Meló van, mint állat!

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 30, 11:12-kor a(z) The Job témába.

thejob.jpg
Volt is elég meló a sorozattal! A The Job c. sorozat 2001-ben tűnt fel az ABC műsorán! Ősszel vette át a jogot az AXN és vetítette le!

A sorozatot egy feszült nap levezetésére tökéletesen tudom ajánlani! Bár lehet, hogy fáradtabbak leszünk, mint ez előtt, de megéri! Jó kikapcsolódásnak. Egy családi sorozatról van szó, amiben nem épp a családról szól, hanem egy rendőrőrs zűrös kis életéről. Itt az embereknek, mint ha hiányozna egy kereke. A 80-as stílusra utaló környezet először All Bandyékra emlékeztetne, de hamar rá döbbenünk, hogy köze sincs a kettőnek egymáshoz.

Mike McNeil unalmas rendőr élete két kapcsolatnak is helyet ad. Egy felesége van és egy csaja! Utóbbi tud a nejéről. A zűrös és vicces ügyek felgönydölítésében Pip Phillips segít neki, aki példás férj! …túlságosan is, hisz már “papucs” jelző illetné. Kísértésbe nehezen hozható, nem éppen mint Mike. Jan Fendrich, az egyedüli rendőrnő a csapatban, jól megvan a fiúkkal. Frank Harrigan, a felettesük, nem az eszéről híres! Nem egyszer kerülnek, miatta érdekes helyzetbe, szigorúan poénosba :D, amit Frank felettese tudta nélkül kell megoldaniuk. A csapat balfékekből áll össze magyarán, ami már annyira röhejes, hogy tetszik.

A rendőrök nem, így dolgoznak! Többször is, poént űznek a helyszínből, ami már morbidba csapna át, de STOP, hiszen ez nem egy krimi! … inkább krimi paródia! Az agy sorvasztást garantálni tudom! Magyarországon, már látható volt az első évad! Idő kérdése, és más kereskedelmi csatornán is lejátsszák, ha netán lemaradtatok volna! De még mindig ott a net, amin sok hasznos dolog fenn van.

Az értékeléseim eredménye: 5/4, ami valljuk be nem is olyan rossz!

Kommentáld!

The Job 1.06 – Anger

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 28, 20:50-kor a(z) The Job témába.

thejob_106.jpg
Premier: 2001/4/18
Írta: Mike Martineau
Rendezte: Tucker Gates

Mikenak egy agresszió levezető tréningen kell részt vennie, mivel a nyílt utcán egy taxist kiszedett a kocsijából! A kiváltó ok, talán a cigiről való leszokás okozta, ugyan is már három órája nem él vele! A tréningen először még passzívként szemlélődik, ám hamar megunja a népet! Közben Ruben anyjával kerül szembetűzésbe, mivel a fiú a templomi kórusban szereplő egyik szülő fiába bele lőtt önvédelemből! Az áldozat nem járt szerencsésen, hisz a seggébe érte a löveg!

Megjegyzés: A gyilkos évadzáró rész! :D Ruben anyja jó tréfás volt, mikor fiának kijelentette, hogy mit kell tennie! Annyira pengén agysorvasztó ez a sorozat! Imádom má!

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

The Job 1.05 – Massage

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 28, 19:09-kor a(z) The Job témába.

thejob_105.jpg
Premier: 2001/4/11
Írta: Peter Tolan, Denis Leary
Rendezte: Tucker Gates

A polgármester felesége be akarja záratni az egyik helyi masszázsszalon, mivel ott nem éppen masszázs folyik! Mike látogatja meg elsőként a helyszínt! Mivel a gyanúsított pillanatnyilag nincs ott, ezért Dianeval kell beérnie! Kéri is a komplett masszázst, ami más mint a többi, ugyanis itt nem a testre irányul, hanem a nemi szervre. Mike, csak 5 másodpercig bírja és elmegy! :D Frank is meglátogatja a helyet és már együtt ajánlgatják Pipnek, aki hallani sem akar róla. Ez alatt Jin egyik gimis osztálytársát ismeri fel, behozott elkövetőjeként, aki még anno a “Kacsa” gúny nevet ragasztotta rá! Most ezért elégtételt is követel.

Megjegyzés: Ááááhh Pip beszívta! :D

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

The Job 1.04 – Foot

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 28, 18:43-kor a(z) The Job témába.

thejob_104.jpg
Premier: 2001/4/4
Írta: Daphne Pollan, Peter Tolan, Denis Leary, Daphne Pollon
Rendezte: Tucker Gates

Mike-ékat egy érdekes esethez hívják ki! Egy lábspecialista háza előtt találnak egy fél lábat egy táskában. Az ügyre hamar rá is állnak! Körbe kérdezősködnek a kórházaknál, ám semmi jel féllábú embernek! :D Ezzel egy időben Jen randízgatik Tonival, akit nem rég ismert meg. Mike kicsit körbe szaglász a fiú körül és kiderül, hogy olyan életet él, mint ő, azaz házas már. Rögvest figyelmezteti társát, amiért később meglakol…

Megjegyzés: Annyira szar poénok vannak benne, hogy már tetszik! Lőkik a marhaságokat ezerrel és én erre vevő vagyok! :P

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

The Job 1.03 – Bathroom

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 28, 18:32-kor a(z) The Job témába.

thejob_1031.jpg
Premier: 2001/3/28
Írta: Peter Tolan, Denis Leary
Rendezte: Tucker Gates

Frank elveszti az egyik gyanúsítottját, aki drogdiller. Mivel nem akarja, hogy megtudja főnöke a dolgot szolidan kell intézni az ügyet. Első ízben lezáratja az egész épületet. Itt nem lelnek rá! A metróig kiterjesztik az átfésülendő területet. Ez alatt Mike intézni illemhelységi dolgait, ám pechére ott van a diller, aki spanyol. Meg akarja értetni vele, hogy miért is van itt, de ő nem igazán érti meg! Közben Pip is feltűnik! Ő meséli el Franknek, hol is van a gyanúsított! Meg is indulna a tárgyalás, ám senki sem tud spanyolul, akik meg igen azt elküldte Mike plüss állatot vetetni.

Megjegyzés: Ennyi agy sorvadás megárt! :D No, de erről szól ez a sorozat! Én Mike helyében már hússzor megtettem volna az elintézendő dolgom! Meg ez a spanyol egy állat! :D Nem sokat érthet a túszejtéshez. Azt fejtegettük haverokal, miért vette elő az a gyufát, mikor Mike intézte dolgait?! :D Nem jöttünk rá! Egy szónak is THE JOB a vége!:D

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

The Job 1.02 – Elizabeth

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 19, 23:33-kor a(z) The Job témába.

thejob_102.jpg
Premier: 2001/3/21
Írta: Peter Tolan, Denis Leary
Rendezte: Tucker Gates

Mike-ra újabb, látszólag, unalmas melót rónak ki. Mikor meghallja, hogy a híres topmodell, Elizabeth Hurley-ről, van szó egyből visszaveszi az ügyet, melyet nem rég adott át az újonc fiúknak. Elizabeth-et valaki zaklatja! Az egész rendőrség rámozdul az ügyre! Természetesen Mike lesz a szerencsés kiszemelt, kinek sikerül “nem törődöm” stílusával kitűnni a többi közül. Meg is hívja egy vacsorára, mely után kap egy csókot! Természetesen a lesi fotósok lencsevégre kapják, amiből otthon bajai is lesznek…

Megjegyzés: Nagyon jó! Tetszik a humora!

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

The Job 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 19, 22:01-kor a(z) Pilot,The Job témába.

thejob_101.jpg
Premier: 2001/3/14
Írta: Denis Leary, Peter Tolan
Rendezte: Dean Parisot

Mike rendőrként éli unalmas életét, amiben két kapcsolat is helyet kap! A francia nő gyilkosának ügyén dolgoznak éppen, mikor beosztják őt is, másik társaival együtt, egy rohadt unalmas munkába (Egy házat kell megfigyelniük, ahol az egyik lakó disznóhúsos babkását szór ki az ablakon!). Felkeresik “vastüdőt”, aki egy fekete, tolószékes férfi! Meg is kapja a kívánt nevet, ami után már csak a be kell vallatni az adott személlyel bűneit.

Megjegyzés: Háát nem is tudom, hol kezdjem! Érdekes egy sorozat! Mike karaktere tipikus rendőrre emlékezte a The Shield c. sorozatból! Viszont hozzá írodjon az is, hogy nagyon jó poénok vannak benne!

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

free web stats