Jönnek a nyári sorozatok (3)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 June 17, 23:56-kor a(z) Heti adag témába.

…de mielőtt még bele vágnánk a sűrűjébe hadd említsem meg a HBO újdonsült nyári sorozatát, a John from Cincinnati-t, mely ha múlt héten is debütált a Maffiózok után! Lessétek meg őt is, még ha én nem is teszem meg ezt! Mondjuk a Drive-ban is kellemesen csalódtam! Ha úgy érzitek megint ez lenne, akkor küldjetek hsz-t!

Lépjünk (…) Viccesen fog hangzani, de mint ha szeptemberi premier had köszöntene ránk, a mai estén! Szám szerint hét sorozat tűnik fel! Van köztük új, van köztük régi új évaddal, de mind csak kábelen!

Az USA Network csatornáján ma debütál a 4400 negyedik évadja. Alapsztoriját már a TV2, valamint a Cinemax révén megismerhettük, szóval nem ragoznám, mint azt sem, hogy anno minisorozatnak indult, de a rajongók kiharcolták a folytatást! Nem volt véletlen az sem, hogy pont májusra tűztük ki a köv. maraton dátumát, melyben mind a 32 részt megtekínthettétek magyarul! (Véleményeztük ezt is!) Most folytatódik a 4400-sok sztorija, remélhetőleg mi is írunk róla! Tess-en múlik! Aztán még szintén az USA N.-re megérkezett a Holdsáv 6. évadja. Itthon prepillanat a negyedik évadnál jár, azt hiszem a Viasat 3 jóvoltából.

A HBO is duplázott, ugyan is megérkezett a már várt, feel-good sorozat, a Törtetők negyedik évadja! Ugye bár a harmadik évad fináléja két hete volt. Írtam róla, olvassátok vissza. Aztán megérkezett a Flight of Conchords is, melynek első részét streamelve is megnézhetitek a HBO honlapján! Alapsztorija: két gitárosról – Bret McKenzie-rúl és Jemaine Clement-ről – kik New Yorkban próbálnak sikeres karriert csinálni!

Végezetül jöjjenek a kevésbé ismert kábel csatornák! Na jó, a Showtime nem tartozik ide, de a WE igen! Előbbin a Meadowlands debütált, míg utóbbin a Platinum Wedding második évadja, valamint a Bridezillas negyedik évadja!

Kis update: Egy régi ismerős tünik fel a képernyőn Július 19.-től az AXN-en, nem más mint a HEX egy boszorkányos sorozat tele fiatallal. Nálam 5-6 epizódot ért meg a sorozat, mert nem bírtam tovább a dagi csajszikám hangját meg a rettenetes angol kiejtést.. remélem szinkronnal élvezhetőbb lesz. FERCSA


free web stats