Shailene Woodley. Vs. Drew’s Muses. Látni kell!

 
Beküldte: tess 2012 February 19, 22:37-kor a(z) cukorfalat témába.

Nocsak-nocsak, miből lesz a cserebogár?! Az ABC Family sorozatos repertoárja, mint említettük már nem tartozik a kedvenceink közé, így a The Secret Life of the American Teenager-ről sem tudtunk sokat. Eddig, ugyanis a főszereplő Shailene Woodley-t nemrégiben az egyik kedvenc magazinom a Vs. fotóztatta. A 20 éves színésznő pedig gond nélkül vetkőzte le gyermeki báját és vált egy igazi szexi döggé Drew Barrymore kamerája előtt.

Az editorial érdekessége továbbá, hogy ez Barrymore Drew’s Muses névre keresztelt Vs. trilógiájának első része, vagyis mindenképpen érdemes lesz a jövőben a folytatásra is odafigyelni, hátha megint egy sorozatos cukorfalattal sikerül együtt dolgoznia.

Shailene vagy, ahogy sokan csak becézik Shai tv-s pályafutását mellesleg a The District-ben kezdte, amit követett a nagy áttörés a The O.C., ahol Kaitlin Coopert alakította. Egy időben szó volt a sorozatnál egy spin-off-ról is, ahol az ő karakterét vitték volna tovább, igaz ha jól emlékszem akkor már Willa Ford-é lett volna szerep. A spin-off aztán elmaradt, így Shai-nak maradtak a vendégszereplések az olyan ismert sorozatokban, mint a Without a Trace, a Jack & Bobby, a Crossing Jordan, a Cold Case vagy a CSI:NY. Az igazi nagy áttörést végül a már említett TSLotAT hozta meg a számára, míg a mozis karrierjének George Clooney legújabb díjnyertes alkotása a The Descendants adhat löketet.


free web stats