. A főszerepben: a Liar egyik főszereplője, Ioan Gruffudd áll, míg a szkriptért Stephen M. Irwin volt a felelős, aki az ausztrál és az amerikai Secrets & Lies-t vitte képernyőre. Nézzük csak, most mivel próbál nézőket szerezni.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Királyság!

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 13, 10:36-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Az Sony Max-ra érkezik hamarosan az E! bulvárcsatorna egyik saját gyártású ötlete, ami tavasszal kezd bele a 4. évadjába Amerikában. Nálunk abszolút az elhanyagolt kategóriát képviseli, holott a One Tree Hill egykori készítőjének, Mark Schwahn nevét jegyzi. A történet középpontjában: egy fiktív brit uralkodó és annak népes családja áll, amit kellőképpen megspékeltek némi szappanos mivolttal. Aki bukik az ilyen jellegű témára, annak ajánlom figyelmébe a soron következő ajánlót. Részemről biztosan kimaradásra kerül, mint ahogy az elmúlt 4 esztendő alatt.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Top Gear – 25. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 12, 17:03-kor a(z) videó témába.

Március 3-án új részekkel tér vissza a Top Gear a BBC America kínálatába. Most sem fognak minket elhalmozni hosszú évaddal, ugyanis csak 6 epizódot kapunk, amit nagyjából 1 hónap leforgása alatt képernyőre tűznek. A gyorsaság mellett szól az a puszta tény is, miszerint a premierje szombatra kerül, azonban a folytatást már vasárnap kapjuk. Ergo, az első két rész között 24 óra sem fog eltelni. (Bizony hogy nem fog, mert előbbi szombaton 22:30-kor, utóbbi vasárnap pedig 20 órakor lesz terítéken.) A döntésnek van oka is, ugyanis a Planet Earth: Blue Planet II 1×07-es részével akarják felvezetni a debütjét, amitől kiugró nézőszámot várnak. Meglátjuk. Mutatnám a hozzákészült hosszú ajánlót. Természetesen Matt LeBlanc, Chris Harris és Rory Reid nem maradhatott ki belőle.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats