Még várnunk kell a #Bochkor visszatérésére

 
Beküldte: Kanyecc 2022 September 22, 23:30-kor a(z) Magyar hírek témába.

Ritkán tévéztem az elmúlt időszakban, de a hét utolsó napján két műsor mindig oda tudott képernyő elé ültetni. Mindkettő az ATV kínálatában érhető el. Tudom, öregszem, nyitottabb vagyok a politikára és az ország működésére. Az egyik a Heti napló Sváby Andrással, amit előszeretettel nézek; még ha olykor nem is nagyon tudok azonosulni az ottani riportokkal. (Mindegy, ne politizáljunk.) A másik a #Bochkor, ami általában utána következett. Miután nyár elején elvonult szünetre a talkshow, helyére ismétlések kerültek. Nem egy, hanem egyből kettő. Általában 1, max. 1.5 éves adásokkal rukkoltak elő, annyi baj legyen.

Ősz megérkeztével már vártam, hogy mikor fog visszatérni a képernyőre, azonban az ATV műsorszerkezetéért felelős személyek másképp döntöttek. Egyelőre még nem akarják bevetni a Retro Rádió közkedvelt napindítóját, helyére inkább A Géniuszt tűzték műsorra, ami Gundel Takács Gábor népszerű kvízműsora. Érthető a húzás, hiszen a kábelcsatorna általa Svábyval kerül fel a nézettségi térképre.

Múlt héten az alábbi mutatókkal emelkedtek ki a többségből:

Heti napló Sváby Andrással (ATV) – 272e (SHR: 7,4%)
A Géniusz (ATV – 2×01-02) – 238e (SHR: 7,7%)

Korrekt nyitányt tudhat magáénak a kvízműsor, viszont arról se feledkezzünk el, hogy jó anyaggal rukkoltak elő, mégis csak egy olyan szereplő folytatta a játékot, aki közeledett a 10. párbaja felé. A kérdés, hogy mire fog jutni az 500 – Az ország géniusza legtehetségesebb női versenyzője ellen.

Ne kanyarodjunk el a címben írtaktól. A Heti Napló Sváby András vasárnapi részében megkapta A Géniusz a házon belüli promóját, amelyben elhangzott a #Bochkor sorsa. Idézném az adásból szó szerint a lényeget:

„Ma indulna újra a Géniusz, közvetlenül a Heti napló után, és ez így lesz egészen [János] karácsonyig minimum! Karácsonyi minimum, de a Bochkor rajongóknak mondjuk el, hogy utána visszajön a #Bochkor. Szilveszterkor pedig jön a #Bochkor, de szilveszterkor is lesz egy (…) csodálatos Géniusz!
idézve a Heti Napló Sváby András vasárnapi részéből.

Tehát még egy jó ideig várni kell Bochkor visszatérésére, már ha tényleg igényt tartanak rá?! Mondjuk, miért ne tennék, ha már Jakupcseknek van Jakupcsek Night című műsora, akkor simán elfér a képernyőn egy pasis verzió is.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 28, 16:19-kor a(z) Hírek témába.

 • Április 29-én a The Tonight Show Jimmy Fallon társműsorvezetője lesz a Grammy-díjra jelölt Shawn Mendes.
 • Az EPIX berendelte a From 2. évadját. A sorozat felvétele nyáron veheti kezdetét Halifaxban, legkorábban 2013-ban kerülhet képernyőre.
 • A VH1 májustól elárasztja a nézőit RuPaul’s Drag Race All Stars-ral, ugyanis, míg május 20-án debütál a 7. évadja, illetve az Untucked alcímű testvérsorozatának 4. évadja a Paramount+ kínálatában. Van hozzá előzetes is, amit itt lehet megtekinteni. Előbbi vendégzsűrijében feltűnik: Cameron Diaz, Daphne Guinness, Kirby Howell-Baptiste, Jeffrey Bowyer-Chapman, Nikki Glaser, Tove Lo, Betsey Johnson, Janicza Bravo, Ben Platt, Ronan Farrow, Hannah Einbinder, Naomi Campbell, Vanna White, és Nancy Pelosi.
 • A PBS berendelt egy dokumentumfilmet, The U.S. & the Holocaust címmel, amelynek premierje szeptember 18-án lesz. A háromrészes elképzelést Ken Burns, Lynn Novick és Sarah Botstein készítheti, céljuk pedig az, hogy feltárják Amerika válaszát a történelem egyik legnagyobb humanitárius válságára.
 • Van néhány címünk: Daddy’s Lill’ Cookies I Love That For You 1×05; Limonada / Ben Mendelsohn / All The Sauces / Crazytimesh*Tshow / 710n / Candy Asses / Starting NowBarry – 3×02-08; Spring Cleaning911: Lone Star 3×17; out of hiding / just in caseA Million Little Things 4×19-20; Came Back For You All American 4×18; What Now?All American: Homecoming 1×11; Hashing it OutCharmed 4×10;
 • Előzetest kapott a Hulu által berendelt Fire Island, melyet június 3-án tűz képernyőre a streaming platform. Stílusát tekintve egy modernkorba átültett, a Büszkeség és balítélet ihlette rom-com-mal számoljatok. Középpontjában: két jóbarát, akik egy felejthetetlen egyhetes vakációra indulnak.
 • Június 6-án debütál az HBO következő limitált sorozata, az Irma Vep. A produkcióban egyik különlegessége, hogy Tom Sturrdige érkezett Jerrod Carmichael helyére, akit Eamonn karakterének szántak. A főszereplők között: Alicia Vikander, Byron Bowers, Carrie Browstein, Vincent Macaigne, Adria Arjona és Devon Ross. A történet alapját az 1996-os azonos című film szolgáltatja. Középpontjában: egy kiábrándult amerikai filmsztár, aki Párizsban megy dolgozni.
 • Alexa Mansour visszatérőként, míg Frankie J. Alvarez, Jai Rodriguez, és Izzy Diaz vendégszereplőként tűnik fel a Fantasy Island 2. évadjában. A forgatás Puerto Ricoban zajlik.
 • Vanessa Yao vendégszereplőként mutatkozik a Kung-Fu 2×10-es részében, amit Jeff Chan rendezésével szállít a The CW.
 • Május 20-án adja le az FX a következő dokumentumfilm-sorozatát, amely Elon Musk-ot veszi górcső alá, címe: Elon Musk’s Crash Course. Természetesen az önvezető autóinak technológiájára hajaznak majd, illetve minden szemszögből megvizsgálják, miért veszélyes erőltetni ezt a gondolatmenetet. A készítésért Emma Schwartz felelt, a The New York Times riportere.
 • Június 16-án startol az FX-en a The Old Man. A készítők között: Jon Steinberg és Robert Levine. A történetének alapját Thomas Perry azonos című könyve szolgáltatja. Középpontjában: egy visszavonult CIA ügynök, aki évtizedek óta eltűnt a „térképről”; viszont, amikor egy bérgyilkos górcsőve alá kerül, minden megváltozik. Főszerepben: Jeff Bridges.
 • Shi Ne Nielson vendégszereplőként tűnik fel a Charmed 4×10-es epizódjában – Carrie Williams készítésében érkezik május második felében.
 • A Disney+ feltette a netre a májusi premierlistáját, amit itt tudtok csekkolni.
 • Az HBO Max berendelte a Noonan’s munkacímre hallgató sorozat elképzelést, ami kvázi spin-off ötlete lenne a Harley Quinn-nek. 10 résszel lehet számolni, szintén animáció jelleggel, amelynek középpontjában: Kite Man lesz. A hangja marad Matt Oberg, akivel már találkozhattatok az anyasorozatban. Egyébként ezutóbbi visszatér nyáron a 3. etappal. A készítők között: Suzanna Makkos, Peter Girardi és Justin Halpern lesz.
 • A CBS visszarendelte a Blue Bloods-ot a 2022/23-as idényre, azaz érkezik a 13. évaddal.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 12, 21:04-kor a(z) Hírek témába.

 • A Paramount+ elérhetővé tette a Star Trek: Lower Decks 3. évadjának előzetesét, bár azt nem értem, hogy minek ez a régió bannolás 2022-ben? Aki meg szeretné nézni, akkor US IP-cím trükközéshez kell nyúlnia.
 • Jed Rees és Kapil Talwalker nevét emlegetik a Charmed 4×07-es részének vendégszereplői között. Az epizódot Jem Garrard rendezi.
 • Április 24-én a The Rookie két részes event történettel érkezik a nézők elé, melyhez egy ajánlót itt csekkolhattok. Az epizód vendégszereplője között Niecy Nash lesz. A rendezésért Liz Friedlander, a forgatókönyvért Alexi Hawley és Terence Paul felelt. A sorozat megkapta már az 5. évadra szóló berendelését.
 • A Duncanville 3. évadjának nyitórészében olyan vendéghangokat hallhattok, mint pl.: Natalie Palamides, Phil LaMarr, Tyler Blevins vagy Phil Rosenthal. Premierje: május 1-jén lesz.
 • A Discovery Inc és az AT&T Inc nemrég jelentette be, hogy lezárták a WarnerMedia-üzletágával, a Discoveryvel történő egyesítésének ügyét, melynek értelmében, április 11-től a Nasdaq kereskedelemben már Warner Bros. Discovery néven lesz elérhető. Azáltal, hogy a fúzió megtörtént, egy önálló, első rangú globális média- és szórakoztatóipari vállalattá érett, melynek csatornái között kap helyet: a Discovery Channel, a Discovery+, a Warner Bros. Entertainment, a CNN, a CNN+, a DC, a Eurosport, a HBO, a HBO Max, a HGTV , a Food Network, az Investigation Discovery, a TLC, a TNT, a TBS, a truTV, a Travel Channel, a MotorTrend, az Animal Planet, a Science Channel, a New Line Cinema, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Turner Classic Movies és sok más.
 • Április 14-én kerül adásba a Superstar évadzáró epizódja, melyben Patrick Swayze életét ismerhetik meg a nézők – utoljára tavaly novemberben kaptunk rész belőle, amikor George Michael-t vették górcső alá. A 22 órás blokkot kapja csütörtökön, tehát a kezdet szerdai azonos időhöz képest a műsorrend-tervezők módosítottak.
 • Van néhány címünk: My Way The Good Doctor 5×15; SimoneThe Rookie 4×19; Gamer vs. GamerDuncanville 3×01; Ordinary PeopleAll American: Homecoming 1×09; Cats and Camels and Elephants, Oh My…Charmed 4×07; Unwashed and Somewahat Slightly DazedThe Man Who Fell to Earth 1×02; Call Me FlatchCall Me Kat 2×17; Last Dance NCIS 19×18; FamilyS.W.A.T. 5×18; UprootingFBI: International 1×17;
 • Holmes és Sam Straleym, valamint Laura Bell Bundy és Robin Thicke vendégszereplője lesz a Call Me Kat 2×17-es részének – utóbbi önmagát alakítja.
 • Hoppácska, megvan a Disney+ első élőműsoros sorozata, ami egy veterán reality, a Dancing with the Stars. 30 évad után elhagyja a tévécsatornát, azaz az ABC-t és streamingre költözik a berendelt két évadjával.
 • Április 20-án debütál a Vice egy újabb sorozata, a Tumbleweeds előző címen emlegetett Tumbleweeds with Killer Mike. Lényegében a csatorna belecsempészte a műsor főhősért, Killer Mike-ot a címbe, aki fel akarja fedezni a cannabis új korszakát Amerikában. Találkozik helyi komikusokkal, üzletvezetőkkel és aktivistákkal, mint ezt az úgy nevezett Weedmaps területén, ahol legalizálásra került a „termék”.
 • Április 22-én 10 résszel érkezik a Selling Sunset 5. évadja a Netflix műsorára. Van előzetes is mellé. Mutatnám!
 • Laura San Diacome visszatérőként, míg Joseph Melendez vendégszereplőként van emlegetve az NCIS 19×18-as részében; ahol még láthatjuk: Chriss Lamica-et, Mariela Garriga-t vagy éppen Kate Boyer-t.
 • Obba Babatundé és Ryan Hurst feltűnik a S.W.A.T. 5×18-as rész visszatérői között.
 • Raphael Roger Levy és Alana O’Brien vendégszereplőként mutatkozik az FBI: International 1×17-es epizódjában – amit Avi Youabian rendezésével szállít az NBC.
 • A CBS már készül a karácsonyi időszakra, ugyanis berendelt három filmet, amelyek az ünnepekre illeszkednek. A When Christmas was Young elképzelést Sherly Crow készítésével érkezhet, ami Nashville-i zeneit témával megspékelt ötlet, melynek középpontjában egy önfejű zenei menedzser, akinek égetően szüksége lenne egy utolsó slágerre. A Fit for Christmas egy megszállott fitnesoktató romantikus sztoriját meséli el, míg a Must Love Cristmas a bájos Cranberry Falls városába invitál, ahol főhősünk egy szerelmi háromszögbe keveredik.
 • A Netflix elkaszálta az Ont he Verge című dramady-jét.
 • Kiernan Shipka, azaz Sabrina visszatér a Riverdale 6. évadjában még egyszer. Legelőször a 6×04-es részben mutatkozott, ami még tavaly decemberben volt terítéken.

