Weeds – Elstartolt a 7. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2011 July 4, 20:30-kor a(z) Weeds témába.

Three years later.

Visszatért a Weeds. Kapta jócskán a (negatív) kritikát, hogy ez a Weeds már nem az a Weeds, mint hat évaddal ezelőtt. Kérem szépen, azóta a karakterek hatalmas átalakuláson mentek keresztül, így annyit tudok erre csak válaszolni, hogy teljesen igazuk van. Akik anno a kedvenceink voltak, na, azok most is azok, legalábbis többségük, csak éppen csatlakoztak melléjük jó páran. Bővül a kedvenclista, hogy magyarosabban fejezzem ki magam.

Sok spoilert azzal nem árulok el, hogy három évet előre ugrottunk az időben. A készítők éltek a lehetőséggel. Nem álltak le a jelenben. Ez jó hír. Biztosan lesz olyan, aki Nancy zűrős sittbeli életére kíváncsi. Dobtak nekik is egy csontot, hiszen kb. 2 percben láthattuk a túlélési technikáját az anyucinak. Másrészről, nincs olyan se kizárva, hogy az évad közbe ne tűnhetne fel egy-egy régi kóter arc, legyen az jó vagy rossz értelemben. Harmadrészről, ott vannak az álmok, a visszaemlékezések, amivel a „rossz napokat” megint csak a nézők elé lehet tárni. ­– De koránt se hiszem, hogy ilyenekhez nyúlnának.

Ha igazán jók akartak volna lenni, akkor Nancy-t kihagyták a kezdésből. Az első három részből minimum. Aztán jöhetne a kezdő jelentével. Magam ellen beszélek, hiszen biztosan felhoztam volna a cliffhangernek a lezáratlanságát. (Mi történt azután, miután lesittelték, illetve kedves férjével, akinek a keze jó messzire elér?) Igaz, annak se vagyok a híve, hogy mindent lezárjanak belőle, mert ilyent kaptunk. Legtöbb kérdésre, ami félév alatt se ment ki a fejünkből megkaptuk a választ. Pipálhatjuk, mert kerek a sztori.

Az évadnyitást felfoghatjuk egy újabb rebootnak. Hányadik is ez? Ha jól számolok, akkor a harmadik, de mindközül ez lett a legjobb, azaz még se, mert Nancy ott volt. De ha nem… Elidőztem volna Koppenhágában. Jobban elmélyültem volna a másik családtagok életében. Mi történt az alatt az idő alatt? Ki tért jó útra? Valahol érhető az is, miért nem történt meg. Két díszlet közé szorították a dán kiruccanást. Túl gyorsan elintézték. Ez zavar. Kaptunk 1-2 percet az ott létükből szereplőkként, se többet, aztán irány vissza Amerikában.

Az időt jól kihasználták. 20 perc. Rohadt gyorsan elreppent. El is felejtettem, hogy ilyen rövid időtartammal állunk szemben. A következő rész előzetese alapján viszont beigazolódik az, miért is kellett anyucinak visszatérnie olyan gyorsan. 3 év alatt semmit se változott.

A kezdés közepes lett. Se többet, se kevesebbet nem akarok adni neki, mert aranyközéputat eltalálták. Valahol elégedetlenkedem, valahol teljesen elégedett voltam. Előbbiből talán több is volt, mint kevesebb. Ez van, Hagyni kell most kicsit a Weeds-et, mivel hetibe nézhetetlen. Bár mindig azt vallottam, hogy darálva lehet csak. Az új nézőknek üzenem: lehet becsatlakozni a történetbe, mert ilyen téren precízek voltak. Érteni fogja mindenki a tényeket.

 

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Weeds – Kreatív hanyatlás a 3. évadban

 
Beküldte: tess 2011 June 10, 10:37-kor a(z) Weeds témába.

Pont a napokban írtam a True Blood kapcsán a 3. évados dilemmáról, ami ugye egész rendesen megtudja osztani a nézőket. A 3. évad általában a csúcs, az évad amire mindenki emlékezni fog. Azonban Jenji Kohan-nak sikerült bebizonyítania, hogy ez nem feltétlenül igaz. Az 1. évad kellemes dramedy vonala, majd pedig a tökéletes 2. évados hajtás olyan magasra tették a mércét, hogy a sorozat egyszerűen képtelen volt felnőni hozzá. Fel tudott volna, csak a készítők mérhetetlen kreatív válságba kerültek, aminek a következtében részről részre be tudták bizonyítani, hogy mindig van lejjebb.

Pedig az évad korrektül fel lett vezetve a 2. évados cliffhangerben, amit a premier is egész jól vett. Mi több az évad elején még volt okunk reménykedni, de a sorozatos próbálkozások, a súlyos zakók és a kezelhetetlen karakterek tömkelege szép lassan megfujtotta a lelkesedésünket. Az évad történetileg ugye ketté lett osztva, ami mint később kiderült hatalmas baklövésnek bizonyult. Nancy anyu, hogy lerója tartozását a helyi feka maffiavezér U-Turn kifutója, majd pedig tanítványa lesz. Roppant szórakoztató egy éra volt ez, de sajnos igen csak rövid ideig tartott. Szemlátomást az írók nem tudtak mit kezdeni az új kreatív vonallal, ami egyébként mérhetetlen potenciállal rendelkezett. Alapból a kisvárosi hangulat párosult a szervezett bűnözéssel, amihez hozzájött még a U-Turn által szolgáltatott fanyar feka humor is. Aztán a tétlenkedés gyorsan egy bandaháborúba torkollott, amit egy évad közbeni reboot oldott fel, lévén Nancy megint független lett és kezdhette az egész vállalkozást előről.

Azonban a független éra sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Egy rövid időre visszatért az ex-DEA ügynökös szál némi csavarral, kunkorítottak egyet a Conrad-dal való kapcsolaton is, hogy az újabb konkurensekről ne is beszéljünk. A  főszál mint olyan hihetetlenül csapongóvá és felszínesé vált, amit csak tovább súlyosbított a mellékszálak esztelen kombinálása. Silas ugye beszállt a bizniszbe, de egyszerűen elképzelni sem tudom minek. Celia először Doug ellen fordult a polgármester választáson, majd szeretők lettek, végül pedig beáll a Nancy féle fűterjesztő kollektívába. Meredek mi? Egyedül talán csak az Andy-Doug-Dean hármas maradt meg a kötelező kaptafánál, bár itt is érezni lehetett a hanyatlás első jeleit.

Kohan és az írók szemlátomást kreatív gondolkodásuk erejében voltak, több évadnyi történést pakoltak az évadba, de mind hiába. Hiányzott az egységes kép, semmi folytonosság nem volt benne. Az ok-okozati viszont meg igen csak lazán kezelték. Ezt csak tovább súlyosbította az évadon belüli két reboot gyanú is. Egyszer ugye ott volt U-Turn nevetséges halála, majd pedig a fináléban való menekülés. Szemlátomást a készítőknek fogalmuk sincs hova tartanak, így a legalapabb kaptafánál maradva szimplán csak sztorizgatnak nekünk, majd ha az eszement irányba megy el, fogják és egyszerűen rebootolják az egészet.

Az összképen némileg csak a vendégszereplők tudtak javítani, elvégre ebben még mindi verhetetlen a sorozat. Page Kennedy (Blue Mountain State) játszi könnyedséggel hozta a divat gengszter fekát, amitől csak sírni lehetett a röhögéstől. Emellett persze ott volt a valós negatív oldal és a ráhatások, de mint tudjuk ezt nem nagyon erőltették a készítők. Aztán érdemes kiemelni még Matthew Modine-t (The Bedford Diaries), aki a szomszédos város bolond polgármesterét alakította. A karaktere egy az egyben tökéletes ellenfele volt humorban Doug-énak, amit csak tovább javítottak a szeretői alternatívákkal. És persze ne feledkezzünk meg a szexisebb anorexiás Olsen testvérről Mary-Kate-ről sem, aki igazi meglepetés volt. Az eyecandy vonal mellett remekül hozta Silas aktuális bolond nőjét, aki vallási fanatikus volt, de közben imádott tépni meg úgy általában mindent, ami hedonizmus. Korrekt tükröt tartva ezzel a szenteskedő kisvárosi polgárság elé.

Összegezve tehát az évad roppant nagy csalódás volt, amiben egyértelműen a készítők a ludasak. A szereplők  szokás szerint hozták a megszokottat, a vendégszereplőkre sem lehetet okunk, így marad a történet. Sorra jöttek a kihagyott ziccerek, amik közül még párat benyeltünk, de azért Nancy és Celia párharcát így lecsupaszítani közönséges bűncselekmény volt. Akárcsak a szálak ilyen felszínes kezelése vagy a szereplők nonszensz kapcsolati hálójának az alakulása. Egy az egyben látszik, hogy az évad minden perspektívától mentesen készült, így az elején ami még nyomokban szórakozató tudott lenni a végére bődületesen izzadságszagúvá aposztrofálódott le. Sajnáljuk, az így kapott vízválasztó nem biztos, hogy mindenki érdeklődését felcsigázza majd a folytatásra.

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Weeds – A MILFű 2. évadja

 
Beküldte: tess 2011 April 23, 17:32-kor a(z) Weeds témába.

Érdekes dolog tud lenni egy 2. évad, ugyanis ilyenkor a készítők álltalába a két véglet felé mozdulnak el. Egyrészről vagy beüt a sophmore slump, vagyis a kreatív hanyatlás, amikor a készítők ötletei köszönő viszonyban sincsenek a nézői elvárásokkal. Másrészről meg ott van a folytatások bevett szabálya, vagyis követni a kitaposott ösvényt, csak éppen mindenből kétszer többet nyújtva. Na a Weeds 2. évadja is ide tartozott!

Jenji Kohan kreatív vezetésével az írók egy roppant részletes, ám de parádésan tömörített 2. évaddal örvendeztettek meg minket. Igaz a premier koránt sem hozta, azt a szintet, amit az 1. évad fináléja után elvártunk volna. Aztán a bölcs építkezés, valamint a kimért drámázás meghozta a kellő hatást. Pörögtek a jelenetek, szinte minden karakter kapott valami fontosabb szálat, amit aztán szépen végig is vittek, hol jókora drámával, hol pedig komédiával fűszerezve. És végig ott volt a háttérben a cool főszál, ami mellesleg a sorozat teljes arculatát meghatározta.

Nancy és kis kompániája végre belevágtak a nagyüzemi fű terjesztésbe, aminek mi minden fontosabb állomását végig követhettük. A készítők okosan eköré szőtték a többi szálat is és hirtelen minden bevett alternatívát ránk zúdítottak. Előtérbe került Nancy és a gyerekek kapcsolata a droggal, a konkurenciával való hadakozás és persze Helia bosszúja. Másrészről meg ott volt Agrastic polgármesterségéért folytatott harc is, ami Celia és Doug parádés küzdelmét hozta magával. Arról nem is beszélve, hogy remek görbe tükröt állított a kertvárosi amerika számára.

Ugyancsak remek húzásnak bizonyult pár apróbb változtatás is, ami még szerethetőbbé tette az évadot. Ott volt ugye a főcím zene megváltoztatása, ami hatalmas ötletnek bizonyult. Nyugi, nem kell parázni megmaradt Malvina Reynolds Little Boxes című nótája, csak éppenséggel minden részben más feldolgozásban hallhattuk. Aztán ott volt még a remek vendégszereplői éra is, amivel megint csak elégedettek lehetünk. Snoop Dogg fergeteges vendégszereplése és a MILFweed instant rapje egyszerűen ütött. Az utolsó pár részben feltűnő Zooey Deschanel meg maga volt a megtestesült guilty pleasure a maga nimfomán őrült picsa személyében.

Ami viszont negatívum az a roppant hektikus történetvezetés. Sokszor az instant hülyülést, a már-már védjegynek számító poéngyártást lecserélték a drámára, ami sajnos nem mindig működött. Szó se róla színvonalas volt, csak az időzítéssel volt néha gond. Aztán az egészet egy tipikus WTF fináléval akarták megmenteni, ami a 4-5 rész után kissé idegesítő tudott már lenni.

Összességében viszont az évad ütött és ez itt a lényeg. Ha röviden értékelnünk kellene, akkor annyit mondanék mindenben kétszer jobb volt. Több akció, több poén, több keverés és persze több hiba is. A guilty pleasure életérzés így sajna eltűnt, helyette jött a keserédes drámázás, ami aztán súlyos cliffhangerekben végződött rendszerint. A fináléból vezető kiutat speciel el nem tudom képzelni és ez így a jó. Végül is kijár neki 4,5/5, de azért már élesen látszódnak a hibák.

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Weeds – Ez volt a 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 18:01-kor a(z) Weeds témába.

Téli szüneti darálásra lett beidőzítve a Weeds szintre hozása. Anno a negyedik évad elején hagytam abba, mivel Nancy Botwin hatalmas változáson ment át az elmúlt három felvonás alatt, amit negatívumként éltem meg. Nekem az az anyuka tetszik, akit az első etapban alakít. Aki piti fűárusként éli napjait, néha a szereplőköre kicsit bővül. Nos, így a negyedikre már eléggé elszaladt a ló. A kérdés, hogy megérte-e a környezetváltás, ha és az új főszálnak a kiépítése, ilyen meredek módon.

Ez már nem a fűről szól(t)?! – többször megfogalmazódott bennem a kérdés, mert Nancy nem az a Nancy, akit az első évadban megismerhettünk. A Weeds átértékelődött vagy mifene? A vígjáték műfajt erősen lecserélték drámára. Az egészet átitatták vele. Mellesleg a részek végi cliffhangerre se ment az az odafigyelés, amit megszokhattunk.

Azért voltak jó megmozdulások, de nem Nancy részéről, hanem a gyerekeiéről. Vegyük csak Silast, akiből elit fűtermesztő lett. Összeállt egy jóval idősebb nővel, akit dughatott kénye-kedve szerint (vele, spoileres!), míg fel nem tűnt a férj. Ott van Shane, aki a lányok kedvence lesz. De nem akármilyen lányoké. Kipróbálhatja velük sok-sok rossz dolgot. Andy-Doug projektről se feledkezzek el, akik felcsapnak „coyote”-nak, azaz akik az illegálisbevándorlókat áthozzák a határon, némi juttatás fejében. Rajtuk volt a világ szeme, hogy megmentsék a sorozatot, mert Nancy feje felett átcsaptak a hullámok.

A sok ballépést azért kompenzálták meztelen jelenetekkel. Három csajt is láthattunk, amint éppen elmélyültek a szexuális életük gyönyörében. Viszont, ez nem elég, hogy megfogjon. Hiányzottak a vicces beszólások. Mindenki részéről! Megölték a humort.

Tudjuk, hogy létezik az ötödik évad, így nagyon nem is szaporítanám a szavaimat. Cseppet sem vagyok elégedett a Weeds negyedik adagjával. Elcsesztél. Az első évadtól folyamatos hullámvölgyet érzek, és nagyon remélem, hogy ennél lejjebb már nem érnek, mert ez így nagyon nem okés. Nancy-nek kérnék egy reboot-ot. Hagyja a melleit a póló alatt, és inkább árulja a füvet. Az évad végi cliffhangerről pedig kiszámítható volt. Nincs igazam?

This entry has a rating of 1.5

2 Hozzászólás

Weeds – 1. évad kritika

 
Beküldte: Kanyecc 2009 February 28, 17:05-kor a(z) kritika,Weeds témába.

Ma hírmentes napot tartok. Rájöttem, hogyha szinten akarjuk tartani magunkat, változtatni kell a struktúrán. Átalakuláson fogunk átesni a következő hetekben, azaz nem minden sorozatból fogtok kapni epizódos kitárgyalót. Természetesen, amikbe belekezdtük, azokból érkezni fog, ha úgy látjuk jónak, de a napra készség megköveteli. Sorry skacok, nekem se tetszik, de a szabadidőm egyre kevesebb, amint azt észrevehettétek az elmúlt napokban. (Értsd: Kora este kezdünk el blogolni.)

Ennek fényében ültem neki a Weeds első évadjának, amelyből azért még kaphattatok epizódos kitárgyalást tess-től. Nem is húznám az időtöket. Vágjunk hát bele, mégis nekem hogy tetszett a sorozat első etapja. (Kép után már spoileresen folytatom, szóval csak óvatosan.)

Isteni sorozat. A Showtime belenyúlt a tutiba. Engem azonnal megnyert. Ilyenkor örülök, hogy le vagyok maradva még három évaddal, hiszen nincs várakozás, egyből jöhet a következő epizód. A sztorit ne részletezzük, mert többször emlegettük, főként mikor egy-egy szezonja megérkezett a hazai HBO műsorára. Kultsorozat, oh yeh. Bizony, a csatorna megalkotta a legtutibb sztorival ellátott drámáját. A Weeds-et csak szeretni lehet. A tabu téma egyaránt megtalálható benne, ahogy egy családos anya gátlástalan életet.

Nekem először kicsit merésznek tűnt a felállás. Egy anya, aki elvesztette férjét belevág a dílerkedésbe. Az elején, kezdőként elköveti a legalapvetőbb hibákat, azonban talpra esett asszonyról van szó. Koránt se írjuk. Nem is tettem. Még ha összecsaptak feje felett a hullámok, s kockáztatnia kellett férjétől kapott eljegyzési gyűrűjét. Végülis az első évad – magáról – a fű által kapott pénznek a legalizálásáról és a terjeszkedésről szólt. Ajánlom figyelmetekbe a Nancy nézőpontjának a változását. A legdrámaibb, amit ki lehet emelni az egész idényből. Ugyebár az elején csak felnőtteknek szállított jómaga, aztán mikor észhez tért és tudatosult benne, hogy nélküle is füveznek a tinédzserek, akkor elkezdett terjeszkedni. Jobb fűvel rendelkezik, sőt sulin belüli dílerrel rendelkezik, aki mellesleg odavan érte.

A sok fű, az új területek persze a család rovására megy. Silas összejön egy süket csajjal, aki szerintem nagyon aranyos. Legalábbis ameddig nem jöttek össze, nekem az egyik kedvenc karakterem volt. Aztán eltűnt a láthatárról. Remélem a folytatásban vissza fog térni, mert kár lenne érte. Most lehetne vitatkozni: ki a betegebb, Shane vagy Andy, de inkább hagyjuk. Andy-t látom fiatalabb kiszerelésben. (Az a „cicavadászatos” rész volt a legbetegebb, az Alkaidás „fizessetek váltságdíjat, vagy különben lefejezem” rész után.)

Celia remek barátnő. Bassza meg, de néha megsajnáltam. Kemoterápia az egy nagy szopás, de amikor újra visszatér a régi énje, akkor mosolyra mozdult a szám. Ez az. Hiába nem tetszik lányának a fogyási mániája, a végén mégis mintha észhez térne. („Szép vagy, de nagyon izzadsz.” – nesze neked lezbi barátnő.)

Órákat lehetne elemezgetni az egyes eseményeket, de én most összegeznék. Az utolsó rész utolsó 10 perce kárpótolt minden hullámvölgyért. Bitang jó lett. Nancy kiáll magáért, ezért teszik mindenkinek. A végére át kell alakítania az üzleti struktúráját, hogy a konkurenciával fel tudja venni a harcot, és kis idő alatt Kalifornia legnagyobb dílere lehessen. Azaz a piramisrendszer legtetejére akar kerülni, amihez társulnia kell, terjeszkednie, valamint védelmet szerezni. Bizony. A második évad remekül elő lett készítve. Minden adott a remek évadpremierhez. Szerintem annak kritikájával legkésőbb vasárnap érkezek, mert egyszerűen nem lehet húzni-halasztani a folytatást. A Showtime belenyúlt a tutiba. Kultsorozat adott dolog, aki eddig nem nézett bele, az vessen magára, mert bitang jó sorozatot hagyott ki.

3 Hozzászólás

Weeds 1.10 – The Godmother

 
Beküldte: tess 2006 June 2, 23:54-kor a(z) Weeds témába.

weed110.jpg
Premier: 2005/10/10
Írta: ???
Rendezte: Lev L. Spiro

Kiderül, hogy Conrad volt, aki visszaszerezte Nancy fűjét és ezen Heylia elég rendesen kiakad. Sőt még Nancyt is válaszút elé állítja, Conrad barátsága vagy a fű. Silas bekészül egy ekitől és a rendőrök viszik haza. Nancy tehetetlenül áll a történtek előtt, hisz fia tudja róla hogy díler. Celia ismét Isabellel küzköd, aki most éppen leszbinek képzeli magát. Andy totál be van parázva, hisz a hadsereg megtalálta és egyből meg is kapta a behívót. Conrad felkeresi Nancy t, hogy társuljanak és ne csak terjesszenek hanem termesszenek is. Nancy végül is belemegy és bevszik a csapatba Andyt, Dougot és a többi fűvest. Ezután Nancy összejön Peter-rel is, de kiderül a férfiról, hogy a drogellenes csoportnál dolgozik.

Értékelés: 5/5
Nagyon durva volt, de tényleg. a csattanok is pont a helyűkön voltak és végre már nem pitiben üzletelnek. Pont ezt vártam egész végig. Ja és a happy end feeling a fégére a DEA melénnyel teljesen eltűnik. Akarom a 2. évadot.

Kommentáld!

Weeds 1.09 – The Punishment Lighter

 
Beküldte: tess 2006 June 2, 23:51-kor a(z) Weeds témába.

weed109.jpg
Preimer: 2005/10/3
Írta: Matthew Salsberg
Rendezte: Paul Feig

Shane ellopja Silas öngyújtóját és majdnem felgyújtja a sulit. Eközben Silas Magen családjával ismerkedik és ezt minden bizonnyal nagyon élvezi is. Nancy hatalmas bizniszre készül, de az egyetemen lekapcsolja egy zsarú, de szerencsére szabadon engedi. Conradék világosítják fel, hogy elég csúnyán átverték. Közben Alejandro is feltűnik a színen és felajálja szolgálatait a birodalom növelése érdekében. Celia a kemoterápia után igyekszik beilleszkedni a társadalomba, de ez kissé nehezen megy neki. Még szerencse, hogy nemm adja fel egykönnyen.

Értékelés: 5/5

Kommentáld!

Weeds 1.08 – The Punishment Light

 
Beküldte: tess 2006 June 2, 21:21-kor a(z) Weeds témába.

weed108.jpg
Premier: 2005/9/26
Írta: Rolin Jones
Rendezte: Robert Berlinger

Botwinék felavatják Judah sírkővét, majd elmennek Shane karate meccsére. Azonban a fiú megint hatalmasat alkot, hisz megharapja ellenfelét. Ennek köszöünhetően ismerkednek meg a szülők, akik egészen jjól kijönnek egymással. Eközeben Andy és Doug beszívnak mint állat és egy patkányra vadásznak, miközeben a házat szinte teljsesen lerombolják. Közben feltűnik a színen Alejandro is, aki nem más mint a titokzatos zaklató. Nancy felfeszi a kesztyűt és hadat üzen ellenfelének. A csatát aztán végül a motorháztetőn vívják meg. Nancy persze nem érti, hogy mi is történt, hisz Petert kedveli, de Alejandroval szexelt. Celia elmondja a férjének, hogy lefeküdt Conraddal, mire ők is egymásnak esnek.

Értékelés: 5/4
Nem is tudom, de valami hiányzott belőle vagy talán kissé összezavarodtam én is.

Kommentáld!

Weeds 1.07 – Higher Education

 
Beküldte: tess 2006 June 2, 21:17-kor a(z) Weeds témába.

weed107.jpg
Premier: 2005/9/19
Írta: Shawn Schepps
Rendezte: Tucker Gates

Nancy magán tanárt fogad fel Silas mellé, de a fiúban több mindent látt. Így hamarosan beveszi a bizniszbe és elkezd az egyetemen is terjeszteni. Az üzlet persze egyből elindul és ez nagyobb kockázatot is jelent. Nancy természetesen beválalja ezt, de ezzel ellenségeket is szerez magának. Celia műtétje után mintha kicserélték volna, egészen máshogy viselkedik a családjával. Azonban megjelenik az anyja és a nyugalom hírtelen abba marad. Shane új havert talált magának Max személyében, Sandy pedig szexpartnert Max mamájában. Azonban a nőről kideül, hogy egy ragadozó és ezt Andy farka bánja.

Értékelés: 5/5
A sorozat hozza a formáját a szokásos morbid humorral.

Kommentáld!

Weeds 1.06 – Dead in the Nethers

 
Beküldte: tess 2006 June 2, 21:14-kor a(z) Weeds témába.

weed106.jpg
Premier: 2005/9/12
Írta: Michael Platt, Barry Safchik
Rendezte: Arlene Sanford

Nancy sütiboltja kezd beindulni hála Diugnak és Conradnak. Celia teljesen fel van spannolva, hisz ez az utolsó nap a melleivel. Így egy partit rendez a tiszteletükre, ahol is rámászik Conradra. Andy elmegy az elvonóba és addig hűlyíti a segítőjét, míg le nem fekteti. Nancy az esti patin összehaverkodik a környék legnogyobb üzletemberével. Lupitah gyanút fog és hamarosan meg is találja a fűvet. Shane megint nagyot alakít, most arab terrorista. Silas és Magen végre lefekszenek, ja és a csaj megszólal.

Értékelés: 5/5
A kegyetlen humor mellett a drámai vonal is szépen szerepelt. Talán emiatt olyan vonzó a sorozat a számomra.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats