Emlékeztető: Justified

 
Beküldte: tess 2010 March 16, 21:42-kor a(z) Heti adag,premier témába.

Oh igen, ma debütál az FX műsorán Graham Yost legújabb agymenése a Justified. És hogy ebben mi a poén? Hát csak az, hogy Yost olyan korszakalkotóan egyedi sorozatokat tett le eddig az asztalra mint a Boomtown vagy a Raines. Ja és persze egy western sorozatról lenne szó, méghozzá kábel csatornán. Mi ez, ha nem felnőtt korhatás súrolása?

Amúgy a főszerepben a filmes bad-ass Tymothy Olyphant, aki reményeim szerint tökösebb lesz, mint azt próbálta elhitettetni velem a Die Hard 4-ben. Partnernek pedig ott van a gyönyörű Natalie Zea, aki nem is olyan rég a Dirty Sexy Money-ban emelte a candy faktort.

Részünkről Kanyecc itt dobott róla egy előzetest, itt pedig RaulReal majd pedig én nyomtam le egy laza plakátot. Kritika persze jön, de érzésem szerint nem tőlem elsőnek.

justified

Kommentáld!

Heti US premierek

 
Beküldte: FERCSA 2008 May 7, 19:31-kor a(z) Heti adag,premier témába.

Szemfüles olvasóinknak már feltünhetett, hogy a jobb oldali sáv pár napja kiegészült egy napi szintű tv műsorral. Az ajánlónk az aktuális sorozatokat szedi egy csokorba. Természetesen arra is van mód, hogy akár 1 hétre előre megnézzhetjük lesz-e képernyőn kedvencünk vagy sem, ehhez klikk ide. A listát folyamatosan frissítjük, így érdemes akár napi szinten is visszanézni.

A kis bevezető után lássuk a héten milyen premierek lesznek.

Elsőként itt egy kis doping botrány. A PBS-en debütál nyolcadik évadjával a Secrets of the Dead – Doping for Gold című dokú sorozata. Jelenlegi részében a ’70-es évekbeli német doping botrányról lesz szó, melyben a német sportolónők nagyipari “felturbósításáról” lesz szó. Akiknek nem ugrott be ’72-ben volt a Müncheni olimpia. Kezdés este 8-tól.

Másik premierünk a History Channel-en lesz egy újabb dokú személyében, holnap este 10-től. Címe: Tougher In Alaska ,melyben Geo Beach vezényletével betekintést tehetünk Alaszka zord világában.

Kommentáld!

És elszabadul a pokol… Végre!

 
Beküldte: tess 2008 January 31, 19:50-kor a(z) Heti adag,premier témába.

Január 31.-e van, a dátum, amire oly sokan vártak már hónapok óta. Gondolom a többség emlékeztető nélkül is, tudja, hogy ma este tér vissza a Lost a 4. évaddal. Az évad, egyelőre csonka és hát ez nem is tetszik a készítőknek. Az ABC persze ezt kilóra leszarja és bedobja az „aduászt” a mélyvízbe. Ellenfelek ugye nincsenek, meg a hype is durva volt szóval a nézettség egész biztosan fergeteges számokat ereményez majd. A sztoriban annyira nem vagyok otthon, de ha minden igaz, akkor a 3. évad egy bődült nagy cliffhangerrel búcsúzott, szóval a garantált lesz a premier sikere is. Kanyecc gondlom majd értekezik róla a napokban, én meg talán elkezdem bepótolni a lemaradásom. TALÁN.
lost_s4premier.jpg
A mai nap nem csak a Lost szempontjából az ABC-é, hanem az újoncok miatt is. A fanfavorit sori vezeti fel a csatorna új jogi sorozatát az Eli Stone-t. A sorozat Pilot része anno kiszivárgott, de valahogy nekünk kimaradt, de nem is baj. Mindenképpen kötelező program lesz a számomra az első pár rész, mivel Victor Garber az egyik főszereplő benne. Tudjátok a pali az Alias-ból és a múlt évi FOX buktából, a Justice-ból. Anno a Justice nagy kedvencem volt és ebben nagy szerepe volt Victor Garber-nek is. Az akkori szerepe piszok testhezálló volt, így biztosra vehetjük, hogy most is magasra teszi a mércét.
elistone_premier.jpg
A nagy premierek mellett lesz visszatérés is. A CW hadrendbe állítja a csütörtöki armadát, ami annyit tesz, hogy visszatér a Smallville és a Supernatural is a maradék részekkel. Ha jól nézegettem Kanyecc listáját, akkor a Smallville jól áll, ellenben a Supernatural hamarosan távozik.
supernatural_s3return.jpg
Néznivaló tehát ismét van éjszakára, mindent bele Guruk! Kíváncsi vagyok hány fanatikus nézi élőben majd a Lost-ot. Biztos lesz pár elmebeteg:D

Kommentáld!

Premier és a folytatás

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 8, 18:10-kor a(z) magyar ajánló,premier témába.

Tegnap volt a Dr. Csont premierje, de az RTL ma sem szünetel, hiszen egy újabb sorozatot indít útjára, mely a Ments meg, azaz Rescue Me névre hallgat. A sorozatot, természetesen, az AXN-től kapta meg a csatorna. Premieren még 2004-ben volt az F/X műsorán. A sztori a New York-i Tűzoltóság hétköznapjait dolgozza fel. A főszerepben Tommy Gavin áll, aki nem éppen bánik kesztyűs kézzel a csapat többi tagjával, nem is csoda, hiszen hat társát – köztük unokaöccsét is – World Trade Center elleni merényletben vesztette el! A kezdés igen késői időpontra esett: 23.25-re! Viszont a felvezetés igen ígérkező, hiszen a Fábry show előzi meg, a premiert, jah meg a Házon kívül.

No, de ha már megemlítettük a Fábry show, akkor ne felejtsük azt sem, hogy ma is lesznek Hősök 21.00-ás kezdettel. Én személy szerint elítélem ezt az időpontot, hiszen bár ki megmondja, hogy a Fábry első fél órája a legjobb! No, de majd úgy is jövünk nézettséggel!

Ha már sorozat, akkor megemlíteném, hogy a Mutant-X már a második részénél jár, melyet az RTL kezdett el újra leadni eléggé késői – 01.35-es – időben!

4 Hozzászólás

Premier: Dr. Csont

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 7, 19:43-kor a(z) magyar ajánló,premier témába.

Ma mutatja be az RTL a következő üdvöskéjét. Múlt héten volt a Miami helyszínelők premierje, most pedig a Dr. Csonté, közvetlenül a nyomozógárda után. Természetesen mi is végig nézzük, milyenek is lesznek a szinkronhangok.
bones.jpg

A sorozat főszerepében David Boreanaz (Bufy, Angel), illetve Emily Deschanel (Pókember 2.) áll majd. Amerikában igen nagy népszerűségnek örvendő sorozat, már a második évad fináléja felé közelít, nem is beszélve arról, hogy a következő évad is be van rendelve már! Jó ötletnek is találtam a megrendelést magyar téren, viszont kedvenc fordítóink megint maradandót alkottak a címet illetően. De hogy miről is szól a sorozat? Dr. Temperance Brennan antropológust, megkörnyékezi az FBI egyik embere, hogy segítsen pár nyomozásban szakmai tudásával. Feladata a legkülönfélébb esetekben elhunyt áldozatok azonosítása, természetesen a hátra hagyott/maradt – több esetben is – megmaradt csontok alapján. Természetesen nincsenek könnyű helyzetben, mint amint majd lehet látni az.

Kicsit emlékeztet az őszi banzájra ez az összehozatal. Viszont jó ötletnek találom a felvezetést, valamint hogy szerda átvette a krimi jelzőt, hiszen Miami helyszínelők, Dr. Csont és levezetésképpen Alias, hogy a kémeknek is adjunk helyet! Remélem holnap már tudunk szolgálni nézettségi adatokkal! Legyünk bizakodóak? Ha megfigyeljük a kezdés 22-05-re esik. Ezzel egy időben a az M1-en az MI-5 titkos szolgálat, valamint a Tv2-n a 4400 lesz képernyőn. Mondjuk az M1 sok vizet nem mozgat meg, már bocsánat, de az igazi harc a “visszatért” 4400-sokkal lesz. De ha az én véleményemet is kikéritek, tuti nyertes lesz a sorozat, hiszen gyenge nézettsége van mindkettőenek! Majd meglátjuk!

…szóval Ne feledjétek ma 22.05-től Bones a. Dr Csont az RTL-en

1 Hozzászólás

Premier: Pussycat Dolls: The Search for the Next Doll

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 6, 18:25-kor a(z) premier témába.

pusycat.jpg
Bezony emberek, ma lesz a Pussycat Dolls premierje a CW műsorán! Elkezdődik a rock-örület, már ha lehet annak nevezni ezt. A show lényege, hogy van a Pussycat Dolls lánybanda, akik énekes keresnek. A végén természetesen a győztes híres lesz, és méltó a poszt betöltésére. Már párszor írtunk a show-ról (itt, itt, itt és itt), szóval holnap jön majd a részletes beszámoló, ahol majd jól kivesézem a bomba csajokat!

Kommentáld!

Drive időpontját kitűzték!

 
Beküldte: Kanyecc 2007 February 20, 16:58-kor a(z) Hírek,premier témába.

110010800v1_240x240_front_color-blackwhite.jpg
A FOX már hivatalossá is tette az új sorozatának időpontját! Április 15-16 lesz a premier napja! …és hogy bíztosítsa jövőjét kissé emlékezetessé teszi a kezdetet! Dupla résszel fog súgározni mindkét nap, hogy felkészítse a nagy életre! Tess már foglalkozott a témával, szóval én most nem is térnék ki a közeljövőjére és az esély latolgatásra!

Kommentáld!

Premier: Eureka a TV2-n

 
Beküldte: Kanyecc 2007 February 3, 13:16-kor a(z) premier,videó témába.

Egyre több sci-fi kerül a magyar tévéképernyőre?! Ez nem is olyan nagy baj! Ma is lesz egy premieren 15.25-ös időponttól! Szombati nap a Stargate SG-1 és Atlantisról volt hirhedt. Most egy újabb sorozat jön, mely hű utobbi kettő kategóriájához! Tavaly nyáron volt az amcsiknál premieren az Euréka, mely 13 részes minisorozatra készült! Bő egy évvel később, most ide haza is láthatjuk! A TV2-nek úgy tűnik megéri a sok sci-fi beütésű sorozat, hiszen ez már a harmadik csak idén, amit megvett! (Mélység fantomja. The 4400)

eureka.jpg

De miről is szól az Euréka?! A II. világháborút követően egy kis városba – Eurékába – összegyűjtötték a világ/amerika legnagyobb tudósait és hagyták őket, hogy tudásuk egyre jobban kibontakozhasson! A köz megtévesztése érdekében ezt a helyet egy átlagos kis városnak álcázták! Jack, szövetségi marshal, egy szökevényt szállít, ám egy baleset miatt kénytelen belecsöppeni a kis város rejtélyes életébe!

Az első promo feltűnéséről már Eszter írt! A tovább mögött természetesen ezt rejtettem el! Kíváncsian várom mekkora nézettséget tudhat magáénak a sorozat a premieren! Ez mindent eldőnt, hiszen ha beválik, akkor a sci-fi kedvelőit egy órával előbb ültethetik le a képernyő elő! Elméletileg a Harmadik Műszak ríválisa a sorozat, de majd meglátjuk! Esély latolgatást inkább tartogassuk későbbre! …és ne felejtsük, ma 15.25… Euréka! jah és azt se felejtsük, hogy idén nyáron jön a következő évad!

Tovább…

Kommentáld!

free web stats