Éjszakai előzetes: Prison Break – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 12, 1:32-kor a(z) videó témába.

The original event series is back on Fox”

Az este leple alatt a Fox gondolt egyet és netre dobta a Prison Break 5. évadjának második előzetesét, ami mellé egy hasznos infót is tálalt, még pedig azt, hogy a sorozat event jellegű évadformában tér vissza április 4-én. Juhu, újra szemünk előtt lehet a Scofield testvérek élete. Ha kicsit komolyabbra vesszük a hangvételt, akkor tulajdonképpen a TCA Press Tour állomása hozzájuk érkezett, ezért jönnek az exkluzív tartalmak. Mutatnám a majdnem két perces kedvcsinálót, amelyben tényleg feltűnik mindenki, aki egy kicsit is számított az előző etapokban.

Várjuk a visszatérését?


Kommentáld!

Esti előzetes (3): Powerless

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 6, 20:29-kor a(z) videó témába.

Azt hihetnénk, hogy telített már a képregény szekció a tévében, de szó sincs erről. Míg sokan őrülnek a bőség zavarának, addig én bosszankodom, mert már a csapból is szuperhősök folynak. Drámából megannyit kaptunk. Akadnak komolyak (Daredevil) és olyanok is, amik inkább a fan-favorit részleget (Arrow, The Flash) erősítik. Az NBC nagyon jól látta meg a rést a pajzson, hiszen komédiában még nincs jelen. Ez 2017-ben a Powerless-szel módosul. Hogy örüljünk-e neki? – hááát…. az ajánlót elnézve szó sincs lottó 5-ösről, de még 4-esről sem. Talán csak az ellenszenv beszél belőlem, passz, viszont most valamiért nagyon tele a cipőm mindennel, ami Marvel vagy DC. Azoknak, akik másképp gondolkodnak, mutatnám az előzetesét, háthat…


Kommentáld!

Esti előzetes (2): Riverdale

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 6, 20:18-kor a(z) videó témába.

Nehéz megindokolni, hogy mi vonzó számomra a Riverdale-ben, de valamiért jobban várom, mint az összes többi januári premiert. Talán Greg Berlanti neve, mégis csak az Everwood társítható hozzá, ami az egyik kedvencem volt a 2000-es évek elején. Lényegében a sorozatfüggőségem hajnalának egyik meghatározója ikonjává nőtte ki magát. Azóta Greget inkább az DC-sorozatokhoz párosítjuk. A Riverdale rejtélyt, misztikusságot, tinédzseri szférát és egyéb olyan dolgot kínál, amit annak idején szerettem és imádtam. Ha sikerül felidéztetni a régmúlt emlékeket, akkor simán a midseason sorozata lehet, ha nem, akkor sincs baj, mert megy a levesbe. Mutatnám hozzá az előzetest, egyelőre bizakodom.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Emerald City

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 6, 19:45-kor a(z) videó témába.

Most már tényleg elmondható, hogy küszöbön az Emerald City premierje, hiszen január 6-án, azaz este folyamán megkapjuk a nyitóepizódját a 2013-ban elindult Óz újragondolásnak. Milyen rögös utat tudhat maga mögött… Egyik újoncnak se kívánom, hiszen két igényt is úgy indított, hogy majd midseasonben műsorra kerülhet, ahelyett pedig maradt a hoppon maradás. Az NBC végül elhozza, sőt, annyira hozza, hogy a nyitány során egyből két részt kapunk. Ezzel a tempóval amúgy március elejére fináléztatják is, már ha nem kérik vissza plusz epizódokkal. Nincs sok esély erre, de ne is zárjuk ki, mivel annyi minden történt már vele. Mutatnék egy rakatnyi rövid ajánlót, hátha meghozza sokak kedvét ez a túl szaturált misztikus világ.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): Légió / Legion

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 4, 18:47-kor a(z) videó témába.

A Legion lesz az a mideason-ös újonc, ami a legkevésbé érdekel. Az oka tök egyszerű: már annyira terített mind a mozis, mind a tévés szekció, hogy várom már a kiégés időszakát, mint ami 4-5 évvel ezelőtt a vámpíros ötleteknél jelentkezett, csak ez a szegmens sokkal ellenállóbb. Mindegy. A lényeg, hogy érkezik az X-Men tévésorozat, ami megint csak az a képregényes zóna, ami a legnagyobb unalommal tölt el. Nincs egyszerű helyzetben Dan Stevens főszereplésével érkező ötlet, de hát csak egy ember vagyok a sok közül, a többség hátha másképp látja. Mutatnám a hozzákészült hazai ajánlóját, hiszen a Fox-ra érkezik Légió címmel.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): Family Guy – 14. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 4, 18:00-kor a(z) videó témába.

A Comedy Central belekezdett a Family Guy 14. évadjának promózásába. Egyelőre még nincs premieridőpont, csak egy hosszú jóféle ajánló. Az etapról érdemes annyit mindenképpen tudni, hogy 20 epizódot kapunk, azaz 2-vel többet, mint tavaly. Másrészről, innen is járna a hatalmas pacsi a csatorna marketingért felelős osztályának, ugyanis nagyon behúzós előzeteseket tudnak összerakni – bár nálam sose volt kérdés a FG szinkronnal való nézése. No, de, félre a mellébeszéddel, nézzük csak mit dobtak össze.


1 Hozzászólás

Délutáni előzetes (1): Tabu / Taboo

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 4, 17:41-kor a(z) videó témába.

Délutáni hírmorzsák között már elhintettem az infót, miszerint január 8-tól az HBO GO kínálatába felkerül Tom Hardy főszereplésével érkező újonc, ami odakinn az FX műsorán debütál. A Taboo-ról volna szó, ami egy roppant ígéretes sorozatnak tűnk, nem csak Tom miatt, hanem azért is, mert apjával, Chips Hardy-val és Steven Knight-tal karöltve készített el. A sztorit szívesen legépelem újra, mert már a szinopszisával belopta a szívembe magát, szóval… az 1800-as években járunk, amikor egy világot járt férfi – akit odahaza halottnak hisz mindenki – haza tér és átveszi apja csődbement vállalkozását, valamint a velejáró problémákat. A hazai HBO készített hozzá feliratos ajánlót, ezt nézhetitek meg a folytatásban…


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (2): The Walking Dead – 7.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 3, 11:16-kor a(z) videó témába.

A Fox 2017-ben is premierrel egyidőben hozza a The Walking Dead friss epizódjait. A menetrenden se fognak változtatni, azaz a hajnali órákban feliratosan, míg az este folyamán szinkronnal lesz látható. A visszatéréséig még cirka másfél hónapot kell várnotok, azonban ők se szeretnék, hogy megfeledkezzetek arról, ezért készítettek hozzá egy újabb szinkronos ajánlót. Aki egyébként elmaradt vele, az se csüggedjen, mert a Fox február 11-én és 12-én két részletben leadja az etap első 8 epizódját, hogy másnap jöhessen a megszokott magyar premier.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (1): Az ördögűző (The Exorcist)

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 3, 11:03-kor a(z) videó témába.

Az emlékeztető előtt hoznék két rövid előzetest az esti premierhez, ugyanis egy újabb 2016/17-es újonc érkezik a hazai tévék kínálatába. A The Exorcist a Fox üdvöskéje volna, mely nemrég fejezte be a 10 részből álló 1. szériáját. Odakinn csekély népszerűségnek örvendett házon belül. Mindössze 1.914 milliós évadátlagot tud felmutatni a teljes lakosság körében, illetve 0.68-as demóátlagot, amivel csak a Scream Queens 2. évadjánál hoz jobbat. A nézettség egy dolog, az pedig egy másik, hogy a szezonális sztori eléggé jó alapanyaggal bír, így senki se írja le előre, mert szerintünk is ütőképes kezdést pakoltak az asztalra. Aki bírja az ördögűzős koncepciókat, annak mindenképpen kutyakötelessége bepróbálni. Nézzük csaj az ajánlóit!


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (2): Séfek séfe

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 1, 19:45-kor a(z) videó témába.

A Tv2 is látja, hogy hatalmas űr tátong a hazai gastro reality világában, amit egyelőre csak az RTL Klub próbál befoltozni A konyhafőnökkel – jegyezném meg, hogy eléggé hatásosan. A Séfek séfe várhatóan tavasszal kerülhet képernyőre, melynek alapját az izraeli Game of Chefs adja. A koncepció lényege, hogy profik és amatőrök egyaránt jelentkezhetnek, akik csapatokba küzdenek majd a 10 milliós fődíjért. Mutatnám a felhívó ajánlót.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats