II. Guru Maraton – Értékelés

 
Beküldte: tess 2007 May 29, 10:05-kor a(z) Guru TV témába.

Kissé késve ugyan, de hát ez már megszokott tőlem, szóval jöjjön némi rizsa a hétvégi maratonról.
Ugye 2. alkalommal került megrendezésre a Guru Maraton + Live Blogin’. A 24 sikerén felbátorodva nem volt kétséges számunkra a folytatás. A mostani áldozat a 4400 lett, aminek mind a 3 évadját le is toltuk egyhuzamra. És hogy sikerült? Hát…

Az 1. maratonnál ugye az volt a probléma, hogy nem volt reklám. Nos ezen most segítettünk, így remélem csak kevesen maradtak le a darálásról a tudatlanság miatt. A nézettségi mutatókat tekintve se volt rossz a maraton, bár a számok nem biztos, hogy ezt mutatják. Mivel a 24 egy napos volt és valamivel közismertebb sorozat, így a nézettségi mutatói is jobbak voltak. Ez persze nem azt jelenti, hogy a 4400 elhasalt volna. Itt ugyanis 1,5 napos mókáról volt szó, amit nem is nézett mindenki végig az elejétől. Ennek számos prózai oka volt, de a legegyszerűbb a TV2. Sokan inkább úgy gondolkoztak, hogy a Cinemax-os részekre neveznek be. De még így sem panaszkodunk! Összeségében majdnem 40 új felhasználóval gyarapodtunk, 8-9 állandó néző mindig volt és hát a rekordot is megdöntöttük. Vagyis volt olyan rész, amit 20-an néztek egyszerre. Így összességében ez nem olyan rossz arány.

Természetesen problémák ismét akadtak, melyek azért megnehezítették az életünket. A nagy meglepi sajna elmaradt, de majd legközelebb. Sokan panaszkodtak ugyanis az 1. maraton után, hogy elaludtak a szünetekben. Nos erre mi ki is találtunk némi agyzsibbasztást, de végül a technika közbeszólt.
Ha ez nem lett volna elég az időjárás is rátett egy lapáttal. Páran jelezték, hogy az áramingadozás és a kábelszakadások miatt maradtak le. A fene se gondolta, hogy ezekután még erre is figyelni kell. Akárhogy is nézzük a hétvégi zuhé majdnem elmosott minket is. Vicces de ez az igazság!

A jövőt illetően biztosra vehető a folytatás, de nem mostanság. Helyette más ötlettel állunk elő hamarosan, mely reményeink szerint hasonlóan sikeres lesz mint az eddigi maratonok.

Végezetül pedig köszönet mindenkinek a támogatásért és persze a kitartásért. Kösz minden bolond Gurunak, aki velünk tartott, kösz az SG Portalnak a reklámért és végezetül kösz a GURU Team-nek.
Amúgy meg fene nagy RESPECT Fercsának, aki levezényelte a merényletet. Szép volt ember!


free web stats