Terápia: Új évad, új szereplők

 
Beküldte: FERCSA 2014 May 14, 16:58-kor a(z) Magyar hírek,sajtóközlemény témába.

Sajnos az elmúlt egy hétbén nagyon baráti viszonyba kerültem a Family Guy-os wc papírommal, néha sajnáltam is kicsi Steviet.. de azért csak sikerült végre összeraknom ezt a posztot.

Szóval az HBO tartott egy sajtótájékoztatót, aminek keretében megismerkedhettünk az ősszel érkezző második évad szereplőgárdájával. Nos, lesznek visszatérők és lesznek új arcok is. A tovább mögött megtaláljátok a részletes listát, de a felvezetőben szeretnék pár olyan infót megosztani ami nem szerepel benne, de a sajtótájon elhangzott és érdekes lehet. Kezdetnek, hogy az elmúlt évad 40 része helyett, most csak 35-öt kapunk. Fű alatt a dokitól azt is megtudtuk, hogy a helyszín is változni fog egy kicsit, a Rószadombról átköltözik, majd a belvárosba. Én személy szerint kiváncsi leszek az új kuckóra, megmarad-e az az otthonos “feeling”, mint ami volt vagy ez is 180 fokot vált, ahogy az élete. IGEN! arra csini kanapéra gondoltam, mielőtt megkérdezed. Azért két pöfékelés közt sikerült egy közös selfiet is készíteni, amit kedves koléga Dr.House-zal párhuzamot állító kérdése vetett véget. Az enyhén provokatív kérdést természetesen laza higgadtsággal kezelte kedvenc dokink. A választ mindenki sejtheti, így nem is firtatom. Arra is fény derült, hogy a következő évad sokkal személyesebb lesz, sokkal többet fognak vele foglalkozni. A tönkrement házassága után, 50 évesen megtudjuk, hogyan vészeli át ezeket az időket, amihez az írok behozták az anyját is, így nemsok romantikát szánnék neki.. bár egy gyerekkori hölgy ismerőse újra képbe kerül. Nade hátha osztanak nekik lapot, valamiféle triplacsavar keretében. Kiváncsi leszek.

Alább válogattam pár képet, a tovább mögött pedig megtaláljátok a hivatalos sajtóanyagot az új és régi szereplőkkel együtt.

02_dsc_9708 01_dsc_9602

00_dsc_9564

Tovább…

Kommentáld!

A Tv2 és a sajtóközleménye

 
Beküldte: Kanyecc 2013 November 12, 19:00-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Minden tiszteletem a Tv2 sajtóosztálya előtt. Azt, hogy mennyire extrém közleményeket küldenek már díjazni kellene. Az RTL Klub se szentebb, hiszen állandó jelleggel marják egymást. Had mutassam meg a legutóbbi érdekességet, amit a minap küldtek:

Sikeresen indult a TV2 új időjárás-jelentése

Új megoldásokkal, az eddiginél is részletesebb tartalommal, teljesen friss arculattal, az esti Tények után pedig extra-hosszú műsoridővel jelentkezik a TV2 időjárás-jelentése. Az új, modernizált meteorológiai műsor tegnap indult, átlagos nézőszáma meghaladta az egymilliót.

Tegnaptól teljesen megújult a TV2 időjárás-jelentése. Az új grafikai elemeknek köszönhetően a legújabb trendekhez igazodó látványvilág mellett az eddiginél is részletesebb tartalommal, tudományos igényességgel összeállított elemzésekkel találkozhatnak a nézők. Az esti Tényeket követő kiadás ráadásul jóval hosszabb, közel négy perces műsoridővel kerül képernyőre. Az új időjárás-jelentés kidolgozásban Németh Lajos, a TV2 meteorológusa is oroszlánrészt vállalt.

– Komplex, minden igényt kielégítő időjárás-jelentés megalkotását tűztük ki célként. A rendkívüli időjárási eseményeket gazdagon illusztrálva, kisfilmmel és fotóval együtt mutatjuk be, a következő napokra vonatkozó előrejelzésekhez pedig az eddiginél jóval részletesebb grafikai megoldásokat, látványos térképeket használunk. További újdonság még, hogy műholdképeinknek köszönhetően az európai időjárás hazánkra gyakorolt hatását is jobban követhetik a nézők. Nagy élmény volt részt venni az alkotói folyamatban, büszkék vagyunk rá, hogy az első adás nézettségi sikere visszaigazolta a munkánkat – mondta Németh Lajos.

A TV2 megújult, hosszabb időjárás-jelentését nagyon jól fogadták a nézők, már az első nap a műsor közönségaránya 25,06% volt a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban, átlagos nézőszáma pedig meghaladta az 1 milliót.

Kommentáld!

Emlékeztető: Rúzs és vér

 
Beküldte: Kanyecc 2013 March 6, 21:39-kor a(z) magyar ajánló,sajtóközlemény témába.

Ma. 22:55-től a FilmBox Extra 1 műsorán: Hit & Miss – 1×01.

Egy korábban férfiként élő, transzvesztita bérgyilkos anyai szerepet kap egy számára szinte ismeretlen családban. A drámai sorozat nagy visszhangot váltott ki más országokban.Magyarországon a FilmBox tűzi elsőként műsorára. A FilmBox Extra 1-en az első rész március 6-án, szerdán 22.55-kor látható, a FilmBox HD-n pedig március 7-én, csütörtökön, 23 órakor.

Mia bérgyilkos, ráadásul nem mindennapi titokkal: transzvesztita, a külvilág számára nőként jelenik meg. Fiatal korában sehol nem találta a helyét, ezt használta ki Eddie, az alvilág egyik figurája – szárnyai alá vette Miát és briliáns bérgyilkost kreált belőle.

Mia élete azonban a feje tetejére áll, amikor egy nap levelet kap exétől, Wendytől, aki megírja, haldoklik. Amikor együtt voltak, Mia férfiként nevelte Wendyvel közös gyermeküket, a 11 éves Ryant. Most Wendy éppen Miát jelöli ki a fiú gyámjának. Elutazik egy apró faluba, West Yorkshire-be, a fiúhoz, eközben találkozik Wendy családjának többi részével: a 16 éves Riley-vel, a 15 éves Levivel és 6 éves Leonie-val, akiknek szintén gondjukat kell viselnie.

A Sky Atlantic sorozata, a Rúzs és vér Mia útját követi, ahogy gyilkos ösztöne új anyai szerepével keveredik, miközben saját személyiségét is keresi.

A Miát alakító Chloe Sevigny, 1974. november 18-án született Springfieldben (Massachusetts, USA). Számos filmben és sorozatban játszott, a repertoárba bele tartozik többek között: A fiúk nem sírnak (1999), az Amerikai pszichó (2000), a Will és Grace (2004), a Hármastársak (2006), a Zodiákus (2007), és még sorolhatnánk.

A sorozatot Manchester-ben forgatták.  2012. május 22-én debütált Angliában, pozitív visszhanggal.

A FilmBox Extra 1-en az első rész március 6-án, szerdán 22.55-kor látható, a FilmBox HD-n pedig március 7-én, csütörtökön, 23 órakor. A Filmbox Extra 1 és a FilmBox HD a Filmbox prémium csomag részeként érhető el, többek között a PR Telecom, Tarr, T-Home, UPC, UPC Direct, Vidanet szolgáltatóknál.

Kommentáld!

Emlékeztető: Trükkös tudomány

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 22, 21:21-kor a(z) magyar ajánló,sajtóközlemény témába.

Ma. 22:00-tól a Discovery Channel műsorán: Breaking Magic – 1×01-02.

/A csatornától megkaptuk a hivatalos sajtóközleményt, így beszéljen helyettünk az!/

A vadonatúj sorozat a bűvészet rejtélyét és a tudomány erejét ötvözve mutatja be azokat a szerkezeteket, eszközöket, kémiai anyagokat, amelyek révén első látásra csodának tűnő tetteket hajthatunk végre. A Trükkös tudományban a bűvészet világának már jól ismert és friss csillagai kápráztatják el a gyanútlan nézőket kisebb és nagyobb trükkökkel, melyeket aztán le is lepleznek, bemutatva a hihetetlen mutatványok tudományos magyarázatát. A sorozat végén a mágusok egy nagyszabású attrakcióval teszik fel a koronát az előadásra.

Wayne Houchin, Billy Kidd, Ben Hanlin, és James Galea nem ismeretlen nevek a nemzetközi bűvésztársadalomban. A Discovery Channel új sorozatában a bűvészek segítségével megismerhetjük a tudomány varázslatos oldalát, miközben bepillantást nyerhetünk szakmájukba is.

A mágusok minden egyes részben New York, London vagy Varsó járókelői számára mutatnak be élőben egy-egy trükköt, melyet rejtett kamerákkal rögzítenek. Ezután teljesen kidolgozva és tudományos magyarázattal megtámogatva bemutatják, milyen tudományos segítséggel jöhetett létre az adott trükk. Az epizódokban lépésről-lépésre ismerhetik meg a nézők a trükkök útját, ahogyan illúzióból egyszer csak kézzelfogható tudománnyá változnak.

A Trükkös tudomány egyszerre elégíti ki a nézők kíváncsiságát, ugyanakkor meg is őrzi a bűvészeket övező rejtélyt: a műsorvezetők nem saját trükkjeiket fedik fel, hanem a tudomány nyújtotta lehetőségeket kihasználva teljesen új mutatványokat terveznek meg, melyeket utána bemutatnak, elemeznek és le is lepleznek.

A kilenc részes sorozatban a varázslatnak tűnő lenyűgöző trükkökről kiderül, hogy színtiszta tudomány áll mögöttük. Hogyan tud egy bűvész összetörni egy tíztonnás olajszállító tartályhajót úgy, mintha az csak egy sörös doboz lenne? Lebeghet-e valaki 15 centiméterrel a föld felett? Tényleg létezik „intelligens motorolaj” és a hazugságot színváltozással kimutató folyadék? Varázslat vagy alkímia, amikor az illúziók nagymesterei egy ezüst karkötőt arannyá változtatnak? Mindez és még sok más trükk megoldására is fény derül a Trükkös tudományban.

Kommentáld!

Emlékeztető: Kíváncsiság – Légikatasztrófa egyenes adásban

 
Beküldte: Kanyecc 2012 October 18, 19:10-kor a(z) magyar ajánló,reality,sajtóközlemény témába.

Ma. 22:00-tól a Discovery Channel műsorán: Curiosity – 1×01.

/Nem rossz az alapsztori. Ne is csodálkozzatok, hogy ennyit foglalkozunk a DC kínálatával, mert ha jókat adnak, akkor bizony muszáj lesz odafigyelni rájuk. Mutatnám a hozzákészült sajtóanyagot. Egy nézőt már szereztek, azaz kettőt, mert tess is tuti pótolni fogja. Imádja az ilyent./

A televíziózás történetében először a Discovery Channel egyenes adásban közvetíti egy valódi utasszállító repülőgép lezuhanását. A páratlan kísérlethez több mint háromszáz fős stábra, egy igazi utasszállító repülőgépre, valamint többszázezer dollárnyi érzékelőre, műszerre és törésteszt-bábura volt szükség. A kísérletet a repülőben tizenkilenc, a gépet kísérő helikopterekről pedig további két kamera rögzítette. A filmből megtudhatjuk a választ arra, hogy hova üljünk, mit tegyünk, hogy túléljünk egy esetleges légikatasztrófát.

Belegondolt már, hogy mit tenne, ha a repülőgépe lezuhanna? Tényleg javítja a túlélési esélyünket a magzatpóz? Hol a legbiztonságosabb a repülőn ülni? Egyáltalán: az utasok túlélését szem előtt tartva tervezik a repülőket?

A Kíváncsiság kétórás különkiadása grandiózus kísérletben mutatja be, mi zajlik valójában a légi szerencsétlenségek során, és az utasok túlélési esélyeit befolyásoló körülmények tudományos hátterét is vizsgálja. A gépre szerelt érzékelők és a 188 utashelyre ültetett, törésteszteknél használt tizenöt bábu segítségével nyomon követhetővé válik, milyen és mekkora mértékű erők lépnek működésbe egy légibaleset során. Összesen huszenegy kamera rögzítette a mesterséges balesetet az utastérből, a földfelszínről, sőt, még az utolsó pillanatban katapultáló pilóta sisakjából is. A repülő belsejében készített felvételeken át a nézők a becsapódás pillanatainak is tanúi lehetnek.

A grandiózus kísérlet hitelesen mutatja be, mi zajlik valójában a légi szerencsétlenségek során, és az az utasok túlélési esélyeit  befolyásoló körülmények tudományos hátterét is vizsgálja. A gépre szerelt érzékelők és az utasok helyére ültetett, törésteszteknél használt bábuk segítségével nyomon követhetővé válik, milyen és mekkora mértékű erők lépnek működésbe egy légibaleset során. Több tucat kamera rögzítette a mesterséges balesetet az utastérből, a földfelszínről, sőt, még az utolsó pillanatban katapultáló pilóta sisakjából is. A repülő belsejében készített felvételeken át a nézők a becsapódás pillanatainak is tanúi lehetnek.

A baleset helyszíne a mexikói Sonora-sivatag egy lakatlan része volt, melyet hosszas kutatómunkával választottak ki. Biztonsági okokból a mexikói hadsereg, rendőrség és biztonsági cégek szakemberi együttesen őrizték a kijelölt területet. A kísérletet alapos vizsgálatok után szakképzett pilóták és a mexikói hatóságok is minden szempontból biztonságosnak találták. Az ütközés után a Discovery Channel feldolgozza és környezetkárosítást megelőző szennyező anyagokkal együtt eltakarítja a repülőgép maradványait. Csak a forgatás helyszínén a pilótákkal, stábtagokkal és mexikói hatóságokkal együtt több mint 300 ember dolgozott.

A NASA 1984-ben végrehajtott kísérlete óta nem volt rá példa, hogy biztonsági kutatás céljából egy teljes utasszállító gépet a földnek vezessenek. Közel három évtized eltelt, a filmezés és távirányítás technológiája rengeteget fejlődött, ezért a Discovery Channel négy évnyi aprólékos tervezés és előkészületek után vágott bele a televíziózás történetében páratlan kísérletbe. Bár soha ennyire nem volt biztonságos a légi közlekedés, a film készítői azonban szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy az egyre ritkábban előforduló légibalesetek során is minél nagyobb biztonságban legyenek az utasok.

A Légikatasztrófa egyenes adásban nyitja a Kíváncsiság második évadát, melyben nemzetközi szakértői csoport keresi a válaszokat ezekre a kérdésekre, de nem a középiskolai fizikaórák szintjén. A sorozat további részei november 13-tól, kedd esténként 21 órakor láthatóak a Discovery Channel műsorán. Az epizódokból megismerhetjük többek közt a rejtélyes Bermuda-háromszög hajóroncsait vizsgáló kutatót, aki számos elméletet kipróbál, hogy megfejtse a legendás balesetek titkát, végigkövethetjük, ahogy egy szakértői csoport megpróbálja kideríteni, hogy lehetséges-e hétköznapi emberekből agymosással merénylőt faragni, és a hatvanas évek óta készült legátfogóbb kutatásból bepillantást nyerhetünk az amerikaiak hálószobatitkaiba.

Tovább…

Kommentáld!

Ősszel a hazai Discovery Channel-en

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 30, 15:10-kor a(z) sajtóközlemény témába.

A Discovery Channel őszi műsoraival újra átélhetjük a felfedezés izgalmát. A lenyűgöző új sorozatok és visszatérő kedvencek segítségével elmerülhetünk a felfedezők, szakértők és újítók csodálatos világában. Történeteiket követve rácsodálkozhatunk az élet nyújtotta lehetőségekre, kalandjaik inspirálják képzelőerőnket, és segítenek, hogy sose feledjük azt az örömöt, amit a felfedezés izgalma nyújt számunkra.


A közlemény folytatása a tovább mögött!

Tovább…

Kommentáld!

Ők lesznek a Voice Mesterei!

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 10, 15:38-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Teljessé vált a Voice zsűrijének névsora – Malek Andrea, Mező Misi, Molnár Ferenc Caramel és Somló Tamás lesznek a TV2 szuperprodukciójának Mesterei!

Hamarosan indul a TV2-n a világ legújabb énekes-tehetségkutató műsora, a Voice. A legnépszerűbb televíziós show-k közt számon tartott produkciót eddig több mint 40 ország televíziós társasága vásárolta meg, számos helyen nézettségi rekordokat döntött és piacvezető pozíciót szerzett. Az ősszel induló műsor főszereplői az énekeseken kívül minden bizonnyal a Mesterek lesznek, akik nemcsak véleményt alkotnak, de a kiválasztás során saját csapatokat állítanak majd fel az előadókból, akiket mindvégig ők készítenek fel a megmérettetésekre. A ítészek ráadásul együtt és saját versenyzőikkel is színpadra lépnek.

Ahogy külföldön, úgy a hazai változatban is az ország könnyűzenei életének megkérdőjelezhetetlen hitelességű művészei ülnek a Mesterek székébe. Egyetlen nőként a hazánkban és külföldön egyaránt elismert, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő, Malek Andrea vesz részt a műsorban, aki jelenleg Bécsben él és dolgozik. A művésznő mellett az egyik legnépszerűbb magyar pop-rock énekes, a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi, valamint a sokak számára példakép Megasztár-győztes Molnár Ferenc Caramel is szerepet vállal a műsorban. Egy igazi legendával, az elképesztően gazdag zenei múlttal rendelkező Somló Tamással egészül ki a szuperprodukció Mestereinek köre.

Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője szerint a Voice Mesterei nyerő négyest alkotnak.

– Négy kiváló művész, négy izgalmas egyéniség, akik a könnyűzene különböző irányzatait képviselik. Kétség sem férhet hozzá, hogy saját területük emblematikus és hiteles képviselői. Bátran kijelenthetjük, hogy ők jelentik számunkra az álomzsűrit – mondta Ökrös Gergely.

A Voice énekverseny a legjobbak számára, ahol csak a hang számít. A műsor első, éles megmérettetésén a Mesterek nem is láthatják az énekeseket: a meghallgatás alkalmával a színpadnak háttal ülve, csak az elhangzott dal alapján döntenek a továbbjutásról. Amennyiben az egyik Mesternek tetszik az énekes hangja, megnyom a széken egy gombot, a forgószéke pedig megfordul. Ekkor látja meg a kiválasztott versenyzőt.

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): Magic City – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 8, 14:10-kor a(z) sajtóközlemény,videó témába.

Nemrég búcsúzott a Magic City, kb. egy-két hete. Már a kezdetekkor biztos volt, hogy be fogják rendelne a második évadját. Így is lett. A hazai HBO is megvásárolta a magyar vetítési jogait. Érkezik Bűnös Miami címen június 11-től dupla résszel. A hozzákapcsolódó sajtóanyagot a tovább mögött találjátok, amelyben a magyar szinkronhangok is fel vannak tüntetve. Azoknak, akik látták pedig mutatnék egy új évados teasert.


Tovább…

Kommentáld!

Május 14-től új részekkel jön az Autókereskedők

 
Beküldte: Guru_press 2012 May 4, 12:15-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Tudja, hogy mennyi időt tölt el egy átlagos ember életében piros lámpánál? Mennyi idő alatt nyílik ki egy baleset után a légzsák? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk az egyik legnépszerűbb autós sorozat, az Autókereskedők új epizódjaiból a Discovery Channel műsorán.

Immár kilencedik évadához érkezett az Autókereskedők, a Discovery Channel nagy sikerű sorozata, melynek házigazdái a népszerű páros: a kalmárkodó Mike Brewer és a szerelő Edd China. A fiúk részről-részre felújított autócsodákkal dobogtatják meg a nézők szívét – és sosem fogynak ki az új trükkökből és ötletekből.

Mike és Edd minden epizódban ezrek álmát váltják valóra, egy-egy szép klasszikus autó költséghatékony felújításával: Mike megvillantja a használtautó-vásárlás minden csínját-bínját, Edd pedig olyan fogásokat mutat műhelyében, amelyek ugyan sok munkával járnak, de a lehető legkisebb anyagi befektetéssel eredményeznek nagy változásokat a koros autókban.

Nem kell autóbolondnak lennünk ahhoz, hogy gyönyörködjünk a csapat által helyrehozott kocsikban. A két autóőrült lestrapált, legendás autókat vásárol, hogy felújítás után eladja azokat. A két férfi – ahogy eddig is – az eredeti, jellegzetes dizájnhoz hűen pofozza helyre a jól ismert, régi modelleket és látja el őket változatos extrákkal.

A vadonatúj részekben Mike körbeutazza Angliát, az európai kontinenst és Amerikát, hogy megtalálja azokat a legendás klasszikus autókat, amelyeknek majd Edd állítja vissza régi fényét. Így kerül ki kezeik alól egy igazán pompás Fiat Dino típusú olasz sportkocsi.

Angliába visszatérve Mike felkutatja a „legbritebb” sportkocsi, a Morgan egy példányát, amelyet a jól bevált munkamódszerrel pofoznak ki: az autó új alvázat és lengéscsillapítókat kap, illetve a hátsó felfüggesztését is megjavítják.

Mike Franciaországban levadássza az eddig vásárolt autók közül a legritkábbat, egy klasszikus Renault Alpine 310-est, mely egy neve elhallgatását kérő vevőnél talál majd gazdára. A sorozat történetében először olyan üzlet kötnek a fiúk, amelyen egyetlen fontot sem keresnek.

Az Autókereskedők új évada hétfőtől-péntekig látható 19.00-kor, valamint vasárnaponként a Turbó blokkban, amelyben olyan népszerű sorozatokat mutat be a Discovery Channel a benzingőz szerelmeseinek, mint a Csúcsmotorok, az Amerikai hotrodok és a szintén új évaddal jelentkező Amcsi motorok – Családban marad.

A sorozat minden hétköznap, 19.00 órakor látható, csak a Discovery Channel műsorán

Kommentáld!

Villámtempó az HBO-tól

 
Beküldte: Kanyecc 2012 April 11, 15:40-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Az HBO nem szarral gugigázik. Ezt már párszor bebizonyította. Az alábbi sajtóközleményt eredetileg Facebook-os üzenőfalunkra akartuk kiposztolni, de amikor megláttuk a tartalmát a team úgy döntött, hogy megéri a külön cikket! Szóval, olvassuk csak:

Julia Louis-Dreyfus alelnökként, Lena Dunham pedig New York-i huszonévesként érkezik az HBO két legújabb, saját gyártású sorozatában. Az alelnök (Veep) és a Csajok (Girls) az amerikai bemutató másnapjától elérhető az HBO On Demand és az HBO GO filmtárában.

Girls (Csajok) amerikai bemutatója: április 15.

Az első rész az HBO GO-n (feliratosan): április 16-tól
Az első rész az HBO On Demanden (feliratosan): április 16-tól
Az új részek hétfőnként kerülnek be mindkét filmtárba.

A Veep (Az alelnök) amerikai bemutatója: április 22.

Az első rész az HBO GO-n (feliratosan): április 23-tól
Az első rész az HBO On Demanden (feliratosan): április 23-tól
Az új részek hétfőnként kerülnek be mindkét filmtárba.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats