Emlékeztető: Visszatér a V

 
Beküldte: tess 2010 March 30, 21:37-kor a(z) Heti adag témába.

Gondolom a többség már úgy is tudja, de azért elmondjuk újra, hogy az este folyamán visszatér a V az ABC-re a nagy szünet után. Meglátjuk mire lesz képes a több hónapos várakozás és a showrunner váltás után, hisz a tét nem kicsi. A kritikusok ugye nem voltak oda érte túlzottan, minket is elég rendesen megosztott, Kanyecc itt, RaulReal itt, jómagam pedig itt értekeztem a Pilot-ról, amitől azért többet vártunk volna. Ugyanez igaz az első 4 részes etapra is, de hagyjuk.

A nagy kérdés, hogy a nézettség tovább zuhan vagy sem. A premiert még giga 14,3 millión követték, de a „fall finale” már csak 9,2 millió nézőt vonzott. A „kreatív szünet” tehát nem feltétlenül volt jó ötlet, mint ahogy azt láthattuk a FlashForward esetében is. Amúgy már szinte biztosra vehető, hogy valamelyik hype sorozat elvérzik a csatornán, a FlashForward színészei közül már sokaknak van Pilot szerepe is, szóval igen csak zörög az a haraszt.

Ezzel persze nem akarok semmit sem elkiabálni, de érzésem szerint az ABC már csak presztízsből is a V-re fog szavazni májusban, pár rész múlva majd úgyis okosabbak leszünk.

v-return


free web stats