Hírmorzsák a magyar frontról – RTL Klub és NatGeo kiadás

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 17, 22:29-kor a(z) Magyar hírek témába.

 • Az RTL Klub felrakta az RTL Most! szolgáltatásába az Éjjel-Nappal Budapest augusztus 19-20-diki epizódjait, amit itt és itt lehet bejelentkezést követően csekkolni. Nem túlzottan értem, hogy mire fel mindez, de megírjuk, legyen meg az örömük!
 • Augusztus 27-én debütál a National Geographic műsorán a Hitel végórái (Hitler’s Last Stand) 2. évadja 21 órás kezdéssel.
 • Augusztus 22-én érkezik a National Geographic műsorára a Szuperverda a roncstelepről (Scrapyard Supercar) 1. évadja – bár nem tenném rá a fejem, hogy még nem volt terítéken, de mivel évadkezdésről van szó, azért megírom. 2014-es sorozatról van szó, ami anno a Dave Channel.en debütált. 2 évadot élt mindössze.
 • Augusztus 31-én folytatódik A mi kis falunk a 4. évaddal 20 órás kezdéssel az RTL Klub műsorán. A csatorna megtartja neki a szombati timeslot-ot. Az évadnyitó epizód szinopszisa az alábbi: „A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között. Garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása. A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg. Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára. A negyedik évadban érkeznek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.”
 • Augusztus 20-án hajnali 3:15-ös kezdéssel egy magyar animációs film, a Béla kerül képernyőre, ami mindössze 9 perces, de negyedórás timeslotot szánnak neki. Tóth Roland ült a rendezői székben, míg a további készítők között: Konecsni Krisztián és Nagy János. A történetét másolnám: „A film egy erdélyi kis srác története aki a múlt századi Budapest színházi életének közismert alakja volt, majd Berlinben vált némafilmsztárrá,… Hollywoodban legendává.”Lugosi Béla emlékének adózva mutatja be a magyar színész karrierjét.
 • Augusztus 22-én az RTL Klub ismét műsorra tűz egy régi sorozatot, az Ausztrál expresszt (Five Mile Creek), amit 13:05-ös kezdéssel hoz majd el, vele vezettetik fel a Drága örökösök előző napi ismétléseit.
 • Van néhány címünk: A szobordöntésA mi kis falunk 4×01; Aki másnak vermet ás / A csomag / Várva várt vendég / A denevér / Szobalány kerestetik / Újabb birkanyájak / Huszárshow Drága örökösök 2×06-13; Chelsea elcseszi / Magányos karácsonyMuppet Show (The Muppets) 1×08,09-; Hazatérés / Kezdeti nehézségek / Füstbe ment esküvő Kevin, a minden6ó (Kevin Probably Saves the World) 1×01-03; ÁthelyezésJófiúk 1×01;
 • Csak jelzés értékűen írnám, hogy a Muppet Show 1×08-as epizódja augusztus 24-én, szombaton 10:20-kor kerül premierre, azaz marad a hétvégi matiné időpont neki; míg 25-én az 1×09-es hasonló időben.
 • Augusztus 24-én érkezik, szombatonként és vasárnaponként 11:35/12:35 körüli kezdéssel a Kevin, a minden6ó (Kevin Probably Saves the World) 1. évadja, ami a 2017/18-as idényben volt terítéken, de mindössze egyetlen évadot élt a CBS-en. Rákövetkező héten, azaz szeptember 1-jén vasárnap jön az 1×03-as rész.
 • Augusztus 25-én a 486. résszel jelentkezik a Portré, aminek Újvári Péterrel fog foglalkozni 23:40-es kezdéssel, amit kicsit későinek vélek, de hát ők tudják. Egy híres zene- és dalszerzőről van szó, aki Barabás Évával beszélget.
 • Augusztus 25-én hajnali 2:55-ös kezdéssel startol a CSI: A helyszínelők (CSI: Crime Scene Investigation) a 7. évaddal, ami annak idején a 2006/07-es idényben volt terítéken.
 • Augusztus 31-én, 21:05-ös kezdéssel – azaz A mi kis falunk 4×01 után – A Showder Klub bemutatja – Kiss Ádám önálló show-ja című standup különkiadás epizódot, ami a Kiss Ádám a nagyvilágban – 80 perc alatt a Föld körül címmel érkezik. 93 percesre van írva. Ez lesz A Showder Klub bemutatja című sorozatnak a 10. része.
 • Szeptember 1-jén 19 órás kezdéssel debütál a Házasodna a gazda 2. évadja. A doku-reality-ben Demjén Niki, valamint Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt és Szilágyi Misi kerül kamerafókuszba, illetve párkeresésük.
 • Szeptember 19-én 22 órakor debütál a National Geographic műsorán a Jeges pokol Norvégiában (Ice Road Rescue) 3. évadja.
 • Szeptember 16-án debütál éjfélkor a Ketten Hitler ellen című sorozat a National Geographic műsorán.
 • Ők lesznek a Jófiúk főszereplői, illetve karakterei: Mihályfi Balázs (Szűcs Gyula százados, csoportvezető), Hevér Gábor (Matkovits Gábor főhadnagy), Király Dániel (Dobos Bence hadnagy), Pokorny Lia (Szilágyi Laura), Kovács Panka (Szűcs Sári), Parti Nóra (Vadász Bernadett), Gáspár Tibor (Szilágyi Lőrinc ezredes, kerületi rendőrkapitány), Michl Juli (Kerekes Ivett), Ertl Zsombor (Gyenes Gáspár), Miller Dávid (Kamenyik Pál), Katona Kinga (Holczer Rita hadnagy), Mészáros András (Martos András őrnagy, bűnüldözési alosztályvezető), Mészáros Tibor (Kertész Miklós főhadnagy), Borovics Tamás (Portner Lajos százados, csoportvezető) és Varga Gabriella (Dr. Szilágyi Szilvia százados, a helyszínelők főnöke).
 • Szeptember 1-jén 20:10-es debüttel érkezik a Jófiúk 1. évadja az RTL Klub-nak, a Házasodna a gazda 2. évadja vezeti majd fel. A készítők között Kapitány Iván mellett Kormos Anett és Kapitány-Diószegi Judit is helyet kap. A zenéért Parádi Gergely felelt, a képi világért B. Marton Frigyes, míg a rendezésért Iván mellett Dyga Zsombor.
 • A Jófiúk 1×01-es részének az alábbi a szinopszisa: „Gyulát, a nem túl motivált rendőrnyomozót és csapatát egy baklövés miatt áthelyezik a város legzűrösebb kerületébe. Nekik egy hullával, családjának az új szomszédsággal gyűlik meg a baja az első napon.”
 • Szeptember 1-jén 21:05-ös kezdéssel, azaz a Jófiúk felvezetésével debütál a Love Island – Találd meg a szerelmed című párkereső show, aminek ÉNB Lali lesz a műsorvezetőke.

Kommentáld!

Áprilisban kezdett az Jófiúk forgatása

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 11, 13:00-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

A héten elstartolt a Jófiúk kampánya az RTL Klub részéről – ami azért érhetett minket meglepő tényként, mert két 2018/19-es idényre beharangozott ötlettel is adós. Az egyik a Mellékhatás, a másik pedig A hentes. Nyilván ezek premierje csúszik a 2019/20-as idényre. A kereskedelmi csatorna kihasználja a készítőgárda erejét is, mivel az előzeteseinél kihangsúlyozzák, hogy „A mi kis falunk készítőinek új vígjátéksorozata” érkezik. Nyáron előbbi ismétléseivel remek nézettségi mutatókat generáltak, amit a Drága örökösök 2. évadjának új részeivel vélhetően tovább visznek.

Az újoncról annyit már most lehet tudni, hogy a spanyol Los hombres de Paco (Paco’s Men) szolgáltatta az alapjait, amiben egy csapat idétlen, degenerált rendőrt ismerhetünk meg. A hazai produkció elvileg a „szolgálunk és vétünk”-re hallgat, a főszereplők között: Mihányfi Balázs (Egynyári kaland), Hevér Gábor (Aranyélet, Alvilág) és Király Dénes (Egynyári kaland) foglal helyet.

A sorozat berendelésének első hírei tavasz végén láttak napvilágot, azonban kicsit kutakodtam Kapitány Ivánék már korábban belekezdtek a forgatásába. Erről Fecske Flóra, az egyik operatőr instagram bejegyzésre árulkodik a legjobban, íme:

View this post on Instagram

#Bcam#jófiúk#setlife

A post shared by Flora Fecske (@flora_fecske) on

Kommentáld!

Forog megállás nélkül A tanár 3. évadja

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 10, 18:40-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Nem írok sok újdonságot, hiszen már július elején bejelentkeztem azzal kapcsolatban, hogy elstartol az RTL Klub-on futó A tanár 3. évadjának forgatása. A werkfotót az egyik főszereplő dobta ki a közösségi oldalaira, amiről kiderül az is, hogy – vélhetően az évadnyitó epizódot – Dömötör Tamás rendezésével kapjuk meg, bár nekem annyira nem egyértelműek az ilyen „csapós táblák” feliratai, de az biztos, hogy fog epizódot rendezni. Ugye a gyártásért a Paprika Studios felel, ami büszke is arra, hogy az első évadot egy hosszabb második etap folytatta. Igaz az egyelőre nem tisztázott tény, hogy a 3. felvonásban 8/10/13 epizódot kapunk-e, de azzal lehet számolni, hogy 8-nál kevesebbet vélhetően nem!

Mutatnák néhány friss forgatásos képet, hiszen nyári időben kell iskolai témával foglalkozó sorozatot rögzíteni. Nekem már csak az a kérdésem, hogy megkapjuk még idén, vagy megint az évet vele indítjuk más mellett?!

(A ‘tovább mögött’ még találhattok pár forgatáson készült képet! Azokat se felejtsétek ki a sorból.)

Tovább…

Kommentáld!

Pajkaszeg, csapó IV.

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 7, 14:55-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Az RTL Klub elég komolyan ráállt az őszi műsorrendjének reklámozására. Jövő héten startol a Drága örökösök 2. évadja, illetve valamikor a közelebbi jövőben a Jófiúk című újdonsült vígjátéksorozatuk. Nyilván utóbbinál a kulcsszavakat elhintik a reklámainál, miszerint “A mi kis falunk alkotóinak új sorozatáról…” lesz szó. A magyar közönség odavan Pajkaszegért, és a nézettségi adatok is alátámasztják mindezt, mivel múlt héten az ismétlései megint elverték a konkurenciát 18-49-ben. Fel is merülhet az emberben, hogy mi a helyzet A mi kis falunkkal?! Nos, a negyedik évad forgatása megkezdődött. Arról egyelőre nincs semmi infó, hogy, mennyi résszel számolhatunk a folytatásában, de ha tippelnem kellene, akkor annyival legalább, hogy kettétördelve helyezzék műsorukra.

Schmied Zoltán, a sorozat lelkésze; aki korábban a Tűzvonalban című köztévés produkcióban is feltűnt, a napokban jelentkezett be a forgatásáról. Mutatnám a közösségi hálós lábnyomát!

Visszatértem Pajkaszegre: folytatódik A mi kis falunk legújabb évadának a forgatása. Béke! 📿☮️📸Erdélyi Gábor

Publiée par Schmied Zoltán sur Mercredi 7 août 2019

Kommentáld!

Két előzetest is kapott a Jófiúk

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 6, 8:41-kor a(z) Magyar előzetes,Magyar hírek témába.

Mi történt a nyáron az RTL Klub-nál? Igazából meglátták azt, hogyha nézettséget akarnak generálni, akkor A mi kis falunkkal kell operálnia. A 3. évadja kifutott nyár elejével, így új részek hiányában a Tv2 fegyverét vetették be (ugye ők a Bezár a Bazár!-t sugározták újfent, az 1. évadjától!), az ismétlést; melynek értelmében hétköznap esténként újra nézhette a magyar ember Pajkaszeg eddigi történését, amit a Drága örökösök 2. évadjával vált jövő hétfőtől.

A csatornának azonban van a tarsolyában sajátgyártású produkció. Ott A Mellékhatás, amit eredetileg tavaszra szántak; vagy A hentes, amiről nemrég mutattunk kulisszás fotókat. Mindkettő még várhat magára, ugyanis a harmadik újoncát kezdte el tegnap óta promózni, a Jófiúkat, amelynek marketingjénél vissza is nyúlnak titkos fegyverükhöz – ami képest ismétléssel is a hét legnézettebb produkciója lenni a 18-49 évesek körében.

A mi kis falunk alkotóinak új vígjátéksorozata!

– csendül fel az előzeteseinek végén az abszolút fejet felkapó kijelentés. És az ember már egyből arra asszociál, hogy rossz nem lehet! A Jófiúk az a sorozat lesz, amelyben rendőrökre megy a fókusz oly módon, amire mindenki vevő lesz. Egyelőre még csak a teaser jellegű beharangozója kezdődött meg, így most csak annyit mondanék, hogy a szereplők sorában: Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel kapott helyet. Adaptációról beszélhetünk, hiszen az eredeti alapot a spanyol Balfék körzet (Los hombres de Paco) szállította a készítőgárdának, ahol Kapitány Iván is helyet foglal!

(Az előzeteseket a tovább mögött tessék keresni!)

Tovább…

Kommentáld!

Hazai hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 4, 12:20-kor a(z) Magyar hírek témába.

 • A TV2 és Majka közös gameshow fejlesztésébe kezdett Nyomd a gombot tesó! címmel. A műsorvezető saját ötletén alapszik, amiről annyit lehet tudni, hogy „nyolc körön keresztül 50 milliós pénznyereményért játszanak majd a párosok, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de olyan izgalmas elemeket is tartalmaz a formátum, ami a játékosok adrenalin szintjét is megmozgatja.” Egyelőre nincs infó, hogy mikor kerülhet legkorábban képernyőre, de 2020 tavaszát mondanám látatlanban.
 • Módosul a Tv2 hétköznapi műsorrendje augusztus 5-től. Ez annyit jelentene, hogy 19:10-es kezdéssel érkezik a korábban beharangozott Hegyi doktor – Újra rendel (Der Bergdoktor) a 10. évaddal. 20:00-tól a Bezár a bazár! ismétlés folytatódik, míg az Áll az alku 6. évadja 21:25-ös kezdés időponttal rendelkezik. 22:50-es starttal esti filmek érkeznek – leszámítva csütörtököt, mivel akkor a Propaganda c. kulturális magazint követően 23:25-től kapjuk csak meg a filmes adagot.
 • A Drága örökösök 2. évadját másnap hétköznaponként 14:20-tól ismétli meg az RTL Klub.
 • Augusztus 14-én a szerda esti 22:55-ös timeslotban, a Showder Klub mögé érkezik a Privát kopók (Private Eyes) a 2×07-es epizóddal. Nem akarok semmit se feltételezni, de nagyon kíváncsi leszek, hogy az ominózus 2×09-es részén sikerül-e túllendülnie vagy sem?! Három heten belül megtudjuk!
 • Augusztus 17-én 9:55-ös kezdéssel kapjuk meg az RTL Klub jóvoltából a Muppet Show (The Muppets) 1×07-es részét. Ebből arra következtetek, hogy marad a szombat délelőtti matiné időpontban, hétköznapokról pedig száműzésre kerül.
 • Van néhány magyar címünk: 120 millió dollaros ügyGlades – Tengerparti gyilkosságok 3×09; A felújítás / Székfoglalás / Özvegylesen / Tibi, a remete / Tibi csapdájaDrága örökösök 2×01-05; A damaszkuszi út / Lesz, ami leszIsten belájkolt (God 1×19-20; Röfi a sötétbenMuppet Show (The Muppets) 1×07; Egy kis tánc és zene / Happy EndCarter ügynök (Marvel’s Agent Carter) 2×09-10;
 • Mivel hamarosan lejár a Digi és az RTL Klub közötti szerződése, így az online kínálatból augusztus 21-én kikerül a tévécsatorna. A tévésből nem, illetve az RTL többi csatornájára mindez nem vonatkozik, csak a főcsatornára.
 • Augusztus 3-tól elérhető az HBO GO kínálatában a Fekete hölgyek szkeccs show-ja, avagy a nemrég debütált A Black Lady Sketch Show című műsor.
 • Augusztus 4-én duplázva elstartol az Epic Drama műsorán a Versailles 3. évadja – amit a csatorna dupla részekkel a Jamestown-nal vezet fel. – Aki lemaradna róla, az jövő pénteken 21:30-as kezdéssel pótolhatja a részeit.
 • Augusztus 14-én debütál a hazai Discovery Channel műsorán a Savage szerkentyűi (Savage Builds) címre hallgató doku-sorozat, amiben Adam Savage készít magának különféle kütyüket, mint az a címéből is kiderül. 8 részt kértek belőle, melynek premierje júniusban kezdődött meg odakinn. A készítők között: Wyatt Channell, Lloyd Braun, John Tessier, Chris Cowan.
 • Augusztus 10-én tűzi műsorára a Hajsza a balti arany után című lengyel dokumentumfilm sorozatát a History Channel 23 órás kezdéssel. A sorozat borostyánvadászokat mutat be, akik a “balti arany” után kutatnak.
 • Szintén augusztus 10-én tűzi műsorára A Donald Trump-dinasztia című dokumentumfilmet a History Channel 21 órás kezdéssel.
 • Augusztus 12-én nem csak az AMC műsorára érkezik a Fear the Walking Dead, hanem a Cool-éra is. A különbség persze annyi, hogy ők az 5×01-es premier epizóddal rajtoltatják 22 órás kezdéssel.
 • Augusztus 5-én a délutáni matiné időpontjában érkezik újra a Cool-ra a Született detektívek (Rizzoli & Isles) 2. évadja 16 órás kezdéssel.
 • Augusztus 10-én A Ramsay család kalandjai (Matilda and the Ramsay Bunch) címmel érkezik a Viasat3 műsorára az 1. évad a reggeli/délelőtti időszakba, általában 9 óra körüli kezdéssel hétvégente. A 2. évadja augusztus 18-án 10:50-től rajtol, amit az 1×13-15 vezet majd fel.
 • A Tv2 nem áll le az Alex felügyelő (Inspector Alex) premierjével, ugyanis augusztus 17-én folytatódik az 5. évaddal ugyanúgy duplázva szombat délutánonként, mint ahogy megszokhattuk.
 • Augusztus 9-én a NatGeo műsorára érkezik Az SS – Rúnák titkai című doku-sorozat 23 órás kezdéssel. Másolnám a tartalmát: „Az SS, azaz a hírhedt hitleri Védőosztag jelképééül szolgáló SS-rúnákat egy filléres gondokkal küzdő grafikus, Walter Heck tervezte 1929-ben. A szimbólum azonban sokkal régebbi múltra tekint vissza, a nácik például az őseiknek gondolt teutonok írásjegyeinek tulajdonították; mások szerint viszont (a történelem szemtelen fricskájaként) egy szemita eredetű jelképről van szó.”
 • Augusztus 11-én jön a NatGeo műsorára a Gordon Ramsay: Új utakon (Gordon Ramsay: Uncharted) 22 órás kezdéssel.

Kommentáld!

Kezdődik a Fuss, család, fuss! 1. évadjának felvétele is…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 2, 13:17-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

A Tv2 ősszel két saját gyártású műsorral próbálja majd a nézőket megnyerni. Az egyik a Kapj el, ha tudsz! címre hallgató (eredeti címén: Catchpoint) gameshowja; a másik pedig a Fuss, család, fuss!, ami egy családi verseny reality lesz. Nem csak a fizikai, de a mentális próbatétel is megjelenik a műsorban, aminek vezetője Palik László lesz. Anno az Exatlon után hirdette be a csatorna. A casting lezajlott, így augusztusba lépve megkezdődhet a forgatása.

Anno a Tv2 a hivatalos közleményében ezt írta róla:

„A műsorban fitt és kevésbé edzett, de nagyon elkötelezett civil és sztárcsaládok versenyeznek a főnyereményért. Komoly fizikai és mentális akadályokat kell legyőznie annak a családnak, aki szeretné a „Legfittebb család” címet és az ezzel járó pénznyereményt megszerezni. A versenyzőket profi mentorok is segítik abban, hogy a legjobb teljesítményt érjék el. Bátorság, kitartás, összefogás. Ez jellemzi a családi verseny résztvevőit, és a végén kiderül, melyik Magyarországon a legfittebb család.”

A forgatás a napokban elkezdődik. Palik már elkezdte promózni a műsort, íme néhány instagram bejegyzés a jelenségről. Azt se feledjük el, hogy a „Legfittebb család” címe mellé 10 millió forintos fődíj is dukál.

A tovább mögött folytatnám még néhány fotóval! Azokat se felejtsétek ki a sorból.

Tovább…

Kommentáld!

Zajlik a Sztárban Sztár leszek! felvétele

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 1, 12:25-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Nem csak külföldön készülődnek a 2019-es őszi idényre, hanem itthon is. Július elején mutattam egy fotót az RTL Klub-os Drága örökösök 2. évadjának forgatása kapcsán, míg előtte A Tanár 3. évadját illetően. A TV2 is belekezdett azóta a Fuss, család, fuss! címre hallgató sport versenyreality-jének előkészületeibe, ami vélhetően az egyik húzócíme lesz az őszi stratégiájának; de ne feledkezzünk el a Sztárban Sztár leszek!-ről sem, amit újragondoltak, hiszen az eredeti változathoz képest nem celebek bújnak az énekesek bőrébe, hanem hétköznapi emberek “változnak át” külső és belső (értsd: hang) tekintetében.

Amit a produkcióról lehet tudni, hogy maradt Till Attila a műsorvezetője; míg a zsűriben: Pápai Joci, Bereczki Zoltán, Tóth Gabi és Horváth Tamás foglal helyet. Jelenleg a felvétel a középdöntőnél jár.

Mutatnám a napokban kitett fotókat a hivatalos instagram oldaláról:

A tovább mögött még több instagram bejegyzés, mert hol, ha nem a közösségi hálón egyszerűbb a teaser-ölni a talent showt!

Tovább…

Kommentáld!

Szépen haladnak a Netflix-nél a szinkronmunkálatok

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 1, 11:27-kor a(z) Magyar hírek témába.

Már két hónapja rendes (próbaidő nélküli) előfizetője vagyok a Netflix-nek. Nagyjából akkor csatlakoztam, amikor megkezdődött a lokalizációja. Gondoltam este, csak futólagosan körbenézek, hogy az elmúlt negyedévben mi a helyzet szinkron tekintetében, mert heti rendszerességgel hoznak egyet-kettőt – beleértve a filmes szegmenst is. Annak pedig külön őrültem, hogy a Shaft c. film a debüt napján megkapta a magyar hangját; ellenpéldaként pedig az Another Life-ot hoznám fel, amire eléggé rákészültem, de a mai napig nem élesedett be.

A lista előtt azért megjegyezném, hogy a streaming szolgáltató startjánál fel se merült bennem az a tény, hogy előbb kaphatok meg valamit szinkronosan, mint hogy tévében/moziban leadnák! Változnak az idők, de ez jó számunkra. Tehát mutatnám a listát, amit Ti is napiban csekkolhattok, ha az alábbi linkre klikkeltek:

Insatiable1. évad
Trinkets1. évad
Dead to Me1. évad
Death Note1. évad
– Fekete tükör (Black Mirror) – 5. évad
Gotham1-4. évad
Killer Ratings1. évad
Lego City1. évad
LEGO Nexo Knights1-2. évad
– Különös dolgok (Stranger Things) – 1-3. évad
Ninjago: Mastets of Spinjitzu1-6. évad
– San Francisco-i történetek (Tales of the City) – 1. évad
Titans1. évad
Total Drama1-2. évad
The Chef ShowVol. 1.
PJ Masks1. évad

+ biztosan érkezik magyar szinkronnal:

13 Reasons Why?1-2. évad
– Másik élet (Another Life) – 1. évad
– Kamrák (Chambers) – 1. évad
– A Sötét Kristály: Az ellenállás kora (The Dark Crystal: Age of Resistance) – 1. évad

Nem rossz a felhozatal. Természetesen jöhet más is, most hirtelenjében azokat soroltam fel, amikből érkezett vagy magyar előzetes, vagy a részeinek végen a stáblistában ott szerepelnek a szinkronhangok.

Evezzünk más vizekre. Rátérnek a cikk eredeti koncepciójára, azaz egy Youtube videóra, melynek különlegessége, hogy a 13 Reasons Why Hannah-jának szinkronhangja csinált egy vlog epizódot a tapasztalatairól, élményeiről – amolyan kérdezz/válaszolok felállásban!

A tovább mögött megnézhető a videó!

Tovább…

Kommentáld!

Augusztus 12-én folytatódik a Drága örökösök a 2. évaddal

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 30, 14:51-kor a(z) Magyar hírek témába.

Akkor újra: az RTL Klub a Drága örökösök 2. évadját augusztus 12-én hozza vissza. A premierjének rendje a megszokott lesz, azaz hétköznaponként 20 órától érkeznek az új részek.

Ez annyit jelentene, hogy A mi kis falunk 3. évad ismétlésének helyére kerül, mivel a 3×17-es epizódját (ami egyben az évadzáró is) augusztus 9-én adja le a csatorna újfent, melynek következtében kifogynak belőle. Hasonló kaliberű, akarom írni nézettséget generáló elképzeléssel akarja feltölteni a timeslotot, így műsorára tűzi a szintén falusi környezetben játszódó másik sorozatának folytatását. Teljesen logikusan! Mellesleg nyáron még vevőbbek is a nézők az ilyenre, a kérdésem már csak az: megdől-e a korábbi nézettségi rekordja?

Ezzel egyidejűleg módosul a műsorrend a 33. héttől, ugyanis a Drága örökösök után érkezik 21:10-re a Barátok közt, majd pedig 21:55-től esti filmek jönnek az őszi stratégia beköszöntéig.

Az évadnyitó epizód: A felújítás, míg a 2×02 a Székfoglalás címet kapta.

Az új évad történéseit másolnám a közleményből:

(…) az ügyvédnő, vagyis Kálmán bácsi özvegyének beköltözése alaposan felkavarja a Szappanos család életét. Tibi háborút indít az új családtag ellen, és mindent megtesz, hogy elüldözze. Tamás kenderültetvénye majdnem bajba sodorja a családot, megjelenik Szláven felesége Olga is, akinek esze ágában sincs elválni, viszont letelepszik a faluban. Mónika és Subicz – a panzió és kisbolt új tulajdonosai – teljes egyeduralomra törnek Ökörapátiban. Kristóf szakít Pannával, és talán rátalál egy új szerelem is. Kata és Dani kapcsolata pedig végre beteljesedhetne, ha Stefi egy váratlan életesemény kapcsán nem forgatná fel teljesen Dani mindennapjait. Sándor, Mihály, Zsóka és Anikó pedig készülnek a nagy afrikai útra.”

A folytatáshoz pedig már van két hivatalos kreatív is, amiket vétek lenne, nem megmutatni!

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats