Promóképeken a Korhatáros szerelem

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 13, 21:58-kor a(z) Magyar hírek,Promo témába.

A Tv2 most bizonyíthat, hiszen oly sok próbálkozás végződik náluk a kukába, így nem is annyira kérdéses, hogy a tévés iparnak van némi félelme a Korhatáros szerelemmel kapcsolatban. Természetesen, a próbálkozásokat is díjazni kell, így nehogy bárki leírja, mert elég csak annyit említenem, hogy a ContentLab & Factory következő projektjéről beszélhetünk, ami A mi kis falunkat is piacra dobták. Noha az RTL Klub-nak már két olyan ötlete (a másik a Válótársak) is van, ami beégett a köztudatba, itt lehet az első a konkurenciának.

Árva Lászlót ismerhetjük fel a kreatív producerek sorában, míg a rendezői székben: Rohonyi Gábort (Brazilok, A bűvész). A szereposztásnál érződik igazán, hogy tényleg nem sajnálták a pénzt és megszereztek olyan színészeket és színésznőket, akiknek a neve ismert a magyar életben. Elég csak Kovács Patríciát, Dobó Katát, Kamarás Ivánt vagy Ónodi Esztert megemlítenem Bánsági Ildikó és Kovács Tamás mellett.

Délelőtt folyamán már megmutattuk az első teaserjét a komédiának, így második körben – még aznap – megmutatnám a hivatalos promóciós fotóit. Várható premierje: december első felében lesz. 13 részt kapunk, de a fentebbi linken kitértem már ezekre.

Korhataros_szerelem_meghivo_20171120

A tovább mögött folytatódik a galéria az egyedi fotókkal.

Korhataros-szerelem-S1-Promo_001

Korhataros-szerelem-S1-Promo_003

Korhataros-szerelem-S1-Promo_005

Korhataros-szerelem-S1-Promo_008

Korhataros-szerelem-S1-Promo_002

Korhataros-szerelem-S1-Promo_004

Korhataros-szerelem-S1-Promo_006

Korhataros-szerelem-S1-Promo_007


free web stats