Aktmodell – 1.08 – Part 8

 
Beküldte: tess 2007 September 13, 10:45-kor a(z) Aktmodell témába.

aktmodell_108.jpgKissé késve ugyan, de eljutottam odáig, hogy befejezzem a Cool szper produkcióját az Aktmodellt, ami ugye az érdektelenségbe süllyedt. Pedig emlékszem szűk 2 hónapja mennyi ember várta a jó csöcsöket. Hát beégtek a fejesek az biztos és ezt méltón példázza a finálé minősége is. A négy döntős Edo, a basznivaló Timi, a szexinek cseppet sem mondható takarítónónő Vali és Bea a nagy csatát Siófokon vívták meg a rekkenő kánikulában. Ezért is talán vagy csak az érdeklődés fokozása végett a lányok a 10. perctől gatter meztelenek voltak, szóval bátran lehetett legelészni. Nyami! Aztán persze jöttek a hülyébbnél hülyébb feladatok és a klikkesedés, no meg az anyázás. Itt emelném ki, hogy a sorozat sosem látott mélységekbe süllyedt, amiből nem is sikerült kimászniuk. Volt itt anyázás, meg már lassacskán baszás is. Az egész egy gyér soft pornónak is elment volna, de tudjátok pénzért és hírnévért akár még azt is bevállalták volna a hülye picsák. Méltó szemlélteti ezt az állításom az is, hogy a csajok végig meztelenek voltak, ami azért több mint megalázó. Gondolok itt arra amikor a zsűri előtt ismét levetkőztek és úgy várták meg az eredmény hirdetést. Magalázó na és kész! De ezek szerint vannak olyan emberek, akik ezt bevállalják. Őszintén szólva nem lennék a helyükben, bár az is igaz hogy max 2 hónapig emlékszünk rájuk. Én speciel nem tudnám megmondani ki esett ki 3 résszel ezelőtt. Ez lenne a hírnév? A zsűri egyébként hozta a szokásos balfaszkodást és hozzá nem értést. Hirtelen mindenki nagy arc lett, kár hogy ez az eddigi 7 rész alatt nem derült ki. És ha azt hisszük, hogy ennél nagyobb barmok nem lehetnek, hát akkor tévedünk. Az eredmény hirdetés olyan szinten el lett baszva, hogy azt büntetni kell. Komolyan mondom a leggyopárabb nő nyert. Kíváncsi leszek az FHM-nek mekkora lesz a forgalma az ominózus címlapfotó után. Szerintem pont olyan gyér, amilyen maga a reality.
A folytatásra eddig sem volt semmi esély, de ezek után meg már végképp esélytelen. Szerencsénkre!

4 Hozzászólás

Aktmodell – 1.07 – Part 7

 
Beküldte: tess 2007 August 31, 10:09-kor a(z) Aktmodell témába.

aktmodell_107.jpgA harmadik és egyben utolsó lány trió következik Edina, Maya és persze a basznivaló Timi személyében. Már az elején letisztáztam magamban, hogy ha ismét 2 csaj jut tovább akkor dobom az egész sorozatot a kukába, kivéve ha lesz egy 9. grátisz rész. Ezt a kis elmélkedést leszámítva a reality hozta a szokásos punnyadást, meg persze egy kicsit többet, de ezt csak is Timinek köszönhette. A basznivaló kis csaj ugyanis végig szapult mindent és mindenkit. És mi volt az egészben a legszebb? Hát hogy kotta pucérra vetkőzött! Mondjuk ez a feladat egyben piszkosul megalázó is volt és hát gondolkodásra is késztette az embert. Megéri e ilyen nevetséges díjazás miatt komplett hülyét csinálni magunkból egy ilyen kaliberű műsor keretei közt. Szerintem nem! Már csak azért is, nem hisz mondjuk én nem tudnám megmondani ki esett ki 2 adással ezelőtt. Csak annyira emlékszem, hogy pár ribanc tette az agyát. Szóval hol itt a hírnév kérem?! Arról meg ne is beszéljünk hogy a zsűri IQ szintje egy szinten mozog Timiével. Mr. FHM sem gondolta komolyan, hogy azért vesszük a csajos újságokat, hogy átlássuk mennyire is okosak a címlaplányok. Nevetséges, vagy inkább szánalmas? Ezt a kérdést mondjuk leginkább Mák Katának kellene feltenni, aki bánatában leszarná az egészet és a nyilvánosságra hozná a házi pornóját. Körülbelül ez lenne az Aktmodell csúcsa és nem az a nagy döntő.

Kommentáld!

Aktmodell – 1.06 – Part 6

 
Beküldte: tess 2007 August 31, 0:18-kor a(z) Aktmodell témába.

aktmodell_106.jpgAz Aktmodell tipikusan az a sorozat, amitől az ember nem vár csodát. Naiv egy képzelgésnek tűnhet ugyan, de én mégis csak szurkoltam, hogy hátha nem egy kalap szarral lesz dolgunk ismételten. Akárhogy is nézem ez legalább egy magyar produkció, amiből azért elég kevés van idehaza. Ezt viszont a Cool magasan leszarja, hisz részről-részre csak rontanak a színvonalon. Persze némi fantázia azért így a 6. részre szorult beléjük, de ez azért már ildomos volt. Ellenben, hogy miért hiszi mindenki azt, hogy a nézőnek csöcs kell és ribizés? A Cool valahol már az elején eldöntötte, hogy kié lesz a győzelem, mivel minden résztvevőt egy az egyben beskatulyázott. Ezt jól mutatja a mostani rész is. Mivel nem volt itt Timi-nem volt igazi ribanc meccs sem, helyette volt némi áskálódás és klikkesedés. Szerencsére azért csöcsből is kaptunk rendesen, de ez inkább a feladat érdeme volt és nem a stábé. Ha már stáb, akkor érdemes megemlíteni Mák Katát. A csaj bika jó nő ezt tudtuk eddig is, de szerencsétlen már nem tud mit kezdeni magával. Minden rész végén ugyanaz a szerepe és még a mozdulatsor is hasonló. Szánalmas! Viszont a rész végi kis monológjával mégis rá tud venni a folytatásra és valljuk be ez az Aktmodell egyetlen nagy erénye. Ja meg persze a kiszámíthatóság. Mekkora már, hogy a végén két csaj jut tovább és abból az egyik szemlátomást csak az idomjai miatt. szánalmas! Pont olyan szánalmas mint a rész végi pusziszkodás, ahol Jáksó az első aki beáll a sorba, holott ő szidott mindenkit mint a bokrot. Persze ő ezt megteheti, mivel olyan kurva nagy szaktekintély. Horváth Éván meg csak röhögni tudtunk a nagyképű kijelentése miatt: “Én mint a zsűri elnöke…” Na ne vicceljünk már emberek!

This entry has a rating of 0.5

1 Hozzászólás

Aktmodell – 1.05 – Part 5

 
Beküldte: tess 2007 August 28, 12:05-kor a(z) Aktmodell témába.

aktmodell_105.jpgMiután lement a szortírozás a 12 csajból 9 maradt. Eredeti megoldás mi?! 3 hét alatt sikerült 3 csajtól megválni. Az egészben az a szép, hogy arra a bigére már nem is emlékszem. Ez lenne hát a siker záloga ala Cool TV. LOL!

Na most már az elején eldöntöttem, hogy nem fogok ódákat írni a semmiről és ha nem tetszik a cucc, akkor egy az egyben kinyomom. Látszólag a Cool-nál a fejesek utaznak rá, hogy azt gyenge 30.000 nézőt is elveszítsék, mivel egyből ribanc harccal kezdtek. Értitek ribanc harc! Ő nagy csőcsőssége Edo csapott össze a basznivaló Timi-el. Gondolom sejtitek a végét. A rosszul lét kerülgetet a hatalmas IQ párharcban. Amikor Edo meg elsütötte, hogy inkább okos lesz mint szép, majd be is ájultam. Kegyetlen hülyék bazz! Mondhatni szánalmas volt, de azért adtam még egy esélyt lesz, ami lesz. Na hát mi lett, hát persze hogy buli. Ez olyan America’s Next Top Model feeling volt számomra. Értitek az összes ribi nagy haver lett, sőt legjob braátok. Fergeteg? A lószart! A megvalósítás ugyanis annyira szar lett, hogy a végeredmény nézhetetlen. DE végre a kreatív fejek elővették a műfaj alapkövének számító ANTM-et és áthúztak belőle némi agyat. Itt főleg a kamu bulira gondolok és persze az extrém helyszínekre.

A következő megméretetésen ugyanis Zsuzsi, Livi és Bea szerepelt egy kőkemény húsfeldolgozóban. Na itt már azt mondtam, hogy nem semmi. Aztán jöttek a hentesek és az agymenés, amitől a végén kész röhögő görcsöt kaptam. Na ugye hogy sikerült lekoppintani Tyra Banks-et! Az egészben csak az akár, hogy mindez a végére maradt. Szerencsére a Cool ismét gondoskodott némi ribanc harcról a fináléban, így ismét görbült a szám, csak úgy mint az eredmény hirdetésnél. Nem elég, hogy kiesett a hazai Angelina Jolie, de ráadásul Hajas papa vezényelte le az egészet. Pfujj! Menet közben persze jegyzeteltem keményen, de most valahogy nincs kedvem kifejteni a véleményem, mivel akkor azt csinálnám mint a ribik. Keverném a szart, csak azt nem tudom miért.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Aktmodell – 1.04 – Part 4

 
Beküldte: tess 2007 August 10, 20:01-kor a(z) Aktmodell témába.

aktmodell_104.jpgA 4. résszel elérkezett az utolsó 4 fős csapat próbatétele is, ami ismét ribanc harcba torkolott. A mostani versenyzők a kis mellű Zsuzsi, a biszexi Livi, a basznivaló Timi és az enyhén hisztis Timi. Jó móka lesz elhihetitek.

Nem tudom miért, de valahogy úgy ültem le az Aktmodell 4. része elé, hogy most bizony kikapcsolódom és lazítok egyet. Hát piszkosul nem sikerült, mert már az első pár percben istenesen lefáradtam. Ezt pedig Horváth Évának és Timinek köszönhető. Ketten lenyomtak egy akkora ribanc harcot, hogy csak lestem. Közben a másik két picsa meg csak szapult és szapult. WOW! Hát lehet ezt tovább fokozni? Hát persze! A Cool szépen észre is vette a potenciát ebben és valahogy elfeledkeztek arról, hogy csöcsöket kellene mutatni nekünk. Ahogy szép lassan a csajok elkezdtek klikkesedni, úgy vették át a hatalmat is. Mák Kata persze osztotta az észt a fontos pózokról meg minden, de a többiek ezt le se szarták. ÉS ez volt itt a lényeg!

Uszítás, mocskolódás és némi cici ezzel lehetne jellemezni az adást. Fergeteges? Nem épen, mivel én light-os szórakozásra vágytam sok csöcs társaságában. Helyette meg kaptam a szappant olyan mennyiségben, hogy azt Dél-Amerika is megirigyelhetné. Erre aztán jött az a bizonyos boríték a törpe mellű Zsuzsi-tól és végkép elszabadult a pokol. Mint kiderült az egyik lány leszbizett a nyilvánosság előtt, amit a zsűri is megtudott. Jáksó örömében őrjöngött, Egerházi „vibrátor művésznő” Zsanett meg csak helyeselt, a csajok meg egymást gyilkolták. Bámulatos jelenetek voltak! Szerintem ezt mindenképen importálni kéne emberek.

Valahol ezen a ponton akadtam el egy kicsit elsőnek, hisz eddig is volt a sorozatban nem egy mű szituáció, de ez valahogy vitte a prímet. 100% hogy a balhé miatt valamelyik szerkesztő szerezte be a képeket, mivel törpemellű Zsuzsika olyan sík, mint a mellkasa. Talán ez lett volna a nagy nézőcsalogatás a Cool részéről? Meglehet habár nem hiszem, hogy pont ez dobna az átlag 28 ezres nézettségen. Amúgy fogadni mernék, hogy a neten terjengő videókat többen nézik. Ezt pedig arra alapozom, hogy a nagyobb torrent oldalak 10-15 ezres létszámmal rendelkeznek és hát a töbvség letölti a stuffot ugye.

A sok szapulás mellett azért volt pár jó dolog is ebben a csapnivaló 50 percben. Először is nem volt meg az alacsony költségvetésből származó gyökér megoldások, sőt még kreatív gondolkodás is volt. Valamint a zsűri vezéregyénisége végre Jáksó lett. Szerintem a zsűri is belátta, hogy a Hajas Horváth kettős esélytelen, a vibrátor művésznő nem éppen népszerű a sajtóban, míg a kanos szerkesztő egy valag szar. Így jobb híján maradt Jáksó, de kérdés meddig?

This entry has a rating of 0.5

2 Hozzászólás

Aktmodell – 1.03 – Part 3

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 2, 19:44-kor a(z) Aktmodell témába.

aktmodell_103.jpgÚjabb rész, újabb 4 páciens és újabb agymenés majdnem egy órában. Vali, Bea, Maya Barbi ezúttal Jáksóval és pár dögös oldtimerrel fényképezkedett együtt. A testi adottságok itt szépen kijötek számomra, no meg a műsor hibái is.

Eddig is a legnagyobb bajom a fantáziátlanság és a kemény B kategóriás beütés volt, de ez most csak tovább érlelődött bennem. A csúcs viszont az volt, amikor az a szőke göndörhajó picsa visszajött. Picit sem volt mű íze az egésznek! A helyzet csak fokozódott az eredményhirdetésnél és a beájulós töketlenkedéssel. Nagyon mű volt minden! Mák Kata persze játszotta a szerepét, de ahogy pár helyen már olvastam, inkább neki kellet volna vetkőznie.

Ha már ennyire mű íze volt a résznek az elejétől, akkor gondoltam majd Jáksó dob rajta valamit. Hát ez sem jött össze. A pali szimplán olyan szégyenlős volt, hogy oktatni kell. Ilyen nők társaságában én pofátlan lennék, mint a pöcs. Főleg akkor ha még zsűri tag is vagyok. Szerencsére a ribanc harc dobott valamit az értékelésen, de nem sokat sajnos. Itt főleg a Vali meg asszem Bea vitte a prímet a többiek meg csak szenvedtek.

Arról meg még nem is szóltam, hogy a Cool milyen kreatív volt. A rész egész terjedelmében ott caffogott egy felirat, ami szerint megújult a honlap. Zseniális nemde? Eddig azt hittem, hogy nem lehet überelni a mindig kemény securitymaneket, de tévedtem. Ezzel a lépéssel a Cool istenesen elásta magát nálam. Jobban mint a Tv2 a Megasztáros kiírásaival. Azt viszont mindenképen értékelni kell, hogy a részek promo képei végre kikerültek az oldalra, így bátran lehet csemegézni.

Értékelés szempontjából ez bizony egy dagadt nulla lenne, de a némi csöcs és a jó pár égően kínos jelenet miatt megér némi pontozást. Ezért még bűnhődni fogok egyszer az tuti. Főleg azért is mert átlagban a sitcom műfaj is a 0,5-ös értékelést kapja nálam, ami viszont az Aktmodellhez képest ég és föld.

This entry has a rating of 0.5

Kommentáld!

Aktmodell – 1.02 – Part 2

 
Beküldte: tess 2007 July 23, 12:08-kor a(z) Aktmodell témába.

aktmodell_102.jpg
Számomra abszolút nem volt kérdéses, hogy folytatom a Cool eddigi legnagyobb buktáját az Aktmodellt. És hogy miért is bukta? Hát messziről virít róla, hogy olyan alacsony költségvetésből hozták ki, mint a románok a Mátrix paródiát. No meg hát a nézetsége is ultra gáz. 26 ezer ember a célközönségben!!! Ez már több mint szánalmas, főleg ha arra gondolok, hogy egy-egy előzetest többen néznek meg egy óra alatt.

Na de azért van némi vonzó is ebben az alig egy óra szenvedésben. Itt főleg Mák Katára gondolok, aki ha nem vetkőzik le sürgősen, akkor nagyon mérgesek leszünk. Szerintem hamarosan indítok is egy mogyoró kampányt a Cool-nak, hogy nyomatékosítsa követeléseimet. Valamint 12*2 csöcs, ami azért nézhető 50 percen keresztül. Erre mondjuk a készítők is rájöttek, hisz amikor ment a szakmai oldala a műsornak, hirtelen megosztották a képernyőt és jöttek is a cicik.

Szerencsére ezúttal a zsűri kevesebbet szerepelt, ami nem is volt olyan nagy hiba lévén, utáljuk mint a szar. Bár azért nem olyan rossz az osztás néha. Mindjárt az elején jött is Hajas baba Laci azt osztott egy kevés észt, nem mintha neki olyan sok lenne. Aztán behoznak valami pléboy fitnes buzit, akiről csak virított, hogy csöcsöket és popót akar fogni a többi meg nem érdekli. Ja és akkor ott volt még a fotós srác, aki nagyobb talajmunkát végzett 10 percben, mint egy komplett break csapat egy műsora alatt. Amúgy a faszit még vágni se lehetett könnyű, hisz állandóan bukfencelt meg mászott ki és be a képből.

Ha már az előbb szóba hozta az alacsony költségvetést, akkor muszáj most is megemlítenem. Ez a pesti belső udvaros förmedvény valami zseniálisan szar volt. Tuti, hogy valamelyik fejes öreganyja döglik benne szabadidejében, de a műsor miatt most a mamát kilakoltatták. Ezt leszámítva szívesen lennék a szomszédja. Főleg akkor ha a következő telefon beszélgetés, vagy ribi war pont az én ablakom előtt lenne. Mert bizony volt itt minden. Főleg a ribi war volt kemény, de hát őszintén mit vártak. A meredek az volt, amikor a fotózás közepette ment a hiszti, a breakman meg közben fetrenget a géppel. Nagyon laza volt. Apropó lazaság, mekkora már hogy a securityman mindig csinálja a műbalhét! A végén már meg is veri a lelkes anyukákat. LOL!

Egyvalamiben tutira igaza volt Mák Katának a sorozattal kapcsolatban és mégpedig, hogy ez tényleg a nyár legforróbb műsora. Én olyan szinten égtem tőle, hogy a légkondi se segített. Ennyi hisztis picsát régen láttam már egy helyen, a komplett IQ harcról meg nem is szólnék. És amikor azt hiszi az ember, hogy ezt már nem lehet überelni akkor jött a finálé és Jáksó. A faszi olyan hülyeségekbe kötött bele, hogy már nekem fájt. Mi több a csaj már bőgött is majdnem. És értitek ilyet szól, hogy azokat a begyulladt szőrtüszőket a bugyinál el kéne távolítani. :D Mekkora ember már! Erre meg a zsűriben kitört a retusálási háború. Kitudja a végére talán revolution lesz, bár anno Beja asszony képeinél is ezt hitem. Mindenesetre bizalomgerjesztő ez a hatalmas egyetértés.

Összegezvén az eddigieket nem tudom elképzelni, hogy ki az a hülye picsa, aki képes magát ennyire megalázni egy szimpla címlapfotózásért. Azt meg pláne nem értem, hogy ki az a barom, aki ere pénzt is ad. Azt megértem, hogy van pár kockafaszfej aki ezen élvezkedik, de akkor is. Ha olyan nagy biznisz lenne a alig 30 ezer ember számára sorozatot csinálni, akkor már produkciós irodám lenne, azt lehetne jönni castingolni. ÉS ezen még a tucatnyi csöcs sem segít.

This entry has a rating of 1

Kommentáld!

Aktmodell – 1.01 – Part 1

 
Beküldte: tess 2007 July 17, 21:08-kor a(z) Aktmodell,Pilot témába.

aktmodell_101.jpg
Premier:
2007/7/12
Csatorna: Cool

Ha már ilyen dög meleg van, akkor miért ne lehetne ennél is melegebbet csinálni! Legalábbis a Cool-nál ezt hiszik, hisz a csatorna ismét saját gyártású műsorral jelentkezett. Gondolom a hazai Pimp My Ride-ot vagyis a Cool a Verdát nem kell bemutatnom senkinek, hisz akkora zakó volt, hogy csak na. Ez látszólag senkit sem érdekelt vezetőségnél, hisz egy újabb műsora adták a fejüket. Idióták!

Jelen esetben a szintén gyászosan teljesítő hazai Topmodell volt az áldozat. Vagy legalább is az egész merénylet alapja. Itt ugyanis nem jó modell csajokat keresnek, hanem isten adta jó nőket, akik bizony aktot fognak állni az FHM címlapján. És akor miről is szól az egész műsor? Adott egy valag lány, akik többé kevésbé még jól is néznek ki. Adott egy gyér költségvetésű díszlet, ami egy lepukkant gyár és adott egy kibaszott szar zsűri. Jelesül Horváth Évi fotó modell és istennő, Jáksó Laci, aki szerintem szimplán csak dugni akar, de az életben nem jön neki össze, Hajas Lászlós állítólag valami mesterfodrász, meg az FHM főszerkesztője, akit nem nevezek meg mert rühellem. A faszi ugyanis minden jó buliba belekerül és állandóan csöcsök veszik körül. Bekaphatja! És a végére maradt a személyes kedvenc Egerházy Zsanett, alias a hazai leszbi díva és ügyeletes vibrátor művésznő. Utoljára a kibaszottnagy mű csöcsű Kelemen Annával kavart, remélem még emlékeztek rá.

Na ez a fene nagy szakértelemmel rendelkező zsűri dönt a 100 mitom én menyi csaj sorsáról. A végére maradnak 24-en, majd jöhet a cici dobálózás és a csöcs tapogatás. Így maradnak 12-en. A csajokat végig Mák Kata dirigálja, aki kegyetlen szexi, csak kissé túlöltözött a szerepéhez. Na meg ez a vagány csajos szöveg. Akárhogy van, de inkább az ágyamban, mint a monitoron szisztéma érvényesül nála.

A Műsorról, nem sok érdekeset lehet elmondani, szóval izé… Na jó azért van pár olyan pillanat, amikor jobban égtem mint a német parlament a híres bajszos faszi idején. Na meg a szövegek és arögtönzött kis műsorok. Hát komolyan mondom szánalmas! És akkor még nem is említettem a kissé mű balhékat sem. A kidobó srác ugyanis igen aktív volt. Először egy szexi husival kötekedett, majd egy kukkollót kapott el. Na persze barátom!

Szóval a sok fika remélem egyértelműen kifejezi, hogy ismét egy kalap szarral van dolgunk. De akkor miért nézem? Hát mert az a 12 csaj elég durva jó! Na jó nem mindegyik, de az a 18 éves kis csaj, hát!!! Meg aztán úgy is tesznek róla a fotósok, hogy bika jó nők legyenek. Ha már Beja asszony istennő volt, akkor ők meg pláne. Meg azt se feledjük, hogy csak 8 hét és révén nem sok hasonló műsor van. Végül pedig maradnak a nyers ösztönök. Ha kan vagy és bika jő csöcsöket látsz tuti elkapcsolsz mi?

This entry has a rating of 1

Kommentáld!

free web stats