Egy baki a Korhatáros szerelem-évadzárójából

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 19, 21:03-kor a(z) baki témába.

Történt az ugye a fináléban, hogy Alexék lebilincselték Dávidot, mert el akart menni Eszterhez. Részben sikerült a tervük, azonban a bútor hamar megadta magát némi feszítés hatására, így le tudott pattanni, hogy tervét megvalósítsa. A 2. képen látható, hogy a bilincs már nem a bal, hanem a jobb kezén van, azonban mikor megérkezik nőjéhez visszakerül a balra. Hupika!

Mutatnám a képsoros valóságot! (Talán, ha nem rózsaszínű lenne, fel se tűnt volna…!)

Korhataros.Szerelem.S01E13.1080i.HDTV.H.264.HUN-SFY.mkv_000955609

Korhataros.Szerelem.S01E13.1080i.HDTV.H.264.HUN-SFY.mkv_001075851

Korhataros.Szerelem.S01E13.1080i.HDTV.H.264.HUN-SFY.mkv_001344820

Kommentáld!

A S.H.I.E.L.D. is 100. epizódot ünnepelt

 
Beküldte: Kanyecc 2017 December 6, 16:38-kor a(z) A hét képe témába.

Az ABC az elmúlt hónapban több sorozatával is mérföldkőhöz érkezett. Legutóbbi a Modern Family és a The Middle ünnepelte a 200. epizódját, vagy a The Goldbergs a 100. részét – de hogy nem csak lefelé, hanem felfelé is van még, ne feledkezzünk el a Grey’s Anatomy 300. epizódjáról sem, ami lassan utoléri az NBC-s ER-t, ami a 331-dikkel vonult végső nyugodalomra.

A sort a Marvel Television legidősebb tagjával, a Marvel’s Agents of SHIELD-del folytatnám. Nemrég startolt az 5. évadja, ami két különlegességgel is büszkélkedhet: az első, hogy nem sokan néztük volna ki belőle ezt a teljesítményt; a másik, hogy az 5. etappal átlépi a produkció az ominózus mérföldkővét, azaz a 100. részét. A stáb november végén ünnepelt, hiszen bárhogy vesszük, a Marvel-univerzum flagship sorozatáról beszélhetünk. Megcsinálták, és nekik ennyi elég. A nézők legkorábban tavasz tájt láthatják a szóban forgó epizódját, addig legyen elég az alábbi ünneplős össznépi stábfotó.

agents-of-shield-episode-100-celebration-1061357

Kommentáld!

#Greys300

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 9, 20:51-kor a(z) A hét képe témába.

Jövő héten kerül adásba a Grey’s Anatomy 300. epizódja, ami a 14×08-as Out of Nowhere címre hallgató lesz. A stábtagok azóta már elfogyasztották az ünnepi tortájukat, az eseményről két fotót közölnék, mert megérdemlik.

DONcIj6VAAAxTlD

300-Cakeresize

Kommentáld!

Itt 100, ott 200

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 29, 11:31-kor a(z) Fun témába.

Az ABC duplán ünnepel az őszi blokkjában. A The Goldbergs a 100. epizódján van túl, míg a The Middle-nél a 200. rész felvétele kezdődött meg a héten. Ergo, a szerdai komédiablokk termeli a tartalmat a nézőknek. Beszéljünk premieridőpontokról, hiszen ezek olyan számok, amik nézésre késztethetnek oly embert is, aki alapvetően nem követi a történéseiket. Előbbit már lehet töltetni, hiszen október 25-én került adásba, míg utóbbi majd csak november 28-án fog. Előjáróban jegyezném még meg, hogy a Modern Family is lassan hasonló cipőben jár, amint lesz képünk hozzájuk, azt is megmutatjuk!

TheGoldbergs-100episodes-003

TheMiddle-200episodes-001

A tovább mögött még pár fotó az ünnepi pillanatokról.

Tovább…

Kommentáld!

Búcsútorta a Teen Wolf-hoz kerekszámmal

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 15, 16:21-kor a(z) Fun témába.

Kábeles részlegen is akad egy olyan természetfeletti lényekkel foglalkozó ötlet, ami a búcsú előtt áll. A Teen Wolf-nak 6. évadja lesz az utolsó – ezt tavaly nyár óta tudhatjuk. Az etap első fele már lement, január 31-én félévad finálézott, míg a folytatásra várhatóan nyár elejéig kell várni, ami megint csak 10 résszel próbál a rajongók kedvében járni. Azért ez a kerekszám, mivel így jön ki a 100. epizód. Ahogy 5-10 évvel ezelőtt, úgy most is van ereje ennek a mérföldkőnek, pl.: ha nemzetközi eladásról beszélünk, vagy utólagos ismétlésekről.

A stáb úgy gondolta, hogy még frissiben megünnepeli a nemes együtt állást, hiszen nemrég ért véget a forgatás és még az epizódszám is ilyen szép kerek lett. A torta elég furán fest, mutatnám hogyan. A tovább mögött pedig egy felvágós videót csekkolhattok!

Teen-Wolf-100

Tovább…

Kommentáld!

A hét címlapfotója?

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 10, 20:05-kor a(z) A hét képe témába.

Nem sok címlapfotót közlünk az oldalon. Általában a nívósabb sorozatoknál teszünk kivételt, amikor egyszerre több borítással jelennek meg, s ezáltal a rajongók buzdítják vásárlásra. Most ilyenre szó sincs, csak egy elkapott pillanatról, amin a The CW nagy DC-s szuperhősei kapnak helyet. Érdekes, hogy a Legends of Tomorrow-ból senkit se raktak oda negyediknek. Talán pontosan azért, mert nincs is olyan főkarakter ottan, amire lehetne építkezni. Ha pedig igazam van, akkor miért dobtak +4 epizódot a 2. etapjához?!

14962524_10154791613374701_2034344973989634518_n

Kommentáld!

Kreatív téma A konyhafőnökből

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 23, 17:35-kor a(z) A hét képe témába.

Lezajlottak A konyhafőnök előfutamai. Nekem még van egy epizódnyi lemaradásom, hogy a középdöntővel folytathassam hétfő este, de azt este folyamán orvoslom. Előjáróban: az utolsó hét sikerült a legérdekesebb, legizgalmasabbra és legjobbra. Végre kreativitásból se volt hiány, ugyanis a séf elővette a kritikusabb és „nah, most mutassátok meg” oldalát. Kedden az egyik feladatkörben az volt a versenyzők feladata, hogy fekete-fehér színekkel operálva hozzanak össze egy főételt. Csak ez a két szín lehetett jelen a tányéron. Lettek szép tányérok, illetve határt érintősök.

Már aznap este ki akartam tenni, de megvártam a hivatalos fotókat a finomságokról. Egyébként szerdán folytatódott a színvonal ötlet, ugyanis a séf a vörössel való játszadozást adta ki a játékosoknak. Amint lesz képünk hozzá, mutatjuk!

fekete-feher-adam

A tovább mögött folytatódik a keddi adás remek munkái. Klikk, mert mindenképpen megéri csekkolni. Igazi food porn.

Tovább…

Kommentáld!

Óriási baki a The Walking Dead-nél

 
Beküldte: Kanyecc 2016 March 26, 11:06-kor a(z) baki,videó témába.

Akkora feneket kerítettek világszerte a The Walking Dead bakijának, amit Európa egyik országában követtek el. Most az egyszer kivételt teszünk: beállunk a sorban és lehozzuk mi is. (Mostanság amúgy is nagy divatja van a bakizgatásnak, lásd: a Tv2-nek a Tények riportját, amelyben a konkurens RTL Klub Híradójára kapcsolnak be.) Emberek vagyunk, tévedhetünk és hibázhatunk. Ezzel nincs semmi baj, főleg nem úgy, hogy az alábbi előzetest amúgy is megkaptuk volna, csak kicsit később.

Történt ugyanis, hogy az aktuális rész után leadott előzetes nem a következő, hanem az azt következő epizódé volt, azaz az évadfináléé. Nyilván mindenki kiszúrta a sorozat képregényének egyik legjobb karakterét, Negan-t. aki bemutatkozik, csakhogy megteremtse a kellő várós faktort. No, ezt az ajánlót nézhetitek végig. (Egyébként egy darabig próbálkozott az AMC eltűntetni az ajánlót a netről, de annyi másolat került fel belőle, hogy már kb. nem foglalkoznak vele. Másrészről, ott vannak a saját videó-megosztók, mint pl.: a GuruTube, ahonnan úgy se kerülhet le.) A videó spoileres lehet, csak saját felelősségre. Direkt ezért dugtam a tovább mögé is, hogy legyen időtök a két pillanat alatti betöltésben átgondolni a megnézését.

Tovább…

Kommentáld!

Black Sails-infografika

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 14, 18:59-kor a(z) Infografika témába.

A Paramount Channel hozza el a Fekete vitorlák ominózus évadját a hazai közönségnek. Rengeteg hasznos anyaggal látnak el heti rendszerességgel, de sajnos idő hiányából adódóan a legtöbb nem kerül posztolásra. Most azonban olyat küldtek, aminek mindenképp helyet kellett csinalnom az időbeosztásomban: egy infografikát. Eleve imádom, mikor a lelkes rajongók ilyenek gyártásába kezdenek és rengeteg olyan tényre világítanak rá, amik alapvetően evidensek, csak elsiklunk felettük. A Paramount sajtó részlege meglepett egy ilyennel, amit megmutatnánk – ne csak a Trónok harcától és a The Walking Dead-től nyüzsgőjön a kategória. (A képre kattintva láthatjátok nagyobb méretben.)

image

Kommentáld!

Ash vs. The Walking Dead

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 7, 14:06-kor a(z) Fun témába.

Jézusom, de hatalmas forma Bruce Campbell, az Ash vs. Evil Dead c. sorozat főszereplője, aki a hónap elején tweetelt egy hatalmasat. Egy elképzelt forgatókönyvről volna szó – aminek persze nincs alapja, totális kitaláció, ne dőljetek be –, ami után akkorát röhögtem, hogy a lakótársam átkopogott a „Mi történt?” felöl érdeklődni.

Dióhéjban a TWD kezdőjelenetéről szólna a kitalált szkript, melyben Rick felébred a kórházban, kimegy, és elkiáltja magát: „Mi a fene folyik itt?” szöveggel, melyre Ash-nek csak annyi a válasza, hogy.. „Zombi-apokalipszis. Akár vissza is mehetsz aludni, elintéztem őket!

CVLIbxMUsAAwkiB

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats