Szeptember végén jelenik meg a TopGear-magazin hazai száma

 
Beküldte: Kanyecc 2018 September 13, 16:04-kor a(z) Magazinok témába.

Tavasz óta tudjuk, hogy valamikor az év folyamán újabb BBC-s magazinnal bővül a magyar piac. A Top Gear-t az autófanatikusoknak nem hiszem hogy be kell mutatnom, hiszen ott a brit és az amerikai tévésorozat, amik szakmai szemmel a legelismertebbek, és legnépszerűbbek. Sőt, Angliában ’93 óta nyomtatott sajtó által is jelen van, de ez kevés vizet mozgat meg azoknál, akik a magyar nyelvet preferálják előnyben ilyen téren.

A Kossuth Kiadói Csoport által (a Ventus Commerce Kft. gondozásában) nyert zöld utat a projekt, melynek köszönhetően szeptember 25-diki kezdéssel megjelenik a havilap első magyarországi száma, ami, ha jól látom az októberi lesz.

Nem meglepő, hogy részükről érkezik, hiszen számos presztízs BBC magazint hoztak már el hazánk olvasóinak, pl.: a BBC History-t, a BBCgoodfood-ot vagy a BBC Világtörténelmet. Most az autóvilág kedvelői felé kedveskednek. A weboldalukon kedvezményes áron elő is lehet fizetni rá. Boros Jenő, a lap főszerkesztője csak ennyit tett hozzá a starthoz:

„Biztosak vagyunk abban, hogy a magyar közönség körében ugyanolyan sikeres lesz a lap, mint a világ többi országában.”

Az első számot kedvezményesen: 990 Ft-ért lehet megvásárolni, ami a folytatásban 1.290 Ft-ra kúszik fel. Még annyi érdekesség, hogy 108 oldalon olvashatjuk a “négykerekűek” világát kezdésképpen.


free web stats