Már kapható az őszi sorozatos VOX különszám

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 3, 19:00-kor a(z) Magazinok témába.

Eltelt a nyár, így van miről beszélnie a VOX magazin szerkesztőgárdájának! – A kijelentés adja magát, hiszen szeptemberbe lépve magunk mögött kezdjük hagyni a közepesen jól sikerült nyári szezont, illetve elébe nézünk egy ígéretesnek tűnő őszinek. Az újság szerkesztősége egyaránt válogatott a két időszak említésre méltó produkcióiból, így, aki csak felszínesen követi nyomon a tévés világot, mindenképpen egy kötelező 777 Ft-os költésre hívnám fel a figyelmet, mert hamar képbe kerülhet. Azoknak is egy jó olvasni való az újság, akik meghallgatná más nézőpontját – lehet, hogy sokkal több mindent látnak ők mögötte, mint Mi, nézők.

Mit kapunk a pénzünkért? – tehetjük fel a kérdést!

Kezdjük a sort magyarosan, a végéről! Ott az újság közepére elhelyezett négy óriásplakát, melyen feltűnik a vérvörös American Horror Story-é, a ködös Castle Rock-é, a nyugtalannak tűnő Patrick Melrose-é és a harcot vívó Vikings-é. Ismét jól válogattak, bár azt hozzátennék, hogy ennyi HBO Go-s tartalom mellett azért az Aranyélet 3. évadjáét bármelyikre lecserélném! Mikor lesz már hazai plakát a négyes között? (Felteszem a kérdést a szerkesztőség felé, hátha kapok választ!)

A negyedik idei szám se akar másabb lenni az előzőekhez képest (hiszen a bevált szokásokon ne változtassunk), azaz most kapunk egy velős ismertetőt Vince Gilligan munkásságáról, mégis csak olyat tett le az asztalra a Breaking Bad és Better Call Saul duóval, amivel beírta magát a tévés történelemkönyvekbe. Különálló cikkben kerül részletezésre az is, hogy melyik voltak azok a pilotok, amik maradandót alkottak. Kapunk betekintőket jónéhány futott és érkező sorozathoz is, ezen felül ne feledkezzünk el a premierkalendariumról se, hiszen rengeteg minden érkezik az ősz beköszöntével.

Íme a király borító, amivel kereshető az újságárusoknál.

wpid-img_20180903_1143526788794665589079671.jpg


free web stats