NBC újoncok (3) – Harry’s Law (a.k.a. Kindreds)

 
Beküldte: tess 2010 May 16, 20:44-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

NUP_139413_1309.jpg

Műfaj: Jogi dráma

Készítők: David E. Kelley (Boston Legal, Ally McBean) a creatori és az írói székben szokásához híven, míg a rendezői teendőket a Bill D’Elia (Boston Legal) dirigálja majd le.

Szereplők: Kathy Bates (The Office), Brittany Snow (American Dreams, Nip/Tuck), Aml Ameen (The Bill, Silent Witness), Beatrice Rosen (Cuts, Charmed).

Stúdió: David E. Kelley Productions és Warner Bros. Television.

Történet: David E. Kelley addig ütötte a vasat, míg végül az NBC berendelte az eredetileg a 2009/10-es szezonra szánt jogi drámáját. A középpontban 3 „bukott ember” áll, akiket kirúgtak az állásukból és most közösen ügyvédi irodát alapítanak egy lepukkant helyen.

Berendelve: 13 epizódra, midseason.

Tess mondja: David E. Kelley neve arany a szakmában, így tuti fajsúlyos drámát kapunk megint, amit minden bizonnyal teljes évadra is berendelnek Simán felhúznám, de a színészek miatt kicsit sántít az egész, így sajna csak 55% túlélési esélye van részemről. Bár az már most biztos, hogy valamelyik jogi dráma búcsúzni fog.

Kanyecc mondja: Én lennék a legboldogabb, hogyha most már összejönne országos csatornára is egy jó jogi dráma, hiszen valljuk be, a Damages-en kívül nincs semmi értelmes, sőt, az is csak kábelcsatornán, szóval fel van adva a lecke David E. Kelley-nek. A problémám vele, hogy nagyon kétesélyes. Vagy eltalálják és befutnak vele, vagy nem és elhullik időközben. Sajnos csak 30% túlélési esélye van részemről. Ha feltámasztja a műfajt, tutira én leszek a legboldogabb.

FERCSA mondja: A történet nekem kicsit komolynak tünik, a szereplők meg vegyesek. Egyrészt ott van Kathy Bates, kérdés elbírja-e vinni az egészet a vállán? mert a két szöszkével kicsit komolytalan az egész, viszont nem rosszak az tény, pl.: Beatrice az előbbi sorozatba inkább eltudtam volna őket képzelni. Összegezve: kicsivel kevesebbet adok, mint az előzőre, így 55%.


free web stats