Este folytatódik a Hentesek a 2. évaddal

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 18, 19:16-kor a(z) videó témába.

Semmiből futottam bele a hírbe, miszerint június 18-án a LiChi TV-n folytatódik a Hentesek a 2. évaddal. És valóban, mert a csatorna nem volt rest és gyártott is hozzá egyfajta kedvcsináló ajánlót, amit lentebb megmutatnék. Az első etap 40 epizóddal büszkélkedhet, ahol olyan finomságokat csináltak a műsorban, mint az Ökörszály leves, a Csülök pékné módra vagy a Sült báránycsülök padlizsánnal. Honnan tudom mindezt? Ne is kérdezzétek, mert nyilván onnan, hogy mindegyik adását begyűjtöttem és láttam. Mióta a gasztro-világnak élek, azóta kiemelt helyet kaptak az életemben. Örülök is, hogy Bereznay Tamásék újabb tippekkel látnak el. Nah, meg ez nem az a műsor, ami akkora költséggel bírna, hogy egy berendelést ne tudnának neki adni. Most újabb 10 hentessel fog minket elkalauzolni a húsok világába, aki teheti tartson velük – de ha nem, akkor sincs probléma, mert úgy is felpakolják a Hentesek címkefelhőbe.

Tehát nem feledni, hétköznap 20:00-tól érkezik a 2. évad a LiChi TV műsorára!


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Marvel’s Luke Cage – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 16, 9:50-kor a(z) videó témába.

A Netflix nem semmi, amit az elmúlt 5 évben felépített. Anno szkeptikusan, mostanra a legjobb ötletnek látjuk, hogy becsatlakoztak a sorozatgyártásba, mert a Marvel képregény-rajongók nekik köszönhetik azt a tévés – adoptációra épülő – univerzumot, amiről az embernek a minőség, mint jelző ugrik be elsők között. Minden a Daredevil-lel kezdődött, majd szépen kiteljesedett a lista. A fiatalobb tagok közt kap helyet a Luke Cage (harmadik gyerek!), melynek második etapja június 22-én kerül elérhetővé kínálatukban. Az oldal nem is ragozza már túl a marketinget, a mostani előzetesénél ki is hangsúlyozzák a final trailer szöveget, azaz innentől kezdve már tényleg csak a visszaszámlálás marad jövő péntekig. Izgalmas lesz, szó se róla. Az már egy másik kérdés, hogy mennyire fekszik a lassú folyású gengszterdráma egyesek gyomrának?


Kommentáld!

Ízelítő érkezett a Magnum P.I.-hoz

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 11, 9:53-kor a(z) 2018/19 sorozatai,videó témába.

A CBS azt akarja, hogy a nép beszéljen a Magnum P.I.-ról. Nem kérdéses a sikere, hiszen simán egy Hawaii Five-0 utódot látok benne (pedig szó sincs ilyenről!) – de talán csak a környezet teszi. A májusi Upfront videó óta csinált a csatorna egy kulisszás kedvcsinálót, ahol a humoron és a Magnum-hangulaton lesz a főhangsúly, hogy mindenki maga elé tudja képzelni az őszi premier epizódot. Lehet, hogy Magnumunk fiatalabb lett, viszont simán látom a klasszikusnak vonásait. Aztán lehet, hogy a reggeli kávé hiánya miatt képzelgek, de részemről simán várós a projekt. A Bull biztosan örülni fog a felvezetésének hétfő esténként. Nézzük csak!


A tovább mögött pedig az Upfront során kiadott előzetese! Aki lemaradt volna, az pótolhatja azt is egy úttal.

Tovább…

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Sharp Objects

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 7, 9:59-kor a(z) videó témába.

Lesz mit néznünk nyáron! Gondoskodnak a kábeles csatornák. Míg az ABC light-os krimivel (Take Two) próbálja műsorkínálata elé csalni a nézőket, addig az HBO hoz egy hangzatosabb elképzelést, ami Gillian Flynn azonos című regényét veszi alapul, a Sharp Objects-et, ami idehaza Éles tárgyak címmel került a boltok polcaira. Igen, ismét egy könyv-adoptáció, és a rendezésért az a Jean-Marc Vallée lesz a felelős, akinek a nevéhez kapcsolódik a Big Little Lies. Nagyon jól hangzik mindez? Valahogy el lehet rondani? Sehogy!

Tényleg a nyár egyik ígéretének, telitalálatos szelvényének tartják a Sharp Objects-et, ami azért is rossz is számára, mert az elvárásaink a plafont súrolják. No, de melyik adó az, ha nem az HBO, ami meg tudja mindezt ugrani?! A történet középpontjában: egy chicago-i újságírónő áll, aki néhány hónapos pszichiátriai kezelést követően visszatér szülővárosába, hogy az ott történt gyermekgyilkosságokról tudósítson. Már ennyiből is lehet érezni, hogy a szimpla krimin túltesz, július 8-ig pedig mindenki beleolvashat a kötetbe, ha éppen felcsigázásra került a leírása által.

A szereplőgárdája roppant népes. Feltűnik benne: Amy Adams, Chris Messina, David Sullivan, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins, Hilary Ward, Jackson Hurst, Jennifer Aspen, Lulu Wilson, Madison Davenport, Matt Craven, Patricia Clarkson, Reagan Pasternak, Sophia Lillis, Sydney Sweeney, Taylor John Smith és Will Chase. Mutatnám az legfrissebb ajánlóját, egy régebbit pedig a tovább mögé rejtettem.


Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes: Nightflyers

 
Beküldte: Kanyecc 2018 May 31, 12:56-kor a(z) videó témába.

George R.R. Martin novellája, a Nightflyers nem lehet ismeretlen a tévézőknek, ugyanis ’88-ban készült egy mozifilm belőle, mely a Gyilkos űrhajó címet kapta. (Aki retro sci-fi-zne, annak hajrá!) Azóta eltelt 30 év, a Syfy pedig úgy döntött, hogy a könyv megérne egy újabb feldolgozást. A lehetőségre a Netflix is felkapta a fejét, így betársult a projektbe, hogy az USA-n kívüli elsősugárzási jogot megkaparintva terítse az anyagot számos ország sci-fi rajongójának. (Már csak azt nem tudni, hogy hetiben vagy egyszerre teszik-e elérhetővé a részeit.)

Tehát a Trónok harca méltán népszerű írójának műve egy horror-sci-fit ígértet. A történet a Föld pusztulásának idején játszódik – azaz a jövőben! –, amikor egy űrhajó legénysége rábukkan egy rejtélyes földönkívüli űrhajóra. Természetesen a cél az, hogy szeretett bolygójukat megmentség, ám lassan kezd kikörvonalazódni bennük, hogy amire bukkantak, az talán nem a megmentésüket, hanem a mihamarabbi pusztulásukat okozhatja. A szereplők sorában: Brían F. O’Byrne, David Ajala, Eoin Macken, Gretchen Mol és Phillip Rhys. A pilotot egyébként Mike Cahil és Andrew McCarthy rendezi. Mutatnám a legfrissebb ajánlót hozzá.


Kommentáld!

Shin Lim járt az America’s Got Talentben

 
Beküldte: Kanyecc 2018 May 28, 18:02-kor a(z) videó témába.

Holnap startol el az America’s Got Talent a jenkiknél, azaz az amerikai Csillag születik! Számomra, továbbra is értelmesebb húzások közé tartozik egy ilyen koncepciót nyárra pakolni, mint timeslotot pazarolni rá tavasszal vagy ősszel. Noha a nyár már koránt sem az uborkaszezon jelzővel illethető időszak, a fejem mégis hozzátársítja, s könnyebben engedi be az ilyen töltelék részeket, mint amikor csúcsidő van, mondjuk szeptember végén.

Nemrég pakolt ki az NBC a hivatalos oldalára egy videót, melyben Shin Lim tűnik fel a színpadon. Ezt hoztam el nektek, mert nagy az, amit a csávó művel. Akinek nem lenne meg a neve, azoknak írnám, hogy egy bűvészről van szó, akit már korábban láthattunk a The CW-s a Penn & Teller: Fool Us két részében is. Egyszer 2015-ben, majd pedig 2017-ben. Most vele promózzák a holnapi évadpremiert, ami a 13. lesz. Tyra Banks eldobja párszor az agyát a trükkök alatt, de nyugi, másnál se lesz másképp, mert ez már tényleg varázslat – vagy a franc se tudja mi! Nézzétek csak!


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Hidden/Craith

 
Beküldte: Kanyecc 2018 May 27, 14:44-kor a(z) Brit régió,videó témába.

Mutatnék egy brit sorozatot, ami igazából walesi, de nálam egy helyre sorolandó a kettő. A Hidden-ről (Craith) volna szó, ami valljuk be egy populáris cím. Szinte minden második esztendőben fellelhető valamelyik részleg kínálatában. Ettől kicsit vonatkoztassunk el. A készítők között Mark Andrew és Ed Talfan nevét jegyzik – akikhez kapcsolódik a kvázi előd is, a Hinterland, amiből 3 évad született 2013 és 2016 között. Stílusban hasonlót képzeljetek magatok elé, csak a környezet vánszorog át Walesbe, aminek lesz egy nagyon jóféle egyedi atmoszférája: zöld környezet, nyomott hangulat – tudjátok, amivel ilyenkor lehet operálni.

A történet középpontjában: egy nyomozónő áll, aki szülővárosába visszaköltözve ügyet kap, amikor a városka melletti folyóban egy fiatal nő holttestére bukkannak. Eredetileg apja ápolása miatt tért volna vissza, viszont az ügy mélyebb és összetettebb, mint az az elején bárki gondolná. A sok környékbeli eltűnésnek hirtelen alapot ad a gyilkosság. A szereplők sorában: Rhodri Meilir, Gwyneth Keyworth és Sian Resse-Williams.

Az eredeti premierje már január 7-én megvolt, azonba a britek most vásárolták meg, így nincs senki átkésve. A S4C adott otthont neki, míg most a BBC Four és a BBC One Wales fog. 8 epizóddal számoljatok!


Kommentáld!

Délutáni előzetes: 911 LA | A Grace klinika 11. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 March 22, 13:51-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Mindenhol zajlik a tavaszra készülés. A Prime is felfrissíti kínálatát az évszaknak megfelelően, és elhoz két olyan sorozatot, amit még nem láthattuk magyar tévében. Az egyik Grey’s Anatomy soron következő évadja, számszerűsítve a 11., amit március 28-tól kezd el adni 22 órás kezdéssel. A másik a 9-1-1 lesz, ami a 911 LA hazai címet kapta és egy eléggé friss koncepció, ugyanis Amerikában is csak idén januárban került terítékre. Hozzá egyelőre még nincs premieridőpont, de várhatóan áprilisiban helyik műsorukra. Mindkettőhöz mutatnék egy-egy ajánlót.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: A Tanár

 
Beküldte: Kanyecc 2018 March 17, 14:14-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Jövő héten évadzárózik A mi kis falunk, ami a nézettségét elnézve biztosan zöld utas lesz a 3. évadra. Az RTL Klub a bejáratott szombat esti 8-as timeslot-ját nem is hagyja kihűlni, rákövetkező héten, március 29-én hozza A Tanár című komédiáját, ahol Nagy Ervin, Ubrankovics Júlia és Anger Zsolt kapja a főszerepet. A szkriptjéért: Köbli Norbert, Kovács M. András és Csurgó Csaba volt a felelős, míg a zenéjéért: ByAlex és Darida Tamás. A története egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást, ahol olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegetnek, mint pl.: az örökbefogadás, identitás keresés vagy a tinédzserek rivalizálása. A napokban megjött az első teaser-je a sorozatnak, amiben fizika-kémia- és testnevelés tanárunkat, Vasvári Szilárd dobja be magát a nézőknek. Nézzük csak!

UPDATE: a tovább mögött egy beszédesebb félpercest is találtok!


Tovább…

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: The Terror

 
Beküldte: Kanyecc 2018 March 17, 10:13-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Tavasszal az AMC is felfrissíti a kínálatát. Nemsokára érkezik három sorozat, amik miatt a március elmúlását bátran várhatjuk. A The Terror – Fear the Walking Dead – Into the Badlans trióról van szó, de utóbbi kettőről csak említésszerűn lenne szó. Foglalkozzunk inkább Dan Simmons méltán népszerű regényének adoptációjával, melyben feltűnik: Jared Harris, Tobias Menzies és Ciarán Hinds. Ez az újonc se kapott magyar címet, sőt, alcím részletet sem, így ennyivel kell beérnünk. Nemrég netre került egy beszédes egyperces ajánló, ami remekül felcsigázza az ember érdeklődését – már ha nem tudja, hogy mire számítson. Részemről kimaradt a könyv, így abszolút beleszerelmesedtem a látott képsorokba. Aki pedig megnézne egy közös ajánlót a Fear the Walking Dead-del, az klikkeljen a tovább mögé.


Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats