Hazai kreatív: A Reagan-merénylet

 
Beküldte: Kanyecc 2017 January 6, 20:48-kor a(z) hazai marketing témába.

Immáron negyedik alkalommal dolgozik össze a National Geographic a Scott Free Productions-szel és Bill O’Reilly-val. Csak emlékeztetőül, mik is voltak az előzmények. Minden a Killing Lincoln-nel kezdődött, aztán folytatódott a Killing Kennedy-vel, majd a Killing Jesus-szal. A sikereket látván mindenki tudta, hogy a projektsorozat nem csak ennyi tagból fog állni, és akik hasonlóan gondolkodtak, azoknak igazuk lett, mert megérkezett a negyedik elem Reagan személyében, ami január folyamán idehaza is képernyőre kerül.

A történet középpontjában: az 1981. március 30-án történet Reagan-merénylet előzménye, lefolyása és következménye áll. A sztori 1980 második felében kezdődik, amikor Ronald Reagan és Jimmy Carter az ovális irodaért küzd, illetve amikor a 25 éves Hinckley egyre rosszabb mentális állapotba kerül. Kettőjük élete a fenti napon fonódik össze, amikor Hinckley hatszor rálő Reaganre, megkísérelve a megölését.

A szereplők sorában: Tim Mathenson, Cynthia Nixon és Kyle S. More. A forgatókönyvért az Oscar-díjas Eric Simonson volt a felelős. A magyarországi premierje: január 29-én 21 órakor kerül műsorra a Nat Geo-n. Íme a hozzákészült hazai kreatív, valamint a hozzágyártott “berántós szöveg”.

A lövés, ami sokkolt egy nemzetet és megváltoztatta a történelmet.

ng_killing_reagan_ngm_big_preview


free web stats