Először a felhők között, most pedig az utcákon!

 
Beküldte: Eszter 2007 April 23, 21:42-kor a(z) Hírek,The CW,Veronica Mars témába.

renew 20061.JPGNem másról, mint a Veronica Mars-ról van szó. Eddig is tudtuk, hogy nagy rajongói táborral rendelkezik, dehogy ekkorával, én nem gondoltam volna. Igaz, hogy talán olyan sokan nincsenek is, de akik vannak, azoknak ez a mindenük. Igazi keménymagot alkotnak és megtesznek mindent – immár két éve – kedvenc sorozatukért, hogy újra és újra megújítsák.

FLYBY_FullPlane.jpgTavaly is kellett aggódniuk, hisz a CW létrejöttével nem egy UPN-es sorozatot talált meg a Kaszás. De a fanok bedobták magukat és a 2. évad fináléjakor egy repülőgép húzott el a UPN székháza felett a következő felirattal: “RENEW VERONICA MARS! CW 2006!” Nem csak ők látták a feliratot, még a The Washington Post is közölt róla cikket. Kampányt készítettek Ronnie-ért “Look to the Skies” címmel, a résztvevők pedig Cloud Watchers-öknek hívják magukat. A kampány következő epizódja, hogy egy tornyot építettek a Veronica Mars 1. évadának dvd-iből.DVD-Tower1.png

Eljött egy újabb évad vége és V. ismét bajban van. Kis nézettség… Nem átfogó gyilkosság, a mellékszereplők érthetetlen hanyagolása sokat ront a történeten. Például a legjobb barátot miért kell hanyagolni? Számomra teljesen érthetetlen…preview_flyer.png
A rajongók most is kitettek magukért. A külföldi oldalak tucatszámai buzdítják az embereket, hogy nézzék és szeressék Veronicát! Az újabb kampány címe: “Take to the Streets!” Szórólapokat osztogatnak országszerte (USA), hogy mindenkit a nézettség növelésére és a sorozat szeretetére buzdítsanak! Sztem egy kreatív, jó kis szórólapot csináltak:. Olyanok a fanok, mint a készítők, ötletesek!! Kívánom nekik, hogy bejöjjön a belefektetett munka!

Kommentáld!

Veronica Mars 1.05 – You Think You Know Somebody

 
Beküldte: Eszter 2007 January 9, 12:08-kor a(z) Veronica Mars témába.

veronicamars_105.jpg
Premier
: 2004/10/26
Írta: Dayna North
Rendezte: Nick Gomez

Veroniva segít Troynak megtalálni az apja autóját, mert hazafelé jövet Tijuanaből ellopták. És mint nagy meglepetésünkre kiderül, nem csak az autóról van szó, Luke-nak jóval több volt benne. Weevel segítségét kéri Veronica.
Keith az iskolai tanácsadóval kezd randizni, aki Veronica antiszoc viselkedésére hívta fel nem rég az apa figyelmét.
Veronica újabb kutatásokat végez anyja után és rábukkan olyan fényképekre, amin ő van. Talán mégis törődik vele az anyja?

Megjegyzés: Számomra unalmas rész volt. Bár, Troy igencsak meglepett…

This entry has a rating of 2.5

2 Hozzászólás

Veronica Mars 1.04 – The Wrath of Con

 
Beküldte: Eszter 2007 January 8, 19:00-kor a(z) Veronica Mars témába.

veronicamars_104.jpg
Premier: 2004/10/19
Írta
: Diane Ruggiero
Rendezte: Michael Fields

Lilly halálának első évfordulójára egy emlékszökőkútat állítanak az iskola udvarára. Duncannak egy emlékvideót kellene összevágnia, de nem megy neki. Logan elvállalja helyette.
Wallace barátnőjelöltjétől pénzt csalnak ki a neten. Veronicáék nyomozni kezdenek és a Silicon Mafia-val találják szemben magukat.
Keith bemutattatja magát Veronica új barátjának. Fontos neki a lánya és jól is teszi, ha vigyáz rá.
A bálra Veronica egy olyan ruhát vez fel, amit tavaly Lilly ajánlott neki, és megteszi azt, amik a partmenti sétájukon egy évvel ezelőtt elmulasztott.

Megjegyzés: Tetszett a film Lilly-ről. Ha Lily élne vagy nagyon utálnám vagy nagyon bírnám, azt hiszem. Nekem van egy kis Julie Cooper beütése, de csak távolról, szemüveggel: :)

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Veronica Mars 1.03 – Meet John Smith

 
Beküldte: Eszter 2007 January 6, 20:40-kor a(z) Veronica Mars témába.

veronicamars_103.jpg
Premier:
2004/10/12
Írta: Jed Seidel
Rendezte: Harry Winer

Egy alsós srácnak (Justin Smith) bejön Veronica, így kitalálja, hogy nem látta az apját 6 éves kora óta és szeretné megtalálni. Miközben az apja meghalt 6 éves korában, amit egyhamar Veronica is megtud. De ekkor már késő, mert kiküldött vagy 400 ösztöndíj értesítőt a John Smith-eknek. Az egyiket mégis visszaküldik, amiből kiderül még sem halt meg az apa. Elmennek San Diego-ba, hogy megnézzék, ki is ő. Mikor meglátják, mindkettőjüket nagy meglepetés éri…
Veronicát Troy randizni hívja, majd először nemet, aztán mégis igent. Mikor meg akarja csókolni a srác nem engedi, aztán meg ő smárolja le. (határozott a csaj, szó se róla -közben Duncennel vannak szexuális álmai.) Ezt Duncan meglátja, leugrik a lelátóról, de nem esik nagyobb baja, persze Veronica kíséri be a kórházba.
Duncan próbál leszokni az antidepresszánsokról, de miután hallucinál a halott hugáról, aki azt állítja, h egyszer majd úgy is kiderül az igazság, mégis visszatér a bogyókhoz.
Közben nyomoz Weevil ügyében is, kiderül, h nem W. a hibás, hanem a testvére, akit el is üldöznek a városból. Logan csajával kavart és azt hitte, a sok ajándék miatt majd elszökik vele a csaj.
Veronica tovább nyomoz anyja után, meg is találja a címet, ahova az az autó tartozik, amivel anyja a motel előtt parkolt. El megy érte Arizonába…

Megjegyzés: Jó kis rész volt. Most hogy így leírtam, látom, h hány szálon is fut a történet. Elég sokon… Némelyik néha uncsi és oda nem illő, de a végeredmény csak így áll össze igazán. És ez pedig nem akármilyen! :)

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Veronica Mars 1.02 – Credit Where Credit’s Due

 
Beküldte: tess 2006 May 29, 1:25-kor a(z) Veronica Mars témába.

Első vetítés: 2004/8/28
Írta: Rob Thomas (II)
Rendezte: Mark Piznarski
Vendég szereplők: Michael Muhney (Sheriff Lamb), Amanda Seyfried (Lilly Kane), Aaron Ashmore (Troy Vandegraff), Daran Norris (Cliff McCormack), Kyle Secor (Jake Kane), Brad Bufanda (Felix), Brandon Hillock (Deputy Sacks), Seraina Jacqueline (Inga), Ryan Hansen (Dick Casablancas) , Paris Hilton (Caitlin Ford), Wilmer Calderon (Chardo), Irene Olga Lopez (Letty Navarro), Zadran Wali (Deputy), Tina Molina (Reception Clerk), William Corkery (Mario), Leslie Durso (Receptionist)

Weevil nagymamáját letartóztatják bankkártya csalásért és persze mindenki a fiút vádolja. Veronica egyből nyomozni kezd az ügyben és a szállak egyértelműen Loganhez és új barátnőjéhez Caitlinhez vezetnek. Azonban az ügy hamarosan megoldódik, hisz Weevil feladja magát, hogy megmentse a nagyit. Veronica közben a suli újságíró csapatához csatlakozik, ahol a partnere Duncan lesz. A közös munka közben ismét beszélgetni kezdenek és megismer egy új barátot is Troy személyében. A Navarro ügyben is előre lép, hisz kiderül, hogy Caitlin és Chardo, Weevil haverja együtt voltak. Chardo volt a tettes és erre Veronica is gyorsan rájön, akárcsak Logan. A 09-esek így csapdába csalják a fiút, de ekkor megjelenik Weevil és üzletet köt Logannel. Chardot nem a 09-esek, honem a motorosok verik el. Másnap pedig Cailinnek ugyanaz lesz a szerepe, mint anno Veronicanak.

Értékelés: 3/5
Hát ez a rész kissé unalmasra sikeredett, mint a történet, mint a zenei aláfestés terén. Sőt a fiatalos lendülete is kissé alább hagyott. Az egyetlen üdítő folt Paris Hilton nevetséges színész játéka. Mellesleg ezek a visszaemlékezések kezdenek idegesíetni. Amennyi lényeges infót megtudtunk belőle a Pilotban az mind remek volt, de a mostaniak csak az idő kitöltését szolgálták.

Kommentáld!

Veronica Mars 1.01 – Pilot

 
Beküldte: tess 2006 May 29, 1:15-kor a(z) Pilot,Veronica Mars témába.

Első vetítés: 2004/9/22
Írta: Rob Thomas (II)
Rendezte: Mark Piznarski
Vendég szereplők: Michael Muhney (Sheriff Lamb), Corinne Bohrer (Lianne Mars), Amanda Seyfried (Lilly Kane), Lisa Thornhill (Celeste Kane), Kyle Secor (Jake Kane), Daran Norris (Cliff McCormack), Brandon Hillock (Deputy Sacks), Brad Bufanda (Felix), Linda Castro (Teacher #1), Jonathan Chesner (Corny), Seraina Jacqueline (Inga) , Duane Daniels (Vice Principal Clemmons), Patrick Wolfe (Hector), Kirk Fogg (District Attorney), Benito Paje (Phuong), Randy Seidman (Clown), Ruth Stehle (Mrs. White), Tom McCafferty (Fireman Bill), Mark Styles (Boy at Keyboard), Zac Henry (Mouth), Elvin Lai (Favorite Band Sucks T-Shirt), Nicole Monica (Dance Team Advisor), David E. Taylor (Steve), Amber Ojeda (Cat in the Hat Raver), Chris Wiley (Band Dork), Heather Brittany (Pep Squadder), Joshua Levine (Pencil-Necked Geek), Annie Hinton (Judge), Scott Barry (Tony)

Veronica a középiskolai éveit tölti a californiai Neptun Highban. Élete valamikor maga volt a csoda, hisz az elit közé tartozott. De ez egyszerre szerte foszlott, amikor megölték a barátja Duncan Kane húgát, aki mellesleg a legjobb barátnője volt. Persze mindért a seriff apját Keith-t hibáztatták és ezzel el is kezdődött a család szétesése. Anyja egyik napról a másikra eltűnt, apját kirúgták, Veronicát pedig megerőszakolták és kiközösítették. Na de legyen ennyi elég a körítésből!
Veronica védelme alá veszi Wallace Fennelt, aki akaratlanul is segített a helyi motoros banda lecsukatásában. A tagok persze bosszút akarnak állni, de a lány egyeségere jut velük. Közben apja érdekes munkát kap a gyűlölt Kane családtól, azonban nem akarja elfogadni. Veronica persze nyomozni kezd a Kane család feje és egy titokzatos nő után. Mint később kiderül a ház előtt az anyja kocsija állt. Ez persze még jobban össze zavarja a lányt. De ez csak a kezdet, hisz még több érdekes dlogra bukkan az apja széfjében Lilly Kane halálával kapcsolatban. Közben persze folyik Weevil és társainak a megmentése is a rendőrök elől. Ezzel persze Veronica sokaknak kereszbe is tesz, de legalább megkedvelteti magát a motorosokkal :) , meg szerez egy új barátot.

Értékelés: 4/5
Nem volt rossz Pilot csak kissé szokatlan szerintem. Eleve visszaemlékezésekkel kezdeni egy sorozatot? Na mindegy legalább 1 rész után ismerjük a háttéranyagot :) . A sorozat igazi vonzerejét a kitűnő zene választás és a fiatalos lendület adja, de kérdés, hogy tudja ezt tartani is a jövőben…

Kommentáld!

free web stats