Lost: Egy jobban várunk…

 
Beküldte: Kanyecc 2008 January 16, 21:45-kor a(z) Galéria,videó témába.

Most mondjam azt, hogy nem bírom ki a premierig. Hátha ez kell, akkor legyen. Sok újdonság látott napvilágot tegnapról mára. Persze ezek között van olyan, ami csak számomra volt új, de remélem lesznek olyan olvasóink, akik felkapják a fejüket, vagy mitudomén.

Tegnap folyamán közöltem a Lost szereplőiről a negyedik évados casting fotókat. Ha spoilerezni nem is akarom a január 31-i premiert, de most megérkeztek a negyedik évad csoport képeit. Ezeket láthatjátok lejjebb. Ezen felül még, a lost-media oldalán megleshetiek az 4×01-es és 4×02-es rész promo képeit! De, hogy még tovább tetőzzük, így késő este az eseményeket, kijött egy negyedik évados sneak peek. Hála a lost.hu rajongói táborának, no meg Mortal-nak ezt feliratozva nézhetitek meg. Tehát még 15 nap 5 óra 1x perc.
Lost.jpgsea4promo-hires_1.jpg

Tovább…

Kommentáld!

Promo: Terminator: TSSC – 1×03 – The Turk

 
Beküldte: Kanyecc 2008 January 16, 13:11-kor a(z) Galéria,videó témába.

Na, megvolt a Terminátor sorozat második része is. Nem voltam tőle elájulva, de sebaj. Majd talán a folytatás jobb és még velősebben ütősebb lesz. Az előzetes ezt nem hazudtolja meg. Ez a szerencse. Emellett még pár promo képpel is kedveskednék, mely a The Truk, azaz a hármas részből származnak. Szóval képek a tovább előtt, promo a tovább mögött, ami szerintem nem lett spoileres, de ezt mindenki döntse el maga.

102_theturk_2shot.jpg102_theturk_cromsingle.jpg102_theturk_camschool.jpg102_theturk_sarahstore.jpg102_theturk_sarahphoto.jpg
102_theturk_flembath.jpg102_theturk_johncam.jpg102_theturk_sarahandy.jpg

Tovább…

Kommentáld!

A new life awaits you in Seoul

 
Beküldte: Kanyecc 2008 January 2, 16:21-kor a(z) Galéria témába.

oceanic_pdx.jpg

3 Hozzászólás

Heroes World Tour

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 31, 17:52-kor a(z) Galéria,videó témába.

Augusztus 31-e van, ami annyit jelent, hogy már javában tart, néhol már véget is ért, a Heroes World Tour. Gondolom, nem sokan vettetek rajta részt, így hoztam pár képet, még is mik történt a nagyvilágban. A fotók Hong Kong-ban, Párizsban, Torontoban készültek. De nem állítom, hogy máshol nem! Én persze már láttam őket, és mondhatni nagy buli lehetett. Volt DVD, póló meg egyéb dolgok osztogatás, az autogram mellett. A képeket a galériában találjátok, de íme pár kedvcsináló gyanánt:

003.jpg

Időközben felkerült a YouTube-ra a Hayden Panettiere “got milk”-es fotózásán készült kis video! Ezt a tovább mögött találjátok!

Tovább…

Kommentáld!

Promo képek és videók (4)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 26, 11:48-kor a(z) Galéria,videó témába.

Jöjjön a következő csokor! Egyre jobban közeledünk a premierekhez, egyre több csatorna ereszti el ezeket! Most a Prison Break, a Született Feleségek, a Grey’s Anatomy, a House és ismételten az Ugly Betty lenne soron! Jah meg két meglepi a végére!

Amint azt már tudhatjuk kijött a Szökés harmadik évadjának első 17 perce! Kommentáltam is a nyitás, mely szerintem teljesen korrekt lett. Nem sokkal később a harmadik évados promo képek is kikerült, amire szintén lehetett már számítani a video után. A képeket ismételten a galériában találjátok – katt ide – melyek a szereplőkből – beleértve két újat is – valamint egy csoportképből áll. Aztán a Született feleségekből is végre kijött a negyedik évados promo video! Ezt vagy ezen a linket nézhetitek meg jó minőségben, vagy a tovább mögötti Youtube-s linken! Rajtatok múlik! Aztán House dokinkról is jöttek ki finomságok! Először is hadd ajánljam nektek a galériát ismét, hiszen baromi nagy felbontásban találhattok 9 darab Season 4-es promo képet, valamint a tovább mögött a promo videot! A Grey’s Anatomy-ról eddig még nem sok mindent találtam, már ami a képeket illeti, de 2 promo videot viszont igen! Szintén a tovább mögött! (A másodikat már lehet láthattáktok, de gondoltam legyen egy helyen!) És végezetül jöjjön még egy Ugly Betty második évadjából egy újabb promo video! (Promo képek itt)

Nos, ha mindenki megnézte ezeket, akkor jöjjön két újonc sorozat is! Az egyik a Pushing Daisies lenne az, melynek UnAired pilotjátról én is, és tess is már szólt! Promo képeket a galériában, videokat a tovább mögött! A másik pedig Private Practice-t! 19 db kép a galériában, 2 promo video pedig a tovább mögött!

Amint láthatjuk az ABC igen csak kitett magáért! Az infót köszönet Botond007-nek!

UPDATE: How I Met Your Mother S3-as promo képek itt!

Tovább…

1 Hozzászólás

Surivor: China-promo

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 22, 9:43-kor a(z) Fun,Galéria,videó témába.

Íme egy kép a nagy csapatról, akik majd Kínában mérettetik meg magukat! Az eseményeket én is nyomon fogom majd követni, mert azért érdekel, hogy még is milyen megmérettetések várnak majd rájuk! (Max végig pörgetem!) Első ránézésra jó pár “elsőmenetben” kieső személyre rá tudnék mutatni, de lehet hogy félre is trafálnék velük! (Ellenben a nagy fater szélső jobb felől nagyon esélyesnek tűnik) Szóval itt a kép, a kép alatt a tovább mögött pedig szokás szerint a promo-k:
chine.jpg

Tovább…

Kommentáld!

Tele a net promokkal! (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 21, 13:49-kor a(z) Galéria,videó témába.

Amint már mondam nincs megállás, főként hogy az ABC ezen a héten hozza nyilvánosságra sorozatainak promo képeit, valamint videoit. Egyik sorozatával – az Ugly Betty-vel – már meg is tette. A képeket szokás szerint a galériában találjátok, míg a videot a tovább mögött! A hivatalos második évad promo mellett, azonban még feltűnik egy így készült is. Érdemes azt is végig nézni, hiszen durva, hogy mit trükköznek benne! És amint azt már közöltük: minden promonak egy “ismert” együtes kölcsönzi a zenéjét! Az Uglye Betty alatt Mike – Big Girl (You Are Beautifull)-t hallhatjuk! (Infóért thx botond007-nek!)

Tovább…

Kommentáld!

Tele a net promokkal!

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 21, 13:14-kor a(z) Galéria,videó témába.

…Ami annyit tesz, hogy a következő napokban elég sűrűn fognak jönni majd a videok, mivel minden sorozatot megtisztelünk (amelyik megérdemli természetesen) egy csokorral! Tegnapi guru leállás közepette volt idő bőven keresgélni, és találtam is! Főként a CW házatáján, így most jöjjön az egyik újonc sorozata, no meg a rengeteg promo! Előszóként még annyit, hogy a Gossip Girlről lenne szó, melyben VM-ből ismert Kristen Bell fog szerepelni. A promo alá a zenét a The All-American Rejects banda kölcsönzi (ha még nem ismernéd őket itt egy gyűjtőlink videoklippeikről). A galériát is kibővetettem friss promo képekkel ajánlom azt is figyelmetekbe! A videók pedig a tovább mögött!

Tovább…

3 Hozzászólás

Paparazzi cumok

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 4, 10:47-kor a(z) Galéria,sajtóközlemény témába.

Milyen jó, hogy vannak ők, akik néha felforgatják a sztárok életét, vagy éppenséggel bepillantást nyújtanak abba! Megmondom öszíntén: nem sűrűn szoktam ilyen oldalakon feltűnni, de ha sorozat sztárról van szó, akkor más a szitu! Szorgos fotósaink most kép hölgyet kaptak lencsevégre! Az egyik a Heroes-ból népszerűvé vált Claire alakító Hayden Panettiere, míg a másik a született feleségek gonoszát megtestesítő Marcia Cross családjával! Mindkettő a galériában találjátok meg (vagy ha ide kattintsz!) Egyes képek minősége a HD-val is vetekedhetne, szóval ajánlóm mindenkinek! Most rohanok, de este még jön pár Comic-Con-os is, valamint Showtime Presents-es is!

Kommentáld!

cickó-mickó (nincs kitakarás!)

 
Beküldte: Kanyecc 2007 July 12, 22:54-kor a(z) Galéria témába.

Tegnap bigyszetettem be egy video-t, melyben Lang Bai mellbimbója biccen ki a ruci alol! Nos, egy hátránya van a videónak, hogy ki van takarva! Azonban a tovább mögé elrejtett képeken már nincs! Lessétek meg! Ledöbbentek, hogy mekkora van neki…

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats