Délutáni előzetes: Channel Zero – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 27, 13:43-kor a(z) videó témába.

A The Dream Door alcímen kapjuk meg a Syfy horror antológiájának következő évadját október 26-án. Nem dereng – és lusta is vagyok epguides.com-ozni – miként volt az előző szériáknál, viszont most egymást követő napon adja le a 6 részét, azaz október 31-én már búcsúztatjuk is. A történetének: Charlotte Bywater creepypasta-je adja, a Hidden Door adja az alapjait, melyben egy házaspárt ismerhetünk meg, akiknek bőven van titka egymás előtt. A cselekmény bonyodalmát ez határozza meg, illetve egy rejtélyes ajtó az alagsorban, ami kapcsolatuk mellett életüket is fenyegetheti. Nick Antosca felelős a szkriptért, míg Evan Katz a rendezésért. Szereplők között látható lesz: Brandon Scott (Grey’s Anatomy), Maria Sten (Straight Outta Compton), Steven Robertson (Elementary), Troy James (The Strain), Steven Weber (Wings) és Barbara Crampton (You’re Next). Nézzük az ajánlóját.


Kommentáld!

Jól hozott a Tv2 magyaros vasárnapja

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 26, 13:22-kor a(z) magyar nézettség témába.

A Tv2 azzal az ötlettel állt elő, hogy 3 héten át magyaros estéket tart vasárnap esténként. Az elképzelést remeknek tartottuk, hiszen olyan magyarfilmeket tűznek ezáltal képernyőre, amiket a nézők csak mozikban láthattak az elmúlt időszakban – azaz tévés premierről szó sem volt, hát még országosról. Az első kísérlet mutatóit mutatnám:

Valami Amerika 3 – 632e (SHR: 14.7%; 18-49-ben: 301e (SHR: 20.0%).
Aranyélet (Tv2 – 1×01) – 401e (SHR: 10.5%); 18-49-ben: 174e (SHR: 11.8%).

Szenzációs négyes – A generációk csatája (RTL Klub) – 551e (SHR: 12.9%); 18-49-ben: 155e (SHR: 10.3%)
Örült dilis szerelem (RTL Klub) – 300e (SHR: 11.1%); 18-49-ben: 142e (SHR: 12.9%)

A többi csatorna mutatóit felesleges lenne felsorakoztatni, mert jelentősen elmaradtak.

A számok becsapósak lehetnek, hiszen azt láthatjuk, hogy az Aranyélet kikapott az RTL Klub-os filmtől, ami részben igaz, részben nem. Ha a pilot teljes eredményét nézzük a konkurencia timeslotjaival össze, akkor azt láthatjuk, hogy nagyjából hasonló mutatókat tett le az asztalra. Tehát elégedetlenségre nem lehet okunk, mert hozta a magyar blokk a kötelezőt. Nah, meg ha ez befuccsol, akkor tényleg baj van a magyarok fejében.

Jövő héten a PappaPianak kell helyt állnia, míg rákövetkező héten A Viszkisnek. Utána eltűnnek a magyarfilmek, mivel október 14-ével érkezik a Sztárban Sztár új évadja, melynek timeslotját melegítik elő velük. Másrészről, nagyon nincs is már a Tv2 kezében olyan hazai produkció, amit műsorára tűzhetne újdonság címen. Ezzel egyidejűleg jegyezném meg, hogy az Aranyélet később fog kezdeni.

Múlt hét legnézettebb produkciója ismét A mi kis falunk volt, amit 1.084 millióan követtek nyomon a 20 órás blokkjában. Természetesen a fiatalok körében is töretlen a sikere, ahol 438 ezren ültek le elé, ez nagyjából 28.7%-os közönségarányt takar. Maradva a korosztálynál, a Valami Amerika 3 ezzel a kimagasló számmal a hét 4. produkciója lett (a Nyerő Páros egyik része és a Vakáció c. film előzte meg), míg az Aranyélet a huszadik.

Kommentáld!

Déli előzetes: SEAL Team – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 25, 12:30-kor a(z) videó témába.

Nemrég kezdtem bele a SEAL Team 1. évadjába. A sztori nagyjából annyi, hogy akartam nézni valami idő elütő sorozatot, ami, ha nem hagy bennem mély nyomot, akkor sincs semmi panaszom rá. Ezzel szemben 5-6 rész alatt úgy megkedveltem a történetét, és a halott társra épülő rejtélyt, hogy beszippantott. A második etap startjára biztosan nem kerülök még képbe, mert hátra van addig még tizenegynéhány epizód, viszont az biztos, hogy a CBS olyan epizódikus katonai krimit rendelt be, amit ugyanannyira tudok kedvelni, mint annak idején a The Unit-ot. Mutatnám az új szezon ajánlóját.

Jah és a keresztkérdés: Ki van hasonló cipőben vele?


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 24, 11:43-kor a(z) Hírek témába.

 • Megvan a Nyerő páros 2. évadjának nyertes párosa, aki nem más, mint Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc lett.
 • November 7-én érkezik a Bravo műsorára a The Real Housewives of New Jersey a 9. évaddal, melybe csatlakozott: Jennifer Aydin és Jackie Goldschneider, mint új a meglévő négyeshez, azaz Teresa Giudice, Melissa Gorga, Dolores Catania és Margaret Jesephs mellé.
 • A Fox zöld utat adott a MasterChef 10. évadját.
 • Az HGTV berendelte a Flip or Flop Vegas 3. évadját, ami 2019-ben térhet vissza.
 • A 2017/18-as idényben 136 sorozat fejeződött be vagy kapta meg a kaszáját. Egy ehhez kapcsolódó érdekesség, hogy a 2018/19-es idényre nézve jelenleg ez a szám már 24-en áll, ami idény megkezdése előtt kicsit magasnak tűnhet.
 • J.R. Bourne (Teen Wolf) visszatérő szereplője lesz a The 100 5. évadjának.
 • 2019 januárjában tér vissza a kanadai CBC műsorára a Kim’s Convenience a 3. évaddal.
 • Ming-Na Wen, Reggie Lee és Jimmy O csatlakozott a Fresh Off the Boat 5. etapjába, ami egyébként október 5-én startol az ABC-n.
 • Brec Bassinger aláírt a DC Universe sorozatába, a Stargirl-be.
 • Mielőtt visszatérne a Star Trek: Discovery a CBS All Access kínálatába kapunk egy websorozatot Star Trek: Short Treks címmel. Október 4-én kapjuk meg a nyitóepizódját. Aki kíváncsi, az itt csekkolhat mellé egy előzetest.
 • Kezd alakulni a Suits spinoff. Már egy ideje ismerjük a címét, ami Suits: Secend City-re hallgat. Most már azt is tudjuk, hogy Bethany Joy Lenz csatlakozott a szereplőgárdához, aki Rebecca Ritternhouse helyére érkezett, aki közben távozott. Mellette még Gina Torres, Morgan Spector, Eli Goree és Isabel Arraiza tűnik fel.
 • A Netflix zöld utat adott a Sacred Game 2. évadjának.
 • Az AMC alacsony nézettsége miatt elkaszálta a Dietland-et.
 • Az HBO bekérte a The Deuce harmadik és egyben utolsó etapját, azaz 2019-ben ő is elköszön az élők sorából.
 • Jordan Peele lesz a házigazdája a CBS All Access-re érkező The Twilight Zone sorozatnak.
 • Most már hivatalos, és 100%-os értékű a Veronica Mars berendelésének híre. Minderről Kristen Bell számolt be instagramján. A Hulu lesz az új otthona a feltámasztott 8 résznek – de persze nincs kizárva, hogy ha a népnek tetszik, ez tovább dagadna. Történet szempontból nem epizódikust, hanem átívelőt kapunk. A régi szereplők többsége vissza fog térni.
 • Jövő szeptember 13-án lesz a Downton Abbey-mozifilm nemzetközi premierje, egyelőre nincs információnk arról, hogy a magyarországival mi a helyzet.
 • Az FX berendelte a Snowfall 3. évadját.
 • Megvan a Marvel’s Daredevil 3. évadjának premierdátuma, ami október 19-re esik.
 • A Netflix tényleg nagyon keményen tolja a berendeléseket. Legutóbb zöld utat adott az Avatar: The Last Airbender című ötlet élőszereplős változatának, melynek különlegessége, hogy az eredeti sorozat készítőgárdájával csináltatná meg. Tehát ott lesz Michael DiMartino és Bryan Konietzko. Várható premierje: 2019 második felére tehető.

Kommentáld!

Plakátba zárva: All American

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 20, 12:28-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Amikor megpillantok egy amerikai focival foglalkozó elképzelést, mindig átfut az agyamon, hogy vajon képes lesz-e megidézni a Friday Night Lights-ot?! Akkoriban sem volt könnyű helyzetben egy író sem, de Peter Berg-éknek sikerült maradandót alkotni. Most Spencer Paysinger amerikai focista élete szolgaltatja az alapokat, ami a The CW szerint megér egy elsőkörös 13-epizódos berendelést. A projektet az az April Blair viszi, aki korábban a Jane by Design-nél munkálkodott. Mellette még jelen lesz Greg Berlanti. A sportszellem, tinédzser éra mind-mind adott, már csak abban reménykedünk, hogy a mértékeket jól fogják kezelni az egyes összetevőknél, és nem lesz undorunk a sok klissétől. Október 10-e után okosabbak leszünk.

“Dream big. Stay real.”

wpid-fb_img_15371843987855854479650359457777.jpg

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Aranyélet – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 19, 13:26-kor a(z) hazai marketing,Magyar hírek témába.

A Tv2 megpróbálkozik egy egészen új műsorrend elképzeléssel. Nah, nem kell túlgondolni a dolgokat, csak okosan próbálják felépíteni a vasárnap estéiket. A tervük a következő, mutatnám az aznapi műsorstruktúrát, aztán értekezünk a tényekről:

18:00-18:55 – Tények
18:55-21:25 – Esti film, csak is magyar földről
21:25-22:50 – Aranyélet 1. évad
22:50-től – Esti film, bármilyen ország kínálatából

Kapizsgáljátok, amit kell? – Augusztus 23-án kezdenek bele a kísérletbe, amikor is a Valami Amerika 3. mozifilmet kapjuk meg az Aranyélet előtt. Rákövetkező héten, szeptember 30-án a PappaPia érkezik 2017-ből, valamint október 7-én a Viszkis. Ez egyelőre az, amit lehet tudni a magyar filmes blokkról. Mindhárom produkció friss, egyiknek sem volt meg az országos tévés premierje, így sok reményt fűznek a debütökhöz.

Éés külön jár a pacsi azért, hogy az HBO-s Aranyéletet – melynek utolsó évadja októberben érkezik az HBO műsorára – magyarfilmekkel vezetik fel. Szó szerint csinálnak egy magyaroknak szánt blokkot, ami tök jó ötlet, már csak az a kérdés, hogy mennyire lesz nyitott erre az átlagnéző? Inkább a nagyszabású hollywoodi filmeket néznék-e vagy van igény olyasmikre, amikre tényleg büszkék lehetünk, mert mi, magyarok csináltuk. Nagyon várom a nézettségi mutatókat, és remélem összejön nekik a mutatvány, hiszen, ha bukik, akkor már tényleg el kell gondolkodnunk azon, hogy miért nem vagyunk nyitottak a saját jó dolgainkra.

Az Aranyéletről nem írnék, hiszen, aki olvas minket, az már tudja, mi-hány méter vele. Csak a hivatalos országos tévés plakátját mutatnám.

wpid-aranyelet_212x2745570061898553405100.jpg

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: South Park – 22. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 19, 11:59-kor a(z) videó témába.

Tegnapi hírmorzsánkban olvashattátok, hogy október 30-án érkezik a hazai Comedy Central műsorára a South Park 22. évadja, míg az amerikaira szeptember 26-án. Picivel többet, mint egy hónapot kell várnunk a szinkronos premierjére, de ez simán belefér a várakozási időben. Szerencsére már egy ideje ilyen gyors sebességgel szállítja a CC a részeket, amiért külön jár nekik a köszönet, mivel ez az a rajzfilmsorozat, amit nem vagyok hajlandó eredeti nyelven nézni, annyira jók a szinkronhangjai. Nézzük, milyen beteg-állat előzetessel állnak elénk huszonkettedjére. Vigyázat, félreérthető lehet! Ne ijedjetek meg!


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 18, 18:33-kor a(z) Hírek témába.

 • Október 30-án érkezik a hazai Comedy Central műsorára a South Park 22. évadja.
 • Reid Ewing és Chris Geere vendégszerepelni fog a Modern Family 10×02-ben, amit Steve Levitan rendezhetett.
 • Van néhány címünk: The Gang Does a Clip Show It’s Always Sunny in Philadelphia 13×07; Sleepover Ready Single Parents 1×02; Meet the New Boss Blue Bloods 9×02; The Choice is Yours All American 1×06; Everything Must GoGood Girls 2×05; My Kid Has To Grow Up / I’m not Sentimental I Feel Bad 1×06-07; Ghost-LikeInsecure 3×08; The New You / The Cookie / Kintsugi / Philliam Kidding 1×06-08; Anthropocene New Amsterdam 1×06; Technical / OT3 The Bold Type 3×05-06; Nightman on Elk Avenue / Fiddler The Goldbergs 6×06;
 • May Calamawy és Mia Kaplan beugrik az FBI 1×02-es részébe vendégeskedni.
 • Andy Favreau megy a Single Parents 1×02-be vendégszereplőnek.
 • Aasif Mandvi, Craig Bierko és Luis Antonio Ramos a Blue Bloods 9×02-ben tűnik fel, mint vendégszereplő.
 • Szeptember 29-én tér vissza a Saturday Night Live a 44. etapjával az NBC-re. Az évadnyitányban Adam Driver lesz a házigazda, míg Kanye West a zenei vendég. Előbbi másodjára, utóbbi hetedjére lesz ugyanezen pozícióban.
 • Október 1-jén felkerül a Crackle kínálatába a Us & Them című törölt sorozat egészében, azaz láthatjuk mind a 7 részét. Anno még a Fox 2014-es újoncáról volna szó.
 • A Veep sorozatzáró évadja csak 7 részből fog állni.
 • Ronan Bennett, Rachel Bennette és Tim Van Patten készítésével az FX berendelte a Shogun című ötletet sorozatnak, ami James Clawell klasszikus regényét dolgozza fel, kicsit másképp, ugyanis a történet két nézőpontból mesélné el azt, amit már megannyi formában láthattunk az elmúlt évtizedekben. A csatorna külön ki is hangsúlyozta, hogy kiemelt projektként kezelik.
 • Katherine Langford főszereplőnek írt alá a Cursed című Netflix fantasy projektbe, ami Frank Miller és Tom Wheeler neve alatt fog futni.
 • Szeptember 28-án folytatódik a Travels with My Father 2. évadja a Netflix-en.
 • Október 6-án új részeket kapunk az Oxygen-en a Criminal Confessions-ből.
 • Aaron Paul állandó szereplője lesz a Westworld 3. évadjának.
 • AJ Michalka, Noah Munck és Kenny Ridwan vendégszerepelni fog a The Goldbergs 6×02-ben.
 • Rossi ex-feleségét alakító Gail O’Grady visszatér a Criminal Minds a 14×02-es epizódjában.
 • Gregory Smith rendezésével kapjuk meg a Legends of Tomorrow 4×01-es részét.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Charmed

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 17, 14:10-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Októberben visszatér a ’90-es évek egyik legkedveltebb sorozata, a Charmed. Nem lesz könnyű helyzetben szemünkben, hiszen a stábunk az eredetin nőtt fel. Imádtuk nézni a délutáni timeslotjában a Tv2 műsorán, sőt, akkor még VHS-kazettakra is rögzítettük, hogy később bedigitalizáljuk TV-tunner segítségével, és gyűjteményünk becses darabját alkothassa. A The CW májusban zöld utat adott a reboot ötletének, ami nem kapott buzgó fogadtatást – első sorban a castingja miatt, másrészről az ajánlója se volt túl meggyőző. Meglátjuk, ne ítélkezzünk látatlanban, október 15-én okosabbak leszünk. Addig mutatnám a netre dobott színpompás plakatját.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 14, 12:03-kor a(z) Hírek témába.

 • Szeptember 15-én startol el teljesértékű üzemmód formájában a DC Universe stream szolgáltató. Ők sem akarnak lemaradni az idénykezdő dömpingről.
 • Diane Ruggiero-Wright és Dan Etheridge szinten jelen lesz a Veronica Mars 4. etapjának készítőgárdájában.
 • A VH1 berendelte a RuPaul’s Drag Race: All Stars 4. szezonját.
 • A Disney Channel bekérte a következő, azaz 2. évadját a Hotel Transylvania: The Series-nek. Várhatóan 2019-ben tér vissza újabb részekkel – de még nincs fix konkrétum.
 • John Legend aláírt a The Voice tavaszi évadjába, ahol Kelly Clarkson, Adam Levine és Blake Shelton szinten jelen lesz. Számszerűsítve a 16-dikról van szó.
 • Megkapta a 2. évados berendelését az Absentia, amelybe érkezik újként: Matthew Le Nevez (The Widow) és Natasha Little (The Night Manager) főszereplőnek. A debüt 2019-ben lesz, ismét több országban zajlik majd a forgatása. A jenkiknél az Amazon szolgál otthonául.
 • Csak a tisztán látás kedvéért mutatnám a Last Man Standing 7. évadjának hivatalos szereplőgárdáját, hogy képben legyünk, kik is térnek vissza a felélesztett produkcióba: Nancy Travis, Amanda Fuller, Jonathan Adams, Christoph Sanders, Jordan Masterson és Hector Elizondo főszereplőként; valamint Kaitlyn Dever visszatérőként.
 • Szeptember 26-án folytatódik a South Park a 22. évaddal a Comedy Central műsorán.
 • Október 8-án visszatér új, 13. évadjával a Long Island Medium az IFC műsorára, melyben vendégként feltűnik: Anne Burrell, Annie Potts, Barbara Eden, Cindy Williams, Debbie Gibson, John Schneider, Mindy Cohn, Tisha Campbell-Martin és még sokan mások.
 • Az NBC a hetekben egy újabb Law & Order-spinoff-ot rendelt be, Law & Order: Hate Crime címmel. A készítőgárdában Dick Wolf mellett jelen lesz Warren Leight. A történet New York-ban játszódik, ahol a Hate Crime Task Force hétköznapjai követhetjük nyomon.
 • Brenda Strong és Timothy Granaderos állandó szereplőként van számon tartva a 13 Reasons Why 3. etapjánál.
 • Shane West (Nikita) csatlakozott a Gotham 5. évadjába.
 • Szeptember 18-án érkezik a Life Below Zero a NatGeo műsorára.
 • A szeptember 27-én startoló Dancing with the Stars 27. etapjának castingjában az alábbi hírességek kerültek: Alexis Ren és Alan Bersten, Bobby Bones és Sharna Burgess, Danelle Umstead és Artem Chigvintsev, DeMarcus Ware és Lindsay Arnold, Evanna Lynch és Keo Motsepe, Joe “Grocery Store Joe” Amabile és Jenna Johnson, John Schneider és Emma Slater, Juan Pablo Di Pace és Cheryl Burke, Mary Lou Retton és Sasha Farber, Milo Manheim és Witney Carson, Nancy McKeon és Val Chmerkovskiy, Nikki Glaser és Gleb Savchenko, valamint Tinashe és Brandon Armstrong.
 • Október 7-én folytatódik az Alaska the Last Frontier a 8. évaddal a Discovery Channel műsorán.
 • Luis Guzman, Jess Gabor és Bob Saget a Shamaless 9. szezonját fogják erősíteni jelenlétükkel.
 • Eden Sher (The Middle) vendégszerepelni fog a Superstore 4. évadjában.
 • Charles Michael Davis (The Originals) csatlakozott a For the People 2. évadjának szereplői közé.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats