Déli előzetes (4): Hotel Transylvania – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 17, 12:27-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Ritkán fordul elő, hogy belefutok Disney Channel-es plakátba egy-egy bevásárló-központban, vagy éppen egy óriás kihelyezés formájában, azonban a Hotel Transylvania tévés adoptációja ez alól kivételt képez. (Hamarosan megmutatom a plakátját, de addig…) A csatorna megcélozza a Halloween körüli premiert, azaz október 30-án 18:30-as kezdéssel képernyőre tűzi a széria első etapját. A története a film előtt játszódik, melynek középpontjában: Mavis és barátai állnak. Nyilván epizodikussággal operálnak a készítők, első körben 26 részt kapunk. Mutatnám az első két magyar nyelvű előzetesét.


Tovább…

Kommentáld!

Délelőtti előzetes (3): Fölszállott a páva – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 17, 11:55-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A Virtuózok és A Dal mellett akad még egy tehetségkutatója a DunaTV-nek, a Fölszállott a páva, ami a népzene és néptánc kategóriáját öleli fel és hirdet 4+1 győztest. Október 27-én indul a címben forgó etapja, melynek menetrendjéről szeretnék pár szót említeni. Az első három adás felvételről fog futni, ezek ugyanis a területi selejtezők történéseit ölelik fel, melynek végén ki is derülnek a továbbjutók. (A szarvasi és a fővárosi eseményről készült filmeket október 27-én, a keszthelyi és tatabányai fordulókat november 3-án, a hajdúböszörményi és az erdélyi Mikházán forgatott adásokat pedig november 10-én este láthatjátok.) November 17-én lesz az első élőshow, a középdöntő december 15-én és 22-én; míg a fináléra december 29-én kerül sor – ahol közönségdíjazott is lesz, szóval a nézők szavazatai számítanak. Mutatnám a beharangozóját.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (2): On the Spot – 9. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 17, 11:08-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Cseke Eszter és S. Takács András műsora megvan még a fejben? – Tudjátok, az On The Spot az, ami korábban a Spektrum-on is futott, azonban már egy ideje a közmédia csatornája szolgáltatja az otthont számára – az elején az m1, mostanság a DunaTV. Holnap, azaz október 18-án 22:25-ös premierrel érkezik a 9. etapja, ha jól tartom a számozását észben. Készült hozzá egy ajánló, ezt mutatnánk meg a folytatásban. Aki nézte eddig, az biztosan ott lesz az évadpremierjénél; akinek viszont fingja sincs az egészről, azoknak is ajánlanám figyelmébe, mert kiemelkedik a magyar dokumentumfilm gyártás közül – habár vetélytársat nemigen tudnék felsorolni ellene, de ez részletkérdés.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (1): Kegyetlen csillogás (Star)

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 17, 10:41-kor a(z) Magyar előzetes témába.

A Prime a 44. héten két országos premierrel is készül. Az egyik a Kegyetlen csillogás, ami odakinn a Star néven futott; a másik a Kalózháború, ami pedig Crossbones-ként. Noha csak egy nap eltérés van kettőjük premierjében, mégis csak előbbihez készült egy beharangozó előzetes. Csak a pontosság kedvéért, az Empire spin-offjáról beszélünk, ami október 31-én debütál 21 órás kezdéssel; míg utóbbi november 1-jén 22 órás starttal. Fura, hogy a testvérsorozatok mindig elkalandoznak más csatornák, lásd: a TWD-FTWD vagy az NCIS-NCIS: New Orleans esetét. Nem szaporítanám tovább a szót, mutatnám a már emlegetett ajánlóját.


Kommentáld!

Este átalakul a Tv2 ősze

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 16, 17:50-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Írtam már a változásokról korábban, így nem ismételném magam emlékeztető formájában. A lényeg, hogy a hétfő lesz az új szombat – legalábbis a Tv2 elképzelésében. Ha belegondoltok, nem annyira elvetélt ötlet, hiszen az amerikaiaknál alapvetően a szuperprodukciók hétköznap esténként mennek, bár ez már mondhatni nemzetközibe fut. És hogy miért írtam azt, amit kiemeltem, mivel szombaton hétköznapi műsorrend lesz, ugyanis Az 50 milliós játszma és a Vigyázat gyerekkel vagyok! duóval töltik fel a kínálatot. Vasárnapra és hétfőre pedig hozzák a méregdrága dolgokat, vélhetően az emberek befogadják a változást, ha nem, akkor úgy is jön a műsorváltozás. Amint lesznek Nielsen adatok, mindenképpen írunk egyet.

No, de hogyan is van most a műsorrend? Segítünk, mivel a Tv2 csinált két promóciós videót ezzel kapcsolatban, hogy az átlagember el ne veszítse a fonalat. Létezik 9 másodpercesben is, viszont az olyan semmilyen.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes: A braai mestere – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 15, 20:58-kor a(z) videó témába.

Sajnos benéztem a dátumot, ezért emlékeztető már nem lesz – a pénteken elstartolt A braai mester 5. évadjához. Bocsi! Azt azért megemlíteném, hogy korábban a Travel Channel adta itthon, viszont ha jól látom, akkor a legfrissebbét még nem tűzték műsorukra, így országos premierről számolhatok be. Beelőzték őket, aminek külön örülök, mert szünet nélkül darálják le hétköznap esténként mind az 5 szériáját. Kell ennél jobb hír?

Biztosra veszem, hogy nem sokan néztetek The Ultimate Braai Master-t, pedig írtunk augusztus végén egy cikket róla. Abban a hónapban, amikor tényleg csak gasztro műsorokat fogadott be a szervezetem. Azóta meg se lennék nélküle, mert az egyik legjobb (ha nem A legjobb) főzős-verseny reality, ami az új etapjára teljesen megváltozik, mivel lecserélődött a komplett zsűri (jött Pete Goffe-Wood és Benny Masekwameng), illetve a megszokott 15 csapathoz képest most csak 10 csap bele a Dél-Afrikán átívelő megmérettetésekbe. Mutatnám a hozzákészített hazai előzetest, amúgy se szokásunk ilyen jellegűt reklámozni, pedig megérdemli a szereplést!


Kommentáld!

Ilyen lesz az Oltári csajok

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 14, 12:47-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Az RTLII műsorára október végén érkezik egy újabb saját gyártású produkció, ami a telenovella kedvelők felé nyit. Nem is titkolják! A Barátok közt egykori készítőjének, Kalamár Tamás nevéhez kapcsolódik a projekt, melyben egy testvértrió életébe nyerünk bepillantást, akik keresik a boldogságot és a szerelmet. A szereplők között feltűnik: Horváth Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt, Ember Márk, Hűvösvölgyi Ildikó, Szabó Gabriella, Nagy Enikő, Tűzkő Sándor, Mohácsi Norbert, Fehér Adrienn, Ilyés Barnabás, Köleséri Sándor és Kanalas Dániel is. Mutatnám a kicsit részletesebb szinopszisát:

Az Oltári Csajok Budapesten játszódó, mai ihletésű romantikus telenovella amiben három fiatal lány – az Erdész nővérek – a boldogságot, a sikert és a szerelmet keresik. A három, vidékről a fővárosba költözött lány kalandjai és egy mesés esküvő lehetősége adja a történet gerincét. És még egy testvéri árulás is, ami már rögtön az első epizódban az egész család életét felforgatja.

A csatorna egyébként mát hónap elején belekezdett a reklámozásába, melyről nemrég közöltünk is fotókat a közösségi oldalunkon. Végére pedig jöjjön az első ajánlója.


Kommentáld!

Az utolsó Stranger Things 2. évados előzetes

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 13, 16:08-kor a(z) videó témába.

A mozifilmes világból lassan átragad a tévésbe is „az utolsó előzetes” címszó, amikor már a premier előtt nem akarnak a marketinggel foglalkozni, mert úgy érzik, hogy egy ilyen ajánló után már mindent kihoztak, amit kilehetett. Nos, péntek 13-ra ütemezte a Netflix marketingcsapata a Stranger Things 2. évadjának legújabb előzetesét, ami egyben az utolsó is lesz. Október 27-ig új tartalmat biztosan nem kapunk, bár meglepődnék, ha rövidebb műsoridejű videóanyagot se dobnának a népnek. Ilyen után mondjuk, felmerül a kérdés, hogy minek?! A készítők megígérték, hogy még sötétebb és félelmetesebb részekkel számolhatunk, ami azért hangzik jól, mert ritka az ilyen kijelentés a tévés iparban. Nem is szaporítanám tovább a szót, mutatnám a 2:48 perces finale trailer-t.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): The Walking Dead – 8. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 13, 13:13-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Mérföldkőhöz érkezik a The Walking Dead. Október 22-én startol odakinn a 8. etapja, melynek nyitóepizódja egyben a 100. rész lesz. A készítők a premier előtt nagyon sok információt osztottak meg a rajongókkal a különféle kitelepüléseiken, legutóbb már azt is meglebegtették, hogy nincs kizárva egy TWD-FTWD crossover – amiről évekkel ezelőtt hallani se akartak. Nyilván sok opció jöhet szóba, hiszen mindkét sorozat bővelkedik olyan karakterrel, aki más utakra tévedett, s így még fel is tűnhet az ellenkező partoldalon. Ez persze csak pletyka és spekuláció, az viszont koránt sem, hogy a 8. évadban összehozzák a lehető legtöbb szereplőt, így biztosra vehető a sztori pörgőssége.

Mutatnám a legfrissebb magyar nyelvű előzetesét. Itthon október 23-án kapjuk meg, azaz, egy napot se kell várnunk!


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): The Gifted – A kiválasztottak

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 13, 12:58-kor a(z) magyar ajánló,Magyar előzetes témába.

A 2017-ben a Viasat3-é lett a trófea, hiszen ők hozták el az első újoncát szinkronnal a friss idénynek. A sor folytatódik a Fox Magyarországgal, ahonnan a The Gifted – A kiválasztottak című üdvöskét kapjuk meg október 24-én 21 órás kezdéssel. A világmegváltás elmaradt, hiszen nézettségben alul múlta magát az X-Men univerzumra építkező ötlet, azonban a hangulatára nincs panasz. Az íróknak sikerült a produkcióba égetnie a mutánsok kilátástalan életképét, melynek következtében érzelmeket váltanak ki a nézőkből. Mutatnám az első hosszú ajánlóját, több kedvet csinálta hozzá, mint az Inhumans-hez…


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats