Délelőtti előzetes: Fortitude – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 December 8, 10:54-kor a(z) videó témába.

Befejeződött a szemünk előtt a Fortitude, de mivel még 8 napon belül vagyunk, amondó vagyok, hogy bőven van helye az előzetesének a blogon. December 6-án, azaz Mikulás napján a Sky Atlantic ledarálta egynapon a komplett 3. évadját, mint ahogy azt tette az előzővel tavaly januárban. Most 4 részt kaptunk, melyben lezárják azt a nyomozást, amit korábban megkezdtek. A második etapban a szereplőgárda felfrissült, érkezett Dennis Quaid, Michelle Fairley, Edvin Endre, Parminder Nagra és Kin Stott. Jó kis téli környezetben játszódó misztikus nyomozós krimiről van szó, melynek záróajánlóját a tovább előtt lehet csekkolni, ha pedig valaki felelevenítené, hogy mi történt az előző 22 epizódban, az klikkeljen a mögé, ahol egy négyperces videóban mindezt megteheti.


Tovább…

Kommentáld!

Reggeli előzetes: True Detective – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 November 4, 9:23-kor a(z) videó témába.

Manapság elég sok jó sorozattal el vagyunk látva, azonban akadnak köztük olyanok, amik nem csak jók, hanem kiemelkedők. Ide sorolnám a True Detective-et, ami, még ha nem is tudta ugyanazt elénk tálalni a 2. évadja során, mint az elsőnél, mégis stabilan ott van a listámon. A 3. széria január 13-án tér vissza, melynek főszereplője az Mahershala Ali, aki 2016-ban Oscar-díjat kapott a Moonlight című mozifilmmel. Ha tévés szereplését vesszük elő, akkor a House of Cards-ban és a Luke Cage-ben láthattuk utoljára, valamint vendégszereplő formájában a Room 104-ben is feltűnik, a 2×11-es epizódban, csak hogy pontos legyek. A kisvárosi idill most se maradhat el, ahogy a nyomasztó ügyrészletek sem, melyben gyermekek tűnnek el. Ő kapja a felgöngyölítését. A sztori a ’80-as években játszódik. Mutatnám a beszédes ajánlóját, a zenére külön felhívnám a figyelmet, mert borzasztóan jó párosítást alkot a képsorokkal.


Kommentáld!

Október végén folytatódik az On the Spot

 
Beküldte: Kanyecc 2018 October 26, 13:24-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Manapság rászoktam a Forma 1 nézésére. Kényszer időtöltésnek hívom a jelenséget, mert alapvetően nem köt le az amit látok, nem drukkolok senkinek, de még is jó végighallgatni a szakkommentátorokat, illetve látni, hogy a kisebb csapatok is nagyobb eséllyel küzdenek a pontokért. Talán az egyik pénteki szabadedzés alkalmával botlottam bele az M4 Sporton a DunaTV-re érkező On the Spot előzetesébe, ami kellőképpen össze is zavart, mert úgy volt a műsor a fejemben, amit elkaszáltak. Így is van, de a kilencedik etap rendelkezik még pár epizóddal, amit új sorozatként adnak el: On the Spot: Okos világ címen. Október 31-én ez terítékre is kerül, a főtémája pedig részben az alcímben olvasható, azaz Cseke Eszter és S. Takács András a világ legeldugottabb pontjaira utazik el, hogy felmérjék a térerő, a wifi és az okostelefon hatását a korábban elzárt közösségekre. A Himaláján keresztül az esőerdőkön át az Indiai-ócean szigetvilágáig vezet utazásuk. Mutatnám az extra hosszú ajánlóját!


Kommentáld!

Ilyen lett az American Horror Story: Apocalypse főcíme

 
Beküldte: Kanyecc 2018 October 13, 13:13-kor a(z) videó témába.

Megkésve, de muszáj megmutatnom azon olvasóinknak az Apocalypse főcímét, akik még nem találkoztak vele, mert szerintem nagyon jó lett. Simán ráz tőle a hideg, kár, hogy a 8. évad részeire már ez jó értelemben nem húzható rá, mivel egy erősebb közepest tudnék csak kiosztani az első 2 epizódjának. A héten szintre hozom magam és írok egy hosszabbat; előjáróban annyit, hogy a sötét tónust nem minden formában használják előnyükre a készítők. Sokkal több a potenciál, mint amennyivel dolgoznak, de ezt majd a kritikájában kifejtem. Most jöjjön egy vérbeli horrorfilmekhez is simán passzoló főcím, ami a nyugalom megzavarását simán eredményezheti. Aki az ilyet nem bírja, az inkább ne klikkeljen a play gombra.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Channel Zero – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 27, 13:43-kor a(z) videó témába.

A The Dream Door alcímen kapjuk meg a Syfy horror antológiájának következő évadját október 26-án. Nem dereng – és lusta is vagyok epguides.com-ozni – miként volt az előző szériáknál, viszont most egymást követő napon adja le a 6 részét, azaz október 31-én már búcsúztatjuk is. A történetének: Charlotte Bywater creepypasta-je adja, a Hidden Door adja az alapjait, melyben egy házaspárt ismerhetünk meg, akiknek bőven van titka egymás előtt. A cselekmény bonyodalmát ez határozza meg, illetve egy rejtélyes ajtó az alagsorban, ami kapcsolatuk mellett életüket is fenyegetheti. Nick Antosca felelős a szkriptért, míg Evan Katz a rendezésért. Szereplők között látható lesz: Brandon Scott (Grey’s Anatomy), Maria Sten (Straight Outta Compton), Steven Robertson (Elementary), Troy James (The Strain), Steven Weber (Wings) és Barbara Crampton (You’re Next). Nézzük az ajánlóját.


Kommentáld!

Déli előzetes: SEAL Team – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 25, 12:30-kor a(z) videó témába.

Nemrég kezdtem bele a SEAL Team 1. évadjába. A sztori nagyjából annyi, hogy akartam nézni valami idő elütő sorozatot, ami, ha nem hagy bennem mély nyomot, akkor sincs semmi panaszom rá. Ezzel szemben 5-6 rész alatt úgy megkedveltem a történetét, és a halott társra épülő rejtélyt, hogy beszippantott. A második etap startjára biztosan nem kerülök még képbe, mert hátra van addig még tizenegynéhány epizód, viszont az biztos, hogy a CBS olyan epizódikus katonai krimit rendelt be, amit ugyanannyira tudok kedvelni, mint annak idején a The Unit-ot. Mutatnám az új szezon ajánlóját.

Jah és a keresztkérdés: Ki van hasonló cipőben vele?


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: South Park – 22. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 19, 11:59-kor a(z) videó témába.

Tegnapi hírmorzsánkban olvashattátok, hogy október 30-án érkezik a hazai Comedy Central műsorára a South Park 22. évadja, míg az amerikaira szeptember 26-án. Picivel többet, mint egy hónapot kell várnunk a szinkronos premierjére, de ez simán belefér a várakozási időben. Szerencsére már egy ideje ilyen gyors sebességgel szállítja a CC a részeket, amiért külön jár nekik a köszönet, mivel ez az a rajzfilmsorozat, amit nem vagyok hajlandó eredeti nyelven nézni, annyira jók a szinkronhangjai. Nézzük, milyen beteg-állat előzetessel állnak elénk huszonkettedjére. Vigyázat, félreérthető lehet! Ne ijedjetek meg!


Kommentáld!

Délutáni előzetes: The Haunting of Hill House

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 4, 13:28-kor a(z) videó témába.

Anno tavaly tavasszal még címnélküli projektként emlegettük a Netflix által berendelt Shirley Jackson regényadoptációját, a The Haunting of Hill House-t, azonban az idő múlásával a stream szolgáltató rádöbbent, hogy a bevált dolgokon nem szabad változtatni – így megtartották a mű címét a sorozaténak is. Útközben kikörvonalazódott az is, hogy az 1959-es klasszikus vázát akarják csak felhasználni Mike Flanagan-ék, azaz, jelentősen el fog térni a látott tartalom az olvasottól, de így legalább nem lesz annyira kiszámítható azok számára sem, akik ismerik. Bennem csak egyetlen dolog merül fel: vajon általa kapjuk a tökéletes horror sorozatot, vagy még várhatunk más próbálkozásra?

Végére még másolnám a szereplőgárdát, ahol helyet foglal: Carla Gugino, Elizabeth Reaser, Henry Thomas, Julian Hilliard, Kate Siegel, Lulu Wilson, Mckenna Grace, Michiel Huisman, Oliver Jackson-Cohen, Paxton Singleton, Timothy Hutton, Victoria Pedretti és Violet McGraw. Nézzük a netre dobott ajánlóját.


Kommentáld!

Netre pakolták a Manifest első 10 percét

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 29, 19:43-kor a(z) 2018/19 sorozatai,videó témába.

Már megint az a fránya NBC nem bírta kivárni a vásár napját?! Nagyon úgy fest, hiszen fogták az egyetlen egyik őszi nagydurranásukat és netre pakolták az első 10 percét. Igen, manapság abban a korszakban élünk, amikor már pilot nem szivárog ki; csak akkor, ha azt a csatorna is úgy akarja. És ha úgy akarja, akkor se teljesegészében dobja fel, hanem csak az első x percet, ami alapján beindul a nyáltermelés az ember szájában.

De mi ez a Manifest? Hova érkezik? Mely sorozatok lesznek az ellenfelei? Kik a szereplői? Kik a készítői? És miért érzem azt, hogy a hype áldozata lehet? – Nézzük szépen sorjában!

Májusban kérte be az NBC. Hétfő esti timeslotot kapott, méghozzá egy meglehetősen nehezet – még ha a The Voice-szal is vezetik fel. 22 órára érkezik, ahol a The Good Doctor és a Bull ellen kell megmérettetnie magát. Utóbbi lesz a keménydió! High-concept produkciót képzeljünk magunk elé, melyben egy repülőgép eltűnik a tenger felett, majd 5 év múlva hirtelen elkerül. A csavart az hozza, hogy a legénység és az utazók életében ez olyan időszak, mint ha meg sem történt volna, azonban a szeretteikében már igen. Nyilván az egyik fő alapot a rejtély adja, a másikat pedig a különböző karakterek előélete. Jeff Rake volt a felelős a kezdésért, a szereplők sorában pedig olyan színészek tűnnek fel, mint Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Luna Blaise, J.R. Ramirez vagy Athena Karkanis.

Aki nem tud várni, vagy csak némi ízelítőt szeretne a startból, azoknak ajánlom figyelmébe a következő videóanyagot. A premierje: szeptember 24-én lesz.


Kommentáld!

Reggeli előzetes: True Detective – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 August 27, 8:51-kor a(z) videó témába.

Az HBO úgy érezte, hogy szeptember közeledtével kellene már szivárogtatni a midseason műsorrendjük kínálatát is. Nos, ennek értelmében érkezett is egy True Detective 3. évados előzetes, melynek premierjét 2019. januárjára jegyzik. Sokat kell várnunk arra a bizonyos folytatásra! – Bátran jegyezhetjük meg, hiszen a 2. etap még 2015. augusztusában ért véget, viszont ha azt mérlegeljük, hogy mennyire elmaradt a minősége az elsőtől, akkor talán nem akkora probléma, hogy megváratnak minket. Jobb a békesség, hagyjunk időt a készítőknek. (Eleve a 2. szezon bukása mellett tartható számon az a tény, hogy a készítőkön ott volt az időnyomása, illetve Nic Pizzolatto is összekülönbözött Cary Fukunaga-val, ami megint csak nem segítette a minőségi munka megvalósítását. Most viszont másabb a helyzet…!)

Már egy ideje tudjuk, hogy a 3×04-es rész kivételével mindegyik 3. évados epizódot Nic Pizzolatto neve alatt jegyzik – míg a szóban forgót David Milch-én. A főszerepet Maharshala Ali kapta, aki egy állami nyomozót alakít. A történet pedig a sokakat megihletett Ozark-vidékén játszódik, ahol három idősíkon keresztül zajlik majd a sztori mondanivalója – azaz főhősünket láthatjuk fiatal és idősebb kiadásban egyaránt. Nem is szaporítanám a szót tovább, mutatnám a netre került előzetest. Bár minden héten ilyen előzetessel indulhatnak a hét…!


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats