October Road és Six Degrees premier

 
Beküldte: Kanyecc 2007 February 25, 17:56-kor a(z) Hírek témába.

A FOX-ról már párszor beszámoltunk, hogy miket is fog nyomatni a tavaszi szezonban, de az ABC-ről még szót sem ejtettünk! Akkor most jöjjön!

october_road.jpg

Az ABC egy új sokszereplős drámát indít – October Road címen – mely március 15-étől fog feltűnni minden csütörtök este 10 és 11 között. A sorozat központjában egy híres és fiatal író áll – Nick Garrett – aki sikerét azzal szerezte, hogy kiteregette szülővárosának piszkos ügyeit! Mire értettem azt a kijelentést, hogy sokszereplős dráma? Hogy választ találjunk rá, nézzük meg kik is kaptak szerepetBryan Greenberg, Laura Prepon, Tom Berenger, Warren Christie, Brad William Henke, Evan Jones, Jay Paulson, Slade Pearce, Geoff Stults és Odette Yustma. És ha már itt járunk nézzük meg kik is a készítők: Gary Fleder, Scott Rosenberg, Josh Appelbaum és Andre Nemec.

six-degrees-cast.jpg

És folytatódik a Six Degrees is március 23-tól, péntekenként, 9 órás kezdéstől. A történet 6 idegen emberről szól, akik élik megszokott életüket, de ezzel kihatnak a másikéra! Talán egy felsőbb hatalom irányítása miatt?! J.J. Abrams merénylete!fogalmazta tess még anno májusban! Azért itt is feltűnik pár ismerős név: Jay Hernandez, Bridget Moynahan, Erika Christensen Dorian Missick, Campbell Scott és Hope Davis.


free web stats