9. heti magyar nézettség (02.27-03.04)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 12, 8:33-kor a(z) magyar nézettség témába.

Ezzel még adós vagyok! Múlt héten visszatért a tavasz a tévéképernyőre. Vártuk, mert végre új részekkel álltak elénk a tévécsatornák. Lecsengett a Való Világ-láz és ismételten a krimié lett a főszerep. Emlékszem, 3-4 évvel ezelőtt a Dr. Csont hanyatlott, hiszen volt, hogy az RTL Klub levette a képernyőjéről. Ehhez képest most… Megverte azt az NCIS-t, ami 2 évvel ezelőtt verhetetlen volt. Mi történt azóta? Mi változott? És ott az a tény is, hogy noha ~10 ezer nézővel is, de célközönségben kikapott a Nagyágyúktól az NCIS: Los Angeles. Meredek. Tudom. De a TV2-nek is van jó húzása, hiszen a teljes lakosság körében a Hawaii Five-0 és a Mikroszkóp sokadik válogatásának ismétlése leülteti őket.

A Megasztár továbbra se nézettebb egy erős Barátok közt résznél, ami kicsit ciki, de legalább a timeslotjában megtartja a győzelmet. A Grimm kevesebb nézővel, viszont erősebb közönségaránnyal verte a Gyilkos elméket 18-49-ben. Az 1 perc és nyersz! ismételten egy siker mérföldkő az RTL Klub-nál, mivel 1.5 millióval nyitott, ami a pénteki heti zárásra 1.7 millióra tornászott fel. (Most vagy az ötlet a jó, vagy a műsorvezető, vagy ez így párosítva.?)

És a végére csekkoljuk az m1-et. Hacktion a 2. évad egyik legerősebb évadjával állt elő, ami távol a 200 ezertől. A Maradj talpon! meggyengült. A Fábry jobb, mint a DTK – D. Tóth Kriszta Show. Így van esély a szép jövőre. (Részletek a tovább mögött.)

Teljes lakosság körében:

Célközönség körében:


free web stats