Dawson anyja prostinak állt

 
Beküldte: tess 2012 March 4, 21:09-kor a(z) cukorfalat témába.

Bazz, egész nap csak csodálkozom a Luck durva atmoszféráján, a remek képi világon és a cseppet sem hétköznapi scripten és akkor hirtelen jön ez… MILF hármas a képernyőn, ez még alapból nem ok a csodálkozásra, elvégre az HBO és az öncélú szexuális felhang majdhogynem mindig párban járnak. Aztán az egyik “szajha” hirtelen túlontúl is ismerőssé válik, bazz ez Dawson mamája, szól a belső megrökönyödés.

És igen, lecsekkolom és kiderül valóban Mary Margaret Humes az, aki 58 évesen egy tangában csipkedi a mellbimbóját, miközben a kolleginát éppen hátulról akarnák megfarkalni. Eszméletlen egy jelenet és az igazat megvallva nem is tudom hova tenni. Humes 93 részen keresztül játszotta Gail Leery-t, vagyis Dawson megértő édesanyját a méltán kultikus családi drámában a Dawson’s Creek-ben. A 2003-as finálé után aztán jobbára csak évi egy-két vendégszereplésre futotta olyan sorozatokban, mint a Grey’s Anatomy, a Criminal Minds,  a CSI:NY vagy a Saving Grace. Aztán jött a Luck és az öncélú pucérkodás.

Az ilyen eseteknél mindig az jár a fejemben, hogy vajon mi állhat a döntések hátterében. Az anyagi helyzet vagy a kihívás esetleg? Mindenesetre nem akarom elhinni, hogy megélhetési gondok visznek rá egy majdnem 60 éves színésznőt egy kis MILF kéjelgésre egy olyan kultikus sorozat után, mint a Dawson’s Creek. Fene nagy szakmai kihívást sem látok benne, elvégre ez majdhogynem a totális szembevizelése annak az imázsnak, amit az évek során felépített. Aztán persze ember legyen a talpán, aki erre tudja a választ, sőt szerintem sokunknak fel sem tűnt a jelenet, így aztán megy az egész a süllyesztőbe. Én viszont még mindig a látottak hatása alatt állok és merengek, hogy ezt mégis mire fel?


free web stats