Rachel Evan Wood a Fault magazinnak pózolt

 
Beküldte: tess 2012 February 4, 23:24-kor a(z) cukorfalat témába.

Hát igen, nem mostanában volt cukorfalat rovat, Kanyecc ki is szekált már miatta a világból, holott az utóbbi időben sorra jönnek a jobbnál jobb tv-s eyecandy editorialok. Legutóbb az isteni Ellen von Unwerth (tessék megnézni a munkáit) kapta el Rachel Evan Wood-ot egy egyedi hangvételű fotósorozatra a Faunt magazin jóvoltából.

Evan Wood kisasszony mostanság igen csak termékeny tv-s a palettán, gondoljunk csak a True Blood-os menetelésére Sophie-Anne szerepében, vagy legutóbb Kate Winslet oldalán a Mildred Pierce-ben. Mozifilmek terén érdemes megemlíteni The Wrestler-t vagy a személyes kedvencem a Thierteen-t.

Mellesleg hosszú ideig intim kapcsolatok fűzték Marilyn Manson-hoz is, szóval rossz csaj már alapból nem lehet. Emellett nem is egy szégyenlős fajta, ha szerepe megkívánja könnyedén megválik a textiltől. Viszont mi mégsem a másodlagos nemi jellegeinek a méretére alapozva kedveljük, hanem az eredendő karizmája miatt, ami majdhogynem minden alakításában tetten érhető.

A képeket az Egotastic-ról nyúltuk, lusta voltam más forrást keresni. Ellenben bónuszként itt megnézhető egy insider videó a fotózásról, amit megint csak nem kisebb név, mint Yu Tsai készített.


free web stats