37. heti magyar nézettség (09.12-09.18)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 19, 17:41-kor a(z) magyar nézettség témába.

Elstartolt a hazai reality őrület. Hétfőn nyitott a Való Világ 5. szériája. 22 óra után elég szép nézettséget generált, hiszen 700 ezer alá nem igazán esett. Hétvégén persze az X-Faktor felvezetésével átlépte az 1 milliós nézőszámit, de ezt annak is köszönheti, hogy nem beszavazás volt csak, hanem beköltözés is. Mellesleg utóbbi nézettebb volt, mint előző héten, szóval az RTL Klub kihúzhatja magát.

Még se azt mondanám, hogy rájuk figyeljünk, hanem inkább az ÖsszeEsküvőkre, ami első blikkre elverte a Miami helyszínelőket és a Vámpírnaplót. Sőt, 23:30-kor a teljes lakosság körében 30,7%-os közönségarányt generált, ami szép.

Vasárnap A király kalóza ismételten 210 ezerrel futott. Nem lehet panaszkodni az m1-re. Mellesleg hétköznap délutánonként a Kisváros 122 ezer körül produkál. Kedd este A mentalista 1.26 millióval verte a Tripla X-et. Kicsit leesett az állam. És ha már ennyire a teljes lakosságot elemzem, akkor muszáj megemlítenem, hogy az utolsó félórájában megverte a Különleges ügyosztály a Hazudj, ha tudsz! című sorozatot. (Részletek a tovább mögött.)

Teljes nézettség:

Célközönség:


free web stats