Délelőtti előzetes: Fortitude – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 December 8, 10:54-kor a(z) videó témába.

Befejeződött a szemünk előtt a Fortitude, de mivel még 8 napon belül vagyunk, amondó vagyok, hogy bőven van helye az előzetesének a blogon. December 6-án, azaz Mikulás napján a Sky Atlantic ledarálta egynapon a komplett 3. évadját, mint ahogy azt tette az előzővel tavaly januárban. Most 4 részt kaptunk, melyben lezárják azt a nyomozást, amit korábban megkezdtek. A második etapban a szereplőgárda felfrissült, érkezett Dennis Quaid, Michelle Fairley, Edvin Endre, Parminder Nagra és Kin Stott. Jó kis téli környezetben játszódó misztikus nyomozós krimiről van szó, melynek záróajánlóját a tovább előtt lehet csekkolni, ha pedig valaki felelevenítené, hogy mi történt az előző 22 epizódban, az klikkeljen a mögé, ahol egy négyperces videóban mindezt megteheti.


Tovább…

Kommentáld!

Promóciós fotókon az Elseworlds

 
Beküldte: Kanyecc 2018 December 8, 10:42-kor a(z) Promo témába.

Előbb érkezik a karácsony a The CW részéről a képregény kedvelők számára, ugyanis jövő héten végre beélesíthetik azon projektjüket, amit már szeptember óta reklámoznak. Nem másról, mint az Elseworlds alcímre keresztelt Arrow – The Flash – Supergirl triónak a crossover hetéről van szó, azaz háromestés event elé nézünk, ami december 9-én veszi kezdetét. A fordított világ számos érdekességet hoz majd, de talán, ami a legtöbbünket érdekel, hogy Oliver Queen-t megformáló Stephen Amell miként áll helyt Flash bőrében… jó csak viccelek, de annak jó volt, nem?!… valójában Batwoman karakterének debütjén a legnagyobb hangsúly, hiszen akár egy spinoff megszületésének lehetünk szemtanúi, ha a karakter beváltja a hozzáfűzött reményeket. Szerintem sokan egyetérthetünk, hogy hiánycikk a jó női képregényhős a tévében.

A tovább mögé pakolt képek spoilereket tartalmazhatnak, így csak annak ajánlom figyelmébe, aki tényleg időben tudni akar mindent. Számomra az lesz a nagy kérdés, hogy a korábbi crossoverekhez képest miként hoz majd számügyileg, hiszen nagyon korán kezdték a reklámját. Tényleg korán, amire előzőleg nem volt példa.

Arrowverse-002

 

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Kíváncsiskodó szempároknak klikk!)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Protector

 
Beküldte: Kanyecc 2018 December 1, 14:09-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Novembert a Netflix-szel zártuk, és a decembert is velük nyitjuk, ugyanis kijött két plakát a stream szolgáltató első török sorozatához, a The Procetor-hoz. Bizony feltűnhet, hogy nem veszik fél vállról a sorozatgyártást, hiszen egyre inkább terjeszkednek. Nemrég debütált a lengyelek által készült 1983, illetve az olasz Baby, azonban az év utolsó hónapjában is lesz lehetőségünk európai ötletek fogadtatására, hiszen 7-én jön a francia Plan Couer és a német Dogs of Berlin, valamint 14-én a címben említett török elképzelés.

10 részes elképzelés Isztambulban játszódik, ahol egy boltos epikus kalandjait követhetjük nyomon egy felfordult világban. Hakan lesz a főhősünk, aki megtudja, hogy egy titkos, ősi rend leszármazottja/tagja, akiknek célja, hogy megvédjék városukat a gonoszeröktől.

Binnur Karaevli nevéhez kapcsolódik a projekt, aki többek között Can Evrenol-lal és Onur Guvenatam-mal dolgozott együtt. A főszereplők sorában: Ayca Aysin Turan, Cagatasy Ulusoy, Hazar Erguclu, Mehmet Kurtulus és Okan Yalabik. Nagyjából fél hónapja elérhető az ajánlója, amit már több mint 1 millióan tekintettek meg, ami bizalomra ad okot, miszerint a népnek tetszik a kezdés beharangozója. Egyesek szerint olyan, mint ha a török Assassin’s Creed született volna meg – de ez azért kicsit felelőtlen kijelentés, főleg másfél percnyi tartalom után. Meglátjuk! Mi biztos bepróbáljuk, már csak eme utolsó kijelentés miatt, mivel nagy AC-rajongó vagyok.

protector_ver2_xlg

protector_xlg

Kommentáld!

free web stats