Plakátba zárva: Future Man

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 6, 14:47-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Seth Rogen és Evan Goldberg folytatja a közös pályafutását, amit a Preacher-nél megkezdett. A legújabb elvetemült próbálkozásuk a Hulu-ra érkezik november 14-én. A Future Man az időutazós műfajnak hoznak vérfrissítést 13 részben, melynek alapjait a The Last Starfighter címre hallgató film adja, ami itthon: Az utolsó csillagharcos címen ismerhető.

Aki ismeri a Preachert és a fentebb említett filmet, az talán sejti, hogy mit képzeljen maga elé. Ha akadna mégis olyan, aki vakon tapogatózik, annak mondanék némi támpontot. Adott főhősünk, aki másodállásban pro gamer. Oké. A másik tény, hogy az emberiség veszélyben van; így egy videójátékkal próbálják megtalálni azt a „hőst”, aki majd megmenti a Földünket. A jövőből érkeznek is látogatók, akik geek-ünk elé terjesztik sorsát, miszerint a világot csak Ő mentheti meg a közelgő idegen megszállástól. – Ezzel jön tulajdonképpen képbe az időutazás, illetve jó pár klasszikus filmnek a kifigurázása.

A szereplőgárdában: John Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Ed Begley Jr. és Haley Joel Osment foglal helyet. Külön érdekesség, hogy Glenne Geadly szintén köztük volt, azonban júniusban meghalt, így csak az első 5 részben lesz látható. Mutatnám a hozzákészült plakátot.

future_man_xlg


free web stats