Melissa George is beadta a derekát

 
Beküldte: tess 2011 November 7, 19:48-kor a(z) cukorfalat témába.

Az már most biztos, hogy az idei év hosszú idő után végre bővelkedik a „nude scene” érában. A mid-season és a nyári uborka sem volt rossz, de amit a fall seasonben az HBO és a Showtime művelt, na az maga volt a gyönyör. Azonban félreértés ne essék, megint csak nem az amcsik találták fel a spanyolviaszt, elvégre az ausztráloknál is tudják, miként kell leoperálni a textilt az ismert arcokról.

Jelen esetben Melissa George-ról van szó, aki a rengeteg horror mozis kikacsintása ellenére még mindig a tv-s platformon számít ismert névnek. Az Alias rajongóknak gondolom nem kell bemutatnom a hölgyet, aki anno Lauren Reed-et alakította a 3. évadtól. Aztán többek közt feltűnt visszatérő szereplőként az In Treatment-ben, a Grey’s Anatomy-ban, vagy a Lie to Me-ben. Decemberben pedig az új Stephen King adaptációban a Bag of Bones című miniben fog feltűnni.

A post apropója viszont mégis csak a The Slap című ausztrál sorozat, amiről Kanyecc már itt írt pár sort. A világ másik fertályán igen csak oda meg vissza vannak a kritikusok tőle és mint az már lenni szokott ez bőven elég egy korrekt vetkőzéshez.free web stats