Ötletesre festett tűzfal

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 16, 17:11-kor a(z) Fun témába.

Augusztusban tért vissza a Derry Girls a 2. évadjával a Netflix-re, s ezáltal újabb 6 epizódot kaptunk. Szó sincs saját sorozatról, mert a Channel 4 üdvöskéjét vették át, ami még tavasszal premierezett, de nyilván a streaming szolgáltató megpróbálja eladni újként. Teljesen okosan! A napokban futottam bele twitteren az alábbi fotóba, ami szintén arra hagy következtetni, hogy hiába összességeben: csak 12 félórás részről van szó, mégis muszáj lesz szem előtt tartani. Egyik háznál a tűzfalat a szereplőgárdának szentelték, elég jóra sikerült a karikatúra, így meg is mutatnám, hátha kedvet csinál. Története szempontjából: eléggé elborult humorról beszélhetek – de hát angolsorozat!

Kommentáld!

Repül az idő a Fresh off the Boat-nál is…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 10, 20:08-kor a(z) Fun témába.

Emlékeztek a Modern Family-s cikkemre, amit úgy kezdtem, hogy repül az idő?! Segítek, erről van szó. Tartalma arra fókuszált, hogy a sorozat szereplőgárdája összeállt anno 10 éve a szokásos promóciós képre. Most, 2019-ben újra elfoglalta mindenki a helyét, és a nézők pedig csodálkozhattak a végeredményen, miszerint mindenki idősebb lett, de a változás legfőképpen a fiatalságon mutatkozott.

Hasonló vitt véghez a Fresh off the Boat két szereplője, aki az első, a harmadik és a hatodik évad során csináltak hasonlót. A végeredményt mutatnám:

Kommentáld!

Modern család akkor és most!

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 2, 16:46-kor a(z) Fun témába.

Repül az idő! A Modern Family az az ABC sorozat volt a kezdetekben, amit elmarasztaltam abból fakadóan, hogy nem jött át a humorja. Sokszor volt az, hogy bután néztem a képernyő elé, keresvén a választ az Ezt miért kellett?! felmerült költői kérdésre! Aztán, mikor az HBO elhozta szinkronosan újra nekiültem, adván neki egy újabb esélyt, és milyen jól tettem, mert kb. ugyanazt éltem át, mint a South Park-nál vagy a Family Guy-nál, miszerint a magyar szinkronnal sokkal kapósabb számomra, mint az eredetivel – onnantól az amerikai premierjét fejben se tartottam, mert felkerült a “csak szinkronosan nézem” listára.

Az őszi szezon lassan a nyakunkon. A szövegfelolvasások és forgatások időszakában vagyunk. A Modern Family-ből az utolsó évadot, azaz a tizenegyediket várjuk, amit ősztől meg is kapunk. Anno készült a szereplőgárdáról egy csoportkép, és most, 10 évvel később újra beálltak, hogy a rajongók szája – ha képletesen is, de – tátva maradjon.

Akkor és Most kép következne:

A végére még hoznék egy másikat, ami elvileg 7 esztendőt ölel fel ugyanazon beállásban.

Kommentáld!

A Comic Con legjobb random képe(i)

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 30, 21:15-kor a(z) A hét képe témába.

Nincs vége a Comic Con-nak a blogon, mert még mindig akad a tarsolyomban egy pár kószacikk, amiket meg szeretnék osztani. Ilyen az alábbi két random fotó, amik átadják azt a hangulatot, ami áthatja a San Diego-i eseményt. Igen, tudom, nehéz dönteni, melyik überli a másikat!

A tovább mögött lehet csekkolni!

Tovább…

Kommentáld!

Ilyen volt Millie Bobby Brown Converse cipő kollekciója

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 24, 13:12-kor a(z) Fun témába.

Csak mert már múlt időben beszélünk róla! A premier napján elfogyott az összes darabja – szóval extrém minimál darabszámmal dolgozott a brand.

Történt ugyanis az, hogy a Converse márka felkérte Millie Boby Brown-t, a Stranger Things egyik szereplőjét, hogy a sorozat visszatérésekor legyen már reklámarcuk, és elképzelését megvalósítva dobjanak piacra egy kollekciót közösen. Mindez össze is jött, és olyan népszerű volt, hogy ha rendelni is akartatok volna, akkor nagyon képben kellett volna lenni, mert percek alatt kiürült a raktár. Chuck Taylor-féle All Start került új köntösbe. Hogy hivatalos legyen, a kollekciót a nyár, a bálnák és az óceán ihlette.

Mind ehhez készült néhány promóciós fotó, amit viszont meg tudok mutatni. Nem is szaporítanám a szót, átadnám a teret ezeknek:

(A ‘tovább mögött’ megtekinthető az instagram bejegyzése, illetve további képek a kampányt illetően!)

Tovább…

Kommentáld!

Stranger Things-event került a Fortnite-ba

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 7, 17:53-kor a(z) Fun témába.

Továbbra is virágzik a ‘battle royal’-stílus, melynek két igazán befutott címe: a PUBG és a Fortnite. Nem akarnék állást foglalni, melyikről mi a véleményem, de az tisztán látszodik, hogy a két játék megfér egymás mellett. Az Epic Game üdvöskéje egy rajzolt környezetet teremt a felhasználói elé, amelyhez jobban illik egy Stranger Things-es közös crossover, amivel e héttől a játékosai találkozhatnak. Bizony, ez az iparág se akart csukott szemmel elmenni a premier előtt, helyette inkább megragadta a lehetőséget, hogy növelje játékos bázisát.

Nincs túlgondolva az event, melyek egyik húzóereje, hogy két skint lehet megszerezni a karakterünkhöz: Hopper sheriffét és a Demogorgonét. (Lesz róla kép a tovább mögött.) Aztán adott egy olyan is, amivel a fegyvert lehet skinezni. A másik, hogy a játékban a Mega Mall régióban tűnnek fel portálok, amikkel a bevásárlóközpont különféle helyeire teleportálódunk – de elvileg ebben is van logika, nem csak randomítás.

A játékban így festenek a portálok. Eléggé ügyeltek arra, hogy hasonló legyen, mint, amit a sorozatban láthattak a nézői. Szerintem teljesen baró mindez!

(A tovább mögött megtekinthető azon skinek, amiket a most beaktívált eventtel lehet megszerezni.)

Tovább…

Kommentáld!

Ilyen lett a Levi’s® Stranger Things-kollekció

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 5, 8:06-kor a(z) Fun témába.

Én mondtam tegnap, hogy koránt se értünk a sor végére, ugyanis a H&M mellett egy másik ruházati márka is úgy gondolta: butaság lenne kimaradni a Stranger Things hype-jából. A Levi’s®-ről van szó most, ami szintén kiadott egy kollekciót, amit a sorozat 3. évadja ihletett. Ez a nyár tényleg a retro körül fog szól, legalábbis elnézve a felhozatalt, eléggé megidézi a ’80-90-es éveket fakó színéivel és fura stílusával – mondom mindezt úgy, hogy alapvetően nem vagyok egy divathuszár. Mellesleg, ez pont az a brand, ami cirka 1 év alatt olyan népszerűséget szerzett valamelyik sztár által, hogy a magyarok körében az is menőnek számít, ha csak szimpla Levi’s®-es papírtáskával mászkálsz az utcán, mert valószínűsíthető, hogy van tőlük valamilyen dolgod, ami menő… Majd valaki írja már meg, ha tudja, hogy pontosan kiáltal lett ez a mértéktelen népszerűség.

Csak hogy pár szót említsek a kollekcióról, nem éppen hasonlítható össze a konkurenciáéval, ugyanis itt rendes ruhadarabokat találunk. Mellesleg, többsége eléggé jól is fest, amit simán hordanék az utcán, szóval telitalálat lett, bárki által is született meg. Az árazásával már koránt se vagyok kibékülve, bár ahogy a haveri társaságomban mondják: Levi’s® magasságokban jár, nem kell csodálkozni. Pl.: egy farmerért soha a büdös életbe nem adnék ki 42 ezer forintot, de egy pólóért 7 ezer forint még beleférhet a büdzsébe.

A kollekció, ha jól látom, akkor idehaza nem érhető el, így linkelném nektek a hivatalos weboldalának amerikai részlegét. Hogy kiszállítás van-e idehaza, azt passzolnám, ennyire már nem mélyültem bele a dolgokba, ne haragudjatok. Az viszont már most látszik tisztán, hogy van népszerűsége mindennek, mert több árucikknél ott a ‘sold out’ raktárstátusz, ami valljuk be, nem túl kecsegtető.

(A tovább mögött megtekinthető a komplett galéria!) Tovább…

Kommentáld!

T-Mobile és a Stranger Things találkozása

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 4, 17:47-kor a(z) Fun témába.

Koránt se értünk a sor végére! Azt hittétek, hogy a Game of Thrones kapta a legnagyobb hype-ot? – közel sem akkorában részesült, mint a Netflix visszatérője, a Stranger Things. A széria minap folytatódott új részekkel, a legtöbb gigantikus brand pedig előtte megragadta a lehetőséget, hogy közreműködéssel valami maradandót tegyen le az asztalra, amivel a saját malmukra hajthatják a forgalmat.

A T-Mobile mobilszolgáltató se akart kimaradni a jóból. Ők azt találták ki, hogy T-ALKIE telefontokokat értékesítenek, amik nagyjából ugyanúgy néznek ki, mint a sorozatban látható walkie-talkie-k. Sőt, hogy pontosítsak: TRC 219 néven futó modellek élethű mása. A tokoknál megjegyzik, hogy „Upside-Down kompatibilisek”, illetve azt, hogy nem vízállók – itt utalva Billy-re. (Aki látta a sorozatot, az tudja, mire céloznak vele!) Természetesen csak limitált darabszámban kerül a boltok polcaira, itthon nem lesz kapható, de javaslom az internet mélyebb bugyrait, ahonnan hozzá lehet jutni.

Íme egy kép róla:

Kommentáld!

Stranger Strips: csak ma KFC-nél online rendeléssel

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 4, 15:39-kor a(z) Fun témába.

Nem csak odakinn dübörög a Stranger Things körüli kampány, hanem itthon is. A KFC nevű gyorsétteremlánc online kínálatába (a Boxoknál!) – CSAK MA! – bekerült egy bizonyos „Stranger Strips” nevű ajánlat, ami 8 strips-t, 2 kis sültburgonyát és 2 választható szószt tartalmaz. Árban: 1.990 Ft-ot kérnek érte – bár ha stílusosabban akarták volna eladni, akkor az 1985-öt választották volna, amikor is játszódik a 3. etap történése.

Mellesleg a könyv is megjelent minap, most jött az előrendelés beteljesítéséről szóló értesítő hozzá.

Kommentáld!

Így használd ki a reklámfelületet

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 4, 11:27-kor a(z) Fun témába.

Pár napja futottam bele az alábbi képbe twitteren. Érdekes megfigyelni, mennyire kreatívak manapság a marketinggel foglalkozó cégek, és milyen jól ki tudnak használni egy olyan felületet is, ami alapvetően nem a plakátok méretarányára törekszik. Ez úton is le a kalappal a Netflix emberei előtt, mert az tuti, hogy a ma startolt Stranger Things 3. évadja házon belül rekordokat fog döntögetni.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats