Délutáni előzetes (2): Sorsdöntő lövés

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 12, 17:27-kor a(z) videó témába.

Jó „csúnya” címet kapott a Tv2 testvércsatornájától, a Prime-tól a Shots Fired. A Fox event jelleggel meghirdetett újonca volt a 2016/17-es idényben, ami várakozáshoz mérten hozott (tudtuk, hogy a kutya se fogja nézni!), azaz mindössze egyetlen etappal kell számolni, és lezárással. (Szeretem magam számokban kifejezni, így írnék konkrétumokat, miszerint a leadott 10 része alatt mindössze 3.477 milliós átlagot csikartak ki az amerikai közönségből, valamint 0.88-as demó átlagot a 18-49 évesek ugyanezen részéből. – Eléggé sovány, meg is lett az ára.) A történet ott kap fonalat, amikor egy afro-amerikai seriff helyettes megöl egy fegyvertelen fehér főiskolai hallgatót egy észak-kaliforniai kisvárosban. Természetesen az ügyet felkapják, ahogy azt illik. Főszereplők sorában: Sanaa Lathan, Stephan James, Stephen Moyer, Will Patton, Mack Wilds, Aisha Hinds, Clare-Hope Ashitey, Conor Leslie, DeWanda Wise és Richard Dreyfuss.

Itthon, mint azt írtam a Prime karolja fel, amit már kijelenthetünk tényleg a Tv2 sorozatokkal kapcsolatos csatornájának. (A mozisat hívjuk Mozi+-nak.) Premierjét még augusztusban megkapjuk, pontosabban 23-án 22 órás kezdéssel. Mutatnám a hozzákészített ajánlót.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Feketelista: Megváltás

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 12, 12:42-kor a(z) videó témába.

Az AXN hozza el a magyar nézőknek a Feketelista spinoff sorozatát, a The Blacklist: Redemption-t. Ez azért tűnhet érdekes ténynek, mert az anyasorozatot a Viasat3 adta, igaz megtorpantak a premierjével. Állítólag akkora bukta volt az ötlet itthon, hogy nem folytatja a folytatás műsorra tűzését egyik Sony csatorna sem. Ettől függetlenül a testvérsorozat bemutatkozik, melynek logikáját nem éppen tudom hova tenni. Lényeg, hogy a magyar nézőknek lehet egy enyhe savanykás szájíze, mivel a backdoor pilot nem került idehaza leadásra. Nem mintha kéne hozzá, de a teljeség kedvéért azért elfért volna. Mutatnánk a magyar ajánlóját. Premier augusztus 30-án.


Kommentáld!

Ganxstával érkezik a második Roast

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 12, 11:13-kor a(z) videó témába.

2012-ben az RTL Klub megpróbálkozott a lehetetlennel, azaz egy olyan műfajt honosít, ami nem az egyszerűségéről híres. Ez a roast. Amerikában nagy népszerűsége van, idehaza inkább pukkanás jelleggel durrant ki a lufi 5 évvel ezelőtt, amikor Nagy Feróval belecsaptak a lecsóba.

A roast lényege, hogy kiragadnak a mindennapi életből egy népszerűbb embert, akit nagyközönség előtt másik hírességek „lejáratnak”, úgy mond: leégetnek. A második adás különlegessége, hogy az a Ganxsta Zoli kerül górcső alá, aki korábban Nagy Ferónak is beszólt. Nyilván humoristákkal működik a legjobban a műfaj, mivel ők érzik a határokat és az ő szájukból a sértés se sértő. Nem véletlen, hogy Kovács András Péter, Kiss Ádám és Dombóvári István maradt a castingban, mellécsapták: Kormos Anettet, Benk Dénest, Hajós Andrást, Hajdú Pétert és Szabó Zsófit – utóbbi esetében egy miért-et eleresztenék.

Mutatnék három ajánlót hozzá. Szeptemberig biztosan kerül még fel jó pár. Nem tűnik annyira viccesnek egyelőre, inkább kínosnak.


Tovább…

Kommentáld!

Így fest az augusztus a Prime-on

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 7, 10:29-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

A Prime lett a Tv2 Csoport elsőszámú sorozatcsatornája. Igaz, minden, ami komédia az megy a Humor+-ra, azonban a drámákat ide hozzák. Az elmúlt félévben ki is alakították a műsorrendjüket, ahol az NCIS, az NCIS: Los Angeles, a Grey’s Anatomy, a The Originals és a Gotham kvintettje határozza meg a hétköznap estéiket. Most újabb taggal bővül a család, az APB-vel, aminek különlegessége, hogy a 2016/17-es szezon egyik üdvöskéje volt, azaz ismételten egy régmúltból választott ötlettel frissítenek, ami nagyon jó húzás.

Az már csak egy másik dolog, hogy a Fox-on futott nagyon alacsony mutatókkal, melynek következtében a csatorna elkaszálta. Számokban kifejezve 3.427 milliót produkált mindössze 12 hét leforgása alatt, illetve 0.78-as demót – viszonyítási alapként utóbbi a házon belüli tabellájuk körében mindössze a 19. helyre elegendő a 24-es listán. David Slack elképzelése, melyben egy high-tech milliárdost épít a rendőrség kötelékébe nem éppen lett világsiker. Itthon APB – A milliárdos körzet címen fog debütálni augusztus 8-án, 21 órás kezdéssel, azaz az NCIS mögé berakják, hogy még teljesebb lehessen a keddi krimi részlegük.

Elsőként mutatnám a csatorna hivatalos augusztusra szánt promóciós videóját!


A tovább mögött csekkolható az APB – A milliárdos körzet két hazai ajánlója.

Tovább…

Kommentáld!

A Humor+ frissíti az újoncpalettáját

 
Beküldte: Kanyecc 2017 August 5, 14:37-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Bátran állíthatom, hogy nem csak az amerikai, hanem a hazai tévénézési szokásaim is megváltoztak az elmúlt években. Akkoriban azért több országos tévén futó ötletet néztem, kevesebb kábeleset – mostanra ez már a fejetetejére állt. Ha leülők a tévé elé, akkor általában a ChiliTv – Discovery Channel – History Channel trió egyikét válaszom. Általában a három közül az egyiken olyan sorozat fut, ami kellőképp leköt. Olykor azért mászik érdeklődésem a Comedy Central – Humor+ duóra.

Mostanra egyre inkább igaz az a kijelentés, hogy a kisebb kábeles csatornákra érkeznek az újdonságok, amik országosra vagy a jobban teljesítő kábeles testvérre nem férne fel, mert biztosan elmaradna a várt nézettségtől. A Humor+ az elmúlt évben számos komédiát (pl.: Bent, Making History, Sean Saves the World, Whitney, The Neighbors, stb.) hozott el, amivel nélküle biztosan nem találkoztunk volna szinkronos változatban.

Most két újoncra csapott le, amit augusztus folyamán műsorukra is tűznek. Az egyik a Fox által a The Mick, a másik a CBS-es Kevin Can Wait. Mindkettő különlegessége, hogy a 2016/17-es szezonban futott, és 2. évados visszarendelést kaptak 2017/18-ra.

Egyik sem az a fajta komédia, melynek hiányossága bárkit is fájón érintene. A The Mick midseasonben futott. 2.959 milliós teljes nézettséges átlaga eléggé alacsonynak tekinthető, ahogy az 1.10-es demója is a 18-49 évesek körében, viszont a csatorna visszakérte, mert (valószínűleg) tetszett nekik Kaitlin Olson züllöttsége annyira, hogy megnézzék egy második felvonásban. A Kevin Can Wait már egy teljesebb újonc, hiszen végigvitte a teljes szezont. Jobbak is a mutatói, hiszen 7.627 milliót és 1.61-es demót tud átlagosan felmutatni, amit 24 rész alatt tett le az asztalra. Sőt, ha azt is alapul vesszük, hogy 11 millión kezdett, akkor meg pláne. Itt a King of Queens egykori főhőse, Kevin James próbálja rekeszizmainkat megdolgoztatni.

Mindkettő a hónapban érkezik, mint azt már írtam. Előbbi a Mick kell a gyereknek! (The Mick) címet kapta és augusztus 17-én lesz terítéken; míg utóbbi a Lazíts, Kevin!-t )(Kevin Can Wait), amit augusztus 14-én tűznek műsorra.

Mutatnám az előzeteseiket ugyanilyen sorrendben:Kommentáld!

Ilyen lett ChiliTV a nyár végi csatornaajánlója

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 27, 13:08-kor a(z) videó témába.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a ChiliTV felfrissíti nyár végével a kínálatát, ahol feltűnik egy újabb sajátgyártású produkció is Erdélyi Mónika műsorvezetésével. A Cukrászok című műsorról van szó, melyben a süteményeké lesz a főszerep. Rajta kívül érkezik még számos frissítés, mint pl.: a Gordon Ramsay-féle Mindörökké Gordon, a Nigella Falatózója vagy A braai mesterei. Azt se feledjük el, hogy július 31. és augusztus 27. között a MinDig TV nézői kódoltalanul csekkolhatják, azaz próbálnak új nézőkre szert tenni a Tv2 testvércsatornájánál. Mindehhez egy új csatornaajánló is dukál, amit a folytatásban tekinthettek meg.


Kommentáld!

Comic Con 2017-előzetes: Vikings – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 25, 18:07-kor a(z) videó témába.

A Vikings mára a History Channel zászlóshajója lett. Látványban, történetben, szereposztásban és úgy mindenben kitettek magukért a készítők és szereplők, hogy bátran le merjek ilyet írni. Azt se feledjük el, hogy idehaza a Viasat6 is tett a rajongói táborának növekedéséért, hiszen ők hozták a hazai premierjét elenyésző csúszásokkal. Most az 5. évadját várjuk. Ősszel megtörténik a visszatérés, pontosabban november 27-én, amikor is dupla kezdéssel szippant vissza minket a vikingek nem éppen napfényben tündöklő életébe. A rész különlegessége, hogy előzőleg sose kaptunk 120 perces nyitányt, így valami odab*szósra lehet számítani. Mutatnám a Comic Con alatt kikerült előzetesét, ami igazolja is kijelentésemet.


Kommentáld!

Comic Con 2017-előzetes: Marvel’s Inhumans

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 23, 15:46-kor a(z) videó témába.

Az ABC ráment arra a Comic Con alatt, hogy az őszi Marvel-feldolgozásuk esetében mindenki (meg)tudja azt, hogy szeptember 1-jétől IMAX mozikban lesz látható az Inhumans kezdése. Természetesen a tévés premiert se száműzik, arra szeptember 29-én kerül sor. Manapság a képregény-világ a kiegyensúlyozott korszakát éli: egyaránt kapunk gyengébb és jobb minőségű feldolgozásokat, most a Wonder Woman-ért van oda a világ, viszont az ABC nem titkolt vágya az, hogy azokat a nézőket megcélozza, akik csak moziban szeretnek ilyen adoptációkat nézni. Sajnos a listámon az Inhumans ezzel az ajánlóval még távolabb került a TOP5 váróstól, egyáltalán nem jött át az élmény.


Kommentáld!

Comic Con 2017-előzetes: The Walking Dead – 8. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 23, 11:56-kor a(z) videó témába.

– Remélem a szarós nadrágod van rajtad.
– Mi van?
– A szarós nadrágod. Remélem az van rajtad. …mert össze fogod szarni magad. [röhögés]

Az alábbi párbeszéddel indul a The Walkind Dead 8. évadjának Comic Con-ra szánt előzetese. Nem túlzás, ha azt írom, hogy beledobnak minket a mélyvízbe. Nagyjából 3 hónapot kell várnunk a visszatérésére, hiszen október 22-én – itthon október 23-án – kerül műsorra a folytatása. Ne feledjük el azt se, hogy a 100. epizóddal érkezik, azaz a jubileumival. Meglepődnénk azon, ha csak egy szimpla részt szállítanának. Az az igazság, hogy az AMC marketingesei tudják, mitől döglik a légy; mivel lehetne még inkább megnehezíteni a rajongók életét. Az ajánlóját meglepetésre feliratosan mutatjuk meg, mivel a megjelenése óta a magyar Fox megcsinálta. Íme. Fogyasszátok.


Kommentáld!

Comic Con 2017-előzetes: Stranger Things – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 July 23, 10:15-kor a(z) videó témába.

Az esti vihar mindenkinek megvolt? …És a Netflix által netre dobott Stranger Things majdnem 3 perces előzetese? – Ha nem, akkor utóbbinak a pótlására lehetőséget adunk. Nem túlzok azzal, ha azt írom, hogy az ősz egyik legvárósabb visszatérője lesz a ’80-as években játszódó 2. évad. A tavaly nyár abszolút befutottjává vált, ezért a készítők előtt hatalmas az elvárás. Láthattunk már csodákat – nem is egyszer, így bízzunk a legjobbakban. Azért pedig külön jár a pacsi, hogy az ajánlója elején a főhőseink a klasszikus Dragon’s Lair játékkal játszanak. [DE MENŐ] Nem is szaporítanám a szót, akinél kimaradt az 1. évad, annak spoileres lehet néhány képsor, szóval csak óvatosan.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats