Emlékeztető: Pan Am + A Cég

 
Beküldte: tess 2012 February 19, 18:01-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 18:55-től a FEM3 műsorán:  Pan Am – 1.01
Ma. 20:00-tól az AXN műsorán: A Cég – 1.01-02
Ma. 23:35-től az AXN műsorán: Kaliforgia – 4.01
Ma. 00:30-tól a PRO4 műsorán:  Cleaner – A független  – 2.01

A kínálatot elnézve abszolút nem éri meg ma sem felkelni a tv elől, ilyen hidegben meg pláne. A sort a FEM3 nyitja, ahol az ABC idei újonc guity pleasure sorozata a Pan Am landol. A ’60-as évek emblematikus légitársasága körül játszódó dráma éppoly precízen evickél a kor feszült politikai légkörében, mint a kort érintő társadalmi kérdések közt. Teszi mindezt, cseppet sem tolakodó mód, néhol már-már humoros felhangon, amolyan tipikus csajos drámákra jellemzően. Sajnos a sorozat szekere nem áll a legjobban, holott olyan ismert neveket igazoltak le, mint Christina Ricci vagy Margot Robbie.  Így aztán több mint valószínű, hogy csak egy kellemes fél évaddal kell beérnünk, bár reménykedni szabad, de jelen esetben nem érdemes.

Az este másik kiemelkedő premierje a The Firm, ami az azonos című regény és film folytatása. A sorozat odaát az NBC-n fut, ahol a gyatra nézettség miatt már meg is kapta a maga szankcióit. Ettől függetlenül a 22 részes első évad tuti, az AXN meg örül, elvégre mégis csak ez az első sajátgyártású sorozatuk. A szereplők listája mindenesetre impulzív, elvégre remélem Josh Lucas, Callum Keith Rennie, Molly Parker és Juliette Lewis neve csak-csak ismerősen cseng valahonnan. Mellesleg nagy pacsi az AXN-nek a remek sajtós mókáért, az ajándékcsomag nagyon rendben volt.

Továbbá az este folyamán debütál a Californication 4. évada is az AXN műsorán, ami önmagában nem egy nagy szó, lévén a premier már egy ideje megvolt az HBO-nál, de persze biztos van akit ez is érint. És persze nem szabad megfeledkezni az igen csak hanyagolt The Cleaner-ről sem, ami még valamikor 2008-ban kezdte meg a pályafutását az A&E-nél. Sok jót nem tudok róla mondani, igaz a pilot is csak halványan dereng, ellenben Benjamin Bratt és az isteni Grace Park miatt simán megér egy próbát.


free web stats