Kommentáld!

Megvannak az Exatlon Hungary All Star finalistái

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 10, 16:53-kor a(z) Heti adag,magyar ajánló,Magyar hírek témába.

Mint azt már korábban megírtuk, április 10-én kerül sor az Exatlon Hungary All Star kiadásának a fináléjára. A Tv2 a hazai széria legrövidebb évadját szállította, hiszen most mindössze 71 epizóddal zárják a visszahívott játékosokkal lezavart etapot. Akkori cikkből is tiszta tény, hogy a Kihívók csapatából három fiú és három lány, míg a Bajnokokéból két fiú és két lány fordult rá az utolsó hétre. Kiindulva abból, hogy ez nem az a műsor a magyarok körében, amit 2-3 nappal később majd visszanéznek és pótolnak, a kép alatt kifejteném, hogy miként alakult hétfőtől péntekig a játszma, hátha valaki nem informálódott – vagy csak elfeledkezett róla.

Előtte azért megemlíteném, hogy az évadzáró epizód a Tények után, 18:55-ös kezdéssel kerül sor. A tervezett zárás 20:30-ra megtörténik, hiszen ekkor startol a Pepe című legújabb sajátgyártású sorozata a Tv2-nek, dupla epizóddal.

A létszám csökkenés első áldozatai között: Ujvári Izát és Rozs Gergőt kell számon tartani. Két olyan versenyzőtől búcsúzott az Exatlon Hungary, akiknek nem sok esélyt adott a „tippmix iroda”. Nyilván vihették volna többre is, ha nem lenne „ennyire erős” a végmezőny. Keddi játéknapon történt egy sérülés Somhegyi Krisztiánnál, ami ismételten megpecsételte a Bajnok jövőképét. Hatalmasat roppant a válla az egyik futama alatt, így könyvelni lehetett a kiesését, ami be is következett Jósa Danny-vel való párbajánál.

Egyeneságon a döntőbe Szente Gréta és Herczeg-Kis Bálint duójának sikerült bejutni.

Pap Dorci Besenyei Bogival küzdött egyet, amelynél Doci húzta a rövidebbet; majd Busa Gabival. A Bajnokok legjobb női versenyzője azonban hozta a kötelezőt, így játszva könnyedséggel jutott be Gréti mellé a döntőbe. Danny is párbajozott Nagy Danival, ahol utóbbi maradt alul. Ezzel a Tv2-nek kedvezett leginkább, mert tényleg a legjobb Bajnok férfi és nő megy harcba a legjobb Kihívó férfivel és nővel.

Ahogy az előző évadban, úgy most sem lesz másképp a véghajrá. Két-Két szettben kell bizonyítaniuk a versenyzőknek, ha viszont döntőtlen az állás, akkor jön a végjátékok-végjátéka. Egyelőre Gréti és Bálint áll jobban, ugyanis mindkettő behúzta a kedvenc pályáját, de azért ne temessük a Bajnokokat, hiszen van egy visszavágó meccsük.

Szerintetek mely játékosoké lesz a 15-15 milliós főnyeremény?

Kommentáld!

Tavaszi műsorrendre vált a Tv2

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 9, 23:28-kor a(z) Magyar hírek témába.

Április 10-én, azaz holnap befejeződik az Exatlon Hungary All Star kiadása, azaz a Tv2-nek a hétköznap estéin némiképp alakítania kell, ugyanis cirka 2.5-3 órás blokk szabadul fel, amit fel kell tölteniük újdonságokkal. Most bátran ki merem jelenteni, hogy átkapcsolnak nyugdíjas üzemmódra, hiszen afféle biztonsági játékra törekednek. Az már egy másik kérdés, hogy mit remélnek az előre betervezett programrend tartósságától?

