A Comic Con legjobb random képe(i)

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 30, 21:15-kor a(z) A hét képe témába.

Nincs vége a Comic Con-nak a blogon, mert még mindig akad a tarsolyomban egy pár kószacikk, amiket meg szeretnék osztani. Ilyen az alábbi két random fotó, amik átadják azt a hangulatot, ami áthatja a San Diego-i eseményt. Igen, tudom, nehéz dönteni, melyik überli a másikat!

A tovább mögött lehet csekkolni!

Tovább…

Kommentáld!

A S.H.I.E.L.D. is 100. epizódot ünnepelt

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 6, 16:38-kor a(z) A hét képe témába.

Az ABC az elmúlt hónapban több sorozatával is mérföldkőhöz érkezett. Legutóbbi a Modern Family és a The Middle ünnepelte a 200. epizódját, vagy a The Goldbergs a 100. részét – de hogy nem csak lefelé, hanem felfelé is van még, ne feledkezzünk el a Grey’s Anatomy 300. epizódjáról sem, ami lassan utoléri az NBC-s ER-t, ami a 331-dikkel vonult végső nyugodalomra.

A sort a Marvel Television legidősebb tagjával, a Marvel’s Agents of SHIELD-del folytatnám. Nemrég startolt az 5. évadja, ami két különlegességgel is büszkélkedhet: az első, hogy nem sokan néztük volna ki belőle ezt a teljesítményt; a másik, hogy az 5. etappal átlépi a produkció az ominózus mérföldkővét, azaz a 100. részét. A stáb november végén ünnepelt, hiszen bárhogy vesszük, a Marvel-univerzum flagship sorozatáról beszélhetünk. Megcsinálták, és nekik ennyi elég. A nézők legkorábban tavasz tájt láthatják a szóban forgó epizódját, addig legyen elég az alábbi ünneplős össznépi stábfotó.

agents-of-shield-episode-100-celebration-1061357

Kommentáld!

#Greys300

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 9, 20:51-kor a(z) A hét képe témába.

Jövő héten kerül adásba a Grey’s Anatomy 300. epizódja, ami a 14×08-as Out of Nowhere címre hallgató lesz. A stábtagok azóta már elfogyasztották az ünnepi tortájukat, az eseményről két fotót közölnék, mert megérdemlik.

DONcIj6VAAAxTlD

300-Cakeresize

Kommentáld!

A hét címlapfotója?

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 10, 20:05-kor a(z) A hét képe témába.

Nem sok címlapfotót közlünk az oldalon. Általában a nívósabb sorozatoknál teszünk kivételt, amikor egyszerre több borítással jelennek meg, s ezáltal a rajongók buzdítják vásárlásra. Most ilyenre szó sincs, csak egy elkapott pillanatról, amin a The CW nagy DC-s szuperhősei kapnak helyet. Érdekes, hogy a Legends of Tomorrow-ból senkit se raktak oda negyediknek. Talán pontosan azért, mert nincs is olyan főkarakter ottan, amire lehetne építkezni. Ha pedig igazam van, akkor miért dobtak +4 epizódot a 2. etapjához?!

14962524_10154791613374701_2034344973989634518_n

Kommentáld!

Kreatív téma A konyhafőnökből

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 23, 17:35-kor a(z) A hét képe témába.

Lezajlottak A konyhafőnök előfutamai. Nekem még van egy epizódnyi lemaradásom, hogy a középdöntővel folytathassam hétfő este, de azt este folyamán orvoslom. Előjáróban: az utolsó hét sikerült a legérdekesebb, legizgalmasabbra és legjobbra. Végre kreativitásból se volt hiány, ugyanis a séf elővette a kritikusabb és „nah, most mutassátok meg” oldalát. Kedden az egyik feladatkörben az volt a versenyzők feladata, hogy fekete-fehér színekkel operálva hozzanak össze egy főételt. Csak ez a két szín lehetett jelen a tányéron. Lettek szép tányérok, illetve határt érintősök.

Már aznap este ki akartam tenni, de megvártam a hivatalos fotókat a finomságokról. Egyébként szerdán folytatódott a színvonal ötlet, ugyanis a séf a vörössel való játszadozást adta ki a játékosoknak. Amint lesz képünk hozzá, mutatjuk!

fekete-feher-adam

A tovább mögött folytatódik a keddi adás remek munkái. Klikk, mert mindenképpen megéri csekkolni. Igazi food porn.

Tovább…

Kommentáld!

Sorozatforgatási térkép az USA-hoz

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 27, 14:37-kor a(z) A hét képe témába.

Tudom, hogy már régi ez a térkép, de az új olvasóinknak minden bizonnyal nem lesz az. A képre klikkelve nagyra vált. Remélem, valaki egy hasonlót legyárt az elmúlt 2-3 évben futott sorozatokhoz is. Jó lenne.

image

Kommentáld!

200. epizódját ünnepelte az Így jártam anyátokkal

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 22, 20:20-kor a(z) A hét képe témába.

Hatalmas a differencia a How I Met Your Mother teljes lakosságos és célközönség mutatója között! Míg előbbinél házon belül jelenleg a 16. helyen áll (az amúgy TOP20-as – reality-mentes – listán), a 2 Broke Girls, a Mom, a We Are Men és a Hostages előtt; addig utóbbinál 2. helyen, egyedül a The Big Bang Theory előzi be. A CBS jövő áprilisban egy korszakot fog lezárni, mert már most tudjuk azt, hogy a How I Met Your Dad, azaz a spinoff nem fogja tudni ugyanezt hozni, hiába is akarják ezt a csatornavezetői. A karakterei miatt szerettük meg őket – és a sztori miatt ábrándultunk ki jópáran.

Szóval megvolt a 200. epizód ünneplése. Április 28-át – igaz még nem vésték kőbe – meg lehet jegyezni, mert úgy fest, ez a sorozatfinálé dátuma. Mutatnék pár képet a tortavágásról. Úgy is rég foglalkoztunk ilyennel.

(A tovább mögött még 4db kép.)

Tovább…

Kommentáld!

A hét címlapja

 
Beküldte: Kanyecc 2013 September 5, 11:54-kor a(z) A hét képe témába.

Kommentáld!

Axe Cop for President!

 
Beküldte: tess 2013 July 30, 18:33-kor a(z) A hét képe témába.

Bocs, ez kihagyhatatlan volt. Amúgy ebből a “for President!” mizériából lassan egy állandó rovatot kellene indítani itt a blogon, elvégre igen termékenyek a mémgyáros kollégák az utóbbi időben.

Kommentáld!

Hétvégi giga E-P-I-C

 
Beküldte: tess 2012 March 4, 22:39-kor a(z) A hét képe,Fun témába.

Kb. 10 perc bukkantam a képre és azóta sírva röhögök. Asszem erre szokás mondani, hogy EPIC reel.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats