Justice – 1.12 – Christmas Party

 
Beküldte: tess 2007 April 16, 18:17-kor a(z) Justice témába.

justice_112.jpg
Premier: 2006/12/22
Írta: Craig O’Neill, Jason Tracey
Rendezte: Paul McCrane

Tom elválalja egy diák ügyét akit azzal vádolnak, hogy megölt egy taxi sofört. A tervek szerint az ügy sima győzelemmel érne véget még az ünnepek előtt. A vád viszont az utolsó pillanatban bedob egy szemtanút. Tomnak nincs más választása mint 3 óra alatt lenyomja az ügyet, de ehhez Luther segítsége is kell. Eközben a TNT and G-nél karácsony parti van, ahol a szakma színe-java megjelenik. Azonban itt sincs minden rendben, hisz Alden talál egy magára hagyott gyermeket. Mint kiderül a gyermeket a recepciós rabolta el és ezzel már Ron-ékat is belekeverte az ügybe.

Megjegyzés: Hát sajna megtörtént az évad és egyben sorozat finálé is. Sajna a tippen nem jött be és Alden nem kapott ügyet, de a látványa kárpótolt minket. Valamint a történet is zseniális volt, ahogyan 2 szálon futott. Így a végére egész korrekt kis búcsút csaptak a készítők, de a részletekről majd inkább az évad ismertetőben.

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Justice – 1.11 – Prior Convictions

 
Beküldte: tess 2007 April 16, 16:29-kor a(z) Justice témába.

justice_111.jpg
Premier: 2006/12/15
Írta: Jonathan Shapiro, Courtney Kemp Agboh
Rendezte: Deran Sarafian

Felbukkan egy ember a TNT and G-nél, akit Luther 15 éve sikeresen elitélt gyilkosságért. A férfi azért jött, hogy tiztázza a nevét egy gyilkosságban. Luther persze ellenkezik, de a többiek végül jobb belátásra bírják. A nyomozás közben kiderül, hogy hajdanán Luther tévedett, így a férfi már magánügynek tartja az egész tárgyalást. Az elszántságra szükség is van, hisz a vád halálbüntetéssel indít.

Megjegyzés: Már csak egy rész van hátra és hirtelen mindenki kapott egy részt. Ezek szerint a soronkövetkező eset Alden-é lesz. Reméljük a jóslat bevállik.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Justice – 1.10 – Filicide

 
Beküldte: tess 2007 April 16, 15:31-kor a(z) Justice témába.

justice_110.jpg
Premier: 2006/12/8
Írta: Lauren Schmidt, Alfredo Barrios Jr.
Rendezte: Kevin Bray

Ront felhívja régi szerelme azzal, hogy megölte a saját fiát és szüksége lenne a férfi segítségére. Ron természetesen egyből el vállalja az ügyet, mellyet öngyilkosságra alapoz. Szenvedélyesen el is kezdi keresni a bizonyítékokat, de ez már kezd túl veszélyessé válni. Egyre inkább ott lebeg a többiek szeme előtt is a kudarc, de Ron hajthatatlan.

Megjegyzés: Nos Tom után Ron volt a második, aki teljesen bekattant egy ügynek hála. És ugyancsak ő a 2. aki elvesztett egy pert. Mondjuk ezt én nem egészen így csináltam volna na! Nehogy már az ultra stílusos és cool Ron Trot ügyet veszítsen! Ez olyan kiábrándító! Tomnál is nehezen nyeltem le, de ott még nagyjából érthető volt. Milyen sorozat az, ahol tudjuk a végén mindig nyernek. Szóval kellett a kudarc anno, de most nem. Megaztán a nő tényleg bűnös volt, szóval most egy az egyben az igazság győzedelmeskedett. Nekem ez mondjuk annyira nem tetszik, hisz megszoktam a TNT and G-től, hogy mindig a sáros embereket húzzá ki a szarból.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Justice – 1.09 – Shotgun

 
Beküldte: tess 2007 April 16, 11:08-kor a(z) Justice témába.

justice_109.jpg
Premier: 2006/12/1
Írta: Jonathan Shapiro
Rendezte: David McNally

Ron kellemes szabadságát tölti miközben Tom ráveszi a csapatot, hogy jótékonykodjanak egyet. Így vállalják egy egy mexikói férfi ügyét, akit azzal vádolnak, hogy megölte a feleségét. Az ügyben legfőbb segítője Luther lesz, míg Ron a távolból figyeli az eseményeket. A baj csak az, hogy a vádat a nő öngyilkosságára alapozzák, ezt viszont roppant nehéz bizonyítani.

Megjegyzés: Tom hisztije miatt idegesítő egy rész volt. Megaztán nem volt benne semmi pörgő, mint ahogy azt remélni lehetett. Az egyetlen értelmes képsor is a végére került, na de az aztán elég rendesen össze lett rakva. Na ezért a képsorért érdemes csekkolni!

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Justice 1.08 – Shark Week

 
Beküldte: tess 2006 December 23, 18:22-kor a(z) Justice témába.

justice_108.jpg
Premier: 2006/11/6
Írta: Alfredo Barrios Jr.
Rendezte: Danny Cannon

Egy dúsgazdag férfi felesége eltűnik, majd pár nap múlva felbukkan a parton a szétszabdalt holtteste. Az ügyhöz egyből Ront és csapatát hívják, csakhogy a vádlottnak nincs szüksége a csapat munkájára. Hamarosan ez viszont megváltozik és már két lehetséges vádlottat kell védeniük, akik kezdenek lassan egymás ellen fordulni, holott a legjobb barátok lennének.

Megjegyzés: Végre visszatért a sorozat oda, ahonnan indult. Most már tényleg bűnös embereket védenek, aki rendre szabadon is távoznak. Na ez teszi ezt a sorozatot nézhetővé, no meg persze Victor Garben.

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

Justice 1.07 – Death Spiral

 
Beküldte: tess 2006 December 23, 17:16-kor a(z) Justice témába.

justice_1072.jpg
Premier: 2006/10/30
Írta: Jonathan Shapiro, Courtney Kemp Agboh
Rendezte: Dermott Downs

Egy repülőbaleset során két család veszti el egyetlen gyermekét. Míg a milliomos Stack család beletörődik, addig Millerék felkeresik Ron-t, hogy segítsen bebizonyítani nekik, hogy a pilóta vagyis Jason Stack volt a felelős. Azonban azzal nem számolnak, hogy a bizonyítékok sorra eltűntek, vagy nem perdöntőek. Valamint még ott van Jason anyja Regina Stack, aki minden vagyonát és kapcsolatát beveti, hogy keresztbe tegyen Milleréknek.

Megjegyzés: Egyedül Alden megjelenése ért valamit civilben és a roncsok összeállása egy egész géppé. Szóval a történet nem valami nagy durranás.

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Justice 1.06 – Crucified

 
Beküldte: tess 2006 December 22, 20:11-kor a(z) Justice témába.

justice_106.jpg
Premier: 2006/10/23
Írta: Jason Tracey, Jonathan Shapiro, Craig S. O’Neill
Rendezte: Jeffrey G. Hunt

Egy diákot keresztre feszítenek a los angelesi hegyekben. A hatóságok egyből lecsapnak a kétes hírű Colinra, aki már első ránézésre is bűnös. A TNT & G elvállalja a pert, amit Tomnak kell végig vinnie. Azonban maga Tom sem hisz a fiú ártatlanságában. Alden megpróbálja a jobb színben feltűntetni a fiút az esküdtek előtt, de úgy tűnik ez is kevésnek bizonyul a váddal szemben…

Megjegyzés: Ez volt az első rész a baseball óta és hát mondjuk ütött is. Személy szerint én ezzel a résszel küldtem volna pihenőre a sorozatot, hisz a vége elég rendesen lóg, bár tudjuk ki is a gyilkos. Másrészről a végére elég rendesen belehúztak az írók is, hisz valljuk be elég sablonosan kezdődött a rész. Azonban a finálé elég rendesen ütött, mivel egyáltalán nem gondoltam, hogy Tom veszíteni fog. Ez amolyan gebasz volt a számomra. Megszoktam, hogy a TNT & G mindenből kihúzza magát, de ezek szerint nem így van. Azonban ha jobban megnézzük a részt feltűnhet, hogy az egész kissé összecsapott és a vége is nagyon cliffhangeres. És akkor még nem is beszéltünk Ron beszédéről a végén, szóval tuti hogy folytatni fogják. Legalább is remélem.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Justice 1.05 – Wrongful Death

 
Beküldte: tess 2006 December 22, 18:56-kor a(z) Justice témába.

justice_105.jpg
Premier: 2006/9/27
Írta: Alfredo Barrios Jr.
Rendezte: Anthony Hemingway

Egy nő meghal a hullámvasúton a lánya mellett. Az ügyet a TNT & G természetesen elvállalja, holott nem is erre vannak szakosodva. A valódi ok nem más, mint a pénzszerzés és az ellenfél, aki Lloyd Barett, Ron egyik régi ellenfele. Így nem véletlen az sem, hogy az ügyet Ron viszi tovább. A felkészülés során aztán egyre jobban belebonyolódnak az ügybe és végül már nem csak a vasutat perelik, hanem az üzemeltető céget is. Azzal viszont nem számoltak, hogy a bizonyítékok többsége a vádnak ad igazat. Így Ron és csapata egy kemény per előtt áll.

Megjegyzés: Nem tudom mostanság mi van a sorozattal, de úgy tűnik, hogy tényleg a jó oldalon áll a TNT & G. Az utóbbi 2 részben tényleg olyan embereket mentettek meg, aki ártatlanok voltak. Ezzel nincs is semmi baj, csakhogy a sorozat fő profilja a szennyes dolgok eltűntetése. Ezekben a részekben viszont nem volt semmi szennyes.

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Justice 1.04 – Addicts

 
Beküldte: tess 2006 December 22, 16:26-kor a(z) Justice témába.

justice_104.jpg
Premier: 2006/9/20
Írta: Lauren Schmidt, Jonathan Shapiro
Rendezte: Paul McCrane

A TNT & G új ügyfele nem más lesz mint Tom egyik gyerekkori barátja, aki mellesleg drogfüggő és gyilkossággal vádolják. A csapat egyből rá is áll az ügyre és elkezdik a bizonyítékok begyűjtését, ekkor viszont ellentmondásokra bukkannak. Mivel Tom elfogult a lánnyal szemben, így Ron Lutherre bízza az ügyet, ami idő közben tovább bonyolódott. Molly-ról ugyanis kiderül, hogy szereti a lányokat és újdönsült partnerével követték el a gyilkosságot. Amber már fel is adta magát és vádalkú keretében tanúskodna Molly ellen is.

Megjegyzsés: Detto klissés rész semmi extrával. Talán csak annyit lehet megemlíteni, hogy ezesetben a vádlott tényleg nem hazudott.

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

Justice 1.03 – Behind the Orange Curtain

 
Beküldte: tess 2006 November 7, 8:01-kor a(z) Justice témába.

justice_103.jpg
Premier: 2006/9/13
Írta: Terri Kopp, Courtney Kemp Agboh
Rendezte: Karen Gaviola

Jake Garcia-t egy neves klub pultosát gyilkossággal vádolják, így a TNT&G-hez fordul. Ron persze egyből elválja az ügyet, ami most kivételesen Orange megyében kerül megrendezésre. A védelem egy az egyben a holttest hiányára épít, de hamarosan egy új koncepciót kell felépíteniük, mivel a test előkerül. A csapat több szálon kezdi el a lehetséges bizonyítást, de valójában egyik sem vezet perdöntő bizonyítékhoz, így minden Tom beszédén áll, akinek viszont meg kell küzdenie Ron befolyásával.

Értékelés: Detto az előző részek színvonalát hozza az epizód valamint egy kis pluszt. Bár ha jobban bele gondolok ez az eddigi részekben is volt. Most is megtudtunk egy keveset a szereplők életéről, de tényleg csak keveset! A feszültség fokozása az ítélet kihirdetésénél zseniális. Mindenki tudja, hogy Garcia ártatlan, de mégis izgulunk ezerrel. Valamint a végén a gyilkosság bemutatása is zseniálisra sikeredett. Egyszerűen lehetetlen lett volna kitalálni, hogy ki is valójában az igazi gyilkos.

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats