Angel – 4.05 – Supersymmetry

 
Beküldte: tess 2007 February 12, 22:23-kor a(z) Angel témába.

angel_405.jpg
Premier: 2002/11/3
Írta: Elizabeth Craft, Sarah Fain
Rendezte: Bill L. Norton

Fred egyik tanulmánya nagy sikert arat így meghívják az egyetemre egy előadás elejéig. Régi professzora és a tudosók teljesen el vannak ájulva tőle, de az előadás mégi kudarcba fullad.  Megnyílik ugyanis egy átjáró, melyen keresztül ismét elkarják rabolni a lányt. Fred végül rájön, hogy az egész mögött a volt tanára áll és bosszút esküszik. Eközben Conor egyre közelebb kerül Cordyhoz. Wesley és Lilah furcsa játékot kezdenek el játszani, ami könnyedén bajt hozhat a fejükre még.

Megjegyzés: Hát kissé késve jutott a készítők eszébe a Fred történetének a folytatása. Ezzel még nem is lenne semmi baj, de a finálé itt is beteg. Hogy a fenébe lehet Cordyt betolni a záróképsorba megint, amikor Fred-é volt az egész rész. Komolyan mondom ez már kegyet erőltett!

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Angel – 4.04 – Slouching Toward Bethlehem

 
Beküldte: tess 2007 February 12, 19:51-kor a(z) Angel témába.

angel_404.jpg
Premier: 2002/10/27
Írta: Jeffrey Bell
Rendezte: Skip Schoolnik

Cordy tehát visszatért, de nem emlékszik semmire, így Angelék eltitkolják előle az igazságot. Lorne-nak látomása lesz hála Cordynak, melyben a Gonosz eljövetelét látja. Cordy a bizonytalanságból Conorhoz menekül, de itt rajtuk ütnek az ügyvédek. Lindsey átveri Wesley-t és így hozzájut Lorne látomáshoz.

Megjegyzés: Nem sokat jósoltam az egyenesági folytatásnak, de a humoros részek azért feledtették az eddigi hibákat. Csakúgy mint a történet, ami kezd újra helyre rázódni, főleg úgy hogy Conornak is nagy szerepe lesz benne. Na ezekután már megéri folytatni!

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Angel – 4.03 – The House Always Wins

 
Beküldte: tess 2007 February 12, 18:35-kor a(z) Angel témába.

angel_403.jpg
Premier: 2002/10/20
Írta: David Fury
Rendezte: Marita Grabiak

Angel, Fred és Gunn Las Vegasba utaznak, hogy találkozzanak Lorne-nal. A démon azonban nem ismeri meg őket, mint később kiderül nem véletlenül. Gunn és Fred persze nem érti a történteket és nyomozni kezdenek. Kiderül hogy Lorne fogságban van és arra kényszerítik, hogy értékes jövő képeket szerezzen a feketepiacnak. Sajnos Angel is részese lesz a biznisznek, így a többiek magukra maradnak, de szerencsére Cordy közbelép.

Megjegyzés: Már már kezd idegesítő lenni, hogy még Vegasban is Cordyt keresik. Mindenesetre a történet legalább érdekes, de a finálé méginkább. Csak tudnám, hogy kinek a fejéből pattant ki ez az értelmes ötlet. A részleteket most mellőzném ugyanis ezt látni kell. A finálé jelen esetben nem a hatása miatt üt, hanem az értelmetlensége miatt.

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Angel – 4.02 – Ground State

 
Beküldte: tess 2007 February 12, 16:39-kor a(z) Angel témába.

angel_402.jpg
Premier: 2002/10/13
Írta: Mere Smith
Rendezte: Michael Grossman

Angel minden erejével Cordeliát kutatja, de sajnos semmi eredményt nem tud felmutatni. Így nem is csoda, hogy Wesley-hez fordul segítségért, aki szerint egy bizonyos misztikus
tengellyel megtalálhatja a lányt. A gond viszont csak az, hogy az erekjére másnak is fáj a
foga és egy nem éppen hétköznapi tolvajt küldtek utána, akivel Angelnek is meggyűlik a baja.

Megjegyzés: Na van egy olyan érzésem, hogy éppen most jegelték a Cordi szálat egy időre. Bevallom nem nagyon értem ezt a kompozíciót, de majd csak kisül belőle valami. Mindenesetre eddig elváráson alul teljesít az évad elég keményen. Egyedül a tolvaj csaj volt valamire való, ergo volt egy eyecandy azt kész.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Angel – 4.01 – Deep Down

 
Beküldte: tess 2007 February 5, 21:06-kor a(z) Angel témába.

angel_4011.jpg
Premier: 2002/10/6
Rendezte: Steven S. DeKnight
Írta: Terrence O’Hara

Connornak hála Angel már hónapok óta az óceán mélyén fekszik és folyamatos hallucinációk kínozzák. Gunn és Fred Angel után kutatnak, de Connor mindig eltűnteti a nyomokat előttük. Wesley ellenben elég jól halad Angel felkutatásával hála Lilah-nak, akit foglyul tart. Így hamarosan meg is találja a kiéhezet vámpírt, aki a többieknek ad. Connor ezzel lebukik és menekülne, de ekkor az apja közbelép…

Megjegyzés: A sok évi várakozás ellenére nem hozta számomra a sorozat. Emlékszem anno a 3. évad fináléja kegyetlenül ütött, de ez a premier messze elmarad tőle. Egyszerűen nincs jól összerakva, valahol mindig kilóg a lóláb. Angel látomásai még úgy ahogy bejönnek, de a végén a lelki fröccs kissé gázos. Akárcsak a tény, hogy Wesley találta meg a vámpírt. Biztosan lesz itt durvulás még az évadban, de ez kissé elvette a kedvem az egésztől. Egyedül még Cordeliában bízom, aki azért majd lendít az évadon. Remélem nem kell rá sokat várni, különben bukta lesz belőle!

This entry has a rating of 2

2 Hozzászólás

free web stats