Délelőtti előzetes (2): 24: Újratöltve

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 20, 10:48-kor a(z) videó témába.

Viszonylag gyors premierről beszélhetünk a 24: Legacy esetében, hiszen február elején startolt el – közvetlenül a Super Bowl mögött – Amerikában az újonc, amit inkább amolyan reboot újragondolásnak éljünk meg. Jack Bauer-t már ne keressük a sorozatban, helyette kapunk egy hasonlóan szimpatikus fekete srácot, aki óriási terhet kap a vállára. Tudjátok, a világ megmentése sosem egyszerű feladat. Mutatnám a hozzákészült hazai ajánlókat. Hamarosan közzétesszük a plakátját is, de előbb jöjjön a mozgóképi anyag.


Tovább…

Kommentáld!

Délelőtti előzetes (1): Damien: A sátán kegyeltje

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 20, 10:22-kor a(z) videó témába.

Ritka esetek egyike, hogy egy kábeles sorozat annyira lekötött, hogy nem sokkal a fináléja után már volt is írásunk róla. Az FX-re érkezett tavaly a Damien, amit csak az Ómen-tévésorozatnak emlegessünk. A szinopszissal hamar megvettek az írók, az pedig, hogy Bradley James kapta a főszerepet tovább erősítette az elhatározásom, hogy mihamarabb érjek a végére, mert az Antikrisztus sztorikból alapvetően nincs sok manapság. Hiába próbálkoztak az AMC a Preacher-rel, nem éreztem azt, hogy jobb lenne, pedig kritikailag több pozitívumot gyűjtött be. Aki bukik a sátonista történetekre, vagy inkább arra, hogy az Antikrisztus köztünk él és éppen a felemelkedésének hajnalán vagyunk, annak mindenképpen ajánlom figyelmébe a Viasat6 közelgő premierjét, amihez találtunk egy magyar ajánlót is!


Kommentáld!

Esti előzetes: Tóth János

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 16, 21:22-kor a(z) magyar ajánló,videó témába.

Tóth János, avagy másabb megnevezéssel a Munkaügyek spinoffja.

Napi hírmorzsákban már felemlegettük a Megafilm (Csak színház és más semmi is hozzájuk kapcsolódik!) 2017-es egyik projektjét, melyből 52 epizódot garantáltan kapni fogunk. Az anyasorozatból ismert Tóth János karaktert ragadják kis a testvér ötletbe, akit miután kirúgnak munkahelyéről, illetve édesanyja összejön egy 20 évvel fiatalabb férfivel elhagyja a szülői kuckót és unokaöccse kíséretében megpróbál magára találni, azaz új életet kezdeni. A rendezésért: Nagypál Orsi és Lakos Nóra volt a felelős, míg a vezetőírók sorában: Lengyel Balázst és Litkai Gergelyt kell megemlítenünk, akinek besegített: Kovás András Péter, Vinnai András, Kormos Anett és Szabó Bori.

A premier március 9-én kerül képernyőre, heti rendszerességgel kapjuk az új epizódokat, ahol főszereplőként látható lesz: Mucsi Zoltán, Csémy Balázs, László G. Attila, Kőszegi Ákos, Csoma Judit, Bozó Andrea, Rujder Vivien és Szabó Simon. Mutatnám az első ajánlóját. A főcím is netre került már, de abból kevesebbet lehet megtudni, mint ebből.

Várós? Jobbnak ígérkezik, mint a Munkaügyek? És a nagy kérdés, hogy A mi kis falunk-kal fel tudja-e venni a versenyt humor terén? – Hamarosan kiderül.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): Ultimate Beastmaster

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 13, 14:32-kor a(z) videó témába.

Netflix napot tartunk. Az elmúlt héten nagyon sok információ látott napvilágot a stream oldallal kapcsolatban, melyek többségéről már beszámoltunk. Csak az előzetesekkel vagyunk adósak. Február végén egy újabb szüzességét veszti el a site, ugyanis belekóstolnak a verseny reality-k világába. Az Ultimate Beastmaster lesz az a delikvens, amivel elindulhat a lavina, ha a nézőközönség szerint is van értelme. 6 ország 108 versenyzője száll „ringbe” a főnyereményért, amihez mindenképpen szükséges lesz jó fizikai képesség. Mutatnám az ajánlóját.


Kommentáld!

Déli előzetes (1): #Girlboss

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 13, 12:47-kor a(z) videó témába.

Tegnap a Netflix beszámolót követően már nem jutott időm kirakni az oldalra a #girlboss ajánlóját, de ezt most pótolnám. Ha valakinek nincs meg fejben, hogy miről van szó, akkor egy kis segítséget adnék: Sophia Amoruso azonos című könyve adja az alapjait, melyben egy 27 éves nő divatbirodalmat épít kvázi guberálásból és Ebay-en lefolytatott aukciókból. A komédiának beállított ötlet elkészítéséért Kay Cannon volt a felelős, míg a rendezésért Christian Ditter. A szereplők sorában: Alphonso McAuley, Britt Robertson, Dean Norris, Ellie Reed és Johnny Simmons. A premierjét április 21-re tűzték ki, egy napon kapjuk meg a 13 epizódot. Mutatnám az első netre került ajánlóját, amiből sok minden nem derül ki; viszont barátkozhatunk a főhősnő személyével.


Kommentáld!

Éjszakai előzetes: Prison Break – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 12, 1:32-kor a(z) videó témába.

The original event series is back on Fox”

Az este leple alatt a Fox gondolt egyet és netre dobta a Prison Break 5. évadjának második előzetesét, ami mellé egy hasznos infót is tálalt, még pedig azt, hogy a sorozat event jellegű évadformában tér vissza április 4-én. Juhu, újra szemünk előtt lehet a Scofield testvérek élete. Ha kicsit komolyabbra vesszük a hangvételt, akkor tulajdonképpen a TCA Press Tour állomása hozzájuk érkezett, ezért jönnek az exkluzív tartalmak. Mutatnám a majdnem két perces kedvcsinálót, amelyben tényleg feltűnik mindenki, aki egy kicsit is számított az előző etapokban.

Várjuk a visszatérését?


Kommentáld!

Esti előzetes (3): Powerless

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 6, 20:29-kor a(z) videó témába.

Azt hihetnénk, hogy telített már a képregény szekció a tévében, de szó sincs erről. Míg sokan őrülnek a bőség zavarának, addig én bosszankodom, mert már a csapból is szuperhősök folynak. Drámából megannyit kaptunk. Akadnak komolyak (Daredevil) és olyanok is, amik inkább a fan-favorit részleget (Arrow, The Flash) erősítik. Az NBC nagyon jól látta meg a rést a pajzson, hiszen komédiában még nincs jelen. Ez 2017-ben a Powerless-szel módosul. Hogy örüljünk-e neki? – hááát…. az ajánlót elnézve szó sincs lottó 5-ösről, de még 4-esről sem. Talán csak az ellenszenv beszél belőlem, passz, viszont most valamiért nagyon tele a cipőm mindennel, ami Marvel vagy DC. Azoknak, akik másképp gondolkodnak, mutatnám az előzetesét, háthat…


Kommentáld!

Esti előzetes (2): Riverdale

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 6, 20:18-kor a(z) videó témába.

Nehéz megindokolni, hogy mi vonzó számomra a Riverdale-ben, de valamiért jobban várom, mint az összes többi januári premiert. Talán Greg Berlanti neve, mégis csak az Everwood társítható hozzá, ami az egyik kedvencem volt a 2000-es évek elején. Lényegében a sorozatfüggőségem hajnalának egyik meghatározója ikonjává nőtte ki magát. Azóta Greget inkább az DC-sorozatokhoz párosítjuk. A Riverdale rejtélyt, misztikusságot, tinédzseri szférát és egyéb olyan dolgot kínál, amit annak idején szerettem és imádtam. Ha sikerül felidéztetni a régmúlt emlékeket, akkor simán a midseason sorozata lehet, ha nem, akkor sincs baj, mert megy a levesbe. Mutatnám hozzá az előzetest, egyelőre bizakodom.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Emerald City

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 6, 19:45-kor a(z) videó témába.

Most már tényleg elmondható, hogy küszöbön az Emerald City premierje, hiszen január 6-án, azaz este folyamán megkapjuk a nyitóepizódját a 2013-ban elindult Óz újragondolásnak. Milyen rögös utat tudhat maga mögött… Egyik újoncnak se kívánom, hiszen két igényt is úgy indított, hogy majd midseasonben műsorra kerülhet, ahelyett pedig maradt a hoppon maradás. Az NBC végül elhozza, sőt, annyira hozza, hogy a nyitány során egyből két részt kapunk. Ezzel a tempóval amúgy március elejére fináléztatják is, már ha nem kérik vissza plusz epizódokkal. Nincs sok esély erre, de ne is zárjuk ki, mivel annyi minden történt már vele. Mutatnék egy rakatnyi rövid ajánlót, hátha meghozza sokak kedvét ez a túl szaturált misztikus világ.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): Légió / Legion

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 4, 18:47-kor a(z) videó témába.

A Legion lesz az a mideason-ös újonc, ami a legkevésbé érdekel. Az oka tök egyszerű: már annyira terített mind a mozis, mind a tévés szekció, hogy várom már a kiégés időszakát, mint ami 4-5 évvel ezelőtt a vámpíros ötleteknél jelentkezett, csak ez a szegmens sokkal ellenállóbb. Mindegy. A lényeg, hogy érkezik az X-Men tévésorozat, ami megint csak az a képregényes zóna, ami a legnagyobb unalommal tölt el. Nincs egyszerű helyzetben Dan Stevens főszereplésével érkező ötlet, de hát csak egy ember vagyok a sok közül, a többség hátha másképp látja. Mutatnám a hozzákészült hazai ajánlóját, hiszen a Fox-ra érkezik Légió címmel.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats