TKoP – 1.08 – Operation: Panic Room

 
Beküldte: Kanyecc 2007 September 17, 13:46-kor a(z) The Knights of Prosperity témába.

theknightsofprosperity_108.jpg
Premier:
2007/02/21
Írta: Jon Beckerman, Rob Burnett
Rendezte: Don Scardino

Jagger házában felújítják a biztonsági rendszert, melynek elkészültje minimum 36 órát vesz igénybe. Rockefeller szerint itt az idő a rablásra, mivel nem lesz senki sem a házban, és még Enrico-ékat is be tudnák előzni! Neki is készülődnek, azonban mielőtt még bármit is elvinnének a házból, kipróbálják benne az életet! Így jutnak el a “pánikszobába” is, ahol Eugene véletlenül rájuk zárja a még nem tökéletes rendszert…

Megjegyézés: Huh, ez aztán a kínzás! Ez már a második olyan alkalom, amikor kirabolhatták volna Jagger-t, de most is elszúrták! Balekok! Tudom, hogy erről szól a sorozat, de kezd már egy kicsit idegesítő lenni ez a sok bénázás. De legalább elő álltak egy új tervvel, miszerint keresnek egy másik hírességet Jagget helyett. Azért ezt a húzást nem igazán vártam volna, de legalább valami remény! Jah és legszebb, hogy Louis apja igazi múlti-milliomos, ő meg itt rabolgat! Istenem, de nehéz esetek!

This entry has a rating of 0.5

Kommentáld!

TKoP – 1.07 – Operation: Save Esperanza

 
Beküldte: Kanyecc 2007 September 8, 17:25-kor a(z) The Knights of Prosperity témába.

theknightsofprosperity_107.jpg
Premier:
2007/02/14
Írta: Eric Horsted
Rendezte: Robert Duncan McNeill

Eugene most szervezettebben vágnának neki a rablásnak, azonban Esperanza volt férje feltűnik a színen, és vissza akarja magával vinni a lányt Kolumbiába. Nincs más teendőjük: megmentésére kell sietniük, hiszen ezzel a rablásuk is meghiúsulna, azonban dolguk nehezebb, mint hinnék, mivel egy drogbáróval kell szembe nézniük…

Megjegyzés: Uhh. Hát ez igen csak nem kellett volna ide! Azt jó ötletnek találtam, hogy feltűnik valaki, aki igen csak közbe tud szólni a történéseknek, azonban erre még én sem gondoltam! Szinte semmit sem röhögtem a részen. Na jó, ott volt az a jelenet mikor be akartak jutni a club-ba. Teljesen jóra sikeredett, ellenben a többi nagy rakás kaki! És most mi is lesz? Enrico megkapta a csapattól az összes tudnivalót a rabláshoz! Nem lennék meglepve, ha ez úton küldenék rács mögé!

This entry has a rating of 0.5

Kommentáld!

TKoP – 1.06 – Operation: Caught on Tape

 
Beküldte: Kanyecc 2007 September 8, 15:05-kor a(z) The Knights of Prosperity témába.

theknightsofprosperity_106.jpg
Premier:
2007/02/07
Írta: Steve Tompkins
Rendezte: Robert Duncan McNeill

Itt az ideje a rablásnak, ugyan is Mick Jagger-ék két órára kiruccannak a városba, hogy ruhát vegyen magának. Rockefeller egyből hívja a csapatot, akik jönnek is, csak éppen egyikőjük felfedi magát a kamerák előtt. Louis főiskolai tudásában bíznak, hogy feltöri a rendszert, és eltünteti a bizonyítékokat, azonban vele kapcsolatban tévedniük kell. Nincs más teendő Gary fia – Ajay – kell ide, csak ott a bibi, hogy még életében nem látta…

Megjegyzés: Amint láthatjátok van karácsony! Nagyon jó volt ez a rész. Szétröhögtem az agyam, mint állat. Ennyire amatőrök már nem lehetnek! Mikor bejutottak az épületbe és Rockefeller-rel elbántak (…) áhh (…) ezt ők sem gondolták komolyan, aztán leveszi egyikőjük a maszkot a fejéről! Durva! És még ezt is tudták fokozni Louis hack tudásával! Jah, bejutott a weboldalra, de nem a rendszerbe! Már csak Gary fia segíthet rajtuk, csak éppen ott a bibi, hogy születése előtt lelépett a családból.

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

TKoP – 1.05 – Operation: Ralph

 
Beküldte: Kanyecc 2007 September 6, 21:18-kor a(z) Hírek,The Knights of Prosperity témába.

theknightsofprosperity_105.jpg
Premier:
2007/01/31
Írta: Jon Beckerman, Rob Burnett
Rendezte: Michael Fresco

Rockefeller felvették Mick Jagger-höz, azonban támadt egy kis bibi, ugyan is az újoncokat egyből nem hozzá sorolják, így egy Screech nevű ipsének kell ugrálnia. Mivel az a próbálkozásuk is befuccsol, hogy hát ha elő léptetik, más cselhez kell fordulniuk! Itt jön képbe, az egyik munkatársa – Ralph – aki mellesleg a jó pókerezés mellett még buzi is…

Megjegyzés: Hu, de régen láttam már az előző részeket! Ebből a sorozatból, egy rész is sok egy napra! Annyira gyökerek, hogy az már fáj! Most azt vették számba, hogy ha bedobja Rockefeller a keményebbik felét, majd egyből kap munkát Jagger házában. Hát tévedniük kellett. Így jön a következő terv, hogy Ralph-ot – az egyik házat figyelő securityst – leitatják, ő meg majd elregél nekik a dolgokat, azonban ez nem megy ilyen könnyen. Eugene-nek kell közelebb férkőznie a férfihez, ekkor derül ki, hogy a biztonsági őr valójában homoszexuális. És a Kiss Me c. számot se feledjük ki a sorból! VAD!

This entry has a rating of 1

Kommentáld!

TKoP – 1.04 – Operation: Deliver the Case

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 9, 11:44-kor a(z) The Knights of Prosperity témába.

theknightsofprosperity_104.jpg
Premier: 2007/1/24
Írta: Jon Beckerman, Rob Burnett
Remdezte: Michael Fresco

Miután felvették Rockefeller Butts-t Jagger-hez, rögtön egy munkával bízzák meg. 125 ezer dollárnyi kézpénzt kell eljuttatnia Atlantába, egy meghatározott időn belül! Squatch-nek ekkor támad az az ötlete, hogy mi lenne, ha megtartanák a pénzt és hagynák a milliókat a fenébe. Persze Eugene kitart álma mellett és nem enged! Két részre oszlik a csapat, és mivel csak az egyenlő arányok – három a három ellent – miatt nem születik döntés, neki állnak a másik fél átpártoltatásához. Viszont az még koránt sem jut eszükbe, hogy ez egy teszt!

Megjegyzés: Uncsibb rész volt, mint az előző, viszont poénosabb néhol. A rész fénypontja a taxival való meglógás, az álítólagos követők elől! Háát… ott majd eldobtam az agyam, annyira ott volt a toppon! Elgondolkodtató az is, hogy egy ilyen lúzer csapat, úgy akar milliókat kaszálni, hogy ilyen egyértelmű dolgokra nem is gondolnak, mint hogy hamis pénz van a táskában! De hát ez a sorozat lényege! Kíváncsi leszek a folytatásra mi sül ki ebből az egészből!

This entry has a rating of 1.5

3 Hozzászólás

TKoP – 1.03 – Operation: Fighting Shape

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 9, 11:04-kor a(z) The Knights of Prosperity témába.

theknightsofprosperity_103.jpg
Premier:
2007/1/17
Írta: Jon Beckerman, Rob Burnett
Rendezte: Don Scardino

Másnap reggel Louis-t, a titkárnő keresi fel, mivel ott felejtette a pénztálcáját. Ez akár végzetesen is alakulhatott volna, ha nincs ott Eugene. Szerencséjükre, annyira precízen kezelte a helyzetet, hogy közben még a nő ujjlenyomatát is megszerzi. Viszont még így is számolniuk kell az őrökkel, ekkor jön Esperanza és az egyik volt pasija a képbe, aki kioktatja a csapatot a harcművészek terén!

Megjegyzés: Eugene és a mentális erő! Talán ez a rész vitte a primet az egész rész alatt. Nem sok olyan h*lye ember van, aki a parázson mezítláb átmegy! De a vége is nagy volt, mikor maszkban mennek nagyba rabolni, és az egyik rajongó azt hiszi, hogy ő Mick Jagger!

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

TKoP – 1.02 – Operation: Seduce Simone

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 9, 10:25-kor a(z) The Knights of Prosperity témába.

theknightsofprosperity_102.jpg
Premier:
2007/1/10
Írta: Rob Burnett, Jon Beckerman
Rendezte: Don Scardino

A csapat elindul a nagy útra, ám egy dologgal nem számolnak! Az még hagyján, hogy átjutnak a kapun, de a kóddal ellátott beléptetőn már nem. Új tervet kell kieszelniük. Időközben megtudják, hogy a titkárnő otthoni gépén van a kód, így ráállnak a témára, viszont mindenki kudarcot vall! Be kell vettniük a még szűz Louist, aki a nők terén elégé tapasztalatlan.

Megjegyzés: Egy fokkal jobb! Ezen már röhögtem, mikor pl Louise-t a taxiban tanítják: mit is kell a nőknek! Azért Louis is igazi lúzer, hiszen ott hagyta a bomba titkárnőt! Nem igaz, hogy nem tallta volna fel magát! Jah és a végétől majd eldobtam az agyam, mikor meglátam az új poló dezign-t!

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

The Knights of Prosperity – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2007 March 9, 9:54-kor a(z) Pilot,The Knights of Prosperity témába.

theknightsofprosperity_101.jpg
Premier:
2007/1/3
Írta: Rob Burnett, Jon Beckerman
Rendezte: Donal Logue

Eugene Gurkin 20 éve takarító, mikor egyik napról a másikra, legjobb barátja meghal. Ekkor dönti el: változtatni kell életét. Miután a bank nem ad neki költsön rádöbben más módon kell pénzhez jutnia. Így jön az az ötlete, hogy rabolják ki Mick Jagger 52 milliós lakását, kit az E! newsban lát mindig. A csapat először csak négytagú, később már öt, mivel egy hölgy is csatlakozik köreikbe! Első dolguk, hogy megszerezzék Mick házának kulcsait…

Megjegyzés: Sírány egy szitkom az bíztos! Alig röhögtem rajta! Röhögtem rajta egy általán?! Talán egyszer! A lényeg, hogy sok idióta egy helyen! Ez már inkább fárasztó! Kinek az eszében fordulna meg összehívni a környék szegényeit és elő állni egy rablásos tervvel?! Hát nem sok embernek az bíztos, főként hogy a csapatnak nem éppen a leleményesség az erőssége! Jah és azért a banda név is ott van a topon: “Aranyélet lovagjai”! LOL Azért folytatom, majd meglátjuk!

This entry has a rating of 1

Kommentáld!

free web stats