Délelőtti előzetes (1): Egynyári kaland – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 5, 10:54-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nemsok magyar sorozat van, amire benevezek és kitartok az évadfináléig, viszont a DunaTV-n futott Egynyári kaland közéjük tartozik. Talán azért ez a fajta rajongás iránta, mert felidézik mindazt bennem, amit a Balaton és a Balaton-part jelent nekem: a bulikat, a szerelmet, és a nyarat. Sose volt kérdéses, hogyha nyár, akkor lemegyünk legalább egy hétvégére a magyar Riveránkra.

Hosszú szünet után tér vissza a sorozat, de ezt ne úgy fogjuk fel, mint ha kreatívválság lett volna az írók szobájában, hanem inkább úgy, hogy volt idejük összerakni a történetet legalább olyanra, mint az első évad során. Tavalyi év teljesen kimaradt vetítés tekintetében. Nyáron vette kezdetét a forgatás, voltak találgatások, hogy talán ősszel műsorra hozzák, de ettől elálltak, hiszen a nyár közeledtével sokkal jobban hozza a hangulatot. Pontosan ezért döntött úgy a DunaTV, hogy megvárják a május, méghozzá a május 13-a 19:30-at és csak aztán vetik bele magukat a 2. évad leadásába. Tehát, aki az első 6 epizódját végignézte, az mindenképpen írja be a naptárba, mert a nyári kaland folytatódik az új évaddal.

Elsőként mutatnék hozzá egy tavalyi ajánlót, aztán egy nemrég kikerült hangolós kedvcsinálót, amit szerintem nagyon eltaláltak. Utóbbiért már a tovább mögé kell klikkelni.
free web stats