A Tények este alapozós blokkhoz nem nyúltak a műsorrend-szerkesztők. Megtartották, ugyanis kell az embereknek a hírek után a plusz pletyka és celeb tartalom, amin a szennylapok alapból csámcsognak. Ezt követően töltődik kettő sajátgyártásúval, valamint egy átvett sorozattal az este második része. Mutatnám, majd lentebb kommentálnám.

Április 11-től a Tv2 műsorrendje hétköznap:

18:00-18:45 – Tények
18:45-20:00 – Tények Plusz
20:00-21:25 – Szerencsekerék (2. évad)
21:25-22:30 – Doktor Balaton (2. évad)
22:30-22:55 – Tények Este
22:55-00:00 – A csodadoktor (Mucize Doktor (aka Miracle) (1. évad, ism.)

Visszatér Kasza Tibor a Szerencsekerék 2. évadjával. Természetesen sztárvendégek vonalát nem engedik el, így az első heti felhozatalban ott lesz: Bódi Margó, Krausz Gábor, Jakupcsek Gabriella, Fresh Andi és Demcsák Zsuzsa. Rajtuk kívül még azért lehet számítani: Ördög Nórával, Erdélyi Mónikával, Krausz Gáborral, Stohl Andrással vagy Curtis-szel. Ergo, az összes celebjét és összeszedi, hogy aztán két civil versenyző mellé odadobja – afféle nézőcsalogatóként.

Új részekkel debütál a Doktor Balaton 2. etapja, ami folytatja a napi debütjét. A folytatásban olyan színészek vendég- és visszatérő szerepkörben történő feltűnésével számolhatnak a nézők, mint Szabó Erika, Szulák Andrea, Faragó András, Ember Márk, Krisztik Csaba, Tóth Eszter, Kovács Panka, Kovács Lehel, Mohácsi Norbert vagy Növényi Norbert. Desmond Wallace írt az eyecandy vonaláról (Eszter, Panka és Erika) egy tweetet, amit ajánlanék figyelmetekbe.

A késő esti blokkban egy török ismétlés mutatkozik, A csodadoktor, amit sehogy sem értűnk, de biztosan a „török” jelző fogja majd ott tartani a baglyokat…

Ezzel szemben az RTL Klub a Keresztanyuval (20:00-tól), A mi kis falunkkal (21:05-től), az RTL Hírek – Késő esti kiadással (22:20-tól), valamint a Hotel Margaret-tel (22:50-tól) operál, véleményem szerint sikeresebben – de majd visszatérünk másfél hét múlva a nézőszámokkal.

Ti mit gondoltok a Tv2 stratégiájáról?

Kommentáld!

Visszarendelték az NCIS-franchise-t 2022/23-ra

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 2, 9:12-kor a(z) Hírek témába.

A CBS-nek két nagyon jól működő franchise-a van, amihez nem akar nyúlni. Az egyik az FBI, amely olyan előnyös helyzetben van, hogy kapott egy komplett estét, a keddit odakinn; a másik pedig az NCIS, ami vasárnap szállít egy tagot, valamint hétfőn kettőt. (Itt azért zárójelesen megjegyezném, hogy simán meg tudná csinálni az azonos napot, csak éppen nem érdeke, mert azzal szkippelné azokat a nézőket, akiknek a tengerészeti helyszínelők a könyökükön jönnek ki.)

A csatorna döntött az NCIS-franchise sorsáról pozitív értelemben, ugyanis mind a három családtagot visszarendelte a 2022/23-as idényre.

A CBS legnézettebb sorozatainak egyike a veteránnal számító NCIS. Átlagosan 7.44 millió nézőt ültet le, kicsivel kevesebbet, mint az FBI (ami átlagosan 7.52 milliót). Nyilván a csatorna a közleményében más adatokat mutat, mert beleveszi az utónézést, amivel az etap nagyjából 11.11 millión pörög, és arról sem szabad elfeledkezni, hogy a hétfő 21 órás blokknak a rendbe tétele hozzákapcsolható, hiszen elég szépen feljavította (elvileg +140%-kal) az ottani nézőszámátlagot. Immáron a 20. évadját várhatjuk vissza, tehát már két évtizede a képernyőn van.

Meglepő módon a legfiatalabb spinoff elképzelés, az NCIS: Hawaii jobban teljesít, mint a középső tesó. Átlagosan 5.5 millióval fut, ami a jelenkorban egy korrekt eredmény. 8.29 milliót jegyeznek a kiadott sajtóközleményében, ahol azt sem titkolják el, hogy a hétfő esti 10 órási blokkot simán lehozza. Részéről a 2. etappal érkeznek 2022/23-ban.

Gondolom senkit sem lep meg, hogy a „család” leggyengébb láncszeme jelenleg az NCIS: Los Angeles, ami a 2021/22-es idényében nagyjából 5.39 milliónyi embert ültetett le heti rendszerességgel. Ha hozzácsapjuk az utónézést, akkor ez az érték 7.27 millióra növekszik. Külön kiemelném azt a tényt, miszerint május 8-án kerül adásba a sorozat 300. része. Belőle a 14. szezont várjuk vissza.

A CBS-nek ezáltal a krimi utánpótlása mondhatni meg van oldva.

3 Hozzászólás

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 1, 22:30-kor a(z) Hírek témába.

 • Április 2-án búcsúzik a Sztárban Sztár! 8. évadja a Tv2 műsoráról.
 • Április 12-én búcsúzik a The Thing About Pam 1. évadja az NBC műsoráról. Anno tavaly az Upfront-ok a csatorna úgy adta el, hogy egy true crime stílusú event sorozat lesz, melynek története nem annyira egyenes és egyértelmű, mint azt a résztvevői gondolják.
 • Az NBC nyári műsorrendje kezd körvonalazódni. Annyi biztos, hogy az American Ninja Warrior-ral, az America’s Got Talent-tel, a Dancing with Myself-fel, valamint a Who Do You Think You Are?-ral biztosan lehet számítani. Ha lesz összesített menetrendjük, akkor külön cikkben számolok be, hogy melyikkel, mikor lehet számolni.
 • A Syfy-féle The Ark című elképzeléshez csatlakozott: Christie Burke, Richard Fleeshman, Reece Ritchie, Stacey Read és Ryan Adams, mint főszereplő. A produkció showrunneri pozíciójában: Dean Devlin és Jonathan Glassner vélhető felfedezni. A forgatókönyvért Jonathan felel, a történet 100 évvel a jövőben játszódik, ahol a cél, az emberi faj túlélésének biztosítása, amit a bolygók gyarmatosítási küldetésével akarnak elérni. 12 epizód berendelve 2022/23-ra.
 • Július 7-én debütál a Pretty Little Liars: Original Sin című spinoff.
 • Bella Hadid csatlakozott a Ramy 3. évadjába, ahol visszatérő szerepkörben tűnik fel. Egyelőre a karakterének részletei nem tisztázottak.
 • Van néhány címünk: The Illustion of Choice – Mr. Mayor 2×04; She’s A KillerThe Thing About Pam 1×06; In the DarkYoung Rock 2×04; Eughteen Wheels A PredatorLaw & Order: SVU 23×18; Wicked GameLaw & Order 21×06; Starting Over – 911 5×18; Down To Clown / Shift-Less911 Lone Star 3×15-16; Murder Was the Case / Champagne GlassesAll American 3×19-20; Ordinary People / Move On / What Now? / Confessions / IrreplaceableAll American: Homecoming 1×09-13;
 • Peter Cambor, Kavi R. Ladnier és Stephanie Lemelin vendégszereplője lesz az NCIS: Los Angeles 13×16os részben, amit Suzanne Saltz fog rendezni.
 • A 64. Grammy Awards-ön díjat ad át: Megan Thee Stallion, Joni Mitchell and Questlove; winners Lenny Kravitz, Dua Lipa, Ludacris, Billy Porter, Bonnie Raitt és Keith Urban; valamint Kelsea Ballerini, Avril Lavigne, Jared Leto, Michaela Jaé Rodriguez és Anthony Mackie.
 • Április 19-én debütál a Deadliest Catch: Bloodline 2. évadja, ami a Discovery mellett a csatorna streaming szolgálatóján, a Discovery+-on is elérhető lesz.
 • Június 1-jén debütál a Bravo műsorára a The Real Housewives of Dubai. A szereplőgárdában számolhattok: Nina Ali, Chanel Ayan, Caroline Brooks, Dr. Sara Al Madani, Lesa Milan és Caroline Stanbury szereplésével.
 • Előző hírmorzsához némi érdekességet szeretnék társítani, ugyanis szám szerint a franchise 11. városának luxusfeleségeit kapjuk meg a Bravo részéről, de azt se szabad elfeledni, hogy a Discovery+ és a Peacock is adott már Real Housewives-ot. Eddig a Bravo által ezek az opciók voltak: Atlanta, Auchland, Beverly Hills, Dallas, DC, New Jersey, New York City, Orange Country, és Salt Lake City, illetve a The 1960s.
 • A Fox 2022/23-as idényére berendelt Accused című epizodikus antológia sorozatának a rendezője Billy Porter lesz. A készítők között helyet foglal: Howard Gordon és David Shore. Minden epizódban egy vádlott kap fókuszt, aki a vádlottak padján áll/ül. A részek cselekménye arra lesz kihegyezve, hogy megtudjuk, mi vezetett idáig, milyen rossz döntést tett egy átlag, hétköznapi ember, aki alapvetően nem a bűnözésre „született”. A szereplők sorában egyelőre: Michael Chiklis és Whitney Cummings.
 • Június 16-án tér vissza az Impractical Jokers, melyben feltűnik: Method Man, Chris Jericho, Brooke Shields, Jillian Bell, Adam Pally, Jon Gabrus, David Cross, Rob Riggle, Colin Jost, and More Join Brian “Q” Quinn, James “Murr” Murray és Sal Vulcano.
 • A You 4. évadja Londonban forog. Némi infó, hogy kikkel számolhasz a folytatásban is.

Kommentáld!

Áprilisi néznivaló: A besúgó

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 1, 10:13-kor a(z) magyar ajánló,Magyar hírek témába.

Gondolom az feltűnt páratoknak, hogy az elmúlt napokban elkezdtük ismét tárogatni a szárnyainkat. Külön őrülök az ütemezésnek, ugyanis az HBO Max minap kezdte el A besúgó című saját gyártású magyarsorozatát – amit a közönség egyfajta Aranyélet utód jelzővel kezdett ellátni, de majd kiderül…! A története velejéig hazai, ugyanis Szentgyörgyi Bálint nem vett alapul más sorozatot, mindent kútfőből tett le az asztalra, sőt még a rendezésre is volt ereje, amit Mátyássy Áronnal és Miklauzic Bencével vitt véghez.

A sztori az 1985-ben játszódik, Magyarországon, ahol egy huszonéves fiatalt ránt be a rendszer zsarolással, hogy beteg öccse gyógyszerellátását „orvosolni tudja”. A kommunista rezsim ellen lázadók közé kell beépülni, ahol a főcélpontja Száva Zsolt lesz.

Az HBO Max Magyarország mellett további 60 országban adja a sorozatot, így bátran kimondható, hogy világpremierről beszélhetünk. A szereplők sorában feltűnik: Váradi Gergely (Guerilla), Patkós Márton (Napszállta, Kincsem), Szász Júlia (Seveled, Bátrak földje), Szőke Abigél (Akik maradtak), Lengyel Benjámin (Űrpiknik, Szép csendben), Varga Ádám (A Tanár, Alvilág, Viharsarok), Hermányi Mariann (Toxikoma, A tanár), Borbély Richárd (Korhatáros szerelem, Mintaapák), Márkus Luca (Egynyári kaland, Drága örökösök) és Vas Judit Gigi.  A tapasztalt művészgenerációt: Thuróczy Szabolcs (Aranyélet, Drakulics elvtárs), Mácsai Pál (Terápia), Ördög Tamás (a Dollár Papa Gyermekei színi társulat vezetője), Radnay Csilla (Nyitva), Hajdú Szabolcs (Ernelláék Farkaséknál), Gyabronka József (Lajkó – Cigány az űrben, Kincsem), Funtek Frigyes (Eszmélés, Randevú Budapesten) és Szabó Simon (Megdönteni Hajnal Tímeát) képviseli.

Az első etapja 8 részes lesz. Kritika nemsokára, addig mutatnék egy előzetes mellé.

Kommentáld!

Augusztus 22-én debütál a Sárkányok háza a HBO Max-en

 
Beküldte: Kanyecc 2022 March 30, 22:39-kor a(z) Magyar hírek,Vizuális egyveleg témába.

Amikor azt híhetnénk, hogy az HBO nem tudja meglepni a nézőit valami pikáns, exkluzív bejelentéssel…, akkor rántja le a leplet az egyik legvártabb spinoff sorozatának debütjéről. A Game of Thrones, vagy hazaibb címén a Trónok harca 2019 májusában búcsúzott az élők sorából, viszont akkoriban már tudni lehetett, hogy kapni fog testvérsorozatot – tehát nem tekinthető véglegesnek a búcsú. Az idő múlásával körvonalazódott, milyen úton szeretnének a készítők elindulni, melynek alapját a Tűz és vér című regény szolgáltatja.

Az HBO megerősítette, hogy a House of Dragon 2022. augusztus 21-én debütál az odakinti HBO Max-en, míg a hazain egy nappal később, augusztus 22-én, de már Sárkányok háza címmel.

A 10 részes első évadban visszamegy a múltba, ugyanis az alapsorozat eseményei előtt 200 évvel játszódik, a Tragaryen-ház történetét ismerhetjük meg. A szereplők sorában: Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel és Rhys Ifans. A további szerepekben: Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes és Savannah Steyn.

Mutatnám a kiadott plakátját, amire még az is felfigyel, aki annyira nem nyitott a történtre.

Kommentáld!

Április 10-én búcsúzik az Exatlon Hungary All Star

 
Beküldte: Kanyecc 2022 March 27, 19:01-kor a(z) Magyar hírek témába.

A Tv2 az év elején elrajtoltatta az Exatlon Hungary All Star kiadását, melyben az 1-2-3. évad legjobb játékosait válogatták össze – legalábbis megpróbálkoztak vele, ugyanis nem feltétlenül vagyok biztos abban, hogy igent mondott mindegyik felkeresett bajnok vagy éppen kihívó. Lecserélték a műsorvezetőt és a segédjét is, ezáltal került Lehel és Réka a képbe, akiket az elején kellett szokni, azonban így 60 rész elteltével már tényleg azt kell mondanom, hogy Palik Laci után nem lett egy rossz váltás, hiszen szeret olyan témákat feszegetni, amelyek olykor kínosak, ám de a nézőket annál inkább érdeklik.

Ez a hét – a játékban számított tizenkettedik – nem éppen volt a Kihívóké, ugyanis csütörtökön lány, pénteken pedig fiú kiesővel kellett számolniuk, melynek hatására egálban vannak a Bajnokokkal létszámügyileg. Jelenleg az alábbiként fest a TOP12.

 • A Bajnokok sorában: Dr. Busa Gabriella, Tóth Janka, Ujvári Iza, Jósa Danny, Kempf Zozo és Somhegyi Krisztián
 • A Kihívók sorában: Bessenyei Boglárka, Pap Dorka, Szente Gréta, Herczeg-Kis Bálint, Nagy Dani és Rozs Gergely

Egyes híresztelések szerint, Monoki Lehelt a Tv2 áprilisig kapta kölcsön, így az eddig szériák legrövidebbját láthatják a nézők. Míg az első etap 81 epizóddal, a második 109-cel, addig a harmadik 113 résszel próbálta megteremteni a feszültséget a sport-reality-ben. Most, az All Star etap a 71. résszel fog leköszönni 2022. április 10-én (vasárnap!) 18:55-ös kezdéssel. Megjegyezném azt is, hogy csak egyetlen Nemzetek Viadalára futotta most, ahol igaz Mexikót legyőztük egy igen szoros 10-9-es ütközetben.

Tehát már csak két hét van hátra az Exatlon Hungary All Star-ból, melynek elődöntője: 2022. április 8-án, pénteken 20 órakor kerül megrendezésre. A Tv2 a széria fináléját a Pepe debütjével kötötte össze, ugyanis közvetlenül a végső összecsapást után tűzi műsorára a legújabb sajátgyártású sorozatát 20:30-as kezdéssel. Addig maradnak a tippelések, valamint a drukkolások! Szerintetek, ki érdemelné meg leginkább a 15 millió forintot a lányoknál, és ki a fiúknál?

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats