ABC újoncok (1) – Pan Am

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 15:40-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Sony Pictures Television · Woodridge Productions.

Író: Jack Orman (ER, Men of a Certain Age).

Rendezők: Tommy Schlamme (The West Wing, Parenthood, Mr. Sunshine).

Producerek: Jack Orman (ER, Men of a Certain Age), Tommy Schlamme (The West Wing, Parenthood, Mr. Sunshine), Sid Ganis és Nancy Hult Ganis (Akleeh and the Bee).

Szereplők: Christina Ricci (Penelope), Kelli Garner (Going the Distance), Karine Vanasse (Polytechnique), Margot Robbie (Neighbours), Jonah Lotan (24) és Michael Mosley (Justified) + Annabelle Wallis vendégszereplője lesz.

Történet: Az 1960-as években játszódó történet középpontjában egy – bizonyos – PanAm névre elkeresztelt légitársaság áll, melynek légiutas-kísérőinek köszönheti a hírnevét, azt, hogy a legnagyobbá nőtte ki magát, illetve a legjobbá.

Premier: 2011 őszén, vasárnaponként 22:00-tól – A Desperate Housewives felvezetésével.

Kanyecc szerint: Magával a koncepcióval vett meg veszettül. Rá se kell pillantani a szereplőgárdára, mert annyira beszédes a szinapszisa, hogy le a kalappal. Mondjuk az AMC-n nézett volna ki a Mad Men társaságában jól, de az ABC hátha maradandót tud alkotni. Eleve ez egy olyan részleg, amit elfelejtettek manapság az írók. Nem azt mondom, hogy 10 évvel ezelőtt nem volt légitársasághoz kapcsolódó, de hogy 10 éven belül, az tuti. (Lost-félét ne vegyük ide viccből se.) Amondó vagyok, hogy tetszik. Várós faktorja: 100%, már nézném; túlélési esélye: minimum 70-80%.

FERCSA mondja: Koncepció ötletes, ha jól emlékszem volt is valami hasonló csak reality-ben ami meg is bukott, de itt a drámán a hangsúly. Mivel hasonló csoportnak szól, mint a DH, így van neki esély nem is kevés. 85%free web stats