Plakátba zárva: FBI

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 4, 12:58-kor a(z) 2018/19 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Véghajrába lépve a csatornák belekezdtek az újonc és visszatérő sorozatai reklámozásába. Ne lepődjetek meg, ha a következő napokban a kelleténél sokkal több „plakátba zárva” cikk érkezik, hiszen mindegyiket meg akarjuk mutatni.

Kezdjük a sort a CBS őszi üdvöskéjével, ahol Dick Wolf is közreműködik exec. producerként. Az FBI mögött valójában Craig Turk, a The Code egyik készítője áll, akit rendezői pozícióban: Niels Arden Oplev támogat meg. A történet középpontjában: egy new york-i FBI iroda áll, aminek mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. Természetesen az ügyek és azokat felgöngyölítő személyek mellett helyet kap a belső rendszer működése, csakhogy az átlagembernek is legyen valamiféle fogalma arról, hogy „ezek az emberek tényleg dolgoznak, illetve hogy van mögöttük irányítás”. Kezdésképp 13 részről beszélhetünk, ahol főszereplőként tűnik fel: Ebonée Noel, Jeremy Sisto, Missy Peregrym, Sale Ward és Zeeko Zaki.

A plakátjára természetesen rákerült Dick Wolf neve, mert alapvetően a krimi szférában egy húzónévnek tekinthető. Az NCIS és az NCIS: New Orleans közé ütemezi a CBS kedd estékre, ami nagyon jó pozíció. Ha innen nem jön össze a bravúr, akkor vessen magára a sorozat.

wpid-fb_img_1536005587817-16485342145604017607.jpg


free web stats