100. részéhez érkezett a Supergirl

 
Beküldte: Kanyecc 2020 March 2, 12:40-kor a(z) Fun témába.

Február 23-án kéthetes szünetre vonult a Supergirl, hogy a tavasz friss lendülettel indítsa. Az akkori rész különlegessége, hogy egyben a sorozat 100. epizódja volt, amit a The CW berkein belül élt meg. Ezzel pedig összehozott egy újabb mérföldkövet. A 2019/20-as idényben is 22 résszel lehet számolni, illetve már írtuk, de emlékeztetőként megemlítenén, hogy a csatorna visszarendelte 2020/21-re, így találkozni fogunk vele a közeljövőben. Spoilereket nem szeretnék ellőni az It’s a Super Life című rész kapcsán, de annyit azért mégis, hogy a főbb karakterek tiszteletüket tették.

A marketing csapat is úgy döntött, hogy meg kellene a jövő nemzédékének örökíteni a történelmi pillanatot, így egy sornyi karakterfotót lőtt a szép vörös köpeny előtt.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria, azokat a képeket se hagyjátok ki a sorból.)

Tovább…

Kommentáld!

Megvolt a sajtós premierje a The Walking Dead 10. évadjának

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 25, 16:50-kor a(z) Fun témába.

Ha már reggel folyamán megmutattam a The Walking Dead 10. évadjának két legfrissebb hazai ajánlóját, amit ugye az RTL Spike hoz el október 7-én, akkor amondó vagyok, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül a szeptember 23-án megtartott hivatalos sajtós eventet, ahol a kritikus közegnek megmutatták, hogy mivel fogják ősszel a képernyők elé csalni a nézőközönséget. Nehéz elhinni, de a zombi apokalipszisről szóló sorozat már egy évtizede köztünk, azóta pedig kihordott legalább egy spinoff-ot, illetve sikerült azt elérniük, hogy egy újabb ott legyen a polcon; és ne feledkezzünk el a bekért tévéfilmekről sem, ahol egy régi karakter tűnik fel. Azon agyaltam, hogy melyik képet válasszam az EW.com gyűjteményéből, de végül Angel Theory-ra esett a választásom, holott, mint az majd látható, lesz olyan is, amin Norman Reedus és Marilyn Manson szerepel. Nah, az önmagában maga alá gyűri a többit.

Nem is szaporítanám a szót, helyette feltenném a kérdést: lesz-e olyan jó a folytatás, mint az előző évad, vagy esni fog a színvonal? – jöhetnek a látatlan béli tippek.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria. Azokat a fotókat se hagyjátok ki a sorból.)

Tovább…

Kommentáld!

Xbox kiadás Wu-Tang: An American Saga módra?

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 10, 11:31-kor a(z) Fun témába.

Bezony! Történt ugyanis, hogy a Microsoft és a Hulu együttműködésével egy nyereményjáték indult el a twitteren, melynek főnyereménye a képen látható gyöngyszem. Jól néz ki, ugye?! Érdemes annyit megjegyeznem, hogy a kontroller csak “szembarát” eszköz, azaz működésre alkalmatlan, viszont a mashina egy Xbox One X lenne, ami kapott egy nagyon feelgood bakelitlejátszó küllemet. Csak hogy a sorozathoz meltók legyenek. Aki késztetést érez, hogy harca szálljon érte, az látogasson el a hivatalos weboldalra a játékszabályok kapcsán.

Az a baj az ilyen kiadásokkal, hogy nem merném megbontani a csomagolását, annyira gyönyörű és egy idő múlva többet ér; ha pedig befut a sorozat még többet.

Kommentáld!

Nyomuljunk a suliban Stranger Things-ruhákban?

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 6, 20:01-kor a(z) Fun témába.

Ott kezdődik minden, hogy lassan egy hónapja hever a telefonom megnyitott lapjai között (ez annyit jelentene, hogy érdemes foglalkozni vele!) az egyik ruházati boltnak weboldal elérhetősége, ahol Stranger Things-es felsőket és kiegészítőket lehet vásárolni. (Elvileg hivatalos értékesítő, mert Stranger Things-es táskába teszik a kiszemelt „szépségeket”.) Most, az iskola elkezdődésével már a tinédzsereknél nem mindegy az öltözködés. Mindenki a legtrendibb akar lenni, és az ebben a szép, hogy a kultsorozatok is meghatározzák őket. Nem is véletlen, hogy velük adják el a brand-et mindenhol. Az nem újdonság, hogy a sorozat sikeréből mindenki meg akar gazdagodni, mivel július 4-e előtt elég sok cikk született hasonló témakörben. Mivel még mindig jelen van a kollekció a magyarországi piacon, így úgy döntöttem, hogy most ragadok billentyűt és hozom el nektek!

Nah, meg az is kellett hozzá, hogy az egyik twitteres ismerősöm egy olyan pólóban menjen moziba, ami nagyon adja. Visszakanyarodva… A Pull & Bear-ről volna szó, ha még nem esett le, amelynek kínálatát ide klikkelve találjátok. Azt nem mondom, hogy mindenki talál a maga méretében, mert hazugság lenne, de egy szemre vételezést megérdemel, mert a tinédzsereken nagyon adja az összes egyszerű kivitel magát.

Kezdeném a sort az összeállt tinikkel, akiknek a castingja olyan jóra sikerült, hogy akár ők is játszhatnának a sorozatban.

Árazás szempontjából mindenki döntse el maga, hogy vészes vagy sem. 4.995 Ft-tól indulnak az árak, vélhetően a megvásárolt licence díj miatt. Én amondó vagyok, hogy ilyen összegért kicsit a neten szétnézve jóval ötletesebbeket találtok a pólónyomtatós weboldalaknál – de ez nem a fikázás helye, csak inkább a tájékoztatásé.

(A ‘tovább mögött’ még néhány kreatív megtekinthető! Lementettem, hogy a jövő nemzedéke lássa, miután lekerül onnan!)

Tovább…

Kommentáld!

Leforgatták a 200. Blue Bloods-epizódot

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 5, 11:07-kor a(z) celebration témába.

Vajon tudatosan csinálták azt a Blue Bloods-nál, hogy a 200. epizód pont a 10. évad nyitóepizódja legyen, vagy csak egy véletlen egybeesésről beszélhetek?! Nem számít, hiszen a sorozat megélt egy újabb mérföldkövet, részünkről pedig érkeznek a szokásos megemlékező bejegyzés, mert tényleg WÁÓ-faktoros tény mindez. Nem csak, hogy 10 éve már köztünk van a CBS drámája, de azt is érdemes megemlíteni, hogy azon a napon érvényesült, ahol a legtöbb újonc elvérzik. Ez pedig a péntek, ahol a kezdetek óta a 22 órás timeslotot befoglalja – igen, jól olvassátok, visszanéztem a műsorrendjét, azóta itt kap helyet. A csatorna a a bevált dolgokon nem változtat, de így van ez jól!

Az évadnyitó forgatókönyvét: Kevin Wade és Siobhan Byrne O’Conner írta; míg a rendezésért David Barett felelt. A tovább mögött helyet is kap a hivatalos “csapótáblája”. A vendégek között feltűnik: Tom O’Keefe, Silvia Bon, Ashlie Atkinson és David Coussins. Mutatnék néhány fotót a hivatalos ünneplésről, tortáról, más egyébről – tudjátok, úgy, ahogy azt tettük korábban másoknál.

(A ‘tovább mögött’ még néhány kulisszás fotó! Azokat se felejtsétek ki a sorból!)

Tovább…

Kommentáld!

Ötletesre festett tűzfal

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 16, 17:11-kor a(z) Fun témába.

Augusztusban tért vissza a Derry Girls a 2. évadjával a Netflix-re, s ezáltal újabb 6 epizódot kaptunk. Szó sincs saját sorozatról, mert a Channel 4 üdvöskéjét vették át, ami még tavasszal premierezett, de nyilván a streaming szolgáltató megpróbálja eladni újként. Teljesen okosan! A napokban futottam bele twitteren az alábbi fotóba, ami szintén arra hagy következtetni, hogy hiába összességeben: csak 12 félórás részről van szó, mégis muszáj lesz szem előtt tartani. Egyik háznál a tűzfalat a szereplőgárdának szentelték, elég jóra sikerült a karikatúra, így meg is mutatnám, hátha kedvet csinál. Története szempontjából: eléggé elborult humorról beszélhetek – de hát angolsorozat!

Kommentáld!

Repül az idő a Fresh off the Boat-nál is…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 10, 20:08-kor a(z) Fun témába.

Emlékeztek a Modern Family-s cikkemre, amit úgy kezdtem, hogy repül az idő?! Segítek, erről van szó. Tartalma arra fókuszált, hogy a sorozat szereplőgárdája összeállt anno 10 éve a szokásos promóciós képre. Most, 2019-ben újra elfoglalta mindenki a helyét, és a nézők pedig csodálkozhattak a végeredményen, miszerint mindenki idősebb lett, de a változás legfőképpen a fiatalságon mutatkozott.

Hasonló vitt véghez a Fresh off the Boat két szereplője, aki az első, a harmadik és a hatodik évad során csináltak hasonlót. A végeredményt mutatnám:

Kommentáld!

Modern család akkor és most!

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 2, 16:46-kor a(z) Fun témába.

Repül az idő! A Modern Family az az ABC sorozat volt a kezdetekben, amit elmarasztaltam abból fakadóan, hogy nem jött át a humorja. Sokszor volt az, hogy bután néztem a képernyő elé, keresvén a választ az Ezt miért kellett?! felmerült költői kérdésre! Aztán, mikor az HBO elhozta szinkronosan újra nekiültem, adván neki egy újabb esélyt, és milyen jól tettem, mert kb. ugyanazt éltem át, mint a South Park-nál vagy a Family Guy-nál, miszerint a magyar szinkronnal sokkal kapósabb számomra, mint az eredetivel – onnantól az amerikai premierjét fejben se tartottam, mert felkerült a “csak szinkronosan nézem” listára.

Az őszi szezon lassan a nyakunkon. A szövegfelolvasások és forgatások időszakában vagyunk. A Modern Family-ből az utolsó évadot, azaz a tizenegyediket várjuk, amit ősztől meg is kapunk. Anno készült a szereplőgárdáról egy csoportkép, és most, 10 évvel később újra beálltak, hogy a rajongók szája – ha képletesen is, de – tátva maradjon.

Akkor és Most kép következne:

A végére még hoznék egy másikat, ami elvileg 7 esztendőt ölel fel ugyanazon beállásban.

Kommentáld!

A Comic Con legjobb random képe(i)

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 30, 21:15-kor a(z) A hét képe témába.

Nincs vége a Comic Con-nak a blogon, mert még mindig akad a tarsolyomban egy pár kószacikk, amiket meg szeretnék osztani. Ilyen az alábbi két random fotó, amik átadják azt a hangulatot, ami áthatja a San Diego-i eseményt. Igen, tudom, nehéz dönteni, melyik überli a másikat!

A tovább mögött lehet csekkolni!

Tovább…

Kommentáld!

Ilyen volt Millie Bobby Brown Converse cipő kollekciója

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 24, 13:12-kor a(z) Fun témába.

Csak mert már múlt időben beszélünk róla! A premier napján elfogyott az összes darabja – szóval extrém minimál darabszámmal dolgozott a brand.

Történt ugyanis az, hogy a Converse márka felkérte Millie Boby Brown-t, a Stranger Things egyik szereplőjét, hogy a sorozat visszatérésekor legyen már reklámarcuk, és elképzelését megvalósítva dobjanak piacra egy kollekciót közösen. Mindez össze is jött, és olyan népszerű volt, hogy ha rendelni is akartatok volna, akkor nagyon képben kellett volna lenni, mert percek alatt kiürült a raktár. Chuck Taylor-féle All Start került új köntösbe. Hogy hivatalos legyen, a kollekciót a nyár, a bálnák és az óceán ihlette.

Mind ehhez készült néhány promóciós fotó, amit viszont meg tudok mutatni. Nem is szaporítanám a szót, átadnám a teret ezeknek:

(A ‘tovább mögött’ megtekinthető az instagram bejegyzése, illetve további képek a kampányt illetően!)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats