The Class – 1.15 – The Class Eats Moroccan Chicken

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 25, 22:14-kor a(z) The Class témába.

theclass_115.jpg
Premier:
2007/02/05
Írta: James Burrows
Rendezte: Jeffrey Klarik, David Crane

Lina és Richie úgy érzik újabb szintre léptek kapcsolatukban, ezért szerveznek egy vacsorát, ahova meghívnak minden barátot vendégségbe. A vacsora alapjába véve jól is sül el, azonban a kaja java megmarad, mivel Lina eléggé mellé fogott vele. Nicole és Yonk eközben erősen diétázik, melytől már a lány teljesen kikészül. Kat, Benjamin-nal tovább folytatja az éjszakai kalandozgatásokat…

Megjegyzés: Lina igen csak felpörgött, mióta már nincs rajta a gipsz! Szerveznek is egy kis összejövetelt Richievel, azonban ott a probléma, hogy a kajával nagyon is mellé fogott, és mivel senki sem eszik belőle, így neki kellene megennie az összes csirke húst. Meg is lesz belőle első vitájuk, melynek örülnek is a végén! Kat, Benjaminnal kavargat, azonban nem igazán akarja magát elkötelezni. Nicole, Yonk fogyókúrája miatt igen nagy csábításokat él át, melyeknek néha enged is!

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

The Class 1.14 – The Class Has To Go To A Stupid Museum

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 25, 20:38-kor a(z) The Class témába.

theclass_114.jpg
Premier:
2007/01/22
Írta: Gabe Miller, Jonathan Green
Rendezte: James Burrows
Történet: Corey Nickerson

Kyle és Ethan, Kat-et és Benjamin-t hallgatja ki, ugyan is Kat elfelejtette lenyomni a telefont beszélgetésük után. A csapathoz, közben Palmer is csatlakozik, aki a hallottak folyamán úgy dönt, hogy megvonja a szexet Ethan-től. Ez alatt  Duncan-t Melanie randira hívja, melyet a fiú először nem fogad el Nicole miatt…

Megjegyzés: Huh, de régen néztem már! Az óta persze semmit sem változott a sorozat! Kyle és Ethan továbbra is a legnagyobb arc a sorozatban! Nicole féltékenykedésére mindenki számíthatott azt hiszem, ahogyan Duncan lelkiismeret furdalására is. Végre lekerült Lina-ról a gipsz, míg barátjáról – Richie-ről – kiderül, hogy egy cseppet sem tud titkot tartani!

This entry has a rating of 1

Kommentáld!

The Class 1.13 – The Class Hits It

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 15, 13:25-kor a(z) The Class témába.

theclass_113.jpg
Premier:
2007/01/15
Írta: Doty Abrams
Rendezte: James Burrows

Kat egy férfit követ már egy ideje Több ezernyi képet készített róla titokban. Ethan fel is ismeri, hogy egyik pácienséről van szó, és titokban szervez nekik egy randít, melyből nem sok jó sül ki. Richie és Lina kapcsolatában újabb lépés következik, mely nem más, mint a szex.

Megjegyzés: Ház ez aztán lapos egy rész volt. Vártam, hogy jöjjön a bosszúálló Fern és kinyírja Holly-t, azonban fel sem bukkantak. Lina és Richie is már kezd az idegeimre menni. A sok bénáskodásuk már az agyamra megy.

This entry has a rating of 0.5

Kommentáld!

The Class 1.12 – The Class Visits a Bad Neighborhood

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 15, 12:37-kor a(z) The Class témába.

theclass_112.jpg
Premier:
2007/01/08
Írta: Sue Murphy
Rendezte: James Burrows

Richie, Duncan-nel, Nicole-lal és Lina-val, elmegy volt otthonába, hogy összeszedjék holmijait. Közben Fern is megérkezik, aki megfenyegeti őket, hogy lelövi pisztolyával, ha nem mondja el a nő nevét, kivel összejött. Richie-nek találomra Holly jut eszébe. Palmer és Ethan egy bulit szerveznek, ahova Kat és Kyle is hivatalos lesz. Közben viszont kiderül, hogy Pamer még mindig vonzodik Kat-hez.

Megjegyzés: Szegény Holly. Én örülnék, ha megszabadítanának tőle! Elméletileg az utolsó része lesz a következő Hollynak, szóval rátalál Fern. :D Palmer és a ferde hajlamok! Na ez azért odavág. Még szerencse, hogy én nem futok össze, ilyen csajokkal – Kop-kop-kop.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

The Class 1.11 – The Class Celebrates An Anniversary

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 15, 12:03-kor a(z) The Class témába.

theclass_111.jpg
Premier:
2006/12/11
Írta: Mike Sikowitz
Rendezte: James Burrows
Történet: David Crane, Jeffrey Klarik

Nicole és Yonk egy éves házasok lettek. Nicole férjét egy bekereteztetett 75-ös Super Bowl! újsággal lepi meg, míg őt Yonk egy go-go rúddal. Utóbbi viszont nem igazán értékeli az ajándékot, és bánatát Duncan vállain engedi ki, aki figyelmezteti Yonk-ot. Lina ad egy második esélyt Richie-nek kapcsolatukban. Kat-nek nem várt ismerőse tűnik fel a rajziskolából, kit ki nem állhat.

Megjegyzés: Laza rész volt. A go-go rudas ajándék meg odacsap. Ki az az örül, aki ezzel lepi meg feleségét házassági évfordulójukon. Nagy ötlet. Richie is megkapta a lehetőséget a folytatáshoz, de ezt szerintem mindenki sejtette. Kat nem várt vendége – Palmer – nem is nézett ki olyan rosszul. Meg is értem Ethan-t, hogy nála ébredt reggel.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

The Class 1.10 – The Class Runs Into A Convenience Store

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 15, 11:30-kor a(z) The Class témába.

theclass_110.jpg
Premier:
2006/11/27
Írta: David Crane, Jeffrey Klarik
Rendezte: James Burrows

Richie nem tudja, mihez kezdjen életével. Nem ment munkába, ezért Duncan felhívja, nem-e történt vele valami. Szerencséjére még nem, de egy méh miatt, egy bolt kirakatába rohan. Nem esik semmi baj, de nem akarja elhagyni a kocsit. A rendőrök még örültnek is nézik emiatt. Természetesen az egész esemény, Holly közvetítésével, TV-ben is nyomon követhető…

Megjegyzés: Nagyon agyzsibbasztó egy részen vagyok túl. Nem volt olyan nagy szám, de amit Kyle és Ethan lenyom az brutális. Itt a telefonszámos részre gondolok. Holly sem semmi. Azért kezd már az idegeimre menni!

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

The Class 1.09 – The Class Gives Thanks

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 15, 10:58-kor a(z) The Class témába.

theclass_109.jpg
Premier:
2006/11/20
Írta: Jonathan Green, Gabe Miller
Rendezte: James Burrows

Hálaadás van. Duncan elviszi anyját Nicolékhoz, aki igen csak bekavar. Elkotyogja, hogy régen több mint három évig jártak. Yonk természetesen ledöbben a hírtől. Lina megtudja, hogy Richie házasember. A fiú próbál bocsánatért esedezni, ám nem kap. Kyle és Aaron Holly-éknál tölti az ünnepet.

Megjegyzés: Ebben a részben nem Duncan anyja vitte a prímet, még ha jól kereszt be is tett a fiatalságnak, hanem Aaron. Amilyen pofákat vágott Holly-éknál azt tanítani kell. Nagyon jól játszák a szerepüket. Érdekes, hogy pont rájuk nem illik a buzi jelző, míg Penny-re igen. Annyira jó rész ez sem volt, de kitartok.

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

The Class 1.08 – The Class Celebrates a Birthday

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 15, 2:23-kor a(z) The Class témába.

theclass_108.jpg
Premier:
2006/11/13
Írta: Jeffrey Klarik, David Crane
Rendezte: James Burrows

Ethan továbbra is találkozgat Sue-val, aki még mindig azt hiszi róla, hogy ő Dan. Kat tanácsára megpróbálja elmondani az igazat, viszont a sok halasztás, visszaüt. Richie elmondja, Nicole-nak és Duncan-nak, hogy házas ember. Természetesen erről Lina mit sem tud, míg fel nem keresi felesége, egy levélből informálódva…

Megjegyzés: No csak, no csak. A végére kezd jó lenni?! Ebben a részben már röhögtem is, ahhoz képest, hogy milyen késő van. Richie jó nagy slamasztikába keveredett. Ethan sem húzta sokáig, saját vermét ásta meg! Így járt. Kíváncsian várom a következő rész – majd csak holnap – hogy mi lesz Lina reakciója a feleség láttán, Richie felé.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

The Class 1.07 – The Class Goes To A Bar

 
Beküldte: Kanyecc 2007 April 15, 1:43-kor a(z) The Class témába.

theclass_107.jpg
Premier:
2006/11/06
Írta: Corey Nickerson
Rendezte: James Burrows

Ethan és Kat egy vendéglőben üldögélnek, mikor a szerencse rájuk mosolyog. Egy chates randitalálkozóban csöppennek, melynek részvevői, azt hiszik hogy a látatlanbeli hódolójuk ők maguk. Kat nem sokáig bírja, míg Ethan nagyon is élvezi a helyzetet. Eközben Duncan összehívta újra a bandát, ahova Nicole is hivatalos. Lina döntésre szánja el magát Richie-vel szemben.

Megjegyzés: Lefekvés ellőttre tökéletes egy agyzsibbasztó. Nem a humorára gondolok, mert az aztán nincs, hanem inkább magára az egészre. Nem tudom miért nézem ezt a sorozatot, de azt tudom, hogy le kell darálnom, szóval Lets go

This entry has a rating of 1

Kommentáld!

The Class 1.06 – Goes Trick-or-Treating

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 9, 19:39-kor a(z) The Class témába.

theclass_106.jpg
Premier:
2006/10/26
Írta: Amanda Lasher
Rendezte: James Burrows

York-nak Atlantába kell mennie egy összejövetelre, ahol ki fogják rúgni a csapatból. Persze ez nem nagyon érdekli őt. Nicole megkéri Duncan-t, hogy óvja férjét a nagyváros kaszinóitól, mivel férje mindig csak nyer. Richie is elkíséri őket, aki éppen ebből a pénzből szeretne barátnőjének, Kat húgának, trombitát venni! Holly ez idő alatt megkapja a hétvégi műszakot, mivel egy társa megbetegszik. Nagy kiugrási lehetőség lenne ez számára, ha az egyik tudósítás közepette fel nem nyársal egy nyulat, mely később a netre is felkerül!

Megjegyzés: Hát ez aztán ütős rész volt a javából! Viszont ki tudja, hogy minek is öltözött be, Kat húga?! Mert nekem nem igazán íródott le a ruhájából és a szövegéből sok minden! Ethan Supermanes ruhája sem volt semmi, de talán a rész csúcspontja a szatír Holly volt, aki magassarkújával felnyársalt egy nyúlat! :D Ezt összehozni! Hát le a kalappal az író előtt! Beteg egy elme lehet! :D

This entry has a rating of 2

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats