30 Rock – 1.04 – Jack the Writer

 
Beküldte: tess 2007 August 4, 20:34-kor a(z) 30 Rock témába.

30rock_104.jpg
Premier:
2006/11/1
Írta: Robert Carlock
Rendezte: Gail Mancuso

Donaghy beveszi magát az írók közé, ami nem valami szerencsés Lemon számára. Ráadásul a munkatársai figyelmét még Cerie öltözködése is nagy mértékben lefoglalja, így szinte teljesen lehetetlen a munka. Eközben Tracy Kenneth-et csicskáztatja orvérzésig. Szóval minden téren nagy a munkamorál…

Megjegyzés: Ha a poénok nem is voltak eget verők, Cerie karaktere azért vitte a prímet. A csaj csak pöttyet eyecandy és abból is a durvább fajtából. Van egy olyan érzésem ha másért nem, hát miatta tuti újjá élesztjük a heti jó csajos rovatunkat :D Ezt leszámítva viszont oltári punnyadós 20 perc volt!

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

30 Rock – 1.03 – Blind Date

 
Beküldte: tess 2007 August 2, 17:53-kor a(z) 30 Rock témába.

30rock_103.jpg
Premier:
2006/10/25
Írta: John Riggi
Rendezte: Adam Bernstein

Liz kezd egyre kibírhatatlanabb lenni, így Jack szervez neki egy randit. A gond csak az, hogy a partner Thomas valójában egy nő. Közben Jack beszáll a stáb heti póker partijába, ahol a legnagyobb ellenfele a mindenes Kenneth lesz…

Megjegyzés:
Mindenből valahogy kevés volt a részben és ez főleg Tracy-re igaz. Bár mondjuk az is igaz, hogy Tina Fey írta. Továbbra is nézhető, de a színvonal kezd egyre inkább alábbhagyni.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

30 Rock – 1.02 – The Aftermath

 
Beküldte: tess 2007 August 2, 17:18-kor a(z) 30 Rock témába.

30rock_102.jpg
Premier:
2006/10/18
Írta: Tina Fey
Rendezte: Adam Berstein

A Gerlie Show stábja nem igen van megelégedve a vezetőség döntésével, vagyis Tracy Jordan-nel. Lemon persze mindenkinek csak a legjobbat akarja, de végül mégis balul sül el abékitő próbálkozás. Ezért Tracy-vel együtt egy jacht parit rendeznek a stábnak…

Megjegyzés: Egyértelműen Tracy volt az isten ebben a részben is. Tina Fey továbbra is zseniális, de főleg azért, hogy képes volt a sitcomban történeti szálat csempészni. Alec Baldwin meg továbbra is cool és kész. Részemről tovább nézős, bár a humor most valahogy nem volt egy szinten a Pilot-éval, de ahogy mondani szokás lesz ez még jobb is.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

30 Rock – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: tess 2007 August 2, 15:30-kor a(z) 30 Rock,Pilot témába.

30rock_101.jpg
Premier:
2006/10/11
Írta: Tina Fey
Rendezte: Adam Bernstein

Liz Lemon New York egyik vezető TV programjának az írója. A műsor látszólag szárnyal, de a csatorna új fejese Jack Donaghy ezt máshogy gondolja. Nyomban változtatásokat is eszközöl a stábban, melyek nem éppen tetszenek Liz-nek. Főleg az nem, hogy leendő társa Tracy Jordan lesz, aki igen csak másként értelmezi a komédiát. Azonban a két komikus hamarosan egymásra talál egy balul sikerült üzleti ebéd után…

Megjegyzés: Röviden és tömören, olyan mint a Studio 60, csak sitcom az alapja. Amúgy a műfaj nem a személyes kedvencem, de a 30 Rock most tényleg forradalmat csinált. Az elejétől a végéig röhögtem rajta, amire azért nincs sok példa. Talán a műfaj újá éledt volna? A frászt! Az NBC csak annyiban újított, hogy elővette a színfalak mögötti témát és szerzett mellé egy tökéletes stábot.

Tina Fey mint író, főszereplő egyszerűen zseniális! Bár ez mondjuk nem si volt kétséges, hisz hatalmas tapasztalat van a háta mögött. Az amerikai late night show világában ugyanis majdnem minden helyen megfordult már. Volt már partnere Jay Leno-nak, Conan O’Brian-nek és David Letterman-nek is. Szóval nem hiszem, hogy a jövőben nagyot hibázna.

A másik nagy arc egyértelműen Alac Baldwin, aki pont annyit játszik amennyit a szerepe megkövetel. Stílusból ötös, valamint elegánsan cool. Bár már nem mai csóka és nem hinném, hogy valaha is gondolt volna arra, hogy a tv-ben fog megöregedni. Szégyen bevallani, de még a bukott színésznek is van még egy esélye.

Tracy Morgan-ről meg ne is beszéljünk, aki szintén a SNL ügyeletes mókamestere volt mostanában. A színészek tehát rendben vannak, mi több átlagon felüliek. A jövő tehát egyértelműen a történetiségen fog eldőlni, de nem hinném, hogy Tina Fey ezt képes elrontani. Na de majd meglátjuk pár rész múlva!

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

free web stats